Finnmaster T9 - 1 X XTO425 (425 HK)

Finnmaster T9 - 1 X XTO425 (425 HK)

1.922.000 kr.

Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk udstillet model har 2X300HK motorer og ekstra udstyr. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12 kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg, elektrisk anker spil og meget mere Videre ned i båden kahy, hvor du fint kan sidde og komme af tøjet, inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Motorbåd, MIKI 430RX

Motorbåd, MIKI 430RX

87.375 kr.

MIKI 430 RX er en god allround-motorbåd, som har lille planingstærskel og god marchfart grundet bunden. Den har samtidig god lasteevne pga. det høje fribord, og er let at håndtere som trailerbåd. Det er masser af stuerum under styrepulten, og i stævnen er der en ankerbrøn med ophalerrulle. Prisen er for båden som standard med bla. rustfri søgelænder, vindspejl, badestige, dæk og rat i teaktræ, lanternelys, hovedafbryder, elpanel. 65 liters indbygget tank med benzin og dæk påfyldning Billeder er vejledenede. Leveres incl. hynder. En heldækkende pressening + 4995,- Materiale: Glasfiberarmeret polyester Skrog: Dobbelt Bund: V-bund Synkefri: Ja Dimensioner: L x B x H: 4,30 m x 1,78 m x 1,30 m Længde i fod: 15″ Vægt: Ca. 300 kg. Dybdegang u. last: 0,30 m Motortype: Outboard/langt ben Anbefalet hk: 20 – 50 hk Max. personer: 4 personer Farver: Hvid / blå

Haderslev·i dag·MB Boats

Fremhævet
Finnmaster ST T9 - 2 X F300 (600 HK)

Finnmaster ST T9 - 2 X F300 (600 HK)

2.343.000 kr.

Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk at den annoncerede model er den ny lanceret ST version med Hardtop. Billeder bliver snarest. Med Finnmaster T9 får daycruising en ny betydning. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12 kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg og elektrisk anker spil. Hvis du bestiller denne båd med Joystick styring (HELM), vil det komme til at se ud som om, du aldrig har gjort andet end at dokke - med denne option kan du dreje om din egen akse og lave virtuel ankering, der sikre at båden bliver på den præcis samme koordinat, hvor der er blevet trykket på knappen og med stævnen i den retning du har måtte ønske - fantastisk teknologi og en fed option! Videre ned i båden kahyt, kan du sidde fin og komme af tøjet inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så kære venner - velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr i ST version.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Bayliner VR5 Cuddy, MerCruiser 4.5L MPI 250 HK

Bayliner VR5 Cuddy, MerCruiser 4.5L MPI 250 HK

545.570 kr.

Den nye og populære VR5 er her nu som lukket cuddy version. Den store kabine er særdeles rummelig grundet den specielle skrogform med bred front, samtidig med at den dybe v-form bibeholdes. Langsgående vinduer i begge sider give ekstraordinært godt lysindfald. Udstyr: - Kalechepakke, fuld til bimini, sider. - Hyndepakke. - Favoritpakke: Teak bord, rustfri stål pakke uden gulvtæppe. - Seadeck i cockpit. - Seadeck på badeplatform. - Vandlinje tape. - Vandski stang. - Håndbruser ved badeplatform. - Levering.

Svendborg·i går·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Finnmaster T9 - 2 X F300 (600 HK)

Finnmaster T9 - 2 X F300 (600 HK)

2.041.000 kr.

Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk udstillet model er bestilt hjem med en masse ekstra udstyr. Med Finnmaster T9 får daycruising en ny betydning. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12 kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg og elektrisk anker spil. Hvis du bestiller denne båd med Joystick styring (HELM), vil det komme til at se ud som om, du aldrig har gjort andet end at dokke - med denne option kan du dreje om din egen akse og lave virtuel ankering, der sikre at båden bliver på den præcis samme koordinat, hvor der er blevet trykket på knappen og med stævnen i den retning du har måtte ønske - fantastisk teknologi og en fed option! Videre ned i båden kahyt, hvor du fint kan sidde og komme af tøjet, inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Monterey 214 FSC NY PRIS!

Monterey 214 FSC NY PRIS!

179.000 kr.

Monterey 214 FSC Fin og velholdt båd som altid er blevet professionelt vedligeholdt. Opbevaret indendørs om vinteren. Klar til nye ejere. Der medfølger: anker, fendere, og fortøjninger. Se flere billeder og specifikationer på vores hjemmeside. Kontakt Jesper på tlf. 20772911. Båden sælges som anvisningssalg. Søgeord: Protek Marineservice ApS, monterey, speedbåd, båd, Quicksilver, motorbåd, kabinebåd, ny båd, mercruiser, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, indenbordsmotor, gummibåd, Quicksilver, jolle, 6hk, 6 hk, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, vandsport, båd, både, bådmotor, motor, Volvo Penta, Nanni, Nannidiesel, Raymarine, Mercruiser, bådtrailer, drev, transom, propeller, Side-power, anker, Palby Marine, Columbus Marine, Marineworld, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Fusion, musikanlæg, trailer, spil, trailerspil, elspil, vandsport, udstyr til vandsport, SUP, SUPboard, SUP board, tube, tuber, Protek Marineservice ApS, svømmesko, aqua shoes, våddragter, pumpe, vandpumpe, water pump, pumpe.

Nyborg·man.·ProtekMarineservice

Fremhævet
HR 480 BR sejlklar inkl. motor

HR 480 BR sejlklar inkl. motor

158.800 kr.

HR 480 BR giver dig en god komfort og sikkerhed. Vi tilbyder en båd, der er svensk og fremstillet med den højeste kvalitet. HR 480 BR er designet i en form der gør den kommer hurtigt op og plane og utrolig stabil at sejle i. Den sejler fint med alt fra 40 hk til 80 hk og med de mange detaljer kan den sammenliges med både der ligger i en dyrere klasse. Perfekt størrelse båd, hvor det er muligt at komme i læ, samtidig med en åben front. Båden opfører sig roligt og stabilt under langt de fleste vejrforhold. Standard udstyr: - Hynder i cocpit - Hovedafbryder - Badestige - Selv-læns - Rustfri håndliste - Vindspejl med dør - Vandski træk - 12 v. udtag - LED lanterner Muligt Ekstraudstyr: - Cockpittelt 8.190 kr. - Bord inkl. stativ 1.680 kr. - Havnecover cockpit 3.935 kr. - Havnecover front 2.745 kr. - Softfloor 5.000 kr. - Kortplotter fra 3.999 kr. - Hynder til front 2.380 kr. Sættet indeholder: - HR 480 BR - Yamaha F50 - 62 amp. start batteri - Montering og opstart PRIS: 158.800 kr. + lev. omkostninger 2.999 kr. Se mere om HR 480 BR i videoen herunder: https://youtu.be/r21RXae9nrk FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 480 BR

HR 480 BR

90.948 kr.

HR 480 BR giver dig en god komfort og sikkerhed. Vi tilbyder en båd, der er svensk og fremstillet med den højeste kvalitet. HR 480 BR er designet i en form der gør den kommer hurtigt op og plane og utrolig stabil at sejle i. Den sejler fint med alt fra 40 hk til 80 hk og med de mange detaljer kan den sammenliges med både der ligger i en dyrere klasse. Perfekt størrelse båd, hvor det er muligt at komme i læ, samtidig med en åben front. Båden opfører sig roligt og stabilt under langt de fleste vejrforhold. Standard udstyr: - Hynder i cocpit - Hovedafbryder - Badestige - Selv-læns - Rustfri håndliste - Vindspejl med dør - Vandski træk - 12 v. udtag - LED lanterner Muligt Ekstraudstyr: - Cockpittelt 8.190 kr. - Bord inkl. stativ 1.680 kr. - Havnecover cockpit 3.935 kr. - Havnecover front 2.745 kr. - Softfloor 5.000 kr. - Kortplotter fra 3.999 kr. - Hynder til front 2.380 kr. Prisen er for ren båd uden motor. Vi hjælper gerne med en pris inkl. motor og trailer. Se mere om HR 480 BR i videoen herunder: https://youtu.be/r21RXae9nrk   FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 555 BR

HR 555 BR

159.900 kr.

Helt ny 2023 model fra HR. HR 555 BR er det nyeste skud på stammen fra HR. Båden er Bow rider model, med åben front.  Båden er perfekt til vandsport på fjorden, hyggeturer mm. I bag kan man side i læ, bag det store vindspejl, som går på tværs af båden. Bagerste række, har et ryglæns, som kan vippes frem, så man kan sidde bagud vendt. Der er fri passage til at gå på begge sider af motoren, med den åbne bagende. Båden er veludstyret med: - Pilotsæder affjedring med drejefunktion - Radio med højtalere og bluetooth - Vandski træk - Hyndesæt - LED lanterner - Lænse pumpe - Hydraulisk styrring - Badestige - Sportsrat - HR bord - 12 v. udtag - Brandslukker - Fast indbygget 150 liters tank - Cockpit telt  - Selvlænsende cockpit - Fender holdere mm. Mulighed for ekstraudstyr: Kortplotter fra 3.999 kr. Havnekaleche (Hele båden) 8.315 kr. Softfloor 11.550 kr. Soldæk 4.115 kr. Brændstoffilter filter 1.200 kr. mm. Godkendt til 6 personer Max antal hk: 150 Vi hjælper gerne med et tilbud med motor og trailer. Se mere information om båden her: https://youtu.be/tqdApYQz0_E?si=J8CHFS2vco3zLbZb FINANSIERING TILBYDES.       

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Coaster 515 BR - 60 HK Yamaha fra 2006/Udstyr

Coaster 515 BR - 60 HK Yamaha fra 2006/Udstyr

179.900 kr.

Den nyeste 5 meters bowrider på markedet! Velkommen til Coaster 515! Den perfekte og mest indbydende nybegynder båd på markedet i Europa lige nu. En særledes velsejlende sammensat bowrider, parret med intet mindre en Yamaha kvalitetsstempel. Få båden med motorkraft helt op til 80 HK. Båden her er storebroren til den anerkendte Nordhval 5 BR lavet i aluminium - nu i glasfiber!! Udstyr helt ned til sokkeholderne! I agter er båden bygget op med ekstra badeplatforme og badestige. Så sæt kryds til vandsjov og badning. Indover agterbænken finder man cockpittet. Her har du en agterbank, to pilotsæder og et stort vindspejl. Der er mulighed for bordopsætning, kopholdere, Garmin navigation og meget andet. Der kan selvfølgelig også slåes en høj kaleche op, således at man sidder trygt og bekvemt i al slags vejr. En bowrider er naturligvis mest kendt for dens bov, hvor der i denne model er massere af plads. Slå jer løs med hygge, solbadning og en sejltur med vind i håret. Der er godt med stuverum fordelt på båden, bl.a. i agterbænken og bovens bænke. Båden er fabriksny og monteres op med en brugt Yamaha F60 HK motor fra 2006. Der er mulighed for at trailer den - det er let og elegant!

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Monterey 218 LSC, MerCruiser 4.3 MPI

Monterey 218 LSC, MerCruiser 4.3 MPI

199.900 kr.

Monterey 218 LSC, MerCruiser 4.3 MPI Her er virkelig et pragt eksemplar der er passet meget på. Den har i år 2019 fået et nyt drev. Den har den helt rigtige motor nemlig en Mercuiser 4,3MPI m. 220 HK. Den er med fuld original kaleche i rigtig god stand, samt havne kaleche. Den har en Garmin søkortplotter inkl DK kort. Der er også.: Aftageligt gulvtæppe. Skjulte pullerter. Dybdemåler. Håndvask med trykvand. Hækbruser. Toilet. Kompas. etc. Trailer medfølger ikke.

Svendborg·29. maj.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Speedbåd

Lup med søgeord i
19 Fods Speedbåd m/Trailer

19 Fods Speedbåd m/Trailer

140.000 kr.

Har lige fået en dejlig Speedbåd med buggie trailer til salg. Brug den som sommerhus uden græsplæne og hæk, og brug den som vandski trækker eller som turbåd. Traileren er en Sealine 22 - 2000 fra 2017, motoren er en 115 hk Årgang 2008 .og båden er en Uttern 5750C på 19 fod. Udstyret er Olic fyr Wallas 1800 sail, GPS, soltag, Furono Radar og selvstyrer og oplukkelig luge til fordæk. Alt i alt en båd der er i orden. Kunden har købt en mindre båd. Allerede set på 2 dag af over 500 nysgerrige. ingen sms

Assens·24. maj.·

Speedbåd - Mørebas 16 de luxe

Speedbåd - Mørebas 16 de luxe

30.000 kr.

Mørebas 16 Deluxe + Trailer Motor: Johnson Evinrude 50 hk - BJ50BELCUD - Årgang 1987 - 2 takter 10 Liter + 25 Liter tank medfølger. Trailer brenderup 2005, synet august 2023, følger med. Kaleche, flot og vedligeholdt, lavet af kalechemager. Serviceret i starten november 2023, starter uden problemer. Ny bundprop (februar 2023), nyt batteri (august 2023) og ledningsnet fra motor til batteri lavet af båd mekaniker. Bænke lavet af trailer bund, lægger løst og kan nemt tages op af båden, fint til at lægge en hynde ovenpå, hvis man er mere end to.

Odense V·22. maj.

2013 Stingray 208 CR - kun 140 timer

2013 Stingray 208 CR - kun 140 timer

195.000 kr.

Meget fin og velholdt Stingray 208 CR med den økonomiske Volvo Penta 4,3 V6 og 200 HK, båden har haft 1 ejer frem til vi købte den i 2022 (en ældre mand), hvorfor den ikke har sejlet så mange timer. Den har nu sejlet 140 timer. Båden er passet og plejet og vi har et helt ringbind med alle fakturaer, oprindelig købsfaktura mm. Har altid været opbevaret indendørs over vintrene. Der medfølger også et større havnetelt, hvor der er ståhøjde. Det har vi dog ikke brugt. ALT medfølger såsom tovværk, fendere, anker mm. Ring endelig hvis du/I har nogle spørgsmål.

Birkerød·21. maj.·

SeaRay 185 Sport daycruiser

SeaRay 185 Sport daycruiser

135.000 kr.

SeaRay 185 Sport m. 220 hk MPI Mercruiser med 365 timer, økonomisk i brug, 50 Years Anniversary Edition med badeplatform, årg 2009, bowrider - godkendt til 7 personer, pæn og velholdt, stålpropel, super fed båd - NB manifold og knæ er skiftet i 2017 = har regningen på ca. kr. 36.000 som dokumentation. Desuden blev der i oktober lavet stort service - inkl. skift af transomleje - i alt 16000 kr. Båden er nypoleret og bundmalet - klar til en ny sæson. Trailer kan tilkøbes for 15000 kr. Blev synet for 2 år siden = nye lejer, nye bremser, nye dæk + diverse. Traileren er godkendt til 1600 kg total. (Båden står ikke på adressen)

Kolding·21. maj.·

Fremhævet
Bayliner Arriva

Bayliner Arriva

202.000 kr.

Bayliner Arriva 2255, Super fed båd fra det anerkendte Bayliner ikke en model man ser mange af i DK, båden er fra 1996 og rimelig velholdt, sidste sommer blev følgende lavet : - Bund gennemgået og alle små rep. lavet. - Komplet ny renoveret GM454 7.4L 4 boltet Hi Performance SS motor inkl. stort ferskvandssystem. Motoren har aldrig kørt i saltvand & er Dyno testet til 312 HK efter renovering, Ca. 50 timer efter installering !!! - Nyt transum leje monteret. - Renovering/Maling af motor rum inkl. GPS tracker, batterier osv. - Brugt Ny servicerede Bravo1 1:50 gearing monteret. - Ny High Performance Revoloution4 propel. Den udestående pt.: - Monering af LOG igen. - Opkobling af olietryk til original instrument - Mindre vandlækage ved Stb udst. afgang ( Gummislange ) - Nogle nye pære i instrumenteringen. Båden sejler ca. 80 Km/t ved 4200 Omdr. hvilket er nok til de fleste og kan holdes planende helt ned ved 1500 Omdr pga. løftet i den nye propel, båden er designet med fri 4"afgang som lyder R.. godt er monteret blåt undervandslys, alt i alt en båd der er super fed & vækker meget opmærksomhed bla. pga. det lidt classic design, den sejler super godt grundet det meget dybe V Skrog og den store bredde på 2.59 Mtr. & tåler derfor ikke samligning med mange andre både i denne størrelse. Inkl 2500Kg Brenderup trailer med nyere Elspil og helt nye ruller, båden kan evt. købes UDEN trailer for 200.000kr og kan leveres i hele Dk mod betaling. Der tages INTET i bytte og der besvares ikke på beskeder vedr. dette, Båden sælges som IKKE klargjort & prisen er sat herefter. Kun seriøse henvendelser Tak Søgeord: Power Boat - Motorbåd - Daycruiser - Speedbåd - Kabine - Cruiser - V8

Svendborg·19. maj.·

Campion 165 cortes

Campion 165 cortes

45.000 kr.

Canadisk kvalitets båd som ligger rigtig godt på vandet Den er udstyret med en stabil Johnson 120 hk v4 motor, som trækker rigtig godt og køre som den skal, den sejler 70-75 på toppen, perfekt til vandski eller andet sjov. Der medfølger trailer med el-spil og Nr plader + registrerings attest, men ikke indregistreret. Der er eftermonteret en racer stål propel og trimflaps, så den ligger mere stabilt og sejler lidt hurtigere Den kan evt gå i bytte med en større motorbåd. Tlf: 50735139

Rudkøbing·29. apr.

Chaparral 180 lav timetal

Chaparral 180 lav timetal

165.000 kr.

Hej jeg har denne fine og velholdte Chaparral bowrider fra år 2013 18 fod tilsalg med plads til 7 personer, det er en 3.0 135 hk. Kun sejlet 75 timer.. Den sejler virkelig godt og altid skyllet igennem efter sejlads. Der medfølger ca. 7 redningsveste, de 3 af vestene er fra mærket Baltic 165N Samt Variant bådtrailer fra 2006 Der er for 3 måneder siden sat en Garmin gps i med transducer og kort over Scandinavien og Skagerak Nødraketter Grunden til at den er tilsalg er pågrund af hus køb. Skriv eller ring gerne for nærmere oplysninger 20 77 97 89 Kan sende flere billeder

Vejen·16. apr.

Glastron CVX 16

Glastron CVX 16

65.000 kr.

Retro speedbåd sælges fra det amerikanske mærke Glastron. Den sjældne forstærkede model som blev bygget på licens hos den engelske rally kører Roger Clark. Båden er blevet nænsomt og omfattende renoveret med henblik på at holde det meste originalt. Båden og motor er fra start 80’erne og den eneste til salg i Danmark. Den eneste anden jeg kan finde tilsalg er i Tyskland til knap 13.000 euro Båden er en trailerbåd og har aldrig lagt fast i vandet, bliver opbevaret i frostfri garage. På hækken sidder den velkendte Mercury Blackmax 150 hk 6 cylindret v- motor, som på fladt vand kan drive båden knap 90 km/t med den rustfri propel fra Laser 2 23P I den tid jeg har haft båden er der sket følgende. Maling indvendig og nyt gulvtæppe Ny orig QuickSilver omdr. Tæller To nye marine batterier med omskifter. Ny tankdæksel Ny stævnstøtte Nye lanterne for og bag Ny ledningsnet i båden Ny voltmeter med usb ladning 12 volt udtag/cigar tænder og usb Bluetooth modtager til musik Jbl forstærker 6,5 jbl højtallere i for 6x9 jbl højtalere i bag Ny sikringsboks Nye gennemførringer i motorbrønden Polering 2022 Ny teak på bagenden Nyt sort læder i siderne På Motoren Ny vandpumpehus inkl. impeller Ny gear/drevolie Ny hydroalik olie til trim Renovering af pumpe til trim med nye o-ringe. Nye tændrør og tændkabler Ny ledningsnet til tændspoler Ny stator Ny ensretter Ny toppakning bagbords side To nye termostater Ny zinkanode Ny udstødningsmanifold pakning. Ny dødmandskabel På traileren Ny Aksel Ny kugle kobling Nye stik til lys Ny gangbro Ny manuelt spil Ny stævnstøtte Flere billeder og videoer kan sendes Sælges da vi er på udkig efter en større båd

Brædstrup·28. mar.

Speedbåd Sea Ray 175 m. trailer

Speedbåd Sea Ray 175 m. trailer

84.900 kr.

En rigtig pæn >>>ÉN EJERS BÅD<<<. Mercruiser 135 hk 3.0 L med rigtig godt optræk til vandsport. Sættet har altid stået inde i vinteropbevaring, og har hvert år været omhyggelig serviceret. Båden er ikke bundmalet og har ikke ligget i vandet. Moter og drev er serviceret og klar til brug. Der medfølger en Brenderup 1500 kg trailer, som bliver nysynet og klargjort ved levering, så den kun skal omregistreres. Vi har virkelig haft mange gode timer i denne båd, og der er mange flere i den endnu. Kontakt mig gerne, hvis den har interesse, prisen kan være til forhandling. (23749880)

Viborg·23. mar.·

Draco 610 styrepultsbåd

Draco 610 styrepultsbåd

119.000 kr.

Drago 610 styrepultsbåd. Velholdt styrepultsbåd på 21 fod, 135 hk MerCruiser indenbords motor med Alpha sterndrive. Udstyret med Garmin GPS og Simrad eccolod med fishfinder. Båden har et højt fribord og meget friplads, hvilket gør den ideel til både lystfiskeri, picnic, hyggeture med familien og vandsport. Der medfølger vandski og tube (badering). Båden henstår på en Brenderup båd- trailer med elektrisk ophalerspil – Super Winch. Serviceret af Hobro Marine, - kvitteringer haves. Pris for hele sættet: kr 119.000,00. Henvendelse til Per 40 42 26 12

Skals·9. nov. 2023·

Flipper 515 Speedbåd / Fiskebåd

Flipper 515 Speedbåd / Fiskebåd

85.000 kr.

Flipper 515, Speedbåd, årg. 2004, 2 sovepladser. Skrog: glasfiber, Bredde 2,05. Hardtop Båden er 210 til øverste ræling og 240 til top lanterne som så kan lægges ned Udenbordsmotor - Mercury 50 hk 4 takt benzin, årgang: 2004, saltvandskølet Ny serviceret med ny vandpumpe, tandrem, tændrør og filtre. Presenning til når den står opbevaret medfølger. Høj Kaleche kan medfølge men her virker lynlåsene dog ikke 1000kg. Brenderup bådtrailer

Odense V·30. jun. 2023·

speedbåd

speedbåd

140.000 kr.

LARSON LX710, Speedbåd, årg. 2013, 17 fod, 135 hk , Mercruiser, benzin, motorårgang: 2013, saltvandskølet, indenbordsmotor Højdepunkter: -Årgang 2013 -Hurtig men økonomisk motor -Plads til 7-8 personer -Kun 2 ejere fra ny -Nysynet Brenderup trailer medfølger årgang 2013 -Havnekaleche, vandski radio, redningsveste, aut. lænsepumpe, anker, diverse reb, medfølger -Ny propel medfølger -Kvalitets båd fra LARSON Kan købes med forhandler reklamationsret i 2 år, for 10.000,- i merpris Kan finansieres fra 2.100 ,- med 0 ,- i udbetaling

Harlev J·18. jun. 2023

Selco 60 HK 14 fod

Selco 60 HK 14 fod

17.500 kr.

Båd sælges efter 6 års ejerskab, da den ikke bruges ofte nok Motoren er en langbenet Mercury 2-takt 3 cylindret, med god lyd og springer let igang. Har fået følgende skiftet sidste år - Vandpumpe/lameller - Styrekabel til Ultraflex - Service m/tændrør og gearolie - Rep. af ledningsnet samt slanger omkring motor - 2x nye lejer på trailer Trailer medfølger men er ikke indregistreret og uden papirer Kontakt 30 57 47 79 Står opbevaret omkring Tarm

Tarm·10. nov. 2023

Speedbåd

Speedbåd

45.000 kr.

Velsejlende båd der pt. klarer bølgerne i *Østersøen Speedbåd rigget til trolling, men kan hurtigt laves om til sjov og ballade om sommeren, trækker snildt en 120 kg. mand op på vandski. Båden har targa bøjle med 8 stangholdere og 2 stk. Scotty downriggere. Båden er udstyret med 90 HK TLDI 2t model arg. 2001, monteret første gang i 2009 og har kun sejlet 160 timer, topfart ca. 30 knob. Motoren har trolling mode. Nyere radio samt Simrad ekkolod og navigator fra 2020. Båden er renoveret i 2011. Bunden slebet helt i bund og påført 3 gange light primer og 3 gange bundmaling. Alt el målt igennem så ingen gamle eller overflødige ledninger, 2 batterier med adskiller til forbrugsbatteri og startbatteriet er nyt fra 2020. Båden er selvlænsende. Sprayhood er med fuld ståhøjde og god fiskeplads agter, der er havnekaleche der kan lynes på sprayhooden. Kaleche er nyvasket og imprægneret og nye syninger i 2021. Hydraulisk styring (2013) Sælge med Shoreland'r (Havnetrailer)

Allinge·16. mar. 2023

Fletcher båd

Fletcher båd

32.000 kr.

Hej jeg har denne fine 15 fod Fletcher båd inkl. Fin båd treiler Sælges da jeg vil have en der er større.. Trailer har for 14 dage siden fået nye lejer. Det er en 40 hk Yamaha motor og trækker nemt vandski og tube. Den er bleven bundmalet her i vinteres og nyere renoveret for 2 år siden hvor den har fået lavet følgende. Ny lakering, nye sæder og fået lavet styretøj ved et marine center for 5000 kr. Der medfølger tube, redningsveste, fendere, ekstra benzin tank Mobil nr. 20 77 97 89

Vejen·28. nov. 2022

Nordkapp Dc King 22 fod

Nordkapp Dc King 22 fod

45.000 kr.

Sælger min båd på 22 fod der ligger en volvo penta V8 200 hk benzin motor i den. Den er 2,50 m bred, den ligger rigtig stabilt på vandet. Den er ca fra 1980?erne den er meget velholdt, der er en kabine hvor der kan ligge 2 personer og sove måske 2 vokse og 1 barn. Der følger en stor garmin gps med, og en masse andre ting og 2 redningsveste til børn og 5 til vokse hvor 2 af dem er dem der ikke fylder noget at have på. Der er også en masse andre ting. Der er ikke nogen både trailer til den.

Ugerløse·24. nov. 2022

Speedbåd m. 75 hk

Speedbåd m. 75 hk

39.000 kr.

Jeg vælger at sælge min speedbåd da tiden ikke er til det Står du og mangler en fin lille speedbåd så se med her - Båden sejler ca. 35 knob (60-65 kmt) Du får ; 16 fods jolle speedbåd 75 HK Mercury motor 2 takter Power trim Badestige 5 redningsveste 2 fender Forholdsvis nysynet trailer 750 kg (med spil) 1 ny havne kaleche 1 båd kaleche (Har set bedre dage) 30L benzin tank Fishfinder/ekkolod Anker Og diverse fortøjninger Båden befinder sig lidt uden for Aabenraa og kan høres igang inden køb

Aabenraa·21. nov. 2022