Garmin Approach S12 Golfur + CT10 sensorer

Garmin Approach S12 Golfur + CT10 sensorer

1.200 kr.

Garmin Approach S12. Displayet på S12 har et rundt design og er med høj opløsning, så du tydeligt kan se, hvad uret viser – også i stærkt sollys. 42.000 forudinstallerede baner. Uret viser afstanden til forkant, midten og bagkant på greenen samt afstand til vandforhindringer, bunkere, doglegs og lay up-zoner. Genopladeligt batteri med en batterilevetid på 30 timer i GPS-tilstand og 14 uger i urtilstand. Inklusiv oplader kabel. Der medfølger 3 stk Garmin CT10 sensorer, som er kompatibel med uret. CT10-sensorerne skal kobles sammen med uret for automatisk sporing af dit spil. Statistikken for hver kølle med en sensor installeret vises på dit ur, så snart du trækker den ud af bagen.

Aalborg·ons.·

DRØMMEGOLF. 18 baner du aldrig glemmer.

DRØMMEGOLF. 18 baner du aldrig glemmer.

Sælges

Forfatter; Christian Mostrup og Leif Poulsen.Bogen er hardback Flot bog i hardback med smudsomslag og mange fotos. Bogen er på 190 sider og er UDGÅET. GOLF ture i Danmark. Forfatter; Flemming Hvelplund. Bogen er hardback med smudsomslag. Bogen er på 180 sider og er UDGÅET. Den store GOLFBOG. De bedste baner i Danmark, Norge og Sverige. Europas 50 bedste baner, Golfens legender, Drømmerejser. Bogen er hardback op på 190 sider; UDGÅET. 3 stk spændende GOLF bøger. BYD.

Ringe·26. maj.

POWAKADDY vægophæng til FW vogne

POWAKADDY vægophæng til FW vogne

300 kr.

POWAKADDY Kaddy tidy vægophæng med hylde til at hænge elgolfvogn / El trolley op på væggen. 100% NYE i kasse. Hylde øverst til batteri/lader og andet. Passer til alle FW Powakaddy vogne og et hav af andre mærker også skubbevogne. Rørene kan bøjes til hvis de ikke lige passer. Er dukket op på et lager, NYE i kasse. Har ikke været til salg i mange år, men nu har du chancen. Jeg har 3 stk. Prisen er pr.stk. Priser er fast og jeg ønsker ingen lave tilbud Tak (Dog kan alle 3 købes for kr.800,-) Evt forsendelse med GLS kr.59,-

Aarhus N·21. feb.·