Galleri annoncer
Razor rulleskøjter - Jetts Mini Wheels - Lyserød

Razor rulleskøjter - Jetts Mini Wheels - Lyserød

249,95 kr.

Rulleskøjter fra Razor Forvandl dine sneakers til lysende hjul, der ruller dig afsted på festligt eventyr. Passer til skostørrelse 29-45,5 + 6 år Med LED lys Rock og rul afsted med lys og farver Du skal bare træde ned på dine Jetts, spænde dig fast med "quick click" remsystemet - og så ellers bare sætte afsted. Det giver lidt mere spænding og sjov, når du ruller derudaf! Med sine farvede og lysende LED-hjul, er du ikke svær at se, og det skaber en festlig stemning til din rulle-tur med vennerne.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Razor rulleskøjter - Jetts Mini Wheels - Blå

    Razor rulleskøjter - Jetts Mini Wheels - Blå

    249,95 kr.

    Rulleskøjter fra Razor Forvandl dine sneakers til lysende hjul, der ruller dig afsted på festligt eventyr. Passer til skostørrelse 29-45,5 + 6 år Med LED lys Rock og rul afsted med lys og farver Du skal bare træde ned på dine Jetts, spænde dig fast med "quick click" remsystemet - og så ellers bare sætte afsted. Det giver lidt mere spænding og sjov, når du ruller derudaf! Med sine farvede og lysende LED-hjul, er du ikke svær at se, og det skaber en festlig stemning til din rulle-tur med vennerne.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Elektrisk foam roller - Sort

      Elektrisk foam roller - Sort

      499,00 kr.

      Foam roller med vibrator Få en dybdegående massage med denne rulle. Den er belagt med et lag nubret silikone, som hjælper med at holde bolden stabil mellem kroppen og underlaget. 4 vibrationsniveauer Inkl. kabel til opladning

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Grand S 275 15hk johnson inkl trailer

        Grand S 275 15hk johnson inkl trailer

        12.000 kr.

        Rigtig fin gummibåd / rib med glasfiber bund og 10/15hk johnson. Inkl indregistreret trailer som er nysynet. Ribben har en lille rep i glasfiber som er lavet prof og uden betydning. Den taber lidt luft efter et par uger men et par pump og så er den klar igen. Ellers er den rigtig fin. Motor er en Johnson 9.9 hk fra 74 den er renoveret for 4300kr i 2020 inkl 15hk karburator. Den har ikke været brugt siden før i år hvor den os fik et service inden brug. Motor står rigtig fint og er tydeligvis ikke brugt meget på trods af alderen så en pålidelig motor. Trailer er indregistreret og nysynet. Der medfølger et nyt sæt hjul og lidt ruller de gamle fejler dog ikke noget.. Der medfølger anker, øse, åre og benzintank Mangler kun en luftpumpe. Video af sejlads og motor kan sendes.

        Hejls·fre.

        Ny
        Ryds 435 DL

        Ryds 435 DL

        28.000 kr.

        Ryds 435 dl med trailer og påhængsmotor Pris uden motor 20.000 kr Kun motor (inkl. gas/gear) langt ben 9.000 Honda 10 hk med gas/gear og ELSTART - årgang 2007. Har været overgemt og har kørt meget få timer. Motor kan evt. købes separat……eller båd/trailer uden motor. Selandia 750 kg. Trailer er monteret med gangbro, som fungerer rigtig godt ved isætning af båden. Den er synet med dette monteret. Synet for ca. 2 år siden. Rigtig god trailer, som båden ligger rigtig godt på. Der er monteret ekstra ruller og er indstillet så båden glider lige op. Garmin farve ekkolod med farve og transducer, ekstra motorbeslag, badestige, Anker, åre, 2 stk. fendere, vindskærm, sæde, tank, startbatteri og diverse tovværk følger med. Fin båd med god indretning. Båden står pt. I Aabenraa - kommer evt. til Vejle-kanten senere på sæsonen.

        Børkop·tor.·

        Browning B25

        Browning B25

        21.495 kr.

        Browning B25, er en belgisk samlet og produceret Browning. Denne fine B25 fremstår i fantastisk stand og er meget velholdt. Geværet er med den lille detajle at remmen sidder rullet ind i skæftet, sådan at du ikke skal have monteret rem i det. Haglgeværet er med engelsk skæfte og i en flot skæfte. Du er meget velkommen forbi for at nærstudere dette fine våben. Specifikationer: - Totallængde: 113 - Løbslængde: 70 cm  - Boring 1/4-1/2 - Kaliber 12/70

        Aalborg·man.·Jægeren og Lystfiskeren

        Fremhævet
        Fænø 42 - Fænø 42

        Fænø 42 - Fænø 42

        995.000 kr.

        Fænø 42 er for to år siden blevet grundigt overhalet på værft, nymalet skrog og bund, nyt bovspryd, ny rorstamme, nye hynder overalt er blot noget fra listen. Denne Fænø 42 fremtræder flot og velholdt såvel udvendig som indvendigt, fint teakdæk og indvendigt med flotte og lakerede overflader. Styreplads på agterdæk, med godt udsyn og med instrumentering på styrekonsol. God plads på sidedæk og på ruftaget stort fordæk med bovspyd, ankerspil m.m. Sejlene er rullesejl og styres/rulles med hydraulik for nem og ubesværet sejlads. Indgang til cockpit fra begge side via skydedør. I cockpit /styrehus er der nye termoruder, siddepladser med nye hynder. Godt udsyn fra styreplads hvorfra sejlene håndteres og instrumenter til navigation og motorkontrol kan kontrolleres samt bovpropel. Agterkahyt med god plads, skabsplads, dobbeltseng. Separat Toilet med brusekabine, el-toilet med holdingtank samt vaskemaskine. Stor hyggelig Salon med siddegruppe og bord i BB-side. Modsat er Skabs og aflægnings hylde/skab samt monteret TV. Kabyssen ret fremme – her finder du vinkel Pantry med vask, varmt/koldt vand, Komfur med 4 blus og ovn, rigeligt med skabsplads over og under bordpladen. Fra Kabyssen er der adgang til separat toilet med el-toilet og vask. Forkahyt med 2 køjer er helt fremme. Nyere instrumentering – på styrekonsol og i Styrehus – se Udstyrs listen for detaljer. Motor: Perkins diesel på 150 HK. Central varme med radiator samt luftvarme fra nyt Webasto fyr. Sælgeren accepterer gerne et sommerhus, en bil eller andet i bytte. KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl. Kontakt KBM Bådsalg, bådmægler & bådformidling v. Per Steen Johansen +45 2096 4680 M: [email protected] for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.

        Kalvehave·26. maj.·CP Bådformidling

        Trio 80 sejlbåd

        Trio 80 sejlbåd

        79.900 kr.

        Flot og velholdt Trio 80 sejlbåd fra 1981, som er designet af den kendte svenske bådebygger Hans Blomstergren. Trio 80 bådene blev bygget i 200 stk. fra 1978 til 1983. Båden er nu kommet i vandet og klar til at sejle sommeren i møde. Trio 80 har en praktisk og nutidig indretning med god pladsudnyttelse, herunder 5 sovepladser, hyggelig U-siddegruppe som kan laves til dobbeltseng, køkken og wc i eget rum m. håndvask. Motoren er den pålidelig Yanmar YSM 8 motor hvor Olie og Impeller er skiftet hvert år. Starter altid første gang og køre upåklageligt. Den er saltvandskølet, men fuld ferskvandskøling medfølger. Motoren er renoveret tilbage i 2007. Båden er velegnet til både tursejlads og kapsejlads, og den er let at håndtere, selv for nybegyndere og alene sejlads. Trio 80 er kendt for at have meget pålidelige og stabile sejlegenskaber og er bygget med stor sans for praktiske detaljer, maritimt håndværk, hvor alt træbearbejdning er i topkvalitet Følgende medfølger: Flot cockpit telt som er meget lidt brugt. Garmin GPS 525 kortplotter, Garmin Ekolod Striker 4GPS og Clipper Digital Windex. Desuden er der installeret Wallas Oliefyr med varmekanaler ud i hele båden. Har dog aldrig brugt det. Alle pærer er skiftet til LED. Båden er løbende vedligeholdt og opdateret på følgende områder. 2020: Vandpumpe og slanger (pantry + toilet) Ny septiktank som kan dæktømmes og havtømmes. Johnson toilet Ny vandtank i plastik. Renoveret loft i hele båden. Ankerrulle ankerline 24m 25mm Stævnplatform 2021: Nyt storsejl Ny Rulle genua Alle vinduer og vinduesrammer er udskiftet 50w Solcelle panel med automatsikringer 4 x 12V batteribank til forbrug Alle pærer er udskiftet til LED 2024: 1 x 12V 86 Ah startbatteri. Opdatering af kabine med hvide sider ved vinduerne. Meget båd for pengene, hvor man får plads og sejlegenskaber som man normalt finder i langt større både. Mere information om Trio 80: https://www.udkik.dk/da/review.jsp?id=Trio+80

        Aalborg SV·23. maj.

        Fremhævet
        Browning T-Bolt Links – kal. 17 HMR

        Browning T-Bolt Links – kal. 17 HMR

        5.500 kr.

        • Kaliber: 17 HMR • Straightpull • Løbslængde: 39,5 cm • Totallængde 89 cm • 2 stk. 10 skuds rulle magasiner. Det ene sidder i bagskæftet for hurtig genladning • Optic Science 3-9x40 IR kikkert, der er særdeles velegnet til jagt under svage lysforhold • S&L lyddæmper • Komposit skæfte Forgyldt aftrækker, fritlagt pibe og mange andre detaljer, gør Browning T-bolt til en utroligt velskydende lille riffel, der er perfekt til regulering af skadevoldende småvildt, eller bare til hyggeskydning. Salonriflen har skudt max. 20 skud og sælges på grund af jagtophør.

        Jerslev Sjælland·22. maj.

        Hallberg Rassy 26

        Hallberg Rassy 26

        99.000 kr.

        Nr. 340 bygget i 1981 Båden har sejlet på svenska østkysten indtil 2014 og har siden ligget på land med kontinuerlig vedligeholdelse, indtil den blev søsat på vestkysten i 2021. Motor: Volvo Penta MD2010C, ferskvandskølet. Udskiftet i år 2000 med ca. 450 driftstimer. Foldingpropel i bronze: Volvo Penta original - ny i 2021 Tovværk, sejl og navigation: Furlex 104S rullesystem - nyt i 2021 Rodkick Seldén - nyt i 2021 Nye mastelanterner i 2021 Plotter: Garmin GPSMAP 525 med søkort over Vestkysten. Autopilot: Raymarine ST 2000+ 2 stk. rulle-genuaer Storsejl Spiler Nyere nedlagte fald og skøder Køkken og komfort: Gasblus EVO og nye gasventiler - nye i 2021 Kompressorkøleskab Isoterm Compact - nyt i 2022 Jabsco toilet - nyt i 2022 Fodpumper og nye haner - nye i 2021 Teak siddeluge - nye i 2021 Afløbshuller til afløb af cockpit - nye i 2021 Nyt materiale til stede, men arbejde tilbagestår: Varme: Eberspächer - varmer/skorsten og brændstofkopling er installeret. Varmører og kontrolpanel tilbagestår. 2 stk. nye batterier - AGM 2 stk. solcellepaneler med regulator Nye spil til nedlagte fald (gamle, fungerende spil er til stede)

        Mölndal, Sverige·5. maj.

        Styrepult båd

        Styrepult båd

        34.900 kr.

        Dejlig stabil båd. 230 cm. bred. 550 cm. lang, plus 50 cm. til motorplatform. Så i alt 600 cm. Utrolig høj i sider og meget stabil. 2 takt motor Yamaha på 80 hk. Indkøbt hos forhandler, der er stadig garanti. Fart ca. 26 knob. Sejler fantastisk. Der medfølger 1350 kg. Bådtrailer, hvor der bliver monteret helt ny Aksel og hjul. Traileren er monteret med 4 stk. vippe beslag med hver 8 ruller. 2 tanke, 2 ankre med line, bøjer, garn og fiske ankre kan medfølge. Ny indkøbt ekkolod medfølger.

        Rudkøbing·27. nov. 2023·

        Hurley 22 ft Sejlbåd

        Hurley 22 ft Sejlbåd

        Sælges

        Ældre begynder båd med Bermudarig søger ny og kærlig ejer. Sejler stabilt og god begynderbåd. Skrog tæt, helt tør i bunden. Nyt rulle genua forsejl - ubrugt- men nye rulleforstage, som skal forlænges for at virke ordenligt. Bundmalet i Q2 2020 men har været i vandet siden så trænger til en ny tur. Træværk trænger til behandling Mangler kantliste L.O.A. 22' 6.7m L.W.L. 17' 5.18m Beam 7'5'' 2.26m Draft 3'0'' 0.91m Ballast 2,300lb 1,040kg Displacement 3,900lb 1,770kg Sail area 240ft 22.2m2 Builder Hurley Marine Designed by Ian Anderson Accommodation: Four berths

        Allerød·31. dec. 2022