Populært

Cykelpedaler 3 sæt. (str. 8 x 10 og 9 x 8 og 8 x 9cm)

Cykelpedaler 3 sæt. (str. 8 x 10 og 9 x 8 og 8 x 9cm)

45 kr.

Cykelreservedele. Tre sæt pedaler til et eventuelt mountainbike-/fixieprojekt. der må forventes en smule brugsspor, men fine pedaler til få penge. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Sort og orange Størrelse: 8 x 10 og 9 x 8 og 8 x 9cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
Svømmet finne (str. 25 cm)

Svømmet finne (str. 25 cm)

98 kr.

swimfin. hjælper barnet med at lærer at svømme Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Lilla Størrelse: 25 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
Compound Bue Bear

Compound Bue Bear

3.200 kr.

Sælger min 60 punds Compoundbue 23-29" med pilehylster og én hånd-releaser. Jeg fik buen sidste år og er bleven brugt i sommer og efterårsperioden. Men nu skal jeg flytte i lejlighed og kan derfor ikke bruge den når jeg ikke har landjorden til det mere. Derfor bliver den solgt. Buen er bleven tjekket op af en våbensmed. Buen er i fin stand, strengene er solide og skulle ikke skiftes. Jeg har også ca 10 pile liggende, men de er i stykker og skal fikses op (nye fjer, pilespidser m.m.) . Buen er sat til mellem 45-50 pund og et træk på 28".

Assens·lør.·

Boldbur

Boldbur

4.500 kr.

Boldskab / -bur / -reol Til opbevaring af mange bolde, egnet til foreninger og lignende. Boldskab i galvaniseret stål med plads til ca. 70 bolde i str. 5. Låger kan aflåses med hængelås. Højde 180cm Bredde 60 cm. Dybde 135 cm. Brugt boldskab, sælges af idrætsforening på grund af det er i overskud. Skabet mangler et "øje" ved en låge, eller fin stand. Nem at reparere for den der er praktisk anlagt. Samme model skab kan købes af ny ved Presenco Sport og lignende firmaer. Nyprisen for skabet er Kr. ca. 12.000,- incl .moms. Vi sælger det for Kr. 4.500,-. ingen moms da sælger (idrætsforening) ikke er momsregistreret.

Sommersted·2. apr.·

Power Vibration Plate sælges

Power Vibration Plate sælges

2.250 kr.

En fin pink power vibration plate, der kun er blevet brugt max 10 gange, sættes her til salg. Den fejler intet, har ingen brugsspor. Fremstår derfor som ny. Der medfølger en fjernbetjening til at styre vibrationspladen med og nogle dimser, der ses på billederne, til at styrke armene med. (Jeg ved ikke, hvad de dimser hedder, og kalder dem derfor bare dimser(O:) Den skal AFHENTES. Kan IKKE sendes!!! Vær venlig at respektere dette!!! Nyprisen var kr. 8.000,- + porto, told og importgebyr. Din pris: Kr. 2.250,-. (Fast pris!)

Skærbæk·17. mar.·

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i