Galleri annoncer
Corsiva 605 New Age - 25 HK Yamaha og udstyr

Corsiva 605 New Age - 25 HK Yamaha og udstyr

279.900 kr.

Corsiva 605 New Age - er det den sidst nye model fra Corsiva, med et C kategoriseret skrog på hele 6,20 meter. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden her er udstyret med en ny 25 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag og er desuden proppet med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, gas/gear kontrolgreb, Styresystem, Exclusive Classic rat, 12 volt LED installation, LED lys til dørken, Batteri, Cockpitbord, soft foam på dørken, Badestige, 3 stk pyntehynder i kontrastfarve - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Vær med til at pryde de danske havne i denne lækre Corsiva, der med denne intropris sparer dig for over kr. 30.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Corsiva 475 New Age - 20 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 475 New Age - 20 HK Yamaha/Udstyr

119.900 kr.

Kampagne pris! Komplet med Yamaha motor og udstyr. Du får her en Corsiva 475 New age, påmonteret med en smidig 20 HK Yamaha motor og ikke mindst en masser af ekstra udstyr. Af udstyr kan nævnes: Sportsrat, Quiltede hynder, Kæmpe hyndepakke i Diamante, kaleche, Carbon Edition med matsorte deltaljer og elstart på motor. Desuden er båden i Stone grey indfarvet skrog (grå ind -og udvendigt). Corsiva 475 New Age er den mindste version af de klassiske både fra Corsiva Yachting. Trods dette byder den på masser af plads og masser af sjov på vandet! Det store åbne dæk giver god luft - også når man er 5 mand afsted. I stævnen af ​​båden er der en behagelig og dyb u-sofa med en høj ryg. Det er hurtigt og let at opstille et bord i midten heraf og bare nyde en let anretning eller blot et glas kølig hvidvin på en sommerdag. Farven på skrog og andre elementer af udstyr kan vælges ved bestilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Max Personer: 5 Båden skal bestilles og du bestemmer farverne.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age

Corsiva 565 New Age

99.900 kr.

Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age. Mange kender 475 New Age og 590 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 590eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Denne båd kan monteres med en motor helt ned til 10 HK og op til 50 HK. Max HK: 60 HK Max Personer: 6 Pris m/Yamaha 25 HK - Kr. 111.445,- Pris m/Yamaha 60 HK - Kr. 147.345,- BEMÆRK - Du skal tilføje de udstyrsoptioner du ønsker båden med, og dette er ekstra udstyr oveni prisen.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 595 Tender - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 595 Tender - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

189.900 kr.

DK mest solgte model Tender - Corsiva 595. Du får her en Corsiva 595 Tender, påmonteret med Haibo elmotor 2000 Watt, og tilhørende batteripakke inklusiv lader. Derudover en masse ekstra udstyr. Af udstyr kan nævnes: Sportsrat, Quiltede hynder, Kæmpe hyndepakke i Diamante, kaleche, cockpitbord og elstart på motor. Vi har den i forskellige farvekombinationer. Tilmed til langt under prisen for de konkurrerende modeller fra bl.a. Maxima og Carisma og stadigvæk i samme gode kvalitet og ikke mindst romantiske look En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 5-6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en iskold øl eller måske Rosé rundt om det store bord, imens alle de smukke steder, på de danske søer, kanaler og kyster passér forbi. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng der endda også giver mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden kan også bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Vi har bådene hjemme i mange forskellige farvesammensætninger, så der er ikke mange kompromiser at skulle igennem, for at få en lækker og ikke mindst praktisk Corsiva 595 Tender. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 50HK Max Personer: 6 Obs. båden skal bestilles hjem fra værftet. Udstyrs sammensætningen er blot et eksempel - du kan ændre i dette hvis du ønsker.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 500 Tender - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 500 Tender - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

179.900 kr.

Tender 500 - Den ekslusive 5 meters fra Corsiva Båden er opmonteret med en Haibo 2000 Watt elmotor inkl. batteripakke. Det er muligt at designe båden efter eget ønkse, og hermed få de farvekombinationer i skroge og hynder som man drømmer om. Bliv en del af den grønne omstilling, og sejl nu med elmotor! En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Denne båd kan blive din fra 1725,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 475 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 475 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

129.900 kr.

Nu kan du få en Corsiva 475'er med Elmotor! Du får her en Corsiva 475 New age, påmonteret med Haibo elmotor 6HK, og tilhørende batteripakke inklusiv lader. Derudover en masse ekstra udstyr. Af udstyr kan nævnes: Sportsrat, Quiltede hynder, Kæmpe hyndepakke i Diamante, kaleche, Carbon Edition med matsorte deltaljer og elstart på motor. Desuden er båden i Stone grey indfarvet skrog (grå ind -og udvendigt). Sammensætningen vi alle har ventet på, er nu en realitet. Nu kan du nemlig blive en del af fremtiden, og begynde at sejle med el. Bådens elmotor er parret med en komplet batteripakke af lithium batteri(er) og lader hertil. Du får en støjsvag sejlads, og dit brændstofsforbrug er ikke længere eksisterende. Er du klar til at blive en del af fremtiden sammen med os? Corsiva 475 New Age er den mindste version af de klassiske både fra Corsiva Yachting. Trods dette byder den på masser af plads og masser af sjov på vandet! Det store åbne dæk giver god luft - også når man er 5 mand afsted. I stævnen af ​​båden er der en behagelig og dyb u-sofa med en høj ryg. Det er hurtigt og let at opstille et bord i midten heraf og bare nyde en let anretning eller blot et glas kølig hvidvin på en sommerdag. Farven på skrog og andre elementer af udstyr kan vælges ved bestilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max Personer: 5 Bemærk: Arkivbilleder, båden står i vores udstilling, og kan besigtiges!

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 605 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 605 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

279.900 kr.

Corsiva 605 New Age - er det den sidst nye model fra Corsiva, med et C kategoriseret skrog på hele 6,20 meter. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden her er udstyret med en ny Haibo elmotor 2000 Watt, med lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag og er desuden proppet med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, gas/gear kontrolgreb, Styresystem, Exclusive Classic rat, 12 volt LED installation, LED lys til dørken, Batteri, Cockpitbord, soft foam på dørken, Badestige, 3 stk pyntehynder i kontrastfarve - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Båden kan bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Vær med til at pryde de danske havne i denne lækre Corsiva, der med denne intropris sparer dig for over kr. 13.000,- Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S