Løkken Blomsterkasse, Teak - Fri fragt

Løkken Blomsterkasse, Teak - Fri fragt

1.400,00 kr.

UnolivingPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Grøn Basilikum frø - perfekte til det italienske køkken - 5 | 10 | 1

    Grøn Basilikum frø - perfekte til det italienske køkken - 5 | 10 | 1

    11,95 kr.

    PlantelysPå lagerFra PriceRunner
      Sponsoreret
      Plantekrukke til ude eller inde

      Plantekrukke til ude eller inde

      449,00 kr.

      Egesgave's brugskunstPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        Rucola

        Rucola

        4 kr.

        Rucola ? også kaldet salatrucola ? er hovedsageligt kendt i det italienske køkken som en krydret salatingrediens. Den hører til de slimdannende frø, så man bør ikke dække frøene til for at spire og sprøjte dem dagligt med vand. Vores rucolafrø er testet for mikrobielle sygdomme, samt 100% økologiske. Mængden af frø pr. portion, passer til en hampefibre måtte i størrelsen: 12,5 x 12,5 cm (1500-1700 frø). Smag: Som de fleste kålplanter har den friske rucola en aromatisk og krydret smag. Da rucolagrøn har en ret intens smag, er en lille mængde nok til at give retter eller salater dens nøddeagtige aroma. Ingredienser: Den indeholder en masse sennepsolier, folinsyre, er rig på vitamin A, B1, B2, B3, C og D samt mineralerne kalium, calcium og fosfor. Anvendelse: rå: i salater, på brød, smoothies, urtekvark og passer særligt godt til middelhavskøkkenet. Bemærk: Der dannes hvide mikrorødder, som venligst ikke forveksles med skimmelsvamp. Hvis du lider af problemer med skjoldbruskkirtlen, bedes du kun bruge dette mikrogrønt i meget små doser, da det har et meget højt jodindhold. Positive egenskaber: Stimulerer fordøjelsen, diuretikum, inkluderet folinsyre er nødvendig for den problemfrie funktion af røde blodlegemer og immunceller. Det siges også at forebygge hjerteanfald, slagtilfælde og demens. For mere information: www.tinygrow.dk

        Odense SØ·5. jan. 2023

        Azukibønner

        Azukibønner

        9 kr.

        Azukibønner er en af ??de mest proteinrige fødevarer i verden og var en af ??de første sorter, der blev dyrket som spirer. Med den kan du bringe den asiatiske flair ind i dit køkken. Uanset om det er som spirer eller som mikrogrønt, så lad dig blive forkælet med dets værdifulde ingredienser og føl dig som kejseren af ??Kina! Vores Azukibønner er testet for mikrobielle sygdomme, samt 100% økologiske. Mængden af frø pr. portion, passer til en hampefibre måtte i størrelsen: 12,5 x 12,5 cm (60-70 frø). Smag: Adzukibønner har en sødlig syrlig, let bitter smag. Spirerne smager let nøddeagtigt og går mod ærter. Ingredienser: Adzukibønner er forventningsfuldt rige på næringsstoffer og ingredienser. De hører til de mest proteinrige vegetabilske fødevarer. Den er også rig på fibre, indeholder meget jern, calcium, kalium og vitamin A, B, C og E. Det grønne i Adzukibønner er meget rig på lysin og besidder (udover tryptofan) også alle andre essentielle aminosyrer. Anvendelse: rå (ikke før 4. spiringsdag): i salater, på brød, til juice, smoothies eller som dekoration af dine retter, dampet som grøntsager eller som en del af wokpander. Bemærk: Da Adzukibønner, som navnet antyder, hører til bønnerne, må de ikke spises rå før den 4. spiringsdag. Hvis du er usikker, er det bedst at varme dem op inden du spiser. Positive egenskaber: De siges at hjælpe mod nyresygdomme, styrke bindevævet og have en tarmudrensende effekt. For mere information: www.tinygrow.dk

        Odense SØ·5. jan. 2023