Havepavillon

140
Galleri annoncer
Pavillon 3x3 meter

Pavillon 3x3 meter

1.000 kr.

Pavillon 3x3 meter, i fin stand. 3 år men kun brugt få måneder. Tag som nyt (har været taget ned efter brug). Nypris 2500.

5330 Munkebo
i dag
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon PRO 3x3m Tran

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon PRO...

3.934,13 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon PRO 3x3m Tran, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,10-2,40 m.Kiphøjde: 3,10-3,46 m.Tagdug: PVC400gRamme: AluminiumRør / fittings: 40x40x1,1mm + 25x25x1,1mm + 26x13x1,1mmFoldet dimension: 1,51x0,265x0,265 m.Farve: TransparentUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 30,5 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, jordspyd 25 cm, bæretaske med hjulLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. Praktisk taske med hjulTransparent tagdug med hvid valanceFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarden for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents PRO serien får du et foldetelt i højeste kvalitet som kombinerer funktionelt og elegant design med professionel kvalitet. FleXtents PRO er ekstremt nemt at sætte op, og er ligeledes let at transportere og opbevare i den medfølgende taske med hjul.KonstruktionDet kraftige aluminiumsstel er udført i sekskantede, kraftige rør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabil og solid forankring ved opsætning. Foldeteltets ben har 3 højdeindstillinger, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af kraftig PVC, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!TilbehørVi anbefaler at tilkøbe en bundramme, vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Vælg sidevægge i forskellige farver, halvvægge og sidevægge med panorama vinduer, så du kan gøre dit FleXtents endnu mere personligt og opnå nye og spændende udseender.

3150 Hellebæk
i dag
Dancover
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Multi 2,83x2,

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Mul...

3.355,88 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Multi 2,83x2,, Produktspecifikationer:Bredde: 2,83 m.Længde: 2,97 m.Sidehøjde: 2,39 m.Kiphøjde: 2,81 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: AluminiumRør / fittings: 40x40x1,1mm + 25x25x1,1mm + 26x13x1,1mmFarve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 32 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, jordspyd 25 cm, bæretaske med hjulLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. Praktisk taske med hjul.FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarden for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents PRO serien får du et foldetelt i højeste kvalitet som kombinerer funktionelt og elegant design med professionel kvalitet. FleXtents PRO er ekstremt nemt at sætte op, og er ligeledes let at transportere og opbevare i den medfølgende taske med hjul.DesignDette unikke og innovative Dancover designede FleXtents Multi foldetelt er specielt designet med det for øje at udvide anvendelsesmulighederne og forlænge sæsonen. Stellet følger tagdugen, og skaber derved en hævet tagkonstruktion. Tagets udformning sikrer, at der ikke kan forekomme ophobning af vand. Det innovative hævede tag gør dette foldetelt perfekt til alle former for kort og midlertidig opbevaring, cykler, små både eller måske endda som en hurtig garage til din bil. Det er det mest praktiske og rummelige foldetelt på markedet! Gavlen på FleXtents Multi giver det et enestående udseende, og får det til at ligne et rigtig hustag. Foldeteltet er ligeledes fremragende til events eller som markedstelt.KonstruktionDet kraftige aluminiumsstel er udført i sekskantede, kraftige rør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabil og solid forankring ved opsætning. Foldeteltets ben har 3 højdeindstillinger, så det passer til netop dit behov. DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.

3150 Hellebæk
i dag
Dancover
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

2.421,31 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: SortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 35 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugTagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
i dag
Dancover
Festtelt 3 x 4 m hvid

Festtelt 3 x 4 m hvid

696 kr.

Festtelt 3 x 4 m hvid, Vores festtelt giver et vidunderligt sted, hvor du kan underholde din familie og venner til alle slags udendørsfester og sammenkomster. Festteltet er lavet af UV-bestandigt og vandafvisende polyethylenmateriale, og det er derfor særdeles praktisk til udendørsbrug. Stellet er fremstillet af rustbestandigt stål, hvilket gør teltet stabilt og holdbart. Festteltet har sidepaneler, hver med dekorative vinduer, og 1 dørpanel med lynlås for nem adgang. Pavillonen er let at montere. BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.Farve: Hvid Materiale: PE-tag og sidepaneler i stof + stålstelMål: 4 x 3 x 2,55 m (L x B x H)Tagudhængshøjde fra jorden: 2 mUV-bestandig og vandafvisende Monteringstilbehør medfølgerStof: Polyethylen: 100%

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

3.321,44 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenSidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 41,15 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, 1 side m. panorama vindue, 2 standard, 1 lynlåssideLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents Basic v.3 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.3 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugCoveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet – tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
i dag
Dancover

Festtelt 3 x 9 m grøn

1.134 kr.

Festtelt 3 x 9 m grøn, Vores festtelt giver dig et vidunderligt sted, hvor du kan underholde din familie og venner til alle slags udendørsfester og sammenkomster. Festteltet er lavet af UV-bestandigt og vandafvisende polyethylenmateriale, og det er derfor særdeles praktisk til udendørsbrug. Stellet er fremstillet af rustbestandigt stål, hvilket gør teltet stabilt og holdbart. Festteltet har sidepaneler, hver med dekorative vinduer, og 1 dørpanel med lynlås for nem adgang. Pavillonen er let at montere. BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.Farve: GrønMateriale: PE-tag og sidepaneler i stof + stålstelMål: 9 x 3 x 2,55 m (L x B x H)Tagudhængshøjde fra jorden: 2 mUV-bestandig og vandafvisende Monteringstilbehør medfølgerStof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Havepergola med plantekasse massivt fyrr...

669 kr.

Havepergola med plantekasse massivt fyrretræ grå, Denne pergola i træ med låge er et fremragende, dekorativt supplement til din have eller andre udendørsområder. Denne havebue er fremstillet af massivt fyrretræ og er vejrbestandig og holdbar. Den smukke bue er flot som indgang, sti eller til at udsmykke din havesti med. De to plantekasser i siderne giver ekstra plads til at plante smukke blomster. Når vinstokkene begynder at klatre op, får du svært ved at undgå at kigge på denne smukke pergola.Farve: GråMateriale: Massivt fyrretræ med vandlaksfinishMål: 175 x 40 x 204 cm (B x D x H)Mål, plantekasse: 40 x 40 x 31 cm (B x D x H)Indvendige mål, plantekasse: 36 x 36 x 24 cm (B x D x H)Bredde: 97 cmMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Pavillon /Havepavillon Santa Barbara m/s...

9.671 kr.

Pavillon /Havepavillon Santa Barbara m/sidevægge o, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,96 m.Kiphøjde: 2,65 m.Tagdug: PolycarbonatSidedug: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: SortUV: UV 30-50+Vandtæt: 100% vandtætVægt: 71,9 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel – ingen rust, rÃ¥d eller afskallingNem at samle og opstilleVandtætte 6 mm PC plader i taget giver bÃ¥de ly og lysTagplader er UV-modstandsdygtigeMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gÃ¥rdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for bÃ¥de gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, nÃ¥r du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod bÃ¥de sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. De 6 mm PC tagplader giver en vandtæt overdækning uden at blokere for lyset. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, rÃ¥d eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her pÃ¥ dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe bÃ¥de stil og behagelig skygge i din have – og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du bÃ¥de kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt pÃ¥ terrassen eller et godt sted i haven - mÃ¥ske ved siden af en pool. Du fÃ¥r glæde af din havepavillon eller pergola pavillon bÃ¥de i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud pÃ¥ aftenen.

3150 Hellebæk
i dag
Dancover

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon PRO...

5.260,50 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon PRO 3x3m Tran, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,10-2,40 m.Kiphøjde: 3,10-3,46 m.Tagdug: PVC400gSidedug: Kraftig PVC 400 gr./m²Ramme: AluminiumRør / fittings: 40x40x1,1mm + 25x25x1,1mm + 26x13x1,1mmFoldet dimension: 1,51x0,265x0,265 m.Farve: TransparentUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 41,9 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåsside. Jordspyd 25 cm, bæretaske med hjul.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. Praktisk taske med hjulTransparent tagdug med hvid valanceFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarden for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents PRO serien får du et foldetelt i højeste kvalitet som kombinerer funktionelt og elegant design med professionel kvalitet. FleXtents PRO er ekstremt nemt at sætte op, og er ligeledes let at transportere og opbevare i den medfølgende taske med hjul.KonstruktionDet kraftige aluminiumsstel er udført i sekskantede, kraftige rør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabil og solid forankring ved opsætning. Foldeteltets ben har 3 højdeindstillinger, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af kraftig PVC, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe en bundramme, vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Vælg sidevægge i forskellige farver, halvvægge og sidevægge med panorama vinduer, så du kan gøre dit FleXtents endnu mere personligt og opnå nye og spændende udseender.

3150 Hellebæk
i dag
Dancover

Pavillon /Havepavillon San Bruno m/sidev...

15.776 kr.

Pavillon /Havepavillon San Bruno m/sidevægge og my, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,79 m.Tagdug: Galvaniseret stÃ¥lSidedug: Textilene net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 120x120x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: BrunVandtæt: 100% vandtætVægt: 142,5 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel – ingen rust, rÃ¥d eller afskallingNem at samle og opstilleIndbygget ventilationsÃ¥bning i tagetMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetIndbygget tagrendesystemDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gÃ¥rdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for bÃ¥de gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, nÃ¥r du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod bÃ¥de sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, rÃ¥d eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her pÃ¥ dancovershop.com.CosyLifeStyle®CosyLifeStyle® tilbyder et stort udvalg af elegante havepavilloner og pergola pavilloner, som kan skabe bÃ¥de stil og behagelig skygge i din have – og samtidig give dig et helt specielt sted, hvor du bÃ¥de kan slappe af og samles med venner og familie. En elegant havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt pÃ¥ terrassen eller et godt sted i haven - mÃ¥ske ved siden af en pool. Du fÃ¥r glæde af din havepavillon eller pergola pavillon bÃ¥de i løbet af dagen, hvor den giver behagelig skygge for solen - og om aftenen hvor den beskytter dig mod den faldende dug samt den kølige aftenluft. Pavillonerne med gardiner kan lukkes og skabe et skønt sted at nyde haven til langt ud pÃ¥ aftenen.

3150 Hellebæk
i dag
Dancover

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

3.865,31 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: SortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 62 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, 4 sider m. panorama vinduer, 1 standard, 1 lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 6 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Festtelt 3 x 6 m hvid

956 kr.

Festtelt 3 x 6 m hvid, Vores festtelt giver et vidunderligt sted, hvor du kan underholde din familie og venner til alle slags udendørsfester og sammenkomster. Festteltet er lavet af UV-bestandigt og vandafvisende polyethylenmateriale, og det er derfor særdeles praktisk til udendørsbrug. Stellet er fremstillet af rustbestandigt stål, hvilket gør teltet stabilt og holdbart. Festteltet har sidepaneler, hver med dekorative vinduer, og 1 dørpanel med lynlås for nem adgang. Pavillonen er let at montere. BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.Farve: Hvid Materiale: PE-tag og sidepaneler i stof + stålstelMål: 6 x 3 x 2,55 m (L x B x H)Tagudhængshøjde fra jorden: 2 mUV-bestandig og vandafvisende Monteringstilbehør medfølgerStof: Polyethylen: 100%

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Gangbro til haven 140x60x56 cm massivt f...

629 kr.

Gangbro til haven 140x60x56 cm massivt fyrretræ grå, Denne smukke gangbro til haven vil skabe en romantisk atmosfære i din have. Denne gangbro er fremstillet af vejrbestandigt, massivt fyrretræ, så den er holdbar nok til at blive brugt udendørs hele året rundt. Træet er også resistent over for fugt, forfald og skader fra insekter. Denne dekorative træbro måler 140 cm i længden, og den kan bruges som en bro over en bæk eller over et blomsterbed. Det dobbelte gelænderdesign giver også gangbroen ekstra charme. Farve: GråMateriale: Massivt grantræMål: 140 x 60 x 56 cm (L x B x H)Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Have Pavillion

BYD!

Have Pavillion, Have pavillon, 7 felter på 2,5 x 2,5 m. Plankegulv (billede) m. Gummifuge. Giv et bud

5881 Skårup Fyn
i går

Pavillon 1 år gammel

4.200 kr.

Pavillon 1 år gammel, Kun knap 1 år gammel. Der er stadig gældende garanti. Købt hos teltpartner i juni 2021 Perfekt til havefesten, overdækning på terrassen, studenterfesten elller andre steder, hvor den gør sommeraftener længere og lunere. Der medfølger sider og sandposer som også er købt hos teltpartner. Sælges kun pga flytning. Har Max været slået op 5 gange. Har stået inden hele vinteren og været slået sammen efter brug. Beskrivelse er vist som billede. Billede af selve pavillonen er lånt fra teltpartneres hjemmeside. Kan ved interesse slås op sammen med køber.

8900 Randers C
i går

Markise

2.000 kr.

Markise, Ældre Faber markise. Dugen er rød. Falmet. Intakt. Fungerer ok. Afhentes i Juelsminde. Der kan godt snakkes om prisen. Mål: Bredde 355 cm. Udslået 300-350 cm.

7130 Juelsminde
i går

Proff Glatz Kraftig Alu Parasol

4.500 kr.

Proff Glatz Kraftig Alu Parasol, Proff Glatz Kraftig Alu Parasol Stengrå 200 x 250 cm u/kant Kipbar både højre/venstre Fod m. hjul (incl supporttube) Godkendt til 16 MS.

8381 Tilst
i går

Reimo luftpavillon 4x4 meter

2.000 kr.

Reimo luftpavillon 4x4 meter, Raimo luft pavillon 4x4 meter med to lukkede sider og to net sider .

5220 Odense SØ
i går

Grill hytte / Grill pavillion

33.000 kr.

Grill hytte / Grill pavillion, Grill hytte og grill pavillion der kan vælges imellem 4,5 m2 til 25 m2. Der medfølger grill samt skorsten. Priser fra 33.000 kr.

6700 Esbjerg
i går
www.sbhandel.dk

Buegang til haven tårn 2 stk.

224 kr.

Buegang til haven tårn 2 stk., Disse tårne i høj kvalitet vil være et perfekt valg til roser og klatreplanter, som er et blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Denne sæt består af 2 tårne, som begge er en flot tilføjelse til din have. De er fremstillet af slidstærkt jern, og dette vejrbestandige havebuetilbehør er stærkt nok til at bære selv de mest frodige klatreplanter. Du bestemmer selv nedgravningsdybden i jorden for optimal stabilitet. Mål: 38 x 190 cm (? x H)Materiale: JernFarve: MørkegrønPakken indeholder 2 stk.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

3.420 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: BlåUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 49 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåssideLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Havepergola med plantekasse massivt fyrr...

608 kr.

Havepergola med plantekasse massivt fyrretræ, Denne pergola i træ med låge er et fremragende, dekorativt supplement til din have eller andre udendørsområder. Denne havebue er fremstillet af massivt fyrretræ og er vejrbestandig og holdbar. Den smukke bue er flot som indgang, sti eller til at udsmykke din havesti med. De to plantekasser i siderne giver ekstra plads til at plante smukke blomster. Når vinstokkene begynder at klatre op, får du svært ved at undgå at kigge på denne smukke pergola.Materiale: Massivt fyrretræ med vandlaksfinishMål: 175 x 40 x 204 cm (B x D x H)Mål, plantekasse: 40 x 40 x 31 cm (B x D x H)Indvendige mål, plantekasse: 36 x 36 x 24 cm (B x D x H)Bredde: 97 cmMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Pavillon med dobbelttag 3x4 m hvid

1.386 kr.

Pavillon med dobbelttag 3x4 m hvid, Denne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, festivaler mv. Du kan også bruge den i din baghave som et stort, dejlig og skyggefuldt opholdssted for din familie og gæster. Pavillonen er lavet af pulverlakeret stål, og derfor er den meget robust og holdbar. Vores pavillon har et dobbelttag. Den er lavet af 100 % polyester med PA-belægning, der er vandafvisende. Du kan også fjerne taget, når det skal vaskes eller lægges til opbevaring, når det ikke er i brug. Denne pavillon er nem at montere. BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.Farve: Hvid Materiale: Stof med PA-belægning (100 % polyester), pulverlakeret stålMål: 3 x 4 m (B x D)Højde: 2,73 mMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Pavillontopdække 310 g/m² 3 x 3 m terrac...

356 kr.

Pavillontopdække 310 g/m² 3 x 3 m terracotta, Nyd dit udendørsområde med vores pavillontopdække, uanset om solen skinner, eller det regner! Vores udskiftelige baldakin er lavet af holdbart polyesterstof med PVC-coating, hvilket gør den vandtæt. Pavillontaget vil give beskyttelse mod sol, regn og andre ugunstige vejrforhold. Denne solskærm har forstærkede hjørner for øget holdbarhed. Vi tilbyder også burrebåndslukninger for nem installation og fastgørelse til dit pavillonstel. Bemærk venligst, at pavillonstellet ikke er inkluderet i pakken. Farve: Terracotta Mål: 3 x 3 m (L x B)Stofvægt: 310 g/m²Med PVC-coating (vandtæt)Pakken indeholder 1 pavillontopdække og 16 burebåndslukninger Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Baldakin til havepavillon 3x3 m 310 g/m²...

394 kr.

Baldakin til havepavillon 3x3 m 310 g/m² mørkegrå, Nu kan du nyde dit underdørsområde uden at blive solbrændt! Dette udskiftningstag til din havepavillon kan give den nyt liv, så du kan slappe af og blive forfrisket i dens skygge. Dette vidunderlige havepavillontag har en PVC-belægning, som beskytter mod brændende sol, styrtende regn og andre dårlige vejrforhold. PVC-belægningen sikrer, at dit tag er vandafvisende. Hvert tag har 8 ringåbninger, der fungerer som afløb i tilfælde af kraftig regn. Fordi de sidder på siden af taget, påvirker det ikke regnbeskyttelsen, når du sidder nedenunder. Stoffet vejer 310 g/m², og med de forstærkede hjørner for øget holdbarhed kan dette perfekte lætelt holde til brug hele året og give dig et dejligt og afkølet samlingssted sammen med din familie og dine venner. Bemærk venligst, at dette kun er topcoveret. Levering omfatter ikke gazebo pavillionen. Dette er et topkvalitets udskiftningscover til dem, der allerede har en ramme. Farve: Mørkegrå Produktmål: 3 x 3 m (L x B) Mål, øverste lag: 179 x 82 cm (L x B) Stofvægt: 310 g/m² Vandafvisende med PVC-belægning Passer til de fleste firkantede havepavilloner af samme størrelse Pakken indeholder : 1 x topdæksel Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Pavillontopdække 310 g/m² 3 x 3 m gråbru...

386 kr.

Pavillontopdække 310 g/m² 3 x 3 m gråbrun, Nyd dit udendørsområde med vores pavillontopdække, uanset om solen skinner, eller det regner! Vores udskiftelige baldakin er lavet af holdbart polyesterstof med PVC-coating, hvilket gør den vandtæt. Pavillontaget vil give beskyttelse mod sol, regn og andre ugunstige vejrforhold. Denne solskærm har forstærkede hjørner for øget holdbarhed. Vi tilbyder også burrebåndslukninger for nem installation og fastgørelse til dit pavillonstel. Bemærk venligst, at pavillonstellet ikke er inkluderet i pakken. Farve: GråbrunMål: 3 x 3 m (L x B)Stofvægt: 310 g/m²Med PVC-coating (vandtæt)Pakken indeholder 1 pavillontopdække og 16 burebåndslukninger Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Fast markise 3x2,5 m antracitgrå

946 kr.

Fast markise 3x2,5 m antracitgrå, Pavillonen giver din familie og venner et behageligt sted at sidde, væk fra solen. Baldakinen beskytter dig fra den brændende sol. Pavillonen er det perfekte ly til familiesammenkomster, grillaftener, eftermiddagspicnics, camping og fødselsdagsfester. Pavillonen har en robust stålkonstruktion og en polyesterdug. Den er særdeles nem at opstille. Materiale: Stål, stof (100 % polyester)Farve: Antracitgrå og sortProduktmål: 3 x 2,5 m (L x B)Højde, forside: 2,05 mHøjde, bagside: 2,55 mMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Baldakin til havepavillon 3x4 m 310 g/m²...

424 kr.

Baldakin til havepavillon 3x4 m 310 g/m² grøn, Nu kan du nyde dit underdørsområde uden at blive solbrændt! Dette udskiftningstag til din havepavillon kan give den nyt liv, så du kan slappe af og blive forfrisket i dens skygge. Dette vidunderlige havepavillontag har PVC-belægning, der gør det vandafvisende. Det giver læ for stærk sol, kraftigt regn og andre barske vejrforhold. Sørg dog for, at taget ikke samler vand for dig egen sikkerhed. Hvert tag har 8 ringåbninger, der fungerer som afløb i tilfælde af kraftig regn. Fordi de sidder på siden af taget, påvirker det ikke regnbeskyttelsen, når du sidder nedenunder Stoffet vejer 310 g/m², og med de forstærkede hjørner for øget holdbarhed kan dette perfekte lætelt holde til brug hele året og give dig et dejligt og afkølet samlingssted sammen med din familie og dine venner. Bemærk venligst, at dette kun er taget. Pakken indeholder ikke pavillonstellet. Dette er et udskiftningstag i høj kvalitet til personer, der allerede har et stel. 16 stk. burrebånd til nem montering og påsætning til dit pavillonstel medfølger. Farve: Grøn Produktmål: 3 x 4 m (L x B) Mål, øverste lag: 179 x 82 cm (L x B) Stofvægt: 310 g/m² Vandafvisende med PVC-belægning Passer til de fleste 2-lags havepavilloner i samme størrelse Pakken indeholder: 1 x tag, 16 x burrebånd Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Wireespaliersæt til klatreplanter 604076...

256 kr.

Wireespaliersæt til klatreplanter 6040760, Dette wireespaliersæt fra Nature er meget robust og velegnet til alle typer af klatreplanter. Sættet indeholder en galvaniseret wire (10 meter) og seks vægforankringer, som du kan bruge til at skabe en espalier i præcis den form og størrelse, du foretrækker.Farve: GråMateriale: Galvaniseret metalWirelængde: 10 mWirediameter: 1,8 mmInkluderer 6 vægforankringer

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Gangbro tii haven 140 x 60 x 56 cm

608 kr.

Gangbro tii haven 140 x 60 x 56 cm, Denne smukke gangbro til haven vil skabe en romantisk atmosfære i din have. Denne dekorative gangbro i træ til haven har en længde på 140 cm. Den kan bruges som bro over en lille bæk eller kan bare placeres over et blomsterbed. Designet med det dobbelte gelænder er med til at give broen yderligere charme. Broen er fremstillet i vejrbestandigt, massivt træ, som er med til gøre den holdbar nok til udendørs brug hele året rundt. Materialet er også fugtafvisende samt modstandsdygtigt over for råd og insekter. Gangbroen er nem at samle.Materiale: Massivt træSamlede mål: 140 x 60 x 56 cm (L x B x H)Nem at samle

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

2.519,88 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 36 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

3.420 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: GrønUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 49 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåssideLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Rosenbue med låge til haven

584 kr.

Rosenbue med låge til haven, Denne rosenbue med blomsterdetaljer i høj kvalitet, som også kan benyttes til havelåge, er et perfekt valg til roser og klatreplanter. Den vil med sikkerhed vække en særlig interesse i din have, i gårdhaven eller på terrassen. Rosenbuen med låge er fremstillet af slidstærk jern, som gør den vejrbestandig og stærk nok til at understøtte de mest krævende klatreplanter. Denne rosenbue kan let samles og monteres. Mål: 115 x 37 x 230 cm (L x B x H)Materiale: JernFarve: Sort

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Foldegarage FleX Carcover, 2,5x5m, Sort

4.745,25 kr.

Foldegarage FleX Carcover, 2,5x5m, Sort, Produktspecifikationer:Bredde: 2,50 m.Længde: 5,00 m.Kiphøjde: 2,41-2,61 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: StålRør / fittings: 28mmFarve: SortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 67,3 kg.Specielt designet til at tilslutte en affugter – Ø25cm (Affugter er ikke inkluderet)Kraftigt PVC gulvVelcro på sidevæggeneKun til indendørs brugHøjden på rammen kan justeres – 2 indstillingerSidedugen kan justeres tilsvarendeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. FleXtents er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads og flere tusinde glade og tilfredse kunder over hele Europa. Dancovers professionelle ekspertrådgivning og service er en vigtig del af konceptet.FleXcarcover er den bedste indendørsopbevaringsløsning til din bil. Placer den i din garage eller carport, eller tag den med til messer og udstil din bil på den bedst mulige måde. Rammen er justerbar i hhv. 2,41 m og 2,61 m, så du kan tilpasse dit FleXcarcover efter bilen. Sidedugen justeres nemt efter højden ved at folde den nederste del op eller ned efter behov. Det hele lukkes med velcro, så der skal ikke bruges værktøj. Skab det rigtige miljø til din bil og undgå kondens ved at tilslutte en affugter til dit FleXcarcover. Kondens opstår, når luftfugtigheden er høj, og temperaturen falder. FleXcarcover er specielt designet, så du nemt kan tilslutte en affugter.OBS – Affugter ikke inkluderet!

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Foldegarage FleX Carcover, 2,5x5m, Rød

4.745,25 kr.

Foldegarage FleX Carcover, 2,5x5m, Rød, Produktspecifikationer:Bredde: 2,50 m.Længde: 5,00 m.Kiphøjde: 2,41-2,61 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating pÃ¥ bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating pÃ¥ bagsidenRamme: StÃ¥lRør / fittings: 28mmFarve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 67,3 kg.Specielt designet til at tilslutte en affugter – Ø25cm (Affugter er ikke inkluderet)Kraftigt PVC gulvVelcro pÃ¥ sidevæggeneKun til indendørs brugHøjden pÃ¥ rammen kan justeres – 2 indstillingerSidedugen kan justeres tilsvarendeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. FleXtents er resultatet af mange Ã¥rs innovativ produktudvikling med fokus pÃ¥ lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. Med over 10 Ã¥r pÃ¥ markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads og flere tusinde glade og tilfredse kunder over hele Europa. Dancovers professionelle ekspertrÃ¥dgivning og service er en vigtig del af konceptet.FleXcarcover er den bedste indendørsopbevaringsløsning til din bil. Placer den i din garage eller carport, eller tag den med til messer og udstil din bil pÃ¥ den bedst mulige mÃ¥de. Rammen er justerbar i hhv. 2,41 m og 2,61 m, sÃ¥ du kan tilpasse dit FleXcarcover efter bilen. Sidedugen justeres nemt efter højden ved at folde den nederste del op eller ned efter behov. Det hele lukkes med velcro, sÃ¥ der skal ikke bruges værktøj. Skab det rigtige miljø til din bil og undgÃ¥ kondens ved at tilslutte en affugter til dit FleXcarcover. Kondens opstÃ¥r, nÃ¥r luftfugtigheden er høj, og temperaturen falder. FleXcarcover er specielt designet, sÃ¥ du nemt kan tilslutte en affugter.OBS – Affugter ikke inkluderet!

3150 Hellebæk
i går
Dancover

Pergola tilbagetrækkeligt tag 3x3 m antr...

1.706 kr.

Pergola tilbagetrækkeligt tag 3x3 m antracitgrå, Denne alsidige pergola vil være en glimrende, dekorativ tilføjelse til din have eller andet udendørsområde og giver skygge fra solen og beskyttelse mod regn. Denne innovative pergola er udstyret med et justerbart, tilbagetrækkeligt tag, som kan sænkes eller hæves på begge sider med det indbyggede håndtag. Således er det op til dig at bestemme, hvor meget sollys eller skygge, du ønsker. Denne pergola er lavet af pulverlakeret stål og er meget robust og holdbar. Taget er lavet af polyesterstof med en PA-belægning og er vand- og vejrbestandig. Det kan også tages af til vask eller opbevaring, når det ikke er i brug. Vores pergola er let at samle. Pakken indeholder også jordspyd.Tagfarve: Antracitgrå Materiale: Pulverlakeret stål, stof (180 g/m² polyester) med en PA-belægningMål: 300 x 300 x 225 cm (L x B x H)Justerbart, tilbagetrækkeligt tag Jordspyd medfølgerMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Baldakin til havepavillon 3x4 m 310 g/m²...

516 kr.

Baldakin til havepavillon 3x4 m 310 g/m² beige, Nu kan du nyde dit underdørsområde uden at blive solbrændt! Dette udskiftningstag til din havepavillon kan give den nyt liv, så du kan slappe af og blive forfrisket i dens skygge. Dette vidunderlige havepavillontag har PVC-belægning, der gør det vandafvisende. Det giver læ for stærk sol, kraftigt regn og andre barske vejrforhold. Sørg dog for, at taget ikke samler vand for dig egen sikkerhed. Hvert tag har 8 ringåbninger, der fungerer som afløb i tilfælde af kraftig regn. Fordi de sidder på siden af taget, påvirker det ikke regnbeskyttelsen, når du sidder nedenunder Stoffet vejer 310 g/m², og med de forstærkede hjørner for øget holdbarhed kan dette perfekte lætelt holde til brug hele året og give dig et dejligt og afkølet samlingssted sammen med din familie og dine venner. Bemærk venligst, at dette kun er taget. Pakken indeholder ikke pavillonstellet. Dette er et udskiftningstag i høj kvalitet til personer, der allerede har et stel. 16 stk. burrebånd til nem montering og påsætning til dit pavillonstel medfølger. Farve: Beige Produktmål: 3 x 4 m (L x B) Mål, øverste lag: 179 x 82 cm (L x B) Stofvægt: 310 g/m² Vandafvisende med PVC-belægning Passer til de fleste 2-lags havepavilloner i samme størrelse Pakken indeholder: 1 x tag, 16 x burrebånd Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Havebue 150x34x240 cm jern sort

452 kr.

Havebue 150x34x240 cm jern sort, Denne havebue giver en nem og attraktiv måde at tilføje en elegant dekoration i din have. Du kan også bruge den som en buegang til klatreplanter eller dekorere den med blomster eller balloner til bryllupper og andre særlige begivenheder. Rosenbuen er lavet af jernrør og er beklædt med vejrbestandigt, sort epoxy, så den er robust og let at vedligeholde. Havebuen er også nem at samle. Farve: SortMateriale: Pulverlakeret jernMål: 150 x 34 x 240 cm (B x D x H)VejrbestandigtMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Haveespalier 100x200 cm træ 6041703

364 kr.

Haveespalier 100x200 cm træ 6041703, Lad dine smukke klematis, vinplanter, blåregn og klatreroser sprede sig på dette træespalier fra Nature. Med en højde på 200 cm lader dette haveespalier dine planter blomstre og brede sig, så de danner en smuk og naturlig udsmykning i din have. Espalieret har et smart foldedesign og kan derfor justeres i bredden.Farve: NaturMateriale: TræMål: 100 x 200 cm (B x H)Smart foldedesign: Justérbart i breddenIdeelt til klematis, vin, klatreroser mv. Bidrager til en bedre vækst af klatreplanterDekorativt på væggenDer medfølger fastgørelsesdele til vægmontering

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Pergola med låge 116x40x204 cm massivt g...

654 kr.

Pergola med låge 116x40x204 cm massivt grantræ grå, Denne pergola i træ med låge er et fremragende, dekorativt supplement til din have eller andre udendørsområder. Denne havepergola er fremstillet af massivt grantræ, så den er vejrbestandig og slidstærk. Den smukke bue er flot som indgang, sti eller til at udsmykke din havesti med. Når vinstokkene begynder at klatre op, får du svært ved at undgå at kigge på denne smukke pergola.Farve: GråMateriale: Massivt grantræ, massivt fyrretræ med vandlaksfinishMål: 116 x 40 x 204 cm (L x B x H)Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

3.420 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 49 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåssideLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
tor.
Dancover

Pavillonvægte 4 stk. 220x30 mm sort beto...

278 kr.

Pavillonvægte 4 stk. 220x30 mm sort beton, Vores sæt af 4 vægte vil være en omkostningseffektiv løsning til sikker fastgørelse af din pavillon, festtelt, parasol og andet udendørs udstyr. Vægtpladerne har en kerne af beton og er dækket af plast, hvilket gør dem holdbare og vejrbestandige. Hver vægt er egnet til en rørstørrelse på op til 25 mm. Dette sæt vægte kan stables oven på hinanden for at forhindre, at dit telt vælter eller flyver væk i kraftig vind. Vores pavillonvægte er nemme at anvende og transportere. Farve: SortMateriale: Beton med plastbelægning Mål: 220 x 30 mm (diameter x H)Velegnet til 25 mm rørVægt (hver): 3,25 kgNem at bruge og transportere Pakken indeholder 4 vægtplader

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Pavillontopdække 310 g/m² 3x3 m beige

386 kr.

Pavillontopdække 310 g/m² 3x3 m beige, Nyd dit udendørsområde med vores pavillontopdække, uanset om solen skinner, eller det regner let! Vores udskiftelige baldakin er lavet af holdbart polyesterstof med PVC-belægning, hvilket gør den vandresistent. Pavillontaget vil give beskyttelse mod sol, let regn og andre vejrforhold. Denne solskærm har forstærkede hjørner for øget holdbarhed. Vi tilbyder også burrebåndslukninger for nem installation og fastgørelse til dit pavillonstel. Bemærk venligst, at pavillonstellet ikke er inkluderet i pakken. Farve: BeigeMål: 3 x 3 m (L x B)Stofvægt: 310 g/m²Med PVC-belægning (vandafvisende)Pakken indeholder 1 pavillontopdække og 16 burebåndslukninger Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Espaliersæt til klatreplanter 2 stk. stå...

514 kr.

Espaliersæt til klatreplanter 2 stk. stålwire, Dette wireespaliersæt fra Nature er meget robust og velegnet til alle typer af klatreplanter. Dette sæt indeholder to galvaniserede stålwirer med en længde på 10 meter samt 12 vægankre, som du kan bruge til at lave et espalier i præcis den form og størrelse, du foretrækker. Pakken indeholder 2 wireespaliersæt. Farve: GråMateriale: Galvaniseret metalWirelængde: 10 mWirediameter: 1,8 mmInklusiv 12 vægankrePakken indeholder 2 wireespaliersæt.

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Pavillontopdække i 2 lag 3x3 m 310 g/m² ...

404 kr.

Pavillontopdække i 2 lag 3x3 m 310 g/m² gråbrun, Nyd dit udendørsområde med vores pavillontopdække i 2 lag, uanset om solen skinner, eller det regner! Vores udskiftelige baldakin er lavet af holdbart polyesterstof med PVC-coating, hvilket gør den vandtæt. Pavillontaget vil give beskyttelse mod sol, regn og andre ugunstige vejrforhold. Denne solskærm har forstærkede hjørner for øget holdbarhed. Vi tilbyder også burrebåndslukninger for nem installation og fastgørelse til dit pavillonstel. Bemærk venligst, at pavillonstellet ikke er inkluderet i pakken. Farve: GråbrunProduktmål: 3 x 3 m (L x B)Mål, øverste lag: 179 x 82 cm (L x B)Stofvægt: 310 g/m²Med PVC-coating (vandtæt)Pakken indeholder 1 topdække og 16 burebåndslukninger Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

2.245,56 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x, Produktspecifikationer:Bredde: 2,00 m.Længde: 2,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 27,7 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåsside, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 er ekstremt nemt at sætte op. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
tor.
Dancover

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

2.519,88 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: GrønUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 36 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
tor.
Dancover

Baldakin til havepavillon 3x3 m 310 g/m²...

360 kr.

Baldakin til havepavillon 3x3 m 310 g/m² grøn, Nu kan du nyde dit underdørsområde uden at blive solbrændt! Dette udskiftningstag til din havepavillon kan give den nyt liv, så du kan slappe af og blive forfrisket i dens skygge. Dette vidunderlige havepavillontag har en PVC-belægning, som beskytter mod brændende sol, styrtende regn og andre dårlige vejrforhold. PVC-belægningen sikrer, at dit tag er vandafvisende. Hvert tag har 8 ringåbninger, der fungerer som afløb i tilfælde af kraftig regn. Fordi de sidder på siden af taget, påvirker det ikke regnbeskyttelsen, når du sidder nedenunder. Stoffet vejer 310 g/m², og med de forstærkede hjørner for øget holdbarhed kan dette perfekte lætelt holde til brug hele året og give dig et dejligt og afkølet samlingssted sammen med din familie og dine venner. Bemærk venligst, at dette kun er topcoveret. Levering omfatter ikke gazebo pavillionen. Dette er et topkvalitets udskiftningscover til dem, der allerede har en ramme. Farve: Grøn Produktmål: 3 x 3 m (L x B) Mål, øverste lag: 179 x 82 cm (L x B) Stofvægt: 310 g/m² Vandafvisende med PVC-belægning Passer til de fleste firkantede havepavilloner af samme størrelse Pakken indeholder : 1 x topdæksel Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Pavillontopdække i 2 lag 310 g/m² 4x3 m ...

466 kr.

Pavillontopdække i 2 lag 310 g/m² 4x3 m antracitgrå, Nyd dit udendørsområde med vores pavillontopdække i 2 lag, uanset om solen skinner, eller det regner! Vores udskiftningsbaldakin er lavet af holdbart polyesterstof med PVC-belægning, hvilket gør den vandtæt. Pavillontaget beskytter mod den brændende sol, kraftigt regn og andre barske vejrforhold. Sørg dog for, at taget ikke samler vand for din egen sikkerhed. Denne parasol har forstærkede hjørner for øget holdbarhed. Vi tilbyder også burrebåndslukninger for nem installation og fastgørelse til dit pavillonstel. Bemærk venligst, at pavillonstellet ikke er inkluderet i pakken. Farve: AntracitgråProduktmål: 4 x 3 m (L x B)Øverste lag: 177 x 80 cm (L x B)Stofvægt: 310 g/m²Med PVC-coating (vandtæt)Pakken indeholder 1 topdække og 16 burebåndslukninger Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Pergola bambus 385 x 40 x 205 cm

562 kr.

Pergola bambus 385 x 40 x 205 cm, Denne bambuspergola vil være en fremragende, dekorativ tilføjelse til din have eller andre udendørsområder. Den danner en stabil base for roser og andre slyngplanter, hvilket vil skabe et dejligt siddeområde om sommeren. Denne pergola, som er fremstillet af naturligt bambus, er særdeles robust og holdbar. Den er nem at montere, da tilbehøret medfølger i pakken. Bemærk venligst, at bambus er et naturprodukt, og ujævnheder kan forekomme.Materiale: BambusMål: 385 x 40 x 205 cm (L x B x H)Galvaniserede skruer er inkluderetLet at samle

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

1.560,38 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x, Produktspecifikationer:Bredde: 2,00 m.Længde: 2,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 21,7 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
tor.
Dancover

Stativer til klatreplanter 2 stk. 35x35x...

270 kr.

Stativer til klatreplanter 2 stk. 35x35x195 cm jern mørkegrøn, Skab et vidunderligt display i din have med dette skønne plantestativsæt i tre niveauer. Det er perfekt til klatreroser, passionsblomster, klematis, pragtsnerler mv. Disse havebuer er lavet af jernrør og belagt med vejrbestandigt, sort epoxy, så de er robuste og lette at vedligeholde. Havestativerne er også lette at samle. Farve: MørkegrønMateriale: Pulverlakeret jernMål: 35 x 35 x 195 cm (B x D x H)VejrbestandigtMontering påkrævet: JaPakken indeholder:2 x plantestativ til klatreplanter

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

2.519,88 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: BlåUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 36 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
tor.
Dancover

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

2.519,88 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: SortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 36 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
tor.
Dancover

Pavillontopdække 310 g/m² 3 x 3 m grøn

336 kr.

Pavillontopdække 310 g/m² 3 x 3 m grøn, Nyd dit udendørsområde med vores pavillontopdække, uanset om solen skinner, eller det regner let! Vores udskiftelige baldakin er lavet af holdbart polyesterstof med PVC-belægning, hvilket gør den vandresistent. Pavillontaget vil give beskyttelse mod sol, let regn og andre vejrforhold. Denne solskærm har forstærkede hjørner for øget holdbarhed. Vi tilbyder også burrebåndslukninger for nem installation og fastgørelse til dit pavillonstel. Bemærk venligst, at pavillonstellet ikke er inkluderet i pakken. Farve: GrønMål: 3 x 3 m (L x B)Stofvægt: 310 g/m²Med PVC-belægning (vandafvisende)Pakken indeholder 1 pavillontopdække og 16 burebåndslukninger Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

Festtelt 3 x 6 m antracitgrå

1.114 kr.

Festtelt 3 x 6 m antracitgrå, Vores festtelt giver dig et vidunderligt sted, hvor du kan underholde din familie og venner til alle slags udendørsfester og sammenkomster. Festteltet er lavet af UV-bestandigt og vandafvisende polyethylenmateriale, og det er derfor særdeles praktisk til udendørsbrug. Stellet er fremstillet af rustbestandigt stål, hvilket gør teltet stabilt og holdbart. Festteltet har sidepaneler, hver med dekorative vinduer, og 1 dørpanel med lynlås for nem adgang. Pavillonen er let at montere. BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.Farve: AntracitgråMateriale: PE-tag og sidepaneler i stof + stålstelMål: 6 x 3 x 2,55 m (L x B x H)Tagudhængshøjde fra jorden: 2 mUV-bestandig og vandafvisende Monteringstilbehør medfølgerStof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

kæmpe pavillon lignede

1.000 kr.

kæmpe pavillon lignede, kun sat op for at finde ud af terrassen var for lille 4x4 meter 3.5 m i højeste hjørne

6500 Vojens
ons.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

2.813,19 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 48 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugTagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
ons.
Dancover

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Bas...

3.766,75 kr.

Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenSidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 55 kg.Inkluderet: Stel, 1 tagdug, Sidevægge: 2 sider m. buede vinduer, 2 med lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet.Med Foldetelt FleXtents Basic v.3 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.3 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugCoveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet – tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.

3150 Hellebæk
ons.
Dancover
Side:af 3