Tunturi træningsbænk - FB20

Tunturi træningsbænk - FB20

999,00 kr.

Træningsbænk fra Tunturi Spar turen til fitnesscenteret, og klar træningen derhjemme. Træningsbænken FB20 er ideel til styrketræning med håndvægte, og træning af overkroppen. Ideel til en bred vifte af øvelser Stærk stålramme Maks. brugervægt på 120 kg. Den flade design gør FB20 velegnet til en bred vifte af øvelser, herunder brystpres, skulderpres, og meget mere. Praktisk opbevaring af vægte Den indbyggede opbevaringsstativ under bænken giver praktisk opbevaring til dine håndvægte, hvilket gør det nemt at holde dit træningsområde organiseret. Det syede sæde med ekstra robuste hjørner forhindrer slid på sarte dele under intens træning. Den sorte matte pulverlakering giver FB20 et stilfuldt og slankt udseende, der passer godt ind i ethvert træningsmiljø. Skridsikre gummistoppere beskytter gulvet og sikrer, at bænken forbliver stabil under træningen. Bænken vejer kun 9,5 kg, hvilket gør den nem at flytte rundt på efter behov.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Everlast Everlast - Evergel Glove Wraps - Sort

    Everlast Everlast - Evergel Glove Wraps - Sort

    269,00 kr.

    Træningshandsker fra Everlast Everlast EverGel Handwraps er det godt udstyr til dig, som gerne vil beskytte dine hænder, men som ikke har lyst til at anvende traditionelle håndbind. Til styrketræning eller andre former for træning Inderholder EverGel for ekstra beskyttelse Spænd fast med stropper Med disse Everlast EverGel handsker er du helt sikkert beskyttet, eftersom handskerne har det såkaldte EverGel materiale, der mindsker belastningen fra slag og beskytter dine knoer under træningen. Derudover kommer handsken med en fuld størrelse håndledsstrop, som giver støtte og indstillingsmuligheder.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Tunturi håndvægt - 15 kg

      Tunturi håndvægt - 15 kg

      299,00 kr.

      Håndvægte fra Tunturi - 15 kg i alt Uanset om det er arme, skuldre, bryst eller ben, kan du skræddersy din træning efter dine behov.Ideel til både hjemme- og fitnesscenter-brug. Der medfølger: - Vægtstang: 1 kg. - Vægtskive: 2 x 1,25 kg. - Vægtskive: 2 x 2 kg. - Vægtskive: 2 x 3,75 kg. Der medfølger 2 skruelukkere, så du kan sikre, at vægtskiverne forbliver sikkert på plads under din træning. Det giver dig ro i sindet, når du fokuserer på at træne dine muskler. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, giver dette sæt dig mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser og holde din træning varieret og udfordrende.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Peak Fitness X6 Plus All in One

        Peak Fitness X6 Plus All in One

        19.995 kr.

        Denne All in One trainer passer perfekt til alle regelmæssige styrketrænere, som ønsker deres eget homegym men har begrænset med plads. Peak Fitness X6 All in One er en 3-1 træningsmaskine i høj kvalitet, perfekt til hjemmetræningen. Den samler funktionerne fra Power Rack, Smith Machine og Functional trainer, samtidig med at du får en masse ekstra lækkert udstyr som yderligere udvider de træningsmuligheder som maskinen kommer med. Peak Fitness X6 Plus All in One bruger 2,8 kvadratmeter plads og har følgende mål: Højde: 215,2 cm Bredde: 198,8 cm Dybde: 145,9 cm, inklusiv safety arms. Hvis du har et særligt rum til din træning, er det vigtigt at give maskinen nok plads. Du skal have plads til at manøvrere på siden, når du sætter vægtskiver på Smith-stangen. Der er også fire vægtholdere bagpå maskinen, så sørg for at der er fri plads både på siden og bagved, så du nemt og uden besvær kan tage vægtskiverne af og på.

        Skanderborg·lør.·Fitnessgruppen

        Fremhævet