Galleri annoncer
SKLZ smash bag til golf

SKLZ smash bag til golf

249,95 kr.

Golf Smash bag fra SKLZ Oplev følelsen af et korrekt slag med SKLZ Golf Smash Bag. Træning med SKLZ Smash Bag hjælper med at eliminere dårlige slag. Smash bag hjælper dig af med slices og forbedrer den overordnede nøjagtighed i dine sving. Målskiven på siden af Smash Bag giver dig en visuel guideline for, hvordan du skal slå dit slag. Målskiven på tasken hjælper dig med at finjustere dit sving Tasken er designet til at tåle alle de slag du giver den Med plads til tøj, træningsudstyr og lign. Lavet i særlig holdbart materiale Smash Bag er designet til at tage imod alle de tæsk der kommer fra dine køller fordi den er lavet i materiale, der tåler høj indvirkning. I tasken er der en ring, man kan sætte en pind i jorden igennem så Smash Bag bliver på sin plads. Smash Bag fra SKLZ blev i en afstemning blandt Golf Range Association en af deres top 25 undervisnings- og uddannelseshjælpemidler.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Cobra Golf T-Rail Golfklub - jern

    Cobra Golf T-Rail Golfklub - jern

    5.679,00 kr.

    MuzikerPå lagerFra PriceRunner
      Sponsoreret
      Everfit løbebånd - TFK-135 Slim

      Everfit løbebånd - TFK-135 Slim

      4.999,00 kr.

      Løbebånd fra Everfit Everfit TFK-135 Slim er det perfekte løbebånd til små hjem, eller hvis pladsen er trang. Løbebåndet kan nemlig slås helt sammen, så det let passer under sengen, sofaen eller i skabet efter endt brug. Hold formen hjemme i stuen eller på kontoret Super kompakt design Kommer med fjernbetjening Max hastighed: 8 km/t Computer der viser træningsdata Foldbart Til løbe- eller gåtræning Løbebåndet som kommer i en flot bronze-farve har en maks. hastighed på 8 km/t samt en smart computer som viser dig data såsom hastighed, distance, tid, kalorier og antal skridt.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        POWAKADDY XL Lithium Golf batteri NYT!

        POWAKADDY XL Lithium Golf batteri NYT!

        1.400 kr.

        Powakaddy XL Golf Lithium 36 hullers originalt topklasse batteri. 100% NYT og ubrugt. RESTPARTI. Incl lader og t-bar connector til skrueterminal. Passer til Powakaddy,Powerbug. Hillbilly og et hav af andre vogne. Har din vogn ikke t-bar stik kan jeg ændre det for dig. Adaptorplade kan medkøbes for +200,-kr. så kan batteriet bruges på FW3-5-7 samt C2 og C2i vognene fra Powakaddy. Meget lav vægt 1,8kg-kan løftes i en lillefinger. Mål: 80x180x134mm. Prisen er fast og jeg ønsker ingen lave tilbud tak. Evt GLS fragt kr. 49,- Afhentning i Aarhus N kun efter aftale.

        Aarhus N·24. feb.·