Galleri annoncer
BÅD-GULVTÆPPE. NYT.

BÅD-GULVTÆPPE. NYT.

298 kr.

DEN BEDSTE KVALITET. West-Tæppet. I over 18 år har vi solgt dette kvalitets tæppe til lystbåde, fiskebåde, joller og til andet brug, hvor der stilles store krag til holdbarhed, slid, saltvand, fugt og hård belastning. Lagerføres i 3 farver: Blå, sort og grå, alle med nister i, så snavs ikke kan ses så tydeligt. Tæppet har en kraftig åndbar gummibagside så fugt kan komme op - men ikke ned, dertil er det meget skridsikker. Kan skæres og tilpasset uden kantsygning, da alle lykker på luen er støbt ned i gummiet. Tæppet kan bla. vaskes i saltvand / klorvand. 1 cm. tyk. 200 cm. bred. Skæres på dit mål i længden. kr. 298,- pr. km.. Ny pris på vej.

Køge·i dag·West Bådudstyr·

Fremhævet
Sejlergrej genbrug nyt og brugt

Sejlergrej genbrug nyt og brugt

10 kr.

Rigtig meget sælges, her er nyt og brugt, til absolut rimelige priser ift. Ny priser, måske er der lige det du står og mangler så kik’ forbi , og kik gerne på billederne,- der kommer løbende mere ! Her er både til motor og sejl folk ! Nye pumper ,både til olie, vand, benzin,sjækler og masser i rustfrit,filtre, Her er spilerstager, bomme, små master, sejl, bl.a. nyt smakkejolle sejl, Rustfrie vanter og søgelænder, mirit kabysglas, osv. Samt en masse lidt mere sjældne ting og sager ! Jeg kan desværre ikke tilbyde at opmåle enkelte ting og sager, samt priser Send sms eller ring for adresse, så ses vi om ikke andet for en øl eller en kaffetår og en snak ! Nul mobilpay, kontanter foretrækkes !

Svendborg·i dag·

Finnmaster T6 - 150 HK Yamaha/Udstyr

Finnmaster T6 - 150 HK Yamaha/Udstyr

399.900 kr.

Finnmaster T6 - Luksus og komplet kvalitet - Kun sejlet 13 timer! Sælges for kunde i anvisningssalg Et overflødighedshorn af høj kvalitet og fantastiske sejlegenskaber. Her ser du et komplet sæt med en Yamaha F150 HK motor og tonsvis af lækkert fabriksudstyr. Den helt nye Finnmaster T6 er en kærkommen daycruiser i 6 meter klassen. Finnmaster har her begået, hvad vi tror vil blive, en kommende storsællert. Vi har testet prototypen, og der er tale om en helt ny oplevelse som kaptajn, i en 21 fods daycruiser. Båden gør præcist hvad den bliver bedt om, uanset hvad den bliver udsat for. Den planer ved 10 knob med 3 mand i - det betyder lavt brændstofforbrug og så godt som lydløs sejlads. Båden har gode adgangsforhold via de lange brede badeplatforme, ind over agterbænkens ryglæn der også fungerer som kalechegarage. Kalechegaragen er præcis så høj at kalechen ikke bliver våd af det klassiske vakuumsug. I cockpittet er klassens største rundsiddegruppe, der på 4 sekunder kan omdannes til en solseng. I kaptajn stolen føles det som at sidde i en potent racerbil. Man har det fulde overblik i den omfavnende stol, gasarmen placeret på armlænet og så afsted. T6 er som resten af T familien rigtigt godt udstyret som standard båd, men naturligvis kan du opgradere og sammensætte din båd som du ønsker. Kahytten er meget rummelig, eksempelvis kan 2 bredskuldrede 190cm høje personer sagtens overnatte behageligt. Bliver man overrasket af vejret, er kalechen hurtigt sat op og hyggen kan fortsætte. Den testede båd havde monteret en Yamaha 200hk og skyder 47 knop. Konklusionen for vores testsejlads er at Finnmaster endnu en gang har bygget en luksusbåd med unikke praktiske og funktionelle løsninger og sejlegenskaber vi aldrig før har oplevet. Helt klart 13 på en 10’er skala. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Kontakt os for attraktiv finansiering. Mulighed for tilkøb af Brenderup 2000kg trailer for kun 20.000 kr. (sælges ikke separat)

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Ny
Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

499.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en multi-use cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Anvisningssalg - sælges for kunde. Spar op imod kr. 150.000,- ift til en ny! Her har du chancen for at blive sejlende i en af landets bedst udstyrede udgaver. Alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, dobbelt seng i kahytten, 9 Garmin kortplotter, Luxury Pantry, komplet landstrømskit, bovpropel, Cockpit kaleche, oliefyr og meget meget mere. Maskinen der får jer ud på nye eventyrer er en top motiveret Yamaha F175AETL med ca 300 timer på klokken. 695eren med det nye og meget innovative layout, stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på øhop rundt om Fyn med hele familien. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis frokosten skal trækkes ombord! Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud på oplevelsesrige familie togter og miniferier. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. Bemærk at der også er arkiv billeder i annoncen. Det er muligt at tilkøbe et passende bådstativ til vinteropbevaringen for kr. 5.000,- - sælges ikke separat.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Galeon 405 HTS - Twin Volvo D4-270/Udstyr

Galeon 405 HTS - Twin Volvo D4-270/Udstyr

3.999.900 kr.

Galeon 405 HTS - en gave fra Yacht designer Tony Castro SPAR OVER 1,5 MILLION IFT TIL EN NY OG KØB ISTEDET DENNE LETBRUGTE SOM VI NETOP HAR FÅET IND SOM ANVISNINGSSAG - DENNE ER DEN BILLIGSTE TIL SALG PÅ DET SAMLEDE MARKEDE... Den nye 13,5 meter, hardtop yacht designet af Tony Castro Yacht Design er blevet skabt og bygget til at være en perfekt daycruiser for alle sportsentusiaster. Yachtens ydre styling og indvendige layout afslører straks, Galeons klassiske profil - med et moderne twist. Yachtens interiør er designet til at være lyst og indbydende med høj funktionalitet og afbalanceret layout løsning. Materialerne brugt ombord omfatter bland andet omhyggeligt udvalgte finer, bordplader i corians, højkvalitetsstoffer på hynder og mat eller spejlblank finish træ på møbler Store vinduer tilføjer naturligt lys til salonen, kabyssen og gæstekahytterne. En stor salon på hoveddækket med en stor bar i styrbordside, vil helt sikkert blive et populært samlingsområde for familie og venner, hvilket både giver dem følelsen af ​​plads og ikke mindst komfort. Styrepladsen nyder godt af store vinduer og en enkelt rude forrude, der giver 360-graders panoramaer. Pladsen på det nederste dæk har et fuld udstyret køkken/kabys område og to hytter med separate badeværelser, for at sikre gæsternes komfort og ikke mindst privatliv. Suiten der er placeret midtskibs og fylder hele yachtens bredde, giver indtryk af en utrolig meget plads og her er desuden meget opbevaringsplads. Det forlængede tag over cockpitområdet, giver yderligere beskyttelse mod solen. Cockpitpladsen der er med udekøkken, spisebord og ombygning til solseng, giver ekstra god plads til familiesammenkomster på vandet eller i havnen. Yachten tilbyder mulighed for en udvidet badeplatform agter, med nem adgang til en opbevaringsgarage til fx legetøjet. På stævnen er der et dejligt stort solområde hvor man kan hygge sig og slippe lidt væk fra alle pligterne. Et meget interessant træk ved netop denne yacht er et kalechetag, der hurtigt forvandles til det vidt åbnet soltag, over helm pladsen og store dele af det øvrige cockpit. Bare tryk på en knap og nyd den friske brise og solskin! 405 HTS ER SOFISTIKET MEN SAMTIDIG FUNKTIONEL, ELEGANT OG HYGGELIG. DENNE LUKSUS YACHT ER EN BETAGENDE HARDTOP VERSION, DER MED ET LYST OG LUFTIGT INTERIØR, GIVER DIG EN UFORGLEMLIG OPLEVELSE, HVER GANG I ER PÅ VANDET. SE DRØMMENE I ØJNENE MED EN GALEON YACHT! Billederne er taget af den specifikke båd, men inden ekstraudstyr er blevet monteret

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Sterna 20 fod

Sterna 20 fod

38.450 kr.

Tænk ud af boksen. Man bestemmer helt selv hvor man kører hen og putter den i. Dvs man når hele DK. På 2 timer. Ikke den samme havn hver gang. For øvede sejlere. Ja det er Poul Elvstrøm der har tegnet den. Sværd og fittings ny overhalet med rustfri bolte. 4 Hk MARINA og en 500 watt el motor. Sejl fok og storsejl. 4 nye redningsvest. Anker med tov. 4 fender. Gaskomfur nye madrasser og nyt betræk. Nymalet indvendigt. Nyt bord til indvendigt og udvendigt. Køkken udstyr mm. Traileren alene udgør 24500 af prisen.

Rønde·12. apr.

Originale kalecher til norske fritidsbåde

Originale kalecher til norske fritidsbåde

Sælges

Har du en norsk båd, som du har brug for et nyt kaleche til? Hansen Protection producerer fabriksnye kalesjer ud fra originale skabeloner til mange norskproducerede både. Dette sikrer en god pasform og at kalechen er så ens som muligt med originalen. Vi leverer kalesjer i høj kvalitet og har forsynet norske kunder med kalesjer siden 1960'erne. Har du brug for en ny kaleche, så kontakt os for et godt tilbud! Vi har kalesjer til blandt andet: Ibiza, Askeladden, Windy, Marex, Draco, Fjord, Polar, Joda og mange, mange flere. Se vores fulde sortiment på www.kalesjer.no

Kristiansand, Norge·11. apr.

Konserveringssæt til påhængs motor

Konserveringssæt til påhængs motor

75 kr.

Konserveringssæt til påhængs motor: Stand: Ny Består af : 1 stk specialfremstillet kraftig plastiksæk 75 x 65 cm som kan genbruges og er forsynet med 5 drænagerhul. 5 stk STRONG - GRIP aluminium klemmer med rulle bolt samt 1 stk spændingstampe 1,5 m Se vedlagte billeder Normal prisen er 245,- kr . Min pris er kun 75,- kr Jeg kan kontaktes på tlf 5171 7208 Jeg fremsender gerne Fragt vil udgøre 45,- kr Jeg kan kontaktes på tlf 5171 7208

Egtved·17. feb.

Side:
af 2