Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

1.199,00 kr.

Elektrisk løbehjul med lysende hjul Af banen! Du kommer susende i et væld af farver, når du stiger op på det elektriske løbehjul fra Razor. Op til 30 minutters køretid Max hastighed på 12 km/t Hjul med LED-lys Max belastning: 50 kg På med hjelmen og afsted Tag fat i det skumbeklædte styr og træd op på brættet. Så begynder løbehjulet at lyse og køre afsted. Selve decket har nemlig en vægtsensor, så når den mærker noget vægt, tænder den lyset og kører fremad. Når det er tid til at stoppe eller sætte farten ned, sætter du din fod på bremsen på det bagerste hjul. Så begynder løbehjulet at bremse. Lithium-batteriet kan give en køretur på omkring 30 minutter, når det er fuldt opladet. Farverig køretur Både deck og hjulene har LED-lys, som begynder at lyse, når du træder op på løbehjulet. Det er en hel regnbue på dit løbehjul! OBS! Bemærk at der ikke medfølger lovpligtige reflekser og lygter. Løbehjulet kan derfor ikke bruges til at køre på i trafikken.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Bluey løbehjul

    Bluey løbehjul

    223,95 kr.

    Fuld fart frem med Bluey Det foldbare Bluey løbehjul med bagbremse passer perfekt til alle Bluey og Bingo fans! Sus afsted i fuld fart i selskab med de elskelige hundehvalpe kendt fra serien "Bluey". Løbehjulet kan bringe dig over alt og tages nemt med på tur eller ferie. Godt som det første løbehjul med 2 hjul Justerbart styr, fodbremse, og skridsikker ståplade Kan bruges fra 3 år og op Afsted på eventyr med sikkerheden i orden Løbehjulet er foldbart og kan justeres i højden, så det følger med barnets størrelse og alder. Styret har skumhåndtag for et fast greb samt så er stå-pladen (dækket) af aluminium og med skridsikker overflade. Løbehjulet har en fod bagbremse, så det er nemt at stoppe. Løbehjulet kan bruges fra 3+ år og kan bære en max. vægt på 50 kg Psst... Det er en god ide at bruge cykelhjelm ved kørsel samt brug af reflekser og lys i dårligt vejr med lav sigtbarhed og i mørke. Specifikationer Sikker foldbar mekanisme Fod-bagbremse ABEC 5 kuglelejer Aluminium anti-slip stå-plade 120 mm hjul - hårdhed hjul: 85A-90A Dækslængde: 34,5 cm Dæksbredde: 9,5 cm Front bar & gaffel: stål Styr: stål + EVA skum håndtag Justerbar højde Styrhøjde: højeste position 80 cm / laveste position : 60 cm Styrbredde: 32 cm Max. rytter vægt: 50 kg Produktmål samlet: L 64,5 x B 33 x H 73 / 81 cm (højden er laveste og højeste position)

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      SMC Pneumatik Rampe plade * ss5y7-20-08-00f-q

      SMC Pneumatik Rampe plade * ss5y7-20-08-00f-q

      837,20 kr.

      Bels.dkPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        Elektrisk løbehjul 120 W sort

        Elektrisk løbehjul 120 W sort

        1.082 kr.

        Dette sensationelle elektriske løbehjul er egnet til børn fra 6 år og opefter. Den maksimale belastningskapacitet er 50 kg. Pakken indeholder 1 x løbehjul, 1 x oplader, monteringsudstyr og ekstra sikringer. - Robust og stabilt stel: Dette elektriske løbehjul har en robust, sammenklappelig krop i aluminium og stål. - Kraftfuld motor: Dette el-løbehjul har en kraftfuld 120 W motor, så det kan nå en hastighed på 12 km/t. Det kører nemt og støjsvagt med den elektriske motor. - 30 minutters batterilevetid: Det kommer med et kraftfuldt batteri, der fungerer i op til 30 minutter (afhængigt af afladningen). Løbehjulet har en bagbremse. - Farve: Sort - Mål: 74 x 36 x 86 cm (L x B x H) - Dæk: 13,75 cm (5;5") - Maksimal bærekapacitet: 50 kg - Motor: 120 W, 12 km/t. - Advarsel: Dette legetøj er uegnet til børn under 6 år på grund af den maksimale hastighed. - Advarsel: Brug ikke dette legetøj på andre områder end privat grund, da der ellers kan opstå mulige farer. - ADVARSEL: Beskyttelsesudstyr bør anvendes. Må ikke anvendes i trafikken.

        tor.·Boligcenter.dk

        Ny
        Segboard

        Segboard

        800 kr.

        Segboard , er til dig, der ønsker en lto hjulet øsning De tryksensitive fodplader sikrer fuldkommen kontrol over dit Segboard. Dobbeltafbalancerende teknologisystem. Produceret i robuste materialer, der tåler slid og dagligt brug. Anvender et kraftigt kvalitets Litium-ion batteri, kører helt op til 20km på en fuld opladning. Fuld opladt i løbet af 2-3 timer. Det medfølgende Segboard er produceret i en af vores specialdesignede farver, som holder farven utrolig godt og samtidig giver et cool og smart look! Vores Segboard er naturligvis sikkerhedsgodkendt og overholder alle retsakter, direktiver og regler i forhold til dansk og EU lovgivning. CE godkendt og RoHS certificeret Segboard. Brandsikkert! 700W Motor Max vægt på Segboard 100 kg Max vægt på Segboard + Gokart 120 kg 6,5 tommer hjulstørrelse 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri Rækkevidde 15-20 km Max hastighed op til 15 km/t Oplades på kun 2 timer

        Randers NV·6. jan. 2023