Galleri annoncer
Kowa Inner ring for PA7A with TE80XW - Tilbehør til kikkerter

Kowa Inner ring for PA7A with TE80XW - Tilbehør til kikkerter

672,95 kr.

Kikkert-salgPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Celestron stjernekikkert - Cometron Firstscope

    Celestron stjernekikkert - Cometron Firstscope

    719,00 kr.

    Stjernekikkert fra Celestron Vær klar til den næste store komet med Cometron FirstScope - et kompakt bordteleskop med lav vægt, som er let at tage med sig ud på eventyr under nattehimlen. Perfekt til nybegynderen, der ønsker at udforske en spændende verden af kometer, planeter og stjernetåger. God til begynderen Ingen opsætning eller indstillinger er nødvendige Inkl. 2 stk. Kellner-okularer og en søger Bordteleskopet i Dobsonian-stil med et 76 mm stort sfærisk spejl giver en stor lysstyrke. Teleskopet giver lyse og skarpe billeder af kometer og andre himmelobjekter, og Månens bjerge og kratere gengives i skarpe detaljer. Takket være det brede synsfelt er det muligt at observere de lyseste dele af en komet og dens hale eller dit favorit "Deep-Sky"-objekt som fx Orion Stjernetågen. Teleskopet leveres inklusiv 1 stk. CR2032-batteri.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Telefonsupport til montering af påhængsmotor

      Telefonsupport til montering af påhængsmotor

      799 kr.

      Vi anbefaler altid at det er et værksted der monterer din påhængsmotor på din båd - det gør vi sikre den installeres forsvarligt og sikkerhedsmæssigt korrekt. Men hvis du vil at gør det selv og har ingen erfaring med det, anbefaler vi at du tilkøber dette service for at kunne ringe og få support til montering af bådmotor. Tilkøber du denne pakke så får du et direkte supportnummer tilsendt på mail sammen med bestillingen af denne service. Denne telefonsupport ydes i hele produktets garantiperiode (normalt 2 år).

      Silkeborg·ons.·BILLIGPROPEL.DK

      Searay 200 - Mercruiser 5.0L V8/Udstyr

      Searay 200 - Mercruiser 5.0L V8/Udstyr

      139.900 kr.

      Searays solstråle til vandet! Hop ombord på denne flotte og rå Searay 200. Båden her er fra 2005 og er indrettet perfekt til dig som ønsker fart over vandet og vandsport, i de lune sommer timer! Fra agter kommer man indover bådens samlingssted - nemlig badeplatformen. Her har du bløde lædder hynder som indbyder til det mest afslappende sted i båden. I cockpittet finder du en siddegruppe til familien -og vennerne som nemt rummer plads til 5 personer. Du har den velkendte agterbænk og to pilotsæder, som naturligvis også læderpolstring. Amerikansk når det er bedst... Bowrider-lowrideren er fyldt med power. Den har en 5 liters V8'er, som yder hele 260 hestekræfter! Vi elsker jo allesammen lyden af en ægte 8-cylindret motor - denne båd er ingen undtagelse! Det er perfekt til sejlads i -og omkring danmark. Nyd en sejltur udenfor Københavnskanaler i øresund, eller tag gutterne med på et trip fra Aarhus til Samsø og nyd en frokost i Ballen havn. Båden er lige hjemkommet og trænger til en grundig klargøring. Nye billeder vil blive når den har været igennem vores klargøring. Obs. enkelte arkivbilleder. Mulighed for tilkøb af tilhørende Brenderup 2500 kg. trailer fra 2020 til 20.000 kr. (sælges ikke separat).

      Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

      Yamaha MS-20 Saltwater 12V el-motor

      Yamaha MS-20 Saltwater 12V el-motor

      4.850 kr.

      Al den kraft du har brug for – uden nogensinde at forstyrre. Yamahas elektriske påhængsmotorer er den mest miljøvenlige måde at drive din lille båd på, når du slapper af ude på vandet. Med disse elegante enheder er kodeordet afslapning. Der er stort set ingen støj og slet ingen udstødnings røg, så du behøver ikke være bange for at blive forstyrret – eller at forstyrre andre for den sags skyld, hvilket er en ekstra bonus for ivrige naturelskere: En elektrisk Yamaha påhængsmotor skræmmer ikke dyrelivet væk. På den måde kan du få det bedste ud af din dag i naturen. Din Yamaha el-motor drives af et kompakt 12 V batteri og er derfor ekstremt let at transportere rundt. Det gør den også perfekt til en lille hjælpebåd eller jolle. 12V, Digital Maximizer. Med ekstra korrosion beskyttelse!

      Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

      Fremhævet
      Nordkapp Noblesse 660 m/150 HK Yamaha og udstyr

      Nordkapp Noblesse 660 m/150 HK Yamaha og udstyr

      599.900 kr.

      Vinderen af Powerboat of the year 2019 Bemærk: Bliver leveret som model 2024! Daycruiseren der kan alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer, at du selv er nød til at tage et kik på båden – det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd – vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf i januar – nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser- segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart – f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er, at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Denne Nordkapp Noblesse 660 er bl.a. udstyret med bundmaling fra fabrik, køleskabskuffe, Yamaha motorinstrumentering, elektrisk toilet m/holdningtank og vandhane samt bruser med trykvand, samt utrolig lækre hynder der opleves i en af de mange siddepladser båden byder på. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Udgangspunktet i denne Noblesse 660, der er godkendt til 6 personer, er en topmotiveret Yamaha F150XB, der skaber det perfekte samarbejde mellem båd og motor, hvis man ønsker mulighed for fart og økonomisk sejlads. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan også leveres med følgende Yamaha F115XB Yamaha F150XCA (Elektronisk gas/gear) Yamaha F200XB Yamaha F200XCA (Elektronisk gas/gear) Yamaha F200XCA2 (Elektronisk gas/gear) (Hvid) Kontakt os for attraktiv finansiering.

      Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

      Telthal Lagertelt multiGarage Bådtelt 4x14x4,5x5,5

      Telthal Lagertelt multiGarage Bådtelt 4x14x4,5x5,5

      41.726,38 kr.

      Produktspecifikationer: Bredde: 4,00 m. Længde: 14,00 m. Sidehøjde: 4,50 m. Kiphøjde: 5,50 m. Portstørrelse (B x H): 3,4x4,4/5,3 m. Tagdug: Kraftig presenningsdug i polyethylen 300 g/m² Sidevægge: Kraftig presenningsdug i polyethylen 300 g/m² Ramme: Galvaniseret stålramme Rør / fittings: 60x1,8mm Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 773 kg. Inkluderet: Jordspyd, jordanker : C Solid og kraftig telthal til sikker opbevaring 2 store porte sikrer nem adgang Konstruktionen giver plads til at arbejde på båd og bil m.m. Kraftig og holdbar kvalitet på både stel og cover Konstruktion sikrer luftcirkulation Teltdug er vandtæt og UV-modstandsdygtig Rip stop-funktion sikrer begrænset skade ved uheld Telthaller fra Dancover er designet og konstrueret til opbevaring af sejlbåde, motorbåde, autocampere og campingvogne i mange forskellige størrelser. Gennemtænkte detaljer og funktionalitet gør multiGarage telthallerne til det ideelle opbevaringssted for både, når de er på land eller for forskellige køretøjer, som ikke skal bruges i en kortere eller længere periode. Båden eller bilen står perfekt i ly for regn, sne, sol og blæst, og på grund af telthallens rummelige konstruktion, er der god plads til at arbejde på båden m.m. og samtidig stå i læ, mens man arbejder. På den måde vil det være nemt at klargøre til den kommende sæson uden at bekymre sig om vejret. Et ekstra plus ved at opbevare sin båd m.m. i en multiGarage telthal er, at man slipper man for de mange fugleklatter på båden, som man ofte plages af i og omkring en havn samt hvis ens køretøj er placeret under store træer m.m. Telthal i kraftig kvalitetTelthaller fra Dancover er bygget op med en stålramme i en stærk rørkonstruktion, der er bygget til at holde i lang tid på grund af de solide rør med en beskyttende overfladebehandling mod rust. Rammen monteres enten på forhånd eller direkte omkring bil eller båd m.m. Det er vigtig at forankre sin multiGarage telthal med de medfølgende jordspyd, så den er sikret i tilfælde af blæst. Coveret eller teltdugen har desuden et jordskørt på 1 meter, som skal graves ned i jorden, hvis det er muligt, eller sikres på anden vis. Coveret er flammehæmmende, men der må under ingen omstændigheder anvendes åben ild eller andre antændelseskilder i nærheden af telthallen. Skal telthallen placeres på et hårdt underlag som f.eks. beton, kan telthallen forankres med ekspansionsbolte. En telthal multiGarage giver nem adgangTelthallen er udstyret med 2 porte i samme materiale som coveret, en i hver gavl. Den ene port har 3 kraftige lynlåse i fuld højde – til hhv. kip og sidehøjde. Den anden port er en rulleport, som kan åbnes op til sidehøjde. Det giver 2 store åbninger, som gør det nemt at komme ind og ud af telthallen i forbindelse med arbejde på bil eller båd m.m. Telthal multiGarage er konstrueret, så der vil være en naturlig luftcirkulation, hvilket er med til at modvirke dannelsen af kondens i telthallen. Coveret eller teltdugen er fremstillet af PE og udført i en 3-lags konstruktion lakeret på begge sider. Den indlagte rip stop-konstruktion i dugen hindrer evt. flænger i at brede sig. Coveret er UV-modstandsdygtig, hvilket sikrer en lang levetid. Bemærk venligst, at billeder er vejledende. Det kan derfor variere, hvor og hvor mange lynlåse telthallens portåbning har. Det vil dog ikke påvirke de gode adgangsforhold eller andet.

      Hellebæk·lør.·Dancover

      Telthal Lagertelt multiGarage Bådtelt 4x12x4,5x5,5

      Telthal Lagertelt multiGarage Bådtelt 4x12x4,5x5,5

      29.898,88 kr.

      Produktspecifikationer: Bredde: 4,00 m. Længde: 12,00 m. Sidehøjde: 4,50 m. Kiphøjde: 5,50 m. Portstørrelse (B x H): 3,4x4,4/5,3 m. Tagdug: Kraftig presenningsdug i polyethylen 300 g/m² Sidevægge: Kraftig presenningsdug i polyethylen 300 g/m² Ramme: Galvaniseret stålramme Rør / fittings: 60x1,8mm Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 701 kg. Inkluderet: Jordspyd, jordanker : C Solid og kraftig telthal til sikker opbevaring 2 store porte sikrer nem adgang Konstruktionen giver plads til at arbejde på båd og bil m.m. Kraftig og holdbar kvalitet på både stel og cover Konstruktion sikrer luftcirkulation Teltdug er vandtæt og UV-modstandsdygtig Rip stop-funktion sikrer begrænset skade ved uheld Telthaller fra Dancover er designet og konstrueret til opbevaring af sejlbåde, motorbåde, autocampere og campingvogne i mange forskellige størrelser. Gennemtænkte detaljer og funktionalitet gør multiGarage telthallerne til det ideelle opbevaringssted for både, når de er på land eller for forskellige køretøjer, som ikke skal bruges i en kortere eller længere periode. Båden eller bilen står perfekt i ly for regn, sne, sol og blæst, og på grund af telthallens rummelige konstruktion, er der god plads til at arbejde på båden m.m. og samtidig stå i læ, mens man arbejder. På den måde vil det være nemt at klargøre til den kommende sæson uden at bekymre sig om vejret. Et ekstra plus ved at opbevare sin båd m.m. i en multiGarage telthal er, at man slipper man for de mange fugleklatter på båden, som man ofte plages af i og omkring en havn samt hvis ens køretøj er placeret under store træer m.m. Telthal i kraftig kvalitetTelthaller fra Dancover er bygget op med en stålramme i en stærk rørkonstruktion, der er bygget til at holde i lang tid på grund af de solide rør med en beskyttende overfladebehandling mod rust. Rammen monteres enten på forhånd eller direkte omkring bil eller båd m.m. Det er vigtig at forankre sin multiGarage telthal med de medfølgende jordspyd, så den er sikret i tilfælde af blæst. Coveret eller teltdugen har desuden et jordskørt på 1 meter, som skal graves ned i jorden, hvis det er muligt, eller sikres på anden vis. Coveret er flammehæmmende, men der må under ingen omstændigheder anvendes åben ild eller andre antændelseskilder i nærheden af telthallen. Skal telthallen placeres på et hårdt underlag som f.eks. beton, kan telthallen forankres med ekspansionsbolte. En telthal multiGarage giver nem adgangTelthallen er udstyret med 2 porte i samme materiale som coveret, en i hver gavl. Den ene port har 3 kraftige lynlåse i fuld højde – til hhv. kip og sidehøjde. Den anden port er en rulleport, som kan åbnes op til sidehøjde. Det giver 2 store åbninger, som gør det nemt at komme ind og ud af telthallen i forbindelse med arbejde på bil eller båd m.m. Telthal multiGarage er konstrueret, så der vil være en naturlig luftcirkulation, hvilket er med til at modvirke dannelsen af kondens i telthallen. Coveret eller teltdugen er fremstillet af PE og udført i en 3-lags konstruktion lakeret på begge sider. Den indlagte rip stop-konstruktion i dugen hindrer evt. flænger i at brede sig. Coveret er UV-modstandsdygtig, hvilket sikrer en lang levetid. Bemærk venligst, at billeder er vejledende. Det kan derfor variere, hvor og hvor mange lynlåse telthallens portåbning har. Det vil dog ikke påvirke de gode adgangsforhold eller andet.

      Hellebæk·lør.·Dancover

      Yamaha F100 HK 4-Takt Påhængsmotor

      Yamaha F100 HK 4-Takt Påhængsmotor

      93.590 kr.

      162KG - NY MODEL - 162KG - NY MODEL Nu er Yamahas seneste motor opgradering i handlen. Den hidtidige F100 har været kendt for høj performance, lav vægt og en driftsikkerhed ud over det sædvanlige. Den nye F100 er baseret på den stærke F115, men den helt sore forskel er, at man er gået over til 1 overliggende knastaksel i stedet for 2. Det og flere andre mindre ændringer betyder at den nye model er 12kg lettere. Det betyder samtidig at den er 0,3 sekund hurtigere i accellerationen (0-60m), og samtidig er brændstofforbruget blevet yderligere reduceret ca. 10 % Vibration og støjniveau er ligeledes blevet endnu mindre. Summasumarum, et utal af features der gør afstanden til konkurrenterne endnu større. Den seneste 4-takts teknologi fra Yamaha betyder, at denne model leverer en uovertruffen præstation takket være en 16-ventilers motor med SOHC (single overliggende knastaksel) for forbedret acceleration, avancerede indsugnings- og udstødningssystemer og Yamahas egen, unikke flerpunktsindsprøjtning (EFI). En række praktiske funktioner - herunder PrimeStart™, en generator med høj ydelse, digitale netværksmålere og Yamahas Trim & Tilt-system - giver dig fuld kontrol, når du befinder dig på vandet.Naturligvis får du Nmea 2000 som sender alle motordata op på din kortplotter, arbejder sammen med en autopilot eller oplyser om aktionsradius og benzinøkonomi. Du har alle mulighederne. Vil du have en motor fyldt med udstyr og lir, hvor ingen andre kan være med? - Kom bare an, vi er eksperter i nøglefærdige løsninger. Yamaha F100LB - Kr.93.590,- (Langt ben, Remote, Elstart & Powertrim) Yamaha F100XB - Kr. 93.590,- (Extra langt ben, Remote, Elstart & Powertrim) Tag et kig i vores Kørefakta under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel.

      Silkeborg·19. apr.·Bluebay Marine A/S

      JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

      JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

      7.895 kr.

      Tilbud på dobbelt kogeplade og varmeblæser (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen uden varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål - Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone SAMT varmeblæser! Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

      Silkeborg·19. apr.·BILLIGPROPEL.DK

      JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

      JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

      6.895 kr.

      Tilbud på dobbelt kogeplade (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen med varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

      Silkeborg·19. apr.·BILLIGPROPEL.DK

      Få beskedNår der er nye resultater i Tilbehør

      Lup med søgeord i
      	 20m Bådebro til salg

      20m Bådebro til salg

      20.000 kr.

      Hej, jeg har naesten 20m bådebro til salg. Bygget i Tyskland i 70erne, meget stabil. Enkelt elementer bliver skruet sammen. Man kan bygge op bare to, tre elementer eller de hele. Vi har haft den altid bygget op i Mossø, men vi har desvaerre ingen mulighed længer. Perfekt til Gudenåen eller søerne i DK. Pris 20.000 Dkk eller bytte med en Knaus eller Wilk campinvogn fra 60/70erne eller veteran motorcykel. Men hvis der er en med et styk grund ved Mossø dem har brug for en bro men ingen lyst til betale nogle til kan vi godt snakker om det når vi få mulighed til sejl ud i sommern. Den ligger i nærheden af Skanderborg.

      Skanderborg·14. mar.

      Storsejl fra Comfortina 35 Kraftig kvalitet.

      Storsejl fra Comfortina 35 Kraftig kvalitet.

      2.600 kr.

      Storsejl fra Comfortina 35. Kraftig kvalitet og i god stand. Efter at ha' ændret på riggen er der nu plads til et lidt større storsejl. Derfor sælges det eksisterende som har sejlet 600-800 timer og på ingen måde er udsejlet, hvilket også kan ses på billederne. Det har sidst været til eftersyn hos sejlmager i 2019 og fået fornyet ticlers, forstærkning ved salling m.m. og der er ingen skader. Der er 5 gennemgående sejlpinde flyvende underlig og 3 reb. Dugen er en 9 oz d.v.s. en kraftig dug, syet i cross cut, stadig sprød og knitrende. Der mangler få slæder. Logo og sejlnummer kan fjernes. Målene er P (forlig) = 13,25m, E (underlig) 4,45m, areal 33,5m2.

      Valby·24. feb.·

      Sabb 8HK

      Sabb 8HK

      10.250 kr.

      Gennemrenoveret Sabb type H med dynastart som er utrolig flot og gennemrenoveret. Alle pakninger/pakdåser er skiftet. Alt som er udskiftet er: - hovedelejer - plejelejer - topstyk er renoveret og planslibet - diesel- og olie filter - stempelringe - ny foring - membran i vandpumpe - dyse er trykprøvet - nye lejer i vippetøj - gearkasse er renoveret - nye lejer i regulator Osv. Motoren er blevet startet op. Blokken har ingen bemærkninger af tæringer henhold til saltvandskøling da den ikke har kørt de sidste 25 år. Den sælges uden udstødnings manifold. Alle dele har været glasblæst og malet herefter. Perfekt til person som gerne vil beholde den gode lyd fra den 1 cylinderet motor i båden.

      Gram·20. dec. 2023

      Klinkbygget sejlbåd

      Klinkbygget sejlbåd

      35.000 kr.

      Vi må desværre se os slået af manglende tid til fortsat at passe på denne fine skude. Derfor sætter vi hermed Nordstjernen til salg eller to andele med god kunnen, vilje og tid til at tage over for to andre andelshavere(skriv for at høre mere) Klinkbygget i Faaborg som motorsejler, kort efter rigget med gaffelrig som nu. Fire køjer, gasblus og håndvask(med mobil tank). Poter potty(toilet) Folde anker der holder i middel vejr forhold. Meget pålidelig motor, der er skiftet topstykke på for et år siden. Kortplotter med ekkolod VHF Batteribank til at installere en del mere strømforbrug En del andet ekstraudstyr medfølger ved ønske. En sund båd til indre farvande, har deltaget i Fyn Rundt for bevaringsværdige sejlskibe 3 gange. Storsejl er det næste større på ønskelisten, men sejler ufortrødent stadig godt. Sælges grundet manglende tid. Ingen større opgaver, blot mange små som "blot" tager tid. Har eksisteret som fælleseje i de sidste 3 år. Kan sælges med sejlret fra dags dato, men overdrages endeligt i september alt efter aftale og eventuel skift af hjemhavn. Skriv for at høre mere eller kom med et bud. Flere billeder/videor haves. Pris 35000kr 11500kr per andel ved tre ejere(som nuværende)

      Svendborg·9. nov. 2023

      volvo penta ql trimtaps 300

      volvo penta ql trimtaps 300

      4.000 kr.

      har et sæt ql trim taps fra volvo penta. Passer til 15-50 fod båd👍 de virker og skal bare monteres også har man et rigtigt godt trim på båden uden risiko for at man skære fiske liner osv som på metal plader trim :) man får en mere behagelig sejlas og kommer hurtiger op og plane. også er det brændstof besparende :) bemærk det er kun trim/interceptor. ingen kabler eller controller. de er helt nye kun været montereret i en månede ca. har købt zipwake derfor salg

      Nørre Alslev·2. jul. 2023·

      Påhængsmotor vogn

      Påhængsmotor vogn

      875 kr.

      Motor Dolly/motor vogn. Kraftig motorvogn/Dolly til en påhængsmotor. Det er pæn, velholdt og og brugt 10-15 gange. Motor Dollyen er udført i 30 x 30 mm profilrør og fuldt galvaniseret. Den har været brugt til transport, opbevaring af en 8 hk påhængsmotor, og vil også kunne bruges til en større motor, pga. den kraftige konstruktion. Undgå tyveri af din påhængsmotor, og tag den med hjem. Motorvognen er nem at håndtere, da den har et godt balancepunkt. Hjulene (Ø 300 x 55 mm) er kraftige maskin hjul, og i massiv gummi, derfor ingen punkteringer.

      Skive·25. apr. 2023