Godt og pladsbesparende tilbud på golftrolley

Godt og pladsbesparende tilbud på golftrolley

900 kr.

Kniber det med at få plads til bag og trolley i bagagerummet, så er der her alle tiders tilbud. Det består af en Big Max Blade golftrolley med tilhørende paraplyholder. Det er en skubbevogn og ikke en elvogn, men den er meget letkørt, og fordelen ved denne trolley er, at den kan foldes helt sammen, så den er helt flad og kan transporteres i den tilhørende stoftaske (se billederne). Derved bliver det lettere, at få golfudstyret ind i et mindre bagagerum. Prisen er 900 kr - bemærk at nyprisen ligger omkring 2500 kr.

Odense SV·25. apr.·

POWAKADDY Golf Batteri XL

POWAKADDY Golf Batteri XL

1.400 kr.

Powakaddy Lithium XL 36 huls batteri til golfvogn / el trolley. 100% NYT og ubrugt !! Originalt topklasse batteri. Superletvægt-kan løftes i een finger. (Og holder 10 gange længere end et blybatteri). Kan bruges til Powakaddy, Powerbug, hillbilly og et hav af andre golfvogne. Forsynet med T-bar stik samt adaptor ledning med skruemuffer. Har du brug for andre stikforbindelser så fixer jeg det. Nypris normalt kr. 3199,- Prisen er fast og jeg ønsker ingen lave tilbud tak. Restparti. Billigere end alt andet i DK. Kan sendes til GLS pakkeshop for kr. 49,- eller afhentes i Aarhus.

Aarhus N·30. mar.·

TiCad Liberty Electric Titanium Golfvogn

TiCad Liberty Electric Titanium Golfvogn

9.700 kr.

Sælges en brugt TiCad elektrisk trolley Liberty med scorekort og paraplyholder. TiCad Liberty Electric Titanium Golfvogn Købt i sommeren 2018 - generel overhaling 10/2021 med nyt LI-lon batteri. drejegrebskontrol med automatisk fremføring; elektromagnetisk parkeringsbremse Fabriksgravering: TiCad + navn Ikke brugt i over et år på grund af sygdom - derfor sælger vi. Mærke: TiCad Funktioner: Elektrisk, Motoriseret, Sammenklappelig Produkttype: 3 hjul, batteri

København K·19. nov. 2022