Populært

Badmintonketchere (3 stk) fra Kawasaki

Badmintonketchere (3 stk) fra Kawasaki

87 kr.

Badmintonketchere (3 stk) fra Kawasaki. Gode begynderketchere, som er ideelle til nye spillere. Kan også bruges til haven, hvis man lige ønsker nogle niveauer højere oppe end den klassiske haveketcher. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Kawasaki Farve: Gul / Lilla Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·tor.·Orderly Shop

Fremhævet
Rulleskøjter (str. 37)

Rulleskøjter (str. 37)

175 kr.

næsten nye hjul og kuglelejer som kører fantastisk fordi de er god kvalitet. abec 7 tror jeg nok de er. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Sort grøn og lilla Størrelse: 37 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·tor.·Orderly Shop

Fremhævet
Sportshandsker fra Dakine (str. 11)

Sportshandsker fra Dakine (str. 11)

98 kr.

God stand uden brugsspor Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Dakine Farve: Multi Størrelse: 11 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·tor.·Orderly Shop

Fremhævet
Svømmefødder fra Rucanor (str. 42-43)

Svømmefødder fra Rucanor (str. 42-43)

60 kr.

Blå svømmefødder i god kvalitet. str 42-43 Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Rucanor Farve: Blå og sort grøn brugt Størrelse: 42-43 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·tor.·Orderly Shop

Fremhævet
Neopren og Ultra Soft Knæbind

Neopren og Ultra Soft Knæbind

35 kr.

ER DER NOGLE DEN KAN BRUGE DISSE --- 2 stk. Støttebind, Knæbind - NY 1 stk. - NY - Neopren knæbind i blå. - Sportsudstyr til den kræsne, varmende og let støttende. - Str. XL. Bandagen er fremstillet af 25% stræknylon og 75% Neopren og giver derfor en god bevægelighed. AFHENTES – eller få den sendt. - 1 stk. -NY- Ultra Soft Knæbind - sort og neon grøn. Matr: nylon og spandex, str. XL: 45-50 cm - Knæbeskyttere er et let, åndbart materiale med ventilationshuller til at sprede varme og sved under træning og holde dine knæ tørre. - Elastiske ledbånd er lavet af højt elastisk stof, blødt og hudvenligt, passer perfekt til knæet og er behageligt at have på. - 3D-strikning, knæpuden bruger tredimensionel fletningsteknologi til at omgive og tryk. Velegnet til sportsaktiviteter, hverdagsbrug, designet til forstuvninger, hævede, stive, svage eller tilskadekomne knæ. - Øger blodgennemstrømningen i knæet. Velegnet til menisk, arthritis, springerknæ, løbe knæ, inflammation m.m. - Vaskes i lunkent vand med mild sæbe, lufttørres - tåler ikke tørre tumbling. AFHENTES - eller få den sendt med DAO eller GLS VED KØB AF BEGGE KNÆBIND -- 60 kr. KØB GERNE FLERE VARER, SPAR PORTO, OG FÅ DET SENDT SAMMEN

Esbjerg·ons.·

Cykelsko, CHAIN Magic 2 fra CHAIN (str. 46)

Cykelsko, CHAIN Magic 2 fra CHAIN (str. 46)

197 kr.

Sorte cykelsko fra CHAIN, model Magic 2 med velcrolukning. Skoene har stive såler designet til cykelkørsl. De fremstår i god stand med minimale brugsspor. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: CHAIN Farve: Sort Størrelse: 46 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·man.·Orderly Shop

Fremhævet
Hvid cykelkasket med '12.16' tryk (str. 51 til 54 cm)

Hvid cykelkasket med '12.16' tryk (str. 51 til 54 cm)

54 kr.

En hvid cykelhjelm med sort skrift '12.16'. Hjelmen ser ud til at være i god stand og har justerbare remme til at sikre en god pasform. Det bløde indvendige polstring sikrer komfort ved brug. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Hvid Størrelse: 51 til 54 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·søn.·Orderly Shop

Fremhævet
Brugte hvide kunstskøjter fra PROSPORT (str. 36)

Brugte hvide kunstskøjter fra PROSPORT (str. 36)

120 kr.

Et par hvide kunstskøjter til børn og voksne med sorte såler og metal skøjteblade. Skøjterne har brugsspor såsom skrammer og pletter, men de er i generelt god stand. Skøjtebladene viser tegn på rust og slitage. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: PROSPORT Farve: Hvid Størrelse: 36 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·søn.·Orderly Shop

Fremhævet
Salomon rulleskøjter fra Salomon (str. 45)

Salomon rulleskøjter fra Salomon (str. 45)

175 kr.

Et par grå Salomon rulleskøjter med sorte snørebånd og fire gule hjul. Skøjterne viser tegn på brug med nogle slidmærker og støv, men ser ud til at være i god stand. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Salomon Farve: grå Størrelse: 45 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·19. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Børneskøjter (str. 32 til 36)

Børneskøjter (str. 32 til 36)

120 kr.

Et par sorte justerbare børneskøjter med lilla detaljer. Skøjterne kommer med en hurtig-snørresystem, lukning med spænder og en justerbar længde i størrelse 32-36. De er fremstillet med 3M Thinsulate isolering og en hård underflade af rustfrit stål. Skøjterne er i god stand og viser ingen tydelige tegn på slid. De er pakket i en gennemsigtig plastik opbevaringspose med lilla lynlås og håndtag. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Sort Størrelse: 32 til 36 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·søn.·Orderly Shop

Fremhævet
UBRUGT I ORIGINAL EMBALLAGE Herre Golf handske fra Callaway (str. L)

UBRUGT I ORIGINAL EMBALLAGE Herre Golf handske fra Callaway (str. L)

65 kr.

Callaway Dawn Patrol GloveFuld læder handske fra Callaway, med premium følelse, fit og komfort. Den er lavet med en god holdbarhed og huller på toppen af hånden og fingrene for bedre åndbarhed.Detaljer for Callaway Dawn Patrol Glove- Opti Fit, justerbart lukning- Strækbar- Komfortabel- Premium fit Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Callaway Farve: Hvid Størrelse: L Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·16. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Rulleskøjtehjelm og beskyttelsesudstyr fra IGNITE (str. 58 til 62 cm og 15 x 11 cm)

Rulleskøjtehjelm og beskyttelsesudstyr fra IGNITE (str. 58 til 62 cm og 15 x 11 cm)

109 kr.

Sæt bestående af en rød rulleskøjtehjelm med hvide bogstaver 'IGNITE' og luftventilationshuller, samt to sæt af beskyttelsesudstyr, der hver især omfatter et par albuebeskyttere og et par knæbeskyttere. Udstyret ser ud til at være i god stand med kun mindre brugstegn. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: IGNITE Farve: Rød Størrelse: 58 til 62 cm og 15 x 11 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·15. apr.·Orderly Shop

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Salomon SPK skistøvler med taske fra Salomon (str. 307 mm)

Salomon SPK skistøvler med taske fra Salomon (str. 307 mm)

450 kr.

Modellen hedder SPK - rigtig komfortabel støvle. Størrelse 41. Salomon SPK freestyle-støvlen er den førende støvle inden for freestyle- og freeski-verdenen. Med unikke egenskaber for komfort og støtte er det det ideelle valg til enhver skiløber. Støvlen tilbyder medium til høj volumen pasform, god hælholdning og en afslappet stilling, der gør freestyle mere behageligt. Den har avanceret stødabsorption og bløde tåindsatser for optimal komfort og performance. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Salomon Farve: Sort Størrelse: 307 mm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·14. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Telt i camouflagemønster (str. 100 cm)

Telt i camouflagemønster (str. 100 cm)

98 kr.

Rundt telt med spids top og militærgrønt camouflagemønster. Kraftig kvalitet. Indgang kan lynes op og i med lynlås.Samles nemt ved at montere de fire teltstænger inde i teltet. Nu har man et telt til indendørs leg på drengeværelset, som kan bruges som en hule at trække sig tilbage i eller som element i gode lege! Også et sjovt indslag til drengefødselsdagen eller temafesten med soldater-tema.Diameter omtrent 100 cm.Højde omtrent 130 cm.Desværre er teltet ikke opslået ved fotograferingen, men det har samme form opslået som fx Cloudberry Castle legetelt. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Militærgrøn camouflage Størrelse: 100 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Alt til home gym

Alt til home gym

8.000 kr.

Der er i alt en værdi til 10.369 kr. Byd gerne 🙂 Vi sælger hele vores samling af træningsudstyr da vi træner i fitness så det står bare og samler støv. Alt er i rigtig god stand og ser ikke brugt meget. Købes samlet eller hver for sig. Træningsbænk (ny pris 4999,-) - 4 x 5kg vægtskiver - 2 x 2,5kg vægtskiver - 2 x 1.25kg vægtskriver - 1 x 120cm vægtstang - 2 x 30cm håndvægtstang - 9 x springlåse Gorilla Sport sæt 2 x 15kg Gorilla vægtskriver (419,-) 2 x 10kg Gorilla vægtskriver (419,-) 6 stik Gorilla fitnessgulv (ny pris 349,-) 2 x 1.25kg Gorilla vægtskriver (38,-) Hj hop sport motionscykel (2.000,-) 1 x 15 kg justerbar kettlebell (799,-) Stor Marbo Equalizer (ny pris 799,-) 1 x 4kg håndvægt (99,-) 1 x 4kg kettlebell (99,-)

Kolding·29. jan.

Cornhole spil

Cornhole spil

1.500 kr.

HELT NYT ORIGINAL CORNHOLE SPIL 120 X 60 CM. Der følger 1 Spilleplade og 2 x 4 poser med til dette sæt. Da man kaster mod samme Spilleplade når man spiller efter Cornhole reglerne, har jeg valgt at tilbyde at man kan købe et sæt med kun en Spilleplade så prisen er lidt laver. Spillet har de officielle dimensioner 120 x 60 cm. fastsat af ACL (American cornhole league) Fordel ved dette Cornhole spil modsat modsat andre Cornhole spil er: 1. Spillepladen er lavet af Krydsfiner som de originale spil. De billige Cornhole spil der sælges er lavet af MDF plade 2. Ekstra træ lister på tværs på bagsiden på spil, så det ikke knækker når nogen kommer til at træde op på det. En voksen kan står på spillet uden det tager skade. 3. Har fået flere gang kvalitet lak, så tåler lidt regn, men anbefaler at opbevare spillet tørt, for længder holdbarhed. 4. Hvert af de 8 poser / bags har en HURTIG side og en LANGSOM side når de rammer pladen, det gør at man kan kaste poserne / bags på forskelling møde, klart at fortrække. 5. Poser / bags er lavet af kvalitet stof, for lang holdbarhed. Bags har de officiel mål og vægt (445-450 g.) fra ACL (American cornhole league) Spillet har håndtag i begge sider og foldbare ben, så det er nemme at transportere og stille op. Spillet lavet i Danmark Spillet er helt nyt, og laver løbene nye. HVIS DU GÅR EFTER ET CORNHOLE SPIL I GOD KVALITET SÅ ER DET DETTE SPILLET Kan godt sende varer evt. med GLS pris 100 kr.

Odense NV·21. aug. 2023·

Komplet dykkersæt

Komplet dykkersæt

6.500 kr.

Da jeg er kommet til den erkendelse at jeg ikke kommer ud at dykke i DK sætter jeg hermed et komplet dykker sæt til salg (minus flasker). Har ?kun? været brugt på 2 dykkerferier og derfor i super god stand. Det består af (se billeder): - 3mm heldragt + shorty (str. 54) - 5mm heldragt (str. 54) - Shorty varmtvandsdragt (str. XL) - BCD - Regulatorsæt - Dykkerur / computer - 2 sæt svømmefødder - Handsker og kniv - Sko - Blybælte - 2 store kraftige dykkerbags - 1 stor rygsæk - 1 dokumenttaske Mindste pris kr. 6.500,- bud modtages

Blokhus·10. nov. 2023

Side:
af 2