Robens teltunderlag - Yukon Shelter Footprint - Grå

Robens teltunderlag - Yukon Shelter Footprint - Grå

479,00 kr.

Teltunderlag fra Robens Teltturen er en fantastisk måde at komme ud og opleve naturen med familien på. Men et stort telt med plads til hele familien kan godt være lidt af en udskrivning. Derfor kan det godt betale sig at investerer i lidt udstyr, der kan hjælpe dig med at passe ekstra godt på dit telt. Isolerer og beskytter mod slitage Har et vandsøjletryk på 10.000 mm Pløkker medfølger Passer godt på dit telt Det praktiske underlag hjælper med at holde teltbunden ren og beskytter den mod både slitage og beskadigelse. Underlaget isolerer også mod den kolde jord. Teltunderlaget er fremstillet i 100% dobbelt coated polyethylen, med et vandsøjlertryk på 10.000 mm. For at undgå at der kan løbe regnvand ind under bundmaterialet, skal underlaget dækkes helt af teltet. Underlaget passer til Robens Yukon Shelter telt.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Kinetic fiskenet - Sort/blå

    Kinetic fiskenet - Sort/blå

    199,00 kr.

    Fiskenet fra Kinetic Det perfekte net, hvad enten du fisker med flue eller spin, om du vadefisker eller er fra kajak. Micro-mesh net - blødt og skånsomt Bred flydende ramme og flad bund Komfortabelt skum håndtag Indbygget lanyard snor Smarte detaljer Kinetic Floating Net har en bred, højt flydende ramme og en flad bund, et design der er skånsomt ved landing af fisk. Det finmasket micro-mesh net er både blødt og skånsomt overfor, især ørreder og andre sensitive arter. Den indbyggede lanyard snor gør det enkelt at fæstne nettet til resten af dit udstyr.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Kinetic kyst-båd 6/9fod b fiskestang

      Kinetic kyst-båd 6/9fod b fiskestang

      605,00 kr.

      Nardocar.dkPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        Diverse Woblere til salt -og ferskvand

        Diverse Woblere til salt -og ferskvand

        75 kr.

        2 stk. 60 gr. Jig Master kaste pirke fra Ron Thompson Jig Master agnet fra Ron Thompson er et saltvands agn, der er gennemtestet i både farve og form. Dette agn har en lækker gang i vandet og er meget lokkende over for sit bytte. Blyfri, Saltvands resistent split ringe og kroge, UV reflekterende Vejledende pris er 39 kr. 1 stk. wobler fra Savage Gear Prev115 inkl. 2 stk. enkeltkroge. længde er 115 mm og vægt 17 gram. Det er en wobler, der er designet til saltvand, men samtidig også klarer opgaven rigtig godt i ferskvand. Den er udstyret med ultra skarpe saltvands 3-kroge for at sikre en god og sikker krogning. Wobleren er udstyret med rasle kugler der skaber lyd vibrationer under vandet. Prey 115 fisker omkring 1.5 – 2 meters dybde, som er et perfekt valg til saltvands fiskeriet hvor fiskene skal findes mange gange i det dybere eller i søerne efter gedde, sandart og hvad der ellers gemmer sig. Vejledende pris er 75 kr. Din pris er 75 kr. + forsendelse 40 kr. Kom gerne med et bud.

        Slagelse·2. jul. 2023·