Galleri annoncer
InShape crosstrainer - Hera 900E

InShape crosstrainer - Hera 900E

4.200,00 kr.

Crosstrainer fra InShape Når balancen og bentøjet ikke er, hvad det har været, virker en langrendsferie ikke nær så tillokkende, som den gjorde engang. Men hvor var det dog skønt at få rørt hele kroppen. Og hvor var man dejlig træt efter en dag på langrendsløjperne. Med en crosstrainer bevæger du dig på samme måde som på langrendsski, men på sikker afstand af sne og is. 32 modstandsniveauer Måler bl.a. distance, puls og kalorieforbrug Med magnetisk belastningssystem og Bluetooth Kompatible med Anyrun og Kinomap App via Bluetooth Træning af hele kroppen Vælg imellem 32 forskellige modstandsniveauer og følg bl.a. din puls, hastighed og tid på crosstrainerens display. Crosstraineren har også Bluetooth, så du kan gemme træningen på en af dine træningsapps på din mobil. Crosstraineren er beregnet til dig, der vil træne hele kroppen. Træningsmaskinen er bygget op omkring et magnetisk system og har et svinghjul på 9 kg. Træningsmaskinen har både holder til mobil eller tablet samt en holder til en vandflaske. Så kan du nå vandflasken uden at træde ned fra maskinen, når det bliver lidt for hårdt. Følg med i træningen på mobil og computer Løbebåndet har Bluetooth, så du kan følge med din træning på mobilen og gemme dine træningspas. Du kan også tilslutte computeren til Kinomap Appen via Bluetooth-forbindelsen og gemme træningsdataerne. Transporthjul Crosstraineren har to hjul, som gør det nemt at flytte rundt på den store maskine. Displayet viser: - Tid - Hastighed - Distance - RPM - Scan - Puls (måles via håndtag) - Kalorieforbrug - Recovery - Fedtprocent

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    InShape spinningcykel - Flywheel

    InShape spinningcykel - Flywheel

    1.998,00 kr.

    Motionscykel fra InShape Det er kedeligt vejr, og fitnesscenteret er proppet med mennesker. Men så er det godt, at du kan få klaret spinningtræningen derhjemme med spinningcyklen fra InShape, der har flydende overgang mellem niveauskift og et svinghjul på 11 kg med tovejs rotation. Måler bl.a. puls, tid og hastighed 11 kg svinghjul med tovejs rotation Med transporthjul, vandflaskeholder og mobilholder Vand og mobil inden for rækkevidde På cyklen kan du placere din vandflaske og din mobiltelefon. Der er nemlig en holder til din mobil ved styret, og en holder til din vandflaske på stellet. Så behøver du ikke stoppe træningen for at slukke tørsten. Tilpas træningen til dine behov Pedalerne kan udskiftes til SPD 9/16 klikpedaler (medfølger ikke), og både styret og sadlen kan justeres, så du kan sidde godt, når du træner. Maskinen har pulsmåling i styret, og på displayet kan du se bl.a. distance og kalorieforbrug, så du hele tiden kan følge med i træningen. Flyt rundt på træningsmaskinen Har du også begrænset plads i din bolig? Spinningcyklen har to transporthjul, og kan derfor flyttes frem og tilbage. På den måde kan du nemt omdanne rummet til kontor igen eller gøre plads til udstrækningen. Displayet viser : - Scan - Tid - Distance - Distancetæller (ODO) - Hastighed - Kalorieforbrug - Puls (måles via håndtag)

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Family basketstander - justerbar og mobil

      Family basketstander - justerbar og mobil

      1.349,00 kr.

      Ude-leg.dkPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        Mobil arm holder (str. 15 x 9)

        Mobil arm holder (str. 15 x 9)

        16 kr.

        Mobil arm holder (str. 15 x 9) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Sort blå Størrelse: 15 x 9 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

        Slangerup·i går·Orderly Shop

        Fremhævet
        Yamaha F6 hk

        Yamaha F6 hk

        10.700 kr.

        Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F4, F5 og F6 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F4, F5 og F6 den smarte løsning. Detaljer Tre nye modeller med smarte, grå motorhætter Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten AUTOMATISK DEKOMPRESSION FOR LETTERE START Fås i kort og lang model Opstart: 249,-

        Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

        Fremhævet
        Caldwell elektronisk høreværn E-Max Pro FDE

        Caldwell elektronisk høreværn E-Max Pro FDE

        499 kr.

        Caldwell E-Max Pro FDE høreværn reducere lyden med op til 23 dB. De bløde ørepuder giver en fantastisk komfort, og det flade design sørger for, at kopperne ikke sidder i vejen ved brug af riffel eller haglgevær. Det foldbare og kompakte design gør det let at opbevare og transportere. Caldwell E-Max Pro FDE høreværnet har et stereo audio stik gør det muligt at lytte til stereolyd i høj kvalitet fra mobile enheder. To mikrofoner sørger for, at du modtager retningsbestemt lyd fra dine omgivelser. Brugervenlige trykknapper giver dig mulighed for at styre lydstyrken. Et praktisk tænd/sluk-indikatorlys advisere om Caldwell E-Max Pro FDE høreværnet er tændt.Når knapperne ikke er blevet rørt i fire timer, slukker høreværnet automatisk. Høreværnet bruger tre stk AAA-batterier (medfølger ikke).

        Brønderslev·ons.·Jysk Jagt - Skytteudstyr·

        Fremhævet
        Yamaha 5 HK

        Yamaha 5 HK

        9.900 kr.

        Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F5 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F6 den smarte løsning. Ny model med smart, grå motorhætte Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten Automatisk dekompression for lettere start Denne model fåes både med kort ben (F5AMHS) og langt ben (F5AMHL) OPSTART 250 kr. NORMALPRIS 10.700 kr. + opstart FINANSIERING TILBYDES.

        Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

        Ny
        Yamaha 4 HK

        Yamaha 4 HK

        8.900 kr.

        Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F4 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F6 den smarte løsning. Ny model med smart, grå motorhætte Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten Automatisk dekompression for lettere start VÆGT: 27 kg. Denne model fåes både med kort ben (F4BMHS) og langt ben (F4BMHL) OPSTART 250 kr. NORMALPRIS 9.600 kr. + opstart FINANSIERING TILBYDES.

        Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

        Ny
        Eksternt batteri til Køleboks (alle modeller)

        Eksternt batteri til Køleboks (alle modeller)

        979 kr.

        Tilkøb eksternt batteri til din køleboks så du kan nyde kolde drinks i på stranden, til koncerten eller hvor som helst hvor der ikke er strøm. Batteripakken kan tilsluttes alle vores modeller, og sikre du kan holde dine varer friske og kolde. Denne batteripakke er på hele 13.000 mA og er en kompakt lithium celle, der yder meget med en lav vægt. Du kan på samme tid trække strøm til mobil eller bærbar computer fra samme anlæg - eller endda et musikanlæg!Der ydes 24 mdr. garanti på denne pakke - så du er sikret hvis uheldet måtte være ude.

        Silkeborg·tir.·BILLIGPROPEL.DK

        Protek Marineservice ApS

        Protek Marineservice ApS

        Sælges

        Protek Marineservice ApS - din totalleverandør i marinebranchen! Vi har stort værksted, marinebutik og mobil service med speciale i Mercury/Mercruiser, Volvo Penta, Yanmar, Craftman Marine og Nanni Diesel. I vores butik finder du alt indenfor bådudstyr, reservedele, klargøring, vandsport og tilbehør til din båd. Hos ProTek Marineservice ApS kan vi hjælpe dig med alle opgaver vedrørende din båd. Vi er også behjælpelige med forsikringssager, formidling og salg af både samt konsulentopgaver. Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud. Kig forbi butikken på Siøvej 5 i Nyborg - vi hjælper dig gerne og har vi ikke din vare på lager, så skaffer vi den. Butikkens åbningstider: Mandag: kl. 14-17 Tirsdag: kl. 14-17 Onsdag: Lukket Torsdag: kl. 14-17 Fredag: kl. 13-16 Lørdag: kl. 9-12 Ved spørgsmål kontakt venligst Jesper på tlf. 20772911. Søgeord: Protek Marineservice ApS, servicedele, tændrør, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, bådmotor, Volvo Penta, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Marineservice, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, polish, wax, voks, polish, , Mercury, påhængsmotor, udstyr til både, marinebutik, indenbordsmotor, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, Linder, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, vandsport, båd, både, bådmotor, Volvo Penta, Nanni, Nanni diesel, Raymarine, Mercruiser, bådtrailer, drev, transom, propeller, Side-power, anker, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr og Protek Marineservice, brugt motor, brugte påhængsmotorer, brugte motorer, brugt påhængsmotor, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, mercury, Nanni, Orbitrade.

        Nyborg·lør.·ProtekMarineservice

        Fremhævet
        Quicksilver Activ 755 Weekender

        Quicksilver Activ 755 Weekender

        629.000 kr.

        Quicksilver Activ 755 Weekend , Motorbåd, årg. 2021, 24 fod, 4 sovepladser, 250 hk , Mercury V8, benzin, motorårgang: 2021, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,85, dybde 0,5, hjemhavn: Nyborg, lækker weekendbåd til salg, sælges på grund af tidsmangel den er købt sidste år og har ligget i vand sommer 2022 og 5 uger i år den har være opbevaret i bådtelt vinter over, den har alt i udstyr, og har kun sejlet 5 timer ! ny pris ca. 850.000,- stor lys kabine i stævn, og stor køje under cockpit gulvet, toilet med håndvask, og en masse opbevaringsplads Udstyr: Smart edition pakke med solindsats fordæk, gardiner, el ankerspil, tagluge, køleskab, l-sofa udvidelse i agter, sø toilet, elektrisk trim flaps, Lindstrøm, solindsatshynder i cockpit, gaskomfur, led belysning inde og ude, fortøjningssæt m fender, komplet kaleche med sider, hull colour darki grey, bowpropel, 3 batterier, motorlås, Garmin echomap 92sv UHD m GT56 UHD-TM + søkort, rustfri plov anker med bly tov, badeplatformudvidelse , eva deck, brandslukker, service overholdt, vesselview mobile, ActiveTrim, cockpitbruser

        Årslev·19. apr.·

        Fremhævet
        Yamaha 6 HK

        Yamaha 6 HK

        10.900 kr.

        Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F6 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F6 den smarte løsning. Ny model med smart, grå motorhætte Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten Automatisk dekompression for lettere start VÆGT: 27 kg. Denne model fåes både med kort ben (F6CMHS) og langt ben (F6CMHL) OPSTART 250 kr. NORMALPRIS: 11.900 kr. FINANSIERING TILBYDES.

        Kolding·19. apr.·Saildirect/GrandBoat

        Fremhævet
        Yamaha F4

        Yamaha F4

        8.600 kr.

        Let og nem at håndtere, transportere fra land til din sejlbåd/ gummibåd. F4 har al den kraft, du skal bruge tillige med lav brændstof forbrug. Den kompakte størrelse, det store bærehåndtag og den indbyggede brændstoftank gør den super mobile og let at håndtere. Takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. -Let og transportabel med store bærehåndtag -180º styring til komfortabel manøvrering -Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) -Indbygget 1,1 liters brændstoftank -Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land -Automatisk dekompression for lettere start -Tankstuds med mulighed tilkobling af ekstern tank. Udstillings/ Demo model: Drift timer: 0 Årgang: Ny Opstart: 249,-

        Kolding·19. apr.·Saildirect/GrandBoat

        Fremhævet
        Yamaha F5

        Yamaha F5

        9.600 kr.

        påhængsmotor, 5, benzin, 4-takts, langt ben Let og nem at håndtere, transportere fra land til din sejlbåd/ gummibåd. F5 har al den kraft, du skal bruge tillige med lav brændstof forbrug. Den kompakte størrelse, det store bærehåndtag og den indbyggede brændstoftank gør den super mobile og let at håndtere. Takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. -Let og transportabel med store bærehåndtag -180º styring til komfortabel manøvrering -Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) -Indbygget 1,1 liters brændstoftank -Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land -Automatisk dekompression for lettere start -Tankstuds med mulighed tilkobling af ekstern tank. Udstillings/ Demo model: Drift timer: 0 Årgang: Ny Opstart: 249,-

        Kolding·19. apr.·Saildirect/GrandBoat

        Fremhævet

        Få beskedNår der er nye resultater i Sport

        Lup med søgeord i
        Kinetic waders - Str. 40-47 - Grøn

        Kinetic waders - Str. 40-47 - Grøn

        699,00 kr.

        Waders fra Kinetic Tag på fisketur i de kolde måneder med disse waders fra Kinetic. Disse neoprenwaders har en 4 mm fleksibel SCR neopren, der giver fleksibilitet og mobilitet. Str. 40-47 100% vandtæt Til fiskeri i de kolde måneder Tapede sømme og smart lomme Alle sømme er tapede, limet og syet for at beskytte mod lækage. De forstærkede knæ og tapede sømme sikrer en lang levetid. Der er lette og bløde nylonstøvler med rillet gummisål. Med de justerbare skulderstropper af neopren kan du sikre, at de sidder hvor de skal. Der er også en smart brystlomme til opbevaring af fx. nøgler eller mobil.

        WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Kinetic waders - Str. 40-47 - Grøn

          Kinetic waders - Str. 40-47 - Grøn

          699,00 kr.

          Waders fra Kinetic Tag på fisketur i de kolde måneder med disse waders fra Kinetic. Disse neoprenwaders har en 4 mm fleksibel SCR neopren, der giver fleksibilitet og mobilitet. Str. 40-47 100% vandtæt Til fiskeri i de kolde måneder Tapede sømme og smart lomme Alle sømme er tapede, limet og syet for at beskytte mod lækage. De forstærkede knæ og tapede sømme sikrer en lang levetid. Der er lette og bløde nylonstøvler med rillet gummisål. Med de justerbare skulderstropper af neopren kan du sikre, at de sidder hvor de skal. Der er også en smart brystlomme til opbevaring af fx. nøgler eller mobil.

          WebshopCoop.dk
            Sponsoreret
            Kinetic waders - Str. 40-47 - Grøn

            Kinetic waders - Str. 40-47 - Grøn

            699,00 kr.

            Waders fra Kinetic Tag på fisketur i de kolde måneder med disse waders fra Kinetic. Disse neoprenwaders har en 4 mm fleksibel SCR neopren, der giver fleksibilitet og mobilitet. Str. 40-47 100% vandtæt Til fiskeri i de kolde måneder Tapede sømme og smart lomme Alle sømme er tapede, limet og syet for at beskytte mod lækage. De forstærkede knæ og tapede sømme sikrer en lang levetid. Der er lette og bløde nylonstøvler med rillet gummisål. Med de justerbare skulderstropper af neopren kan du sikre, at de sidder hvor de skal. Der er også en smart brystlomme til opbevaring af fx. nøgler eller mobil.

            WebshopCoop.dk
              Sponsoreret
              Hobby Yacht

              Hobby Yacht

              36.000 kr.

              Granada 27 sælges inkl brugbare sejl, der medfølger sågar et extra og ubrugt/nyt storsejl, der medfølger også en extra Arona 7.5hk diesel indenbords motor magen til den som sidder i, og ydermere har den autopilot (elektrisk), den har også gas til køkkenet og der medfølger også et spritnyt ubrugt sol panel med tilhørende box som nemt kan monteres, så du har el til motor start, navigation, radio, mobiler tablets, lys, pumper osv, kun to småting skal laves (rent kosmetisk) udover det står hun flot taget hendes alder i betragtning, men skal selvfølgeligt gøres sejl-klar, da hun kun har haft én sejltur siden sidste sommer. Eneste bytte som har interesse er enten en sund og økonomisk bil som kan trække en campingvogn, eller en mc med masser af kræft, skriv hvad du har. Ellers er min idé om pris 36.000

              Roskilde·9. apr.·

              Perfekt Løbebånd, Inshape Zeus Rb900E

              Perfekt Løbebånd, Inshape Zeus Rb900E

              5.500 kr.

              Perfekt løbebånd! Sælges på grund af flytning. Brugt kun i 3 måneder. Med 36 træningsprogrammer Inkl. ipadholder, 2 indbyggede højtalere og MP3-stik Kan foldes sammen Med Bluetooth Følg med i træningen på mobilen Løbebåndet har Bluetooth, så du kan følge med din træning på mobilen og gemme dine træningspas. Da løbebåndet også har højtalere, har du mulighed for at tilslutte musik, så du slipper for at have høretelefoner i ørerne. Løb op til 21 km/t Løbebåndet kan klare en hastighed på helt op til 21 km/t. Så du kan være sikker på, at maskinen kan følge med, når det er tid til at sprinte under intervaltræningen. Hvis du har brug for udfordring, kan du indstille stigningsprocenten mellem 0-15%. Løbebåndet har 36 træningsprogrammer.

              Vejle·31. mar.·

              21 FOD TRAILERBÅD MED 150 HK. PRO XS MERCURY 2022

              21 FOD TRAILERBÅD MED 150 HK. PRO XS MERCURY 2022

              239.900 kr.

              Galaxy 2100 import fra usa .. total restrueret i 2022 150 hk. mercury pro xs fra 2022 med smartcraft og vesselview mobile sejlet 10 timer.. bådtrailer 2 tons fra 2019 med elspil.. kaleche med fuld ståhøjde 210cm. masser af plads og stuve rum. godt udnyttet. kæmpe kahyt i forhold til andre både i denne størrelse... toilet . Garmin 6" chartplotter/sonar Combo . echomap uhd62cv.. gps tracker. totalvægt båd og trailer 1985 kg. topfart 40 knob+ pionieer Marine anlæg med 4 højtalere. usb stik, 12v. stik. lænsepumpe, 90 l. tank. 4 fendere,anker, skumslukker og ankertov samt kæde, lys, ledlys og lanterner. god som fiskebåd eller familie båd da der er højt fribord og masser af plads oppe foran på dækket til at fiske fra eller bare lægge og ta sol hvilket mange andre både mangler i denne størrelse. meget økonomisk motor da den har rigelig med krafter... 150 pro xs er tunet fra fabrikken. er med den stærke sportsgearkasse og yder mellem 165 og 170 hk. der er 3 år 100 % garanti på motor. klar til lige at smide i vandet... har du en bil som må trække 2 tons så er denne båd lige noget for dig da den er i den lette vægtklasse frem for andre både i denne størrelse.. står inde i opvarmet garage! Kan købes uden trailer for 210.000 kr. Eller uden motor og trailer for 99,900kr.

              Tørring·29. mar.·

              Tunturi løbebånd - T20

              Tunturi løbebånd - T20

              8.999,00 kr.

              Løbebånd fra Tunturi Det er kedeligt vejr, og fitnesscenteret er proppet med mennesker. Men så er det godt, at du kan få klaret træningen derhjemme. Med T20-løbebåndet får du en træningsmaskine med mange muligheder og funktioner. Med 44 programmer og op til 12% hældning Måler bl.a. hastighed, kalorieforbrug og distance Med sikkerhedsafbryder, tabletholder og bluetooth Tilpas træningen til dine behov Løbebåndet giver mulighed for at variere træningen, da det har 44 forskellige træningsprogrammer. Med mulighederne for en maksimal hastighed op til 16 km/t og en hældning op til 12% er der masser af niveauer, så du kan vælge det, der passer til dig. Den lydløse og støjsvage motor og den skridsikre belægning gør træningen til en fornøjelse. I håndtagene er der pulsmåler, og du kan også elektronisk justere hastighed og hældning på håndtagene. På displayet kan bl.a. ses hastighed, distance og pulsmåling, så du hele tiden kan følge med i træningen. Har du altid din tablet eller mobil indenfor rækkevide, når du træner? Med dette løbebånd kan din tablet eller mobil stå i holderen på displayet. Derudover er der også en holder til drikkedunken foran displayet, og hvis alle disse funktioner ikke er nok i sig selv, så har træningsmaskinen også bluetooth, så du kan koble den til forskellige træningsapps. Sikker løbetur Løbebåndet har en sikkerhedsforanstaltning (en lille klips der sættes i tøjet), der sørger for, at maskinen stopper, hvis du skulle være så uheldig at falde. Foldbar træningsmaskine Har du også begrænset plads i din bolig? Løbebåndet kan foldes sammen og har to transporthjul, så det let kan flyttes frem og tilbage, når det er slukket. På den måde kan du nemt omdanne rummet til kontor igen eller gøre plads til udstrækningen. Displayet viser : - 400 meter bane - Tid - Distance - Hældning - Puls (måles via håndtag) - Hastighed - Kalorieforbrug - Trin

              WebshopCoop.dk
                Sponsoreret
                MCU-Sport Basketball Mobil stander 227/305 cm

                MCU-Sport Basketball Mobil stander 227/305 cm

                1.299,00 kr.

                MM ActionPå lagerFra PriceRunner
                  Sponsoreret
                  MCU-Sport Basketball Junior Mobil stander 160/210 cm

                  MCU-Sport Basketball Junior Mobil stander 160/210 cm

                  649,00 kr.

                  MM ActionPå lagerFra PriceRunner
                    Sponsoreret
                    CRAFT - Sportsbukser/ tights

                    CRAFT - Sportsbukser/ tights

                    99 kr.

                    Super behagelige bukser/ tights. Uåbnet. (Til mænd) Har selv et par magen til og er meget tilfreds med dem! De har lynlåse ved benene så man kan åbne op hvis det bliver for varmt, lomme ved bagdelen med lynlås til mobil f.eks. og en lomme ved højre ben. De er perfekte til cykling da de tørre enormt hurtigt, og så behøver man nemlig ikke frygte regnen. Sælger dem da jeg købte dem med henblik på at kunne bruge dem mens det andet par var til vask, men da jeg ikke træner hver dag længere er der ingen grund til at beholde dem for mig selv. Kontakt mig for adresse ved afhentning. Ellers sender jeg dem gerne med posten.

                    Aabenraa·24. mar.·

                    Bundmaling fjernes  Både

                    Bundmaling fjernes Både

                    1 kr.

                    Våd fin sandblæsning / spical anlæg Hedvand skylning som afslutning Få alle fordele ved denne behandling Perfekt fin nubbet overflade Vi har mange private og erhvervs kunder VI GÅR MEGET OP I DET VI LAVER️ VI KØRER UD TIL DIG OG LØSER OPGAVEN 100% MOBIL👍 Gode priser ! typisk fra 3000 til 12.000 ++ (Efter størrelse / model selvfølgelig) Kontakt os for en pris på din båd Vi skal bruge: Model navn / typen på din båd? Hvor i landet ? VI KØRE OGSÅ TIL SJÆLLAND NÅR BOOKNINGE HAR NÅET 4 til 5 BÅDE. TRANSPORT UDGIFTEN DELES. Kontakt: 42 41 11 79 [email protected]

                    Ølgod·29. feb.·

                    Træningsur

                    Træningsur

                    500 kr.

                    Da jeg har fået nyt træningsur sælger jeg mit pålidlige Polar Vantage V trænings ur. Uret har få brugsspor og fungere upåklageligt. Masser af træningsprofiler, GPS, Bluetooth kommunikation med mobil og synkroniser med mail og sms samt andre widgets beskeder. To USB A lade kabler medfølger. Stand som på fotos. Urets Color touch LCD displayet er 1,2" uret vejer 66g med rem og urkassen måler 46 x 46 x 13 cm. Yderligere specifikationer kan findes på dette link her: https://www.polar.com/en/comparison/#VANTAGE_V3&VANTAGE_V&undefined Hvor man også ser en sammenligning med Polars seneste Vantage V3 udgave.

                    Hillerød·25. feb.·

                    Skydestok til alle jagtformer

                    Skydestok til alle jagtformer

                    500 kr.

                    2 stk til salg, pr stk .kr. 500 fast pris - inklusiv forsendelse Hvor mobil er du under en jagt hvor du ikke har tid eller plads til at udvide flere ben før et skud. Uanset om du ryster af fysisk udmattelse eller adrenalinhastighed, hjælper en skydestok med at fjerne den unødvendige bevægelse. Men afhængigt af hvilken situation du vil bruge den i, vil de bedste skydestok til jagt sandsynligvis være anderledes. Sendes på købens regning ellers kan den også afhentes privat I Middelfart

                    Farum·27. jan.·

                    Sea & Sea YS-02 Manuel Undervands Strobe Sæt

                    Sea & Sea YS-02 Manuel Undervands Strobe Sæt

                    1.600 kr.

                    Sea and Sea YS-02 Manuel UV Strobe / Flash / Blitz med Flexibelt Greb Inklusiv Fiber Optisk Kabel og Diffuser Vandtæt ned til 75 meters dybde. Kan fugere både som master eller sub-strobe. Guide tal ved ISO 100 = 20 Beam Angle: 100x100 grader (105x105 med Diffuser) Farve Temperatur: 5600K (5250K med Diffuser) Batterier: 4x AA (Ikke inkluderet) Antal Flash per Ladning: ca. 330 med Ni-MH 2700mAh Recycle Time: 1,9 sekunder med Ni-MH 2700mAh Sættet er ca. 7 år gammelt, men stroben har kun været med på en 3-4 dyk, og har siden bare ligget i et skab, og fremstår derfor helt som nyt. Jeg har testet stroben med det optiske kabel og den fugerer som den skal. Fungerer både til kameraer med pre-flash og almindelig flash. Bemærk dette er en manuel flash, den er ikke TTL kompatibel. Kan ses, afprøves og afhentes i Hou, 8300 Odder. Jeg sender gerne mod forudbetaling via Mobile Pay (Og KUN Mobile Pay - ikke noget fis med kurerer eller betaling via DAO...), fragt betales af køber.

                    Odder·14. dec. 2023

                    Side:
                    af 3