Galleri annoncer
Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

499.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Anvisningssalg - sælges for kunde. Spar op imod kr. 150.000,- ift til en ny! Her har du chancen for at blive sejlende i en af landets bedst udstyrede udgaver. Alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, dobbelt seng i kahytten, 9" Garmin kortplotter, Luxury Pantry, komplet landstrømskit, bovpropel, Cockpit kaleche, oliefyr og meget meget mere. Maskinen der får jer ud på nye eventyrer er en top motiveret Yamaha F175AETL med ca 300 timer på klokken. 695eren med det nye og meget innovative layout, stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på øhop rundt om Fyn med hele familien. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis frokosten skal trækkes ombord! Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud på oplevelsesrige familie togter og miniferier. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. Bemærk at der også er arkiv billeder i annoncen. Det er muligt at tilkøbe et passende bådstativ til vinteropbevaringen for kr. 5.000,- - sælges ikke separat.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Ny
Drago 550 m/Yamaha F70

Drago 550 m/Yamaha F70

99.995 kr.

Usandsynlig velholdt Drago 550 der er søsat første gang i 2013. Anvisningssalg - sælges for kunde. BEMÆRK - BÅDEN ER NETOP NEDSAT VOLDSOMT - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? Båden er en et-ejers båd og nuværende ejer har taget sig af som et medlem af familien. Båden fremstår i særdeles flot stand - det samme med motor og bådens udstyr. Den har altid været opbevaret indendørs, og nok netop derfor fremstår den i så flot og velholdt stand, som den reelt gør! Båden er monteret med den helt rigtige motor og med det rigtige antal HK - vi byder her på en ekstrem støjsvag 70 HK Yamaha, naturligvis med powertrim, elstart og elektronisk indsprøjtning! Båden er indrettet med kahyt i front med plads til 2-3 sovende personer (2 komfortabelt). Der medfølger en flot sort havnekaleche fra 2021, så der er masser af mulighed for at tage båden med på tur rundt i den danske land, eller udlandet hvis du har mod på det. I cockpittet finder du to gode siddepladser forrest og en god bred agterbænk, hvor der fint kan sidde 3-4 personer. Sø sikkerheden er helt i top, da fribordet er rigtig højt og cirka midtskibs erstattes af et fint vindspejl, der også har til formål at sikre læ under cruising. Båden er også udstyret med en Lowrange 7" Farvekortplotter med transducer og søkort i og skulle alt svigte kan du alligevel finde hjem vha bådens Silva 70 sø kompas. Der er også beslag til ekstra motor, hvis dette måtte ønskes til eks. trollingfiskeri, eller blot for en sikkerhedsskyld. Så er du i markedet efter en Ørnvik 540 / Ørnvik 570, så er dette det oplagt alternativ - bedre kvalitet og ikke mindst bedre udnyttelse af båden! Mulighed for tilkøb af 1000 kg bådtrailer, der er hoved renoveret i 2021 og i den forbindelse blevet monteret med ferskvandsskyldesystem - denne kan blive din for kun kr. 5.000,- - sælges ikke separat og du står selv for om registreringen. Der kommer nye billeder snarest båden ankommer! Det ene billede er med camperkaleche - dette er et lånt billede.

Silkeborg·20. apr.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2  - 100 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 100 HK Yamaha

479.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en \"multi-use\" cruiser - ideel til familie-udflugter. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på fisketur ved Det Gule Rev. Sejl trygt afsted, velvidende at ombord på denne cruiser er du godt beskyttet mod vejr og vind -også når de andre lystbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til en stor solseng - Er I på fisketur er der masser af plads på agterdækket til 2, 3 eller 4 personer. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruise farten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 695er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både.. BEMÆRK ANNONCENCEN ER EN BESTILLINGSVARE - Sammensætningen er båd og motor. Ekstra udstyr kommer oveni prisen. Denne båd er velegnet til vores delebådskoncept. Her kan du kort fortalt købe en ejerandel af båden, og gå i forening med andre. Læs mere på www.delebåd.dk

Silkeborg·20. apr.·Bluebay Marine A/S