Solsikke

Solsikke

6 kr.

Solsikker ser ikke kun godt ud, men er en af de lækreste mikrogrønt, der findes. Læg frøene i blød i 8-12 timer for at få den perfekte spiring. Skyl derefter grundigt. Vores solsikkefrø er testet for mikrobielle sygdomme, samt 100% økologiske. Mængden af frø pr. portion, passer til en hampefibre måtte i størrelsen: 12,5 x 12,5 cm (200-220 frø). Smag: Den friske solsikke har en vidunderlig nøddeagtig smag, med et lille strejf af frisk solsikkeolie. Et sprødt, saftigt bid gør smagen perfekt! Ingredienser: Solsikken er meget nærende. Den indeholder mange vitaminer som: A, C, E, forskellige B-vitaminer og også mineraler og sporstoffer som calcium, magnesium, jern, zink og selen. Den indeholder lecithin, masser af klorofyl og protein af høj kvalitet. Solsikke mikrogrønt består af 20 til 25% protein, indeholder alle 8 essentielle aminosyrer - et vegetabilsk protein af meget høj kvalitet. Den har også en meget høj andel af umættede fedtsyrer (20-40% olie). Anvendelse: Rå: i salat, på brød, til juice eller som pynt til dine retter. Dog er der ingen begrænsninger på, hvordan man vil nyde sin mikrogrønt. Positive egenskaber: Base og bloddannende, styrker knogler, muskler og nerver, fjerner slim i bronkierne og aktiverer celler. Bemærk: Solsikkegrønt mister sin smukke nøddearoma med tiden, så lad den ikke stå for længe! For mere information: www.tinygrow.dk

Odense SØ·5. jan. 2023

Azukibønner

Azukibønner

9 kr.

Azukibønner er en af ??de mest proteinrige fødevarer i verden og var en af ??de første sorter, der blev dyrket som spirer. Med den kan du bringe den asiatiske flair ind i dit køkken. Uanset om det er som spirer eller som mikrogrønt, så lad dig blive forkælet med dets værdifulde ingredienser og føl dig som kejseren af ??Kina! Vores Azukibønner er testet for mikrobielle sygdomme, samt 100% økologiske. Mængden af frø pr. portion, passer til en hampefibre måtte i størrelsen: 12,5 x 12,5 cm (60-70 frø). Smag: Adzukibønner har en sødlig syrlig, let bitter smag. Spirerne smager let nøddeagtigt og går mod ærter. Ingredienser: Adzukibønner er forventningsfuldt rige på næringsstoffer og ingredienser. De hører til de mest proteinrige vegetabilske fødevarer. Den er også rig på fibre, indeholder meget jern, calcium, kalium og vitamin A, B, C og E. Det grønne i Adzukibønner er meget rig på lysin og besidder (udover tryptofan) også alle andre essentielle aminosyrer. Anvendelse: rå (ikke før 4. spiringsdag): i salater, på brød, til juice, smoothies eller som dekoration af dine retter, dampet som grøntsager eller som en del af wokpander. Bemærk: Da Adzukibønner, som navnet antyder, hører til bønnerne, må de ikke spises rå før den 4. spiringsdag. Hvis du er usikker, er det bedst at varme dem op inden du spiser. Positive egenskaber: De siges at hjælpe mod nyresygdomme, styrke bindevævet og have en tarmudrensende effekt. For mere information: www.tinygrow.dk

Odense SØ·5. jan. 2023