Kildemoes Qharma herrecykel

Kildemoes Qharma herrecykel

2.950 kr.

Kildemoes Qharma Stardust 75 års jubilæums model. Køb ny cykel med 55 % rabat. Nypris 6.375 kr. Cyklen er totalt ubrugt og har aldrig været på vejen. Speciel jubilæums-model med særligt udstyr lavet i få eksemplarer af Kildemoes solgt 2018/2019. Størrelse 55 og passer til person på 175-190 cm. Nexus 7 indvendige gear. Håndbremse og fodbremse. Gennemført retro-design med læder håndtag og læder saddel (saddel instruktion hænger stadig i sadlen) og blank retro ringeklokke. Farven er speciel for denne jubi-model og hedder Stardust (flot varm grå med glans metal-effekter i lakken). Kædeskærm og bagagebærer er lakeret i samme farve som cyklen. Blanke alu-skærme. Kædeskærm har integreret Kildemoes emblem. Cyklen har stået i opvarmet rum og har aldrig kørt på gaden. Her er chancen for at købe en cykel som andre ikke har.

Odense S·søn.

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Kildemoes

Lup med søgeord i
Lyseblå BKC Straight Flush herre retrocykel

Lyseblå BKC Straight Flush herre retrocykel

1.900 kr.

Lyseblå BKC Straight Flush herre retrocykel. BKC, er forkortelse for Børge Kildemoes Cykelfabrik, navnet på cyklerne indtil de i 80'erne skiftede navn til Kildemoes. Denne gamle kvalitetscykel, har et utrolig enkelt design. Herrecyklen er med 4 udvendige gear (kan udvides til 12, hvis man monterer en ny forskifter og eventuelt en ny bagskifter), støtteben, bagagebærer, fælgbremse på for og baghjul, størrelse 58, sadlen kan sættes op og ned, ny kæde, stelnummer BK30116S. Denne blå retro cykel er i fin stand med rust, patina og brugsspor, dog skal man nok have nye dæk inden for en overskuelig fremtid. Så er du til grøn energi og bæredygtighed, er dette transportmiddel lige noget for dig. Hvis du også mener, at offentlig transport er for dyr, og hvis du nyder frisk luft på dine kinder og gratis motion, så er denne blue bike / bicycle det perfekte valg for dig, og kan blive din for 1.900 kr.

København S·9. maj.·

Kildemoes Qharma Vintage 7g Herre

Kildemoes Qharma Vintage 7g Herre

6.000 kr.

Herrecykel sælges . Brugt få gange . Står bare og samler støv. Her er denne fede moderne retrocykel Produktdetajler: Stel: Steel Farve: Sort Stel str. (cm): 56 Gear: Nexus® 7 gear Bremser: Fodbremse / Fælgbremse Lås: Ja Lys: Batteribaglygte Bagagebærer: Frontbagagebærer sort aluminium m/AVS Skærme: Lakeret stål (stelfarve) Hjul str. (tommer): 28 Dæk: Spectra X5, 5mm indlæg 700x45 Vægt: 18 Udstyr: Frontlad, skilt, styrlås Frempind: Aluminium, justerebar Forgaffel: Buet stål Papir på cykel haves Der kan sendes billeder ved interesse prisen er fast .

Vojens·1. maj.·

Herrecykel Kildemoes LTC 600

Herrecykel Kildemoes LTC 600

1.900 kr.

Kildemoes LTC 600, 55 cm stel, 24 gear, stelnummer WBK236577. Her er et godt tilbud: Cyklen er helt uden væsentlige skrammer, køreklar med lys, lås og støttefod. Hjulene er 32x622 med nye Schwalbe dæk. De 24 gear er udvendige gear, hvoraf de 8 ligger i baghjulets kassette. Der er kun 1 kædehjul i forskifteren, de andre ligger i baghjulsnavet og er et 3 gears Nexus Nexave navgear. Ingen problemer med kæden ved skifte til anden gearkrans. Det lyder indviklet, men er smadder smart og let at betjene. Du kan se det på billederne. Men kom og se cyklen.

Skagen·7. jul. 2023

Speciel retro i stålstel

Speciel retro i stålstel

600 kr.

En lidt speciel cykel med 27" dæk. Passer godt til høje mennesker (fx 180 cm højde) uanset køn. Meget behagelig kørestilling og velegnet, hvis man har tendens til at få smerter i lænden ved længere ture; man sidder meget oprejst - så den kan ikke bruges til landevejs-ræs. Cyklen har været opmagasineret i mange år og har derefter været brugt som pendlercykel i en enkelt sommersæson. Bemærk de lidt specielle Torpedo-gear, som har dobbelt gear-kabel. En fin arbejdshest, som kan bruges til lidt af hvert. Bagskærm og bagagebærer er desværre gået tabt, men cyklen har ikke kørt mange km sin alder til trods. Cyklen har stålstel og en pudsig dækstørrelse (se billeder). En god cykel til kortere pendler-ture, sommerhuset eller til kortere weekend-ture i det fri. En god cykel, som man let kommer til at holde af.

Odense SV·17. dec. 2022·