Galleri annoncer
FT60GETL High Thrust

FT60GETL High Thrust

77.500 kr.

The FT60 - vores Champion High-Thrust arbejdshest! Når du ønsker råstyrke og præcis håndtering, er vores FT-modeller det perfekte svar. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. Alle FT-modeller anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. TCI-mikrocomputertændingen sikrer let start og driftssikkerhed uanset betingelserne, og de højtydende generatorer giver ekstra startstrøm, selv efter lange perioder ved lave omdrejninger. Motorerne i FT-serien er som stærke arbejdsheste, der aldrig lader dig i stikken.

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha FT9.9LEL/X High Thrust

Yamaha FT9.9LEL/X High Thrust

35.200 kr.

Yamaha FT9.9LEL/X er med el-start og fjernbetjening High Thrust 4-takts version! FT-modeller er det perfekte svar, hvis du ønsker råstyrke og præcis håndtering. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. FT-modellerne anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. Med de samme tekniske funktioner og fordele som den evigt populære F9,9 – men også mere – er denne FT-version som en stærk arbejdshest, der aldrig lader dig i stikken. Frit valg mellem 20 og 25" motorben til samme pris.

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha FT50JETL High Thrust

Yamaha FT50JETL High Thrust

66.200 kr.

T 50hp - Arbejdshesten med stor propel! Når du ønsker råstyrke og præcis håndtering, er vores T -modeller det perfekte svar. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. The T 50hp - Harness a real High-Thrust workhorse. Alle T -modeller anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. TCI-mikrocomputertændingen sikrer let start og driftssikkerhed uanset betingelserne, og de højtydende generatorer giver ekstra startstrøm, selv efter lange perioder ved lave omdrejninger. Motorerne i T -serien er som stærke arbejdsheste, der aldrig lader dig i stikken.

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha FT9.9LMHL/X High Thrust

Yamaha FT9.9LMHL/X High Thrust

29.700 kr.

Yamaha FT9.9LMHL er håndstartet High Thrust 4-takts motor - Særdeles velegnet til tungere både. FT-modeller er det perfekte svar, hvis du ønsker råstyrke og præcis håndtering. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. FT-modellerne anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. Den lette FT9.9 er bærbar og det indbyggede, ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Med de samme tekniske funktioner og fordele som den evigt populære F9,9 – men også mere – er denne FT-version som en stærk arbejdshest, der aldrig lader dig i stikken. Vælg mellem 20" og 25" motorben - ens pris.

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha FT8GEPL High Thrust

Yamaha FT8GEPL High Thrust

34.300 kr.

T 8hp Vores T -modeller er det perfekte svar, hvis du ønsker råstyrke og præcis håndtering. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. Yamaha FT8GEPL med el-start, fjernbetjening og High Thrust propel perfekt til større sejlbåde hvor motoren skal betjenes fra pult/cockpit.

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha FT8GEL/X High Thrust

Yamaha FT8GEL/X High Thrust

30.900 kr.

T 8hp Vores T -modeller er det perfekte svar, hvis du ønsker råstyrke og præcis håndtering. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. Yamaha FT8GEL/X med el-start, fjernbetjening og High Thrust propel perfekt til større sejlbåde hvor motoren skal betjenes fra pult/cockpit. Frit valg imellem 20" og 25" motorbens længde til samme pris.

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha FT9.9LEPL High Thrust

Yamaha FT9.9LEPL High Thrust

38.300 kr.

Yamaha FT9.9LEPL har el-start med fjernbetjening og el-powerlift, frit valg mellem 20"eller 25" motorben. Nem betjening selv på store tunge fartøjer får du arbejde for pengene og god økonomisk drift. Tryk på en knap og motoren går op, nemt og bekvemt. T 9.9hp - harness one of our High-Thrust workhorses T -modellerne anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. Den lette T 9.9hp er bærbar, og det indbyggede, ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Med de samme tekniske funktioner og fordele som den populære 9.9hp – men også mere – er denne T -version som en stærk arbejdshest, der aldrig lader dig i stikken.

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha FT8GMHLX High Thrust

Yamaha FT8GMHLX High Thrust

25.500 kr.

Momentum: 112 kilopond frem og 78 bak, skyllekit, fremført gearskift! Yamaha FT8CMHL High Thrust er hjælpemotoren til større fartøjer. Vores FT-modeller er det perfekte svar, hvis du ønsker råstyrke og præcis håndtering. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. FT-modellerne anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. Den lette FT8 er bærbar og det indbyggede, ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Med de samme tekniske funktioner og fordele som den evigt populære F8 – men også mere – er denne FT-version som en stærk arbejdshest, der aldrig lader dig i stikken. Se video her: https://youtu.be/K2B8stzAbt0

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F300 HK DES Påhængsmotor

Yamaha F300 HK DES Påhængsmotor

239.999 kr.

V6-motorerne med 300 hk har et elegant, slankt, letvægtsdesign, som tager inspiration fra deres storebror XTO, og de er de mest veludstyrede V6ere, som Yamaha nogensinde har produceret. Med sin fantastiske power og kompromisløse præstationer er den nye 300 hk V6er klar til at skubbe grænserne. Indbygget DES (Digital Electric Steering) på motorer med Steer by Wire.Bolt-on elektrisk styring (ekstraudstyr) til motorer, der ikke er udstyret med SBW (Steer by Wire), giver forbedret servicerbarhed.TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning.TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering.Elegant, slankt, let design.Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift.Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed Yamaha F300 XSB - Kr. 275.700,- (Extra Langt ben, Digitalt styresystem DES) Yamaha F300 USB - Kr. 278.300,- (Ultra Langt ben, Digitalt styresystem DES) Yamaha F300 XSB2 - Kr. 283.300- (Extra Langt ben, Digitalt styresystem DES, Pearl White) Yamaha F300 USB2 - Kr. 239.999,- (Ultra Langt ben, Digitalt styresystem DES, Pearl White) Disse motorer kan også Twin monteres på både.

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Yamaha 50 HK 4-Takt Påhængsmotor

Yamaha 50 HK 4-Takt Påhængsmotor

62.100 kr.

Kan finansieres uden udbetaling, fra kun 801,- pr. måned - Se beregning herunder. Den kompakte F50, der er ideel til at trække vandskiløbere og wakeboardere, lader dig have det sjovt på vandet med ren samvittighed – hvorfor? Fordi det er den reneste og mest brændstoføkonomiske motor i sin klasse. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) tilfører renere ydeevne og effektivt brændstofforbrug til en motor med imponerende effekt, et seriøst drejningsmoment på mellemniveauet og høje tophastigheder. F50 omfatter også nogle enestående Yamaha-funktioner, der hver især er designet til at give dig en jævn, behagelig og fornøjelig tur. Blandt disse funktioner kan nævnes det Brede Power Trim og Tilt-system, som giver dig fuld og afslappet kontrol, og PrimeStart™-tænding, der gør motoren lige så nem at starte som en bil. Yamaha F50 HETL - Kr. 62.100,- (Langt ben, Remote, Elstart, Powertrim) Når du ønsker råstyrke og præcis håndtering, er vores FT-modeller det perfekte svar. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder for ydeevne med deres minimale støj- og vibrationsniveau og maksimale brændstoføkonomi og er derfor ideelle til sejl-, fisker- og arbejdsbåde. Alle FT-modeller anvender Yamahas patenterede Dual-Thrust-propel til at yde fuld trækkraft i frem og bak, hvilket gør det nemt at manøvrere selv en tung båd. TCI-mikrocomputertændingen sikrer let start og driftssikkerhed uanset betingelserne, og de højtydende generatorer giver ekstra startstrøm, selv efter lange perioder ved lave omdrejninger. Motorerne i FT-serien er som stærke arbejdsheste, der aldrig lader dig i stikken. Tag et kik i vores Kørfaktra under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Ny
Yamaha F250 HK DES Påhængsmotor

Yamaha F250 HK DES Påhængsmotor

254.600 kr.

Den førsteklasses nye 250 hk V6er repræsenterer Yamahas fokus på at levere produkter som skaber en mere brugervenlig interface for kunder og bådebyggere, ved at kombinere teknologi med stil, øget pålidelighed og utrolig power. Indbygget DES (Digital Electric Steering) på motorer med Steer by Wire.Bolt-on elektrisk styring (ekstraudstyr) til motorer, der ikke er udstyret med SBW (Steer by Wire), giver forbedret servicerbarhed.TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning.TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering.Elegant, slankt, let design.Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift.Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. Yamaha F250 XSB - Kr. 254.600,- (Extra Langt ben, Digitalt styresystem DES) Yamaha F250 USB - Kr. 257.200,- (Ultra Langt ben, Digitalt styresystem DES) Yamaha F250 XSB2 - Kr. 262.100,- (Extra Langt ben, Digitalt styresystem DES, Pearl White) Yamaha F250 USB2 - Kr. 264.700,- (Extra Langt ben, Digitalt styresystem DES, Pearl White ) Disse motorer kan også Twin monteres på både.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Ny
TILBUD! Mercury F 3.5 MH påhængsmotor

TILBUD! Mercury F 3.5 MH påhængsmotor

6.490 kr.

Mercury F 3.5 MH TILBUD! TILBUD KR. 6.490,- SPAR KR. 1.500,- NORMALPRIS KR. 7.990,- Kontakt Jesper på tlf. 20772911. Præcis styring Mercury 2,5 hk 4-taktere har neutralt fremadrettet gearskift med 360° venderadius for fuld gas i alle retninger. Let at starte Det automatiske dekompressionssystem afleder cylindertrykket for at reducere den trækkraft, der er nødvendig for at starte motoren. Let sejlads på lavt vand Flere trimpositioner forbedrer sejlegenskaberne og muliggør sejlads på lavt vand. At kunne tage sit legetøj med sig er en stor fordel for småbåde og specielt gummibåde. Mercury tilbyder et komplet program af transportable 4-takts påhængsmotor i den ekstreme lette klasse, med det største sortiment af vælge imellem. Søgeord: Protek Marineservice ApS, servicekit, service kit, reservedele, båd, reservedele til båd, Mercury, Nanni, Nanni diesel, Orbitrade, Volvo Penta, anoder, oliefiltre, servicedele, tændrør, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, bådmotor, Volvo Penta, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Marineservice, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, polish, wax, voks, polish, , Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, indenbordsmotor, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, Linder, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, båd, både, bådmotor, Volvo Penta, Raymarine, Mercruiser, bådtrailer, drev, transom, propeller, billig motor, billig påhængsmotor, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr og Protek Marineservice, brugt motor, brugte påhængsmotorer, brugte motorer, brugt påhængsmotor, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, mercury, Nanni, Orbitrade., trailer, trailer til båd.

Nyborg·lør.·ProtekMarineservice

Fremhævet
TILBUD! Mercury F 4 MH

TILBUD! Mercury F 4 MH

6.960 kr.

Mercury F 4 MH TILBUD TILBUD KR. 6.960,- SPAR KR. 1.500,- NORMALPRIS KR. 8.460 Kontakt Jesper på tlf. 20772911 Butikkens åbningstider - Siøvej 5 i Nyborg: Mandag: kl. 14-17 Tirsdag: kl. 14-17 Onsdag: Lukket Torsdag: kl. 14-17 Fredag: kl. 10-13 Søgeord: Protek Marineservice ApS, servicekit, service kit, reservedele, båd, reservedele til båd, Mercury, Nanni, Nanni diesel, Orbitrade, Volvo Penta, anoder, oliefiltre, servicedele, tændrør, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, bådmotor, Volvo Penta, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Marineservice, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, polish, wax, voks, polish, , Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, påhængsmotor, Mercury.

Nyborg·3. maj.·ProtekMarineservice

Fremhævet
Mercury 3,5 MH påhængsmotor BRUGT!

Mercury 3,5 MH påhængsmotor BRUGT!

5.500 kr.

BRUGT Mercury F 3.5 MH PRIS kr. 5.5000,- Nypris: 7.990,- Kontakt Jesper på tlf. 20772911. Søgeord: Protek Marineservice ApS, servicekit, service kit, reservedele, båd, reservedele til båd, Mercury, Nanni, Nanni diesel, Orbitrade, Volvo Penta, anoder, oliefiltre, servicedele, tændrør, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, bådmotor, Volvo Penta, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Marineservice, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, polish, wax, voks, polish, , Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, indenbordsmotor, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, Linder, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, vandsport, båd, både, bådmotor, Volvo Penta, Nanni, Nanni diesel, Raymarine, Mercruiser, bådtrailer, drev, transom, propeller, Side-power, anker, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr og Protek Marineservice, brugt motor, brugte påhængsmotorer, brugte motorer, brugt påhængsmotor, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, mercury, Nanni, Orbitrade., trailer, trailer til båd, trailer til både, bådtrailer, bådetrailer, ny bådtrailer, billig bådtrailer, trailer i rustfri stål, marineshop, marinebutik, trailer, bådtrailer, bådvogn, Mercury, påhængsmotor, brugt påhængsmotor, Protek Marineservice ApS, bådvogn, vinteropbevaring, bådopbevaring, opbevaring af både.

Nyborg·3. maj.·ProtekMarineservice

Fremhævet
TILBUD! Mercury F 6 MLH/MH

TILBUD! Mercury F 6 MLH/MH

8.850 kr.

Mercury F 6 MLH/MH TILBUD TILBUD KR. 8.850,- SPAR KR. 1.500,- NORMALPRIS KR. 10.350,- Kontakt Jesper på tlf. 20772911 Butikkens åbningstider - Siøvej 5 i Nyborg: Mandag: kl. 14-17 Tirsdag: kl. 14-17 Onsdag: Lukket Torsdag: kl. 14-17 Fredag: kl. 10-13 Søgeord: Protek Marineservice ApS, servicekit, service kit, reservedele, båd, reservedele til båd, Mercury, Nanni, Nanni diesel, Orbitrade, Volvo Penta, anoder, oliefiltre, servicedele, tændrør, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, gummibåd, Quicksilver, jolle, aluminiumsjolle, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, bådmotor, Volvo Penta, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Marineservice, propel, rustfri stål propel, stålpropel, batteri, batterier, bundmaling, bådpleje, drevmaling, lak, polish, wax, voks, polish, , Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, påhængsmotor, Mercury.

Nyborg·3. maj.·ProtekMarineservice

Fremhævet