Regal valenti 176 se

Regal valenti 176 se

69.999 kr.

Jeg har fået denne regal valenti 176 se i bytte. Jeg har som sådan ikke rigtig noget at bruge sådan en skude til så vil prøve at se om der kunne være intresse for den. Den er godkendt til 8 personer Den er med en 4,3 liters 240 hestes mercruiser motor og alpha one drev. Der er radio og højtalere i båden. 2 stole kan ligges ned til at sole sig på, Traileren er en 1300kg trailer med elspil. Skriv endelig hvis der er nogle spørgsmål. Evt bytte med veteran bil. Gerne Vw bobbel, Vw type3, Vw t3 eller i den dur😊 Har en Vw new beetle der kan indgå i en handel.

Ugerløse·3. jun.·

Speedbåd

Speedbåd

35.000 kr.

Fletcher arowsprint 13 med powertrim, lige klar til at smide i vandet og sejle, trækker vandski. En rigtig fin lille speedbåd med plads til 4 personer. Ny serviceret i motor, har fået skiftet stator og empeller, Sidste år. Sejlet en tur efter det. Så motoren spinder som en mis. Trækker vandski Der følger garmin ekkolod og fishfinder med i prisen med kort over Danmark. 3 styks redningsveste, og selvfølgelig bådtrailer med papir. Båden er altid blevet trukket op og sat indendørs, og den vasket grundigt igennem hver gang efter brug. Motor ligeledes. Kan sagtens sælge den billigere, men så afmontere jeg garmin Bytter ikke, sælges pga. Huskøb Og båden står ikke på adressen

Pandrup·18. maj.

Rib

Rib

1.234 kr.

Velsejlende rib med få brugspor, inkl. motor og trailer til fantasipris. Står du med et brændende ønske om at tage på eventyr i en ribbåd, kan det være fristende at vælge en brugt rib. Kender du ikke faldgruberne, kan du hurtigt komme til at handle en rib hvor pontonen er slidt op. Pas på..Pontonen er en sliddet, som dækkene på en bil, er din drømmebåd mere end 5-6 år gammel, er der en stor risiko for at ponton et slidt, utæt og måske klar til udskiftning. Ring trygt til RibCenter.dk og få råd og vejledning før du køber. Vi tager kr. 300,- for en telefonisk købervejledning der ruster dig til at kunne gennemgå din ønskerib før du handler. Det beløb er godt givet ud, i forhold til ærgrelsen ved at stå med en utæt rib og store omkostninger til reparation. Vi hjælper også gerne med en fysisk gennemgang for kr. 1950,-.

Ballerup·29. dec. 2022