Galleri annoncer
Batteri/ladesæt Makita HP457DWE

Batteri/ladesæt Makita HP457DWE

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·i dag·Klaravik.dk

Ny
Carlmans Jagtvogn 6-8 Personer

Carlmans Jagtvogn 6-8 Personer

18.000 kr. ex. moms

Vores Svenske Jagtvogn produceres af Carlmans i Sverige og er en handy ATV transportvogn til ca. 6-8 personer. Carlmans vognen er lav og let at komme ind i og er super, hvis du skal transportere en mindre gruppe mennesker rundt til rundvisning, jagt eller lignende. Vognen har været solgt i mange år i Danmark og er kendt for sin gode holdbarhed. Vi har vognen i vores udstilling så kig gerne forbi. NB: Vognen er velegnet til persontransport, men har ingen officiel godkendelse hertil. Al brug er på eget ansvar.

Vodskov·i dag·Vestergaards Maskinservice ApS

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Faldmål med 5 huller og nulstillingssnor

Faldmål med 5 huller og nulstillingssnor

628 kr.

Dette faldmål er et fantastisk træningsredskab til at forbedre dine skydefærdigheder og din præcision. Vores faldmål af høj kvalitet har en måldiameter på 28 mm. Du behøver kun at trække i snoren for at nulstille målet. Det er fremstillet af kraftigt stål og er robust og bygget til at holde. Dette 5-hullers faldmål kan enten monteres på væggen eller bruges fritstående på flade overflader. - Materiale: Stål - Mål: 26,5 x 13,5 x 16 cm (L x B x H) - Diameter, målhul: 28 mm - Vægmonteret eller fritstående - Advarsel: DETTE ER IKKE LEGETØJ. - Advarsel: Bær altid beskyttelse, når du bruger dette produkt. - Advarsel: Mindste skydeafstand 10 meter.

i dag·Boligcenter.dk

Side:
af 24