Galleri annoncer
Uncle Mike's - Patronholder 9 Stk. Riffel

Uncle Mike's - Patronholder 9 Stk. Riffel

199,00 kr.

Ribe Jagt & FiskeriPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Bluey løbehjul med 3 hjul - Blå

    Bluey løbehjul med 3 hjul - Blå

    279,95 kr.

    Løbehjul med Bluey motiv Tag med Bluey og Bingo afsted på de skønneste eventyr, når du suser afsted på dit seje løbehjul. Vær den første, der når frem til skolen eller bussen - fordi du er lynhurtig på løbehjulet. Justerbar højde Ekstrastor anti-slip ståplade Håndtag med riflet overflade Mere stabilitet og sikkerhed, når barnet fiser afsted Med i alt tre hjul - ét foran og to baghjul, fremmes stabilitet og balance, når barnet kører rundt. Løbehjulet har også en ekstra stor ståflade med anti-slip funktion, så barnet står bedre fast. Håndtagene har en riflet overflade, så barnet nemt kan holde rigtig fast, når de fiser over fortorvet! Styret kan justeres, så løbehjulet kan vokse sammen med dig.For endnu mere sikkerhed anbefales det, at der bruges cykelhjem ved kørsel - og at der anvendes reflekser og lys, når der køres i tåget vejr eller i mørke.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Paw Patrol løbehjul med 3 hjul - Blå/Rød

      Paw Patrol løbehjul med 3 hjul - Blå/Rød

      279,95 kr.

      Løbehjul med Paw Patrol motiv Tag ud på et vaskeægte Paw Patrol-eventyr - og sus afsted, mens du hjælper hvalpene med at redde verden! Vær den første, der når frem til skolen eller bussen - fordi du er lynhurtig på løbehjulet. Justerbar højde Ekstrastor anti-slip ståplade Håndtag med riflet overflade Mere stabilitet og sikkerhed, når barnet fiser afsted Med i alt tre hjul - ét foran og to baghjul, fremmes stabilitet og balance, når barnet kører rundt. Løbehjulet har også en ekstra stor ståflade med anti-slip funktion, så barnet står bedre fast. Håndtagene har en riflet overflade, så barnet nemt kan holde rigtig fast, når de fiser over fortorvet! Styret kan justeres, så løbehjulet kan vokse sammen med dig.For endnu mere sikkerhed anbefales det, at der bruges cykelhjem ved kørsel - og at der anvendes reflekser og lys, når der køres i tåget vejr eller i mørke.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        FX Wildcat incl. al tilbehør

        FX Wildcat incl. al tilbehør

        22.000 kr.

        FX Wildcat 5,5 mm. Efter lang tids overvejelse har jeg valgt at sælge mit pcp da jeg desværre kan mærke gnisten for pcp ikke rigtig er der længere.. Geværet er købt i 2022 hos Gunpit og der er derfor stadig garanti på. Jeg har IKKE skudt meget med dette gevær men har selvfølgelig testet det og skudt det til.. Nok kun 1-2 dåser hagl. Og det står derfor som nyt, uden den mindste skramme. Jeg har aldrig haft behov for at ændre på nogen indstillinger på geværet for at optimere det. Da jeg skød det gennem chronografen da jeg fik det, skød det simpelthen så godt. (Se billede) og ud af mange erhvervede pcp geværer har jeg ikke haft et som fra fabrikken skyder så ensartet og godt.- præcisionen er som det er ved FX, bare sindssyg god. Regulatoren er sat til knap 120 bar, hvilket ikke er særligt højt, hvorfor det skyder en del skud før opfyldning kræves. Det sender et JSB 18 grain hagl afsted med 895 fod. Har man lyst kan man ændre trykket højere så det snildt kan sende haglet langt hurtigere afsted. Men det er der ikke rigtig nogen god grund til. Der følger alt med til geværet og jeg sælger KUN samlet da jeg ikke vil ligge inde med noget bagefter. ( dog kan pard 8 og termisk godt udgå) Hermed udstyr med nypriser: FX Wildcat 11600 kr (Jagttegn forevises) Pard 8 6000 kr. (Tilladelse skal erhverves) Donny FL lyddæmper 1500 kr ekstra magasin 400 kr strop 300 kr Bipod 1100 kr 12 liter flaske (godkendt) 3000 kr 3 liter flaske (godkendt) 1400 kr påfyldningshane 500 kr Hik Micro 15 mm termisk 6000 kr Samlet nypris 31800 kr INTET af udstyret fejler noget og står som nyt og alt vil blive gennemprøvet/testet ved salg. Gør et godt køb og spar en hulens masse penge. 22000 kr. Ønsker man at købe uden pard 8 og termisk spotter er prisen selvfølgelig en del anderledes. Billede af termisk tilgår snarest. EVT. bytte med god riffel.

        Jyderup·13. apr.

        Jagtriffel Carl Gustav 6,5 x 55 mm inklusiv lyddæm

        Jagtriffel Carl Gustav 6,5 x 55 mm inklusiv lyddæm

        5.000 kr.

        Jagtriffel Carl Gustav 6,5 x 55 mm, Super præcis kvalitetsvåben. inklusiv Sonic 45 lyddæmper. Den perfekte løsning til ny-jægeren, som vil have et rekylfrit gevær i kaliber 6,5 x 55 mm. Formodentlig den kaliber med billigst tilgængelige riffel ammunition. Fremvises kun til personer med gyldigt jagtegn. Våbnet har primært været brugt til jagt og har et tæt samlet skudbillede op til min 200 m. Skæftetræ eg. Riflen er oprindelig Swedish Mauser og solgt ubrugt/ny fra overskudslager i slutningen af 1980erne hvor de er ilagt dansk produceret skæfter og ladegreb. Sikring og aftrækker er ny dato og aftrækket er som på moderene rifler, super let. 6,5 x 55 mm har en meget lige bane frem til 200 m og kan lovligt og effektivt nedlægge Gris, Kronvildt, Elg både med blyfri og traditionel ammunition og er selvfølgelig den perfekte råvildt-kaliber, . E100 9,1 gr +3000 kj

        Hvidovre·10. jan.·

        Shinsung industries Luft gevær 9mm

        Shinsung industries Luft gevær 9mm

        4.500 kr.

        Sjældent udbudt pcp luftgevær. Der skal rydes op i skabet, så derfor sættes denne riffel til salg. Skyder med 9mm bly hagl, som har en udgangs hastighed der ligger omkring de 250 meter i sekundet. De bruges i Korea til vildsvine jagt, så det er ikke et gevær der er lavet til at skyde dåser med i baghaven. Der følger to dåser 9mm hagl med. Det har lidt små skrammer, men er bestemt ikke blevet mishandlet. Magasinet er desværre bortkommet, men kan bestilles hjem online. Fremvisning af jagttegn, er en selvfølge inden udlevering //Stefan

        Tylstrup·8. nov. 2023·

        Magnetisk Riffel Holder

        Magnetisk Riffel Holder

        150 kr.

        Holderen har en diameter på 21mm så passer derfor til langt de fleste rifler. Holderen kan sættes over alt i våbenskabet ved hjælp af 2 stærke magneter. Du har derfor mulighed for at finde den perfekte højde til dit gevær. I fronten sidder der en magnet som holder riflen på plads. Det betyder at du ikke bekymre dig om dine våben vælter når du putter den ind og ud af våbenskabet. Holderen er lang nok til kikkertsigtet ikke går imod våbenskabet. Den 3D printet i PLA og kan købes i sort eller hvid. Hvis du ønsker mere information send mig endelig en PB. Ved køb af 1 er prisen er fast. Ved køb af flere kan prisen forhandles.

        Aalborg·28. dec. 2022