Galleri annoncer
Coleman lanterne - BG 600L

Coleman lanterne - BG 600L

299,00 kr.

Lanterne fra Coleman Praktisk campinglampe med et kraftigt 360 graders lys til at lyse lejren op. Samtidig har den en indstilling med lav lysstyrke til en mere afdæmpet hyggebelysning. 2 lysstyrker: 600 eller 75 lumen Bruger 3 stk. D-batterier (medfølger ikke)

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

    Razor elektrisk løbehjul - ColorRave

    1.499,00 kr.

    Elektrisk løbehjul med lysende hjul Af banen! Du kommer susende i et væld af farver, når du stiger op på det elektriske løbehjul fra Razor. Op til 30 minutters køretid Max hastighed på 12 km/t Hjul med LED-lys Max belastning: 50 kg På med hjelmen og afsted Tag fat i det skumbeklædte styr og træd op på brættet. Så begynder løbehjulet at lyse og køre afsted. Selve decket har nemlig en vægtsensor, så når den mærker noget vægt, tænder den lyset og kører fremad. Når det er tid til at stoppe eller sætte farten ned, sætter du din fod på bremsen på det bagerste hjul. Så begynder løbehjulet at bremse. Lithium-batteriet kan give en køretur på omkring 30 minutter, når det er fuldt opladet. Farverig køretur Både deck og hjulene har LED-lys, som begynder at lyse, når du træder op på løbehjulet. Det er en hel regnbue på dit løbehjul! OBS! Bemærk at der ikke medfølger lovpligtige reflekser og lygter. Løbehjulet kan derfor ikke bruges til at køre på i trafikken.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Blue Moose tipitelt - Teepee Tent - Natur

      Blue Moose tipitelt - Teepee Tent - Natur

      6.999,00 kr.

      Glampingtelt fra Blue Moose Står sommeren på staycation hjemme i den milde, danske sommer? Det luksuriøse tipitelt kan forvandle jeres egen sommerhusgrund til den dejligste glamping-lejr med den perfekte kombination af natur, afslapning og komfort. 5 x 5 x 3,5 meter Åndbart oversejl i bomuld Enkel opsætning Jeres helt eget glamping resort Nyd naturen i absolut komfort med et luksuriøst glampint telt fra Blue Moose. Teltet er oplagt til en glamourøs campingtur i det fri, eller som en fast del af indretningen i din have eller ved sommerhuset i sommerhalvåret. Lyst og rummeligt fællesrum Det store, runde telt giver masser af plads og muligheder for, at du selv kan sætte dit eget præg på, hvor og hvordan du vil nyde den ultimative glamping oplevelse. Teltet måler 5 meter i diameter og har en højde på 3,5 meter. Det lyse oversejlstag giver et lyst og indbydende fællesrum, hvor der er plads til alt fra middag i det fri, et udendørs legerum, afslapning i det grønne, et alternativ til terrassen eller som overnatningsmulighed for gæster. Teltet rummer sovepladser til op til 6 personer. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og udelivet til fulde med den store frontvæg, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. Praktiske detaljer Den smukke beige farve giver et flot og behageligt lysindfald. Tipiteltet er udstyret med en stor dør i fronten, vinduer og ventilationslommer, der er med til at sørge for et fantastisk indeklima med god mulighed for ventilation. Blue Moose Glamping har markeret sig som den førende producent af højkvalitetstelte til dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig overnatningsmulighed i naturen. Alle Blue Moose telte giver dig de vigtigste ingredienser til den perfekte stjernestund under himlen: kvalitetsunderlag, mindst tre meter til loftet og vidunderlig komfort. Hurtig opsætning Teepee Telt fra Blue Moose har den unikke og klassiske tipiform med en enkelt bærende stang, som gør det lynhurtigt at slå op. Det er faktisk så nemt, at du kan klare opsætningen helt alene. Gode materialer Teltet er produceret i åndbar bomuld (285 gsm), som både er brandhæmmende, vandafvisende og modstandsdygtigt over for mug. Oversejlet er imprægneret mod fugt og snavs og har et vandsøjletryk på 1000 mm. Teltbunden er fremstillet i 100% vandtæt ripstop PVC (540 gsm).

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        TIKKA T3X CAL. 243

        TIKKA T3X CAL. 243

        27.000 kr.

        TIKKA T3X CAL 243. Kikkert - Laica fortis 6. 2,5 - 15 × 56 med lys og auto sluk. Løb 22mm tykt og 5 skuds magasin. Riffel, kikkert, montage, lyddæmper, rem og original laica klap på kikkerten er fra D. 28-6-2022 og det fremstår som nyt og har kun skudt 26 skud.. Der er ved køb skiftet skæfte til et GRS skæfte. Lyddæmper er en Stalon XE Der medfølger yderligere. Bipods. Rensesnor. Lensepen. Patron pung. Futeral. Viper - Flex skydestok. Afstandsmåler. 54 patroner. Sælges pga at den bare står og står og grunden er at buejagt foretrækkes. Evt bytte med motorcykel og ikke under 750 ccm. Båd og bil kunne også have interesse. Ved interesse, så smid en SMS på 27899950. Ny pris.. 27000,-

        Roslev·i går

        Fremhævet
        Victorinox  Traveller Lite 1.7905.AVT

        Victorinox Traveller Lite 1.7905.AVT

        1.675 kr.

        UDGÅR model Vejl. Uds. fra 2020 1,675KR. PS: der er en til salg på EBAY.de til 2379kr. + fragt. Min bliver sendt til reparation og de sender en helt ny i original æske tilbage til mig ! Årsagen til salget, er at før den blev sendt til reparation kunne jeg ikke bruge den og under reparationen, fandt jeg ud af at jeg ikke savnede den. Og nu har ligget nede i skuffen siden den kom hjem efter reparation. Og det var i 2022. Så nu skal den ud på nye eventyrer! 1. stort blad. 2. lille blad. 3. proptrækker. 4. dåseåbner. 5. lille skruetrækker. 6. kapselåbner. 7. stor skruetrækker. 8. af-isolérer til ledning. 9. syl med sækkenål. 10.nøglering. 11.tandstikker. 12.pincet. 13. saks. 14. krog med/ 15. neglefil. 16. kuglepen. 17.knappenål. 18. mini skruetrækker. 19. digitalur 12/24t. 20. alarm 21. nedtælling 22. stopur 23. højdemåler m/fod. 24. barometer. 25. termometer C/F. 26. stjerneskruetrækker PH2. 27. LED lys. Dimensioner. Højde: 26 mm. Længde: 91 mm. Bredde: 26 mm. Vægt: 110 g. Og der er 8 ekstra batterier med til den. Den tages ikke retur!! Køber betaler for fragt. Har ikke MobilePay.

        Faaborg·i går·

        Ny
        Ørnvik 470

        Ørnvik 470

        79.900 kr.

        Super velholdt, og nyrenoveret Ørnvik 470 Båd: - Ørnvik 470 Cabin Cruiser fra 2008 (søsat første gang 2010) - Bundmalet med Hempel's Hard racing (foråret 2024) - Biminitop - Anker med 30 m. blytov - Batteri (2023) - Smartcraft ur med timetæller, Voltmåler mm. - Garmin Echomap Plus 42CV Kortplotter/gps, fishfinder/ekkolod - Automatisk lænsepumpe - Selvlænsende cockpit - Badestige - Kabinelys, lanterne - Formsyet hynder til hele båden - 2 stk. fender + tovværk - 1 stk. Ildslukker - 1 stk. stangholder - 2 stk. 20 l. benzintanke - Mulighed for 2 overnattende - Formsyet dækken til hele båden (separat dækken til motoren) Motor: - 50 HP Mercury (4 takt) med elektronisk indsprøjtning fra 2010 - EL-start og Powertrim - Ny serviceret (Foråret 2024) Skiltet zinkanoder, impeller, olie, olie/benzinfilter, termostat mm. (selvfølgelig på autoriseret marineværksted) - Har kun gået 414 timer (ca. 30 timer om året) Trailer: - Galaxy 1000 kg. - Med superruller (Hvilket skåner båden, og gør det nemmere at få båden af og på traileren) - Nyserviceret (Efteråret 2023) lejer, bremser og næsehjul er skiftet. Kabler, lys, spil, kuglekobling m.m. er gennemgået/lavet - Nysynet (Efteråret 2023) ... Skal derfor IKKE synes ved ejerskifte !!!

        Odense SV·i går·

        Corsiva 605 New Age

        Corsiva 605 New Age

        179.900 kr.

        Corsiva 605 New Age Den sidst nye model fra Corsiva, med et C kategoriseret skrog på hele 6,20 meter. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng (bord og solseng er ekstraudstyr). Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden kan udstyres med fx en ny 30 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag og kan desuden proppes med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, gas/gear kontrolgreb, Styresystem, Exclusive Classic rat, 12 volt LED installation, LED lys til dørken, Batteri, Cockpitbord, soft foam på dørken, Badestige, 3 stk pyntehynder i kontrastfarve og meget mere - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..

        Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

        Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

        Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

        1.146.000 kr.

        Merry Fisher 895 Offshore er Top of the line båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med en twin installation (2x200hk) vil man have en topfart på mere end 32 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 200hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher Offshore klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris monteret med Yamaha F200GETX+FL200GETX DOUBLE STEERING starter ved DKK 1.183.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

        Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

        Ny
        Finnmaster T9 - 1 X XTO425 (425 HK)

        Finnmaster T9 - 1 X XTO425 (425 HK)

        1.922.000 kr.

        Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk udstillet model har 2X300HK motorer og ekstra udstyr. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12 kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg, elektrisk anker spil og meget mere Videre ned i båden kahy, hvor du fint kan sidde og komme af tøjet, inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr.

        Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

        Ny
        Finnmaster ST T9 - 2 X F300 (600 HK)

        Finnmaster ST T9 - 2 X F300 (600 HK)

        2.343.000 kr.

        Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk at den annoncerede model er den ny lanceret ST version med Hardtop. Billeder bliver snarest. Med Finnmaster T9 får daycruising en ny betydning. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12 kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg og elektrisk anker spil. Hvis du bestiller denne båd med Joystick styring (HELM), vil det komme til at se ud som om, du aldrig har gjort andet end at dokke - med denne option kan du dreje om din egen akse og lave virtuel ankering, der sikre at båden bliver på den præcis samme koordinat, hvor der er blevet trykket på knappen og med stævnen i den retning du har måtte ønske - fantastisk teknologi og en fed option! Videre ned i båden kahyt, kan du sidde fin og komme af tøjet inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så kære venner - velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr i ST version.

        Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

        Ny
        Krieghoff Semprio riffel 30.06

        Krieghoff Semprio riffel 30.06

        18.000 kr.

        Rigtig fin Krieghoff Semprio riffel sælges. Den ultimative riffel til drivjagt. Kaliber 30.06, god 1-6 * 24mm drivjagtskikkert med lys, 2 * 4 skuds magasiner, rem og plastkasse til transport. Løbet kan udskiftet hvis man ønsker det. Krieghoff er noget af det mest exclusive man kan få indenfor jagtvåben. Denne Krieghoff er en "pump-riffel" hvilket vil sige at man repeterer på samme måde som en pump-gun (læs evt. om den på nettet eller YouTube) Selvom Krieghoff Semprio anvendes at mange fagfolk, er den ret ukendt blandt normale jægere. En rigtig "arbejdsriffel" til jagter hvor det skal gå stærkt med skudafgivelse.

        Vejle·lør.·

        Leupold BX-4 Proguide HD 8x42

        Leupold BX-4 Proguide HD 8x42

        6.700 kr.

        Leupold BX-4 Proguide HD 8x42 Denne kikkert fra Leupold er muligvis det bedste på marked, når det kommer til glas. Vil du have den bedste ydeevne, der ikke står i vejen for den mest intense jagt, og aldrig svigter, så har du brug for BX®-4 Pro Guide ™ HD-kikkerten. Den leverer en ultra skarp lysstyrke og med kant-til-kant skarphed, vil du ikke midste noget af syntet i kikkerten. Leupold har med deres nye model taget et ekstra skridt for at fjerne blænding fra solen. Du vil ikke finde en kikkert, der fungerer bedre i det værste lys eller afsløre mere i de afgørende minutter ved daggry og skumring. Specifikationer: Længde 14,2 centimeter Vægt 663 gram. Forstørrelse 8x Objektiv 42mm. Synsfelt på 914 meter 112meter (1000Yards 368Feet) Øjeafstand 19mm Udtrædelsespupil 5,3mm Min fokusering 2,4 meter

        Gudbjerg Sydfyn·lør.·

        Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

        Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

        629.900 kr.

        Jeanneau Merry Fisher 795 s2 - Langturs cruiser, med anvendelighed som ingen andre ! Attraktiv finansiering - se herunder! I den meget rummelige 795er er der masser af designmæssige perler. Tag eksempelvis det vendbare ryglæn der giver ekstra spise-plads til 2 velvoksne, eller muligheden for en fantastisk stor solseng på agterdækket. Hele båden er spækket med lækre løsninger der både øger komforten ombord men naturligvis også din og din families sikkerhed på vandet. Det store lyse styrehus yder læ for vind og vejr, så du altid er sikker på at kunne byde venner og familie på en sejlads uden at der behøves regntøj og halstørklæde. Her findes den store køje-afdeling, regulært toilet og masser af stuveplads. Udvendigt er der også god plads, uanset om man er til kiks og hvidvin, eller til stangfiskeri. Merry Fisher 795 er godkendt til 200hk. Det giver en topfart på 34-35 knob og en behagelig og økonomisk marchfart på 15-17 knob. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser af luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset, til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se de flotte både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. 10 unikke punkter for den nye model Mere rummeligt forskibBruser I toiletLuftdyser til front rudeSove plads / opbevaringsplads I salon bb.Nyt skrog – mere plads, dybere V-skrog, kommer nemmere i planBig size badeplatforme er nu støbt ind i skrog, ligner en integreret delDør i fribordMere opbevaringsplads i cockpitMere powerAgter sofa, nu i fuld længde Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

        Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

        Finnmaster F11 /twin Yamaha F300XSB2

        Finnmaster F11 /twin Yamaha F300XSB2

        3.099.900 kr.

        Verdenspræmiere fra Finnmaster - Finnmaster F11 Dette er båden der kommer til at slå fødderne væk på alle jer, der er i markedet efter en Marex eller en Nimbus i 30 til 35 fods klassen. Velkommen ombord fra F11erens agter, hvor der er masser af plads rundt om maskinerne, der kan levers i hhv. Yamaha Twin F250, 300 eller 350 med HELM Master, der er de sidst nye maskiner fra Yamaha, hvor der kun er et kabel til maskinerne – det er med til at skabe et utrolig pænt og ryddelig motorbrønds område. Videre ind i agtercockpittet fra adgangen i styrbordside, hvor et lækkert og velindrettet cockpit og lidt længere fremme saloonen giver et helt utrolig layout. Agtersofaen er bred og fint integreret med saloonens møbler og især når der lukkes af med kalecheløsning agter, får man fornemmelsen af at her er helt vild god plads. Under agterbænken er der som altid på Finnmasters både, rigtig god plads til at stuve en masse rebværk, våddragt eller ekstra fendere af vejen. På rygstykkets bagside er der en stor låge, som skjuler pladsen til bådens primære fendere og fortøjningsreb I saloonens styrbord side er der et rigtig flot og velindrettet pantry/køkken, med alt hvad man har brug for. Der er en flot lys bordplade hvor der kan laves en let omgang mad til familien, idet der er to kogezoner, kold og varm vand, køleskab og masser af plads til service. I bagbordside – lige modsat pantryet finder du familiens samlingspunkt omkring saloonens bord, her er der plads til at 4-5 personer kan sidde behagelig og hygge sig – igen agterbænken er så tæt på, at denne egentlig også kan indgå som samlingspunkt til bordet. Foran sofaen er der en rigtig god co-pilot plads, der lige er hævet en anelse, således at man får et bedre overblik over sejladsen. Loftet i saloonen er lavet rigtig flot og med klare yacht-agtige detaljer der gør at denne båd tager sig rigtig god ud – også om aftenen. I fronten er der et skydetag i næsten fuld bredde, der kan lukke solen og den friske brise ind. I styrbordside – foran pantryet – har du kaptajnens plads, der er sporty indrettet og ligesom bagbord side hævet godt for optimal udsigt og komfort. Her er alle de tin man ønsker sig lige ved hånden. der er bowpropel, 12” kortplotter, betjeningspanel for bådens autotrimtaps og selvfølgelig det lækre og spritnye HELM Master EX joystick. Dette er det ultimative udstyr og have, hvis du (når du ligger til i havnene) vil ligne en kaptajn, der aldrig har lavet andet end at ligge til med de helt store cruisefærger. Videre ned under dæk, hvor du går to trind ned for at møde først et lækkert og rummeligt toilet på bagbordside, en stor stikkøje med plads til to personer på styrbordside og ikke mindst en lækker åben kahyt i front – også med plads til to overnattende. Der er god passage rundt på begge sider at saloonen, til at komme ud på bådens bov, hvor der er en super god og komfortabel solplads for i hvert fald to personer… Langs med tagets udvendige sider er det et langt og solidt gelænder du kan holde ved og langs dækket, ligeledes et højt gelænder der giver stor grad af sikkerhed ombord på båden. Highlights: Helt nye linjer fra Finnmaster – der slår alle konkurrenterne af pinden. Den er lys og lækker. Bred twin motor program. Yamaha HELM master EX – joystick styring og cruisecontrole. Familie weekendcruiser, hvor pladsen ikke bliver et problem. Højt udstyrs niveau og gode muligheder for tilkøb af ekstraudstyr. Masser af kvalitetsfornemmelse. Der tilkommer flere billeder.

        Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

        Karnic SL800 - 200 HK Yamaha/Udstyr

        Karnic SL800 - 200 HK Yamaha/Udstyr

        899.900 kr.

        Karnic SL800 - Den største Daycruiser i klassen... Hele 8 meter og med den optimerede Yamaha F200! Velkommen ombord på denne flotte og pragmatiske Karnic SL800. Adgang via agter kommer du indover de store udvidede badeplatforme, og så er du i cockpittet. I cockpittet finder du den anderkendte kvalitetsbevidste store agterbænk fra Karnics design. Her er god plads, rummelighed og opmagasinering. Dertil naturligvis et cockpitbord så man kan nyde en let frokost, eller få et glas vin, eller vand. Her kan du vælge at få indbygget et køleskab, lydanlæg og en masse andre ting som vil gøre oplevelsen helt unik. Forrest i cockpittet finder du 2 pilotsæder, hvor kaptajnen og påhæng selvfølgelig har godt udsyn, og komfortabel styre af båden. Boven giver adgang til en masse lækker solbadning. Her har du nemlig en stor solhynde som er blød, og indbydende til familien og børnene. Det er muligt at få tilkoblet en bimini top på, så man også bare kan ligge herude og koble af, og nyde stilheden og roen vi finder når vi kommer ud på vandet. Kahytten har et bredt siddeområde, som kan omdannes til sovepladser. Herudover mulighed for køleskab, og naturligvis aflukket toiletrum. Underneden trappen finder du også en stikkøje, som giver plads til endnu flere overnattende gæster. Fyld din båd med højtalere, LED lys, gardiner og godt lysindfald.. Få monteret en kvalitetsbevidst Yamaha maskine herpå.

        Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

        Corsiva 605 New Age - 25 HK Yamaha og udstyr

        Corsiva 605 New Age - 25 HK Yamaha og udstyr

        259.900 kr.

        Corsiva 605 New Age - er det den sidst nye model fra Corsiva, med et C kategoriseret skrog på hele 6,20 meter. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden her er udstyret med en ny 25 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag og er desuden proppet med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, gas/gear kontrolgreb, Styresystem, Exclusive Classic rat, 12 volt LED installation, LED lys til dørken, Batteri, Cockpitbord, soft foam på dørken, Badestige, 3 stk pyntehynder i kontrastfarve - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Vær med til at pryde de danske havne i denne lækre Corsiva, der med denne intropris sparer dig for over kr. 30.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..

        Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

        Ny
        Galeon 405 HTS - Twin Volvo D4-270/Udstyr

        Galeon 405 HTS - Twin Volvo D4-270/Udstyr

        3.999.900 kr.

        Galeon 405 HTS - en gave fra Yacht designer Tony Castro SPAR OVER 1,5 MILLION IFT TIL EN NY OG KØB ISTEDET DENNE LETBRUGTE SOM VI NETOP HAR FÅET IND SOM ANVISNINGSSAG - DENNE ER DEN BILLIGSTE TIL SALG PÅ DET SAMLEDE MARKEDE... Den nye 13,5 meter, hardtop yacht designet af Tony Castro Yacht Design er blevet skabt og bygget til at være en perfekt daycruiser for alle sportsentusiaster. Yachtens ydre styling og indvendige layout afslører straks, Galeons klassiske profil - med et moderne twist. Yachtens interiør er designet til at være lyst og indbydende med høj funktionalitet og afbalanceret layout løsning. Materialerne brugt ombord omfatter bland andet omhyggeligt udvalgte finer, bordplader i corians, højkvalitetsstoffer på hynder og mat eller spejlblank finish træ på møbler Store vinduer tilføjer naturligt lys til salonen, kabyssen og gæstekahytterne. En stor salon på hoveddækket med en stor bar i styrbordside, vil helt sikkert blive et populært samlingsområde for familie og venner, hvilket både giver dem følelsen af ​​plads og ikke mindst komfort. Styrepladsen nyder godt af store vinduer og en enkelt rude forrude, der giver 360-graders panoramaer. Pladsen på det nederste dæk har et fuld udstyret køkken/kabys område og to hytter med separate badeværelser, for at sikre gæsternes komfort og ikke mindst privatliv. Suiten der er placeret midtskibs og fylder hele yachtens bredde, giver indtryk af en utrolig meget plads og her er desuden meget opbevaringsplads. Det forlængede tag over cockpitområdet, giver yderligere beskyttelse mod solen. Cockpitpladsen der er med udekøkken, spisebord og ombygning til solseng, giver ekstra god plads til familiesammenkomster på vandet eller i havnen. Yachten tilbyder mulighed for en udvidet badeplatform agter, med nem adgang til en opbevaringsgarage til fx legetøjet. På stævnen er der et dejligt stort solområde hvor man kan hygge sig og slippe lidt væk fra alle pligterne. Et meget interessant træk ved netop denne yacht er et kalechetag, der hurtigt forvandles til det vidt åbnet soltag, over helm pladsen og store dele af det øvrige cockpit. Bare tryk på en knap og nyd den friske brise og solskin! 405 HTS ER SOFISTIKET MEN SAMTIDIG FUNKTIONEL, ELEGANT OG HYGGELIG. DENNE LUKSUS YACHT ER EN BETAGENDE HARDTOP VERSION, DER MED ET LYST OG LUFTIGT INTERIØR, GIVER DIG EN UFORGLEMLIG OPLEVELSE, HVER GANG I ER PÅ VANDET. SE DRØMMENE I ØJNENE MED EN GALEON YACHT! Billederne er taget af den specifikke båd, men inden ekstraudstyr er blevet monteret

        Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

        Få beskedNår der er nye resultater i Sport

        Lup med søgeord i
        Garmin Vivoactive 3 Urrem-lys sand/lys guld

        Garmin Vivoactive 3 Urrem-lys sand/lys guld

        249,00 kr.

        PulsureIkke på lagerFra PriceRunner
          Sponsoreret
          Natkikkert Rødt Lys

          Natkikkert Rødt Lys

          89,00 kr.

          ElgigantenPå lagerFra PriceRunner
            Sponsoreret
            Redn.bøjelys stabilt lys

            Redn.bøjelys stabilt lys

            171,00 kr.

            WatskiPå lagerFra PriceRunner
              Sponsoreret
              Regal 8,3 SC Ventura

              Regal 8,3 SC Ventura

              195.000 kr.

              Topmodel fra Regal med meget udstyr. Fremstår virkelig flot. Motor med Bravo 3 drev. Duoprop. 9. måned 2015 er motorblok med topstykker skiftet.(Kr. 72.000,00) El motorrumsklap. Nye manifolder med knæ 2021 Nyt gear gas håndtag 2021 Nye batterier 2021 Bovpropel 2021 El ankerspil med eget batteri 2021 GPS tracker 2021 Cockpi flott ombetrukket 2021 Fribord og top flot lakeret 2021 Skridsikker dæksbelægning på badeplatform 2022 Bruser på badebro. Lys over og under badebro. Kaleche 2020 Garmin ECHOmap 70s med transducer. VHF radio. Køleskab og vask i cockpit. Fryser i kahyt. Pantry med kogeplade i kahyt. Toilet med vask og houldingtank. Rundsidde sofa agter omdannes nemt til solplatform. Bytte med mindre båd eller US Car.

              Greve·lør.·Wulffboats.com

              Fremhævet
              Finnmaster T9 - 2 X F300 (600 HK)

              Finnmaster T9 - 2 X F300 (600 HK)

              2.041.000 kr.

              Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk udstillet model er bestilt hjem med en masse ekstra udstyr. Med Finnmaster T9 får daycruising en ny betydning. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12 kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg og elektrisk anker spil. Hvis du bestiller denne båd med Joystick styring (HELM), vil det komme til at se ud som om, du aldrig har gjort andet end at dokke - med denne option kan du dreje om din egen akse og lave virtuel ankering, der sikre at båden bliver på den præcis samme koordinat, hvor der er blevet trykket på knappen og med stævnen i den retning du har måtte ønske - fantastisk teknologi og en fed option! Videre ned i båden kahyt, hvor du fint kan sidde og komme af tøjet, inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr.

              Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

              Ny
              Quicksilver 520 DC, Daycruiser, årg. 2002

              Quicksilver 520 DC, Daycruiser, årg. 2002

              104.000 kr.

              Quicksilver 520 DC med masser af udstyr sælges. Fantastisk til dagsture, fiskeri og vandsport. Velsejlende og sidestabil kombi/kabinebåd, med speciel lavet rustfrie søgelænder, som sikrer høj fribord. God stuveplads og plads i kabinen til 2 sovende voksne og 1 pers på dækket. Lav vægt som mange personbiler kan trække, nem at håndtere og traile alene. Bådtraileren nysynes ved salg. Til prisen medfølger: -115 HK MARINER EFI Four stroke, 594 timer, årg. 2007 med ny original starter (april 2024) monteret med stilbar propel incl. 2 ekstra blade. Ekstra 4-bladet Spitfire alu propel medfølger. -SMARTCRAFT instrumentering til b.la. justering af trollinghastighed -6 HK 2 takter Evinrude nødmotor på motorbeslag med telearm med 12l dunk -Indbygget 90 liter tank med ekstra vandudskillefilter. -Hydraulisk styring (Ultraflex) med speciel konstrueret rustfri ratpanel med nedsænket væskebeholder, så der er mere plads mellem sæde og rat. -Hydrauliske trimflaps (Bennets) -2 batterier (forbrug og start) med septor (ensretter) -Garmin AUTOPILOT (GPH 10) og Gyro (perfekt til at holde trolling kurs eller bulefiskeri) -Lowrance HDS 10 kombilod + P66 air transducer -Lowrance structur scan + netværksboks -NMEA netværk -Garmin AIS 300 radio -VHF og prof antenne ”Shakespear” -Speciel lavet targabøjle med 14 stangholdere og netholder samt LED lys -Speciel lavet Downrigger hjørnebeslag med 2 stk. Cannon indbygnings stik -Sidelanterner, radarreflektor og Kompas og fenderholdere -Fuld kaleche, samt sprayhood med ståhøjde med speciel lavet vinduer som kan åbnes i front -2 gode amerikaner drejesæder og aftagelig solbænk med ryglæn -Igloo kølebox samt tilhørende agter monteret rustfrit beslag -2 x Scotty baitboards, 2 x Scotty stangholdere, 2 rællingbeslag monteret på rustfrit søgelænder -Let aftagelig selvgjort planermast system. -1500 kg TK Trailer med indkøringshjul og superruller. En trailer som passer vægtmæssigt til båden -Lowrance Radar 3G (Broadband 3G) kan tilkøbes -Ingen bytte

              Nærum·fre.

              Leica Ultravid HD 8x42

              Leica Ultravid HD 8x42

              7.000 kr.

              Handy kikkert i suveræn kvalitet! Det 42 mm. "store" objektiv lukker masser af lys ind, kikkerten er særdeles fremragende i skumringen. Kikkerten er blandt de aller bedste håndkikkert fra det kvalitets bevidste firma, Leica i Tyskland! Kikkerten er produceret i Tyskland. Brugt, men meget vedholdt! Glassene er fuldstændig fejlfrie. Der medfølger kvittering fra dansk forhandler. Alt på billederne medfølger. KOM MED BUD Evt. bytte med sigtekikkert fra Zeiss, Swarovski, Leupold, Leica, Kahles.

              Tommerup·fre.·

              Fremhævet
              Blue Moose glampingteæt - Emperor Telt - Natur

              Blue Moose glampingteæt - Emperor Telt - Natur

              7.999,00 kr.

              Glampingtelt fra Blue Moose Står sommeren på staycation hjemme i den milde, danske sommer? Det luksuriøse tipitelt kan forvandle jeres egen sommerhusgrund til den dejligste glamping-lejr med den perfekte kombination af natur, afslapning og komfort. 6 x 4 x 3 meter Åndbart oversejl i bomuld Enkel opsætning Jeres helt ejet glamping resort Nyd naturen i absolut komfort med et luksuriøst glampint telt fra Blue Moose. Teltet er oplagt til en glamourøs campingtur i det fri, eller som en fast del af indretningen i din have eller ved sommerhuset i sommerhalvåret. Lyst og rummeligt fællesrum Det ekstra store telt giver masser af plads og muligheder for, at du selv kan sætte dit eget præg på, hvor og hvordan du vil nyde den ultimative glamping oplevelse. Teltet måler 24 m² og meter i diameter og har en højde på tre meter. Det lyse oversejlstag giver et lyst og indbydende fællesrum, hvor der er plads til alt frasammenkomster til yogatræning eller som overnatningsmulighed for gæster. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og udelivet til fulde med den store frontvæg med a-ramme, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. På varme sommerdage har du også mulighed for at rulle teltvæggene op, og få en let brise ind i teltet og samtidig komme endnu tættere på naturen udenfor. Praktiske detaljer Den smukke beige farve giver et flot og behageligt lysindfald. Tipiteltet er udstyret med to døre, samt seks vinduer og ventilationslommer, der er med til at sørge for et fantastisk indeklima med god mulighed for ventilation. Blue Moose Glamping har markeret sig som den førende producent af højkvalitetstelte til dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig overnatningsmulighed i naturen. Alle Blue Moose telte giver dig de vigtigste ingredienser til den perfekte stjernestund under himlen: kvalitetsunderlag, mindst tre meter til loftet og vidunderlig komfort. Hurtig opsætning Teltet tager ikke mere end en halv time at sætte op og kommer med en fuld opsætningsvejledning. Opsætningen består i at spænde teltbund og barduner fast, for herefter at rejse teltet med én lodret teltstang og tre a-formede rammer til teltets åbningen. Det tager ikke mere end en halv time at sætte teltet op, og hele udstyret kan du ubesværet opbevare i to medfølgende tasker. Hele herligheden kan du i øvrigt enkelt pakke ned, transportere og opbevare i de to medfølgende tasker. Gode materialer Teltet er produceret i åndbar bomuld (285 gsm), som både er brandhæmmende, vandafvisende og modstandsdygtigt over for mug. Oversejlet er imprægneret mod fugt og snavs og har et vandsøjletryk på 1000 mm. Teltbunden er fremstillet i 100% vandtæt ripstop PVC (540 gsm). Bemærk at teltet leveres i to separate kasser.

              WebshopCoop.dk
                Sponsoreret
                Garmin Quick Release Silikonerem 18 mm-Lys sand/lys guld

                Garmin Quick Release Silikonerem 18 mm-Lys sand/lys guld

                299,00 kr.

                PulsurePå lagerFra PriceRunner
                  Sponsoreret
                  Swimfin Hajfinne - Lys Grå

                  Swimfin Hajfinne - Lys Grå

                  329,95 kr.

                  Kære BørnPå lagerFra PriceRunner
                    Sponsoreret
                    Ryds 510 GTS - 115HK

                    Ryds 510 GTS - 115HK

                    70.000 kr.

                    Rigtig pæn og velholdt motorbåd. God båd til familiehygge eller fisketure. Båden er selvlænsende og har hynder og er fra 2000. 5,1m x 2,2m. Original manual medfølger. Den har en vedligeholdt Evinrude 115HK, 2-takt fra 2000. Med elektronisk elstart og seperat olie tank. Samt hydraulisk styring. Manual medfølger. Nysynet 1100kg bremset trailer med plader kan medfølge for en merpris. For video af motor som starter, kontakt mig venligst. - Garmin GPS map 521s - Ekkolod (kabel er irret) - Benzintank 30L + reserve - Hynder - Batteriafbryder - Motor starter med nøgle - Fuel måler - LED panel styring til alt lys - LED lys inde i båden - Batteri - Anker

                    Vallensbæk·fre.

                    Ny
                    Børnecykelhjelm med kirsebærmotiv (str. 47 til 53 cm)

                    Børnecykelhjelm med kirsebærmotiv (str. 47 til 53 cm)

                    76 kr.

                    Lys lyserød børnecykelhjelm med kirsebær og grønne kviste fra Føtex. Har justerbare stropper og flere ventilationshuller. Næsten som ny. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Hvid Størrelse: 47 til 53 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

                    Slangerup·fre.·Orderly Shop

                    Fremhævet
                    Cykelhjelm fra Abus (str. 56-61)

                    Cykelhjelm fra Abus (str. 56-61)

                    230 kr.

                    Cykelhjelm fra kvalitetsmærket Abus med LED-lys bag på (str. 56-61). Indstilles let med drejeknap. Brugt ganske få gange og har aldrig været involveret i et styrt. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Abus Farve: Sort Størrelse: 56 til 61 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

                    Slangerup·fre.·Orderly Shop

                    Fremhævet
                    Corsiva 600 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

                    Corsiva 600 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

                    229.900 kr.

                    Vi introducerer hermed den nye Corsiva 600 Tender! Storebroreren til den velkendte 595er! Ny flydende luksus fra stor-producenten af de anerkendte Tenders. Denne flotte Corsiva 600 er netop hjemkommet til vores showroom i Silkeborg. Båden er i højeste klasse indenfor 20 fods tenders segmentet. Parret med en Yamaha motor og udstyret til perfektion er mulighederne mange. Rosé vin ad libitum, solnedgang i horisonten og solbadning for alle pengene... Det er blot få af de drømme der kan udleves ombord på denne cruiser. Båden er foruddefineret med en flot moderne farvesammensætning i Sort/Sort med beige hynder og en sort kaleche, samt teaklook dørk og det ikoniske fender reb. Dertil er der på denne nye model installeret LED Ambiente belysning som lyser cockpittets gulv, sider og konsol op - fuld wauw-faktor! I denne nyhed finder du opgraderinger i cockpittet i forhold til den tidligere Corsiva 595er. Bl.a. er siddehøjden under kalechen optimeret, ydermere er alle hynderne monteret på beslag som gør anvendeligheden af stuverummet meget nemmere. Konsollen er også konstrueret som midterkonsol hvilket giver en stor rummelighed og nem passage ombord. Se den flotte kvalitetsbåd i vores udstilling allerede i dag!

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Ny
                    Galeon 435 GTO

                    Galeon 435 GTO

                    4.979.200 kr.

                    Velkommen ombord på dette hysteriske klon imellem Yacht og vandsports båd. Galeon 435 GTO Virkelige en yacht der appellere til den aktive fritidssejler, der ikke vil gå på kompromis med komfort, udstyr eller for den sag skyld kvalitet. Fra du træder ombord, mærker du straks alle de lækre detaljer og al den luksus der venter dig på dette togt. Agtercockpittet er lækkert indrette og pladsen er rigtig god omkring maskinerne og ligger du begge beach version klapper ned er pladsen enorm... der er rigelige med sidde pladser på denne sportsyacht, idet der er en agterbænk, hvor der kan sidde 4-5 personer og lige overfor kan yderlig 4-5 personer sidde. På bagbordside er der et rigtig stort pantry, hvor der er plads til køleskab og/eller isskab, grill og håndvask på toppen. Længere fremme går du igennem vindspejlet og ud på stævnen hvor der er plads til at 8-9 personer kan læne sig bagud og nyde turen. Ved roret kan man sidde tre personer i hver sin pilotstol og fra denne plads kan man overvåge alle tænkelige funktioner på fartøjet - her er endda så højt til loft at man fint kan stå op og danne sig et perfekt overblik, når man sejler stærkt. Under dæk finder du to rigtig lækkere kahytter, med fire-fem sovepladser - fordelt på pladserne i stævnen og de to-tre senge i stikkøjen. Her er endvidere et rigtig flot toilet, som ligesom alt andet på denne skønhed, emmer af luksus og kvalitet - toppet op med sportslig sukker. Ambient lys langs loft og gulv, sikre det sportslige udtryk om aftenen, som vil få alle andre på havnen til at misunde jer.... Velkommen ombord.

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC - 150 HK Yamaha/Udstyr

                    Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC - 150 HK Yamaha/Udstyr

                    279.900 kr.

                    Skøn båd med masser af muligheder - en rigtig prisbasker Anvisningssag - sælges for kunde. Hvis du skal blive den nye ejer af denne lækre Jeanneau Cap Camarat 6,5 DC, skal du skynde dig lidt. Hvorfor skal du vælge denne Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC? Det skal du fordi det er en lækker båd i 20-21 fods klassen, hvor der er lavt vægt på comfort, alsidighed og ikke mindst value for money. Jeanneau kvalitet som du kender den - her er virkelig kræset for detaljen. Der er ægte teak på cockpitbordet og på agter badeplatforme, ferskvands bruser agter, håndvask med vandhane i cockpittet, køleskabsskuffe og en U-sofa der rummer plads nok til hele familien. På bagbord side finder du en solseng, hvor der er mulighed for at flytte ryglænet tilbage, for at sidde med front fremad. Fra kaptajn stolen er der et rigtig fint udsyn og en fantastisk ergonomi i måden at håndtere båden på - der er et rigtig godt vindspejl der sikre, at man til enhver tid sidder i sikkerhed for vind og vejr. I kahytten er der fin plads til at to personer kan overnatte og der er desuden lavet plads til, at det lille porta potti toilet kan benyttes under sejlads (tilkøb). Der er rigeligt af stuveplads fra kahytten og ind under cockpittet og under agterbænken - under agter trinene er der to store rum til fendere og fortøjnings-reb. Der er ligeledes lavet en super løsning under agterbænken, hvor en del af denne er inddraget til kaleche garage, idet båden her også har en fuld lys camperkaleche. Med denne lækre CC 6,5 DC er der lagt op til massere af action, hygge og længere ture til landets småøer - vandet er din legeplads! I dette tilbud får du båden med en Yamaha F150 motor, samt en lang række fabriksmonteret udstyr som; høj kaleche, udvidet badeplatforme (med teak), 30 Liters køleskab, Vandskitårn, Luksus Cockpitbord, Hyndepakke i cockpittet, Ferskvandssystem, 2 låger i dæk og meget meget mere. Skynd dig, det er sjælden vi udbyder sådan en fin båd og det er helt klar til at gå vandet Der er mulighed for at tilkøbe en rigtig fin 2500 kg trailer til kun kr. 15.000,- - sælges ikke separat. Sættet er virkelig flot og velholdt. Obs der er flere arkivbilleder for illustrationens skyld!

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Motorbåd m/ Kabinebåd

                    Motorbåd m/ Kabinebåd

                    78.500 kr.

                    Ny pris nu 78.500 kroner RYDS 535 FC. 2006 – Familie kabinebåd sælges. Klar til hygge fiske sejlture nu… Meget velholdt, med Suzuki DF 50 hk, motor fra 2006, som har gået 199 timer. Båden står på land plads på Vestegnen, - og kan beses efter aftale. Påhængsmotor kan nemt startes op, i stor vand balje, så du kan høre og se den. Fejlfri flot bund, uden hakker / ridser og skrammer… Der er netop lavet service på motor, med nye impeller, termostat, oliefilter, benzinfilter, - ny gearolie, m.m. Båden er selvlænsende, og alle 3 lænse rør er netop udskiftet med nye. Der er også monterings beslag til en evt. ekstra påhængsmotor, samt bade stige. Den er bundmalet med Hempel ’Racing Code’. Der medfølger Garmin GPS / Fish finder, transducer- Ekkolod, - Der medfølger: 3 stk. Redningsveste, bådshage, - fuld pæn blå 2 delt kaleche, - div. stang holdere, samt lidt fiskeudstyr, - anker, splitflag, brandslukker, førstehjælpstaske, - solfilm på alle ruder, - og solventilator og lys i kabinen, samt ekstra propel til at højt plane, - Sø kikkert + bærbar VHF ’ Icom’ radio, / nødblus, + i kabinen er der opsat USB til opladning af mobiltelefon / eller iPad. Der følger en synet Brenderup1000 kg. trailer med - den har nye bremser, og delvist nyt el system. El trailer-spil med fjern. btj. til trailer følger også med. (skal dog monteres) Samt hygge bord til enten kabine eller agter Der er ingen problemer med.at ligge udstrakt i kabinen hvis man er 205 cm høj. Har altid passet godt på den, og båden sælges kun fordi jeg er blevet ældre, - og dårlig gående… Alle originale købs og service dokumenter følger også med, så du kan se historikken på båden, Den har haft 2 ejere før mig. Flere billeder sendes gerne... Bud modtages gerne…

                    Greve·tor.·

                    33 fod sejlbåd Finn Fire mkII

                    33 fod sejlbåd Finn Fire mkII

                    137.000 kr.

                    Denne velsejlende dame med sovepladser til mindste 5 voksen. Sælges efter mange års glæde og gode stunder. båden har været i familien siden 2008 Hjemhørende Udbyhøj nord (plads 137) Finn fire 33 Mk II Årgang 1980 Længde 10.20 Bredde 3,30 Dybde 1.85 m Vægt 5 tons (Kølvægt 2300 kg BLY) sejl / Lys tal ca. 50 m2 / 1,15 Hun sejles med rorpind. Skrog som kingcruser 33 Køjepladser. dobbelt køje ude foran 2 x 1½ køjeplads i salon. samt en stikkøje agter. Motor Volvo Penta Md2020 (3cyl) 19 hp fra 2003, . Skøn lydløs motor. Sdrev og foldepropel fra 2003 Ferskvandskølet top / marchfart 7/6 knob Dieseltank 70 Ltr. Udstyr: 2023 - Nasa clipper log og ekkolod monteret - Bundmalet - Ny zink på drev 2021 - Ny gummi membran omkring sejldrev 2021 Nyt siden 2019 - Victron 30 ah lader med bluetooth - Oliefyr 2 kw som er ført til forkahyt samt salon - Skot monteret Affugter med slange til vasken. - Ny mastekrave. - Påbegyndt udskiftning af treadmaster til kiwigrip. lidt over halvvejs. - 180 Ah forbrugsbatteri. - 2 stk. foldesæde 2013-14 - 85 Ah Startbatteri - Furlex 200s rullestag samt rullefok Øvrige bemærkninger og udstyr - Autopilot til rorpind - køleskab med separat kompressor. - Landstrøm med 4 udtag. - Storsejl med gennemgående sejlpinde - Teak fenderlister med messing liste - 2 x gasblus samt gasovn. - Alle fald er ført til cockpit - Windbreaks samt spray hood - 2 stk. oppustelige redningsveste ældre. - 4 stk. almindelige redningsveste - Redningskrans - Ældre Raymarine kortplotter med kort over Danmark - Flagstang med flag - Foldeanker med 15 meter kæde samt tov med vægt - Spiler brugt meget lidt - Badestige - Fortøjninger - Massevis af ekstra tov - Plast vandtank 70 Ltr. - Toilet med vask - Branslukker 2 stk - Service til 6-8 personer. - Radarreflektor - Projektør - Værktøjskasse med det mest nødvendige. - Nyt Net til rælingen medfølger - Vinterstativ medfølger Mangler - Sejlene er af ældre dato men fungerer - Toilet

                    Havndal·tor.

                    Motorbåd med ninni diesel 14hk

                    Motorbåd med ninni diesel 14hk

                    23.000 kr.

                    18 fod med ninni diesel (kobota) motor der ruller perfekt under sejlads Ferskvandskølet Bruger ca.0,5liter diesel i timen Har forvarmersystem så den starter altid nemt også i Frost vejr. Motor og gearkasse kan stadig købes fra ny til 42.000 Super fin drivlinje der kan stoles på. Olie er netop skiftet på motor og gear. Omdrejnigstæller med timetæller samt kontrollamper for olietryk/lade/forvarmer er alt monteret sidste år Bundmalet sidste år Har ikke lagt i vandet fast i mange år Kun brugt til weekend ture osv. Der er monteret en stor bimini og lavet ruder til højre venstre og front alt er nemt at af og på montere efter vejrudsigten Trailer er synsklar med nye lejer og led lys der er som nyt Ring eller skriv ved spørsmål 2060 9647

                    Bramming·tor.

                    Corsiva 650 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

                    Corsiva 650 Tender - 25 HK Yamaha/Udstyr

                    289.900 kr.

                    Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! Corsiva 650 Tender er blandt kanalsejlernes favoritter. Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens fx. Flakfortet ud for Refshaleøen og Prøvestenen nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Tenderbåd vil man virkelig gerne ses i! Båden er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i motorrummet som fremdrift og kan leveres med et motor-program strækkende sig fra 6 HK og helt op til 60 HK og endda EL, hvis du er med på den grønne bølge. Denne Corsiva 650 Tender er spækket med udstyr og en superfin startup motor fra Yamaha med 25 HK og indsprøjtning! Båden er udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Sunset Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Teleflex-styring, Solhynde på agterdæk, teaklook på dørk, teaklook på badeplatform, fenderreb og meget meget mere. Båden er karakteseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Max HK: 60 Max Personer: 8 Bemærk kampagnen er kun gældende til vores åbent hus arrangement den 4. og 5. maj 2024.

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Ny
                    Jeanneau 5.5 WA Cap Camarat

                    Jeanneau 5.5 WA Cap Camarat

                    320.000 kr.

                    Den nye Cap Camarat 5.5 WA serie 2 har moderne flydende linjer. Med sin koniske V-formet Jeanneau skrog, demonstrerer den fremragende håndtering og hurtig planing for vandski. Det agterste cockpit er rummelig og indbydende, selv når motoren er tippet op. Du skal blot vende sidde pladserne rundt, når gæsterne samles omkring bordet. Den lyse og luftige kabine har et kemisk toilet, dobbelt køje og opbevaringsrum. Det forreste dæk, med niveau forsænket, er ideel til afslapning på soldækket. Kom og oplev denne nye alternative pult- og kahyts-båd hos os! Bemærk! Vi hjemtager kun Jeanneau både med hvid skrog for lager, farvet skrog er en option for bestillingsbåde. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=tond4m9CjMQ Sejlklar båd - tilbud med udstyr og Yamaha F100LB!!

                    Svendborg·tor.·Leif Larsen Marine A/S

                    Fremhævet
                    JokerBoat CLUBMAN 24

                    JokerBoat CLUBMAN 24

                    558.000 kr.

                    Clubman 24 er frem for alt en fritidsbåd. Clubman 24 er også velkendt som et bud på store yachter eller som taxa service. Designet som Clubman 28, men lidt mindre, er det hurtigt at placere i vandet og afhente med en kran på dæk eller i garagen. Uden Rollbar er dens højde ret lille, hvilket gør det endnu nemmere at håndtere. Den håndterbare størrelse på 7,5 meter har en vis fascination for sejlere takket være dens lette opbevaring om vinteren eller blot på grund af den lette fortøjning i havnen efter en smuk dag ved havet. På dæk er rummene designet til at rumme 6 personer, selvom kapaciteten er meget større (16 personer max). Clubman 24 tilbyder et stort rum og evnen til at montere en kraftigere motor, hvis det er nødvendigt. Rummene er designet til at rumme en familie, der ønsker at tilbringe en dag på havet, hvilket sikrer fuldstændig afslapning og sjov for alle passagerer. Standard udstyr: Årre Luftpumpe Reparationskit Brugervejledning + CE certifikat Soldæk hynder + føresstole Pult med vindskærm Metal håndtag Hydralisk styring Badestige 70 l. vandtank 380 l. brændstoftank Ekstra udstyr Teak dæk  Båd cover Styrepult cover Glasfiber rollbar (med lys) Bimini top Elektrisk ankerspil Solsejl Bruser Køleskab 75 liter Lufttryk måler FINANSIERING TILBYDES.

                    Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Panthera vildsvinefælde multitrap

                    Panthera vildsvinefælde multitrap

                    15.031 kr.

                    Har du et problem med vildsvin? Panthera har løsningen! Vi har 3 størrelsesmodeller af Multitrap - 7,5, 14 og 30 kvadratmeter og alle 3 er typegodkendt af det svenske miljøstyrelse til fangst af vildsvin. Disse fælder bruges også i Danmark med meget succesfulde resultater. Panthera vildsvinefælden Multitrap er stor og kan fange et stort antal vildsvin på én gang. Fangster på op til 20 vildsvin er ikke usædvanlige. Men på trods af sin store størrelse er multifælden meget nem at skille ad og samle, da den består af 8 sektioner, der let skubbes ind i hinanden. På disse er der placeret en overdel, der hælder ca. 30 grader indad. De er meget nemme at flytte og placere i skov og land og det skal helst placeres så der er træer/buske/stubbe etc. inde i vildsvinefælden så det ser så naturligt ud som muligt. Vi har en række smarte tilbehør til vores fælder! • Lukning via SMS - Overvåg din vildsvinefælde med et roach-kamera og bestem selv, hvornår du vil lukke den ved at sende en SMS-kommando. Meget effektiv, da du kan vente til hele flokken af ​​vildsvin er inde i fælden, før den lukker, og du bestemmer, hvornår du vil have fælden lukket. • Minkpolitiets SMS-alarm - Er en SMS-alarm, der kobles til en af ​​portene, når fælden lukker, sendes SMS, e-mail og push til dig. • Grønt lys - Tænder, når fælden lukker, så hele fælden lyser grønt, når du kommer til kalkning. Faciliterer meget! Link til produktfilm, når vi samler en multitrap 30 kvm - https://www.youtube.com/watch?v=uMQJdfWhDr0 Nu er en stigning i vores multitrap-fælder også godkendt og kan købes som færdiglavet eller som byggesæt. Læs mere om vores vildsvinefælder og se videoer på vores hjemmeside: www.vildsvinsfalla.se Kommunikation kan også foregå direkte via e-mail. [email protected]

                    Alunda, Sverige·ons.

                    Aqua Spirit 585DC - 130 HK Yamaha/Udstyr

                    Aqua Spirit 585DC - 130 HK Yamaha/Udstyr

                    369.900 kr.

                    Aqua Spirit Rib 585DC (Dual Console) med Yamaha F130 (Direct Injection). Denne model er som søster-Ripen Aqua Spirit 585 CAC en Limited Edition og ser ekstremt elegant og sporty ud - denne har til forskel to pulte, hver med vindskærm der beskytter når der er fart på. Båden har fast aluminiumsbund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Den bider ekstremt godt fast i vandet, på en helt anden måde, end hvad en glasfiberbåd gør og ikke mindst er støjen under sejllads en del mindre. Båden her er udstyret med fast agter-targabøje med lys, stor hyndepakke, front trin, batteri, batterikasse og hovedafbryder. Denne model er 585 cm. lang og 245 cm. bred og vejer blot 630 kg. selvom den har Aluminiumsskrog. Båden er påmonteret med den fine Yamaha 100 HK motor, der er motiveret til en masse gode timer på vandet. Der ydes 3 års garanti på motoren og 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden Godkendt til 10 Personer og max 150 HK motor. Ønsker du at få monteret en Transom stige på en af agter-platformene, koster dette under kr. 3.000,- inkl. moms og montering, eller hvad med et endnu mere sporty rat, hvor de flotte røde linjer fra skroget er kørt med på til kun 1.998,- inkl. moms og montering. Mulighederne er mange - det er dig der sætter begrænsningerne. Hvorfor vælge en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning.

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Ny
                    Yamarin 67 DC

                    Yamarin 67 DC

                    725.000 kr.

                     Moderne DC med alle funktionerne fra en stor daycruiser! Yamarin 67 DC den version uden pantry men til gengæld ekstra mange siddepladser. Yamarin 67 Day Cruiser er en slank og stilfuld båd, der tilbyder en fantastisk måde at skabe de uforglemmelige sommerminder. Designet til otte personer, 67 DC er en funktionel båd udstyret med mange funktioner fra de større daycruiser-modeller, der tilføjer den direkte til toppen af ​​den populære størrelseskategori. Yamarin 67 DC gør underværker som en dagstursbåd for en familie eller en gruppe venner. Kabinen på den nye Yamarin 67 DC har en skydedør, og de store skrogvinduer og taglugen fylder kabinen med naturligt lys. Kabinen er ideel til at sove natten over, som lurplads for børn og til opbevaring af bagage. Der er et stort opbevaringsrum under sengen, og et vandtoilet for at gøre kabinen endnu mere praktisk. Det åbne siddeområde på Yamarin 67 DC er et perfekt sted at nyde en solrig sommerdag. Der er en komfortabel U-formet sofa agter, og vipperyglænet på førerens dobbeltsæde kan drejes helt for at skabe et behageligt socialt samvær for op til syv personer. Midt i sofaarrangementet kan der stilles et valgfrit bord op samt en solseng til at udnytte sommerdagene bedst muligt. Det åbne rums funktionaliteter suppleres af generøse opbevaringspladser og kopholdere. At gå ombord på båden og bevæge sig ombord er sikkert og nemt takket være det jævne stævndæk, ergonomiske faste trin og store svømmeplatforme. Vandski bøjlen, der også fungerer som et ekstra støttegelænder for sikker adgang til svømmeplatformene er også en god løsning. Generøst størrelse bokse til opbevaring af reb er placeret både ved stævnen og agterstavnen. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=-A5WP3Q-_dA

                    Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

                    Fremhævet
                    Clear Kano inkl. LED lys

                    Clear Kano inkl. LED lys

                    13.990 kr.

                    Kanoen er udstyret med et anodiseret aluminiums indvendigt rammesystem, dobbelte flydeblærer, to stykker dobbelt-ende pagajer, to stykker sæder og et stykke tilbagetrækkeligt system. Den enkle renhed af den gennemsigtige kanoers elegante, men kraftfulde gennemsigtige skrog har en uimodståelig skønhed. Den indvendige aluminiumsramme og kanotilbehørets tidløse, no-frills former skaber en sportslig og moderne effekt. Kanoen kommer med sportssæder designet til komfort, der ikke kun sørger for en behagelig tur, men også opfylder dine krav til kvalitet og stil. Den gennemsigtige kajak er lavet af 100 % ny polycarbonatharpiks importeret fra Bayer og GE Lexan, med utrolig slagfasthed og holdbarhed. Vægt: 23 kg Lasteevne: Op til 200 kg Aktivitet på vandet, til hele familien.

                    Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

                    Fremhævet
                    Yamarin 67 DC

                    Yamarin 67 DC

                    618.000 kr.

                    Ny moderne DC med alle funktionerne fra en stor daycruiser! Yamarin 67 DC Yamarin 67 Day Cruiser er en slank og stilfuld båd, der tilbyder en fantastisk måde at skabe de uforglemmelige sommerminder. Designet til otte personer, 67 DC er en funktionel båd udstyret med mange funktioner fra de større daycruiser-modeller, der tilføjer den direkte til toppen af ​​den populære størrelseskategori. Yamarin 67 DC gør underværker som en dagstursbåd for en familie eller en gruppe venner. Kabinen på den nye Yamarin 67 DC har en skydedør, og de store skrogvinduer og taglugen fylder kabinen med naturligt lys. Kabinen er ideel til at sove natten over, som lurplads for børn og til opbevaring af bagage. Der er et stort opbevaringsrum under sengen, og et vandtoilet fås som tilvalg for at gøre kabinen endnu mere praktisk. Det åbne siddeområde på Yamarin 67 DC er et perfekt sted at nyde en solrig sommerdag. Der er en komfortabel U-formet sofa agter, og vipperyglænet på førerens dobbeltsæde kan drejes helt for at skabe et behageligt socialt samvær for op til syv personer. Midt i sofaarrangementet kan der stilles et valgfrit bord op samt en solseng til at udnytte sommerdagene bedst muligt. Til længere krydstogter giver Premium Edition-pakken ekstra praktiske funktioner med et køleskab, et spisekammer med et trykvandssystem og et komfur med et beskyttende låg, der åbner i en praktisk bordplade til madlavning. Det åbne rums funktionaliteter suppleres af generøse opbevaringspladser og kopholdere. At gå ombord på båden og bevæge sig ombord er sikkert og nemt takket være det jævne stævndæk, ergonomiske faste trin og store svømmeplatforme. Premium Edition-pakken inkluderer en vandskibue, der også fungerer som et ekstra støttegelænder for sikker adgang til svømmeplatformene. Generøst størrelse bokse til opbevaring af reb er placeret både ved stævnen og agterstavnen. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Grundpris for standard båd med Yamaha F150XCA el-gears model. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=-A5WP3Q-_dA

                    Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

                    Fremhævet
                    Clear Paddleboard inkl. LED lys og taske

                    Clear Paddleboard inkl. LED lys og taske

                    13.990 kr.

                    Paddleboardet er lavet af højkvalitets polycarbonat jomfrumateriale fra Makrolon og Lexan. Det tilbyder et fuldt gennemsigtigt vindue, der hjælper dig med at opdage en helt ny verden under dine fødder. Det klare SUP-bræt giver dig en unik og spændende padleoplevelse, af at gå på vandet, mens du padler. Gummimåtten og fodsnoren holder dig i en sikker og skridsikker tilstand. Et længere bræt med aftagelig finne giver større stabilitet ved skiftende tidevand under udflugter og safari. Boardet er 100 % gennemsigtigt og giver dig mulighed for at opdage en helt ny verden under dine fødder, mens du padler. Dimension: 3,20 m (L) x 0,92 m (B) x 0,14 m (D). Vægt: 26 kg/stk. Vægtkapacitet: 150 kg. Padlefarve: Sort. Antislip måttefarve: Sort. Kantbeskytter: Sort. Aktivitet på vandet, til hele familien.

                    Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

                    Fremhævet
                    Aqua Spirit 585CAC - 130 HK Yamaha/Udstyr

                    Aqua Spirit 585CAC - 130 HK Yamaha/Udstyr

                    349.900 kr.

                    Aqua Spirit Rib 585CAC med Yamaha F130 (Direct Injection) Denne model er i Limited Edition og ser ekstremt elegant ud - den har fast aluminiumsbund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde, end hvad en glasfiberbåd gør og ikke mindst er støjen under sejllads en del mindre. Båden her er udstyret med fast agter-targabøje med lys, stor hyndepakke, front trin, batteri, batterikasse og hovedafbryder. Denne model er 585 cm. lang og 245 cm. bred og vejer blot 610 kg. selvom den har Aluminiumsskrog. Båden er påmonteret med den fine Yamaha 130 HK motor, der er motiveret til en masse gode timer på vandet. Der ydes 3 års garanti på motoren og 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med styrekonsol Godkendt til 10 Personer og max 150 HK motor. Ønsker du at få monteret en Transom stige på en af agter-platformene, koster dette under kr. 3.000,- inkl. moms og montering, eller hvad med et endnu mere sporty rat, hvor de flotte røde linjer fra skroget er kørt med på til kun 1.998,- inkl. moms og montering. Mulighederne er mange - det er dig der sætter begrænsningerne. Hvorfor vælge en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning.

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Ny
                    Quicksilver Activ 755 Weekender

                    Quicksilver Activ 755 Weekender

                    670.000 kr.

                    Quicksilver Activ 755 Weekend , Motorbåd, årg. 2021, 24 fod, 4 sovepladser, 250 hk , Mercury V8, benzin, motorårgang: 2021, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,85, dybde 0,5, hjemhavn: Nyborg, lækker weekendbåd til salg, sælges på grund af tidsmangel den er købt sidste år og har ligget i vand sommer 2022 og 5 uger i år den har være opbevaret i bådtelt vinter over, den har alt i udstyr, og har kun sejlet 5 timer ! ny pris ca. 850.000,- stor lys kabine i stævn, og stor køje under cockpit gulvet, toilet med håndvask, og en masse opbevaringsplads Udstyr: Smart edition pakke med solindsats fordæk, gardiner, el ankerspil, tagluge, køleskab, l-sofa udvidelse i agter, sø toilet, elektrisk trim flaps, Lindstrøm, solindsatshynder i cockpit, gaskomfur, led belysning inde og ude, fortøjningssæt m fender, komplet kaleche med sider, hull colour darki grey, bowpropel, 3 batterier, motorlås, Garmin echomap 92sv UHD m GT56 UHD-TM + søkort, rustfri plov anker med bly tov, badeplatformudvidelse , eva deck, brandslukker, service overholdt, vesselview mobile, ActiveTrim, cockpitbruser

                    Årslev·tir.·

                    Fremhævet
                    FISKEJOLLE  20hk

                    FISKEJOLLE 20hk

                    57.000 kr.

                    Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 62500kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

                    Auning·tir.·

                     fiske jolle.20 fod

                    fiske jolle.20 fod

                    57.000 kr.

                    Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 62500kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

                    Grenaa·tir.·

                    Aqua Spirit S700 - 150 HK Yamaha

                    Aqua Spirit S700 - 150 HK Yamaha

                    489.900 kr.

                    Aqua Spirit 700 - ultimativ klon imellem vandsport og selskabs båd. Velkommen ombord på den Ukrainsk producerede rib Aquaspirit 700. Dette er en rib der er udviklet med afsæt Aqua Spirit 585 - bare endnu større og med mange flere options, qua dens størrelse. Her har du mulighed for at få dig en lækker eventbåd, observationsbåd, udlejningsbåd eller noget helt fjerde - det er op til jeg hvordan den skal indrettes og designes - den kan leveres med ryttersæder hele vejen ned igennem, konsollet kan flyttes frem eller tilbage, der kan monteres T-top, eller engine bar - den kan kort sagt produceres netop til den maritime opgave den skal udfylde. Da båden har et dobbeltskroget aluskrog, er det muligt at sejle helt op på kysten, for sikker landsætning af tropper eller specialstyrker. Det er muligt at komme ombord både fra bov og agter platformene - platformene er gode store og bestiller du båden med foamdørk, så får du også et skridsikkert underlag, selv med våde fødder. I den forreste del af konsollet kan du åbne en låge ind til et lille rum, som kan anvendes til f.eks toilet rum - der er simpelthen mulighed for at stille et toilet, sætte sig og lukke lågen, således du kan sidde helt privat - der er desuden lys i rummet. Langs fribordet fra front til bag, finder du mange fortøjningsmuligheder og er du typen der gerne vil have lidt skygge når du er på vandet, kan båden også bestilles med et flot og maskulint A-frame stativ, der kan holde en bimini - her har du også mulighed for at få monteret udryknings -og arbejdslys. Bestiller du båden med et musikanlæg, har du mulighed for at hænge højtalere kabinetter op i stillet - frækt men stilfuldt. Hele båden er selvfølgelig pulverlakeret i Aqua Spirits velkendte mat mørkegrå farve - skal båden bruges i forsvaret eller i anden beredskab, kan den leveres i andre farver som du eller I bestemmer. Båden har et såkaldt step down alu skrog, med en konstruktion der sikre båden god stabilitet og brændstoføkonomi - nåh ja så sejler den næsten 50 knop med en 250 hk maskine. Plads fra 8 til 12 personer, afhængig af layout. Max motor 250 HK (mulighed for twin installation) Dette er båden du bør overveje, hvis du er i markedet efter både som Brig, Grand, Pure4 fun eller aquarib

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Ny
                    Peak Fitness R-9

                    Peak Fitness R-9

                    6.495 kr.

                    Peak Fitness R-9 romaskinen giver dig et naturligt rotræk og en god ro-fornemmelse. Computeren er motiverende med sine mange forskellige programmer og mange andre muligheder. Peak Fitness R9 bruger magnet og luft modstand, der er op til 16 modstands niveauer. Den er let at flytte på, med romaskinens transport hjul, og kan foldes sammen for nem opbevaring. Computer: - Flot 2 Farvet lys i computeren - 12 interval programmer (hvor du kan sætte din egen tid, mål for forbrændte kcal og mål for din distance. Du kan også lade det hele blive styret automatisk) - Du kan se dine rotag - Der er 4 bruger profiler - Du kan lave dit eget interval program - Du kan ro mod en anden på computeren - Indbygget Pulsmodtager (modtager: kodet og ukodet pulsbælte fra Polar) Bremsesystem: Magnet og luft modstand Træk: Remtræk Maks brugervægt: 130 kg. Egen vægt: 36 kg. Siddehøjde: 35 cm. Mål opstillet (L*B*H): 237*50*91 cm. Mål sammenklappet (L*B*H): 130*50*167 cm. Kan ses og prøves i butikken i Skanderborg på Grønlandsvej 8

                    Skanderborg·tir.·Fitnessgruppen

                    Fremhævet
                    Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha/udstyr

                    Coaster 600 BR - 100 HK Yamaha/udstyr

                    299.900 kr.

                    Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye 2021 farver (CARBON med synlige stiklinger). Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning - ved tilkøb af solseng. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Bemærk denne version er en bestillingsvare.

                    Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

                    Side:
                    af 5