Købt til 6499 kr skal SES total lækker

Købt til 6499 kr skal SES total lækker

1.750 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes , BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 6499 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . Den ny model , brugt meget lidt skal SES ! Har lige været på værksted tjekket fra A til Z , så har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , pomtere fri dæk , lækket flet kurv , lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Ny
Købt til 6450 kr TOTAL kvalitet cykel

Købt til 6450 kr TOTAL kvalitet cykel

1.750 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Norden BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 6450 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . Den ny model det har lavet :) TOPMODELEN med rullebremse og lækker ALU kurv . Har lige været på værksted tjekket fra A til Z , så har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 55 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , pomtere fri dæk , godkendt lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Ny
Gazelle Classic damecykel størrelse 51cm

Gazelle Classic damecykel størrelse 51cm

2.999 kr.

Denne Classic cykel har en tidsløs stil og et flot stålstel. Det er en rigtig behagelig cykel, som kræver minimal vedligeholdelse og er fantastisk afslappende at cykle på cyklen er 3 år gammel & er købt hos design cykler. God solid cykel der holder mange år. Her er lidt teknisk information: - Stel størrelse 51 cm - Hjulstørrelse 28" - Fornav Shimano dynamonav 3W - Bagnav Shimano Nexus 3 - BREMSETYPE Rullebremse - FODBREMSE Ja, med fodbremse - Forbremse Shimano Rullebremse BRC3000F - Bagbremse Fodbremse - Gear Shimano Nexus 3 - GEARTYPE Indvendig - Antal gear 3 - Skiftegreb Nexus3 - Dæk CST C1263 40-635 - Energikilde lygte Navdynamo - Forlygte Swingo LED 20 LUX - Baglygte Dynamo baglygte LED - Vægt kun 18,9 kg Kan ses efter aftale

Horsens·i dag·

Få beskedNår der er nye resultater i Damecykel

Lup med søgeord i
Købt til 5800 kr TOPMODELEN

Købt til 5800 kr TOPMODELEN

1.350 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra MBk BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model topmodelen med rullebremser og friløb i pedaler . købt fra ny til 5800 kr skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 52 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , kan også bruges af en lille mand /) let alu stel , pomtere fri dæk , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 5400 kr TOPMODELEN

Købt til 5400 kr TOPMODELEN

1.450 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Centurion BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5400 kr den nye model . TOPMODELEN det har lavet med rullebremser og friløb i pedaler . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personet fra 160 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , lækker stor ALU kurv den i sig selv har kostet 700 kr ! Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Total retro skal ses

Total retro skal ses

850 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet retro cykel fra batavus , over 30 år gammel , Her kan du gøre en rigtig RØVER , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar 3 gears cykel for . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 51 passer til personer over 160 , let alu stel , 3 indbygget gear , pomtere fri dæk , der er lidt patina på den cykel og det passer meget godt til den . HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 5200 kr UGENS tilbud

Købt til 5200 kr UGENS tilbud

1.250 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Ralegih BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5200 kr , TOPMODELEN med LED Dynamo lys , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , godkendt lås , har lidt skrammer og prisen er sat efter det . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

TOPMODELEN købt fra ny til 4200 kr

TOPMODELEN købt fra ny til 4200 kr

1.450 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet cykel fra MBK Bike For Life ! købt fra ny til 4200 kr , Den ny model : Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . TOPMODELEN det har lavet med rullebremser og friløb i pedaler og 8 udvendige gear har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu , stel størelse 52 28 tommer dæk passer til personer over 160 cirka . 7 gear , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås . HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 6800 kr fra ny LÆKKER cykel

Købt til 6800 kr fra ny LÆKKER cykel

1.050 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet cykel fra kildemoes Bike For Life ! købt fra ny til 6800 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu , stel størelse 51 , 7 indbygget nexu gear den gode gear gruppe . 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka . Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , har lidt skrammer på skærme prisen er sat efter det . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 4899 kr TOTAL retro

Købt til 4899 kr TOTAL retro

1.150 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Ebsen BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Købt fra ny til 4899 kr total retro :) lækker stel form sider meget oprejst . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 51 , 28 tommer hjul , passer til personer fra 160 og op efter . 3 gear , kurv , rustfri stål fælger , magnet lygter , har lidt patina og det passer meget godt til den model , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :

Odense SØ·i dag·salamc

Ugens tilbud købt til 5400 kr fra ny

Ugens tilbud købt til 5400 kr fra ny

1.350 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet cykel fra kildemoes Bike For Life ! købt fra ny til 5400 kr , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu , stel størelse 50 , 7 gear , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka . Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker stor kurv , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

Odense SØ·i dag·salamc

Lade fund over 40 år gammel total Retro !

Lade fund over 40 år gammel total Retro !

2.200 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel mærket railgeh . over 40 år gammel den rigtig model der er håndbygget i England :) er blivet brugt af post Danmark i tidernes morgen . sådan en cykel vel stige i pris med tiden ! Bliver ikke solgt til hvem som helst , kun til samler der kender værdien af sådan en cykel . her er der tælle om et Lade fund :) den cykel står helt orgieneal , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar 3 gears cykel for . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 51 passer til personer over 160 , 3 indbygget gear , Cyklen står rigtig flot skal SES men selfølgelig med noget patina som passer godt til den :) kurv og ægte læder brokkes sadel følger ikke med ! Men kan købes for en lille mere HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 7899 kr TOPMODELEN slå til nu

Købt til 7899 kr TOPMODELEN slå til nu

1.450 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Avenue BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 7899 kr . Topmodelen det har lavet med rullebremser og friløb i pedaler . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , stel størelse 54 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , pomtere fri dæk , har lidt skrammer ellers køre den skide godt :) Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god Dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 4899 kr RØVER køb slå til NU

Købt til 4899 kr RØVER køb slå til NU

1.250 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 4899 kr skal SES ! Her er der tale om UGENS tilbud . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 gear , 28 tommer dæk , stel størelse 50 passer til personer fra 160 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker stor kurv i flet , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 5299 kr UGENS tilbud

Købt til 5299 kr UGENS tilbud

1.350 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra SCO BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model , købt fra ny til 5299 kr skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , støtteben mangler kan købes til 70 kr . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 6800 kr TOPMODELEN lækker cykel

Købt til 6800 kr TOPMODELEN lækker cykel

1.750 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Cortina BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model , købt fra ny til 6800 kr , TOPMODELEN det har lavet med 8 gear og friløb i pedaler . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 8 indbygget Nexu gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personet fra 160 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker stor flet kurv , den i sig selv har kostet 700 kr ! Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 5399 kr UGENS tilbud

Købt til 5399 kr UGENS tilbud

1.350 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra MBK BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5399 kr brugt meget lidt skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , lækker kurv , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 5299 kr TOPMODELEN

Købt til 5299 kr TOPMODELEN

1.450 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model , topmodelen med dynamo lys i nav :) købt fra ny til 5299 kr skal SES , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer og op efter cirka , pomtere fri dæk , godkendt lås , LED Dynamo lys , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Ny
Købt til 5299 kr lækker model

Købt til 5299 kr lækker model

1.250 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Raligeh BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model købt fra ny til 5299 kr skal SES ! Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 52 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker stor kurv , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 4200 kr RØVER køb slå til NU

Købt til 4200 kr RØVER køb slå til NU

850 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra Raleigh BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 4200 kr , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 3 neaxu gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , pomtere fri dæk , stor kurv , godkendt lås , magnet lygter , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

Odense SØ·i dag·salamc

Total retro skal ses

Total retro skal ses

1.050 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel over 30 år står rigtig flot , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , godkendt lås , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe Flere detaljer Beskeder 0 Der er ingen spørgsmål til din annonce endnu. Forhandler Profilfoto af bruger salamc Joe Larsen, 5220 Odense SØ Medlem siden 19. okt. 2011 73 varer til salg · Se butik Kontakt forha

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 5899 kr Ugens tilbud

Købt til 5899 kr Ugens tilbud

1.550 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra kildemoes BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5899 kr , Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , stel størelse 51 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka , godkendt lås , lækker kurv . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :) Flere detaljer

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 4800 kr fra ny

Købt til 4800 kr fra ny

1.550 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel fra MBK BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 4800 kr , børne sadel den stor model til maks 22 kg følger med , den i sig selv har kostet 700 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 indbygget Nexu gear , stel størelse 50 , 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka . Let alu stel , pomtere fri dæk , lækker stor kurv . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god

Odense SØ·i dag·salamc

Købt til 6800 kr Dansk kvalitet TOTAL lækker

Købt til 6800 kr Dansk kvalitet TOTAL lækker

1.550 kr.

Hej slå til på den fin og i orden håndbygget dansk kvalitet cykel Bike For Life ! købt fra ny til 6800 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu , stel størelse 52 , 7 indbygget nexu gear den gode gear gruppe . 28 tommer dæk passer til personer fra 160 og op efter cirka . Let alu stel , pomtere fri dæk , godkendt lås , lækker rustfri stål fælger , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

Odense SØ·i dag·salamc

Side:
af 15