Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Fejemaskine

6
feje/fræse maskine

feje/fræse maskine

10.000 kr.

hermed sælges BCS. 615 L Max. Maskinen er en lækker lille kompakt Italiensk fejemaskine med masser af kraft og god ergonomi og vendbart styr, så der er mulighed for at montere andre redskaber. Maskinen er monteret med en kraftig Honda- motor og ergonomien i bla. styret gør, at den udskiller sig fra alle andre konkurrerende produkter på markedet. I forhold til andre mærker, er denne maskine lavet meget mere kompakt og er derfor kortere, hvilket gør, at den kræver mindre plads og armbevægelser at vende med. Maskinen er nok markedets fedest og mest ergonomiske fejemaskine på markedet. Den kan derudover tilkobles andre redskaber som fræser, fingerklipper, hyppeplov og meget andet. maskinen er brugt meget lidt, er brugt til at feje en baggård for sne, og har ellers stået inde, passet og plejet som billede også illustrer, ny serviceret, ny pris 30.000kr. sælges for 10000kr.

3220 Tisvildeleje
i går
Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost
  • Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost - 2
  • Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost - 3

Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost

11.495 kr.

Texas Combi maskine incl. stor kost, på 80 cm brede og 45 cm Ø = ringtig god til sne ! Den har 4 fremadgående gear og bak, let startet 4-takts motor, Store special vinterdæk med godt greb, der kan tilkøbes andre redskaber, som skiftes på ca 10 sek. ! Særdeles god balance, som gør den nem at håndtere på trange steder. Vores maskiner er samlet og opstartet, så du får en maskine der er køreklar straks. (køber du i byggemarked eller på nettet, er det et "samle selv projekt !)

8830 Tjele
18. maj.
EN Motor Service
  • Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost - 2
  • Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost - 3
  • Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost - 4
  • Texas Combi 800 TG m/ 80 cm kost - 5
Motorkost med opsamlerkasse

Motorkost med opsamlerkasse

2.000 kr.

Motorfejekost med opsamlerkasse. Næsten nye børter. Har ikke kørt meget, så den er bestemt ikke slidt op. Der medfølger en opsamlerkasse, til montering foran kosten. Loncin Motor, Benzin motor. Perfekt til at ryde fortov for sne, eller sand.

8464 Galten
19. mar.
Bedre end en SNEPLOV = Fejemaskine

Bedre end en SNEPLOV = Fejemaskine

4.900 kr.

Bedre end en SNEPLOV, er denne Fejemaskine. Er du klar til Vinter-Sneen ? Eller skal du have fjernet store mængder skidt og snavs i gård-anlægget? Skal fortovet fejes ren i en fart for massive mængder af blade fra træerne ? Fejemaskine til SNE og andet. ATV - Have - Traktor. Nyistandsat fejemaskine med egen Honda motor. Istandsat med nye koste, ny karburator, olie og tændrør. Anhægte-beslag medfølger. God til den lille anlægsgartner, den private entreprenør, bondemanden, den private havemand og andre. Super fin fejekost til fjernelse af efterladenskaber og store mængder af ting og sager, som ikke er sjovt at feje op manuelt. Sæt dig bag ratten på din egen havetraktor, ATV, eller mindre traktor, og lad denne kost gøre det kedelige arbejde færdigt for dig !

2791 Dragør
13. dec. 2022
Irus feje maskine med kost nye dæk og vægt klods

Irus feje maskine med kost nye dæk og væ...

3.500 kr.

God gammel Irus fejemaskine / 2 hjuls traktor sælges. Dette er en stærk maskine som jeg mest har benyttet til sne rydning. Starter ganske stabilt vil dog gerne have en sprøjt startgas når den har stået længe (medfølger) Kosten var ny da jeg overtog den og fortsat brugbar. Har opdateret maskinen med nye rigtige "traktor dæk" så den står fast også når der er glat. Den den har også fået gen monteret "vægt klodsen" som ellers mangler på de fleste genværende Irusser, som trykker kosten ned, uden denne er den meget hård at gå med, da men selv skal trykke den ned gennem sneen. Som en sidste ting er der monteret nødstop med strop så den ikke kan stikke af hvis operatør feks falder. Kosten måler 110cm Maskinen kan også udstyres med andet "pedel" udstyr som vogn, "heste" sulky mv. OBS kun seriøse henvendelser vil blive besvaret.

9400 Nørresundby
12. dec. 2022
Fejekost

Fejekost

7.500 kr.

Husqvarna fejekost passer på 300 serien. Der er monteret bredde hjul, så den kan rydde sne på grus gårds plads.

9320 Hjallerup
1. dec. 2022