HR 532 CC

HR 532 CC

109.000 kr.

HR 532 CC- Den populære model fra HR. HR 532 CC er den perfekte styrepults båd, med klasses største cockpit. Båden er rummelig og komfortabel. Den er med højt fribord og med store opbevaring / stue rum i båden. I fronten er der et bord, som kan slået op, hvor der rundt om er plads til at sidde. I center af båden er der en god bred styrepult, som giver god læg i bag. Bag pulten er der 2 styrestole, hvorefter der er en bred bænk. Båden er selvlænsende. Båden er veludstyret som standard bl.a. hydraulisk styrring, badestige, LED lanterner, fender holder, hyndesæt, 12 v. udtag, vandski træk mm. Se flere detaljer her: https://www.youtube.com/watch?v=OPX18vJGXmI Pris for ren båd uden motor og trailer: 109.000 kr. Vi hjælper gerne med at lave en pris på et samlet sæt, ring / skriv for yderligere information.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 532 CC med 100 hk Yamaha

HR 532 CC med 100 hk Yamaha

210.780 kr.

HR 532 CC- Den populære model fra HR. HR 532 CC er den perfekte styrepults båd, med klasses største cockpit. Båden er rummelig og komfortabel. Den er med højt fribord og med store opbevaring / stue rum i båden. I fronten er der et bord, som kan slået op, hvor der rundt om er plads til at sidde. I center af båden er der en god bred styrepult, som giver god læg i bag. Bag pulten er der 2 styrestole, hvorefter der er en bred bænk. Båden er selvlænsende. Båden er veludstyret som standard bl.a. hydraulisk styrring, badestige, LED lanterner, fender holder, hyndesæt, 12 v. udtag, vandski træk mm. Se flere detaljer her: https://www.youtube.com/watch?v=OPX18vJGXmI Prisen er inkl. 100 hk Yamaha monteret op.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 442 SC med 30 hk Yamaha

HR 442 SC med 30 hk Yamaha

110.000 kr.

HR 442 SC med 30 hk Yamaha sælges. Solgt af ny i sommeren 2022. KUN SEJLET 3 timer! Båden har en super fin indretning / størrelse, til hyggeture på fjorden. Båden er veludstyret med: 7 tommer Lowrance ELITE med dybdemåler og søkort Originalt fulcover (Til land) Komplet hyndesæt LED lanterner Lænsepumpe 12 v. udtag Fiskestangsholderer Variant Ocean 750 kg. trailer med ekstra sideruller. Motorlås Fortøjningspakke (Anker, fender fortøjninger) 6 oppustelige redningsveste. mm. Lige klar til at blive søsat og sejle ud. Kan ses hos Saildirect i Kolding. Ring for fremvisning / yderligere information. Formidlingssalg, for kunde af huset. NYPRIS: 140.689 kr! FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Ørnvik 470 med 60 hk Mariner

Ørnvik 470 med 60 hk Mariner

79.800 kr.

Ørnvik 470 med 60 hk Mercury sælges. Båden sælges inklusiv 60 hk Mariner med el-start og powertrim og 1300 kg. nysynet trailer. Udstyret med: 7 tommer Garmin kortplotter med dybdemål, kopholdere, hynder. 2 x 25 liters flytbar tanke, lanterner, lænsepumpe, bord med kopholdere, flag, fendere, fortøjninger, kompas mm. Til sættet er der også en sort kaleche. (Ruderne i kalechen er matte). Står på fjernlager FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Väddö styrpult båd

Väddö styrpult båd

65.000 kr.

Fin 18fods Väddö styrpult båd med en 75hk 4 takts motor Med Power trim samt en 5hk 2 takts motor Der er fuld serviceret og har fået ny tandrem sidste år. (Har fået nyt olie hele vejen rundt samt tændrør og vandpumpe) Perfekt til fiskeri/garn da den er bred og meget stabil. Der er rigtig mange opbevaringsrum, der er fishfinder mærke Lowrence. Radio mm. Der er servostyring, selvlænsende dæk, lanterner, kompas, stangholdere, foldeanker, fender, redningsvest mm. Båden står på en meget stærk us trailer fra 2011 med nye dæk, den skal synes ved ejerskifte.

Gjerlev J·4. maj.·

Ryds 435 DL

Ryds 435 DL

31.500 kr.

Ryds 435 dl med trailer og påhængsmotor Honda 10 hk med gas/gear og ELSTART - årgang 2007. Har været overgemt og har kørt meget få timer. Motor kan evt. købes separat……eller båd/trailer uden motor. Selandia 750 kg. Trailer er monteret med gangbro, som fungerer rigtig godt ved isætning af båden. Den er synet med dette monteret. Synet for ca. 2 år siden. Rigtig god trailer, som båden ligger rigtig godt på. Der er monteret ekstra ruller og er indstillet så båden glider lige op. Garmin farve ekkolod med farve og transducer, ekstra motorbeslag, badestige, Anker, åre, 2 stk. fendere, vindskærm, sæde, tank, startbatteri og diverse tovværk følger med. Fin båd med god indretning. Båden står pt. I Aabenraa - kommer evt. til Vejle-kanten senere på sæsonen.

Børkop·2. maj.

Sea Rey 240 SSE

Sea Rey 240 SSE

220.000 kr.

Sea Rey 240 Sun Sport, Daycruiser, årg. 2004, 24 fod, 3 sovepladser, 350 hk , Mercruiser, benzin, motorårgang: 2004, saltvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, Kg 1900, Velholdt day cruiser. Sejler perfekt (55 knob). Velegnet til at trækker vandski og wake board pga store motor. Stort Alpine musikanlæg samt Garmin navigation. Serviceret af KKE motor, Skovshoved. Taget op og opbevaret indendørs hver vinter. Fender og fortøjning Orginal dokumentation medfølger. Båden sælges inkl trailer.

Vedbæk·2. maj.

Fremhævet
Ryds 620 GTS…….Klar til en ny sæson *NY PRIS*

Ryds 620 GTS…….Klar til en ny sæson *NY PRIS*

115.000 kr.

Ryds 620 GTS fra 2006. Stor, fin og sjælden udbudt styrepultsbåd med højt fribord og meget stabil. Kan nemt tage 6-8 personer til sjov på vandet. Planer hurtigt. Frisk bundmalet Nypoleret Serviceret motor i 2023. -Vandski/wakeboardholder (Kan afmonteres uden spor) -bøjle til vandski -Garmin Echomap 91SV kortplotter med nyt satellitkort. -plov Anker i passende størrelse til båden. -diverse tov og fendere -indbygget tank på 150 liter. Nye stole monteret i 2023. Alle hynder er i god stand. Kraftig kaleche til styrepult og stole. Mercury Optimax 135 HK V6 2T. Serviceret hos aut værksted for 6000, så spinder som en mis. Passet med service og kører fint. Kun 455 timer. Fra 2005 og søsat 2006 sammen med båden. Købt som komplet sæt af tidligere ejer. Thule Trailer 1500 kg i god stand og synet for et par år siden med nyt elspil og gangbro samt værktøjskasse. Prisen er inkl. trailer.

Sydals·30. apr.·

Shetland 19 fod, meget stabil båd med stærk motor

Shetland 19 fod, meget stabil båd med stærk motor

43.000 kr.

Shetland, Kabinebåd, 19 fod, 3 sovepladser, 90 hk , Johnson, benzin, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,1, dybde 0,5, hjemhavn: Kolding Meget alsidig båd, med en stærk motor der kan det hele. Shetland bygger utroligt stærke og stabile både. Den klarer de stille frokost-ture sammen med marsvinene, eller vandski, trolling-fiskeri, primitiv overnatning, eller bare en stille øl. 4 siddepladser og 3 sovepladser. Ekstra udstyr: Crevfit selvoppustelige veste, speciallavet trolling-holder i rustfri stål til 5 fiskestænger, samt 2 enkelte holdere. monteret med Elite 642 ekkolod og fishfinder. Fenders og liner. 25 liters tank. Styrepult. Elektrisk motor-trim. Havne-kaleche fra 2022. Der mangler en 25 cm. kantliste på læ-skærmen ved førepladsen. Den eksisterende skærm fungerer, men er ikke pæn, så jeg ville selv skifte den, hvis jeg ikke skulle sælge, Jeg har målt den på GPS´en til 57 km/t. Er endu ikke gjort forårsren, men en hurtig tur med skrubben og sæbevand, så er den fin igen. seneste bundbehandling var "den store omgang", så den kan godt gå en sæson mere og næste gang er så bare en hurtig afrensning og et enkelt lag bundmaling.

Kolding·21. apr.·

Fremhævet
Nydam 550 med ny 40hk Mercury

Nydam 550 med ny 40hk Mercury

67.000 kr.

Nydam 550 fra 2012 og 40hk Mercury fra 2022 der kun har gået ca. 14 timer. Motoren har fået årlig service selv om jeg stort set ikke har brugt den, så der er stadig garanti på den. Der er omdrejningstæller og info om temperatur, olietryk m.m. Komplet sæt med trailer. 2 stuverum, styrepult, tofte, stort marine/fritidsbatteri 80A, 2 badstiger, bådshage, anker, ankerkæde, årer, diverse tovværk, fendere, fishfinder/ekkolod, benzin dunk med slange, redningsveste, en meget stabil havbåd med højt fribord, 2 mand i siden med en tung balje garn er ingen problem. Nye vandtætte hjullejer på traileren.

Stenstrup·8. apr.

Få beskedNår der er nye resultater i Styrepultbåde

Lup med søgeord i
Crescent, model, Dorado 6,1m  Ny Motor

Crescent, model, Dorado 6,1m Ny Motor

145.000 kr.

Styrepultsbåd fra Crescent, model, Dorado 6,1m Dejlig multibåd hvor du kan være aktiv på vandet, fiske slappe af og mulighed for overnatning.Båden er perfekt indrettet til leg på vandet, dykning og fiskeri, da der er rigtig meget åbent plads i stævnen til at kunne ligge badering, våddragter, dykkerudstyr. I stævnen er der også flere polstrede siddepladser, hvis du bare vil slikke sol,Under siddepladserne er der 3 lettilgængelige stuverum med mulighed for aflåsning. Lækkert med kalechen som giver mulighed for at lukke af sådan at alle sidder i læ, men også når kalechen er slået ned har tvillingevindspejlene en stor effekt. Kalechen dækker hele cockpittet,så der kan man sidde eller ligge i læ i tilfælde at et regnskyl. I cockpittet er der to drejestole, samt en sofa. Sofa kan lægges ned, så der bliver mulighed for soveplads (1,5 mands seng). Bag sofa er der ”garage” til kalechen, så du har ingen kalechestænger eller andet, der fylder i cockpittet. Til cockpittet medfølger et bord, som let monteres og gemmes af vejen, når det ikke bruges. Under dørken er der et langt opbevaringsrum til fiskestænger, vandski, køleboks mm, aflæggerplads i begge sidder, samt aflåst ”handskerum”. Der er lagt vedligeholdelsesfri teak i cockpittet Der er højt fribord og søgelænder hele vejen rundt, hvormed sikkerheden er i top både under sejlads, ved fiskeri og ombordstigning. Båden kan sejle på blot 35 cm vand Båden er lige blevet bundmalet med 3x primer 1x sealer 3x miljøvenlig bundmaling (lovkrav fra 2024). Crescent Dorado på de 6,1m er en virkelig velsejlende allround båd og med den Nye 100hk Honda motor, får du en støjsvag motor med god brændstof økonomi, planer let og 5 års garanti. Motoren har kørt 15 timer og er købt 25/5-2023 Brenderup 1300 Kg trailer m. el-spil synet 25/5-2023 Båd er fra 2001og står rigtig flot. Crescent er kendt for at lave kvalitetsbåde. Bådens udstyr: Garmin ,m transducer, badestige medfølger), Kaleche/Sprayhood, hynder til agter, fendere, tov og anker.

Ans By·4. apr.·

Styrpultbåd Galeo Galia 475

Styrpultbåd Galeo Galia 475

75.000 kr.

Velholdt trailerbåd. Båden er en meget stabil styrpultbåd, med god indretning, mange stuverum og 70 HK Johnson motor, der har sejlet ca 160 timer. Båden har aldrig ligget i havn, er ikke bundmalet og har flot rent skrog. Trailer er Brenderup 1000 kg med bremser, gangbro og ferskvandsskyld til bremser. Bremser er efterset og serviceret oktober 2022. Hele sættet er årgang 2005, er opbevaret i hal i vinterhalvåret, er periodisk serviceret hos forhandler og klar til ny sæson. Der medfølger en del udstyr som dække, vandski, trækline, ring, redningsveste, anker, tov, fender mv.

Esbjerg·25. mar.·

Styrepultbåd GeMi 630 CC med Honda BF150XU

Styrepultbåd GeMi 630 CC med Honda BF150XU

288.000 kr.

GeMi 630 CC styrepultbåd. Honda BF150XU motor, sejlet mindre end 50 timer. Lowrance Elite 9 TI2 kortplotter. Lowrance link-9 VHF-radio med gps/ais. Komplet hyndesæt inkl. stolecover. Konsolbetræk i kraftig PVC. Kompas. LED arbejdslys/dæklys. Spulepumpe. Fendere. Anker 3,2 kg. Ankerkæde. Forberedt til tejne/linehaler (beslag og el). Tysse 6324, 2.000 kg. bådtrailer. Warrior Ninja 4.500 el-spil. 100 ah batteri, batterikasse og reservehjul. Flagholder Ø25 mm. Pulveslukker. Båden er fra 2020. Ovenstående sælges kun samlet.

Vinderup·25. mar.

Fremhævet
HR 532 CC m. Yamaha F100

HR 532 CC m. Yamaha F100

159.900 kr.

HR 532 CC med Yamaha F100 Stand: Meget vedligeholdt – 1. ejer Båd og Motor: Årgang 05-2020 Timeantal for sættet: 180 t. i alt (aldrig skadet eller lign.). Nyserviceret April 2023 Båd-data: Længde: 5.38 m. Bredde: 2.18 m. Dybgang: 40 cm. Vægt/Kg: 530 kg. + motor 164 kg. Topfart: 36-37 knob. Ekstra monteret udstyr: Fuld kaleche/cockpittelt fra HR Boats (som ny) 90 L. indbygget rustfri brændstoftank Garmin Echomap 92SV UHD m. søkort og GT-54-transducer Garmin VHF 215i AIS m. antenne Johnson Aqua Jet Spulepumpe WD 5.2 1852 LED indbygget Spots/Lys 2 x batterier. Leveres komplet med fuldt dækken til hele båden, motor-dækken, stole- samt pultovertræk, samt hynder til hele båden. 3 x selvoppustelige redningsveste, 4 x redningsveste, 4 x fendere, 4 x fortøjning, anker inkl. ankerline m.m. medfølger. 10 x Scotty-beslag til søgelænder, herunder 4 x stangholdere, 4 x kopholdere, 1 x filetbord, 2 fenderøjer medfølger. Altid opbevaret i tør hal på trailer. Aldrig lagt fast i vandet. Pris: kr. 159.900 for båd inkl. udstyr Mulighed for at tilkøbe: Variant Ocean 2000 kg. bådtrailer med ekstra ruller og el-spil (som ny) - KUN VED KØB AF BÅD!! Trailer-udstyr: Warn 4000 DC el-spil med trådløs fjernbetjening (som ny). Rustfri batterikasse i stål samt kraftigt batteri. LED-pærer 2 x gangbro Ekstra ruller og diverse surringsbeslag samt manuelt spil. Pris: kr. 19.900 Samlet pris for hele sættet: kr. 179.800. Ingen bytte!

Kolding·19. jul. 2023