Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  OCEAN Trip Trap
  I dag 12.000,-
  Dækstole i god stand
  I dag 950,-
  Cafesæt/Havemøbler
  I dag 1.000,-
  SOLSENG
  I dag 350,-
  Havemøbler
  I dag 2.500,-
  Polyrattan Havemøbelsæt 6+1 brun sort
  I dag 2.995,-
  Evigheds Bord og bænkesæt
  I dag 3.000,-
  Polyrattan Barsæt aluminium, sort + 2 sæt betræk +
  Polyrattan Barsæt aluminium, sort + 2 sæt betræk +, Polyrattan aluminium barsæt med 6 barstole + 2 sæt betræk + beskyttelsesovertræk   Barsæt i polyrattan af høj kvalitet   Med dette elegante polyrattan-barsæt bliver haven, altanen, terrassen, opholdsstuen eller udestuen et herligt samlingspunkt. Bordet og barstolene er fremstillet af aluminium beklædt med polyrattan. Det giver lav vægt og samtidig stor stabilitet. Bordpladen er af glas og meget nem at holde ren og gør barsættet utrolig elegant at se på. Siddehynderne er af polyester og farvemæssigt afstemt med resten af sættet. Hynderne har lynlås bagpå, så betrækket let kan tages af og vaskes. For at beskytte hynderne mod fugt og snavs er overfladen imprægneret. Det bevirker, at snavs og vanddråber simpelthen preller af (se billede).   Beskrivelse: * Polyrattan-barsæt af høj kvalitet og i moderne design * Perfekt til haven, altanen, terrassen, opholdsstuen eller udestuen * Bløde, aftagelige hynder giver optimal siddekomfort, tykkelse: 10 cm * Inkl. 2 sæt betræk, så der kan skiftes mellem beige og grå hyndefarve * Bord med tonet glasplade * Vandfast og UV-bestandigt * Inkl. beskyttelsesovertræk * Meget nemt at vedligeholde     Tekniske data og dimensioner:   Barbord (inkl. glasplade): Mål, b x d x h: ca.140 x 76 x 98 cm Vægt, bord inkl. glasplade: ca. 24,1 kg Vægt, glasplade: ca. 12,7 kg   Barstol: Mål, b x d x h: ca. 36,5 x 36,5 x 71 cm Højde, uden hynde: 36,5 x 36,5 x 61 cm Vægt: ca. 3,4 kg   Hynder: Mål, b x d x h: ca. 36,5 x 36,5 x 10 cm   Alle hynder har en tykkelse på ca. 10 cm     Leveringsomfang: * 6 stk. barstole m/hynder * 2 sæt betræk, så der kan skiftes mellem beige og grå hyndefarve * 1 stk. bord m/glasplade * 1 stk. beskyttelsesovertræk * Montagesæt og montagevejledning m/billeder
  I dag 3.745,-
  Aluminium polyrattan 2 liggestole sort + bord + be
  I dag 2.595,-
  Firkantet bord- og bænkesæt
  I dag 3.899,-
  Sofabænk - Vera
  I dag 1.999,-
  Loungesæt med 2 sofamoduler, hjørnebord, 2 sideborde og puf - Nadia
  Loungesæt med 2 sofamoduler, hjørnebord, 2 sideborde og puf - Nadia, Loungesæt i polyrattan Skab et lækkert uderum, hvor der er god plads til at slænge sig og hygge med familie og venner på en lun og solrig sommerdag. Sættet består af to sofamoduler, et hjørnebord, en puf og 2 sideborde. Lavet i sort polyrattan Inkl. sort/grå hynder Nem vedligeholdelse Havemøbler i polyrattan Loungesættet er fremstillet i polyrattan, som er et materiale, der er nemt at vedligeholde. Polyrattan er et godt valg, hvis du gerne vil have flotte og stilfulde havemøbler hele året rundt uden at skulle slibe eller oliere. Det eneste, du behøver at gøre, er at holde sættet fri for snavs ved jævnlig aftøring med en våd klud. Møblerne holder farven i solen og skal ikke bæres ind, hvis det regner. Det bliver ikke meget nemmere. Sid blødt og behageligt Til longesættet medfølger nogle lækre hynder i sort/grå polyester, så du og dine gæster kan sidde blødt og behageligt. Loungesættet har masser af bordplads, da der både er et hjørnebord og to sideborde. Alle borde er med en bordplade i glas - det ser let og elegant ud og kræver ingen vedligeholdelse. Mål: - Sofamodul: H 77 x D 88 x L 215 cm - Sofamodul: H 77 x D 88 x L 152 cm - Hjørnebord: H 57 x B 88 x D 88 cm - Puf: H 35 x B 77 X D 77 cm - Sideborde: H 67 x B 40 X D 40 cm Loungesættet leveres i 4 kasser. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 14.999,-
  Bord- og bænkesæt - Alma
  I dag 3.899,-
  vidaXL Bambus bænk med ryglæn
  d. 13.01 369,-
  Bord- og bænkesæt - Classic
  I dag 6.899,-
  Polyrattan solvogn/solseng delphine brun
  I dag 745,-
  Hyndeboks - Bo - Antracit
  I dag 699,-
  3-pers. havesofa med integreret bord og fodskammel - Bella
  3-pers. havesofa med integreret bord og fodskammel - Bella, 3-personers havesofa i polyrattan Indret terrassen med denne skønne 3-personers havesofa og få en rar plet, hvor du kan nyde de lune sommerdage. Lavet i vedligeholdelsesvenligt polyratten Inkl. hynder Med integreret bord og skammel Praktisk havemøbel Der er virkelig tænkt over funktionaliteten i dette havemøbel. Du behøver nemlig ikke tilkøbe en fodskammel for at sidde ekstra behageligt. Du behøver heller ikke tilkøbe et sidebord for at få afsætningsplads. Disse møbler er nemlig integreret i sofaen og kan trækkes ud af sofaen efter behov. Du får to fodskamler inkl. hynder og et sofabord med nonwood-bordplade. Med til sofaen får du nogle lækre hynder i grå polyester, så du og dine gæster kan sidde blødt og behageligt. Havesofa i polyrattan Sofaen er fremstillet i polyrattan, som er et materiale, der er nemt at vedligeholde. Polyrattan er et godt valg, hvis du gerne vil have flotte og stilfulde havemøbler hele året rundt uden at skulle slibe, male eller oliere. Det eneste, du behøver at gøre, er at holde sættet fri for snavs ved jævnlig aftørring med en våd klud. Vi anbefaler at tilkøbe et overtræk, som kan beskytte møblet i dårligt vejr. Mål: - Sofa: H 75 x B 177 x D 78 cm - Fodskammel: H 34 x B 48 x D 74 cm - Sofabord: H 33 x B 48 x D 74 cm Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 5.999,-
  Havemøbelsæt med 8 stole - Liva
  I dag 8.999,-
  Bord- og bænkesæt - Nellie
  I dag 3.299,-
  Havemøbelsæt med 4 stole - Viola - Hvidlakeret
  I dag 4.999,-
  Loungesæt med sofa, chaiselong og puf - Nina
  I dag 7.999,-
  Polyrattan solvogn/solseng antik
  I dag 995,-
  Havesofa med bord - Rita
  I dag 2.999,-
  Sæt med 2 polyrattan havestole brun + 2 hyndefarve
  I dag 675,-
  Fodskammel L202 ? Natur teak
  Fodskammel L202 ? Natur teak, L202 fodskammel ? Sammen havemøbelserie fra FDB Møbler Enkel og funktionel skammel i flot naturolieret teaktræ. Fodskamlen indgår i Sammen havemøbelserie ? designet for FDB Møbler af Thomas E. Alken mDD. Klassisk og praktisk Designet i 2014 Naturolieret teaktræ Skamlen kan bruges som fodstøtte til loungestolen eller som et sidebord, der kan sættes sammen med loungestolen ved hjælp af en Sammen bakke. H 39 x B 51,5 x D 46 cm. Sammen ? en helt unik havemøbelserie Klassiske, enkle og funktionelle. Det er nøgleordene bag Sammen havemøbler. Møblerne er en moderne nyudvikling af den grundlæggende tankegang fra FDB tegnestuen, der i 1950?erne gjorde dansk møbeldesign verdenskendt for smukke, funktionelle møbler - tilgængelige for menigmand. Klassisk og moderne sat sammen Sammen-serien består af klassiske og komfortable siddemøbler, der kan sættes sammen med små bakkeborde, samt af spiseborde med unikke mellemplader, der tillader en udvidelse i det uendelige. Havemøblerne rummer flere raffinerede og innovative funktioner og er på samme tid enkle og ligetil i brug. Der er fokus på de håndværksmæssige detaljer og på ønsket om altid at kunne byde endnu en gæst velkommen. En serie med mange muligheder Sammen-serien består af en spisebordsstol, loungestol, fodskammel, bakke, bænk, bænk med ryg/armlæn, et spisebord og mellemplader i to størrelser. Møblerne kan sammensættes, så de passer til dine og din families behov. Vedligeholdelse Sammen havemøbler er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ. Som alle andre træmøbler, der bliver udsat for vind og vejr, forlænger du levetiden, når du vedligeholder dem. Ved normal brug af havemøbler, der ikke står ude om vinteren, anbefaler vi oliering 1-2 gange om året. Læs mere i vedligeholdelsesguiden . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 1.499,-
  Hyndeboks - Max - Grå
  I dag 300,-
  2x Solsenge med soltag 190cm beige
  I dag 625,-
  Havemøbelsæt med 4 stole - Augusta
  I dag 3.999,-
  To personers luksus strandstol + Premium beskytten
  I dag 2.495,-
  Bakke T201 ? Natur teak
  Bakke T201 ? Natur teak, T201 bakke ? Sammen havemøbelserie fra FDB Møbler Unik detalje med mange nyttige funktioner. Bakken indgår i Sammen havemøbelserie ? designet for FDB Møbler af Thomas E. Alken mDD. Let og funktionel Designet i 2014 Naturolieret teaktræ Bakken kan bruges som serveringsbakke, som sidebord på fodskamlen eller som samlingsbord på armlænene af to lounge- eller spisebordsstole. H 5 x B 53,5 x D 30 cm. Sammen ? en helt unik havemøbelserie Klassiske, enkle og funktionelle. Det er nøgleordene bag Sammen havemøbler. Møblerne er en moderne nyudvikling af den grundlæggende tankegang fra FDB tegnestuen, der i 1950?erne gjorde dansk møbeldesign verdenskendt for smukke, funktionelle møbler - tilgængelige for menigmand. Klassisk og moderne sat sammen Sammen-serien består af klassiske og komfortable siddemøbler, der kan sættes sammen med små bakkeborde, samt af spiseborde med unikke mellemplader, der tillader en udvidelse i det uendelige. Havemøblerne rummer flere raffinerede og innovative funktioner og er på samme tid enkle og ligetil i brug. Der er fokus på de håndværksmæssige detaljer og på ønsket om altid at kunne byde endnu en gæst velkommen. En serie med mange muligheder Sammen-serien består af en spisebordsstol, loungestol, fodskammel, bakke, bænk, bænk med ryg/armlæn, et spisebord og mellemplader i to størrelser. Møblerne kan sammensættes, så de passer til dine og din families behov. Vedligeholdelse Sammen havemøbler er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ. Som alle andre træmøbler, der bliver udsat for vind og vejr, forlænger du levetiden, når du vedligeholder dem. Ved normal brug af havemøbler, der ikke står ude om vinteren, anbefaler vi oliering 1-2 gange om året. Læs mere i vedligeholdelsesguiden . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 400,-
  Dobbelt hængekøje brun
  I dag 595,-
  Bord- og bænkesæt til børn - Lærk
  I dag 699,-
  Bord- og bænkesæt - Basic
  I dag 3.199,-
  Bord- og bænkesæt med 2 ryglæn - Classic
  I dag 8.499,-
  Rundt bord- og bænkesæt
  I dag 2.999,-
  Hyndeboks og bænk - Elliot - Natur
  I dag 1.599,-
  Bord- og bænkesæt med ryglæn - Alma
  I dag 4.899,-
  Dobbelt hængekøje beige
  I dag 645,-
  Polyrattan solvogn/solseng brun
  I dag 995,-
  Polyrattan havebænk med bord inkl. hynder
  I dag 925,-
  Polyrattan siddegruppe antik, 2 stole, 1 bænk + 1
  I dag 1.295,-
  Polyrattan Havemøbelsæt Aluminium 6+1 anthrazit +
  I dag 3.495,-
  Polyrattan lounge sidegruppe Paris i aluminium sor
  Polyrattan lounge sidegruppe Paris i aluminium sor, Hvad enten det er i haven eller indendørs. Vores polyrattan siddegruppe er meget alsidig og forbedrer din have, terrasse, vinterhave eller stue visuelt. Komfortable stole og det elegante bord indbyder til dejlige timer. Rattansættet imponerer ikke kun i med sit elegante look, men også med sin lange levetid. Den lave vægt betyder, at møblerne let kan transporteres. Bordpladen af glas ser yderst fornem ud og er fantastisk let at rengøre. De meget komfortable siddehynder af polyester matcher perfekt farven på rattansættet og er på bagsiden forsynet med en lynlås, så hyndebetrækkene nemt kan rengøres. For at beskytte hynderne mod gennemfugtning er overfladen imprægneret. Snavs og vanddråber løber simpelthen bare af. Ved hjælp af de forskellige delelementer kan sættet arrangeres helt efter dine ønsker. Beskrivelse: Højkvalitets polyrattan siddegruppe i moderne design Velegnet til have, balkon, terrasse, lounge eller udestue Bløde, aftagelige hynder for optimal siddekomfort, polstring omkring 10 cm. Bord med glasoverflade. Meget let at vedligeholde. Inklusive klemmer til at holde de enkelte sædeelementer sammen. Aluminiumsramme 2 ekstra puder Tekniske specifikationer: Skammel: BxDxH: 75 x 75 x 38 cm inklusiv polstring. Vægt: ca. 3 kg Stol: BxDxH: 64 x 75 x 60 cm Vægt: ca 4,7 kg   Hjørnestol: BxDxH: 75 x 75 x 60 cm Vægt: ca 6,6 kg Bord: BxDxH: 70 x 70 x 26 cm Vægt: ca 8,7 kg Alle puder indtjening fra 100% Polyester har en tykkelse på ca. 10 cm Totalvægt: ca. 46 kg   Pakkens indhold: 2 stole 1 hjørnestole 2 ekstra puder 2 skamle 1 bord med glasplade Illustreret montagevejledning og monteringssæt og klemmer   SAML-SELV VARE | SAMLESÆT Ramme af aluminium - ingen rust! For at du får glæde af vores produkt så længe som muligt, når det anvendes udendørs, anbefaler vi at du bruger det medfølgende beskyttelsesovertræk for at beskytte dine møbler mod slid og misfarvning af vind og vejr.  
  I dag 3.595,-
  Solseng med soltag 190cm blå
  I dag 375,-
  Lille bord- og bænkesæt - Alma
  I dag 2.699,-
  Polyrattan Havemøbelsæt Aluminium 8+1 sort + 2 sæ
  I dag 4.495,-
  To personers luksus strandstol + Premium beskytten
  I dag 2.495,-
  Keter hyndeboks - Albert - Antracit
  I dag 999,-
  Bord- og bænkesæt med ryglæn - Basic
  I dag 3.199,-
  Rundt bord- og bænkesæt med ryglæn
  I dag 3.699,-
  Bord- og bænkesæt med ryglæn - Basic
  I dag 7.899,-
  Polyrattan havebænk med bord inkl. hynder sort-bru
  I dag 925,-
  Polyrattan lounge sidegruppe i aluminium sort
  Polyrattan lounge sidegruppe i aluminium sort, Hvad enten det er i haven eller indendørs. Vores polyrattan siddegruppe er meget alsidig og forbedrer din have, terrasse, vinterhave eller stue visuelt. Komfortable stole og det elegante bord indbyder til dejlige timer. Rattansættet imponerer ikke kun imponerer med sit elegante look, men også med sin lange levetid. Den lave vægt betyder, at møblerne let kan transporteres.Bordpladen af glas ser yderst fornem ud og er fantastisk let at rengøre. De meget komfortable siddehynder af polyester matcher perfekt farven på rattansættet og er på bagsiden forsynet med en lynlås, så hyndebetrækkene nemt kan rengøres. For at beskytte hynderne mod gennemfugtning er overfladen imprægneret. Snavs og vanddråber løber simpelthen bare af. Ved hjælp af de forskellige delelementer kan sættet arrangeres helt efter dine ønsker.Beskrivelse:*    Højkvalitets polyrattan siddegruppe i moderne design*    Velegnet til have, balkon, terrasse, lounge eller udestue*    Bløde, aftagelige hynder for optimal siddekomfort, polstring omkring 10 cm.*    Bord med glasoverflade.*    Meget let at vedligeholde.*    Inklusive klemmer til at holde de enkelte sædeelementer sammen.*    Aluminiumsramme*    4 ekstra puderTekniske specifikationer:Skammel:*    BxDxH: 75 x 75 x 38 cm inklusiv polstring.*    Vægt: ca. 3 kgStol:*    BxDxH: 64 x 75 x 60 cm*    Vægt: ca 4,7 kgHjørnestol:*    BxDxH: 75 x 75 x 60 cm*    Vægt: ca 6,6 kgBord:*    BxDxH: 70 x 70 x 28,5 cm*    Vægt: ca 8,7 kgAlle puder indtjening fra 100% Polyester har en tykkelse på ca. 10 cm Totalvægt: ca. 63,9 kgPakkens indhold:*    3 stole*    3 hjørnestole*    4 ekstra puder*    1 skamle*    1 bord med glasplade*    Illustreret montagevejledning og monteringssæt og klemmerSAML-SELV VARE | SAMLESÆTRamme af aluminium - ingen rust!For at du får glæde af vores produkt så længe som muligt, når det anvendes udendørs, anbefaler vi at beskytte mod slid og misfarvning ved at bruge et beskyttelsesovertræk.
  I dag 5.495,-
  Lille bord- og bænkesæt - Alma
  I dag 2.999,-
  Havemøbelsæt ? Lille ? Natur teak
  Havemøbelsæt ? Lille ? Natur teak, Lille havemøbelsæt med 4 stole ? Sammen havemøbelserie fra FDB Møbler Smukt og funktionelt havemøbelsæt i teaktræ ? designet for FDB Møbler af Thomas E. Alken mDD. Enkel og klassisk Designet i 2014 Naturolieret teaktræ Sættet består af et C201a Spisebord og 4 stk. J201 spisebordsstole. C201a er et enkelt og smukt spisebord til 2-4 personer. Bordets ender kan afkobles og to borde kan sættes sammen med en mellemplade. Det giver mulighed for uendelig forlængelse. J201 Spisebordsstol er en let og komfortabel armstol, der også kan bruges fritstående. C201a spisebord: H 75,5 x B 90 x D 104,5 cm J201 spisebordsstol: H 86 x B 60 x D 63,5 cm. Sammen ? en helt unik havemøbelserie Klassiske, enkle og funktionelle. Det er nøgleordene bag Sammen havemøbler. Møblerne er en moderne nyudvikling af den grundlæggende tankegang fra FDB tegnestuen, der i 1950?erne gjorde dansk møbeldesign verdenskendt for smukke, funktionelle møbler - tilgængelige for menigmand. Klassisk og moderne sat sammen Sammen-serien består af klassiske og komfortable siddemøbler, der kan sættes sammen med små bakkeborde, samt af spiseborde med unikke mellemplader, der tillader en udvidelse i det uendelige. Havemøblerne rummer flere raffinerede og innovative funktioner og er på samme tid enkle og ligetil i brug. Der er fokus på de håndværksmæssige detaljer og på ønsket om altid at kunne byde endnu en gæst velkommen. En serie med mange muligheder Sammen-serien består af en spisebordsstol, loungestol, fodskammel, bakke, bænk, bænk med ryg/armlæn, et spisebord og mellemplader i to størrelser. Møblerne kan sammensættes, så de passer til dine og din families behov. Vedligeholdelse Sammen havemøbler er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ. Som alle andre træmøbler, der bliver udsat for vind og vejr, forlænger du levetiden, når du vedligeholder dem. Ved normal brug af havemøbler, der ikke står ude om vinteren, anbefaler vi oliering 1-2 gange om året. Læs mere i vedligeholdelsesguiden . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 10.999,-
  Havemøbelsæt med 4 stabelbare stole - Matilda
  I dag 4.999,-
  Polyrattan solvogn/solseng sort
  I dag 995,-
  Solseng med soltag 190cm beige
  I dag 375,-
  4x Solsenge med soltag 190cm beige
  I dag 1.075,-