Galleri annoncer
Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

121.990 kr.

Den EU5 kompatible motor med 690 cc skaber et tryk af lineært moment, der fortsætter hele vejen op igennem omdrejningsområdet, hvilket giver bemærkelsesværdig acceleration i alle gear – og det kompakte stel og den justerbare affjedring får dig til at skære hurtigt og præcist gennem alle sving. Det aerodynamiske design med dobbelte LED-forlygter forstærker motorcyklens moderne design og stærke, flotte udseende – mens et TFT-farveinstrument giver dig smartphone-notifikationer. Og med sin ergonomi til langdistanceture, det brede styr og den justerbare vindskærm er denne alsidige mellemvægter altid klar til din næste tur. TRACER 7: Det er din tur. TRACER 7 er designet og udviklet til at give dig medrivende præstationer med et højt komfortniveau og dynamisk stil i stort set alle situationer. Og de nyeste TFT-farveinstrumenter forbedrer den samlede køreoplevelse med et moderne design og smartphone-notifikationer., ABS bremser, kørecomputer, gearindikator, infocenter, vindskærm, justerbar kåbeglas, LED forlygte, LED baglygte, bluetooth, halvkåbe, indsprøjtning, startspærre 🏍️ Carstens MC - Din autoriserede Yamaha motorcykelforhandler samt service- og reparationsværksted i Varde! Oplev friheden på to hjul med Carstens MC i Varde. Vi er dedikerede til at levere enestående motorcykeloplevelser til vores kunder. Uanset om du søger en ny eller brugt motorcykel, service eller tilbehør, er vi din pålidelige partner. 💡 Hvorfor vælge os? Vi kombinerer ekspertise med passion for at opfylde dine behov. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem en problemfri købsoplevelse. 💰 Finansiering af din nye MC: Vi tilbyder flere løsninger på finansiering af din nye motorcykel, gennem flere selskaber. Det betyder du altid er sikker på at finde den bedste løsning hvis du skal finansiere din drøm, uanset om det er med eller uden udbetaling. 🔧 Professionel Service: Vores værksted er udstyret til at håndtere alt fra rutinevedligeholdelse til specialiserede reparationer på alle mærker. Vi sikrer, at din motorcykel kører problemfrit og sikkert. 🌐 Besøg os: Kom og oplev vores showroom på Jeppe Skovgaards Vej 13, 6800 Varde. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores lidenskab for motorcykler. 📞 Kontakt os: Har du spørgsmål? Ring til os på 75221417 eller send en e-mail til [email protected]. Følg os på sociale medier www.facebook.com/CarstensMC eller besøg vores hjemmeside www.carstensmc.dk for opdateringer og inspirerende motorcykelindhold. Tag det næste skridt mod din drømmemaskine hos Carstens MC. Din rejse begynder her!

Varde·i går·Carstens2

Yamaha YZF R7 35KW Til A2 kørekort

Yamaha YZF R7 35KW Til A2 kørekort

124.990 kr.

Her er din chance for at erhverve en helt ny Yamaha YZF R7 fra 2022 i den elegante Yamaha Black-farve. Denne motorcykel er fabriksny, står i sin originale stand uden eftermonteret udstyr, og er fra fabrikken droslet til A2, men denne drosling kan fjernes for fuld ydelse. Model: Yamaha YZF R7 Årgang: 2022 Farve: Yamaha Black Stand: Fabriksny, har aldrig været kørt Droslet til A2: Fra fabrikken er den droslet til A2 Droslingen kan fjernes for fuld ydelse Denne YZF R7 kombinerer Yamaha's topmoderne teknologi med et slående design, der skiller sig ud på vejene. Med muligheden for fuld effekt er den klar til at give dig en intens køreoplevelse. 🏍️ Carstens MC - Din autoriserede Yamaha motorcykelforhandler samt service- og reparationsværksted i Varde! Oplev friheden på to hjul med Carstens MC i Varde. Vi er dedikerede til at levere enestående motorcykeloplevelser til vores kunder. Uanset om du søger en ny eller brugt motorcykel, service eller tilbehør, er vi din pålidelige partner. 💡 Hvorfor vælge os? Vi kombinerer ekspertise med passion for at opfylde dine behov. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem en problemfri købsoplevelse. 💰 Finansiering af din nye MC: Vi tilbyder flere løsninger på finansiering af din nye motorcykel, gennem flere selskaber. Det betyder du altid er sikker på at finde den bedste løsning hvis du skal finansiere din drøm, uanset om det er med eller uden udbetaling. 🔧 Professionel Service: Vores værksted er udstyret til at håndtere alt fra rutinevedligeholdelse til specialiserede reparationer på alle mærker. Vi sikrer, at din motorcykel kører problemfrit og sikkert. 🌐 Besøg os: Kom og oplev vores showroom på Jeppe Skovgaards Vej 13, 6800 Varde. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores lidenskab for motorcykler. 📞 Kontakt os: Har du spørgsmål? Ring til os på 75221417 eller send en e-mail til [email protected]. Følg os på sociale medier www.facebook.com/CarstensMC eller besøg vores hjemmeside www.carstensmc.dk for opdateringer og inspirerende motorcykelindhold. Tag det næste skridt mod din drømmemaskine hos Carstens MC. Din rejse begynder her!

Varde·i går·Carstens2

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

132.990 kr.

TRACER 7 GT er en sand Sport Tourer, der giver dig en dynamisk køreoplevelse på hver eneste tur – fra lange ture til bykørsel og dagture på landet. 5" TFT-farveinstrumenteringen giver dig smartphonetilslutning via MyRide-appen. Standardudstyr omfatter hårde sidetasker på 20 liter samt en høj vindskærm og luksussæde, der giver komfort hele dagen med alsidighed til at køre hele året. TRACER 7 GT drives af Yamahas enestående, momentstærke 690 cc CP2 EU5-motor og har et kompakt letvægtsstel med en vindglat kåbe og er den ultimative mellemvægtsmotorcykel til kørere, der vil have sportsmotorcyklens spænding kombineret med alsidighed til lange ture og fleksibilitet i byen. Dobbelte LED-forlygter og moderne design giver TRACER 7 GT et dynamisk og sporty udseende, der adskiller den fra andre motorcykler i kategorien. Og der findes et bredt udvalg af originalt Yamaha tilbehør, så du kan tilpasse din motorcykel til dine individuelle behov., A2 kørekort muligt, ABS bremser, sidetasker, bluetooth, LED baglygte, LED forlygte, vindskærm, kørecomputer, gearindikator, infocenter, indsprøjtning, halvkåbe 🏍️ Carstens MC - Din autoriserede Yamaha motorcykelforhandler samt service- og reparationsværksted i Varde! Oplev friheden på to hjul med Carstens MC i Varde. Vi er dedikerede til at levere enestående motorcykeloplevelser til vores kunder. Uanset om du søger en ny eller brugt motorcykel, service eller tilbehør, er vi din pålidelige partner. 💡 Hvorfor vælge os? Vi kombinerer ekspertise med passion for at opfylde dine behov. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem en problemfri købsoplevelse. 💰 Finansiering af din nye MC: Vi tilbyder flere løsninger på finansiering af din nye motorcykel, gennem flere selskaber. Det betyder du altid er sikker på at finde den bedste løsning hvis du skal finansiere din drøm, uanset om det er med eller uden udbetaling. 🔧 Professionel Service: Vores værksted er udstyret til at håndtere alt fra rutinevedligeholdelse til specialiserede reparationer på alle mærker. Vi sikrer, at din motorcykel kører problemfrit og sikkert. 🌐 Besøg os: Kom og oplev vores showroom på Jeppe Skovgaards Vej 13, 6800 Varde. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores lidenskab for motorcykler. 📞 Kontakt os: Har du spørgsmål? Ring til os på 75221417 eller send en e-mail til [email protected]. Følg os på sociale medier www.facebook.com/CarstensMC eller besøg vores hjemmeside www.carstensmc.dk for opdateringer og inspirerende motorcykelindhold. Tag det næste skridt mod din drømmemaskine hos Carstens MC. Din rejse begynder her!

Varde·i går·Carstens2

Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

103.990 kr.

R6 Race (Kun til banebrug) Dette er den ultimative 600 cc Supersport-cykel der har domineret WorldSSP racing i årevis. Ligesom alle andre R-serie modeller er den udviklet uden kompromiser for at opnå optimal performance. Og for at gøre det endnu nemmere for dig og dit team at forberede jer til sæsonen, leveres R6 RACE nu med fuldt race trim, så den er klargjort til racerbanen. R6 RACE har et aggressivt design med det ikoniske M-formede luftindtag i fronten. Dette bodywork, som er inspireret af M1 MotoGP cyklen, giver dig maksimal aerodynamisk effektivitet, hvilket reducerer omgangstiderne - mens det kompakte Deltabox chassis, aluminiumstanken og det slanke bagstel i magnesium, gør at du kan klemme dig helt tæt ind til motorcyklen på langsiden. Den strippede R6 RACE, som kommer i Tech Black, er den perfekte motorcykel både for trackday kørere og for sultne racerkørere som er på jagt efter deres første store sejr. Med så mange WorldSSP titler i bagagen har den lette 599 cc 4-cylindrede rækkemotor bevist at den er den hurtigste i branchen - og med YCC-I (Yamaha chipstyret indsugning) og YCC-T (Yamaha chipstyrede gasspjæld) - samt slipperkobling, 6-trins close-ratio gearkasse og Quick Shift System (QSS), giver R6 RACE dig fuld kontrol på hver eneste bane. Hurtigt overblik: -Race-klare specifikationer -Højtydende letvægtsmotor på 599 cc -Aerodynamisk race-udviklet bodywork -Avancerede elektroniske styresystemer -Avanceret forgaffel af R1-typen -Racingudviklet ergonomi -Kompakt Deltabox ramme og letvægts bagstel i magnesium -Klasseførende forbremser af R1-typen -Letvægtstank i aluminium OBS! Denne MC kan ikke indregistreres og er kun til brug på racerbanen. Vi tilbyder attraktiv finansiering både med og uden udbetaling, og tager gerne din brugte motorcykel i bytte. Ring nærmere for aftale omkring prøvetur hos Yamaha Store Roskilde. Vi glæder os til at se dig! *Der tages forbehold for, at den annoncerede model ikke forefindes i butikken, eller kan være udsolgt i en periode

Roskilde·i går·Yamaha Store Roskilde ApS

Fremhævet
Yamaha YZF R7

Yamaha YZF R7

127.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ Yamahas R-seriemodeller har begejstret tusindvis af kørere i mere end 20 år. Nu er der en flot tilføjelse til serien, som er klar til at byde en ny generation af motorcyklister velkommen i R/World. R7 er hurtig, adræt og flot og tilbyder sportslige præstationer med sjov i hverdagen. Den livlige 689 cc CP2 motor med A&S-kobling giver momentstærk acceleration og en virkelig spændende køreoplevelse på bane og vej. Det super smalle og aerodynamiske bodywork har en aggressiv front med dobbelte positionslygter og en kraftig LED forlygte i midten – og den skarpe bagende og dybt formede tank er formet af rendyrket R-serie DNA. R7'erens avancerede bremser og affjedring giver optimal kontrol under svingkørsel og ved nedbremsning. Frontarealet på R7'eren er det mindste af R-seriens modellers, og sikrer høj aerodynamisk effektivitet – mens clip-on styr, tilbagerykkede fodhvilere og bump-stopsæde giver dig en fleksibel og sporty kørestilling. Denne enestående næste generations supersport gør R/World til en realitet for spændingssøgende kørere som dig – uanset om du kører på banen eller på gaden. -Momentstærk 689 cc CP2 motor -Atletisk design med DNA fra R-serien -Aerodynamisk kåbe og dobbeltlygte front -A&S kobling for øget kontrol -Letvægtsramme med finjusteret stivhedsbalance -Justerbar bagdæmper -Fuldt justerbar 41 mm upside-down forgaffel -Sporty kørestilling giver optimal adræthed. -Radialt monterede forbremsekalibre -Lette 10-egrede fælge -Quick Shift system som ekstraudstyr for hurtige opgearinger -Næste generations farver Ren R-serie stil -Kontakt os gerne for et finansieringstilbud på denne Mc`

Sønderborg·i går·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

99.900 kr.

startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, lev. nysynet, Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·i går·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha Ténéré 700

Yamaha Ténéré 700

139.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ Tag eventyret med dig overalt med Yamaha Ténéré Træd ind i en verden af ​​uendelige eventyr og udforskning med Yamaha Ténéré. Denne legendariske eventyrmaskine er skabt til at erobre alt, fra barske ørkener til udfordrende bjergveje, og giver dig friheden til at udforske de fjerneste hjørner af verden. Robust Ydeevne: Udstyret med en pålidelig og kraftfuld motor leverer Yamaha Ténéré en imponerende ydeevne under alle forhold. Den avancerede affjedring og robuste konstruktion giver dig mulighed for at tackle enhver terræn med tillid og kontrol. Klar til Eventyr: Yamaha Ténéré er designet til at håndtere de mest krævende eventyr med lethed. Med praktiske monteringspunkter til tilbehør, giver denne motorcykel dig mulighed for at medbringe alt, hvad du har brug for til dine eventyr. Komfortabel Kørsel: Nyd en behagelig kørsel hele dagen takket være Ténérés ergonomiske design. Det polstrede sæde og vindbeskyttelsen giver dig mulighed for at cruise i komfort, uanset hvor langt eventyret fører dig. Legendarisk Design: Med sit ikoniske design og robuste udseende skiller Yamaha Ténéré sig ud på vejen og er klar til at inspirere til eventyr. Den slanke profil og de dristige detaljer afspejler Ténérés legendariske arv og eventyrlige ånd.

Sønderborg·i går·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

99.900 kr.

ABS bremser, startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, tonet/farvet kåbeglas, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·i går·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha MT-09 Midnight Cyan

Yamaha MT-09 Midnight Cyan

143.990 kr.

For ti år siden lancerede Yamaha en motorcykel, som ville ændre alt og markere starten på et revolutionerende nyt kapitel, ikke kun i Yamahas historie, men også inden for motorcykelverdenen. Nu er MT-09 Darkness på næste niveau. Ved at kombinere intelligens og stil tilbyder den næste generation en endnu mere spændende køreoplevelse og ren adrenalin, med aggressiv, edgy styling og førsteklasses specifikationer med den nyeste teknologi. MT-09's aggressive nye look, der er gennemsyret af Dark Side of Japan-DNA, er designet til at forstærke følelsen af CP3's ikoniske momentstærke acceleration. Med en "less is more"-tilgang er hver eneste detalje beregnet til at forstærke MT-09's aggressive stil. Et kompakt og adræt stel resulterer i knivskarp håndtering, mens en redefineret kørestilling giver den mest engagerede køreoplevelse i Hyper Naked-serien. Teknologi på næste niveau forbedrer køreoplevelsen yderligere, herunder nedlægningsfølsomme kørerassistance-systemer, kørselstrin, der kan tilpasses, og helt ny TFT-instrumentering i fuld farve med smartphone-tilslutning og navigation. Tekniske højdepunkter: - Skarpere og mere kompakt udseende, herunder nydesignet, bi-funktionel LED-forlygte - Ny 5" TFT-farveskærm med smartphonetilslutning og navigation - Brugertilpasset køreoplevelse via YRC (Yamaha Ride Control)-indstillinger - Ændring af YRC-indstillinger via smartphone med MyRide-appen - Styr- og fodhvilerpositionen er ændret for at give en mere engageret køreoplevelse, derkan justeres i to positioner - Separat ny sædeenhed - Præcist udformet ny benzintank - Akustikforstærkende gitter ved indsugning - Den sidste nye 890 cc 3-cylindrede DOHC-væskekølede, 4-ventilede EU5+ CP3-motor - 6-akset IMU med komplet pakke af nedlægningsfølsomme kørerassistance-systemer, nu inklusive BSR (Back Slip Regulator) - Fartpilot - Ny radial Brembo-mastercylinder - Tredjegenerations quickshifter - Ny Bridgestone Battlax Hypersport S23 M dæk - Justerbar affjedring for mere sporty kørsel - CF-støbt letvægtsramme af aluminium - Yamahas SpinForged hjul for mere adrætte køreegenskaber - Justerbare bremse- og koblingsgreb MFF Forsikring - ansvar & kasko Måske Danmarks billigste motorcykelforsikring - lad os give dig et rigtig godt tilbud... Vi tilbyder favorabel finansiering via Santander Consumer Bank - Spørg for tilbud! 5 års Yamaha Garanti, A kørekortkategori, Bremser ABS kurve system, CC Cruise control, Drive Mode Selector, Kobling slipper type, Kædetræk, QS2 Quick shift 2 vejs, SC Slide Control, Slipper & Assist kobling, Startspærre, TC Traction control

Odense M·i går·Bruun Larsen Motorcykler

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Yamaha

Lup med søgeord i
Yamaha Ténéré 700

Yamaha Ténéré 700

139.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ Tag eventyret med dig overalt med Yamaha Ténéré Træd ind i en verden af ​​uendelige eventyr og udforskning med Yamaha Ténéré. Denne legendariske eventyrmaskine er skabt til at erobre alt, fra barske ørkener til udfordrende bjergveje, og giver dig friheden til at udforske de fjerneste hjørner af verden. Robust Ydeevne: Udstyret med en pålidelig og kraftfuld motor leverer Yamaha Ténéré en imponerende ydeevne under alle forhold. Den avancerede affjedring og robuste konstruktion giver dig mulighed for at tackle enhver terræn med tillid og kontrol. Klar til Eventyr: Yamaha Ténéré er designet til at håndtere de mest krævende eventyr med lethed. Med praktiske monteringspunkter til tilbehør, giver denne motorcykel dig mulighed for at medbringe alt, hvad du har brug for til dine eventyr. Komfortabel Kørsel: Nyd en behagelig kørsel hele dagen takket være Ténérés ergonomiske design. Det polstrede sæde og vindbeskyttelsen giver dig mulighed for at cruise i komfort, uanset hvor langt eventyret fører dig. Legendarisk Design: Med sit ikoniske design og robuste udseende skiller Yamaha Ténéré sig ud på vejen og er klar til at inspirere til eventyr. Den slanke profil og de dristige detaljer afspejler Ténérés legendariske arv og eventyrlige ånd.

Sønderborg·i går·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha MT-09

Yamaha MT-09

142.990 kr.

* NEDSAT PRIS - GØR ET KUP PÅ LAGERVARE * Den oprindelige MT-09 var en helt ny type japansk maskine som bragte begejstring og følelser tilbage til motorcykelverdenen. Den inspirerede mere end 50.000 europæiske motorcyklister til at være en del af den voksende Hyper Naked bevægelse. Nu er den helt nye MT-09 ankommet, og den er bygget til at slutte sig til The Dark Side of the Japan! Dens store 889 cc EU5-kompatible CP3 motor har et højere moment ved lavere omdrejninger, hvilket giver dig endnu mere eksplosiv acceleration og stærkere præstationer. En højteknologisk 6-akset IMU regulerer klassens bedste kørerassists for at give dig fuld kontrol. Og QSS systemet giver super hurtig opgearing og mere stabil nedgearing. Den nye model har et kompakt aluminiumschassis, justerbar affjedring, samt superlette hjul, hvilket sikrer knivskarpe køreegenskaber. Dobbelte 298 mm forbremseskiver samt radial bremsemaster sikrer fingerspidskontrol. Og den radikale næste generations styling og det rene, nøgne chassisdesign bekræfter at MT-09 er den ultimative Hyper Naked. Et hurtigt overblik: - 35 kW A2-version er også tilgængelig - EU5 890cc CP3 motor - Helt ny let CF-støbt aluminiumsramme - Næste generations design og styling - 6-akset IMU plus nedlægningsvinkelsensitive kørerassists. - 3,5" TFT display i fuld farve - Kompakt, flerfunktionel LED forlygte - Quick Shift System (QSS) - Lette slyngstøbte fælge - Justerbar affjedring for mere sporty kørsel - Radial bremsemaster for MT-historien begyndte for næsten ti år siden, da Yamahas førende designere satte sig sammen for at skabe en af de vigtigste nye modeller i Yamaha Motor Co., Ltd. s historie. Dette skulle ikke være en almindelig motorcykel. Opgaven gik ud på at bygge en radikal ny maskine med en momentstærk motor og et adræt chassis som ikke skulle ligne noget man tidligere havde set. Og resten er historie. Fås i farverne: Cyan Storm, Icon Blue & Tech Black Fokuser på den rå køreglæde og oplev trygheden ved 5 års fabriksgaranti fra Yamaha. Forsikring fra kr. 2.324,- årligt inkl. fri km. fuld kasko og selvrisiko på kun kr. 5.236,- Vi tilbyder attraktiv finansiering både med og uden udbetaling, og tager gerne din brugte motorcykel i bytte. Vi glæder os til at se dig! *Der tages forbehold for, at den annoncerede model ikke forefindes i butikken, eller kan være udsolgt i en periode

Roskilde·i går·Yamaha Store Roskilde ApS

Fremhævet
Yamaha MT-09

Yamaha MT-09

129.990 kr.

!! MESSE TILBUD !! SPAR 13.000,- FØRPRIS 142.990,- Yamaha MT-09 2023 Den mest anmelderroste hyper naked slår hårdere end nogensinde før! - Billeder med Akrapovic udstødning samt vindskærm kan tilkøbes som ekstra udstyr - Yamaha lancerer nu den hæftigste mellemklasses streetbike Hyper Naked til dato! En maskine som er komplet redesignet og opgraderet i forhold til den gamle model. Alt lige fra motor, elektronik, gearkasse, affjedring, bremser, lys, stel, hjul, egenvægt blandt et utal af andre ting er forbedret! Her er tale om en ny og totaloptimeret udgave af den ellers elskede MT09 som vi alle elskede... "Dark side of Japan" er mørkere og vildere end nogensinde før! vi vil her forsøge at komme igennem mange af de keypoints... Motor / udstødning CP3 "Crossplane 3cyl" 889cc EU5 Ny motor med 42cc mere, i alt nu 889cc! +4hk effektforøgelse i alt nu 119hk +5,5nm mere ved hele imponerende 1500omdr. mindre på skalaen (+7%nm forbedring!) Tydeligt mere effektforbedring over hele registeret! 9% bedre benzin økonomi 2 port downfire ustødnings-design med forbedret lyd og betydelig vægtreduktion Gearkasse / kobling Ny up / down quickshift! Ny gearkasse med blødere og hurtigere skifte! Slipperkobling 1 og 2 gear gearet op i forhold til kraftigere motor Lettere vandring på koblingsgreb Affjedring Komplet ny justerbar KYB up-side down forgaffel samt ny KYB justerbar bagdæmper til at matche 30mm lavere forende for bedre kontrol! Bremser Ny Radial "Race-spec" forbremser med Nissin kalibre for betydeligt bedre bremseevne! Maskinen er tilmed udstyret med "Braking control" som individuelt bremser på for og baghjul i samarbejde med 6-akset gyro sensor. Stel / bagsvinger Nyt CF Alu die cast stel med hele 50% stivhed horizontalt! Ydermere 30mm lavere kronrørsposition for bedre kontrol Ny bagsvinger i lettere og stivere design 2,3kg lettere stel og 1,5kg lettere bagsvinger Kortere akselafstand (-1cm) Hjulsæt Nye "Spin forged wheels" med hele 700gram vægtreduktion En tydeligt reduktion på vægt i rotation, faktisk 11% på baghjulet hvilket betyder hurtigere accelaration og deaccelaration samt bedre manøvredygtighed for føreren Elektronik 6-akset inerti måler (6-axis IMU plus lean-sensative rider aid) Blandt andet brugt på superbikes som R1! et anmelderrost system som aldrig er set i denne prisklasse. Enheden udregner og justerer et utal af parametre hundredevis af gange i sekunden udfra acceleration, nedbremsening, nedlægningsvinkel, wheelie, hjulspind osv. Traction control med 3 power modes, 1 - 2 og M (manual) Speedometer / Display Nyt sort 3,5" detaljeret TFT farvedisplay Skifter farve igennem omdrejningsregisteret komplet informationscenter med gearindikator, power-modes, Traction control, temperatur, varmehåndtag (ekstraudstyr), kørecomputer, km, temperatur osv. Lys Y-Shape signatur Bi-funktionel led forlygte med knivskarp lyskegle! Matchene y-shape led baglygte Led blinklys Design Radikal konstruktion designet af nogle af Japans mest visionære designere, inspireret af den mørke motorcykel subkultur i Japan med det vågede, dominante og yderst aggressiv design! Læs faktabladet og bliv klogere på modellens mange egenskaber: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/MT09/Factsheets/2022-MT09_da-DK.pdf OBS. modellen står med følgende ekstraudstyr bar-end spejle, rizoma blinklys, kort nummerpladeholder, vindskærm, tankpads, puig greb, kølergitter, engine sliders og sp connect mobilholder. udstyret købes seperat og er ikke en del af prisen. Farven på billederne hedder: Icon Blue MT09 2021 fåes tilmed i Cyan Storm og Tech Black - 5års Yamaha Garanti - Denne motorcykel kan finansieres til blot 1164kr. om måneden, udbetaling 25.398kr. (med forbehold for pris ændringer). Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Ring på 86628355 eller skriv til [email protected] for mere information. Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg! !! MESSE TILBUD !! SPAR 13.000,- FØRPRIS 142.990,-

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

99.900 kr.

gearindikator, slip-on udstødning, startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, tonet/farvet kåbeglas, tankbeskytter, Nummerplade-holder, små blinkllys, andre væskebeholdere, fodhvilerpinde, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha YZF R7

Yamaha YZF R7

124.990 kr.

Yamaha R7 - 2022 R7 legenden genfødes i en ny ultra dynamisk sammensætning! OBS. Kan tilmed drosles til 48hk til A2 kørekort. Den livlige 689 cc CP2 motor med A&S-kobling giver momentstærk acceleration og en virkelig spændende køreoplevelse på bane og vej. Det super smalle og aerodynamiske bodywork har en aggressiv front med dobbelte positionslygter og en kraftig LED forlygte i midten – og den skarpe bagende og dybt formede tank er formet af rendyrket R-serie DNA. R7'erens avancerede bremser og affjedring giver optimal kontrol under svingkørsel og ved nedbremsning. Frontarealet på R7'eren er det mindste af R-seriens modellers, og sikrer høj aerodynamisk effektivitet – mens clip-on styr, tilbagerykkede fodhvilere og bump-stopsæde giver dig en fleksibel og sporty kørestilling. Denne enestående næste generations supersport gør R/World til en realitet for spændingssøgende kørere som dig – uanset om du kører på banen eller på gaden. Momentstærk 689 cc CP2 motor Atletisk design med DNA fra R-serien Aerodynamisk kåbe og dobbeltlygte front A&S kobling for øget kontrol Letvægtsramme med finjusteret stivhedsbalance Justerbar bagdæmper Fuldt justerbar 41 mm upside-down forgaffel Sporty kørestilling giver optimal adræthed. Radialt monterede forbremsekalibre Lette 10-egrede fælge Quick Shift system som ekstraudstyr for hurtige opgearinger Næste generations farver Ren R-serie sti Kommer i "Icon Blue", "Yamaha Black" og specialmodellen "World GP 60th Anniversary" - 5års Yamaha Garanti - Læs faktabladet og bliv klogere på modellens mange egenskaber: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/YZF700R7/Factsheets/2022-YZF700R7_da-DK.pdf Denne motorcykel kan finansieres til blot 1059kr. om måneden, udbetaling 22.798kr. (med forbehold for pris ændringer). Finansering uden udbetaling er tilmed mulig, opret en forespørgsel igennem her: https://www.santanderconsumer.dk/_layouts/15/SCBDK.Cards.Branding/applyfromhome.aspx?storeId=418&productid=254 Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg!

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

132.990 kr.

TRACER 7 GT 2023 TRACER 7 GT er en sand Sport Tourer, der giver dig en dynamisk køreoplevelse på hver eneste tur – fra lange ture til bykørsel og dagture på landet. 5" TFT-farveinstrumenteringen giver dig smartphonetilslutning via MyRide-appen. Se dine motorcykels parametre live på din telefon og få beskeder og notifikation send direkte op til dit display. Standardudstyr omfatter hårde sidetasker på 20 liter samt en høj vindskærm og luksussæde, der giver komfort hele dagen med alsidighed til at køre hele året. TRACER 7 GT drives af Yamahas enestående, momentstærke 690 cc CP2 EU5-motor og har et kompakt letvægtsstel med en vindglat kåbe og er den ultimative mellemvægtsmotorcykel til kørere, der vil have sportsmotorcyklens spænding kombineret med alsidighed til lange ture og fleksibilitet i byen. Dobbelte LED-forlygter og moderne design giver TRACER 7 GT et dynamisk og sporty udseende, der adskiller den fra andre motorcykler i kategorien. Og der findes et bredt udvalg af originalt Yamaha tilbehør, så du kan tilpasse din motorcykel til dine individuelle behov. 35 kW A2-version er også tilgængelig TFT-instrumentering med smartphone-notifikationer Responsiv momentstærk CP2 EU5-kompatibel motor Hårde 20-liter sidetasker Høj og bred Touring-vindskærm Komfortsæde Den letteste i sin klasse Justerbar for- og bagaffjedring Kompakt halvkåbe med sporty front Lang rækkevidde Dobbelte LED projektorforlygter, positionslygter og blinklygter Bagagebærer for øget passagerkomfort & stelstivhed

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha XSR 700

Yamaha XSR 700

104.800 kr.

XSR700 kombinerer det bedste design i Yamahas historie som en hyldest til fortiden, samtidig med at den i høj grad er fremtidens maskine. - Væskekølet, 2-cylindret, 689 cc, 4-takts rækkemotor - Design med fremskudt tyngdepunkt og artistisk karosseri - Design baseret på crossplane-filosofi med 270-graders krumtap - Dybt og kraftfuldt lineært moment - Dobbelte 282 mm forskivebremser og 4-stemplede kalibre - ABS Bremser - 68,0 Nm (6,9 kg-m) @ 6.500 rpm - Tank kapacitet 14 L - 5 Års garanti fra 2020 Den nye XSR700 XTribute har et ikonisk farvetema og er udstyret med en række eksklusivt scrambler-udstyr. Den er en hyldest TIL XT-modellen og genfinder den fundamentale spænding og nydelse, du vil have i en motorcykel. Dens særlige funktioner omfatter et fladt sæde i XT-stil og robuste fodstøtter, samt offroad-styr og forgaffelmanchetter, der komplementerer den tidløse scrambler-stil. Og takket være den 689cc 2-cylindrede inline-motor og det lette stel, har den nye XSR700 XTribute kraft og teknologi til at imponere. Ny XSR700 XTribute-scrambler Inspireret af den legendariske XT500 Offroad-håndtag og brede fodstøtter Ikoniske, XT-inspirerede farver og grafik Særligt fladt sæde og forgaffelmanchetter i XT-stil Pirelli MT60RS-dæk til blød kørsel på vej og i terræn Klassisk scrambler-cool med moderne teknologi Kraftfuld ydelse og let håndtering Særlige instrumenter og køler-beskyttelsescover 2-cylindret 689cc-motor med crossplane-filosofi Kompakt og let design Første indregistrering i 2020, model 2019. X-Tribute model i ny stand! Oplagt Mivv udstødning med EU godkendelse. Kort nummerpladeholder, LED blink, Kølergitter. Se ekstra udstyr til denne model i vores webshop https://bike-netshoppen.dk/shop/920-xsr-700-16-gt/ Prisen er inklusiv klargøring = Nyt Service, Nummerplade samt Garanti. Husk, Vi hjælper gerne med forsikring og finansiering.

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

121.990 kr.

NYHED - Tracer 7 GT 2022 Med en aggressiv ny front og en hel del mere attitude er den nye Tracer 700 udstyret til at få adrenalinen til at pumpe, når du kører. Efter arbejde eller i weekenden er denne dynamiske Sport Tourer klar til at begejstre dig med sine enestående præstationer og sin adræthed. Specielt for GT modellen er 20liters touring tasker med quick release, Touring vindskærm og Komfort sæder CP2-motoren med crossplane-teknologi skaber en bølge af lineært moment, der fortsætter hele vejen op igennem omdrejningsområdet, hvilket giver bemærkelsesværdig acceleration i alle gear – og det kompakte chassis og den justerbare affjedring er bygget til at skære hurtigt og præcist gennem alle sving. Næste generations aerodynamisk bodywork med dobbelte LED-forlygter og aggressive skråtstillede positionslygter forstærker motorcyklens moderne design og kraftfulde udseende – og med sin langdistance-ergonomi, det bredere styr og den justerbare skærm er denne alsidige nye mellemvægter altid klar til din næste tur. Den nye Tracer 700: Det er din tur. Detaljer: Ny halvkåbe med aggressiv ny front Dobbelte LED projektorforlygter og positionslygter Mere responsiv momentstærk CP2-motor Den letteste i sin klasse Opgraderet justerbar for- og baghjulsaffjedring Aerodynamisk vindskærm med enkelthåndsjustering Fremragende kørestilling med komfortabel ergonomi Kurvet dobbeltsæde giver kører- og passagerkomfort Lang rækkevidde Negativt LCD-display All-road fås også til A2 kørekort 5 års garanti Læs faktabladet og bliv klogere på modellens mange egenskaber: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/MT07TRGT/Factsheets/2022-MT07TRGT_da-DK.pdf Teknisk Data: - 0 - 100 km/t på 3,9 sek. - Tophastighed 203 km/t - Maks. effekt: 75 hk / 55 kW ved 9.000 o/min - Maks. drejningsmoment: 68 Nm ved 6500 o/min - Sædehøjde: 835 mm - Tankkapacitet: 17 liter - Fuldtanket vægt: 196 kg - ABS Bremser - Dæk: For: 120/70ZR17 , Bag: 180/55ZR17 Den nye Tracer 700 er blevet radikalt nydesignet, ombygget og forfinet for at give dig forbedrede præstationer, øget komfort og mere dynamisk stil i næsten alle køresituationer. Farve: Icon Grey, fåes også i farven Tech Camo og Redline - 5års Yamaha Garanti - Denne motorcykel kan finansieres til blot 1107kr. om måneden, udbetaling 23.998. (med forbehold for pris ændringer). Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Ring på 86628355 eller skriv til [email protected] for mere information. Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg!

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha XT 1200 ZE

Yamaha XT 1200 ZE

99.990 kr.

Vi sælger denne MC engros da den er for gammel til at sælge detail med garanti, klargøring, syn mv. Så her kan du få en fin og billig MC til dig som godt selv kan lide at rode med tingene og skrue lidt selv. Motorcyklen til dig der skal ud på alle grusveje i Europa eller måske endnu længere! Hvis kun det største & bedste fra Yamaha er godt nok, så er denne XT 1200 ZE - Super Ténéré lige noget for dig! Ud over det fede jubilæums design, har denne Super Ténéré en nævneværdig historik, masse ekstradele, hårdfør beskyttelse og en fyldig servicebog! Dens 1199cc to-cylindrede motor, med samme 270-graders konfiguration som man kender fra Yamahas populære CP2-motor, giver 110 hestekræfter og hele 114 nm. Så er du sikret power uanset hvad du udsætter motorcyklen for. Du løber tør for kræfter før motorcyklen gør! - Elektronisk fuld justerbar affjedring - Akrapovic udstødning - Fartpilot - Traction control - ABS bremse - Drive modes - Varme i håndtag & Håndbeskyttere - Justerbart kåbeglas - Store motorbøjler - ALTRIDER motor/affjedring beskyttelse - Lygtegitter - Højrere risers til styr - Justerbare kobling/bremsegreb - Bagagebærer - Centralstøtteben - Større fodplade til sidestøtteben - LCD display - LED sideblink for & bag - LED baglygte Originale styr risers og kobling/bremsegreb medfølger. ABS bremser, TCS (traction control), kørecomputer, gearindikator, infocenter, varmehåndtag, fartpilot, crashpads, centralstøtteben, 12V udtag, Bagagebærer, Fabriksmonteret startspære, slip-on udstødning, startspærre, indsprøjtning, vindskærm, justerbar kåbeglas, Håndbeskyttere, Fuldt justerbar affjedring, Justerbar affjedring, elektronisk affjedring, LED baglygte, tankbeskytter, LCD display, LED sideblink for/bag, Drive modes ***OBS*** KUN FREMVISNING EFTER AFTALE! Sælges engros uden klargøring, syn og nummerplade. Dette skal du selv stå for.

Lejre·søn.·Jon Jørgensen Bil & MC

Fremhævet
Yamaha MT-09

Yamaha MT-09

129.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ YAMAHA MT-09 Tilbudskampagne - Spar 10.000,- - Så længe lager haves! Den originale MT-09 var en helt ny type japansk maskine, der bragte ægte spænding og ren følelse tilbage til motorcykelverdenen. Det inspirerede over 50.000 europæiske kørere til at være en del af den voksende Hyper Naked-bevægelse. Nu er den helt nye MT-09 ankommet, og den er bygget til at slutte sig til den mørke side af Japan! Dens 889cc EU5-kompatible CP3-motor med stor kapacitet skubber højere momentniveau ud ved lavere omdrejninger pr. Minut, hvilket giver dig endnu mere eksplosiv acceleration og stærkere vejfokuseret ydelse. En højteknologisk 6-akset IMU styrer de bedste elektroniske rytterhjælpemidler i klassen for at give dig ultimativ kontrol. Og QSS muliggør superhurtig opskiftning og mere stabil nedskiftning. For knivskarp håndtering har den nye model et kompakt aluminium chassis sammen med justerbar affjedring og super lette hjul. Dual 298 mm forbremser med radial hovedcylinder sikrer fingerspidsstyring. Og den radikale næste generations styling og det rene dækløse chassisdesign bekræfter MT-09 som den ultimative Hyper Naked. Dens 889cc EU5-kompatible CP3-motor med stor kapacitet skubber højere momentniveau ud ved lavere omdrejninger pr. Minut, hvilket giver dig endnu mere eksplosiv acceleration og stærkere vejfokuseret ydelse. En højteknologisk 6-akset IMU styrer de bedste elektroniske rytterhjælpemidler i klassen for at give dig ultimativ kontrol. Og QSS muliggør superhurtig opskiftning og mere stabil nedskiftning. 6-akset IMU plus magert følsomme kørerrhjælpemidler -3,5-tommers TFT-skærm i fuld farve -Kompakt, bifunktionel LED-forlygte -Quick Shift System (QSS) -Letvægts SpinForged hjul -Splintterny justerbar affjedring -Radial hovedbremse hovedcylinder -ABS bremser -TCS (traction control) - wheelie control -gearindikator -indsprøjtning -quickshift Finansieringsforslag : Køretøjets pris : 139.990,-kr Udbetaling : 27.798,-kr Månedlig ydelse : 1.359,-kr Månedlig ydelse ved fast rente : 1.453,-kr Samlede kreditbeløb : 111.992 kr Lånebeløb : 127.387,-kr Rente : 4,49 % ÅOP før skat : 8,3 % Samlede kreditomk. : 51.028,-kr Samlede tilbagebetaling : 163.020,-kr

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

99.900 kr.

Så landede der en sprød R6 i den helt rigtige farvekombination, med et rigtigt godt km tal. , slip-on udstødning, startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, tonet/farvet kåbeglas, tankbeskytter, Små blinklys, nummerpladeholder, bobbins til løftebuk, barracuda håndtag og greb. , lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

99.900 kr.

carbon udstødning, startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, tonet/farvet kåbeglas, tankbeskytter, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

121.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ Denne sportstourer er designet til at give dig en uforglemmelig køreoplevelse, uanset om du udforsker snoede landeveje eller begiver dig ud på lange eventyr. Med sin kraftfulde 689cc CP2-motor, komfortable ergonomi og avancerede teknologi er Tracer 7 klar til at erobre ethvert terræn. Tracer 7 er også designet med fokus på komfort og håndtering. Det justerbare affjedringssystem og det behagelige sæde gør lange ture til en fornøjelse, mens den lette og manøvredygtige konstruktion gør den ideel til håndtering i bytrafikken. Uanset om du er en erfaren motorcyklist eller nybegynder, vil Yamaha Tracer 7 imponere dig med sit imponerende design, pålidelighed og køreglæde. Tag styringen over vejen og oplev den ultimative kørselsoplevelse med Yamaha Tracer 7. Tracer 7 tilbyder: Kraftfuld 689cc CP2-motor. 17-liters benzintank. Justerbart styr og sæde. Opretstående kørestilling, der giver komfort på lange ture. LED-forlygter for god synlighed om natten. LCD-instrumentbræt med omfattende information.

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

99.900 kr.

crashpads,Akrapovic carbon udstødning, carbon udstødning, startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, tonet/farvet kåbeglas, power commander 5, power commander, tankbeskytter, Andre blink, greb, nummerpladeholder, styrdæmper, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha YZF R6

Yamaha YZF R6

99.900 kr.

slip-on udstødning, startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha Tracer 900

Yamaha Tracer 900

99.900 kr.

ABS bremser, TCS (traction control), startspærre, indsprøjtning, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha Tricity 300 Til bilkørekort

Yamaha Tricity 300 Til bilkørekort

111.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ Yamaha Tricity 300 er den smarte MC-Scooter der kan køres på bilkørekort. Dens 3-hjulede design giver et nyt niveau af stabilitet og tryghed – og samtidigt er Tricity den letteste og mest elegante model i klassen. Tricity 300 kan med Standing Assist indstilles til at maskinen ved stilstand låser op, sådan at man ikke behøver at sætte benet ned når man holder stille. ABS bremser, indsprøjtning, bilkørekort. Finansieringsforslag : Køretøjetspris : 102.900,-kr Udbetaling : 20.580,-kr Månedlig ydelse : 1.238,-kr Månedlig ydelse ved fast rente : 1.308,-kr Samlede kreditbeløb : 82.320,-kr Lånebeløb : 96.525,-kr Rente : 4,49 % ÅOP før skat : 10,2 % Samlede kreditomk. : 36.496,-kr Samlede tilbagebetaling : 118.816,-kr

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha YZF R7

Yamaha YZF R7

124.990 kr.

Yamaha R7 - 2022 48hk droslet - A2 kørekort godkendt! Få en fed cykel med masser af power på A2 kørekortet! Når tiden er inde, fjerner man blot droslingen for "Full Power 74hk" R7 legenden genfødes i en ny ultra dynamisk sammensætning! Den livlige 689 cc CP2 motor med A&S-kobling giver momentstærk acceleration og en virkelig spændende køreoplevelse på bane og vej. Det super smalle og aerodynamiske bodywork har en aggressiv front med dobbelte positionslygter og en kraftig LED forlygte i midten – og den skarpe bagende og dybt formede tank er formet af rendyrket R-serie DNA. R7'erens avancerede bremser og affjedring giver optimal kontrol under svingkørsel og ved nedbremsning. Frontarealet på R7'eren er det mindste af R-seriens modellers, og sikrer høj aerodynamisk effektivitet – mens clip-on styr, tilbagerykkede fodhvilere og bump-stopsæde giver dig en fleksibel og sporty kørestilling. Denne enestående næste generations supersport gør R/World til en realitet for spændingssøgende kørere som dig – uanset om du kører på banen eller på gaden. Momentstærk 689 cc CP2 motor Atletisk design med DNA fra R-serien Aerodynamisk kåbe og dobbeltlygte front A&S kobling for øget kontrol Letvægtsramme med finjusteret stivhedsbalance Justerbar bagdæmper Fuldt justerbar 41 mm upside-down forgaffel Sporty kørestilling giver optimal adræthed. Radialt monterede forbremsekalibre Lette 10-egrede fælge Quick Shift system som ekstraudstyr for hurtige opgearinger Næste generations farver Ren R-serie sti Læs faktabladet og bliv klogere på modellens mange egenskaber: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/YZF700R7/Factsheets/2022-YZF700R7_da-DK.pdf Kommer i "Icon Blue", "Yamaha Black" og specialmodellen "World GP 60th Anniversary" - 5års Yamaha Garanti - Denne motorcykel kan finansieres til blot 1059kr. om måneden, udbetaling 22.798kr. (med forbehold for pris ændringer). Finansering uden udbetaling er tilmed mulig, opret en forespørgsel igennem her: https://www.santanderconsumer.dk/_layouts/15/SCBDK.Cards.Branding/applyfromhome.aspx?storeId=418&productid=254 Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg!

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tricity 300

Yamaha Tricity 300

111.990 kr.

Yamaha Tricity 300 kan køres med bilkørekort Tricity 300s 3-hjulede design giver en ny fornemmelse af stabilitet og tryghed – og da den er den letteste og mest elegante model i klassen, giver den dig den smarteste måde at komme rundt i byen på. Og den gode nyhed er, at du kan køre på den med dit almindelige B-kørekort!* Yamaha bringer Urban Mobility op på et nyt niveau med den helt nye Tricity 300. Dens økonomiske Blue Core EURO5 300cc-motor giver dig masser af kraft til at køre længere afstande på landevejen. Og dens stærke moment og jævne acceleration gør den til den smarteste og hurtigste måde at bevæge sig rundt omkring i byen på. I byen vil du sætte pris på, at den har den laveste vægt i sin klasse, hvilket gør den så smidig og let at manøvrere – og Standing Assist-systemet klarer belastningen, når du standser. Store 267 mm skivebremser giver masser af bremsekraft, og de to 14" forhjul bidrager til følelsen af tryghed og stabilitet. Hurtigt overblik 3-hjulet Urban Mobility med Tricity-DNA Økonomisk og kraftig 300 cc Blue Core-motor, der overholder EURO5-forskrifterne Traction Control System (TCS) Standing Assist System Den letteste i sin klasse/autonomi Stor opbevaringsplads LCD-instrumenter og finish i høj kvalitet Store skivebremser Læs faktabladet og bliv klogere på modellens mange egenskaber: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/MW300/Factsheets/2022-MW300_da-DK.pdf Yamaha tilbyder 5 års garanti på nye scootere: 2 års fuld garanti samt 3 års udvidet garanti på motor, gearkasse og elektronik. Garantien forudsætter at vedligeholdelse af motorcyklen, i henhold til servicebogen, er udført af et autoriseret Yamaha værksted. - 5års Yamaha Garanti - Denne motorcykel kan finansieres til blot 946kr. om måneden, udbetaling 19.998kr. (med forbehold for pris ændringer). Finansering uden udbetaling er tilmed mulig, opret en forespørgsel igennem her: https://www.santanderconsumer.dk/_layouts/15/SCBDK.Cards.Branding/applyfromhome.aspx?storeId=418&productid=254 Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg!

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

121.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ Denne sportstourer er designet til at give dig en uforglemmelig køreoplevelse, uanset om du udforsker snoede landeveje eller begiver dig ud på lange eventyr. Med sin kraftfulde 689cc CP2-motor, komfortable ergonomi og avancerede teknologi er Tracer 7 klar til at erobre ethvert terræn. Tracer 7 er også designet med fokus på komfort og håndtering. Det justerbare affjedringssystem og det behagelige sæde gør lange ture til en fornøjelse, mens den lette og manøvredygtige konstruktion gør den ideel til håndtering i bytrafikken. Uanset om du er en erfaren motorcyklist eller nybegynder, vil Yamaha Tracer 7 imponere dig med sit imponerende design, pålidelighed og køreglæde. Tag styringen over vejen og oplev den ultimative kørselsoplevelse med Yamaha Tracer 7. Tracer 7 tilbyder: Kraftfuld 689cc CP2-motor. 17-liters benzintank. Justerbart styr og sæde. Opretstående kørestilling, der giver komfort på lange ture. LED-forlygter for god synlighed om natten. LCD-instrumentbræt med omfattende information.

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha YZF R1

Yamaha YZF R1

99.900 kr.

startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha YZF R7

Yamaha YZF R7

115.990 kr.

Yamaha R7 2022 R7 legenden genfødes i en ny ultra dynamisk sammensætning! OBS. Kan tilmed drosles til 48hk til A2 kørekort. R7 Yamahas R-seriemodeller har begejstret tusindvis af kørere i mere end 20 år. Nu er der en flot tilføjelse til serien, som er klar til at byde en ny generation af motorcyklister velkommen i R/World. R7 er hurtig, adræt og flot og tilbyder sportslige præstationer med sjov i hverdagen. Den livlige 689 cc CP2 motor med A&S-kobling giver momentstærk acceleration og en virkelig spændende køreoplevelse på bane og vej. Det super smalle og aerodynamiske bodywork har en aggressiv front med dobbelte positionslygter og en kraftig LED forlygte i midten – og den skarpe bagende og dybt formede tank er formet af rendyrket R-serie DNA. R7'erens avancerede bremser og affjedring giver optimal kontrol under svingkørsel og ved nedbremsning. Frontarealet på R7'eren er det mindste af R-seriens modellers, og sikrer høj aerodynamisk effektivitet – mens clip-on styr, tilbagerykkede fodhvilere og bump-stopsæde giver dig en fleksibel og sporty kørestilling. Denne enestående næste generations supersport gør R/World til en realitet for spændingssøgende kørere som dig – uanset om du kører på banen eller på gaden. Momentstærk 689 cc CP2 motor Atletisk design med DNA fra R-serien Aerodynamisk kåbe og dobbeltlygte front A&S kobling for øget kontrol Letvægtsramme med finjusteret stivhedsbalance Justerbar bagdæmper Fuldt justerbar 41 mm upside-down forgaffel Sporty kørestilling giver optimal adræthed. Radialt monterede forbremsekalibre Lette 10-egrede fælge Quick Shift system som ekstraudstyr for hurtige opgearinger Næste generations farver Ren R-serie sti Læs faktabladet og bliv klogere på modellens mange egenskaber: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/YZF700R7/Factsheets/2022-YZF700R7_da-DK.pdf Kommer i "Icon Blue", "Yamaha Black" og specialmodellen "World GP 60th Anniversary" - 5års Yamaha Garanti - Denne motorcykel kan finansieres til blot 1059kr. om måneden, udbetaling 22.798kr. (med forbehold for pris ændringer). Finansering uden udbetaling er tilmed mulig, opret en forespørgsel igennem her: https://www.santanderconsumer.dk/_layouts/15/SCBDK.Cards.Branding/applyfromhome.aspx?storeId=418&productid=254 Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg!

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

132.990 kr.

TRACER 7 GT 2023 TRACER 7 GT er en sand Sport Tourer, der giver dig en dynamisk køreoplevelse på hver eneste tur – fra lange ture til bykørsel og dagture på landet. 5" TFT-farveinstrumenteringen giver dig smartphonetilslutning via MyRide-appen. Se dine motorcykels parametre live på din telefon og få beskeder og notifikation send direkte op til dit display. Standardudstyr omfatter hårde sidetasker på 20 liter samt en høj vindskærm og luksussæde, der giver komfort hele dagen med alsidighed til at køre hele året. TRACER 7 GT drives af Yamahas enestående, momentstærke 690 cc CP2 EU5-motor og har et kompakt letvægtsstel med en vindglat kåbe og er den ultimative mellemvægtsmotorcykel til kørere, der vil have sportsmotorcyklens spænding kombineret med alsidighed til lange ture og fleksibilitet i byen. Dobbelte LED-forlygter og moderne design giver TRACER 7 GT et dynamisk og sporty udseende, der adskiller den fra andre motorcykler i kategorien. Og der findes et bredt udvalg af originalt Yamaha tilbehør, så du kan tilpasse din motorcykel til dine individuelle behov. 35 kW A2-version er også tilgængelig TFT-instrumentering med smartphone-notifikationer Responsiv momentstærk CP2 EU5-kompatibel motor Hårde 20-liter sidetasker Høj og bred Touring-vindskærm Komfortsæde Den letteste i sin klasse Justerbar for- og bagaffjedring Kompakt halvkåbe med sporty front Lang rækkevidde Dobbelte LED projektorforlygter, positionslygter og blinklygter Bagagebærer for øget passagerkomfort & stelstivhed

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha YZF R7

Yamaha YZF R7

124.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ På lager som droslet A2 variant til mellem kørekort. Yamahas R-seriemodeller har begejstret tusindvis af kørere i mere end 20 år. Nu er der en flot tilføjelse til serien, som er klar til at byde en ny generation af motorcyklister velkommen i R/World. R7 er hurtig, adræt og flot og tilbyder sportslige præstationer med sjov i hverdagen. Den livlige 689 cc CP2 motor med A&S-kobling giver momentstærk acceleration og en virkelig spændende køreoplevelse på bane og vej. Det super smalle og aerodynamiske bodywork har en aggressiv front med dobbelte positionslygter og en kraftig LED forlygte i midten – og den skarpe bagende og dybt formede tank er formet af rendyrket R-serie DNA. R7'erens avancerede bremser og affjedring giver optimal kontrol under svingkørsel og ved nedbremsning. Frontarealet på R7'eren er det mindste af R-seriens modellers, og sikrer høj aerodynamisk effektivitet – mens clip-on styr, tilbagerykkede fodhvilere og bump-stopsæde giver dig en fleksibel og sporty kørestilling. Denne enestående næste generations supersport gør R/World til en realitet for spændingssøgende kørere som dig – uanset om du kører på banen eller på gaden. -Momentstærk 689 cc CP2 motor -Atletisk design med DNA fra R-serien -Aerodynamisk kåbe og dobbeltlygte front -A&S kobling for øget kontrol -Letvægtsramme med finjusteret stivhedsbalance -Justerbar bagdæmper -Fuldt justerbar 41 mm upside-down forgaffel -Sporty kørestilling giver optimal adræthed. -Radialt monterede forbremsekalibre -Lette 10-egrede fælge -Quick Shift system som ekstraudstyr for hurtige opgearinger -Næste generations farver Ren R-serie stil Finansieringsforslag : Køretøjets pris : 124.990,-kr Udbetaling : 24.998,-kr Månedlig ydelse : 1.229,-kr Månedlig ydelse ved fast rente : 1.314,-kr Samlede kreditbeløb : 99.992 kr Lånebeløb : 114.827,-kr Rente : 4,49 % ÅOP før skat : 8,6 % Samlede kreditomk. : 47.419,-kr Samlede tilbagebetaling : 147.411,-kr

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha XVS 950 A

Yamaha XVS 950 A

102.800 kr.

Yamaha XVS950A Midnight Star har lav sædehøjde, der gør maskinen nem at håndtere, den lange og lave Midnight Star 950 er designet til de kørere, der vil have sværvægter-look og letvægterfølelse. Teknisk data: - Højt moment, 942 cc, T-twin, 4-ventilet motor - Stærk bælte træk (Ingen vedligeholdelse) - Nem håndtering, langt og lavt stel - Kraftig cruiserstil - Stort forhjul for bedre håndtering - Stålskærme giver nyt udseende til den klassiske cruiser - Fræk motorpuls - 5 Gear - Tank kapacitet: 17 Liter - Bremse for: Enkelt skive, Ø 320 mm - Bremse Bag: Enkelt skive Ø 298 mm - Sædehøjde: 675 mm - Køreklar vægt: 278 kg - Tophstighed 160 km/t - Acc 0-100 km/t 6,8 sek Første indregistrering i 2013, model 2009. Pulserende cruiser med fantastiske køreegenskaber og god kørestilling. Led baglygte, kaoko cruise control. Sjældent udbudt Yamaha XVS 950 Midnight Star. Ekstremt velholdt - star nærmest som ny. 1 ejers maskine, 3 nøgler, Vi har altid holdt service på den her i Bike-Shoppen - solgt fra ny i Bike-Shoppen. Nyt Service - Pris er inklusiv Klargøring, Nummerplade og Garanti. Se ekstra udstyr i vores webshop https://bike-netshoppen.dk/shop/345-xvs-950-midnightstar/ Husk - Vi hjælper gerne med forsikring og finansiering.

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

121.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ Denne sportstourer er designet til at give dig en uforglemmelig køreoplevelse, uanset om du udforsker snoede landeveje eller begiver dig ud på lange eventyr. Med sin kraftfulde 689cc CP2-motor, komfortable ergonomi og avancerede teknologi er Tracer 7 klar til at erobre ethvert terræn. Tracer 7 er også designet med fokus på komfort og håndtering. Det justerbare affjedringssystem og det behagelige sæde gør lange ture til en fornøjelse, mens den lette og manøvredygtige konstruktion gør den ideel til håndtering i bytrafikken. Uanset om du er en erfaren motorcyklist eller nybegynder, vil Yamaha Tracer 7 imponere dig med sit imponerende design, pålidelighed og køreglæde. Tag styringen over vejen og oplev den ultimative kørselsoplevelse med Yamaha Tracer 7. Tracer 7 tilbyder: Kraftfuld 689cc CP2-motor. 17-liters benzintank. Justerbart styr og sæde. Opretstående kørestilling, der giver komfort på lange ture. LED-forlygter for god synlighed om natten. LCD-instrumentbræt med omfattende information.

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

119.990 kr.

Tracer7 2023 TRACER 7 Med en spændende karakter og en hel del attitude er TRACER 7 lavet til at få adrenalinen til at pumpe, når du kører. Efter arbejde eller i weekenden er denne dynamiske Sport Tourer klar til at begejstre dig med sine enestående præstationer og sin agilitet. Den EU5 kompatible motor med 690 cc skaber et tryk af lineært moment, der fortsætter hele vejen op igennem omdrejningsområdet, hvilket giver bemærkelsesværdig acceleration i alle gear – og det kompakte stel og den justerbare affjedring får dig til at skære hurtigt og præcist gennem alle sving. Det aerodynamiske design med dobbelte LED-forlygter forstærker motorcyklens moderne design og stærke, flotte udseende – mens et TFT-farveinstrument giver dig smartphone-notifikationer og motorcyklens parametre kan ses på din telefon igennem MyRide App. Med sin ergonomi til langdistanceture, det brede styr og den justerbare vindskærm er denne alsidige mellemvægter altid klar til din næste tur. TRACER 7: Det er din tur. 35 kW A2-version er også tilgængelig TFT-instrumentering med smartphone-notifikationer Responsiv momentstærk CP2 EU5-kompatibel motor Kompakt halvkåbe med sporty front Dobbelte LED projektorforlygter, positionslygter og blinklygter Den letteste i sin klasse Justerbar for- og bagaffjedring Aerodynamisk vindskærm med enkelthåndsjustering Magtfuld kørestil med komfortabel ergonomi Kurvet dobbeltsæde giver kører- og passagerkomfort Lang rækkevidde

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

132.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ TRACER 7 GT er en ægte sportstourer, der kan byde på en sensationel køreoplevelse på langturen. Udstyret med 20 liter sidetasker, højt kåbeglas og komfortsæde giver denne, klassens letteste sportstourer, dig den perfekte kombination af fascinerende præstationer, stor agilitet, let håndterbarhed og udsøgte touringkvaliteter. Drevet af Yamaha's enestående og momentstærke 698 cc CP2 crossplane EU5 motor – en af firmaets mest succesrige og højt besungne konstruktioner – er TRACER 7 GT målrettet kørere, der som dig ønsker rushet fra en sportsmaskine kombineret med gode langtursegenskaber og urban agilitet – toppet med en pæn sjat attitude. Dobbelte LED-forlygter og et design, der kigger ind i fremtiden giver TRACER 7 GT et dynamisk og aggressivt look, der skiller den ud fra alle andre i segmentet. Med sin bedst-i-klassen vægt/hk-forhold plus de agile køreegenskaber og høje komfort er denne maskine den smarte måde at undslippe byen på for at opdage nye veje og retninger i tilværelsen! -Responsiv momentstærk CP2 EU5-kompatibel motor -Hårde sidetasker (30L) -Højere og bredere touring vindskærm -Specialdesignet komfortsæde i høj kvalitet -Den letteste i sin klasse, bedste vægt/effekt forhold -Justerbar for- og bagaffjedring -Let halvkåbe med aggressiv front -Lang rækkevidde -Dobbelte LED projektorforlygter, positionslygter og -blinklygter -Multifunktionelle LCD-instrumenter

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha YZF R1

Yamaha YZF R1

99.900 kr.

slip-on udstødning, startspærre, indsprøjtning, fuldkåbe, tonet/farvet kåbeglas, lev. nysynet Vi har Midtjyllands største udvalg i brugte mc'er med mere end 200 på lager, og med sikkerhed en der passer til dig. Vi tilbyder attraktiv finansiering gennem Santander, med og uden udbetaling. Forelsket i en af vores mc'er men bosat langt væk - Fortvivl ej, vi bringer gratis ud i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi sælger mange mc’er i øjeblikket, så ring inden du kommer for at se på denne mc, så du ikke risikerer at køre forgæves. Vi mangler MC'er i øjeblikket og tager gerne MC'er i bytte eller køber i ren handel. Kontakt os hvis du skal af med en MC.

Herning·søn.·MC-Huset

Fremhævet
Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

132.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ TRACER 7 GT er en ægte sportstourer, der kan byde på en sensationel køreoplevelse på langturen. Udstyret med 20 liter sidetasker, højt kåbeglas og komfortsæde giver denne, klassens letteste sportstourer, dig den perfekte kombination af fascinerende præstationer, stor agilitet, let håndterbarhed og udsøgte touringkvaliteter. Drevet af Yamaha's enestående og momentstærke 698 cc CP2 crossplane EU5 motor – en af firmaets mest succesrige og højt besungne konstruktioner – er TRACER 7 GT målrettet kørere, der som dig ønsker rushet fra en sportsmaskine kombineret med gode langtursegenskaber og urban agilitet – toppet med en pæn sjat attitude. Dobbelte LED-forlygter og et design, der kigger ind i fremtiden giver TRACER 7 GT et dynamisk og aggressivt look, der skiller den ud fra alle andre i segmentet. Med sin bedst-i-klassen vægt/hk-forhold plus de agile køreegenskaber og høje komfort er denne maskine den smarte måde at undslippe byen på for at opdage nye veje og retninger i tilværelsen! -Responsiv momentstærk CP2 EU5-kompatibel motor -Hårde sidetasker (30L) -Højere og bredere touring vindskærm -Specialdesignet komfortsæde i høj kvalitet -Den letteste i sin klasse, bedste vægt/effekt forhold -Justerbar for- og bagaffjedring -Let halvkåbe med aggressiv front -Lang rækkevidde -Dobbelte LED projektorforlygter, positionslygter og -blinklygter -Multifunktionelle LCD-instrumenter , ABS bremser, kørecomputer, gearindikator, startspærre, indsprøjtning, halvkåbe, vindskærm, LED baglygte, LED forlygte, sidetasker

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha MT-09

Yamaha MT-09

129.990 kr.

!! MESSE TILBUD !! SPAR 13.000,- FØRPRIS 129.990,- Den mest anmelderroste hyper naked slår hårdere end nogensinde før! - Billeder med lille nummerpladeholder samt bar-end spejle kan tilkøbes som ekstra udstyr - Yamaha lancerer nu den hæftigste mellemklasses streetbike Hyper Naked til dato! En maskine som er komplet redesignet og opgraderet i forhold til den gamle model. Alt lige fra motor, elektronik, gearkasse, affjedring, bremser, lys, stel, hjul, egenvægt blandt et utal af andre ting er forbedret! Her er tale om en ny og totaloptimeret udgave af den ellers elskede MT09 som vi alle elskede... "Dark side of Japan" er mørkere og vildere end nogensinde før! vi vil her forsøge at komme igennem mange af de keypoints... Motor / udstødning CP3 "Crossplane 3cyl" 889cc EU5 Ny motor med 42cc mere, i alt nu 889cc! +4hk effektforøgelse i alt nu 119hk +5,5nm mere ved hele imponerende 1500omdr. mindre på skalaen (+7%nm forbedring!) Tydeligt mere effektforbedring over hele registeret! 9% bedre benzin økonomi 2 port downfire ustødnings-design med forbedret lyd og betydelig vægtreduktion Gearkasse / kobling Ny up / down quickshift! Ny gearkasse med blødere og hurtigere skifte! Slipperkobling 1 og 2 gear gearet op i forhold til kraftigere motor Lettere vandring på koblingsgreb Affjedring Komplet ny justerbar KYB up-side down forgaffel samt ny KYB justerbar bagdæmper til at matche 30mm lavere forende for bedre kontrol! Bremser Ny Radial "Race-spec" forbremser med Nissin kalibre for betydeligt bedre bremseevne! Maskinen er tilmed udstyret med "Braking control" som individuelt bremser på for og baghjul i samarbejde med 6-akset gyro sensor. Stel / bagsvinger Nyt CF Alu die cast stel med hele 50% stivhed horizontalt! Ydermere 30mm lavere kronrørsposition for bedre kontrol Ny bagsvinger i lettere og stivere design 2,3kg lettere stel og 1,5kg lettere bagsvinger Kortere akselafstand (-1cm) Hjulsæt Nye "Spin forged wheels" med hele 700gram vægtreduktion En tydeligt reduktion på vægt i rotation, faktisk 11% på baghjulet hvilket betyder hurtigere accelaration og deaccelaration samt bedre manøvredygtighed for føreren Elektronik 6-akset inerti måler (6-axis IMU plus lean-sensative rider aid) Blandt andet brugt på superbikes som R1! et anmelderrost system som aldrig er set i denne prisklasse. Enheden udregner og justerer et utal af parametre hundredevis af gange i sekunden udfra acceleration, nedbremsening, nedlægningsvinkel, wheelie, hjulspind osv. Traction control system reguleres nemt og hurtigt on-the-go med level 1, 2 og M (manuel). Slide control byder på 3 levels samt off Lift control byder på 3 levels samt off Power modes med 4 reguleringer, Mode 1 som mest aggresive, 2,3 og 4 leverer en blødere respons til vådere vejr. Speedometer / Display Nyt sort 3,5" detaljeret TFT farvedisplay Skifter farve igennem omdrejningsregisteret komplet informationscenter med gearindikator, power-modes, Traction control, temperatur, varmehåndtag (ekstraudstyr), kørecomputer, km, temperatur osv. Lys Y-Shape signatur Bi-funktionel led forlygte med knivskarp lyskegle! Matchene y-shape led baglygte Led blinklys Design Radikal konstruktion designet af nogle af Japans mest visionære designere, inspireret af den mørke motorcykel subkultur i Japan med det vågede, dominante og yderst aggressiv design! Farven på billederne hedder: Tech Black Se ekstra udstyr til denne model i vores webshop https://bike-netshoppen.dk/shop/1391-mt-09-21-gt/ Forhåndsbestilling er netop åbnet! Ring på 86628355 eller email på [email protected] PT. IKKE PÅ LAGER ! Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg. !! MESSE TILBUD !! SPAR 13.000,- FØRPRIS 142.990,-

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

121.990 kr.

Tracer7 2023 TRACER 7 Med en spændende karakter og en hel del attitude er TRACER 7 lavet til at få adrenalinen til at pumpe, når du kører. Efter arbejde eller i weekenden er denne dynamiske Sport Tourer klar til at begejstre dig med sine enestående præstationer og sin agilitet. Den EU5 kompatible motor med 690 cc skaber et tryk af lineært moment, der fortsætter hele vejen op igennem omdrejningsområdet, hvilket giver bemærkelsesværdig acceleration i alle gear – og det kompakte stel og den justerbare affjedring får dig til at skære hurtigt og præcist gennem alle sving. Det aerodynamiske design med dobbelte LED-forlygter forstærker motorcyklens moderne design og stærke, flotte udseende – mens et TFT-farveinstrument giver dig smartphone-notifikationer og motorcyklens parametre kan ses på din telefon igennem MyRide App. Med sin ergonomi til langdistanceture, det brede styr og den justerbare vindskærm er denne alsidige mellemvægter altid klar til din næste tur. TRACER 7: Det er din tur. 35 kW A2-version er også tilgængelig TFT-instrumentering med smartphone-notifikationer Responsiv momentstærk CP2 EU5-kompatibel motor Kompakt halvkåbe med sporty front Dobbelte LED projektorforlygter, positionslygter og blinklygter Den letteste i sin klasse Justerbar for- og bagaffjedring Aerodynamisk vindskærm med enkelthåndsjustering Magtfuld kørestil med komfortabel ergonomi Kurvet dobbeltsæde giver kører- og passagerkomfort Lang rækkevidde

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

119.990 kr.

Med en aggressiv ny front og en hel del mere attitude er den nye Tracer 7 udstyret til at få adrenalinen til at pumpe, når du kører. Efter arbejde eller i weekenden er denne dynamiske Sport Tourer klar til at begejstre dig med sine enestående præstationer og sin adræthed. CP2-motoren med crossplane-teknologi skaber en bølge af lineært moment, der fortsætter hele vejen op igennem omdrejningsområdet, hvilket giver bemærkelsesværdig acceleration i alle gear – og det kompakte chassis og den justerbare affjedring er bygget til at skære hurtigt og præcist gennem alle sving. Næste generations aerodynamisk bodywork med dobbelte LED-forlygter og aggressive skråtstillede positionslygter forstærker motorcyklens moderne design og kraftfulde udseende – og med sin langdistance-ergonomi, det bredere styr og den justerbare skærm er denne alsidige nye mellemvægter altid klar til din næste tur. Den nye Tracer 7 - Det er din tur. Highlights: - Ny halvkåbe med aggressiv ny front - Dobbelte LED projektorforlygter og positionslygter - Mere momentstærk CP2-motor - Den letteste i sin klasse - Opgraderet justerbar for- og baghjulsaffjedring - Aerodynamisk vindskærm med enkelthåndsjustering - Fremragende kørestilling med komfortabel ergonomi - Kurvet dobbeltsæde giver kører- og passagerkomfort - Lang rækkevidde - Multifunktions LCD-display - Mulighed for A2 kørekort Fås i farverne: Midnight Black, Icon Performance & Redline Fokuser på den rå køreglæde og oplev trygheden ved 5 års fabriksgaranti fra Yamaha. Forsikring fra kr. 2.324,- årligt inkl. fri km. fuld kasko og selvrisiko på kun kr. 5.236,- Vi tilbyder attraktiv finansiering både med og uden udbetaling, og tager gerne din brugte motorcykel i bytte. Ring nærmere for aftale omkring prøvetur hos Yamaha Store Roskilde. Vi glæder os til at se dig! *Der tages forbehold for, at den annoncerede model ikke forefindes i butikken, eller kan være udsolgt i en periode

Roskilde·søn.·Yamaha Store Roskilde ApS

Fremhævet
Yamaha Ténéré 700 Midnight Black

Yamaha Ténéré 700 Midnight Black

125.090 kr.

Når du kører på den nye Ténéré 700, kan din fremtid være lige, hvad du vil. Fordi det her en motorcykel, der gør det muligt at leve livet uden begrænsninger og opleve en ny følelse af total frihed. Den drives af en 2-cylindret 689cc motor med højt drejningsmoment, der er udstyret med en speciel, optimeret gearkasse, der giver dig den ideelle balance mellem fart og kontrol, så den her rally-skabte, langdistance adventure-motorcykel er bygget til at mestre en lang række køreforhold på grus eller asfalt. Det kompakte rørformede, slanke design giver maksimal fleksibilitet under både stående og siddende kørsel - og affjedring med lang vandring og hjul med eger, giver dig mulighed for at komme hvorhen du vil. Bare fyld op og kør. "The Next Horizon is Yours" Detaljer: - 689cc 4-takts CP2-motor med højt moment - Ny, let, rørformet ståldobbeltramme - Slankt, kompakt og ergonomisk design og sæde - Agressiv, rally-skabt front med 4-LED-forlygter - Justerbare, omvendte 43 mm "upside down" gafler - Fjernjusterbar bagaffjedring - Rally-stil med koniske håndtag - 21" / 18" hjul med eger og adventure-dæk - Slank, langtrækkende 16-liters brændstoftank - Kompakte, multifunktionelle instrumenter i rally-stil - ABS med tænd / sluk til justering på farten - Vindskærm og håndbeskyttere giver køreren god beskyttelse HUSK at du altid får 5 års garanti hos os på din nye Yamaha og vi tager gerne din brugte MC i bytte! Vi tilbyder også favorabel finansiering via Santander Consumer Bank Var. Rente 2,99% - Spørg for tilbud! MFF Forsikring - ansvar & kasko Måske Danmarks billigste motorcykelforsikring - lad os give dig et rigtig godt tilbud...

Odense M·søn.·Bruun Larsen Motorcykler

Fremhævet
Yamaha XSR 700

Yamaha XSR 700

101.990 kr.

Yamaha XSR700 2022 XSR700 er en ægte legacy maskine som har tjent sine stjerner på vejen. Hjertet i maskinen er dens alsidige karakter. XSR700 er en motorcykel, der skal køres, sådan som du vil. Fra afslappet cruising til frisk svingkørsel, denne cykel kan det hele. Born to Challenge En lettilgængelig motorcykel, som er fornøjelig for både nye og erfarne kørere. Det 2-delte chassis, tankkonstruktionen og sædedesignet er stadig en nøglefaktor ved XSR700, hvilket sikrer at den stadig er nem at bygge om. XSR700's karakter defineres af den sublime kombination af et let og adræt chassis, og den momentstærke, friske CP2 motor. Denne super adrætte motorcykel er nem at styre under alle forhold, fra kurver og snoede veje til travl bytrafik, og du får det sjovt uanset hvad. Design XSR700 har sine tidløse designaspekter, som f.eks. retro-inspireret bodywork, stepsæde samt en klassisk designet for- og baglygte. Den respekterer fortidens motorcykler, og tager samtidig det moderne til sig ved at gøre brug af al den moderne teknologi, som f.eks. ABS, LED-lygter, den mest effektive CP2 motor til dato og et moderne instrument med negativt LCD display. Hurtigt overblik LED-belysning i XSR serien Ændret cockpitlayout med integrerede lygteholdere Videreudviklede designdetaljer Momentstærk 689 cc CP2 EU5 motor Let og slank backbone rørramme. Udviklet til optimal køreglæde Tillidsvækkende køreoplevelse Farver og grafik inspireret af Yamahas fortid Fremragende brændstofeffektivitet Faktablad: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/XS700/Factsheets/2022-XS700_da-DK.pdf Denne motorcykel kan finansieres til blot 946kr. om måneden, udbetaling 19.998kr. (med forbehold for pris ændringer). Finansiering uden udbetaling er tilmed mulig, opret en forespørgsel igennem her: https://www.santanderconsumer.dk/_layouts/15/SCBDK.Cards.Branding/applyfromhome.aspx?storeId=418&productid=254 Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Ring på 86628355 eller skriv til [email protected] for mere information.

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha XSR700 Historic Black

Yamaha XSR700 Historic Black

101.990 kr.

XSR700 er en ægte legacy maskine som har tjent sine stjerner på vejen. Hjertet i maskinen er dens alsidige karakter. XSR700 er en motorcykel, der skal køres, sådan som du vil. Fra afslappet cruising til frisk svingkørsel, denne cykel kan det hele. En lettilgængelig motorcykel, som er fornøjelig for både nye og erfarne kørere. Det 2-delte chassis, tankkonstruktionen og sædedesignet er stadig en nøglefaktor ved XSR700, hvilket sikrer at den stadig er nem at bygge om.XSR700's karakter defineres af den sublime kombination af et let og adræt chassis, og den momentstærke, friske CP2 motor. Denne super adrætte motorcykel er nem at styre under alle forhold, fra kurver og snoede veje til travl bytrafik, og du får det sjovt uanset hvad. XSR700 har sine tidløse designaspekter, som f.eks. retro-inspireret bodywork, stepsæde samt en klassisk designet for- og baglygte. Den respekterer fortidens motorcykler, og tager samtidig det moderne til sig ved at gøre brug af al den moderne teknologi, som f.eks. ABS, LED-lygter, den mest effektive CP2 motor til dato og et moderne instrument med negativt LCD display. Detaljer: - LED-belysning i XSR serien - Ændret cockpitlayout med integrerede lygteholdere - Videreudviklede designdetaljer - Momentstærk 689 cc CP2 EU5 motor - Let og slank backbone rørramme. - Udviklet til optimal køreglæde - Tillidsvækkende køreoplevelse - Farver og grafik inspireret af Yamahas fortid - Fremragende brændstofeffektivitet HUSK at du altid får 5 års garanti på din nye Yamaha hos os og vi tager gerne din brugte MC i bytte! Vi tilbyder også favorabel finansiering via Santander Consumer Bank Var. Rente 2,99% - Spørg for tilbud! MFF Forsikring - ansvar & kasko Måske Danmarks billigste motorcykelforsikring - lad os give dig et rigtig godt tilbud...

Odense M·søn.·Bruun Larsen Motorcykler

Fremhævet
Yamaha Tracer 7

Yamaha Tracer 7

111.990 kr.

Tracer 7 2022 Med en aggressiv ny front og en hel del mere attitude er den nye Tracer 700 udstyret til at få adrenalinen til at pumpe, når du kører. Efter arbejde eller i weekenden er denne dynamiske Sport Tourer klar til at begejstre dig med sine enestående præstationer og sin adræthed. CP2-motoren med crossplane-teknologi skaber en bølge af lineært moment, der fortsætter hele vejen op igennem omdrejningsområdet, hvilket giver bemærkelsesværdig acceleration i alle gear – og det kompakte chassis og den justerbare affjedring er bygget til at skære hurtigt og præcist gennem alle sving. Næste generations aerodynamisk bodywork med dobbelte LED-forlygter og aggressive skråtstillede positionslygter forstærker motorcyklens moderne design og kraftfulde udseende – og med sin langdistance-ergonomi, det bredere styr og den justerbare skærm er denne alsidige nye mellemvægter altid klar til din næste tur. Den nye Tracer 700: Det er din tur. Detaljer: Ny halvkåbe med aggressiv ny front Dobbelte LED projektorforlygter og positionslygter Mere responsiv momentstærk CP2-motor Den letteste i sin klasse Opgraderet justerbar for- og baghjulsaffjedring Aerodynamisk vindskærm med enkelthåndsjustering Fremragende kørestilling med komfortabel ergonomi Kurvet dobbeltsæde giver kører- og passagerkomfort Lang rækkevidde Negativt LCD-display All-road fås også til A2 kørekort 5 års garanti Læs faktabladet og bliv klogere på modellens mange egenskaber: https://cdn2.yamaha-motor.eu/prod/product-assets/2022/MT07TR/Factsheets/2022-MT07TR_da-DK.pdf Teknisk Data: - 0 - 100 km/t på 3,9 sek. - Tophastighed 203 km/t - Maks. effekt: 75 hk / 55 kW ved 9.000 o/min - Maks. drejningsmoment: 68 Nm ved 6500 o/min - Sædehøjde: 835 mm - Tankkapacitet: 17 liter - Fuldtanket vægt: 196 kg - ABS Bremser - Dæk: For: 120/70ZR17 , Bag: 180/55ZR17 Den nye Tracer 700 er blevet radikalt nydesignet, ombygget og forfinet for at give dig forbedrede præstationer, øget komfort og mere dynamisk stil i næsten alle køresituationer. Farve: Icon Grey, fåes også i farven Tech Camo og Red Line - 5års Yamaha Garanti - Denne motorcykel kan finansieres til blot 1027kr. om måneden, udbetaling 21.998. (med forbehold for pris ændringer). Er denne fantatiske maskine noget for dig? Så ring på 86628355 eller skriv til [email protected] Ring på 86628355 eller skriv til [email protected] for mere information. Du er også altid velkommen i vores store butik i Viborg!

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

132.990 kr.

------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering ------------- Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente ----<<<---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----&lt;&lt;&lt;---- ++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++ TRACER 7 GT er en ægte sportstourer, der kan byde på en sensationel køreoplevelse på langturen. Udstyret med 20 liter sidetasker, højt kåbeglas og komfortsæde giver denne, klassens letteste sportstourer, dig den perfekte kombination af fascinerende præstationer, stor agilitet, let håndterbarhed og udsøgte touringkvaliteter. Drevet af Yamaha's enestående og momentstærke 698 cc CP2 crossplane EU5 motor – en af firmaets mest succesrige og højt besungne konstruktioner – er TRACER 7 GT målrettet kørere, der som dig ønsker rushet fra en sportsmaskine kombineret med gode langtursegenskaber og urban agilitet – toppet med en pæn sjat attitude. Dobbelte LED-forlygter og et design, der kigger ind i fremtiden giver TRACER 7 GT et dynamisk og aggressivt look, der skiller den ud fra alle andre i segmentet. Med sin bedst-i-klassen vægt/hk-forhold plus de agile køreegenskaber og høje komfort er denne maskine den smarte måde at undslippe byen på for at opdage nye veje og retninger i tilværelsen! -Responsiv momentstærk CP2 EU5-kompatibel motor -Hårde sidetasker (30L) -Højere og bredere touring vindskærm -Specialdesignet komfortsæde i høj kvalitet -Den letteste i sin klasse, bedste vægt/effekt forhold -Justerbar for- og bagaffjedring -Let halvkåbe med aggressiv front -Lang rækkevidde -Dobbelte LED projektorforlygter, positionslygter og -blinklygter -Multifunktionelle LCD-instrumenter

Sønderborg·søn.·Kaj's Mc Aps

Fremhævet
Yamaha XSR 900

Yamaha XSR 900

120.800 kr.

Born to rule - Yamaha XSR 900 XSR900 er den ægte vare. En nervepirrende køreoplevelse leveret af førende teknologi og inspireret af en uovertruffen racerarv. Det bedste inden for Yamahas nye teknik er pakket ind i et retrodesign, der hylder tidløse klassiske maskiner. Den nyeste 3-cylindrede, 850cc Crossplane Concept-inlinemotor leverer forbløffende moment og fascinerende acceleration. En superlet aluminiumsramme kombineret med en naturlig kørestilling giver en større køreoplevelse og enestående fleksibilitet. XSR900 tager inspirationen fra Yamahas historie inden for sportsmotorcykler og motorcykeldesign blandet med banebrydende teknologi. Væskekølet 850cc, 3-cylindret, 4-takts inlinemotor, Traction control system, Slipperkobling, Vintageinspireret forlygte og baglygte, Letvægtsramme med aluminiumsdele, Justerbar for- og bagaffjedring, Syet sæde i to niveauer, Voldsomt moment, utrolig acceleration. Maks effekt: 84,6 kW (115PS) @ 10.000 rpm, Maks moment: 87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8.500 rpm, 6 gear, Kædetræk, Hydraulisk dobbeltskive, Ø 298 mm i front, Hydraulisk enkeltskive, Ø 245 mm i bag - ABS Bremser. benzin indsprøjtning. Køreklar vægt: 195 kg, Sædehøjde 83 cm, Hjulafstand: 144 cm. Første indregistrering i 2020, model 2020. Yderst velholdt og sjældent udbudt Yamaha XSR 900. Installeret med originalt Yamaha kølergitter, USB ladestik, Nyt Kædekit, Nye Dæk, Nyt Service. Se ekstra udstyr til denne model i vores webshop https://bike-netshoppen.dk/shop/921-xsr-900/ Prisen er inklusiv klargøring = Nyt Service, Nummerplade samt Garanti.

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha XV 950 R

Yamaha XV 950 R

134.990 kr.

Nu giver Yamaha inspiration til en ny generation af motorcyklister med XV950, en "bobber"-lignende motorcykel, der giver rig mulighed for selvudfoldelse, mens den udtrykker karakteren og personligheden ved de originale back street-kreationer. XV950, der er kompakt og stilfuld med lav sædehøjde, leverer forfinet og adræt kørsel samtidig med, at den bevarer egenskaberne, der er en vigtig del ved at eje sådan en individualistisk maskine. Yamahas flat line-stil og brug af nøgne metalkomponenter understreger motorcyklens rene enkelthed, mens de 2-cylindrede V-motorer giver en livlig ydeevne og pålidelighed. XV950 giver med sin afpillede bagende og stilfulde design en perfekt indtræden i en verden af brugertilpasning. Bemærk det ultra friske moment: 79.5 Nm (8.1 kg-m) @ 3,000 rpm - Her er altså tale om frisk V-motor, der stikker af fra alt og alle i sin klasse. The truth is on the highway - Velkommen til Yamaha XV 950 - Luftkølet 60 graders SOHC V-twin-motor - Forbedret indsugningssystem for fremragende effektivitet - Kompakt luftfilter for forbedret moment - Højere ydeevne på lavt og mellemniveau - 2-i-1 udstødningsrør, der kærtegner motorens form - Gummidæmpet kobling til reduktion af førerudmattelse - Dæksler i rustfrit stål - Dobbeltramme for let og adræt håndtering - Støbte hjul med 12 eger og ABS - Bølgeformede 298 mm skivebremser med flydende skiver. - Runde LED-baglygter med ædelstensudseende - 12 liter brændstoftank med dråbeform - Benzin indsprøjtning - 5 års garanti Følg med på Bike-Shoppen's facebook profil - vi holder dig opdateret med alle XV 950 data. Vi glæder os som glade japanere til den nye sæson. Vi har bestilt alle modeller i alle farver - bedste Bike-Shoppen stil. (model 2016) Se udstyr til denne model i vores webshop https://bike-netshoppen.dk/shop/344-xv-950--r/ Husk: Vi hjælper gerne med forsikring og finansiering.

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Yamaha MT-09

Yamaha MT-09

132.800 kr.

Den mest anmelderroste hyper naked slår hårdere end nogensinde før! Yamaha lancerer nu den hæftigste mellemklasses streetbike Hyper Naked til dato! En maskine som er komplet redesignet og opgraderet i forhold til den gamle model. Alt lige fra motor, elektronik, gearkasse, affjedring, bremser, lys, stel, hjul, egenvægt blandt et utal af andre ting er forbedret! Her er tale om en ny og totaloptimeret udgave af den ellers elskede MT09 som vi alle elskede... "Dark side of Japan" er mørkere og vildere end nogensinde før! vi vil her forsøge at komme igennem mange af de keypoints... Motor / udstødning CP3 "Crossplane 3cyl" 889cc EU5 Ny motor med 42cc mere, i alt nu 889cc! +4hk effektforøgelse i alt nu 119hk +5,5nm mere ved hele imponerende 1500omdr. mindre på skalaen (+7%nm forbedring!) Tydeligt mere effektforbedring over hele registeret! 9% bedre benzin økonomi 2 port downfire ustødnings-design med forbedret lyd og betydelig vægtreduktion Gearkasse / kobling Ny up / down quickshift! Ny gearkasse med blødere og hurtigere skifte! Slipperkobling 1 og 2 gear gearet op i forhold til kraftigere motor Lettere vandring på koblingsgreb Affjedring Komplet ny justerbar KYB up-side down forgaffel samt ny KYB justerbar bagdæmper til at matche 30mm lavere forende for bedre kontrol! Bremser Ny Radial "Race-spec" forbremser med Nissin kalibre for betydeligt bedre bremseevne! Maskinen er tilmed udstyret med "Braking control" som individuelt bremser på for og baghjul i samarbejde med 6-akset gyro sensor. Stel / bagsvinger Nyt CF Alu die cast stel med hele 50% stivhed horizontalt! Ydermere 30mm lavere kronrørsposition for bedre kontrol Ny bagsvinger i lettere og stivere design 2,3kg lettere stel og 1,5kg lettere bagsvinger Kortere akselafstand (-1cm) Hjulsæt Nye "Spin forged wheels" med hele 700gram vægtreduktion En tydeligt reduktion på vægt i rotation, faktisk 11% på baghjulet hvilket betyder hurtigere accelaration og deaccelaration samt bedre manøvredygtighed for føreren Elektronik 6-akset inerti måler (6-axis IMU plus lean-sensative rider aid) Blandt andet brugt på superbikes som R1! et anmelderrost system som aldrig er set i denne prisklasse. Enheden udregner og justerer et utal af parametre hundredevis af gange i sekunden udfra acceleration, nedbremsening, nedlægningsvinkel, wheelie, hjulspind osv. Traction control med 3 power modes, 1 - 2 og M (manual) Speedometer / Display Nyt sort 3,5" detaljeret TFT farvedisplay Skifter farve igennem omdrejningsregisteret komplet informationscenter med gearindikator, power-modes, Traction control, temperatur, varmehåndtag (ekstraudstyr), kørecomputer, km, temperatur osv. Lys Y-Shape signatur Bi-funktionel led forlygte med knivskarp lyskegle! Matchene y-shape led baglygte Led blinklys Design Radikal konstruktion designet af nogle af Japans mest visionære designere, inspireret af den mørke motorcykel subkultur i Japan med det vågede, dominante og yderst aggressiv design! Første indregistrering i 2022, model 2021. Ekstrem flot model. Har fået installeret alt i udstyr. Driven Kulfiber styr, Gilles Tooling justerbar risers, Yamaha Sports vindskærm, Justerbare sports greb, Folie på tank og detaljer på vindskærm, Blå Hell Performance bremseslanger, Bobbins, Farvet kædejusterer, Lille nummerplade holder, Tankpads og Full Akrapovic udstødning, 5 års Yamaha Garanti Husk, Vi hjælper gerne med forsikring og finansiering

Viborg·søn.·Bike-Shoppen ApS

Side:
af 3