Galleri annoncer
Coleman lanterne - BG 600L

Coleman lanterne - BG 600L

299,00 kr.

Lanterne fra Coleman Praktisk campinglampe med et kraftigt 360 graders lys til at lyse lejren op. Samtidig har den en indstilling med lav lysstyrke til en mere afdæmpet hyggebelysning. 2 lysstyrker: 600 eller 75 lumen Bruger 3 stk. D-batterier (medfølger ikke)

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Blue Moose tipitelt - Teepee Tent - Natur

    Blue Moose tipitelt - Teepee Tent - Natur

    4.599,00 kr.

    Glampingtelt fra Blue Moose Står sommeren på staycation hjemme i den milde, danske sommer? Det luksuriøse tipitelt kan forvandle jeres egen sommerhusgrund til den dejligste glamping-lejr med den perfekte kombination af natur, afslapning og komfort. 5 x 5 x 3,5 meter Åndbart oversejl i bomuld Enkel opsætning Jeres helt eget glamping resort Nyd naturen i absolut komfort med et luksuriøst glampint telt fra Blue Moose. Teltet er oplagt til en glamourøs campingtur i det fri, eller som en fast del af indretningen i din have eller ved sommerhuset i sommerhalvåret. Lyst og rummeligt fællesrum Det store, runde telt giver masser af plads og muligheder for, at du selv kan sætte dit eget præg på, hvor og hvordan du vil nyde den ultimative glamping oplevelse. Teltet måler 5 meter i diameter og har en højde på 3,5 meter. Det lyse oversejlstag giver et lyst og indbydende fællesrum, hvor der er plads til alt fra middag i det fri, et udendørs legerum, afslapning i det grønne, et alternativ til terrassen eller som overnatningsmulighed for gæster. Teltet rummer sovepladser til op til 6 personer. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og udelivet til fulde med den store frontvæg, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. Praktiske detaljer Den smukke beige farve giver et flot og behageligt lysindfald. Tipiteltet er udstyret med en stor dør i fronten, vinduer og ventilationslommer, der er med til at sørge for et fantastisk indeklima med god mulighed for ventilation. Blue Moose Glamping har markeret sig som den førende producent af højkvalitetstelte til dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig overnatningsmulighed i naturen. Alle Blue Moose telte giver dig de vigtigste ingredienser til den perfekte stjernestund under himlen: kvalitetsunderlag, mindst tre meter til loftet og vidunderlig komfort. Hurtig opsætning Teepee Telt fra Blue Moose har den unikke og klassiske tipiform med en enkelt bærende stang, som gør det lynhurtigt at slå op. Det er faktisk så nemt, at du kan klare opsætningen helt alene. Gode materialer Teltet er produceret i åndbar bomuld (285 gsm), som både er brandhæmmende, vandafvisende og modstandsdygtigt over for mug. Oversejlet er imprægneret mod fugt og snavs og har et vandsøjletryk på 1000 mm. Teltbunden er fremstillet i 100% vandtæt ripstop PVC (540 gsm).

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Blue Moose glampingteæt - Emperor Telt - Natur

      Blue Moose glampingteæt - Emperor Telt - Natur

      6.999,00 kr.

      Glampingtelt fra Blue Moose Står sommeren på staycation hjemme i den milde, danske sommer? Det luksuriøse tipitelt kan forvandle jeres egen sommerhusgrund til den dejligste glamping-lejr med den perfekte kombination af natur, afslapning og komfort. 6 x 4 x 3 meter Åndbart oversejl i bomuld Enkel opsætning Jeres helt ejet glamping resort Nyd naturen i absolut komfort med et luksuriøst glampint telt fra Blue Moose. Teltet er oplagt til en glamourøs campingtur i det fri, eller som en fast del af indretningen i din have eller ved sommerhuset i sommerhalvåret. Lyst og rummeligt fællesrum Det ekstra store telt giver masser af plads og muligheder for, at du selv kan sætte dit eget præg på, hvor og hvordan du vil nyde den ultimative glamping oplevelse. Teltet måler 24 m² og meter i diameter og har en højde på tre meter. Det lyse oversejlstag giver et lyst og indbydende fællesrum, hvor der er plads til alt frasammenkomster til yogatræning eller som overnatningsmulighed for gæster. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og udelivet til fulde med den store frontvæg med a-ramme, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. På varme sommerdage har du også mulighed for at rulle teltvæggene op, og få en let brise ind i teltet og samtidig komme endnu tættere på naturen udenfor. Praktiske detaljer Den smukke beige farve giver et flot og behageligt lysindfald. Tipiteltet er udstyret med to døre, samt seks vinduer og ventilationslommer, der er med til at sørge for et fantastisk indeklima med god mulighed for ventilation. Blue Moose Glamping har markeret sig som den førende producent af højkvalitetstelte til dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig overnatningsmulighed i naturen. Alle Blue Moose telte giver dig de vigtigste ingredienser til den perfekte stjernestund under himlen: kvalitetsunderlag, mindst tre meter til loftet og vidunderlig komfort. Hurtig opsætning Teltet tager ikke mere end en halv time at sætte op og kommer med en fuld opsætningsvejledning. Opsætningen består i at spænde teltbund og barduner fast, for herefter at rejse teltet med én lodret teltstang og tre a-formede rammer til teltets åbningen. Det tager ikke mere end en halv time at sætte teltet op, og hele udstyret kan du ubesværet opbevare i to medfølgende tasker. Hele herligheden kan du i øvrigt enkelt pakke ned, transportere og opbevare i de to medfølgende tasker. Gode materialer Teltet er produceret i åndbar bomuld (285 gsm), som både er brandhæmmende, vandafvisende og modstandsdygtigt over for mug. Oversejlet er imprægneret mod fugt og snavs og har et vandsøjletryk på 1000 mm. Teltbunden er fremstillet i 100% vandtæt ripstop PVC (540 gsm). Bemærk at teltet leveres i to separate kasser.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Leupold BX-4 Proguide HD 8x42

        Leupold BX-4 Proguide HD 8x42

        5.000 kr.

        Leupold BX-4 Proguide HD 8x42 Denne kikkert fra Leupold er muligvis det bedste på marked, når det kommer til glas. Vil du have den bedste ydeevne, der ikke står i vejen for den mest intense jagt, og aldrig svigter, så har du brug for BX®-4 Pro Guide ™ HD-kikkerten. Den leverer en ultra skarp lysstyrke og med kant-til-kant skarphed, vil du ikke midste noget af syntet i kikkerten. Leupold har med deres nye model taget et ekstra skridt for at fjerne blænding fra solen. Du vil ikke finde en kikkert, der fungerer bedre i det værste lys eller afsløre mere i de afgørende minutter ved daggry og skumring. Specifikationer: Længde 14,2 centimeter Vægt 663 gram. Forstørrelse 8x Objektiv 42mm. Synsfelt på 914 meter 112meter (1000Yards 368Feet) Øjeafstand 19mm Udtrædelsespupil 5,3mm Min fokusering 2,4 meter

        Gudbjerg Sydfyn·i dag·

        FISKEJOLLE  20hk DV Bukh Diesel

        FISKEJOLLE 20hk DV Bukh Diesel

        54.000 kr.

        Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 62500kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

        Auning·i går·

        Victorinox  Traveller Lite 1.7905.AVT

        Victorinox Traveller Lite 1.7905.AVT

        1.675 kr.

        UDGÅR model Vejl. Uds. fra 2020 1,675KR. Årsagen til salget, er at min blev sendt til reparation og under reparationen fandt jeg ud af at jeg ikke savnede den. De valgte at sende en helt ny en, i original æske tilbage til mig, som jeg aldrig fik taget i brug. Og nu har den ligget nede i skuffen siden den kom hjem fra dem. Så nu skal den ud på nye eventyrer! 1. stort blad. 2. lille blad. 3. proptrækker. 4. dåseåbner. 5. lille skruetrækker. 6. kapselåbner. 7. stor skruetrækker. 8. af-isolérer til ledning. 9. syl med sækkenål. 10.nøglering. 11.tandstikker. 12.pincet. 13. saks. 14. krog med/ 15. neglefil. 16. kuglepen. 17.knappenål. 18. mini skruetrækker. 19. digitalur 12/24t. 20. alarm 21. nedtælling 22. stopur 23. højdemåler m/fod. 24. barometer. 25. termometer C/F. 26. stjerneskruetrækker PH2. 27. LED lys. Dimensioner. Højde: 26 mm. Længde: 91 mm. Bredde: 26 mm. Vægt: 110 g. Og der er 8 ekstra batterier med til den. Den tages ikke retur!! Køber betaler for fragt. Har ikke MobilePay.

        Faaborg·man.·

        Tikka T3 Hunter 30.06

        Tikka T3 Hunter 30.06

        21.500 kr.

        Tikka T3 Hunter kaliber 30.06 i GRS skæfte (original skæfte haves ikke) sælges med følgende - Monteret kikkert: Zeiss HT 3-12x56 med kliktårn og lys - Stalon lyddæmper model XE - Seeland riffelrem med klik-system så det er super nemt at tage af og på igen. - German Gun Stock ladegreb - men originale haves også. - 5-skuds magasin Intet af ovenstående kræver yderligere forklaring. Sættet spiller godt sammen - og ser det derfor helst solgt samlet. Jagttegn og gyldig våbentilladelse er selvfølgelig krav. Kontakt mig gerne for yderligere.

        Ishøj·søn.·

        Våbenskab Kombi 7/4 til 4 våben + 4 hylder - M/Nøg

        Våbenskab Kombi 7/4 til 4 våben + 4 hylder - M/Nøg

        7.499 kr.

        Våbenskab 7/4 Variant til 4 våben samt 4 hylder - M/nøglelås - SSF3492 Godkendt Skabet leveres med 4stk højdejusterbare hylder som kan indsættes i skabet venstre rum. H145cm x B50 x D35 Safetyclass SSF3492 Kabinet 4mm, Dør 6mm 3 sidet låsesystem 6 forankringshuller a 10,50mm (Der er mulighed for 2 i gulv + 4 i væg) Aflåselig topboks med 2 nøgler Kan indeholde op til 4 våben med max totallængde 125,00cm 7 små integrerede hylder i døren til eks ammunition Vægt Ca. 152kg Fåes i farverne Lys grå RAL 7035 og Mørk grå RAL 7021 (Det lagerførte skab er i farven mørk grå RAL 7021) (Obs! Håndtag og lås kan variere ud fra billedet)

        Brønderslev·lør.·Jysk Jagt - Skytteudstyr·

        Fremhævet

        Få beskedNår der er nye resultater i Jagt og fiskeri

        Lup med søgeord i
        Coleman lanterne - BG 800L

        Coleman lanterne - BG 800L

        349,00 kr.

        Lanterne fra Coleman Praktisk og meget let campinglampe med 360 graders lys. Lampens håndtag gør det nemt at hænge den op i teltet eller tage den med på tur. Lysstyrke 800, 250 eller 75 lumen 3 lysstyrker (høj, middel, lav) 15 meter sigtbarhed på højeste lysstyrke Ideel til baghaven eller camping Campinglampen fra Coleman er den ideelle løsning, hvis du leder efter en kraftig LED-lampe til camping eller i din egen baghave. Lampen giver dig 30 timers lys på et fuldt batteri 80 timers lys på et fuldt batteri 200 timers lys på et fuldt batteri Vandafvisende campinglampe En god campinglampe skal være modstandsdygtig over for vand. Derfor er denne Coleman-lampe IPX 4 vandtæt. Du kan derfor roligt tage lampen med, hvis du skal ud i regnvejr og har brug for belysning.

        WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Easy Camp kuppeltelt - Comet 200 - Grøn

          Easy Camp kuppeltelt - Comet 200 - Grøn

          289,95 kr.

          Kuppeltelt fra Easy Camp Et fremragende nybegyndertelt til weekender på campingpladsen eller på festivaler, Comet 200 er et praktisk lille kuppeltelt uden for mange dikkedarer. 2 sovepladser Topventilation, opbevaringslommer og lanternestrop Perfekt nybegyndertelt der er nemt og enkelt at sætte op 1 sovekabine til det hele Det rummelige kuppeltelt tilbyder komfortabel indkvartering for 2 campister og giver et tempereret og hyggeligt sovemiljø. Sovekabinen måler 205 cm i længden og 140 cm i bredden. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og campinglivet til fulde ved at lukke op for frontvæggen, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. Praktiske detaljer Der er taget højde for det lunefulde danske sommervejr i designet. Ventilationsåbningen i toppen af teltet giver god luftgennemstrømning og reduceret kondens. Det er ingen sag at holde orden i teltet, når små genstande som mobiltelefon, nøgler og lommelygter nemt kan opbevares i de smarte netlommer i inderteltet. Her er alting lige ved hånden og aldrig i vejen. Teltet har smart lanternestrop, så du kan hænge en lanterne eller lommelygte op i loftet og kaste lys over landskabet. Hurtig opsætning Teltet har en enkel og kompakt opbygning og tager ingen tid at sætte op. Montér de to gennemløbende teltstænger, rejs teltet og slå pløkkerne i - så enkelt er det. Gode materialer Et-lagsteltets oversejl er fremstillet i brandhæmmende PU-belagt polyester og har et vandsøjletryk på 600 mm. Teltbunden er fremstillet i vandtæt 100% polyethylen. Teltstænger er fremstillet i glasfiber, der bidrager en stærk konstruktion samtidig med, at teltet er let at transportere.

          WebshopCoop.dk
            Sponsoreret
            Bukkeplade lys 20 x 13 cm

            Bukkeplade lys 20 x 13 cm

            75,00 kr.

            Pamhule Jagt og FiskeriPå lagerFra PriceRunner
              Sponsoreret
              S & L mod 65 DL cal 8x68S/7 mm RM

              S & L mod 65 DL cal 8x68S/7 mm RM

              8.000 kr.

              Velholdt og velskydende (også med blyfri) Schultz og Larsen mod 65 Dl sælges eller byttes. Der er monteret en Otterup pibe i cal 8x68S med 14/1 gevind. Bundstykket er modificeret med vippesikring som mod 68. Riflen er udstyret med Einhack montage hvor der sidder en Smidt og Bender Zenith 2.5 - 10x50 med lys. Prisen er eksklusive kikkert som kan tilkøbes for 6.000. Alternativt kan en ældre zeiss 2.5-10x52 indgå mod en mindre merpris. En ekstra pibe i 7 mm Remington magnum kan tilkøbes for 1.500. Byttes evt. med en model 97 med eller uden pibe.

              Solrød Strand·27. maj.·

              Zeiss, Diavari VM - 2,5-10x50 T* med Zeiss skinne

              Zeiss, Diavari VM - 2,5-10x50 T* med Zeiss skinne

              3.250 kr.

              Zeiss, Diavari VM - 2,5-10x50 T* med Zeiss skinne system Sigtekikkert til Zeiss skinne system i høj kvalitet. Selvom det en ældre model, så har kun været monteret på riffel i få måneder, da jeg har haft brugt min drivjagtskikkert året rundt. Så den er i rigtig flot stand. Gjort mit bedste for ar vise trådkors uden/med zoom (dog lidt svært at tage billede gennem kikkert med telefon :-)) Kan sendes på købers regning Ps. den er uden lys i korset.

              Frederikssund·23. maj.·

              Rygsæk wild river nomad led lys

              Rygsæk wild river nomad led lys

              2.807,00 kr.

              Wattoo.dkIkke på lagerFra PriceRunner
                Sponsoreret
                Celestron Crossaim 12,5mm Reticle m/Lys

                Celestron Crossaim 12,5mm Reticle m/Lys

                849,00 kr.

                ImageFotoPå lagerFra PriceRunner
                  Sponsoreret
                  Coleman lanterne - BG 200L

                  Coleman lanterne - BG 200L

                  199,00 kr.

                  Lanterne fra Coleman Praktisk og meget let campinglampe med 360 graders lys. Lampens åbne håndtag gør det nemt at hænge den op i teltet. Lysstyrke: 200 lumen Bruger 4 stk. AA-batterier (medfølger ikke)

                  WebshopCoop.dk
                    Sponsoreret
                    TIKKA T3X CAL. 243

                    TIKKA T3X CAL. 243

                    27.000 kr.

                    TIKKA T3X CAL 243. Kikkert - Laica fortis 6. 2,5 - 15 × 56 med lys og auto sluk. Løb 22mm tykt og 5 skuds magasin. Riffel, kikkert, montage, lyddæmper, rem og original laica klap på kikkerten er fra D. 28-6-2022 og det fremstår som nyt og har kun skudt 26 skud.. Der er ved køb skiftet skæfte til et GRS skæfte. Lyddæmper er en Stalon XE Der medfølger yderligere. Bipods. Rensesnor. Lensepen. Patron pung. Futeral. Viper - Flex skydestok. Afstandsmåler. 54 patroner. Sælges pga at den bare står og står og grunden er at buejagt foretrækkes. BYTTER Gerne med båd eller bil.. Ved interesse, så smid en SMS på 27899950. Ny pris.. 27000,-

                    Roslev·13. maj.

                    Fremhævet
                    Krieghoff Semprio riffel 30.06

                    Krieghoff Semprio riffel 30.06

                    18.000 kr.

                    Rigtig fin Krieghoff Semprio riffel sælges. Den ultimative riffel til drivjagt. Kaliber 30.06, god 1-6 * 24mm drivjagtskikkert med lys, 2 * 4 skuds magasiner, rem og plastkasse til transport. Løbet kan udskiftet hvis man ønsker det. Krieghoff er noget af det mest exclusive man kan få indenfor jagtvåben. Denne Krieghoff er en "pump-riffel" hvilket vil sige at man repeterer på samme måde som en pump-gun (læs evt. om den på nettet eller YouTube) Selvom Krieghoff Semprio anvendes at mange fagfolk, er den ret ukendt blandt normale jægere. En rigtig "arbejdsriffel" til jagter hvor det skal gå stærkt med skudafgivelse.

                    Vejle·11. maj.·

                    Panthera vildsvinefælde multitrap

                    Panthera vildsvinefælde multitrap

                    15.031 kr.

                    Har du et problem med vildsvin? Panthera har løsningen! Vi har 3 størrelsesmodeller af Multitrap - 7,5, 14 og 30 kvadratmeter og alle 3 er typegodkendt af det svenske miljøstyrelse til fangst af vildsvin. Disse fælder bruges også i Danmark med meget succesfulde resultater. Panthera vildsvinefælden Multitrap er stor og kan fange et stort antal vildsvin på én gang. Fangster på op til 20 vildsvin er ikke usædvanlige. Men på trods af sin store størrelse er multifælden meget nem at skille ad og samle, da den består af 8 sektioner, der let skubbes ind i hinanden. På disse er der placeret en overdel, der hælder ca. 30 grader indad. De er meget nemme at flytte og placere i skov og land og det skal helst placeres så der er træer/buske/stubbe etc. inde i vildsvinefælden så det ser så naturligt ud som muligt. Vi har en række smarte tilbehør til vores fælder! • Lukning via SMS - Overvåg din vildsvinefælde med et roach-kamera og bestem selv, hvornår du vil lukke den ved at sende en SMS-kommando. Meget effektiv, da du kan vente til hele flokken af ​​vildsvin er inde i fælden, før den lukker, og du bestemmer, hvornår du vil have fælden lukket. • Minkpolitiets SMS-alarm - Er en SMS-alarm, der kobles til en af ​​portene, når fælden lukker, sendes SMS, e-mail og push til dig. • Grønt lys - Tænder, når fælden lukker, så hele fælden lyser grønt, når du kommer til kalkning. Faciliterer meget! Link til produktfilm, når vi samler en multitrap 30 kvm - https://www.youtube.com/watch?v=uMQJdfWhDr0 Nu er en stigning i vores multitrap-fælder også godkendt og kan købes som færdiglavet eller som byggesæt. Læs mere om vores vildsvinefælder og se videoer på vores hjemmeside: www.vildsvinsfalla.se Kommunikation kan også foregå direkte via e-mail. [email protected]

                    Alunda, Sverige·8. maj.

                    Pulsar Digex N455

                    Pulsar Digex N455

                    5.750 kr.

                    Pulsar IR Natkikket, Digex N455 sælges grundet opgradering til termisk natkikkert. Købt fra ny December 2020 til DKK 11,260 og har hjulpet 4 vildsvin i fryseren. Befinder sig i Nordsjælland og udleveres selvfølgelig ikke før våbentilladelsen foreligger. Kan evt., deponeres hos autoriseret våbenhandler men vi venter på tilladelsen. Det skal nævnes at det er den 3' IR natkikkert jeg har haft og den mest lyssvage (behøver meget lidt lys) og at den lygte der hører med er rigeligt til en Åtel. Grisene ser ikke lygten. Næsten som ny betyder ny men har været med ude nogle gange. Aldrig tabt eller skader på anden vis. Sendes helst ikke.

                    Rungsted Kyst·23. apr.·

                    FX 2000 luftriffel

                    FX 2000 luftriffel

                    4.000 kr.

                    FX 2000 PCP 5,5 mm luftriffel cal. .22. Topkvalitet produceret i Sverige. Med nødetræsskæfte og et fantastisk aftræk. Nærmest nystand. Her er et af de mest præcise og velproducerede luftgeværer overhovedet. 2 x 10-skuds magasiner, Nikko Sterling 4-16x50 Gameking kikkertsigte med lys samt hård plast opbevarings/transportkuffert medfølger. Evt kan en danskproduceret SAI (Small Arms International) carbon lyddæmper medfølge. Der er original emballage til kikkert og lyddæmper. Byttes helst med andet godt jagt/buegrej men kan også sælges i ren handel. Bemærk at jagttegn kræves og gevær/dæmper skal registreres.

                    Hornbæk·31. mar.·

                    Sauer 200 STR m 22.250

                    Sauer 200 STR m 22.250

                    20.000 kr.

                    Sauer 200 STR tilpasset til jagtpiber. 6.5 x 55 match pibe på 67cm og cal. 22.250 jagtpibe lavet af NP. Nielsen medfølger. EAW sving montage og Swarovski 6-24 x 50 mm. Skæftet er i lys bøg, men mørk valnødde skæfte kan medfølge for 1000 kr. Bære rem medfølger ikke. Prisen på dette sæt er fast, men 3 sæt haves og kan kombineres på forskellig vis. Piber kan evt. udelades, hvilket vil ændre prisen. Se mine andre annoncer. Kontakt udelukkende på sms 61334444, da henvendelse på G&G ikke tjekkes løbende.

                    Kibæk·18. mar.·

                    Sauer 200 STR m 9,3x62

                    Sauer 200 STR m 9,3x62

                    20.000 kr.

                    Sauer 200 STR tilpasset til jagtpiber. 6.5 x 55 match pibe på 67cm og 9,3x62 jagtpibe medfølger. EAW sving montage og Zeiss 3-12 x 56 mm med lys. Sigte 4. Let lyddæmper fra Blaser medfølger. Bærerem medfølger ikke. Prisen på dette sæt er fast, men 3 sæt haves og kan kombineres på forskellig vis. Piber kan evt. udelades, hvilket vil ændre prisen. Se mine andre annoncer. Kontakt udelukkende på sms 61334444, da henvendelse på G&G ikke tjekkes løbende.

                    Kibæk·18. mar.·

                    Sauer 200 STR m 30.06

                    Sauer 200 STR m 30.06

                    22.000 kr.

                    Sauer 200 STR tilpasset til jagtpiber. 6.5 x 55 match pibe på 67cm og 30.06 jagtpibe medfølger. EAW sving montage og Zeiss 6-24 x 56 mm, kliktårn, parallakse justering og lys. Sigte 63. Lyddæmper Schultz & Larsen Thunderdome. Bære rem medfølger ikke. Prisen på dette sæt er fast, men 3 sæt haves og kan kombineres på forskellig vis. Piber kan evt. udelades, hvilket vil ændre prisen. Se mine andre annoncer. Kontakt udelukkende på sms 61334444, da henvendelse på G&G ikke tjekkes løbende.

                    Kibæk·18. mar.·

                    magnetospeed v3 kronograf

                    magnetospeed v3 kronograf

                    3.000 kr.

                    Kronograf sælges, er som ny. Virker perfekt. alle dele fra ny medfølger + SD kort. Nypris 4000,00 kr MagnetoSpeed V3 er uden tvivl den bedste kronograf på markedet. Det skyldes, at den bruger magnetisme og derfor er den perfekt til denne opgave. Flere er begyndt at måle hastighederne på deres patroner og for hjemmeladeren er MagnetoSpeed V3 et must. Den kan give dig rigtig meget information og det er faktisk en nødvendighed, hvis du skal have de bedste forudsætninger for at genlade dine patroner til perfektion. Har du et ønske om at skyde langt (PRS skydning eller ELR skydning) og stadig ramme målet, så kan vi kun anbefale at du køber en MagnetoSpeed V3. Der er en del fordele ved MagnetoSpeed V3 og vi nævner kun ganske få her: MagnetoSpeed V3 er ligeledes perfekt i al slags lys og vejr. Indstillingerne er lige til at finde rundt i Menuen er let og meget enkel/overskuelig Data leveres øjeblikkeligt på det store display Leveres i hardcase for bedst beskyttelse Kan bruges til: Pistol Riffel (også med lyddæmper) Haglgevær Luftgevær

                    Harndrup·6. mar.·

                    Kodelåse til våbenskabe

                    Kodelåse til våbenskabe

                    1.850 kr.

                    Nye elektroniske godkendte kodelåse til våbenskabe. Opgradér dit våbenskab til elektronisk kodelås - og glem besværet med nøgler! Man vælger selv en kode (masterkode), og der er også mulighed for at lave en ekstra brugerkode. Der er lys i displayet efter 1. tryk. Batteri sidder i displayet, og er derfor altid tilgængeligt for udskiftning. Denne kodelås fra LAGARD passer til langt hovedparten af alle våbenskabe på markedet - og der medfølger brugs- & monteringsanvisning. Netop denne elektronisk kodelås er markedets mest udbredte, og installeres originalt af mange producenter af våbenskabe. -------------------------------------- (Søgeord: Zugil - norlyx - nor-lyx - profsafe - prof safe - prosafe - ss3492 - ss 3492 - skafor blå - fg - sikkerhedsskabe - en1143 - ta statur - display - la gard basic )

                    Hornslet·2. mar.·

                    Side:
                    af 2