Galleri annoncer
Aimpoint Micro H2 2MOA incl. Tikka T3 montage

Aimpoint Micro H2 2MOA incl. Tikka T3 montage

6.199,00 kr.

Pamhule Jagt og FiskeriPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Kinetic fiskenet - Alu/sort

    Kinetic fiskenet - Alu/sort

    129,00 kr.

    Fiskenet fra Kinetic Dette praktiske teleskopiske foldenet er perfekt til alle typer ferskvandsfiskeri og let saltvandsfiskeri. Netramme og skaft i aluminium Teleskopisk skaft i 2 sektioner Nylonhåndtag Nettet er foldbart, så det er nemt at transportere.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Easy Camp telt - Moonlight Spire - Mørk sand

      Easy Camp telt - Moonlight Spire - Mørk sand

      1.199,00 kr.

      Telt fra Easy Camp Det alsidige Easy Glamping Moonlight Cabin giver god mulighed for at nyde naturen. Teltet er oplagt til familier, par og venner. Hurtigt at sætte op Flot design Ideel til familier eller par Det A-formede stel gør det nemt at sætte tipien op og giver samtidigt masser af plads til at slappe af, endda i et lækkert design. Sæt den medfølgende flagrække fast på tipien, og nyd sjove ture sammen.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Tikka M65 .338 Links

        Tikka M65 .338 Links

        10.000 kr.

        Hey G&G. Sælger her ét styks flot og velholdt riffel. Info : Tikka M65. Deluxe. Kaliber .338 Win Magnum. 3 skuds aftagelig stål magasin. 3-12×56 IR Black Moose kikkert - næsten ny. Super flot skæfte med Ibenholt træ ved pistolgrebet og spidsen af skæftet. Det er én deluxe udgave og ser meget elegant ud og med flot finish. Den er med aftagelig sigtekorn i enden af løbet - så man kan få lavet gevind til lyddæmper hvilket gør den næsten ingen rekyl får. Skyder utrolig præcis og ligger godt på skuldren. Sælges for : 10.000,-

        Thisted·i går·

        Tikka M65 .338 Win Mag LINKS

        Tikka M65 .338 Win Mag LINKS

        10.000 kr.

        Hey G&G. Sælger her ét styks flot og velholdt riffel. Info : Tikka M65. Deluxe. Kaliber .338 Win Magnum. 3 skuds magasin. 3-12×56 IR Black Moose kikkert - næsten ny. Super flot skæfte med Ibenholt træ ved pistolgrebet og spidsen af skæftet. Det er én deluxe udgave og ser meget elegant ud og med flot finish. Den er med aftagelig sigtekorn i enden af løbet - så man kan få lavet gevind til lyddæmper hvilket gør den næsten ingen rekyl får. Skyder utrolig præcis og ligger godt på skuldren. Sælges for : 10.000,-

        Thisted·tor.·

        Tikka T3x Super Varmint med hvad der høre til

        Tikka T3x Super Varmint med hvad der høre til

        10.000 kr.

        Så er der dælme dømt slag tilbud. Så slå til før din nabo Tikka T3x Super Varmint i cal. 6,5x55 Riflen fremstår pæn og velholdt uden rust hverken inde eller ude. Den har nogle små ridser på skæftet og det er det. rifflen er ét år gammel så der er stadigt et ét eller to års fabriksgaranti på den fra Tikka, alle papirer på den haves og følger selvfølgeligt med. Fluted bundstykke 61 cm pibe med stigning på 1:8 To stadige aftræk (justerbart) Justerbar kindpude Cerakoted løb 5/8-24 UNF gevind Skudet mellem 400 og 500 skud Har følgende lir til den som ville kunne indgå i en evt handel ekstra 5 skuds magasin (long action) INNOMOUNT tac 30mm, 20moa stål montage til picatinny og med indbygget nibelle Original Tikka mundingsbremse Kunne være interreseret i at bytte enten lige over eller med lidt mønt den ene eller anden vej. med: Fremvises og sælges selvfølgeligt kun under fremvisning af gyldigt jagttegn eller SKV

        Lemvig·ons.·

        Fremhævet
        TIKKA T3X CAL. 243

        TIKKA T3X CAL. 243

        30.000 kr.

        TIKKA T3X CAL 243. Kikkert - Laica fortis 6. 2,5 - 15 × 56 med lys og auto sluk. Løb 22mm tykt og 5 skuds magasin. Riffel, kikkert, montage, lyddæmper, rem og original laica klap på kikkerten er fra D. 28-6-2022 og det fremstår som nyt og har kun skudt 26 skud.. Der er ved køb skiftet skæfte til et GRS skæfte. Lyddæmper er en Stalon XE Der medfølger yderligere. Bipods. Rensesnor. Lensepen. Patron pung. Futeral. Viper - Flex skydestok. Afstandsmåler. 54 patroner. Sælges pga at den bare står og står og grunden er at buejagt foretrækkes. Evt bytte med motorcykel og ikke under 750 ccm. Båd og bil kunne også have interesse. Ved interesse, så smid en SMS på 27899950. SKAL VÆK NU. Ny pris.. 30,000,-

        Roslev·13. apr.

        Fremhævet

        Få beskedNår der er nye resultater i Jagt

        Lup med søgeord i
        Easy Camp telt - Spirit 300 - Blå og grå

        Easy Camp telt - Spirit 300 - Blå og grå

        1.099,00 kr.

        Tunneldesignet telt fra Easy Camp Et godt telt i muntre farver, der er nemt at sætte op. Her får du 3 sovepladser og et åbent fortelt. Teltet er perfekt til cykel- og vandreture, da det kun vejer 4,5 kg. Spirit 300 har et vandsøjletryk på 2000 mm. 3 sovepladser Smarte detaljer Letvægts-telt og nemt at sætte op Nem opsætning Spirit 300 har et smart tunneldesignet indertelt med tre stænger til hurtig opsætning samt oversejl med muntre farver, og kan byde på masser af fleksibel plads til 3 udendørseventyrere. Smarte detaljer Når teltet er slået op, har det et stort indgangsparti med 2 vinduer med gardiner, adgang via for- og sidedør, aftagelig bund, og 3 ventilationsåbninger til effektiv ventilation. Der er også en praktisk lanternestrop og en opbevaringslomme.

        WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Focus stjernekikkert - Celestron Astromaster 90AZ

          Focus stjernekikkert - Celestron Astromaster 90AZ

          2.399,00 kr.

          Stjernekikkert fra Focus Hold øje med stjernerne, se planeterne i vores solsystem og gå på opdagelse i den spændende verden, der bliver synlig, når mørket falder på. Nem opsætning 90 AZ optik Lysstærke og klare billeder Hold øje med himlen Det er nemt at sætte stjernekikkerten op. Du kan nemlig samle den uden at skulle bruge værktøj. Så er du hurtigt klar til at observere. 90 AZ giver dig lysstærke, klare billeder af både måne, planeter og stjerneklynger. Stjernekikkerterten er en hel oplagt kikkert til observation om natten.

          WebshopCoop.dk
            Sponsoreret
            Easy Camp strandtelt - Shell

            Easy Camp strandtelt - Shell

            549,00 kr.

            Strandtelt fra Easy Camp Strandtur med familien er skønt! Men sol, sand og vind kan også blive for meget af det gode. I løbet af ingen tid kan I sætte et strandtelt op så I kan nyde strandlivet i læ og skygge. UV-beskyttelse UPF 50+ Mesh-vinduer og gardiner Stort ventilationspanel Stabilt telt Strandteltet har flade udvendige lommer i jordniveau, som du kan fylde med sand. Dermed øger du stabiliteten af teltet. Bunden fortsætter ud af teltet, så du kan ligge behageligt og ikke skal ligge halvt udenfor teltet.

            WebshopCoop.dk
              Sponsoreret
              Tikka T3x Stainless 30.06 i GGS skæfte

              Tikka T3x Stainless 30.06 i GGS skæfte

              10.500 kr.

              Sælger denne Tikka T3x Stainless i kaliber 30.06 der følge 2 magasiner med et 3stk. og et 5 stk. Der er på låsestolen monteret en 20MOA Picatinny rail og låsen er monteret med GGS knop der er længere for lettere betjening. Riffelen ligger i et virkeligt lækkert German Gun Stock Rangea skæfte i farven "Bloody Night" desuden med 4 stk QD rem montager og Picatinny rail på forskæftet til bipod. Der medfølger desuden en Sonic 45 lyddæmper med en Picatinny rail til montage af IR lygte. Der kan evt medfølge en 30mm Hammerlock 0MOA montage.

              Brande·29. mar.·

              Tikka Master 595 i cal 308

              Tikka Master 595 i cal 308

              7.500 kr.

              Poor mans tactical er den beskrevet som. Forløberen for Tikka T3 og fremstillet da Tikka stadig var Finsk ejet. Bedre tilpasning, bedre låsegang og bedre fremstillet. Eftermonteret med en picatinny rail fra Fire Arms og et Boyds skæfte med mulighed for justering af kindpude og længde. Der haves et orginalt skæfte som kan medkøbes til merpris. Der er skåret et M14 x1 til dæmper. Et 3 skuds magasin medfølger. Ingen rust og ritig velholdt. Våbentilladelse kræves.

              Esbjerg N·22. mar. 2023·

              Tikka 690, T3 sporter skæfte 260rem/6,5x55

              Tikka 690, T3 sporter skæfte 260rem/6,5x55

              10.000 kr.

              Jeg overvejer at sælge min ombyggede Tikka 690 da jeg ikke rigtig får den brugt.. Min oprindelige plan med riflen var at få sat en ny pibe på den i kaliber 284win og bruge den til noget langdistance. Men PRS skydning tager alt min fritid så jeg kommer ikke vidre med projektet så derfor sælges den.. Låsen er fra en Tikka 690, altså en decideret long action lås. Skæftet er fra en Tikka T3 sporter. Der er blevet fræst ud i skæftet til den større lås og så er låsen blevet bedded i skæftet af en bøssemager. Bundmetal er fra Atlasworx Magasiner er fra MDT og er 338LM og 3,715" i længde, så der er plads til nogle gode lange projektiler. Der føler 2 piber med til den. Den originale 6,5x55 jagtpibe og en Lothar Walter pibe i 260rem. Derudover er der monteret større ladegreb og stål bagkappe på bundstykke og ARCA rail på skæftet. Original skæfte med bundmetal og magasin medfølger også.. Brug den som den er, eller sæt 6,5x55 piben på og du har en let riffel til jagt eller feltskydning eller skift piben og du har en fin langdistance skyder.

              Vemb·16. dec. 2022·

              Riffel-tikka t3x ctr

              Riffel-tikka t3x ctr

              25.000 kr.

              Velskydende og præcis 3 år gammel tikka ctr med GRS skæfte. Alt fungerer 100% som det skal, har været med på jagt 3 gange og få gange på skydebane. Sælges kun grundet at jeg ikke går på jagt mere. Alt er velholdt og har kasser til det hele som vist på billederne. Sms for interesse - - Tikka T3X CTR - Stallon lyddæmper ( w145) - Bipod - GRS Skæfte - Harkila riffel taske - Sele - Norma patroner ( 30 stk ) - Zeiss Conquest V6 kikkert - Rense udstyr - Pelican flight case - mv

              Næstved·9. dec. 2022·

              Easy Camp telt - Moonlight Cabin - Grå

              Easy Camp telt - Moonlight Cabin - Grå

              1.999,00 kr.

              Telt fra Easy Camp Det alsidige Easy Glamping Moonlight Cabin giver god mulighed for at nyde naturen. Teltet er oplagt til både små og store grupper. Større grupper kan sove på begge sider af midterstangen, mens mindre grupper kan bruge den ene side som opholdsrum. Hurtigt at sætte op Flot design Ideel til familie eller vennegrupper God ventilation Net bag den store bagdør, der kan rulles til side, ventilation på bagsiden og ventilationsåbninger i siderne i teltets fulde længde sikrer, at campister får en behagelig luftstrøm. Teltet har et flot design, som nemt kan tilpasses efter egen smag.

              WebshopCoop.dk
                Sponsoreret
                Easy Camp kuppeltelt - Comet 200 - Grøn

                Easy Camp kuppeltelt - Comet 200 - Grøn

                289,95 kr.

                Kuppeltelt fra Easy Camp Et fremragende nybegyndertelt til weekender på campingpladsen eller på festivaler, Comet 200 er et praktisk lille kuppeltelt uden for mange dikkedarer. 2 sovepladser Topventilation, opbevaringslommer og lanternestrop Perfekt nybegyndertelt der er nemt og enkelt at sætte op 1 sovekabine til det hele Det rummelige kuppeltelt tilbyder komfortabel indkvartering for 2 campister og giver et tempereret og hyggeligt sovemiljø. Sovekabinen måler 205 cm i længden og 140 cm i bredden. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og campinglivet til fulde ved at lukke op for frontvæggen, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. Praktiske detaljer Der er taget højde for det lunefulde danske sommervejr i designet. Ventilationsåbningen i toppen af teltet giver god luftgennemstrømning og reduceret kondens. Det er ingen sag at holde orden i teltet, når små genstande som mobiltelefon, nøgler og lommelygter nemt kan opbevares i de smarte netlommer i inderteltet. Her er alting lige ved hånden og aldrig i vejen. Teltet har smart lanternestrop, så du kan hænge en lanterne eller lommelygte op i loftet og kaste lys over landskabet. Hurtig opsætning Teltet har en enkel og kompakt opbygning og tager ingen tid at sætte op. Montér de to gennemløbende teltstænger, rejs teltet og slå pløkkerne i - så enkelt er det. Gode materialer Et-lagsteltets oversejl er fremstillet i brandhæmmende PU-belagt polyester og har et vandsøjletryk på 600 mm. Teltbunden er fremstillet i vandtæt 100% polyethylen. Teltstænger er fremstillet i glasfiber, der bidrager en stærk konstruktion samtidig med, at teltet er let at transportere.

                WebshopCoop.dk
                  Sponsoreret
                  Blue Moose glampingteæt - Emperor Telt - Natur

                  Blue Moose glampingteæt - Emperor Telt - Natur

                  7.999,00 kr.

                  Glampingtelt fra Blue Moose Står sommeren på staycation hjemme i den milde, danske sommer? Det luksuriøse tipitelt kan forvandle jeres egen sommerhusgrund til den dejligste glamping-lejr med den perfekte kombination af natur, afslapning og komfort. 6 x 4 x 3 meter Åndbart oversejl i bomuld Enkel opsætning Jeres helt ejet glamping resort Nyd naturen i absolut komfort med et luksuriøst glampint telt fra Blue Moose. Teltet er oplagt til en glamourøs campingtur i det fri, eller som en fast del af indretningen i din have eller ved sommerhuset i sommerhalvåret. Lyst og rummeligt fællesrum Det ekstra store telt giver masser af plads og muligheder for, at du selv kan sætte dit eget præg på, hvor og hvordan du vil nyde den ultimative glamping oplevelse. Teltet måler 24 m² og meter i diameter og har en højde på tre meter. Det lyse oversejlstag giver et lyst og indbydende fællesrum, hvor der er plads til alt frasammenkomster til yogatræning eller som overnatningsmulighed for gæster. Lyn op og nyd naturen Nyd naturen og udelivet til fulde med den store frontvæg med a-ramme, der kan lynes helt op. Det heldækkende netpanel holder insekter ude og lader lys og luft komme ind i teltet. På varme sommerdage har du også mulighed for at rulle teltvæggene op, og få en let brise ind i teltet og samtidig komme endnu tættere på naturen udenfor. Praktiske detaljer Den smukke beige farve giver et flot og behageligt lysindfald. Tipiteltet er udstyret med to døre, samt seks vinduer og ventilationslommer, der er med til at sørge for et fantastisk indeklima med god mulighed for ventilation. Blue Moose Glamping har markeret sig som den førende producent af højkvalitetstelte til dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig overnatningsmulighed i naturen. Alle Blue Moose telte giver dig de vigtigste ingredienser til den perfekte stjernestund under himlen: kvalitetsunderlag, mindst tre meter til loftet og vidunderlig komfort. Hurtig opsætning Teltet tager ikke mere end en halv time at sætte op og kommer med en fuld opsætningsvejledning. Opsætningen består i at spænde teltbund og barduner fast, for herefter at rejse teltet med én lodret teltstang og tre a-formede rammer til teltets åbningen. Det tager ikke mere end en halv time at sætte teltet op, og hele udstyret kan du ubesværet opbevare i to medfølgende tasker. Hele herligheden kan du i øvrigt enkelt pakke ned, transportere og opbevare i de to medfølgende tasker. Gode materialer Teltet er produceret i åndbar bomuld (285 gsm), som både er brandhæmmende, vandafvisende og modstandsdygtigt over for mug. Oversejlet er imprægneret mod fugt og snavs og har et vandsøjletryk på 1000 mm. Teltbunden er fremstillet i 100% vandtæt ripstop PVC (540 gsm). Bemærk at teltet leveres i to separate kasser.

                  WebshopCoop.dk
                    Sponsoreret