Sport

91
Galleri annoncer
Akkar altay halvautomat

Akkar altay halvautomat

750 kr.

Akkar altay 12/76 halvautomat, god til reservedele eller projekt. Slæde bør udskiftes, og genladningssystem efterses.

6900 Skjern
i dag
Rustfri skruge

Rustfri skruge

150 kr.

Har den her fra en gammel evenruder projekt som ikke kunne ladse gøre og repereger

9480 Løkken
i går
Crescent 498

Crescent 498

57.500 kr.

Total renoveret. find evt over 200 billeder pa? ba?dgalleri af projektet ? garmin dv52 plotter og ekkolod, garmin striker 7sv ekkolod garmin gt52hw transducer, 42 L indbygget plastiktank og ma?ler, tryklog, mange rustfrie elpolerede stangholdere, rustfri elpoleret targabøjle. Skridsikker dørk indregistreret brænderup trailer med hel formsyet vinterpresenning. 40Hk Yamaha står som ny, med ny impeller kit, gearolie og trimrelæ. Nylakeret motorhjelm med originale staferinger. Anker med kæde og tov, pøse, 20 L 2 takts olie og en masse jeg sikkert har glemt. Giv evt et seriøst bud. Båden ligger i vandet på sin havneplads og kan selvfølgelig afprøves ved fremmøde.

9850 Hirtshals
i går
Helmsman 31 D 2Cyl Volvo penta diesel

Helmsman 31 D 2Cyl Volvo penta diesel

42.000 kr.

Projekt salg Båden er sandblæst, slebet og klar til maling 2 cylinder Volvo Penta diesel motor Skal have en overhaling indvendig Båden står indendørs om vinteren. Der kan købes vogn eller seng til. Der er 12 m mast solceller til strøm

8883 Gjern
i går
rdp
Båd

Båd

11.500 kr.

Båd projekt sælges da jeg har indset at jeg ikke selv får lavet den færdig, båden er 6 meter lang med en bukh dv 10 motor og bådvognen som den står på medfølger. Hvad kan man få for sådan en?

6760 Ribe
ons.

Havkajak - 2 pers

500 kr.

Sælges som projekt. Her kan du få en billig 2 pers havkajak.. Alder ukendt

6100 Haderslev
tir.

Athlon red dot

1.100 kr.

Athlon Midas BTR RD11 rødpunkt sigte. Helt nyt, aldrig brugt, har altid ligget i den originale indpakning i en skuffe, og ventet på et projekt der aldrig blev til noget. Kan monteres i 2 højder. Livstids garanti fra Athlon. Billede lånt fra google. Jeg gav selv 1960 kr i sin tid. Sælges for 1100 kr

4700 Næstved
tir.

Bayliner 2655

59.900 kr.

Sælger er: Kenns Biler & Både - yderligere billeder findes på scanboat hvor man også kan se de detaljerede data samt kontakte Kenns Biler & Både - klik på www.scanboat.com nedenfor eller på knappen "Hjemmeside". På G&Gs app skal du benytte "Se annoncen hos forhandleren" Utroligt meget båd for pengene, er du fiks på fingrene så er dette båden for dig. Her får du et lille projekt som hurtigt kan laves og så har du en fin båd til en rigtig god pris. Attraktiv finansiering tilbydes med eller uden udbetaling. Båden skal have skiftet drev og transom grundet tæring. Motor starter og kører. Båden har sidst sejlet i 2021 og har stået på land siden, derfor trænger den til en grundig udvendig vask og indvendig en lidt mindre rengøring. Perfekt som familiecruiser til små ferier samt weekendsture. I båden ligger der en Mercruiser 5, 7 V8 med ferskvandskøling i.

4683 Rønnede
i dag
Scanboat.com

Projekt

8.500 kr.

Sælges med bådtrailer uden papirer.

8420 Knebel
tir.

Leica PRS 5-30x56

16.500 kr.

Sælger min Leica PRS 5-30x56 da jeg har et nyt projekt. Den er som ny og alle linser er helt iorden. Kasse samt Vortex defender flip caps medfølger. Desuden kan Era-tac two piece montage inkl. 45 grader picatinny rail til montering af rødpunkt medfølge for merpris på 2000,- Pris uden montage: 16500,- Med montage: 18500,- Flere billeder kan sendes. Befinder sig i Brande, Midtjylland. Sendes på købers regning.

7330 Brande
tir.

20 fods JOJ 20 sejlbåd til salg

7.000 kr.

Svensk produceret glasfiber sejlbåd fra firserne. Båden har landplads på Vestre Bådehavn i Aalborg og vi er medlem af Sejlklubben Limfjorden. Forsikret gennem kollektiv police i sejlklubben via medlemskab. Da vi ikke har den nødvendige tid til vores sejler projekt, har båden har ligget stille i ca. 3 år. Den trænger derfor til en kærlig hånd med en gang bundmaling, montering af mastefod etc. inden den skal i vandet. Specifikationer: - Længde 6 m, bredde 2,20m, dybde 1,30m - Glasfiber skrog - Nymalet udvendig og til dels om læ - Teak riste til cockpit - 4 sovepladser - Næsten nye storsejl og fok i god stand - Brugte hynder - Fendere - Støbt mastefod medfølger som skal monteres Derudover medfølger: - Påhængsmotor Mercury 4HK - 2.5 liter sort bund maling - Nyt batteri - Stativ til vinter opbevaring - 3 Redningsveste - Landplads betalt til 31.03.2022 (1.600 kr. per år)

9000 Aalborg
man.

Bayliner 2352 LX Capri

89.900 kr.

Sælger er: Kenns Biler & Både - yderligere billeder findes på scanboat hvor man også kan se de detaljerede data samt kontakte Kenns Biler & Både - klik på www.scanboat.com nedenfor eller på knappen "Hjemmeside". På G&Gs app skal du benytte "Se annoncen hos forhandleren" Attraktiv finansiering tilbydes! Projekt båd til ham der kan lidt med hænderne. Her er muligheden for at gøre en rigtig god handel. Båden er en Bayliner 2352 LX Capri, båden byder på en kanon god indretning og kan nemt blive en rigtig fin båd efter lidt klargøring og nogle arbejdstimer. I båden ligger der en Mercruiser 5, 0 som er delvist adskilt. Motor startede og kørte før adskilning, men har stået adskilt i noget tid nu. Har du lidt mekaniker snilde så er dette en super båd til dig. Trailer medfølger ikke.

4683 Rønnede
i dag
Scanboat.com

Cornet 27 Seafarer

89.900 kr.

Sælger er: Kenns Biler & Både - yderligere billeder findes på scanboat hvor man også kan se de detaljerede data samt kontakte Kenns Biler & Både - klik på www.scanboat.com nedenfor eller på knappen "Hjemmeside". På G&Gs app skal du benytte "Se annoncen hos forhandleren" Kommende klassiker udbydes til salg for kunde. Båden skal betragtes som en projekt båd men fundamentet for at det kan blive en rigtig fin båd er der! Kan du bruge dine hænder så er der gode muligheder i denne båd. Attraktiv finansiering tilbydes! Båden har et stort rummeligt cockpit, stor rummelig salon med køkken og toilet. Super båd til weekend-ture og små ferier efter færdiggørelse af renovation. Båden er med 2x Volvo B30 motorer MED ferskvandskøling. Der er påbegyndt renovation, båden har blandt andet fået lavet: - Nye brændstoftanke - Ny navigation Garmin Striker Plus 7 SV - Nye hynder komplet - Der medfølge reservedele Udstyr: - Navigation Garmin Striker Plus 7 SV - Toilet - Køkken - Badeplatform - Badestige - Fuld camperkaleche - Havnecover - Flaps - VHF - Radio med USB - Ferskvandstank - Kraftigt søgelænder - Og meget mere!

4683 Rønnede
i dag
Scanboat.com

Volvo Penta MD32A

16.000 kr.

Sælger er: Kenns Biler & Både - yderligere billeder findes på scanboat hvor man også kan se de detaljerede data samt kontakte Kenns Biler & Både - klik på www.scanboat.com nedenfor eller på knappen "Hjemmeside". På G&Gs app skal du benytte "Se annoncen hos forhandleren" Volvo Penta MD32A med ekstra topstykke. Vi kender ikke historikken på motoren men den ser fornuftig ud, taget alder i betragtning. Bemærk motoren er ikke klar til ilægning, men skal betragtes som projekt motor eller til reservedele.

4683 Rønnede
i dag
Scanboat.com

Sejlbåd, Becker 27

20.000 kr.

Lækker sejlbåd med stor cockpit, mangler sidste finish og renovering. Fribord mangler sidste lag topcoat, dæk i cockpit færdiggøres, loft og strøm m.m. Overkommelige projekter samt mulighed for at sætte sit eget præg. 2 nye oppustelig redningsveste, nyt lagoon teak bord med 2 beslag så det kan flyttes, nyt toilet, log, eccolod, kompas, vhf samt diverse materialer til renovering medfølger. Motor starter hver gang. 5 sejl samt samt spilerbom. Solid vintervogn. Står på land i Aalborg.

9000 Aalborg
søn.

2022 Mercruiser/1996 Ski Brendella

149.000 kr.

Fabriksny 2022 Mercruiser 383 Stroker med 350 hk sælges, står stadig i crate med 0 timer. Motor og vandskibåd med trailer sælges samles som projekt. Indtrækket i båden er i pæn stand.

2670 Greve
søn.

Coronet 17

15.900 kr.

Coronet 17 projekt Uden motor står på en 1000 kg brenderup trailer med papir

4850 Stubbekøbing
søn.

sejlbåds projekt

18.000 kr.

båd projekt, medfølger drev, et sejl, mast, bom osv., påhengsmotor, bådstativ

3550 Slangerup
lør.

Riffel 6,5x55

800 kr.

Ombygget skytteforenings riffel model 98 med Otterup pibe og mauser lås, den sidder i et Houge skæfte, der er monteret Weaver montager, ladegrebet er vinklet så det ikke kommer i vejen for optikken. Jeg har haft riflen i 2 år of har aldrig haft den ude af skabet, derfor heller aldrig skudt med den og kender faktisk ikke tilstanden på den.. Jeg købte den selv som projekt men må erkende jeg har så meget andet på tegnebrættet, derfor skal den videre.

2770 Kastrup
2. dec.

Shipman 28 byd

Sælges

Shipman 28 sælges til højste bud det er et fint vinter projekt og hun skal blive rigtig fin hvis man har tiden og lysten til det Har lidt fejl og mangler Skal laves: nyt El skal laves (dele haves) Nye batterier Ny prædike stol (har en liggende) Nyt forstag og en nu aluminium sektion til facnor rulleforstag De gamle hynder skal om betrækket Også er der en lille skade på stævenen Sprayhood er gået op i en syning koster ikke meget at få lavet Af Udstyr er der Garmin 128 gps Vhf Dybe og fart logger Kølebox Ny vandtank medfølger 100 liter Sprayhood samt cookpit telt Genua rullesejl Storsejl Spiler og spilerstag Mast & bom Trods fejl får du rigtig meget båd for pengene Skriv for mere info

4220 Korsør
2. dec.

Picatinny rail i stål, til Sauer 200STR

2.200 kr.

20 moa. Helt ny rail i rent stål. Passer på Sauer 200STR samt SSG3000 Længde: 250mm Monteres udover den på låsen eksisterende dovetail, og fastgøres med de medfølgende 4 skruer. Er meget solid! Er indkøbt til et projekt, som ikke blev til noget.

4300 Holbæk
30. nov.

Vinter projekt

48.000 kr.

Købte denne sejl båd, for fem år siden. Er aldrig kommet igang med den pga. familie forøgelse. Den har stået under tag hele tiden. Den trænger til en kærlig hånd / grundig rengøring. Der er næsten nye sejl med til, som har lagt inde, i opvarmet lokale. Motor er defekt. Ring for mere information 20460444

9362 Gandrup
29. nov.

Trailerbåd

38.500 kr.

Wellcraft Excel 18SL, fin begynderbåd på trailer (uindregistreret). Motor er intakt og kan startes. Sælges som projekt, da drevet skal samles og eftermonteres med nye pakninger m.m. Drev: Volvo SP/CD Trim. Aksler mangler. 6 siddepladser i båden. Bøjler til kaleche medfølger, men ingen kaleche. Båden skal renses/rengøres.

9280 Storvorde
29. nov.

Helt ny Zeiss Conquest V6 5-30X50, sigte...

13.500 kr.

Helt ny Zeiss Conquest V6 5-30X50 Zeiss Conquest V6 er kikkerten til de lange skud både på jagt og skydebanen. Med det lette, men holdbare aluminum rør, LotuTec coating og 92% lys transmission. Kikkerten har ballistisk tårn med Zero-stop, så man hurtigt kan dreje tilbage til udgangspunktet og så man ikke kommer i tvivl om hvor man er. Trådkorset er Zeiss? sigte 06, der er placeret i 2. billedeplan, hvilket vil sige, at trådkorset har samme størrelse uanset forstørrelsen. Sigte 06 trådkorset er lavet med fine streger, så det dækker mindst muligt af målet. Kikkerten er helt ny har ikke været pakket ud og dermed ca. 1 års garanti. Sælges pga. af ny jobsituation, så jeg ikke har tid til at realisere projektet. Nyprisen er kr. 17.750 (Østjysk Våbenhandel, dog udsolgt) køber betaler evt. fragt.

5580 Nørre Aaby
29. nov.

motorbåd

15.000 kr.

Vinter projekt. Her har du muligheden for at bygge tiny-house, og/eller tage på fiske eventyr. båden skulle vist være en gammel finsk redningsbåd. Der ligger en Stabil Mercedes diesel motor, med ferskvandskøling i båden. Motoren trænger til ny kile rem(ny medfølger) den skal have ny bundmaling, men det halve slibe arbejde er udført. (epoxy primer medfølger) der efter kan den bruges, men skal den være tip top, så skal der ligges lidt mere kærlighed i den. Masser af fendere, lille gas varmer, div sø radio og gps, dybdemåler, marine lampe, gelcoat, polyester, glasmåtter og meget mere medfølger til projektet. Prisen på 15000kr er uden vogn. Med vogn er prisen 20000. Båden står i thy.

8000 Aarhus C
28. nov.

Båd

3.500 kr.

Ældre projekt båd sælges incl ophaler vogn uden papirer der er en gammel motor med kender ikke standen fast pris 3500kr

9520 Skørping
27. nov.

stor uttern båd 24 fod med masser af dæk...

28.000 kr.

stor uttern med 150 hk v6 på ..båden mangler færdiggørelse ..bådvogn den står på følger med ..skroget er blevet fint men der mangler lidt finesser ..styrehus skal laves færdig ..et projekt for en der lyster nedsat til 24000

9430 Vadum
26. nov.

Båd

Sælges

Sagitta 26" Masten medfølger, men er knækket. Delvis restaurering påbegyndt., men frontdækket er blødt og vi kan ikke selv reparere sådan noget, så projektet bliver for stort for os, da vi vil bruge den som sejlbåd. Båden er med søtoilet og velfungerende vandhanesystem med stor vandtank. Skal afhentes på Midtfyn ved Ringe.

5750 Ringe
26. nov.

Mercruiser/OMC dele

999 kr.

Mercruiser/OMC 7.4L dele Efter endt projekt har jeg disse dele i overskud. BYD. OMC dele: 2 x Remhjule Svinghjul Servo olie pumpe Motor olie pumpe Holly karburator Karburator riser. Luft ?filter? Krumtap dæksel Knastaksel (lidt rusten) Bundkar Mercruiser dele: Bensinfilter konsol. Inkl ledningsnet. Bagplade til motor Mercruiser plast plade. Ventildæksler Ekstern Oliefilter konsol Oliekøler Plus småting. Spørg endelig.

4540 Fårevejle
24. nov.

Båd inkl mercury motor + ophalervogn.

3.200 kr.

Projekt. Båden er tæt - ingen skader. Delvist nedslebet. Motor været brugt et par ture i år. Bør have et klargørings-service. Der kan medfølge ophaler-vogn med defekt aksel, der passer til båden. Sælges som projekt. Ved ikke meget mere end ovenstående, da det var noget jeg skulle sætte i stand og tiden nu løber fra mig. Giv et bud.

6430 Nordborg
24. nov.

Projekt

1.000 kr.

Glasfiber jolle til påhængsmotor sælges. Skade i bov/bund (kølen)- er slebet ned. Gummi liste medfølger Lille hyggeligt vinter projekt til gør det selv manden. Ingen trailer og motor. Bud modtages også

5672 Broby
24. nov.

Søger  speed eller rib båd 16-25 fod

Købes

Søger en speedbåd helst uden motor. Men med motor kan også have intresse. Mindre projekter kan have intresse. Mærker som følgende jeg er intresseret i Campion Yamarin Ryds Quicksilver Fletcher Finmaster Andet lignede dette kan også have intresse

5600 Faaborg
24. nov.

Scand boat 25 classic

55.000 kr.

Projekt med masser af muligheder i denne fantastiske båd som bør ses. Der skal ligges en del timer i men den mangler kun kalesje med hensyn til større investering ca 10500kr i Norge. Der medfølger bl.a. nyt lakeret dørk, toilet, 5 cyl diesel motor, kraftig bådvogn ( som også lige skal tilpasses), og meget meget mere. Her kan blive en fantastisk tur båd men op til 7 sovepladser.

7755 Bedsted Thy
24. nov.

bådprojekt

2.500 kr.

pga for mange projekter udbydes dette projekt til salg ca 20 fods seljbådsskrog med 2 sænkekøle, een i hver side, kan blive en fin kabinebåd. kun tomt skrog , måske bytte Kan evt leveres for merpris

9500 Hobro
24. nov.

Sejlbåd GRANADA 24

8.000 kr.

GRANADA 24 sejlbåd?? Rigtig fint båd projekt GRANADA 24 sejlbåd. Indenbordsmotor Vive 7hk benzin 2 takt. Alu mast, kaleche, fint sejl, GPS. Båden har stået inde i hal i flere år. Årgang 1976. Bådvogn medfølger. Al henvendelse på tlf. 51237425.

6270 Tønder
23. nov.

Ryds camping

9.800 kr.

Ryds camping projekt. Vindue, lister og meget andet med følger. Motoren skal have et nyt svinghjul

5771 Stenstrup
22. nov.

Interdeck hvid - dæksbelægning

220 kr.

Interdeck hvid - købt vinter 2020/2021 - skridsikkert 2 x 750 ml haves. 275 kr pr stk Sælges da jeg fik købt for meget til projekt Søgeord: maling, båd, dæk, dæksbelægning

7500 Holstebro
20. nov.

Motorbådsprojekt sælges

13.900 kr.

Her sælges en stor motorbåd som må siges at være et projekt af de større.. Båden er af glasfiber og står frisk sandblæst fra vandlinjen og op. Så den er klar til at bygge op igen. Mere eller mindre alt aptering er taget ud. Alle ruder skulle være der Motor er en stor evigheds maskine fra Scania. Båden er taget i bytte så spørgsmål kan ikke besvares.... Kom og tag et kig hvis du har et par 1000 timer i overskud....

7400 Herning
19. nov.

Sejlbåd 20 fod

8.000 kr.

Jeg havde sat mig for projekt sæt-denne-hyggelige-sejlbåd-i-stand (mindre skade er beskrevet længere nede). Men jeg har måtte erfare at tiden simpelthen ikke erder til det. Derfor sælger jeg denne hyggelige og nemme 20-fods sejlbåd Årgang: 1978 Type/model: Carina 20 (20 fod Sejlbåd i glasfiber) Drivkraft: Storsejl, Genua, fok og spiler (påhængsmotor medfølger ikke) Størrelse: 5.96 m lang, 2.11 m bred og 0.90 m dyb Interiør: Båden er indrettet med 2 sovepladser. Der er lige isat nyt: *Marine-batteri med kabeføring til kabine, hvor man kan tilslutte lys og andet elektronik i betrenings-switch. Switch har også USB-udtag til opladning af bl.a mobil * 50W solcellepanel på topluge, som er tilkoblet batteri, således at batteriet oplades under sejlads til når man lægger til. * Anker med ankerkæde. * 2 redningsveste til voksne * Nye hynder i hele kabinen (dog mangler 2 af hynderne betræk men ekstra stof haves til syning af disse) Den tidligere ejer har forårsaget en mindre skade på bagbordsside. Fenderliste er løs i stævnen og de 2 gelænderstolper, er i skaden gået gennem glasfiberen. Hullerne er blevet fyldt med ekspansionsskum så der ikke kommer vand indenbords. Der mangler blot glasfiber-arbejdet (alt til reperation af glasfiber er købt og medfølger), hvorefter havgelænder igen kan sættes op.

2650 Hvidovre
18. nov.

Klenkebåd rigtig godt vinterprojekt

25.000 kr.

ca 7.50 m med en MB motor 50 hk. Rigtig fin vinter projekt trænger til en kærlig hånd. Kom med et bud nu så er der en rigtig fin afslag i prisen er her og nu. KOM MED BUD

6705 Esbjerg Ø
17. nov.

Båd projekt

9.001 kr.

Er der en der har tid og lyst til at færdiggøre et bådprojekt? Agterspejl indvendig i båden er fuldstændig færdiggjort. Båden er en 26 fods norsk snekke, glasfiber. Kender ikke mærket. Motorerne følger ikke med og er afmonteret.

5762 Vester Skerninge
16. nov.

Træjolle købes

1.234 kr.

Træjolle til projekt hvor båden skal bruges som tag på anneks/hytte. Max 20 fod

8230 Åbyhøj
16. nov.

Trifoli projekt

2.500 kr.

trifoli projekt fik startet projektet men får den ikke sluttet der er for godt 15000 i poliester fiber ogs puttet i projektet allerede. der medfølger vanfast krydsfiner plade der er skåret til spejlet

7700 Thisted
16. nov.

Projekt

3.000 kr.

Træbåd betrukket med glasfiber som SKAL laves på ny eller generationers som træbåd, motoren (Bukh dv10) har ikke været tørnet i et par år så har måske sat sig, plotter medfølger, dørk (gulv), motorkasse mm haves også

4750 Lundby
16. nov.

Howa 1500 300 win mag

4.500 kr.

Howa 1500 300 win mag sælges. Købt til og skulle blive projekt riffel (bane riffel) så fik monteret Rail på den. Samt slået gevind til dæmper 14x1 Har skudt maks 25 skud med den på det år jeg har haft den. Kun i tør vejr. Købt den som ny og har vidst stadig kvittering Gemt. Kikkert og montage kan købes mod mer pris. 2000kr vertikal kikkert og leupold qrw montage. Dæmper Sonic 45. Kan evt indgå 1200kr Bud modtages dog besvares skam bud ikke. Byttes evt til anden kikkerten. Har lidt jagt ammo tilbage til den. 20-30 stykker mener jeg.

6990 Ulfborg
16. nov.

VIKSUND 27, Fiskebåd / Turbåd / Familieb...

165.000 kr.

Dejlig Turbåd, 27 fod, årg. 1973, Bukh motor, DV36 ME, 36 hk., Viksund Colombie motorsejler, årg. 1973, 27 fod, 4-6 sovepladser, glasfiber, 36 hk , BUKH DV36, 3 cylindret diesel, indenbordsmotor, ferskvandskølet, motorårgang 1980, Længde 8,05 meter, bredde 2,85 meter, dybdegang 1,05 meter, 3500 kg, hjemhavn Frederiksværk (Står på land) OBS. Uden Mast og RIG. Obs. Obs. NY NY PRIS 27 fods Viksund Colombie Motorsejler sælges eller byttes. Velholdt, velindrettet og rummelig 3 ejers familiebåd fra 1973 med. 4 -5 sovepladser. Meget solid Norsk Snekke. 2 +1 sovepladser for og 2 i forbindelse med kabys. Kabys med alt i udstyr til 6 personer. Gaskomfur med 2 gasblus. Vask med trykvand(K) 19 liter køletaske 12/220 V Landstrøm( 220V) Toilet. Spiseplads til 4 personer i kabyssen. Agter fin siddegruppe med bord med plads til 4-6 personer. 2 styrestole. 3 cylindret 36 hk; BUKH DV36 ME (1980), ferskvandskølet, i fin stand, Topstykke totalrenoveret i 2002. BW7 Reverse-gear VHF radio 2 kompas. Stort praktisk og tørt stuverum under agter-siddegruppe (flot bord) Der haves original dokumentation/Brochurer/Målerbrev. En komplet båd, der dog trænger til en del knofedt før den er klar til sejlads, derfor Prisen. Nu: Afhentningstilbud som den står, 165.000,- Ren Afhentning, Uklargjort. Står på land, - så skal afhentes med kranbil. - bliv Klar til Sejlersæsonen 2022. Eventuelt bytte med LANGØ 23. Også meget velegnet til projekt: Frembygget fiskebåd med garnhaler og selvlænsende dæk og med masser af plads og udstyr. Bådstativ kan medfølge for 5.000,- Tags; VIKSUND 27 Columbie, VIKSUND 27 Colombi, VIKSUND 27 Colombie, VIKSUND 27 Columbie, Fiskebåd, Fisketur, Ruser, Garn, Snekke, turbåd, familiebåd, Norsk snekke, AWI 23, LANGØ 23.

3300 Frederiksværk
15. nov.

Trimaran

Sælges

Trimaran projekt sælges. Jeg kan ikke finde tiden til færdiggørelse, der skal forventes mange timer endnu. Giv et bud.

5450 Otterup
14. nov.

Bayliner

Sælges

Båd projekt, overskueligt omc 3.0 cobra dræv. Med amerikaner vogn. 28000kr.Ny pris 20000 kr

8400 Ebeltoft
14. nov.

Elektrisk Bayliner 2155 Sunbridge

72.500 kr.

Kan sælges uden El drift mod nedslag i pris, hvis ønskes. Her har du muligheden for at erhverve dig en Bayliner med lille køkken, toilet og 4 sovepladser under læ 12Volt forsyning er separat Litium batteri, Båden drives af en 10 KW motor monteret med speciel adapter så den passer på det originale OMG Cobra drev, dette betyder at man let kan konverterer den tilbage til Diesel eller Benzin, Benzintank er stadig monteret, drevet styres med mini joystick som forsynes af 1 litium batteri, motoren drives af 48Volt controller, 4 stk. 245 Amp batterier (Nypris 24.000.- Kr), dette simple sæt op give den ca. 6 knob i ca 4 timer (dette kan selvfølgelig opgraderes) farten her er perfekt til Feks. Odense fjord, Munkebo fjord, Søer, Åer, Floder (Ejner sig IKKE til åben hav) den sælges komplet med Brenderup 2 akslet bådetrailer Årg 2010 med nummerplade, så det er bare at koble på kør hen hvor du gerne vil nyde naturen i ro og mag smid båden i, kast anker, eller Cruise hen over søen, der går jo nok ikke lang tid før at Diesel og Benzin alligevel ikke må bruges i vores Søer og Åer :-) Ingen bytte, de næste projekter venter allerede. Båden kommer i lukket hal midt December.

5882 Vejstrup
13. nov.

Speedbåd

8.500 kr.

Båden sejler fint og går godt i motor. Trænger dog til en sjæl der mangler et projekt til at få de sidste ting klaret på båden. Båd ? Ny Brændstofslange ? Ny lænse pumpe medfølger ? Nye tændrør Trailer: ? Nyt træk ? Nyt lys ? Nye dæk ? Nyt spil ? Ny imprel

6830 Nørre Nebel
11. nov.

Motorbåd Bahama 21 projekt

10.000 kr.

Svensk motorbåd fra halvfjerdserne med md21 diesel motor endenor. Bygget på marieholm bådebyggeri i syd Sverige der er glasfiberarbejde og alt skal laves indvendig vogn følger med ( til traktor)

9520 Skørping
11. nov.

Yamaha 200hk V-max

24.800 kr.

Yamaha 200hk V-max, Yamahas velkendte og populære v-max motorer. Stempel 3 er desværre beskadiget og skal skiftes. Drejer fint rundt, og alt andet er pænt og virker. Årgang 1999. Fint vinter projekt, stempel kan købes for 120 usd, så hvis man er teknisk bekendt, kan man få en fed motor billigt.

5462 Morud
9. nov.

ÅH 30, årg. 1978 30 fod

20.000 kr.

God og solid 30 fods sejlbåd, med mast, rig og stor sejlgarderobe sælges. Vinterstativet følger også med. Jeg købte selv båden for 38.000 med henblik på at designe min egen unikke båd med el-motor. Lugten af gammel båd blandet med lugten fra en gammel dieselmotor skulle væk, og der var kun en vej. Alt skulle ud. Jeg er nu efter mange, mange arbejdstimer ved at nå til den sjove del af projektet, men omstændigheder i mit liv gør, at jeg nu har mere brug for en traktor end en sejlbåd. Derfor er jeg nødt til at sælge mit elskede projekt, men jeg ved at hun kan blive fantastisk og at hun kommer til at tilbagelægge masser af sømil. Hun er fra den tid hvor man ikke sparede på glasfiberen, så det er et solidt og tykt glasfiber skrog, som er ideelt at bygge videre på. Sælges uden motor.

5560 Aarup
8. nov.

Gl glasfiber både købes

11 kr.

Gl glasfiber både købes, gerne projekter og både der har ligget et stykke tid. Pris efter stand.

4700 Næstved
5. nov.

if.

2.000 kr.

projekt- på land 15 år - grøn af vejrlig- med sejl -uden mast--kun tlf. 23 11 29 19

8832 Skals
5. nov.

Båd

20.000 kr.

Projekt har brug for en hjælpende hånd inden i og i cockpit

3200 Helsinge
4. nov.

LM23 med vogn og ny kaleche.

36.000 kr.

Skal sælges nu! LM 23 fra 1974, derfor meget solidt bygget, har ikke været i vandet i mange år, men står opbevaret i hal, der er bygget til formålet. Båden har en 16 HkSabb diesel, ferskvandskølet ombytningsmotor (hovedrenoveret, er som ny!) med vridbar propel. Motoren er monteret, men aldrig har været tilsluttet (værdi 35000kr). Aptering er afmonteret og skal remonteres. 90% haves. Mast og fine sejl. Solid tohjulet vogn kan medfølge (2000kr). Med ny kaleche fra Schultz sejlmageri i Kolding. Fint projekt for "gør det selv-mand", efterlønner m.m. Seriøse bud modtages

5300 Kerteminde
4. nov.

Båd projekt

10.000 kr.

Sejlbåd med sænkekøl med indbygget motor. Der mangler meget lidt arbejde for den kan sejle.

6960 Hvide Sande
3. nov.

Kings Cruiser 29 Projekt

8.000 kr.

Projektet til dette år, Der medfølger komplet rig og sejl (Storsejl, Genua, Fok, Spiler) plads til 4 personer, Står på land, Grundet indtrængende regnvand skal alt indvendig laves nyt. 3/4 kølet søstærk Sejlbåd med 1,4T kølvægt og samlet vægt på 3,1T, MD2020 (19HK), meget retningsstabil og kan sejles af 1 Person Stået på land de seneste 10 år Motor kan drejes dog hvorvidt den vil kunne startes vides ikke. Pris sat derefter Årgang: 1974 Længde: 28.48 fod (8.68 meter) Bredde: 8.23 fod (2.51 meter) Dybde: 4.92 fod (1.5 meter) Vægt: 3092 kilo Udvendig farve: Hvid Skrogmateriale: Glasfiber Dæk materiale: Glasfiber/træ Antal motorer: 1 Motor type: MD2020B Motor fabrikat: Volvo Penta Årgang: 1994 Hestekræfter: 19 hk Tophastighed: 10 knob Marchhastighed: 6 knob Brændstof: Diesel

6100 Haderslev
2. nov.

Fedt projekt

35.000 kr.

Åben for realistiske bud Skibsplast 490 HT (årgange 1982-1990) Det er med blødende hjerte jeg nu udbyder denne skønne lille båd. Den sælges uden motor, men med variant 750 kg trailer (ikke indregistreret), samt helt ny sort kaleche i siddehøjde med bøjler, så man kan sidde inde i tørvejr (lavet på professionelt værksted sidste år - men endnu ikke er monteret - værdi 15.000). Renoveringsprojekt som jeg faktisk havde glædet mig super til både at lave og sejle i efterfølgende.. Må dog erkende at tiden er lidt knap, så nu udbyder jeg denne skønne lille båd. Båden har stået på land i 3-4 år siden hydraulikken på motoren gik og denne blev solgt. Planen var da at købe en helt ny motor og lave en renovering af båden i samme omgang for at bringe den helt op to date. Men jeg må som sagt erkende at jeg ikke har tid/overskud i øjeblikket. Den trænger til en kærlig hånd og en gang maling, men selve skroget er sundt. Båden er godkendt til mellem 40 og 80 HK, alt efter om brandstoføkonomi/indkøb, eller hastighed vægtes. Alle tiders mulighed for at bruge lidt knofedt og købe en brugt eller ny motor og blive rigtig godt sejlende

2791 Dragør
1. nov.
Side:af 2