Galleri annoncer
65" Ejerlejlighed i Syditalien

65" Ejerlejlighed i Syditalien

2.685.000 kr.

SÆLGES/BYTTES. Båden, Yachten, ejerlejligheden, fritidsboligen, ferielejligheden, sommerhuset ligger i Trani havn i Syditalien ud mod, Adriaterhavet/Middelhavet. Ønsker man ikke at overtage den nuværende havneplads er båden sejlklar og I kan sejle den hvorhen i verden I ønsker. Salon/stue med bl.a. spisebord, sofagruppe, styrepult mv. Master-bedroom med dobbeltseng, 2 gæsteværelser med hver 2 enkelt-senge, 1 crew-kabine med 2 enkelt-senge. 4 toiletter med bad, køkken, flybridge med sidde-arrangement, solmadrasser på fordækket, siddearrangement og indbygget grill på agter-terrassen, badeplatform med håndbruser og meget mere. Se meget mere hos vores mægler: Via linket her under. baadagent.dk/bade/marchi-65-fly-trani-2001/ BYTTE! I en handel kan der eventuelt indgå en anden meget gerne stor båd, gerne i eller tættere på Danmark. Evt bytte med andet letsælgeligt.

Løgstør·i går

Fremhævet
Brig E10 Eagle Luxus RIB

Brig E10 Eagle Luxus RIB

999.995 kr.

EAGLE 10 er et længe ventet nyt BRIG-flagskib. Dens dimensioner giver dig en masse valg. Alsidighed er det ord, der øjeblikkeligt tænkers på. Båden er stabil nok til at være din dagscruiser for hele familien eller et selskab med venner og sø-værdig nok til lange ture til en havn i din drøm. Og endnu mere vil dobbeltmotoropsætning føre dig til en sportsbådrealitet, hvor du kan nyde din sportslige cruise på 50 knob. Denne ultimative cruiser kan prale af et dybt V-skrog, der giver en tør, glat tur. Det er mere stabilt, let og lavt vedligeholdelsesniveau end dets hardsidede kolleger, og det er praktisk talt ikke synkeligt på grund af rørets opdrift og holdbarhed. Hvad mere er, det indeholder komfortable sæder, et cabriolet bord og solterrasse, en vask enhed, der kan rumme et køleskab / komfur, en praktisk hæk svømmetræ platform med klappestige og udendørs brusekit og en veludstyret kabine komplet med dobbeltseng. Se Video her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=uuU7mcilYsM&feature=emb_title

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Skibsplast 555 th. Hardtop båd sælges

Skibsplast 555 th. Hardtop båd sælges

137.500 kr.

Skibsplast 555 th. Hardtop båd sælges Her har du muligheden for at få en fantastisk båd/daycruiser, som virkelig ligger godt i vandet og er billig i drift. Båden har altid stået i tør og opvarmet hal hele vinterperioden. Med båden medfølger en Mercury 4-takts med 100 hk. motor. Den gør at båden hurtigt kommer ud af vandet og kan bruges både til vandaktiviteter. Motoren har været til eftersyn i oktober 2022 og har ikke sejlet meget sidste år. Starter og sejler perfekt. Båden er en Norsk kvalitetsbåd med mange smarte detaljer, hvilket man mærker når turene på vandet nydes. Info om båden: Front - V bænk der kan laves til stor seng ved at tage rygstykkerne ned mellem bænkene. Derudover er der mørklægningsgardiner til alle vinduer, så man kan skabe et behageligt soveområde. Midt - To drejestole som kan rykkes frem og tilbage. Bag - Bænk med rygstøtte. Bænken kan trækkes ud, så det bliver til en dobbeltseng eller en skøn solseng. Bord som kan moteres mellem stole og bagerste bænk, eller foran styrepult. Badestige, med mindre ståafsats før man går ned i båden. Stigen kan pakkes sammen og gemmes væk under ståafsatsen. Båden rummer mange opbevaringsrum hvor alt fra redningsveste, oppakning og andet kan gemmes væk. Til båden medfølger to kalecher, en standart kaleche til sejllads så man kan sejle uden at blive våd, samt en havnekaleche. Ståhøjden i kalechen er på hele 185 cm. Båden er bundmalet i år, så den er klar til brug. Teknisk data: Kabine/hardtop båd årgang 2007 Længde 5,6 m, Brede 2,2m, Vægt 590 kg Brændstoftank 100 lt Motor: Mercury F100EFI årgang 2007, 100 hk, 4-takts motor med hydraulisk styring Båden rummer 4-6 personer. Udstyr: Havnekaleche og standard kaleche, hynder, Garmin CV EChomap med søkort og ekkolodstransducer, navigationslys, søgelænder, badestige, cockpitbord,bundmalet, trægulv i båden, fender, diverse reb, flag, Båden sælges med Variant 1200BB bådtrailer fra 2001 og står på land.

Svendborg·tir.

Lyngholmen - Norsk bygget træskib med mange muligheder - Turbåd, bobåd, forening, vinklub eller noget helt andet?

Lyngholmen - Norsk bygget træskib med mange muligheder - Turbåd, bobåd, forening, vinklub eller noget helt andet?

1.995.000 kr.

Lyngholmen - Norsk Bygget Træskib Vi præsenterer stolt Lyngholmen- et unikt træskib med utallige muligheder. Skibet bruges på nuværende tidspunkt som foreningsskib og til lystsejlads, men dets alsidighed strækker sig langt ud over det. Det kan fungere som en charmerende turbåd eller endda som en komfortabel beboelsesbåd og meget mere. Lyngholmen er blevet kærligt vedligeholdt og opdateret af den nuværende ejer i 2023. En omhyggelig reparation af bådens bund blev udført, og skibet fik et nyt fordæk, agterdæk samt renoveret cockpitrum, køkken og meget mere. Motoren blev repareret, dele af strømsystemet blev udskiftet, og vinduerne blev udskiftet. Indretning - Stort dæk renoveret i 2023. - Rummelig salon med rigelig siddeplads og en bar, der kan rumme 30-35 spisende gæster. - Hyggelig forkahyt med en komfortabel dobbeltseng. - Et nyt og fuldt funktionsdygtigt køkken. - Agterkahyt/salon med en hyggelig siddegruppe og en sovesofa. - Agterkahyt under dæk med to enkeltsenge. - Cockpit/bro med styreplads og nyrenoveret opholdsområde. - Stort agterdæk med komfortable siddegrupper og en markise til skygge. - Rummeligt motorrum samt toiletter- og badefaciliteter. Motoren er en pålidelig Detroit Diesel V12, der er i god stand. Lyngholmen udstråler ægte maritim charme og autenticitet, der er sjældent at finde. Hvis du søger efter noget unikt, er Lyngholmen det perfekte valg. Se også den flotte video af skibet som sælger har fået lavet her: https://youtu.be/8D6KjU68e5E?si=NDHCtQuf9JR5r2Co Skibets beliggenhed er i den grad unik og kan muligvis overtages efter aftale. Det er muligt at bytte med autocamper, båd, hus eller andet. For yderligere information og udstyrsliste, se nedenfor, eller kontakt CP Bådformidling.

Kalvehave·man.·CP Bådformidling

Luffe 37 - Velsejlende sejlbåd i høj kvalitet

Luffe 37 - Velsejlende sejlbåd i høj kvalitet

275.000 kr.

Luffe 37 - Danskbygget kvalitetsbåd med ferskvandskølet Volvo Penta 2002 dieselmotor. Luffe 37 er en velsejlende sejlbåd, der stadig har god komfort. Dette eksemplar har flere medfølgende sejl, hvor det ene storsejl næsten ikke er brugt, oliefyr fra 2016, ferskvandskølet dieselmotor og meget mere. Denne Luffe 37 er indrettet med grummeligt cockpit med nem adgang til dæk. Salon med pantry, stikkøje og siddegruppe med to gode sovepladser. I stævnen er der en dobbeltseng og særskilt rum med vask og toilet. Båden har god opbevaringsplads. Skrog og bund fremstår pænt og i god stand. Motoren er en Volvo Penta 2002 dieselmotor. Den er ferskvandskølet og er løbende serviceret og vedligeholdt af nuværende ejer. Membranen blev skiftet i 2021. Alle forsejl er med karabinhager. Nuværende ejer har ejet båden siden 2010. Er denne Luffe 37 interessant? Se udstyrslisten herunder eller kontakt CP Bådformidling for yderligere information.

Kalvehave·man.·CP Bådformidling

Finnmaster T7 - 200 HK Yamaha/Udstyr

Finnmaster T7 - 200 HK Yamaha/Udstyr

699.900 kr.

Velkommen til fremtidens bådejerskab! Den nye Finnmaster T7 viser vejen med sit strømlinede skrog og innovative LED-lys på stævnen. T7 er helt unik og er ganske enkelt det perfekte møde mellem moderne top-design og praktiske detaljer! Alt er inkluderet her - fra et sporty udseende takket være Finnmasters Smart Design-koncept er det muligt for hele familien at slappe af sammen i cockpittet enten ved teakbordet eller på solsengen, som nemt kan sættes op, når det er som varmest midt på dagen. Desuden er der masser af plads at tilbringe i stævnen, hvor der både er en stor dobbeltseng og toilet. Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster T7 - 225 HK Yamaha/Udstyr

Finnmaster T7 - 225 HK Yamaha/Udstyr

729.900 kr.

Velkommen til fremtidens bådejerskab! Den nye Finnmaster T7 viser vejen med sit strømlinede skrog og innovative LED-lys på stævnen. T7 er helt unik og er ganske enkelt det perfekte møde mellem moderne top-design og praktiske detaljer! Alt er inkluderet her - fra et sporty udseende takket være Finnmasters Smart Design-koncept er det muligt for hele familien at slappe af sammen i cockpittet enten ved teakbordet eller på solsengen, som nemt kan sættes op, når det er som varmest midt på dagen. Desuden er der masser af plads at tilbringe i stævnen, hvor der både er en stor dobbeltseng og toilet. Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Galeon 300 FLY

Galeon 300 FLY

1.999.950 kr.

Galeon 300 Fly - Nomineret til European Powerboat Of The Year ! Galeons mindste flybridge båd er Galeon 300 Fly. Denne 30 fods cruiser er designet til at have bedst tænkelige sejl-egenskaber i al slags vejr. Både skrog og dæk er fremstillet ved brug af infusions teknologi som giver et ekstremt stærkt skrog med mindst mulig vægt. Det har direkte indflydelse på motorens ydelse, der bliver mere kontant og har et relativt lavt brændstofforbrug. Når du border denne 30 fods Galeon, mødes du først af et stort soldæk. Her er der så god plads, at du nemt kan håndtere bagage, badedyr eller andet pladskrævende udstyr eller aktiviteter. Tager du trappen op, kommer du til den lækre flybridge der rummer solplads og en bænk til kaptajnen og 2 passagerer. Fra agterdækket kan du gå gennem en velproportioneret dør. Her findes kabinen hvor der er et dejligt stort pantry, med direkte adgang til den luksuriøse siddegruppe - og saloonens kaptajn plads. Fra kabinen er der adgang til kahytten, her er både god rummelighed og ståhøjde - en luksus som ikke mange 30 fods flybridge både kan byder på. Her findes 2 skønne dobbeltsenge samt et regulært badeværelse. Trænger nogen iblandt besætningen til sol og frisk luft, kan du sende dem ud på solpladsen i fronten af båden - med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis af solbadning. Der kan vælges forskellige interiør designs, smukt egetræ eller varm valnød. Båden kan leveres både med twin- eller single motor installation og i diesel- eller benzin udgave efter kunde ønske. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster T7 - 225 HK Yamaha/Udstyr

Finnmaster T7 - 225 HK Yamaha/Udstyr

499.900 kr.

Exceptionelt velsejlende Finnmaster T7 fra 2018 Unikt tilbud til kunden der vil have det ubetinget bedste! Komplet sæt proppet med udstyr og den helt rigtige 225 HK Motor fra Yamaha! Velkommen til fremtidens bådejerskab! Den nye Finnmaster T7 viser vejen med sit strømlinede skrog og innovative LED-lys på stævnen. T7 er helt unik og er ganske enkelt det perfekte møde mellem moderne top-design og praktiske detaljer! Alt er inkluderet her - fra et sporty udseende takket være Finnmasters Smart Design-koncept er det muligt for hele familien at slappe af sammen i cockpittet enten ved teakbordet eller på solsengen, som nemt kan sættes op, når det er som varmest midt på dagen. Desuden er der masser af plads at tilbringe i stævnen, hvor der både er en stor dobbeltseng og toilet. Båden her er udstyret med den en 225 HK Yamaha motor - nok en af de mest støjsvage og økonomiske motorer på markedet. Foruden dette er denne båd bombet med udstyr... Webasto oliefyr, Fusion radio anlæg, Bovpropel, Bennett trimflaps, elektrisk ankerspil og meget mere! Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Bemærk arkiv billeder. Nye billeder af den specifikke båd vil blive taget snarest. - Sælges i anvisningssalg for kunde - Det er muligt at tilkøbe tilhørende Brenderup 2.500 kg. trailer for kun 25.000 kr.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Galeon 335 HTS

Galeon 335 HTS

2.499.950 kr.

335 HTS slutter sig til cruiser-serien af ​​tredje generation Galeon-modeller og forbedrer yderligere den allerede imponerende ydeevne og ikke mindst sejlegenskaber fra den sporty 325-serie, den oprindelig er baseret på. Med opdateringer på skrogdesign, layout og generel æstetik, gør modellen virkelig sin indmarch, som en af ​​de førende modeller i segmentet. Læg især mærke til de mange vinduer, der sikrer alle passagerer panoramaudsigt og lysner kabinerne nedenunder - virkelig spektakulært! Åbn soltaget for at give alle ombord, får en reel fornemmelse af fart, for når alt kommer til alt, er dette en sportsorienteret cruiser – med generne fra en Yacht. Cockpitområdet vil helt sikkert være centrum for opmærksomheden og med rette, yachten er nemlig udstyret med en udendørs spiseplads, lige overfor cockpittet pantryet og et stort, transformerbart soldæk, der vender bagud. Hurtigt kan den midterste madras gemmes væk, for at skabe en bekvem adgang til den store badeplatform - som er standart - for at gøre alle vandbaserede aktiviteter endnu sjovere. Kaptajnen vil helt sikkert sætte stor pris på det justerbare pilotsæde og det store udsyn fra pilotpladsen, samt det ekstra store bagbords område til passageren. Med nem adgang til stævnen vil begge solsenge være iblandt favoritpladserne, imens I ligger for anker og du kan støtte ryglænene, for endnu mere komfort – smart! Nedenunder finder du to kahytter, en fuldt udstyret kabys og spiseplads i salonen. Som ekstra komfort til alle i besætningen har Galeons designere, været i stand til at adskille bruseområdet på badeværelset, således man slipper for våde gulve og toiletartikler! To soveværelser med dobbeltsenge vil sikre at 4-5 personer kan sove komfortabelt og endda stadig have masser af opbevaringsplads til både bagage og diverse forsyninger. Tilstrækkelig meget frihøjde under dæk var en prioritet for designerne og det lykkedes godt ved at tilbyde ståhøjde på de mest vigtige steder under dæk. Ligesom alle andre modeller i serien, giver 335 HTS et uovertruffen højt niveau af kvalitet og finish, samt en bred vifte af materialemuligheder og interiørdesign at vælge imellem – find den løsning der passer jer, sammen med vores Galeon eksperter.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Viknes 770 Combi - Viknes 770 Combi med 126 HK Vetus - NY PRIS

Viknes 770 Combi - Viknes 770 Combi med 126 HK Vetus - NY PRIS

290.000 kr.

Forårsklargjort - bundmalet - klar til sommerturene. Nu nedsat til DKK 290.000 - billigste udbudte Vikness 770. Viknes 770 Combi er den første model i Viknes serien, som Viknes Båt i Norge producerer. Indretningen er optimal til den aktive sejler – du har den gode Salon med sovepladser, Pantry og styreplads, og i tillæg det store selvlænsende agterdæk med høje cockpitkarme med stålbøjler, styreplads og siddepladser og bord. Toilet med Holding tank. Salon med nedgang til Toilet i BB-side, Pantry med Wallas komfur, vask med trykvand, god skabsplads. I SB-side er der sidearrangement med bord, som kan indrettes til dobbeltsend. Forreste sofa kan vendes så det er styreplads for 2. Herunder er der en bred enkeltkøje. Helt forrest under fordæk er der indrettet til en dobbeltseng. Nyere betræk for hynder. Styreplads til 2 personer med godt udsyn og overblik. Ny motorstyring og hydraulisk styring. Bovpropel kan styres herfra og fra agterdæk hvor der er motorstyring og rat samt Sliregear. Agterdæk med sofa/bænke og klapbord, ny Kaleche fra 2023, Stol ved styreplads som kan hæves til så der er udsyn over kahyt. Motor: Vetus DTA 43 på 126 HK, kørt 1721 timer. Max fart 15 knob, March fart 9 knob, Sliregear. Udstyr: Bovpropel med styring fra kahyt og agterdæk. Wallas varme, Køleboks på agterdæk. Varmt vand ved motordrift. Vinterbukke. Instrumenter: Kompas, Raytheon log og lod, Garmin GPS 3006/3010, Raytheon Radar som ikke bruges, VHF Shipmate RS8300. Båden leveres sejlklar med Anker, fendere, tovværk m.m. Gerne båd i bytte som delvis betaling - speedbåd med udenbords motor. Kontakt Karrebæksminde Bådsalg, bådmægler & bådformidling v. Per Steen Johansen +45 2096 4680 for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.

Kalvehave·tir.·CP Bådformidling

Ny
Nautica S - Totalrenoveret beboelsesbåd/ husbåd - Søsat i 2020 - Klar til sejlads/beboelse

Nautica S - Totalrenoveret beboelsesbåd/ husbåd - Søsat i 2020 - Klar til sejlads/beboelse

1.650.000 kr.

Nautica S, der fremstår sejl- og indflytningsklar. Båden har fra 2011 til 2020 gennemgået en total renovering, hvor alt er taget ud og bygget op igen. Denne gang er den opbygget som beboelsesbåd, hvilket vil sige at båden er fuldt funktionsdygtig til sejlads men også som beboelse. Båden er fuldt funktionel som beboelse hele året, hvilket nuværende ejer gør. Nuværende ejer har selv renoveret båden og kender derfor til alt omkring båden. Der er lavet en bog med billeddokumentation for hele renoveringen. Båden er indrettet med cockpit/ køkken, hvor båden blandt andet kan styres fra. En stue med direkte udgang til agterdæk. Under dæk er der et stort toilet med bad i stævnen samt soveværelse med dobbeltseng samt opbevaringsplads. Båden har to bundstærke Hanomag diesel motorer, der fremstår meget velholdte, og som starter med det samme. Hele båden er isoleret, har termoruder, døre og vinduer i teaktræ, granitbordplade, rutland 24v vindmølle og 24v solpaneler, 400v. Elforbrug pr måned ved beboelse ca 100 KWH. Varmeforbrug er ca 3 ltr olie pr døgn. Stort set alt er nyt i båden og det ses tydeligt, at der ikke er sparet på noget, og at tingene er lave ordentligt. Der kan blandt andet nævnes: Gulvvarme om læ, surround anlæg, fuldt funktionsdygtig som beboelse, egetræsgulve, stort og rummeligt motorrum, watermaker, vandbåren fyr, dykkerkompressor m.m. Derudover har båden er stor flybridge med plads til venner og familie, hvor båden også kan sejles fra. Nuværende ejer bor på båden, hvorfor vi opfordrer til at bestille fremvisning i god tid ved interesse i køb af båden. Sælger er villig til at lade mindre speedbåd, amerikanerbil, porsche eller lignende indgå i handlen. Båden måler 16.5 meter men har en særlig konstruktion på dæk, hvorfor der er lavet et målerbrev på 14,9 meter. Sælger er interesseret i byttehandel med bil, båd, campingvogn m.m. Se mere information herunder eller kontakt CP Bådformidling. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Kalvehave·søn.·CP Bådformidling

Saga 25 cc med nyere motor og drev

Saga 25 cc med nyere motor og drev

224.900 kr.

Vi sætter vores dejlige saga 25 til salg, da vi ikke får den brugt nok. Det er en norsk kvalitetsbåd der igennem de sidste 4 år er blevet opgraderet væsentligt og har nærmest alt i udstyr. Båden har en nyere motor og drev fra 2006, som har et lavt brændstofforbrug og en topfart på 26 knob. Det er en alsidig båd, som både kan bruges til ferietur med familien, fisketur eller til en sjov dag på vandet med vandski osv. I kahytten er der mulighed for mindst 3 sovepladser ved at omdanne u-sofaen til en stor dobbeltseng, og en stikkøje i BB side. Derudover er der et separat el toilet med holdingtank og håndvask med varmt og koldt vand. Den store agter sofa kan desuden ligeledes benyttes som en ekstra komfortabel soveplads, så båden i alt rummer 4 sovepladser. En reel båd, søsat d. 3. maj 2024, klargjort og klar til ferie og nye eventyr. Motoren er en Volvo Penta D3 – 160 Hk, årgang 2006 Driftstimer = 650 SX drev m. rustfri propel/power trim Hydraulisk trimflaps, nye cylindere 2021 Hydraulisk styring - 2019 Motoren har fået stort service i 2020, hvor bl.a tandremmen og vandpumpe er skiftet. Turboen er hovederenoveret i 2022. Service foretaget i 2024. Udstyr: Kaleche original fra Saga – 2020/vasket og impræneret i 2024. Bovpropel Garmin Kortplotter 12’’ m. ekkolod - 2021 Eberspächer airtronic D4, 4KW oliefyr Garmin selvstyre Witron lader 15A m. septor skillerelæ - 2022 Nye batterier fra 2022, Varta AGM 105A – 2022 Autoradio Køleskab, Isotherm - 2016 VHF/DSC Bruser på agterdæk Varmtvandsbeholder - 2020 Lænsepumpe Vetus vandtank & dieseltank - 2020 Wallas keramisk 2X kogeblus – diesel Rustfri anker med line Køkkenvask med varmt og koldt vand Alle hynder og sæder på dækket er ombetrukket og med nyt skum - 2020 Med båden følger ydermere vinterkaleche, fendere, tovværk, kabler og tilhørende adaptere, diverse service herunder bestik, tallerkener, glas, kopper, gryder og pander.

Brøndby Strand·lør.

Fremhævet
Galeon 310 HTC

Galeon 310 HTC

1.989.950 kr.

Galeon 310 HTC er designet med en meget lav profil, der giver et flydende og sporty look. 310 HTC er designet på basis af 300 FLY Begge yachter deler et lignende layout, men HTC-modellen har udover den lukkede kabine desuden også et automatisk glastag over den forreste del af kabinen. Denne 31 fods cruiser er designet til at have bedst tænkelige sejl-egenskaber i al slags vejr. Bådens skrog og dæk er fremstillet ved brug af infusions teknologi som giver et ekstremt stærkt skrog med mindst mulig vægt. Det har direkte indflydelse på motorens ydelse der bliver mere kontant og har et relativt lavt brændstofforbrug.Når du borde denne 310 HTC mødes du først af et stort soldæk. Her er der så god plads at du nemt kan håndtere bagage, badedyr eller andet pladskrævende udstyr eller aktiviteter. Fra agterdækket går man gennem en velproportioneret dør. Her findes kabinen hvor der er et dejligt stort pantry, med direkte adgang til den luksuriøse siddegruppe. Fra kaptajnens polstrede stol har man det fulde overblik og det flotte instrument panel giver overblik og tryghed om bådens tilstand . Fra kabinen er der adgang til kahytten, her er rummelighed og ståhøjde - en luksus som ikke mange 31 fods cruisere, byder på. Her findes 2 skønne dobbeltsenge samt et regulært badeværelse. Kender du nogen med trang til sol og frisk luft, kan du sende dem ud på solpladsen i fronten af båden. Med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis med solbadning. Der kan vælges forskellige interiør designs, smukt egetræ eller varm valnød. Båden kan leveres både med twin- eller single motor installation og i diesel- eller benzin udgave efter kundens ønske. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Quicksilver ACTIV 555 CABIN, Mercury F100 EFI

Quicksilver ACTIV 555 CABIN, Mercury F100 EFI

284.807 kr.

Activ 555 Cabin er en allround helårs båd. Den har gode steder at slappe af på overalt. Drejelige sæder og et monterbart bord gør cockpittet til en spiseplads på få sekunder. Men først vil du måske slå solindsatsen op i cockpittet. Eller benytte soldækket i stævnen, selvfølgelig. Så snart natten falder på eller det bliver overskyet, venter kabinen på dig. Du kan enten sidde rundt om det hyggelige kabinebord eller omdanne sofaen til en rummelig dobbeltseng på 2 meter. Udstyr: - SMART EDITION - Bimini+sider. - Passagersæde. - Bænksæde m. hynde. - Solindsats m. hynde. - Forlænget badeplatform. - Levering.

Svendborg·fre.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Fænø 42 - Fænø 42

Fænø 42 - Fænø 42

995.000 kr.

Fænø 42 er for to år siden blevet grundigt overhalet på værft, nymalet skrog og bund, nyt bovspryd, ny rorstamme, nye hynder overalt er blot noget fra listen. Denne Fænø 42 fremtræder flot og velholdt såvel udvendig som indvendigt, fint teakdæk og indvendigt med flotte og lakerede overflader. Styreplads på agterdæk, med godt udsyn og med instrumentering på styrekonsol. God plads på sidedæk og på ruftaget stort fordæk med bovspyd, ankerspil m.m. Sejlene er rullesejl og styres/rulles med hydraulik for nem og ubesværet sejlads. Indgang til cockpit fra begge side via skydedør. I cockpit /styrehus er der nye termoruder, siddepladser med nye hynder. Godt udsyn fra styreplads hvorfra sejlene håndteres og instrumenter til navigation og motorkontrol kan kontrolleres samt bovpropel. Agterkahyt med god plads, skabsplads, dobbeltseng. Separat Toilet med brusekabine, el-toilet med holdingtank samt vaskemaskine. Stor hyggelig Salon med siddegruppe og bord i BB-side. Modsat er Skabs og aflægnings hylde/skab samt monteret TV. Kabyssen ret fremme – her finder du vinkel Pantry med vask, varmt/koldt vand, Komfur med 4 blus og ovn, rigeligt med skabsplads over og under bordpladen. Fra Kabyssen er der adgang til separat toilet med el-toilet og vask. Forkahyt med 2 køjer er helt fremme. Nyere instrumentering – på styrekonsol og i Styrehus – se Udstyrs listen for detaljer. Motor: Perkins diesel på 150 HK. Central varme med radiator samt luftvarme fra nyt Webasto fyr. Sælgeren accepterer gerne et sommerhus, en bil eller andet i bytte. KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl. Kontakt KBM Bådsalg, bådmægler & bådformidling v. Per Steen Johansen +45 2096 4680 M: [email protected] for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.

Kalvehave·fre.·CP Bådformidling

Motorbåd 40 fod

Motorbåd 40 fod

350.000 kr.

Dejlig motorbåd der er perfekt som flydende og flytbart sommerhus eller som bobåd der rent faktisk kan flyttes. Pæn og velholdt. God indretning med dejligt styrehus der er ideelt som stue. Foran stuehuset er kabyssen (hvor spisebordet kan sænkes og kan benyttes som soveplads til et par børn) og spisearrangementet og videre frem er forkahytten med to sovepladser (med nye rigtige madrasser) samt god stuveplads. Bag styrehuset/stuen er der en lille gang med mulighed for opbevaring af jakker eller andet tøj på stang i SB side og i BB side er der et pænt badeværelse med toilet og vask tilsluttet septiktanken ca 120 l. Gangen leder til en stor agterkahyt med dobbeltseng til BB (og ligeledes ny rigtig madras). Til SB er der en ekstra soveplads. Båden er fuldt sejlklar. Den var i 2019 på bedding og blive sandblæst og malet op i bunden. 2023 er der lysnet indvendigt samt lavet diverse forbedringer og opgraderinger. Båden kan sejles fra styrehuset samt flybridge. Begge steder er der selvstyrer der er koblet til Furuno navigationen. Brændstoftankene er samlet på 1700 liter og der er en vandtank på ca 150 l. Varmen leveres via motorer, el eller Webasto oliefyret fra 2020 der i 2023 har fået skiftet brænder. Marchfarten er ca 7 knob og max farten er ca 10 knob. Der kan medfølge 4 trins landgangsstige til fastmontering på bro mod lille merpris. Der medfølger diverse løsøre som fx gummibåd med elmotor og batteri, et komplet og nyt anodesæt samt andre relevante småting. Skriv eventuelt for yderligere billedmateriale eller specifikke forespørgsler.

Birkerød·29. apr.

Få beskedNår der er nye resultater i Sport

Lup med søgeord i
 Beneteau Evasion 28

Beneteau Evasion 28

75.000 kr.

Velholdt Motorsejler, som står som original og med rat-styring i cockpit. - Cockpittet er dejligt rummeligt og med god plads til opbevaring i bænkene på begge sider. - I pilothuset er der mulighed for ratlås-styring, ideelt i regn og høj sø. - Stikkøje til 1-2pers. - Indvendigt komplet kabys udstyret med gaskomfur og køleskab - Komfortabel salon med 2 køjer til bagbord og spisebord med sofaer til styrbord, som nemt kan laves til "dobbeltseng", - I stævnen komplet WC. - Motor: Volvo Penta 25HK - Div. sejl medfølger Avanti er hjemmehørende i Kolding. Samme ejer siden 1986. En smuk og velholdt motorsejler - et godt køb. Kontakt os gerne for nærmere beskrivelse/fremvisning.

Kolding·28. apr.

Fremhævet
Trio 80 sejlbåd

Trio 80 sejlbåd

89.900 kr.

Flot og velholdt Trio 80 sejlbåd fra 1981, som er designet af den kendte svenske bådebygger Hans Blomstergren. Trio 80 bådene blev bygget i 200 stk. fra 1978 til 1983. Trio 80 har en praktisk og nutidig indretning med god pladsudnyttelse, herunder 5 sovepladser, hyggelig U-siddegruppe som kan laves til dobbeltseng, køkken og wc i eget rum m. håndvask. Motoren er den pålidelig Yanmar YSM 8 motor hvor Olie og Impeller er skiftet hvert år. Starter altid første gang og køre upåklageligt. Den er saltvandskølet, men fuld ferskvandskøling medfølger. Motoren er renoveret tilbage i 2007. Båden er velegnet til både tursejlads og kapsejlads, og den er let at håndtere, selv for nybegyndere og alene sejlads. Trio 80 er kendt for at have meget pålidelige og stabile sejlegenskaber og er bygget med stor sans for praktiske detaljer, maritimt håndværk, hvor alt træbearbejdning er i topkvalitet Følgende medfølger: Flot cockpit telt som er meget lidt brugt. Garmin GPS 525 kortplotter, Garmin Ekolod Striker 4GPS og Clipper Digital Windex. Desuden er der installeret Wallas Oliefyr med varmekanaler ud i hele båden. Har dog aldrig brugt det. Alle pærer er skiftet til LED. Båden er løbende vedligeholdt og opdateret på følgende områder. 2020: Vandpumpe og slanger (pantry + toilet) Ny septiktank som kan dæktømmes og havtømmes. Johnson toilet Ny vandtank i plastik. Renoveret loft i hele båden. Ankerrulle ankerline 24m 25mm Stævnplatform 2021: Nyt storsejl Ny Rulle genua Alle vinduer og vinduesrammer er udskiftet 50w Solcelle panel med automatsikringer 4 x 12V batteribank til forbrug 2 x 12V til startbatteri. Alle pærer er udskiftet til LED Meget båd for pengene, hvor man får plads og sejlegenskaber som man normalt finder i langt større både. Mere information om Trio 80: https://www.udkik.dk/da/review.jsp?id=Trio+80

Aalborg SV·26. apr.

Maxum 2800 SCR motorbåd

Maxum 2800 SCR motorbåd

199.000 kr.

Utrolig velholdt motorbåd med fantastisk udstyrsniveau og god indretning. God ståhøjde i hele bådens kahyt. Jeg er 1.90, og kan stå oprejst alle steder. - Årgang: 1997 - Mercruiser 7,4L V8 benzin indenbords, saltvandskølet - Bravo drev med duo prop - 29 fod - Bredde: 3,15m - Dybde: 0,9m - Vægt: 3.500kg - Badeplatform med stige - Bruser ved badebro - Ny kaleche fra 2021 - Varmt og koldt vand - Bov propel med joystick - Ny primer i 2021 (udført af professionelt firma. Faktura haves) - Impeller skiftet i 2022 - Nye batterier 2022 - Raymarine kortplotter - Raymarine VHF radio - Raymarine autopilot - Firetrace i motorrum - 230V køleskab - Stikkøje med dobbeltseng - Keramisk kogeplade - Mikroovn - LED lanterner - Elektriske trimflaps - Spots indvendigt i kahyt og på dæk - Toilet med bad og brus - Radio med bluetooth (skiftet i 2021) - Nye højttalere (skiftet i 2021) - Stort cockpit med stor rundsidde gruppe hvor hele familien kan sidde

Køge·14. apr.

Nyere Motor.

Nyere Motor.

129.500 kr.

Endnu en sømand går i land p.g.a. alder. Vores dejlige ASKA skal ud til en ny familie. Hun har mange år og oplevelser til gode endnu. Dejlig velsejlende, søstærk norsk motorbåd. Båden har 2 kahytter, agterkahyt med rigelig plads til 2 personer. Dejlig stor forkahyt med søtoilet, stort skab til tøj e.l. sofaarrangement, der nemt laves om til dobbeltseng, med rigelig plads til 2 voksne og 1 barn. I cockpit er der rigeligt plads til 6 personer. Laves nemt om til køkkenbord i dobbelt længde, ved at lægge passagersædet ned. Der er monteret med ekstra søgelænder om agterstavn. Alle hynder i pæn stand. Nye hynder til agterkahyt i 2019 Kaleche kan lægges ned fra front ruder til agterstavn. Kalechetoppen kan tages af separat. I 2021 er følgende ordnet. Bunden er slebet helt ned, hvorefter den har fået 4 x primer og 2 x bundmaling. Nyt skillevandsfilter, nyt Skillerelæ til at adskille forbrugs og startbatteri. Nyt startbatteri og nyt forbrugsbatteri. Alt el gennemgået af aut. Værksted. Motorspecifikationer: Type Sole mini 44 Årgang 2018 HK 42 Cyl. Antal 4 Sejltimer 380 Stand Som ny Brændstof Diesel Marchfart 7 knob Topfart 8 knob Gear Fast aksel m/nyere propel (2018) Diverse Ferskvandskølet, tankmåler, batterier, lader. Bemærk: Støjsvag og meget økonomisk motor 2,5 - 3l brændstof i timen. Desuden medfølger: Kompas Garmin 520 GPS kortplotter m/kort over hele DK Autopilot Oliefyr (renoveret 2018) 230v. landstrøm Kaleche (2015) Gl. kaleche til vinterbrug. Redningsveste. Bådplads i Øer kan købes sammen med båden til 40.000 kr. Henvendelse på tlf. 51989851 / 25573347

Ebeltoft·12. apr.

Birchwood Challenger 49

Birchwood Challenger 49

1.300.000 kr.

Dejlig rummelig båd, som er brugt til sejlads og delvis beboelse gennem de sidste 5 år. Kalechen er syet på Broom værftet i England i 2016. Båden indeholder tre kahytter, med tilhørende toilet/ bad til hver kahyt. I forkahyt og agterkahyt er der dobbeltseng og to enkeltsenge i midterkahytten. Under alle senge er der opbevaringsplads, og der er god skabsplads i alle kahytter. En skøn salon med sofagruppe og spisebord, og pantry med god plads. Båden måler 14,98 meter i længden og 4,88 i bredden, og kan sejles på motorbådscertifikat. Der er to 450 Iveco Aifo motorer, 16 kw Onan generator, 220 V landstrøm, 2 x 750 liter vandtank, to stk 1000 L dieseltanke med overløb, Raymarine navigationsudstyr, davider, ankerspil, flybridge med 10 siddepladser, stort rummeligt agterdæk med opbevaring under bænke. Se endvidere specifikation på dette link: https://www.boatmatch.com/boat-for-sale-print.php?boat=946&buy=Birchwood-49+Challenger Kontakt for yderligere info/ billeder eller fremvisning: Mobil: +4522114026

Storvorde·15. jul. 2023

Motorbåd

Motorbåd

95.000 kr.

Chris craft comander udbydes til salg Det er med stor sorg at jeg skal af med denne fine båd. Jeg og konen har primært brugt den som sommerhus Indretningen er god så båden ikke virker lille og kompakt. Et dejligt agterdæk så man kan side flere stykker og grille Flybridge kan lukkes af så man kan sidde i fred og ro for regn hvis man skulle sejle i det Indendørs finder man køkken. Toilet/bad. Siddegruppe. Stor dobbeltseng i stævnen. Køleskab. Fryser. 2 klædeskabe mm. Båden kan tilkobles vand så der er ubegrænset vand i hanerne. Samt skyllehaner på dækket Ring/skriv for flere oplysninger Flybridge 2xv8 motor Sælges da vi har købt en gård

Næstved·8. dec. 2022

Monte Fino 52

Monte Fino 52

1.370.000 kr.

Rigtig fin motorbåd sælges da en større ønskes. Stort motorrum, stor dieseltank, stor vandtank, landstrøm, landvandsopkobling. ABSOLUT ALT I UDSTYR + mere til. På denne skønheds findes der en masse udstyr, blandt andet: - Autopilot - Radar - Dybdemåler - Kortplotter (Garmin) - Dieselgenerator - Bov- + Agter thruster - Elektronisk anker hejs - Elektronisk Davider - Hydraulisk land bro - Kalecher både oppe og nede - Vindues dækken - 3* aircondition som også kan varme - Vaskemaskine - Gasgrill - Bruser på badeplatform - Fjernsyn - ALT i redningsudstyr, vest, flåde, krans, brandsluknings system i motorrum, håndholdte brandslukkere m.m. 7 Soveplader, 3 kabiner med eget bad, wc og dobbeltseng i alle + medarbejder kabine under dæk i tilknytning til motorrum, vaskerum. Stor TV stue med køkken, ismaskine, 2x kølemulighed og frys. Kogeplade med 220v og gas. Alt i bestik, gryder og pander. Båden kan styres indefra eller på flybridge. Mulighed for 10 personer til middag. Soldæk i stævnen til 3 personer. 6 til 8 siddepladser i stuen. Motorene er i rigtig god stand, de bruger ingen olie eller vand og starter altid på første slag, også på en kold motor. Motoren er ferskvandskølet. Denne båd er en sand skønhed og bør ses på vandet. Ved eventuelle spørgsmål og fremvisning kontaktes Allan Schou på tlf: 22 31 30 54

Fredericia·4. dec. 2022·