Galleri annoncer
Easy Camp strandtelt - Shell

Easy Camp strandtelt - Shell

549,00 kr.

Strandtelt fra Easy Camp Strandtur med familien er skønt! Men sol, sand og vind kan også blive for meget af det gode. I løbet af ingen tid kan I sætte et strandtelt op så I kan nyde strandlivet i læ og skygge. UV-beskyttelse UPF 50+ Mesh-vinduer og gardiner Stort ventilationspanel Stabilt telt Strandteltet har flade udvendige lommer i jordniveau, som du kan fylde med sand. Dermed øger du stabiliteten af teltet. Bunden fortsætter ud af teltet, så du kan ligge behageligt og ikke skal ligge halvt udenfor teltet.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Easy Camp pop-up telt - Flameball 300 - Grøn

    Easy Camp pop-up telt - Flameball 300 - Grøn

    699,00 kr.

    Pop-up telt fra Easy Camp Ud i det blå, helt uden at bøvle med at slå telt op. Med Easy Camp pop-up som kan slås op på få sekunder, er bøvl med at få teltet klar det sidste I behøver at tænke på. Slå teltet op på få sekunder Plads til 3 personer Ventilationspaneler foran og bagpå Robust pop-up system Det lette pop op-telt har plads til op tre personer og giver nemt ly med et robust pop op-stangsystem af stål, der består af to tværgående tagstænger, så der skabes plads inde i teltet. Når I hygger jer indendørs breder der sig nemt en behagelig atmosfære med ventilationspanelerne foran og bagpå. I kan bruge fordøren som et øje ud til verden beskyttet mod vind og vejr af frontsolsejlet.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Easy Camp tunneltelt - Vega 300 compakt - Blå/grå

      Easy Camp tunneltelt - Vega 300 compakt - Blå/grå

      799,00 kr.

      Tunneltelt fra Easy Camp Når turen foregår på den to-hjulede jernhest, så er det rart at slippe for en tung oppakning. Easy Camp Vega 300 Compact er en komfortabel base efter en dag med udforskning af nye horisonter på to hjul og er ideel til venner, der tager på udendørs eventyr sammen. Kan monteres på cykelstyret Brug dit cykelstyr som stang til at skabe solsejl Nemt, kompakt, praktisk Plads til 3, og 2 indgangspartier Tunnelteltdesignet fylder ikke meget sammenpakket og har plads til tre. Med to indgangspartier, får I fleksibel adgang, opbevaring og ly for vind og vejr. For yderligere at udvide teltet kan der laves et solsejl på den ene side ved hjælp af elastiske løkker og cykelstyr, mens den anden side giver ekstra ventilation. Om morgenen kan teltet hurtigt og nemt pakkes i vandtætte tasker, der kan deles mellem cyklerne.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret