Galleri annoncer
Kinetic pirkestang - Glasfiber

Kinetic pirkestang - Glasfiber

299,00 kr.

Pirkestang til saltvandsfiskeri Tag på saltvandsfiskeri med denne pirkestang. En pirkestang er ikke til at kaste med, men er kort og kraftig og stiv. Den er ideel til at fiske fra båd efter fx torsk. Komfortabelt håndtag Ideel til at fange fisk fra båd Inkl. hjul Fang sild, makrel, torsk, fladfisk Når du skal bruge pirkestangen, skal du blot sænke pirken ned på dybt vand, og så overfalder torsken den selv, og så er det bare at trække op. Det er også muligt at fiske, sild, makrel og fladfisk på denne måde. Solidt greb til alt slags vej Kinetic Fantastica pirkestang er bygget på en stærk uddelt glasfiberklinge med god følsomhed i spidsen. Det komfortable EVA håndtag giver et solidt greb i al slags vejr. Den har letvægtsspole i grafit påspolet monofilline. Specifikationer: - Grafit hjulkrop forstærket med metalkapper - Balanceret grafit roto - Galvaniseret grafitspole - Kuglelejer i rustfrit stål - Diskdrag bremsesystem - Piniongear - Bøjle og lineføre i rustfrit stål - Grafithåndtag - Kompositknop - Påspolet med nylon - CrystalCross CC - Stærk glasfiberklasse med medium aktion - Trebenet SIC øjer

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Kinetic fiskenet - Sort/blå

    Kinetic fiskenet - Sort/blå

    199,00 kr.

    Fiskenet fra Kinetic Det perfekte net, hvad enten du fisker med flue eller spin, om du vadefisker eller er fra kajak. Micro-mesh net - blødt og skånsomt Bred flydende ramme og flad bund Komfortabelt skum håndtag Indbygget lanyard snor Smarte detaljer Kinetic Floating Net har en bred, højt flydende ramme og en flad bund, et design der er skånsomt ved landing af fisk. Det finmasket micro-mesh net er både blødt og skånsomt overfor, især ørreder og andre sensitive arter. Den indbyggede lanyard snor gør det enkelt at fæstne nettet til resten af dit udstyr.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Kinetic Digital fiske vægt max 50kg

      Kinetic Digital fiske vægt max 50kg

      200,00 kr.

      WatskiPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        Ryds 520 ST - 50 hk Yamaha

        Ryds 520 ST - 50 hk Yamaha

        24.500 kr.

        Pæn og regulær Ryds 520 ST med kaleche, hynder og 50 hk Yamaha med Autolube. Motor har elstart og fjernbetjening men ikke powertrim. Det er den populære og meget stabile model med åbningsbart vindue i fronten for lettere ombordstigning, så man slipper for at balancere på siden. 2-delt fin kaleche samt fine hynder. Båden er naturligvis synkefri. Motor sidst serviceret sommeren '22. Perfekt fiskebåd, da du kan stå helt ud til rælingen og fiske. Ny Lowrange ekkolod med Fishfinder kan medkøbes. Kan også købes hver for sig: Båden - kr. 21.000 Motor - kr 6.000 inkl. fjernbetjening. Traileren følger ikke med og er IKKE til salg. Ingen bytte ! Kan evt leveres. Billedsamlere og skambydere behøver ikke henvende sig.

        Brande·i dag·

         fiske jolle.20 fod

        fiske jolle.20 fod

        57.000 kr.

        Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 62500kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

        Grenaa·i dag·

        Fjordjollen 390 Fisk - 5 HK Yamaha

        Fjordjollen 390 Fisk - 5 HK Yamaha

        24.995 kr.

        Demobåd - specialpris 1 stk. Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Båden kan sammensættes med en Yamaha motor efter eget valg. Helt op til 10 HK. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Længde 395 cm. Bredde 148 cm. Vægt 130 kg. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer CE godkendt Denne jolle er godkendt til max 10 HK. Vælg mellem: Yamaha F6 CMHS - Kr. 9.299,- (Kort ben & Håndstyring) Yamaha F9.9 JMHS - Kr. 22.300,- (Kort ben, Styrehåndtag & Manuel Start).

        Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

        Chaparral 270 Signature - 5.7L Volvo Penta

        Chaparral 270 Signature - 5.7L Volvo Penta

        389.900 kr.

        Velholdt og sejlklar Chaparral 270 Signature! -Sælges i anvisningssalg for kunde- Nedsat 20.000 kr. Båden kan besigtiges fra dags dato! Båden er fra 2007 (Søsat i 2008), og er et vidunder af slagsen. Den perfekte kombination af en weekendtur båd, og en ægte solbader. Her forbinder man det luksuriøse sejlerliv med hverdags sejlads! Drømmer du om at opgradere din sejlerlyst til et hobby niveau hvor du kan tage familien og venner med, så ligger vi nu inde med muligheden! Ombord på denne Chaparral finder du et agtercockpit, med et stort loungeområde som har indbydende plads til dig og dit selskab. Smid dig i sofaerne og find nogle kolde drikkevarer frem imens kaptajnen styrer skibet afsted til søs. En vaske ægte voksen Daycruiser, som er bygget i kvalitetsmaterialer og med indretnings design som var langt forud for dens tid. Båden er bygget i en glansfuld Steelblue som giver et ekstravagant kosmetisk look. Forestil dig lige hvor meget den skinner med genskæret fra vandets overflade, en varm sommerdag. Der medfølger en høj kaleche som er syet i blå farve, således at det hele matcher. Vaske ægte familiebåd... Du får et hav af muligheder når du ejer en kvalitetsbevidst Chaparral, bogstaveligtalt. Drømmer du om at opleve møns klint fra søsiden eller tursejlds i det sydfynske ø-hav, skal du ikke lede meget længere. Oplev børnene udvikle sig i deres liv imens du giver dem oplevelser man ellers ikke ser hver dag. Lær dem at sejle, at campere på vandet, nyde roen ved at fiske, adrenalinen ved at lave vandsport og vigtigst af alt - det rare folkefærd man finder i de danske havne. Perfekt båd at have en havneplads til - sit eget hjemsted man kan sejle ud fra. Skynd dig! Der er kun denne éne! Obs. udvalgte billeder kan være arkivbilleder. Båden står opbevaret i Holstebro og kan besigtiges efter aftale med salgsafdelingen. Ring/skriv i forvejen.

        Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

        Fjordjollen 470 Fisk - 15 HK Yamaha

        Fjordjollen 470 Fisk - 15 HK Yamaha

        46.995 kr.

        Demobåd - specialpris 1 stk. Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Båden kan sammensættes med en Yamaha motor efter eget valg. Helt op til 30 HK. Kan finansieres uden udbetaling! Længde 472 cm. Bredde 190 cm. Dybde 15 cm. Vægt 260 kg. Benlængde: Lang Godkendt til 4 personer CE godkendt Denne jolle er godkendt til max 30 HK. Vælg mellem: Yamaha F9.9 JMHL - Kr. 19.999,- (Langt ben, Styrehåndtag & Manuel Start) Yamaha F15 CMHL - Kr. 24.400,- (Langt ben & Håndstyret) Yamaha F20 GMHL - Kr. 28.400,- (Langt ben & Håndstyring)

        Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

        Beneteau Barracuda 8 - 2020

        Beneteau Barracuda 8 - 2020

        599.900 kr.

        I hælene på den succes som Barracuda 7 har opnået, tilbyder Beneteau en innovativ ny model 8 i en trailervenlig størrelse. Båden her har kun haft en ejer, og han har passet og plejet båden i de timer den har sejlet siden den blev søsat i efteråret 2019 (Model 2020). Beneteau Barracuda indeholder alle de ønskede behov for komfortabel sejlads - herunder et eventyrligt look, adgang via to side-døre til et forsænket sidedæk og et rummeligt agter cockpit, hvor der er massere af siddeplads til at nyde sejlturen. Fiskerne vil sætte pris på denne båds mange sportslige egenskaber, samt den store mængde af Garmin udstyr! Parret med twin 200 HK påhængsmotor og elektronisk gear/gear, er det dybe V-formede skrog hurtigt og stabilt under alle forhold med fremragende søfarende kvaliteter. Dette giver en formidabel sejloplevelse! I denne to-dørs konfiguration er Barracudaen perfekt tilpasset til fiskeri. Med skydeglasdør agter, velbeskyttet sidedæk og dybe cockpit, er bevægelse rundt på dækket mellem roret og det fuldstændige åbne cockpit er sikkert og nemt! Båden tilbyder maksimeret plads ombord, og der er masser af plads til dedikeret fiskeudstyr (fiskebrønd, stangholdere, rælingsholder, skærebræt, vaskeanlægspumpe til dæk...). Bemærk størrelsen på agterdækket - her kan en familie på 6-7 mand sidde rundt om det store bord og nyde en frokost og et koldt glas hvidvin. Der er naturligvis køleskab hertil. Kræver turen en overnatning så er der også rig mulighed for dette i den fine kahyt. Fællesdør-konfigurationen favoriserer familie-cruising med bænk-sæder placeret lige bag styrehuset, i læ for vinden og står overfor en komfortabel cockpit salon. Det rummelige styrehus har nemt plads til 4 mennesker omkring et udtrækkeligt bord. Uanset om man er til fiskeri, familie-cruising/udflugter eller vandsport så tilpasser denne båd fuldt ud dine behov med mange mulige indvendige og udvendige konfigurationer, og alt det ekstra udstyr. Bemærk arkiv billeder.

        Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

        SPAR 18000kr i forhold til ny pris. Ca. Halv pris

        SPAR 18000kr i forhold til ny pris. Ca. Halv pris

        19.000 kr.

        KUN JOLLEN DER SÆLGES. Nydam 470 sport / fisk kun 3 år gammel og sejlet meget lidt 5-10 gange. En fantastisk dejlig familie eller fiske jolle. 
Den er dejlig brede næsten 2 m. så den vipper ikke selv om man er 3 der står i samme side og så har den ringdæk som gør den stærkere og meget stabil samt fuldstændig flad dobbelbund og luft tanke som gør den fuldstændig synkfri. Den har løs bænk i midten når den er taget af er masser af plads til garn ruser tejner og andet fiskeudstyr, eller ved hygge med familien med en stor madras til solbad eller overnatning i det fri. Den har ingen skader eller reparationer så den er helt klar til brug. Udviklet i Danmark i samarbejde med erhvervs samt lystfisker så her er der tænkt på alt. Bruges af sejlklubber off. Instutioner samt tyske havnepoliti. 
 Den Sejler med langt ben Og er Godkendt til 50hk Tager op til 650 kg. Eller 6 voksne. Sejler 40 km/h med en 20 hk 2 takt motor.
Så mindre kan sagtens gøre det. Nypris 37000kr. Kan måske hjælpe med lev. Mod betaling

        Randers C·søn.·

        Motorbåd m/ Kabinebåd

        Motorbåd m/ Kabinebåd

        80.000 kr.

        RYDS 535 FC. 2006 – Familie kabinebåd sælges. Klar til hygge fiske sejlture nu… Meget velholdt, med Suzuki DF 50 hk, motor fra 2006, som har gået 199 timer. Båden står på land plads på Vestegnen, - og kan beses efter aftale. Påhængsmotor kan nemt startes op, i stor vand balje, så du kan høre og se den. Fejlfri flot bund, uden hakker / ridser og skrammer… Der er netop lavet service på motor, med nye impeller, termostat, oliefilter, benzinfilter, - ny gearolie, m.m. Båden er selvlænsende, og alle 3 lænse rør er netop udskiftet med nye. Der er også monterings beslag til en evt. ekstra påhængsmotor, samt bade stige. Den er bundmalet med Hempel ’Racing Code’. Der medfølger Garmin GPS / Fish finder, transducer- Ekkolod, - Der medfølger: 3 stk. Redningsveste, bådshage, - fuld pæn blå 2 delt kaleche, - div. stang holdere, samt lidt fiskeudstyr, - anker, splitflag, brandslukker, førstehjælpstaske, - solfilm på alle ruder, - og solventilator og lys i kabinen, samt ekstra propel til at højt plane, - Sø kikkert + bærbar VHF ’ Icom’ radio, / nødblus, + i kabinen er der opsat USB til opladning af mobiltelefon / eller iPad. Der følger en synet Brenderup1000 kg. trailer med - den har nye bremser, og delvist nyt el system. El trailer-spil med fjern. btj. til trailer følger også med. (skal dog monteres) Samt hygge bord til enten kabine eller agter Har altid passet godt på den, og båden sælges kun fordi jeg er blevet ældre, - og dårlig gående… Alle originale købs og service dokumenter følger også med, så du kan se historikken på båden, Den har haft 2 ejere før mig. Flere billeder sendes gerne... Bud modtages gerne…

        Greve·søn.·

        2 stk 2 Hånds Fluestænger Kulfiber

        2 stk 2 Hånds Fluestænger Kulfiber

        900 kr.

        2 stk 2 hånds Fluestænger brugte sælges. 2 hånds fiske stang 15,3 fods AFTM 10/11 Thunder & Leightning bygget af Bruce and Walker 3 delt, en billig men god brugt stang som sikkert har fanget mange Laks og Havørred. 900,00kr. Hjemmebygget 15 fods kulfiber 2 hånds Fluestang mærket med CPN 15 fods 3 delt samt Okuma Airframe AFTM 7/9 og flueline med bagline. Her er der mulighed for at starte dit Lakse fiskeri til en meget overkommelig pris. Stang-hjul med line og bagline kun 950,00kr. ingen sms

        Assens·søn.·

        HR 460 Fishing Styrepultbåd

        HR 460 Fishing Styrepultbåd

        54.500 kr.

        årg. 2014, 15 fod, Tohatsu, benzin, motorårgang: 2012, skrog: glasfiber anerkendt svensk kvalitetsjolle. Meget alsidig båd (kun 2 ejere), der i hele levetiden er blevet serviceret på proff. værksted. Båden har aldrig ligget permanent i vandet, men står på Brenderup trailer fra 2016. Om vinteren har båden været opbevaret indendørs. Båden leveres med en del praktisk tilbehør, bl.a. paraplyanker, stangholdere, køleboks til vand eller øl - eller friskfangede fisk. Står flot og klar til en 2024 sæson.

        Sønderborg·søn.

        Ny

        Få beskedNår der er nye resultater i Sport

        Lup med søgeord i
        Discmania Evolution sæt af diske

        Discmania Evolution sæt af diske

        259,00 kr.

        E-villePå lagerFra PriceRunner
          Sponsoreret
          TIKKI Træningsgodbidder fisk 500 g

          TIKKI Træningsgodbidder fisk 500 g

          58,95 kr.

          Maxi ZooIkke på lagerFra PriceRunner
            Sponsoreret
            Gaby Pude Fisk-Bækørred 62 cm.

            Gaby Pude Fisk-Bækørred 62 cm.

            299,00 kr.

            Lystfisk.dkPå lagerFra PriceRunner
              Sponsoreret
              Yamaha 50 HK 4-Takt Påhængsmotor

              Yamaha 50 HK 4-Takt Påhængsmotor

              62.100 kr.

              Kan finansieres uden udbetaling, fra kun 801,- pr. måned - Se beregning herunder. Den kompakte F50, der er ideel til at trække vandskiløbere og wakeboardere, lader dig have det sjovt på vandet med ren samvittighed – hvorfor? Fordi det er den reneste og mest brændstoføkonomiske motor i sin klasse. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) tilfører renere ydeevne og effektivt brændstofforbrug til en motor med imponerende effekt, et seriøst drejningsmoment på mellemniveauet og høje tophastigheder. F50 omfatter også nogle enestående Yamaha-funktioner, der hver især er designet til at give dig en jævn, behagelig og fornøjelig tur. Blandt disse funktioner kan nævnes det Brede Power Trim & Tilt-system, som giver dig fuld og afslappet kontrol, og PrimeStart™-tænding, der gør motoren lige så nem at starte som en bil. Yamaha F50 HETL - Kr. 62.100,- (Langt ben, Remote, Elstart, Powertrim) Når du ønsker råstyrke og præcis håndtering, er vores FT-modeller det perfekte svar. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. Alle FT-modeller anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. TCI-mikrocomputertændingen sikrer let start og driftssikkerhed uanset betingelserne, og de højtydende generatorer giver ekstra startstrøm, selv efter lange perioder ved lave omdrejninger. Motorerne i FT-serien er som stærke arbejdsheste, der aldrig lader dig i stikken. Tag et kik i vores Kørfaktra under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel.

              Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

              Concept 2 SkiErg vægmontering

              Concept 2 SkiErg vægmontering

              9.850 kr.

              Concept 2 SkiErg vægmontering med PM5 computer giver mulighed for at træne alle skiteknikker der findes indenfor langrend sporten. Concept 2 SkiErg opbygger både styrke og udholdenhed i forhold til de muskelgrupper der anvendes ved at stå på ski både indenfor langrend og alpin. Der er individuel venstre og højre træk i håndtaget samt fælles træk så du opnår alle træningstræk fra langrend. Concept 2 SkiErg er bygget op som Concept 2 romaskinerne, som er kendt for høj og professionel kvalitet. Fitnessgruppen anbefaler SkiErg vægmontering og gulvstander til professionelt brug som: - Skiklubber - Fitnesscentre - Virksomheder - Institutioner SkiErg anbefales til alle niveauer. Langrendsløber på konkurrenceplan og ski entusiast som ønsker god og effektiv træning. Teknisk data: Højde for vægmontering: 212 cm. Bredde: (bund) 48 cm. (top) 52 cm. Dybde: 40,6 cm. Farve: Sort Vægmonteres, beslag medfølger PM5 monitor: - 2 opvarmnings-spil i monitor (fiske-spil og dart-spil) der sørger for at opvarme alle nødvendige muskler. - PM5 har visning af alle de vigtigste træningsdata: Tid, tag per minut, rohastighed som tid/500 meter, Watt eller kalorieforbrug og roede meter. - Integreret pulsmodtager, hvor man kan bruge ANT+ konvertible brystbælter. - Interaktiv Race funktion: Når 2 eller op til ialt 8 stk. Bemærk PM 5 understøtter kun kablet konkurrencer. Køb Concept 2 skierg hos Fitnessgruppen.

              Skanderborg·søn.·Fitnessgruppen

              Fremhævet
              Sting 535 PRO

              Sting 535 PRO

              89.900 kr.

              Den ideelle fiskerbåd til helårs fiskeri! Velkommen ombord på denne solide STING 535 PRO, der er skabt til hardcore fiskeri. Pladsen i cockpittet er fænomenal - her er klassens bedste indretning, med mulighed for at tilkøbe opbevaringskasser, der kan tages i og af, skridsikkert dørk, der er nemt at rengøre og en spul-slange med pistol, der pumper sø- eller hav vand op, så du kan skylle dækket (der er selvlinsende), når du er færdig med at rense fisk - fortæl os hvordan du ønsker båden sammensat! Her er mulighed for at være komme afsted, med op til 8 personer og en masse fiskegrej eller dykkerudstyr ombord. Fra pilotpladsen er der godt udsyn over alle ender af båden og vindskærmen yder fin beskyttelse, imod vind og vejr. Pris inkl en motiveret Yamaha F50FETL kr. 159.900,- En stærk båd skal selvfølgelig transporteres, på en stærk Brenderup 1000 kg trailer til kun kr. 19.245,- inkl. nummerplade og indstilling af trailer. Billederne kan være vist med ekstraudstyr.

              Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

              Yamaha 15 HK 4-Takt Påhængsmotor

              Yamaha 15 HK 4-Takt Påhængsmotor

              23.490 kr.

              Et udpræget højt kvalitetsniveau er kendetegnet for disse motorer. Der er meget at vælge imellem, kort eller lang, manuel eller elektrisk start evt. med powerlift. Trods markedets kraftigste motor, er manual start ekstremt let. Stort udvalg i propeller sikrer optimalt trækkraft på netop din båd, og du vil nyde den støjsvage tur ud til fiske-pladsen. Havnemanøvre klares let med det frontmonterede gearskifte. Styreudslag på hele 45 grader. Yamaha F15 CMHS - Kr. 23.490,- (Kot ben & Håndstyret) Yamaha F15 CMHL - Kr. 23.490,- (Langt ben & Håndstyret) Yamaha F15 CEHPL - Kr. 33.890,- (Langt ben, Håndstyret, Elstart & Powertilt) Yamaha F15 CEHPS - Kr. 33.890,- (Kort ben, Håndstyret, Elstart & Powertilt) Yamaha F15 CEL - Kr. 32.990,- (Langt ben, Remote & Elstart) Yamaha F15 CES - Kr. 32.990,- (Kort ben, Remote & Elstart) Yamaha F15 CEPS - Kr. 33.890,- (Langt ben, Remote, Elstart & Powertilt) Yamaha F15 CEPL - Kr. 33.890,- (Langt ben, Remote, Elstart & Powertilt) Tag et kig i vores Kør-fakta under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel.

              Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

              Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

              Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

              377.000 kr.

              Her ser du båden der på rekordtid har fået status som en af de mest eftertragtede lystbåde der nemt rummer familiefornøjelser eller fiskeri, eller begge dele samtidig. I Merry Fisher serien er 605 den mindste båd, men dens praktiske finesser og gennemtænkte materialevalg er ikke til at tage fejl af. Du får rigtigt meget båd på 18 fod for pengene, når du vælger en Jeanneau Merry Fisher 605. 605eren er et godt valg hvis du vil sejle på fjorde eller nær kysten, Den stikker kun beskedne 43cm, hvilket betyder at du bekymrings-frit kan gå på endog meget lavt vand. Båden kan leveres med stor solseng til det solelskende folk eller hvad med et komplet trolling-kit til den er ivrige fisker ? Mulighederne er mange. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 605er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

              Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

              Poca 600 Styrpultbåd  ( Side )

              Poca 600 Styrpultbåd ( Side )

              239.000 kr.

              Båden Er 2020 Honda 100 HK ETC 150 timer Hydratisk styrning Søgelænder Bade stige 220 volt op lader til landstrøm Indbygget brændstof tank med viser Lorence Elite Kort Plotter / HDMI ekkolod Omdr/timer tæller der er sat EL Tegen ophaler 60 Cm Bred Fra 2023 Selandia 1500 kg Trailer fra 2019 Står inde i hal SÆLGES FOR KUNDE Ps har i 21 fod åben fisker jolle med ind bords motor ikke mindre Tages måske i bytte

              Holstebro·søn.·Peters Auto & Marine·

              Fremhævet
              Jeanneau Cap Camarat 5.5 WA

              Jeanneau Cap Camarat 5.5 WA

              269.000 kr.

              Den nye Cap Camarat 5.5 WA Serie 2, har moderne og harmoniske linjer. I den nye 5.5 WA findes den formidable plads, som kun sjældent ses og det endda i væsentligt større båd. Det er en Walk Around båd der er ultra anvendelig og har gode praktiske løsninger i enhver henseende. Fiskerne elsker det rummelige fordæk, der er plant og fri for klamper o.lign. Her kan man stå og kæmpe med fisken uden at skulle bekymre sig om med-passegere eller andre objekter man kan hænge fast i. Skal turen byde på solbadning, er fordækket også de flestes foretrukne plads. Når man lægger den store solhynde ud, er man klar til afslapning på 1. klasse. og der er rigeligt plads til 2 voksne. I det flotte cockpit overbevises man igen om, at dette er en båd med gennemtænkt design og af prima kvalitet - hele vejen igennem. Du skal blot dreje de polstrede sæder rundt, når gæsterne samles omkring bordet. Den lyse og rummelige kabine har et kemisk toilet, en dobbelt-kahyt samt opbevaringsrum - med andre ord - her er ALT hvad hjertet kan begærer og mere til.

              Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

              NYHED RIVER 420 FISH MED MOTOR

              NYHED RIVER 420 FISH MED MOTOR

              89.800 kr.

              NYHED - NORSK PRODUCERET GENNEMFARVET ROTATIONS STØBT, vi spår den en stor fremtid i Danmark, den perfekte båd til Bass fiskeri som den er udviklet for, særdeles stabil, materialet eliminerer vandstøj, tåler virkelig hårdhændet behandling som fiskere gerne vil have det, vi sælger den som sæt løsning komplet ready to go med en 20HK japansk kvalitets motor med elstart og powertilt, som får den op i det planende fartområde, vi får som den første båd en 460XR hjem i udstilling, targabøjlen som er vist koster 6.000,- oven i prisen, kan trails på en billig u bremset landevejs trailer.... Ring gerne for en snak, vi er netop blevet udpeget som dansk eneimportør...

              Beder·søn.·Baadhuset A/S

              Fremhævet
              Sting 535 PRO - 50 HK Yamaha

              Sting 535 PRO - 50 HK Yamaha

              159.900 kr.

              Den ideelle fiskerbåd til helårs fiskeri! Velkommen ombord på denne solide STING 535 PRO, der er skabt til hardcore fiskeri. Pladsen i cockpittet er fænomenal - her er klassens bedste indretning, med mulighed for opbevaringskasser der kan tages i og af, skridsikkert dørk, der er nemt at rengøre og en spul-slange med pistol, der pumper sø- eller hav vand op, så du kan skylle dækket (der er selvlinsende), når du er færdig med at rense fisk. Her er mulighed for at være komme afsted, med op til 8 personer og en masse fiskegrej eller dykkerudstyr ombord. Fra pilotpladsen er der godt udsyn over alle ender af båden og vindskærmen yder fin beskyttelse, imod vind og vejr. Denne model er leveres bundmalet, med en badestige agter, toplanterne, havnecover til styrpulten og i udgangspunktet en topmotiveret Yamaha F50HETL med Powertrim. Merpris for Yamaha F60FETL er kr. 11.500,- En stærk båd skal selvfølgelig transporteres, på en stærk Brenderup 1000 kg trailer! Obs. prisen er vejlende. Der henvises til vores prisliste.

              Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

              Fjordjollen 430 FISK

              Fjordjollen 430 FISK

              20.795 kr.

              Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Angivet pris er uden motor, ny Yamaha kan tilkøbes. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Kan finansieres.

              Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

              Fremhævet
              Gaby Pude Fisk-Gedde 80 cm.

              Gaby Pude Fisk-Gedde 80 cm.

              299,00 kr.

              Lystfisk.dkPå lagerFra PriceRunner
                Sponsoreret
                Gaby Pude Fisk-Aborre 50 cm.

                Gaby Pude Fisk-Aborre 50 cm.

                249,00 kr.

                Lystfisk.dkPå lagerFra PriceRunner
                  Sponsoreret
                  Gaby Pude Fisk-Regnbueørred 62 cm.

                  Gaby Pude Fisk-Regnbueørred 62 cm.

                  299,00 kr.

                  Lystfisk.dkPå lagerFra PriceRunner
                    Sponsoreret
                    Jeanneau Cap Camarat 6.5 CC

                    Jeanneau Cap Camarat 6.5 CC

                    413.000 kr.

                    Jeanneau 6.5 CC Nyeste generation af Cap Camarat-serien er resultatet af Jeanneau's uforlignelige erfaring indenfor "Center Console Design". Uden at foretage en dramatisk afvigelse fra den stil af den foregående generation, har den nye Cap Camarat 6.5 CC Serie 2 et helt nyt design og integrerer innovationer, der endnu engang vil placere sig blandt de bedste. Den skulpturelle konsol styrker den overordnede stil, og minder om den fantastiske Cap Camarat 8.5 CC med et mere udtalt og harmonisk skrog-design. Forreste dæk binder agter dæk og førepladserne godt sammen og her er plads til at mødes, hygge og nyde hinanden og vejret. Forreste dæk kan laves om til et stort soldæk hvor der sagtens kan ligge 2 personer og suge solen til sig. I cockpittet kan førestolene nemt vendes og justeres i højden, således man nemt indgår rundt om cockpitbordet, hvor også passagerer på agterbænken deltage. Agterbænken er konstrueret sådan at sidde- delen i styrbordsside kan klappes op eller ned alt efter behov - skal der fiskes fra agterdækket kan det være rart at man kan komme helt ud til fribord! I konsollen er det lavet et stort opmagasinerings-rum, hvor der er god plads til f.eks. hynder, vandsportsudstyr eller skiftetøj. der er desuden gode stuverum under bænkene foran konsollen og forrest i stævnen.

                    Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

                    NYDAM 430 FISK Med 4 hk Honda

                    NYDAM 430 FISK Med 4 hk Honda

                    26.000 kr.

                    Velegnet fiskejolle fra Nydam. Jollen er dobbeltskroget med to aflåselige stuerum - et rum for og et rum agter. En ekstra lækker detalje er de to aftagelige tofter, der giver muligheden for at anvende hele dørken uden forhindringer. Jollen er særdeles god og stabil til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Honda 4 HK med indbyget tank og 5 års garanti Specifikationer Længde 4.25m Bredde 1.68m vægt 150 kg. Max 10 hk 6 pers.

                    Holstebro·søn.·Peters Auto & Marine·

                    Fremhævet
                    Yamaha F9,9

                    Yamaha F9,9

                    21.500 kr.

                    Masser af effekt på vandet behøver ikke at betyde, at man skal slæbe en stor, tung påhængsmotor op på båden, da de lette F9.9-motorer begge er yderst nemme at transportere. De indbyggede ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Opdag glæden ved stille drift og en fremragende brændstoføkonomi blandet med jævn, pålidelig kraft og imponerende drejningsmoment. Yamahas CDI-tændingssystem sikrer, at motoren starter med det samme, og sammen med gashåndtaget og F-N-R-gearsystemet giver det alt i alt en nem, sikker håndtering. Disse motorer har meget at byde på, hvilket gør dem ideelle som hjælpebåde eller til korte fiske- eller familieture – eller hvis man bruger sin båd som en pålidelig samarbejdspartner. - Kompakt og effektiv motor - Ergonomisk udformet gearhåndtag og styrehåndtag (F9.9) - Håndtag, som er let at klappe sammen, så motoren er nem at bære (F9.9) Pris til fjernkontrol: 30.400-

                    Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Concept 2 SkiErg - PM5 monitor med gulvstander

                    Concept 2 SkiErg - PM5 monitor med gulvstander

                    12.140 kr.

                    Concept 2 SkiErg - PM5 monitor Vejl. pris: 12.900 kr. Concept 2 SkiErg gør dig klar til den nye sæson! Concept 2 SkiErg opbygger både styrke og udholdenhed i forhold til de muskelgrupper der anvendes ved at stå på ski eller crossfit. Trækket er nedadgående, og ved hvert træk aktiveres arme, skuldre, mave og ben, ved hjælp af modstand og egen kropsvægt! Concept 2 SkiErg er bygget op som Concept 2 romaskinerne, hvilket bevidner om høj og professionel kvalitet! På baggrund af den høje kvalitet kan vi hos Fitnessgruppen anbefale SkiErg til professionelt brug, hvilket betyder at bl.a. følgende grupper kunne have stor glæde af Concept 2 SkiErg: - Fitnesscentre / crossfit centre - Virksomheder - Institutioner - Skiklubber - Triatleter og svømmere Uanset om du er elite langrendsløber, ski entusiast, triatlet, svømmer eller bare leder efter en god træning til kroppens muskler, vil SkiErg hjælpe dig med at skaffe de bedste resultater! Unik PM5 monitor: - 2 opvarmnings-spil i monitor (fiske-spil og dart-spil) der sørger for at opvarme alle nødvendige muskler. - PM5 har visning af alle de vigtigste træningsdata: Tid, tag per minut, rohastighed som tid/500 meter, Watt eller kalorieforbrug og roede meter. - Integreret pulsmodtager, hvor man kan bruge ANT+ konvertible brystbælter. - Interaktiv Race funktion: Når 2 eller op til ialt 8 stk. Bemærk PM 5 understøtter kun kablet konkurrencer. Køb Concept 2 skierg hos Fitnessgruppen.

                    Skanderborg·søn.·Fitnessgruppen

                    Fremhævet
                    Fjordjollen 430 FISK

                    Fjordjollen 430 FISK

                    22.595 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle FINANSIERING TILBYDES.

                    Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    FjordJollen 390 Fisk inkl. motor&trailer

                    FjordJollen 390 Fisk inkl. motor&trailer

                    36.900 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Fjordjolle 390 er perfekt at håndtere, da den kun vejer 100 kg. Den er stadig dobbeltskroget og dermed super stærk konstrueret. Mulighed for ekstraudstyr: Strypult inkl. ramme/plexglas Targabøjle Hynder Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Længde 3.95m Bredde 1.48m Vægt 100 kg. Max. 10 hk. Godkendt til 3 pers. CE godkendt. Sættet består af: Fjordjollen 390 FISK Yamaha F6 (Håndholdt, langbenet) Variant Ocean 451 trailer Montering og opstart I alt: 36.900 ,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

                    Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Sting 600 PRO

                    Sting 600 PRO

                    109.900 kr.

                    STING 600 PRO - modellen større end lillesøsteren 535 pro! Udover alle de fede detaljer der er på lillesøsteren STING 535 Pro, får du her meget mere plads og et højere fribord, der selvfølgelig er med til at øge sø-sikkerheden, selvsagt også ved fiskeri! Derfor er dette en båd, du kan tage længere fisketure med, og samtidig i lidt mere krævende sø! Rummelig og praktisk med opbevaringsrum og ekstra plads. God til de fleste fiske aktiviteter, om end det er fiskeri, dykkersport eller blot hyggetur på vandet med familie og venner. Båden er selvfølgelig selvlænsede. Anbefalet motor 50-75 HK Max 8 personer Billederne kan være vist med ekstraudstyr.

                    Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

                    Fjordjollen 470 FISK

                    Fjordjollen 470 FISK

                    34.395 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

                    Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Uttern 445 styrepultsjolle

                    Uttern 445 styrepultsjolle

                    17.800 kr.

                    Stor og stabil 15 fod jolle med Mercury 2 takt 40 Hk motor. Båden har rustfri søgelænder, der yder stor sikkerhed, om man har børn med eller fisker med garn og ruser. Motoren, der er med autolupe smøring, elstart, tilt og powertrim, kan naturligvis høres og ses i gang. Fart med 2 voksne ca. 25 knob. Trailer medfølger ikke og er ikke til salg. Tank, årer, tovværk og anker følger med. Pris 17800 kr. Henvendelse på telefon 21489993.

                    Millinge·fre.·

                    Fremhævet
                    Yamaha 9,9 HK - Styrehåndtag

                    Yamaha 9,9 HK - Styrehåndtag

                    23.400 kr.

                    Yamaha F9,9 Vores lette sværvægtere får et frisk look Masser af effekt på vandet behøver ikke at betyde, at man skal slæbe en stor, tung påhængsmotor op på båden, da den lette F9 motor begge er yderst nemme at transportere. De indbyggede ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Opdag glæden ved musestille drift og en fremragende brændstoføkonomi blandet med jævn, pålidelig kraft og imponerende drejningsmoment. Yamahas CDI-tændingssystem sikrer, at motoren starter med det samme, og sammen med gashåndtaget, der kan drejes på, og F-N-R-gearsystemet giver det alt i alt en nem, sikker håndtering. Disse motorer har meget at byde på, hvilket gør dem ideelle fiske- eller familieture – eller hvis man bruger sin båd som en pålidelig samarbejdspartner. Detaljer Kompakt og effektiv motor Pålidelig effekt og imponerende drejningsmoment Lysspole monteret som standard System til ferskvandsskylning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Omdrejningsbegrænser "Start-i-gear"-beskyttelse Vægt: 40 kg. Denne model fåes både med kort ben (F9.9JMHL) og langt ben (F9.9JMHS) + Opstart 399 kr.

                    Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

                    Ny
                    Fjordjollen 550 FISK

                    Fjordjollen 550 FISK

                    46.295 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 1 pers. Udstyret med: - 4 stk. rustfrie gelænder - Selvelænsende dørk - Trækøje i front - Årer med åregafler - Sort Fenderliste mm. Ønsker du også at tilkøbe: Styrepult, Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Max hk: 50 Godkendt til 6 pers Benlængde: Lang CE godkendt. Fribordshøjde: 63 cm. FINANSIERING TILBYDES.

                    Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Karnic 2255 STORM

                    Karnic 2255 STORM

                    489.900 kr.

                    Karnic 2255 Storm - Pilothus båd i særklasse Velkommen ombord på denne Karnic 2255 Storm. Båden indbyder til en hel del forskellige sejlture. Anerkendt for det praktiske og flotte pilothus med fald i vindspejlet, og den korte videreudbygning af tag henover agtercockpittet. Her ombord finder man meget komfort. Agterdækket har en stor bænk hvorpå der er god siddeplads. Der er ligeledes meget praktisk at udnytte bådens store rummelighed til at fiske, fra dette cockpit. De høje fribord, og den nemme passage i både styrbord og bagbord giver fiskeren og sejlentusiasten mange og lækre praktiske løsninger. Saloonen er i særdeleshed indbydende. Her kommer du ind ad skydedøren og har på venstre hånd et skønt og roligt siddeområde med bord i midten. Dette kan naturligvis laves om til sofaområde. På højre hånd har vi kaptajnens plads. God udsyn, god førlighed og komforten er i orden. Der er bag pilotsædet håndvask, kogeblus og køleskab. Alt du skal bruge til en weekend getaway. I kahytten forrest i båden er der god liggeplads. Ideel til overnatning. Der er et porta potti som kan opbevares herinde, og tages i brug når man skal klare det fornødne. Få monteret en kvalitetsbevidst Yamaha maskine herpå. Max motor: 225 HK

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    HR 460 FISH med 25 hk Yamaha

                    HR 460 FISH med 25 hk Yamaha

                    98.000 kr.

                    Super udstillingsbåd sælges. Vi har denne ene HR 460 FISH tilbage. Båden er monteret op med en 25 hk Yamaha, med el-start, powertrim, indsprøjtning, trollingspeed og 432 ccm! Rigtig fint sæt til at tage på fjorden og fiske. Sælge inklusiv hyndesæt, batteri, lanterner, hoved afbryder, 25 liters flytbar tank, pulverslukker og 25 hk Yamaha. Sælges for KUN 98.000 kr! - Vi har kun den ene tilbage. - Normal udsalgspris: 106.129 kr. Variant Ocean 750 kg. trailer kan tilkøbes for 9500 kr. inkl. nummerplade.      

                    Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Fjordjollen 390 Fisk

                    Fjordjollen 390 Fisk

                    15.499 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Båden kan sammensættes med en Yamaha motor efter eget valg. Helt op til 10 HK. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Længde 395 cm. Bredde 148 cm. Vægt 130 kg. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer CE godkendt Denne jolle er godkendt til max 10 HK. Vælg mellem: Yamaha F6 CMHS - Kr. 9.299,- (Kort ben & Håndstyring) Yamaha F9.9 JMHS - Kr. 22.300,- (Kort ben, Styrehåndtag & Manuel Start). Demobåd der har været udstillet som blikfang. Der kan forekomme små men ubetydelige fejl.

                    Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

                    Fjordjollen 470 FISK

                    Fjordjollen 470 FISK

                    34.395 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/GfOQ3we-0LI   FINANSIERING TILBYDES.  

                    Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Linder 460 Arkip - 50 HK Mercury/Udstyr

                    Linder 460 Arkip - 50 HK Mercury/Udstyr

                    149.900 kr.

                    Velholdt & yderst velfungerende til fisker - Linder Arkip brugt 2 sæsoner! Nu er fiskebåden landet! Er du tosset med fiskeri og sejlads på sø, hav og fjord - Typen der altid pakker en fiskestang eller to, og et par kolde drikkevarer. Så er det med at slå til nu! SPAR OVER 40.000 kr. IFT. EN NY MED SAMME UDSTYR! Båden er loadet med udstyr og klar til sit næste eventyr. Men en flot og dyr Garmin el-motor frontmonteret, er det hele en leg. Perfekt legetøj til dig som ønsker at udvide horisonten og evnerne i fiskeverdenen. Båden er bygget i saltvandsbestandig, hærdet aluminium, med fast styrepult, reel ræling, god fribordshøjde, og plan aluminiumsdørk, selvlæns ved hjælp af automatisk lænsepumpe. Linder aluminiumsbåde: Lette - Stærke - Vedligeholdelsesfri. En stærk og sødygtig aluminiumsbåd beregnet til kystnært farvand og højere fart. Linder 460 Arkip leveres inklusiv Mercury pre-rigging og Garmin 92sc GPS. Den har fantastisk stabile sejlegenskaber og planer med meget lidt motorkraft. Den kan med fordel monteres med en Mercury Avator elmotor der giver lydløs og grøn sejlads. Linder aluminiumsbåde: Lette - Stærke - Vedligeholdelsesfri og miljøvenlige. 33 knob med 50 HK... 33! Der er næsten ingenting denne båd ikke kan... Du sætter grænserne for dig selv, når du begiver dig på udflugt i denne flotte luksusjolle. Båden er ideel at sejle i bugte med, og sågar op på land grundet den hårdføre aluminium bund. Det er muligt at tilkøbe traileren for kun 10.000 kr.

                    Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

                    Quicksilver 605 PilotHouse m/Mercury F115 HK og udstyr

                    Quicksilver 605 PilotHouse m/Mercury F115 HK og udstyr

                    249.900 kr.

                    Quicksilver 605 PH - dobbeltstyring og klar til fiskeri Anvisningssag - sælges for kunde. NETOP NEDSAT kr. 40.000,- Velkommen ombord på denne lækre og særdeles velindrettede Quicksilver 605, der henvender sig til dig der vil på vandet for primært at fiske, men også vil have muligheden for at tage en overnatning på turen. Du træder ombord fra bådens agterplatform via lugen i styrbordside og træder direkte ind på et kæmpe stort agtercockpit, hvor der er mulighed for at sidde og tage en pause på bænkene eller trække fisk ind til frokost. Her er mulighed for at ligge fiskene i en brønd og der er indrettet så der kan være mange fiskestænger i gang på samme tid. Fribordet er højt, så du har mulighed for det perfekte modhold, når der skal trækkes en skandinavisk tun ombord! Da båden også har 2. styrestation på agtercockpittet, giver det gode muligheder ift at trække små net op, men så sandelige også endnu bedre mulighed for at ligge til i havnen. Det er også med til at gøre enmandshåndtering muligt ombord på denne båd. Du har også mulighed for at bevæge dig op langs styrbord, til bådens stævn, hvor der også er plads til at der kan trækkes fisk op, eller alternativt tage en kaffe pause fra fiskeriarbejdet. I bådens saloon, der adskilles med en skydedør, finder du en kaptajn og styrmands plads, samt en lille siddeplads i bagbord side - Hele saloonen kan nemt laves om til en soveplads, med det medfølgende hynder. Fra kaptajnpladsen har du godt overblik over alle bådens instrumenter i panelet, heriblandt Garmin kortplotter, Garmin VHF, radio og selvfølgelig motorinstrumenter. I loftet er der en tagluge og saloonen er selvfølgelig mulig at oplys og opvarme med oliefyr. Så hvis du er på jagt efter den ultimative fiskebåd, der i kombination med komfort, skal tage dig med på ture, så har du her fundet hvad du leder efter. Båden står her på en trailer - denne er en af vores demotrailere og følger derfor ikke med - vi vil gerne komme med et bud på en trailerløsning - bare spørg os!

                    Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

                    Fjordjollen 470 Fisk

                    Fjordjollen 470 Fisk

                    28.900 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Båden kan sammensættes med en Yamaha motor efter eget valg. Helt op til 30 HK. Kan finansieres uden udbetaling! Længde 472 cm. Bredde 190 cm. Dybde 15 cm. Vægt 260 kg. Benlængde: Lang Godkendt til 4 personer CE godkendt Denne jolle er godkendt til max 30 HK. Vælg mellem: Yamaha F9.9 JMHL - Kr. 19.999,- (Langt ben, Styrehåndtag & Manuel Start) Yamaha F15 CMHL - Kr. 24.400,- (Langt ben & Håndstyret) Yamaha F20 GMHL - Kr. 28.400,- (Langt ben & Håndstyring) Demobåd der har været udstillet som blikfang. Der kan forekomme små men ubetydelige fejl.

                    Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

                    Fjordjollen 550 Fisk

                    Fjordjollen 550 Fisk

                    46.295 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 1 pers. Båden kan sammensættes med en Yamaha motor efter eget valg. Helt op til 50 HK. Denne jolle er godkendt til max 50 HK. Vælg mellem disse maskinr: Yamaha F9.9 JMHL - Kr. 19.999,- (Langt ben, Styrehåndtag & Manuel Start) Yamaha F15 CMHL - Kr. 24.400,- (Langt ben & Håndstyret) Yamaha F20 GMHL - Kr. 28.400,- (Langt ben & Håndstyring)

                    Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

                    Fjordjollen 470 Fisk med trailer og motor

                    Fjordjollen 470 Fisk med trailer og motor

                    66.995 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Sættet består af: - Fjordjollen 470 FISK - Yamaha F9,9 (Håndholdt, langt ben) - Variant Ocean 750 trailer - Montering og opstart I alt: 66.995,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/GfOQ3we-0LI   FINANSIERING TILBYDES.    

                    Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    YAM 340 S

                    YAM 340 S

                    9.900 kr.

                    Ægte sports-mindede både! Disse hårdføre, sporty oppustelige både er også smarte og stilfulde, og de er et godt valg som hjælpebåd til en større båd, uanset om det er sejlyacht eller kraft-cruiser. Fra den mindste 275S op til den yderst kompetente 380S, er disse både nemme at håndtere og er designet til at kunne bruges til mere seriøst arbejde. Så hvis du er på udkig efter en båd, der er nem at manøvrere, og som nemt kan klare familiens eventyr – bugsering af tuber og andet vand-legetøj – men være ligeså anvendelig til stabil fiske-, dykker- eller arbejdsbåd, er en YAM Sport skabt til dig. NB! Bemærk detaljen med anbringelse af årerne på indersiden af ponton - ret så smart, det gælder hele YAM  S-serien. God pris!

                    Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

                    Fremhævet
                    Fjordjollen 390 Fisk med trailer og motor

                    Fjordjollen 390 Fisk med trailer og motor

                    38.900 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Fjordjolle 390 er perfekt at håndtere, da den kun vejer 100 kg. Den er stadig dobbeltskroget og dermed super stærk konstrueret. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Sætpris indeholder: - Fjordjollen 390 FISK - Yamaha F6 (Håndholdt, langbenet) - Variant Ocean 451 trailer - Montering og opstart I alt: 38.900 ,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/6NE8yMIw0m8   FINANSIERING TILBYDES.    

                    Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

                    Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

                    30.995 kr.

                    Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Sættet består af: Fjordjollen 430 FISK Yamaha F4 kort ben Montering og opstart Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

                    Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

                    Fremhævet
                    Fjordjollen 430 Fisk

                    Fjordjollen 430 Fisk

                    18.900 kr.

                    Fjordjollen har plan dørk samt et gode siddepladser. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En god jolle til let fiskeri langs kysten med stang, eller bare lidt hyggelig sejlads. Angivet pris er uden motor, ny Yamaha kan tilkøbes. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Båden kan sammensættes med en Yamaha motor efter eget valg. Helt op til 10 HK. Kan finansieres uden udbetaling! Længde 425 cm. Bredde 168 cm. Vægt 150 kg. Benlængde: Kort 3 personer Denne jolle er godkendt til max 10 HK. Vælg mellem: Yamaha F6 CMHS - Kr. 9.299,- (Kort ben & Håndstyring) Yamaha F9.9 JMHS - Kr. 22.300,- (Kort ben, Styrehåndtag & Manuel Start). Demobåd der har været udstillet som blikfang. Der kan forekomme små men ubetydelige fejl.

                    Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

                    NY Fiskekajak 40%

                    NY Fiskekajak 40%

                    3.995 kr.

                    Vi har åben efter aftale alle ugens dage. Se mere på www.kajak-import.dk --klik på videre på hjemmeside--Fun kajak er en rigtig sjov kajak, der har mange anvendelsesmuligheder, den kan bruges til en tur på vandet som en alm. kajak, som surf kajak på bølgerne, til fiskeri eller bare til at bade fra. Kajakken har en pakkeluge, to stangholdere monteret ved sædet, pagajholder i siden, kopholder i midten og to kraftige bærehåndtag i enderne der også bruges til at få fat i kajakken, hvis man er i vandet. De kan også bruges til at fastgøre ankersnoren, hvis man bruger den til at fiske eller bade fra. Normalt kan en sit on top kajak ikke bruges som en alm. kajak, men man har prøvet med denne sit on top kajak at lave en bundform, der giver den en god retningsstabilitet. (retningsstabiliteten bliver aldrig så god som på en alm. havkajak) Kajakken har en meget stærk plast konstruktion, der gør den meget slagfast, så den tåler hverdagens belastninger. I grundformen er kajakken ikke så tung, og er nem at transportere og manøvrere. Hvis du skal bruge den til at fiske fra, så anbefaler vi den i farven blå-hvid da den er mindst synlig fra vandet. Det er en meget stabil kajak, der kan bruges af alle. Kajak Import Hvidovre og Kolding

                    Hvidovre·ons.·Kajak Import

                    Fremhævet
                    Fjordjollen 430 Fisk - 5 HK Yamaha

                    Fjordjollen 430 Fisk - 5 HK Yamaha

                    27.995 kr.

                    Demobåd - specialpris 1 stk. Fjordjollen har plan dørk samt et gode siddepladser. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En god jolle til let fiskeri langs kysten med stang, eller bare lidt hyggelig sejlads. Angivet pris er uden motor, ny Yamaha kan tilkøbes. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Båden kan sammensættes med en Yamaha motor efter eget valg. Helt op til 10 HK. Kan finansieres uden udbetaling! Længde 425 cm. Bredde 168 cm. Vægt 150 kg. Benlængde: Kort 3 personer Denne jolle er godkendt til max 10 HK. Vælg mellem: Yamaha F6 CMHS - Kr. 9.299,- (Kort ben & Håndstyring) Yamaha F9.9 JMHS - Kr. 22.300,- (Kort ben, Styrehåndtag & Manuel Start).

                    Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

                    Side:
                    af 4