Galleri annoncer
Sako Forester L579 kal .243 fuldskæftet

Sako Forester L579 kal .243 fuldskæftet

5.500 kr.

Velholdt Sako Forester jagtriffel sælges. Skæftet har åretegninger og enkelte brugsmærker, men brunering er som ny overalt. Riflen er i særdeles god mekanisk stand og skyder fint og præcist/hul i hul. Kaliber .243 er behagelig at skyde med, da den er rekylsvag. En fin bukkeriffel, der også kan bruges til større vildt. Sako laver fuldskæftede rifler, så skæftet er delt i to - der kan således ikke opstå spændinger i skæftetræet. Sælges uden kikkert.

Struer·i dag·

Mauser Råbuk Jagtriffel  222

Mauser Råbuk Jagtriffel 222

8.000 kr.

Bukke Riffel 222 med amu… Står som en ny Mauser Jagtriffel og det kan ses :) Model er 4000 i Cal 222 :-) Med kikkert i mærke Docter 2.5 - 10 ? 48 - M - Der medfølger også 61 stk jagt amu. Jagtriffel har Kun skudt 29 skud i dens levetid. Har de tomme hylster i nu ?. Rem medfølger .. Utroligt velholdt - Står som en ny riffel :) Fin lille riffel til rovdyr og rådyr også bukkejagt ;) Se gerne fotos :) Sælges - Udleveres når der er en Våbentilladese Klar til den nye ejer af jagtriffel. Pris 8000 Kr. Fast pris. Bud slettes uden svar. Byttes med ? En jagtpram - Skydepram - Jagtbåd med motor og Bådtrailer med udstyr. Lokkefugle mv? Byttes med en Alujolle eller Aluminium Båd på 16 -17 fod evt med motor mv..

Ørsted·i dag·

Salonriffel baikal 22lr

Salonriffel baikal 22lr

1.500 kr.

Salonriffel 22Lr uden med/kikkert, sælges mærke baikal alder ukendt Sælges udelukket fordi jeg er gået over til 17hmr Har tjent mig godt og er stadig en god riffel, Den er ret præcis sætter 5 mærker inde for en enkrone på 50 meter (har skudt den ind på 50meter) (men det afhænger jo selvfølig også af skytten) Der følger et 5 skudsmagasin med så det er 5 i magasin og en i kammeret 6 ialt Ser lidt slidt ud men fjerner man lakken og schiner den lidt op er den som ny, Kikkert (optik) er afmonteret og solgt! Men har en rigtig fin niko prostaff 3-9x40 med kuglebanekompensator, i orginal embelage der kan monteres købte den for et par år siden men aldrig benyttet! Kan købes alene for 800kr (nypris 1495kr) Billeder skal lige tages Kan sælges hver for sig men helst samlet Riffel alene 1000kr Kikkert alene 800kr Samlet 1500kr Bliver det ikke solgt inde for rimlig tid,går det ind i en handel som betaling om at få monteret dæmper på min nyerhvervet 17hmr, så vil sættet nok blive dyre ved våbensmeden Et salg vil forgå på denne måde du kommer her betaler for rifflen vi laver våbentilladelsen, (koster 1085 kr for 10 år) det kommer oveni prisen på rifflen, (husk nemid) Jeg opbevare rifflen her på min adresse indtil du fremviser gyldig våbentilladelse og der får du den udleveret,

Toftlund·i går·

Steyr Mannlicher M, 30-06

Steyr Mannlicher M, 30-06

11.000 kr.

Rigtig fin fuldskæftet riffel fra Steyr. Komplet set med alt hvad du skal bruge for at komme på jagt. Sættet består af: Riffel: Steyr Mannlicher M, 30-06 Kikkert: Zeiss Diavari Z 3-12x56 mc 2 stk. magasiner EAW svingmontage, med ekstra skinne til montering rødpunktssigte (AIMPOINT'en medfølger ikke) 1 pakke SAKO powerhead blade 11,05g, blyfri (Riffel er indskudt med patronen) 1 stk foderal (Har set bedre dage, men fungerer fínt) 1 kasse FMJ ammunition til træning (50stk) Riflen har max skudt 100 skud og er ellers i rigtig god stand selvom den har et par år på bagen. Sælges da jeg da jeg har købt ny og må indse at jeg ikke har plads til det hele.

Holbæk·tor.·

Få beskedNår der er nye resultater i Jagtriffel

Lup med søgeord i
Winchester Grand European XPR Dobbeltriffel

Winchester Grand European XPR Dobbeltriffel

34.995 kr.

Winchester Grand European dobbelriffel er et sjældent udbudt våben. Denne meget fine dobbelriffel er med smukke graveringer på baskylen og med et smukt skæftetræ. Desuden med nogle lækre afslutninger på pistolgrebet.  Dobbelriffelen er monteret med en Zeiss Diavari-Z 1,5-6x42 i en EAW montage. Dobbelriffelen er brugt, men den fremstår i den bedste kvalitet og stand. Det er nærmest ikke muligt at se, at denne er brugt. Kaliber 7x57R

Aalborg·27. maj.·Jægeren og Lystfiskeren

Fremhævet
Browning X-bolt composit stalker

Browning X-bolt composit stalker

7.499 kr.

Skal du være klar til Bukkejagten? Super fed riffel sælges inklusiv Leopold VX-R 3-9x50 optik firedot OG en Primos skydestok. Browning riffel 308 win fra 2014, med compositskæfte. Har ikke skudt mere end 50 skud. Har ikke været brugt i et par år og sælges nu. Er i fin stand. Der følger 4 skuds magasin, bærerem, gevind til lyddæmper, 33 stk træningsammo og 21 Lapua 12,0 g Mega jagt ammo med. Pibelængde 50 cm, totallængde 102 cm. Der medfølger ligeledes en Primos 3 benet skydestok. (Hvor det ene ben trænger til smørelse) Det hele sælges samlet og naturligvis kun til køber med jagttegn. Skriv eller ring til 42400793

Kastrup·22. maj.

Fremhævet
Sig Sauer 716i Tread, (308W) AR-10

Sig Sauer 716i Tread, (308W) AR-10

24.000 kr.

Halv auto med alt hvad den skal have med M1913 Mil-Standard rail, free-floating pibe, aluminum foreend, teleskob kolbe og meget, meget mere. I meget fin stand. Passet og plejet. Har skudt kun ca 60 skud. Stadig under garanti fra dansk forhandler. Kommer med en del opgraderinger og ekstra: - Ase Utra Borelock / muzzle break (original flammeskjuler medfølger også) - Ase Utra DUAL762-S GEN2 dæmper - Geissele aftræk (SSA-E) + original aftræk medfølger - Magpul CTR kolbe - Magpul Enhanced Rubber Butt-Pad (for mindre rekyl) - Magpul pistol grip MOE - Magpul QD sling mount - BCM vertikal grip mod 3 (M-lok) - 2 x Magpul magasiner (1 er begrænset til 5 skud) - Ulfhednar Suppressor Cover Nypris: 36040,- Sælges for: 24000,- Endelig overdragelse ved gyldig våbentilladelse.

Hørsholm·20. maj.·

Krieghoff Semprio riffel 30.06

Krieghoff Semprio riffel 30.06

18.000 kr.

Rigtig fin Krieghoff Semprio riffel sælges. Den ultimative riffel til drivjagt. Kaliber 30.06, god 1-6 * 24mm drivjagtskikkert med lys, 2 * 4 skuds magasiner, rem og plastkasse til transport. Løbet kan udskiftet hvis man ønsker det. Krieghoff er noget af det mest exclusive man kan få indenfor jagtvåben. Denne Krieghoff er en "pump-riffel" hvilket vil sige at man repeterer på samme måde som en pump-gun (læs evt. om den på nettet eller YouTube) Selvom Krieghoff Semprio anvendes at mange fagfolk, er den ret ukendt blandt normale jægere. En rigtig "arbejdsriffel" til jagter hvor det skal gå stærkt med skudafgivelse.

Vejle·11. maj.·

Schultz og larsen Riffel

Schultz og larsen Riffel

6.500 kr.

Fin schultz og larsen Classic riffel i kaliber 6,5x55 sælges. Riflen har tjent mig godt i de år jeg har haft den (2 ejer) alt hvad jeg har skud på har lagt sig. En fantastisk kaliber der ikke har voldsom rekyl men alligevel kræfterne til at må skyde ALT i dk,se,no. ! Billig ammunition! Både trænings ammunition og jagt ammunition er billigt til en 6,5x55 da den er populær,effektiv og rekylsvag. Riflen sælges udelukkende da jeg er blevet tilbudt en pænere model s&l victory som jeg gerne vil prøve. Der er lidt brugsspor, hvilket ikke kan undgåes og afspejles i prisen. pression og funktion fejler intet! Den silkebløde låsegang og et afstemt aftræk der knækker som glas findes ikke bedre. Der medfølger 5 skuds magsin. Slide and lock ringmontage. 46 stk patroner Lapua mega 10,1 grams (Godkendt til klasse 1) Gevindbøsning passende en sonic 45 lyddæmper (lyddæmper medfølger ikke) Sælges uden optik, kun riflen er til salg. Søgeord: nyjæger blaser zeiss beretta retrækker 308 30.06 270w krondyr sommer buk jagt bukkejagt

Sulsted·9. maj.

Ungarsk Mosin Nagant repro "sniper"

Ungarsk Mosin Nagant repro "sniper"

7.000 kr.

Sælger min Ungarske Mosin Nagant repro "PU Sniper" Årgang: 1951 Fin stand, piben er lidt ru invendig, men har en meget fin riffelgang. (har prøvet at tage billede af det) Så vidt jeg kan se nummerens. Skyder meger præcist. Den har fået et triggerjob, som mange af de Finske Mosin rifler, hvor der er en fjeder monteret i aftrækkeren. Den har fået en repro Kochetov PU montage monteret. Sidder meget solidt på riflen. Der er installeret shims af stål, så riflen sidder godt fast i skæftet. Der medfølger overdel til Kochetov PU montagen med en Weaver rail, hvor der er på monteret en 3-9x42mm kikkert, og en PU overdel til en PU kikkert. Original lige ladegreb, og bøjet ladegreb medfølger. Udleveres/sælges kun ved forevisning af relevante tilladelser. Kun afhentning i Sønderborg. Bud modtages også.

Sønderborg·7. maj.·

Ældre britisk storvildtsrepeter

Ældre britisk storvildtsrepeter

6.800 kr.

Ældre britisk storvildtsrepeter med Mauser-lås-system. 11,6 m.m. (.458 Win. Mag.) Gevær i fin stand. Minimale/ingen brugsspor. Totallængde 113 cm. 3 klapvisir. Rene gode nettern. Rød/brun Gummikappe. Pænt året skæftetræ uden ridser. Magasinudløser i aftræksbøjlen. Blank og ren pibe med skarpe felter. 58,5 cm. pibe. Har ikke været brugt til jagt. Skabsgevær. Skudt få skud på bane. Elegant gevær, der ikke trætter jægeren på lange gåture.

Skanderborg·28. apr.

Fremhævet
Sako 308win

Sako 308win

9.500 kr.

Perfekt til bukkejagten! Flot Sako L579 Forester i 308win sælges næsten ubrugt inkl: - Harris Bipod - 2 sæt originale Sako ringe - Nielsen Sonic 45 lyddæmper - Geværrem (ikke den på billedet) Skyder rigtig fint (se billede 7), rigtig fin og let riffel(ca. 3kg uden lyddæmper) i Finsk kvalitet, godt til alt vildt herhjemme. Eftermarked aftrækkegruppe giver den et meget sprød aftræk. Riffelen er perfekt til nyjæger Obs: Sælges uden optik Kan besigtiges i Aarhus eller København.

Espergærde·28. apr.·

M1 Karbin Cal .30

M1 Karbin Cal .30

4.000 kr.

Flot M1 Carabie, US Karabin eller som den også kaldes .30 Karabin. En velkendt 2. Verdenskrigs klassiker. Riflen kommer med følgende: 4 stk. 15 skuds magasiner Skulderrem Olierør. 25 skuds spidsskarp ammunition 2 originale papæsker fra 2. Verdenskrig. En smule original ammunition fra krigen (cirka 20 skud). Bemærk: Riflen er bygget om til repeter. Virker som den skal og er i rimelig fin stand. Kan beses i Kolding. Se også mine andre annoncer.

Kolding·19. apr.·

Husqvarna Stiga Älgen

Husqvarna Stiga Älgen

2.000 kr.

Fin og sjælden Stiga Älgen i 30-06. Skulle vist være lidt af et samleobjekt især i Sverige. Inkl. objektiv 6-24x50 med lys Jeg har aldrig skudt med den da den indgik i en anden handel, men den ser fin ud, og de gamle løb fra Husqvarna (som har leveret til Stiga) har jo nærmest kult status og er helt på højde med Otterup / Schultz og Larsen løb og - forvent lidt aldersrelateret kosmetisk slitage/patina - men den ser ikke ud til at have skudt meget Sælges naturligvis kun mod forevisning af jagttegn samt gyldig våbentilladelse.

Hornbæk·30. jan.·

Jagtriffel Carl Gustav 6,5 x 55 + S og L Lyddæmper

Jagtriffel Carl Gustav 6,5 x 55 + S og L Lyddæmper

6.000 kr.

Jeg har været meget glad for denne her fine jagtriffel. Det er en solid Carl Gustav i kaliber 6,5 x 55. Dejlig kaliber, næsten ingen rekyl og vildtkødet forbliver i god stand. Sammen med riffelen vil jeg også tilbyde en Schulz og Larsen lyddæmper som gør det endnu lettere at skyde ordentligt, det vil sige uden at rykke når skud affyres. Riffeln kommer med en Europoint kikkert som har en gode forstørelse (3-12 x 50).

Strøby·8. jan.·

Side:
af 2