Galleri annoncer
JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

3.999 kr.

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW, 12 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet,  diverse fittings (se billede), digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor.  Samme type som eksempelvis Webasto Airtop 2000 ST blot med mere udstyr og 2 års garanti.  Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå.  HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 2 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 2 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

Silkeborg·ons.·BILLIGPROPEL.DK

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

499.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Anvisningssalg - sælges for kunde. Spar op imod kr. 150.000,- ift til en ny! Her har du chancen for at blive sejlende i en af landets bedst udstyrede udgaver. Alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, dobbelt seng i kahytten, 9" Garmin kortplotter, Luxury Pantry, komplet landstrømskit, bovpropel, Cockpit kaleche, oliefyr og meget meget mere. Maskinen der får jer ud på nye eventyrer er en top motiveret Yamaha F175AETL med ca 300 timer på klokken. 695eren med det nye og meget innovative layout, stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på øhop rundt om Fyn med hele familien. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis frokosten skal trækkes ombord! Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud på oplevelsesrige familie togter og miniferier. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. Bemærk at der også er arkiv billeder i annoncen. Det er muligt at tilkøbe et passende bådstativ til vinteropbevaringen for kr. 5.000,- - sælges ikke separat.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Bådmonteringssæt for JP 5KW OLIEFYR incl. tank

Bådmonteringssæt for JP 5KW OLIEFYR incl. tank

1.799 kr.

Bådmonteringssæt for JP 5 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 3 kahytter)   Med 2 indblæsninger 3 Indblæsningsventil åben 90mm 1 Indsugningsventil åben 90mm 3 Fastgørelse for luftdyse 90mm 2 T-rør 90x90x90 mm 13 Spændebånd rustfri 90-95mm 1 Skroggennemføring i rustfri   1 Brændstofstank (10 Ltr) 1 Luftfilter/lyddæmper til forbrændingsluft, Ø 53 mm 8 mtr. Luftslange 90mm   JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå.     .

Silkeborg·søn.·BILLIGPROPEL.DK

JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer, Diesel, 10L (Pakkesæt)

JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer, Diesel, 10L (Pakkesæt)

11.999 kr.

De fleste kender Truma Combi D6E, og denne model ligner den rigtig meget - den bruges til Både/Campingvogne/Autocampere som ønsker både opvarming af luft og vand af et og samme fyr. FJH-4/1C-E model er en speciel varmeanlæg med integreret luft- og vandvarmer (til brugsvand) der kører på diesel. Eneheden er på hele 6 kw og kan derfor leverer både vand og luftbåren varme lynhurtigt. Enheden er godkendt til brug under sejllads/kørsel og har også mulighede for at opvarme via indbygget el-patron. Enheden har to funktioner: Varm luft der kan man bruge til rumopvarmning. Varmt vand - man kan bruge til brugsvand. Indbygget 10 liter varmtvandsbeholder.  Der medfølger i kassen både slanger til varmluft, digitalt display (For styring af enheden) samt alle nødvendige brændstofs og udstødningsslager. Foruden dette er der montage dele - se særskilt billede for at se alt hvad der medfølger i pakken. De fleste kunder tilkobler fyret til den eksisterende tank, men ellers sælger vi også en lille ekstern tank på enten 5 liter eller 10 liter. Bemærk: Lagervare - Kassestørrelse: 2 x (52 x 45 x 30)

Silkeborg·søn.·BILLIGPROPEL.DK

JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

7.895 kr.

Tilbud på dobbelt kogeplade og varmeblæser (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen uden varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål - Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone SAMT varmeblæser! Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

Silkeborg·søn.·BILLIGPROPEL.DK

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

5.799 kr.

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW, 12/24 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet, samt diverse fittings (se billede),  digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor. Samme type som eksempelvis Webasto Evo 40D, dog kraftigere og med mere udstyr og 2 års garanti. Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor Vælg mellem 12v, 24v Dieselfyr. HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 5 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 3 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

Silkeborg·søn.·BILLIGPROPEL.DK

JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

6.895 kr.

Tilbud på dobbelt kogeplade (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen med varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

Silkeborg·søn.·BILLIGPROPEL.DK

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE!

5.499 kr.

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 5 KW, 12/24 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet, samt diverse fittings (se billede),  digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor. Samme type som eksempelvis Webasto Evo 40D, dog kraftigere og med mere udstyr og 2 års garanti. Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor Vælg mellem 12v, 24v Dieselfyr. HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 5 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 3 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

Silkeborg·søn.·BILLIGPROPEL.DK

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

4.499 kr.

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW, 12 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet,  diverse fittings (se billede), digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor.  Samme type som eksempelvis Webasto Airtop 2000 ST blot med mere udstyr og 2 års garanti.  Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå.  HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 2 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 2 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

Silkeborg·lør.·BILLIGPROPEL.DK

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW (Pakkesæt) - SPECIALKAMPAGNE

3.999 kr.

JP Oliefyr / Kabinevarmer (luft) 2 KW, 12 Volt (Pakkesæt) Ovenstående varmerkit indeholder foruden varmeren: brændstofspumpe med specielt lyddæmpet beslag, universal monteringsbeslag for varmer, 750 mm. udstødningslange, 750 mm. indsugningsslange, dykrør for tank, brændstofsfilter, 5m mecanylslange for brændstoffremføring, specielt ledningsnet,  diverse fittings (se billede), digital display med timer og varmestyring, fyr med indbygget temperatursensor.  Samme type som eksempelvis Webasto Airtop 2000 ST blot med mere udstyr og 2 års garanti.  Hvis det er behov for at måle temperaturen et andet sted end oliefyret er placeret, anbefaler vi at der tilkøbes en ekstern temperatursensor. Den finder du her: JP ekstern temperatursensor JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå.  HUSK at man kan tilkøbe bådmonteringssæt for JP 2 KW OLIEFYR  (Luftfordeling 2 kahytter) BEMÆRK AT MAN IKKE MÅ MONTERER BENZINDREVET OLIEFYR I BÅDE/CAMPINGVOGNE - eller generelt steder hvor mennesker overnatter! Det er livsfarligt - vi anbefaler altid at man får en montør til at installerer sit oliefyr.

Silkeborg·lør.·BILLIGPROPEL.DK

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Bianca 28 sejlbåd

Bianca 28 sejlbåd

40.000 kr.

Sælger min skønne Bianca 28 Da jeg går med tankerne om en van istedet Hun har givet mig de bedste små og store ture og er klar til nye eventyrer med en børnefamilie eller et ungt sejlerpar som er klar til at hoppe ud i sejlerlivet Hun står i en meget velholdt stand og står nærmest som original Her er det følgende udstyr ombord Byggenr 351. Hvid med lyseblå striber. Blå Treadmaster på dækket Isomat mast. Elvstrøm sejl de er ikke nye men fungere perfekt storsejl, fok, genua 1, spiler, stormfok, klar til en masse sæsoner til Stævnplatform. Nasa log/ ekkolod og trådløs vindmåler fra 2017 1 stk akkumulatore/batteri på 110 ah fra 2022 VHF DSC Cobra MR F77B GPS fra 2020. Origo Spritkomfur. Toliet ombord Bådpladsen i øer kan medfølge for 40.000,- Båden kan besigtiges fra August af. Glæder mig til at høre fra dig

Risskov·10. nov. 2023

NYT Northstar F210 instrument

NYT Northstar F210 instrument

750 kr.

NYT Northstar F210 instrument kan beregne det aktuelle benzin forbrug, men kan også (hvis tank volumenen er angivet på forhånd) angive rest mængde og give alarm ved forudindtastet minimum tilladte tankindhold. ! BEMÆRK: INSTRUMENTET SÆLGES ALENE UDEN BRÆNDSTOFGIVER/FLOWMÅLER ! Model: Northstart F210 Instrument UDEN brændstofgiver. Forsyningspænding 12 volt. Sammen med Northstar brændstofgiver (som skal anskaffes separat) vil den kunne angive brændstofsgennemstrømning fra 2,1 til 130 liter pr. time. Kan ligeledes vise forbruget i US eller UK-Gallon's. Engelsk installations- og operations manual medfølger.

Esbjerg V·12. dec. 2022·