Motorbåd, Kegnæs/Janning 408 sport, 14 fod

Motorbåd, Kegnæs/Janning 408 sport, 14 fod

22.500 kr.

Skønt lille båd-sæt klar til brug. Perfekt til små hyggeture, jagt og fiskeri. Dansk bygget i 80'erne på Jan E. Jensens Glasfiberfabrik i Silkeborg. Hempel 2-komp. maling indvendig og udvendig samt ny fenderliste i 2016. Komfortabel pendel styrebænk (svingbar ryg medfølger). Nysynet Scandic Sealine 15 fod, 500 kg. bådtrailer fra 2012 med nyt spil og nye dæk/hjul. 9.9HK 4-Takt Mercury motor m. kort ben, ligeledes fra 2012, løbende serviceret og altid gennemskyllet med ferskvand efter brug. Motoren har ikke kørt over 50 timer.

Randers SV·lør.

Ryds 435 DL

Ryds 435 DL

31.500 kr.

Ryds 435 dl med trailer og påhængsmotor Honda 10 hk med gas/gear og ELSTART - årgang 2007. Har været overgemt og har kørt meget få timer. Motor kan evt. købes separat……eller båd/trailer uden motor. Selandia 750 kg. Trailer er monteret med gangbro, som fungerer rigtig godt ved isætning af båden. Den er synet med dette monteret. Synet for ca. 2 år siden. Rigtig god trailer, som båden ligger rigtig godt på. Der er monteret ekstra ruller og er indstillet så båden glider lige op. Garmin farve ekkolod med farve og transducer, ekstra motorbeslag, badestige, Anker, åre, 2 stk. fendere, vindskærm, sæde, tank, startbatteri og diverse tovværk følger med. Fin båd med god indretning. Båden står pt. I Aabenraa - kommer evt. til Vejle-kanten senere på sæsonen.

Børkop·tor.

Ny Terhi 400C

Ny Terhi 400C

29.495 kr.

Ny Terhi 400C med styrepult forener en letplanende og sikker familiejolle med klassens fineste finish til en stærk pris. Konstruktionen med en lille køl, der slutter før agter gør båden let at ro og styre, og den flade bund agter gør at båden planer med selv mindre motorer. Således sejler Terhi 400 med en fart på 10 knob med en Honda BF5 og 16 knob med en Honda BF10 og en person i båden. En fantastisk båd til sommerhus, sø og strand. Terhi både er lavet som en sandwichkonstruktion af to ydre skrog af ABS-plast der er fyldt op med PU-skum. Denne konstruktion gør båden stiv og helt synkefri, uanset om båden får en skade eller den fyldes med vand. ABS plast er gennemfarvet og slagfast sammenlignet med glasfiber. Det kan repareres med Terhis tokomponente reparationsmasse. Specifikationer: Max. motor: 15 hk (BF15) CE-godkendt i kat.: D Passagerer: 4 pers. Lasteevne: 315 kg Hastigheder: 13 kn med BF 10 Længde: 401 cm Bredde: 150 cm Vægt: 130 kg Pris: 29.495,00 inkl. moms Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·17. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Jollesæt med trailer og tilbehør

Jollesæt med trailer og tilbehør

24.000 kr.

Styrepultsbåd med overbygning, klar til sejlads, lige bundmalet, medfølger reservehjul, diverse redningsveste, skive/ring til at spænde efter, "ørevarmer" til at spule motor osv. 25hk Yamaha med 20 l benzintank og ekstra skue, nye tændrør, ny gearolie, ny benzinslange med håndpumpe og kobling, ny benzinpumpe, ny lameller i vandpumpe. Trailer skal ikke synes, synet 7/2023 og gratis vægtafgift, ny næsehjul, nye hjullejer, nye dæk og fælge, nye stik, lygter og reflekser. Sælges med nummerplade og registreringsattest. Evt bytte med sejlbåd eller flerskrogsbåd med mindre kahyt, sænkekøl og vogn i ca samme prisklasse eller mindre økonomisk benzinbil med træk.

Karby·15. apr.

Örnvik 540

Örnvik 540

27.500 kr.

Det er en ældre Örnvik 540 ca.17 fod. med Yamaha 30 hk 2 t motor. Masser af nye dele / udstyr, alt hvad du ser på fotos med følger. Ny tank, nyt elnet, nye kontakter og instrumenter, ny el pumpe, nye åre, forberedt til et ekstra batteri til el motor. Fishfinder virker ikke, ny medfølger som du selv montere. 2 stk Cannon downrigger med ekstra lodder og klemmer. Virkelig en fed båd der ligger super godt i vandet hvad enten du fisker med stang eller ruser / garn. Har ikke været i vandet de sidste 3 år. Motoren har været startet d.17 sep. går hammer godt i vandet. impelle skal skiftes ellers er alt i orden. Bådtrailer på 750 kg medfølger og omregistreres inden du køre hjem. Kom og kik på den, det er virkelig en god båd som du kan have glæde af i mange år.

Vamdrup·11. apr.·

Få beskedNår der er nye resultater i Styrepultbåde

Lup med søgeord i