Fjordjollen 430 FISK

Fjordjollen 430 FISK

22.595 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

30.995 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Sættet består af: Fjordjollen 430 FISK Yamaha F4 kort ben Montering og opstart Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
jolle med påhængsmotor/ kan også sælges separat

jolle med påhængsmotor/ kan også sælges separat

8.000 kr.

cirka 4 meter glasfiber jolle til minimum 5 voksne , dobbelt skroget synkefri , med båden tilbehøre 2 åre og 2 redningsveste. med køb af båden følger der en hidea påhængsmotor med , det er en 4 heste 4takt moter med kort ben , har kørt max 20 timer så den er stort set ny . Til båden og motor følger en ekstern tank på 12 liter med i købet prisen er 8000 og er ikke til forhandling / motor køb alene 4300kr / båd køb alene 3700 kr båden/motor skal afhentes! sms hvis jeg ikke tager opkaldet .

Bjerringbro·2. jul. 2023