Nelson 37 ketch

Nelson 37 ketch

175.000 kr.

- forgænger for Nauticat 38. glasfiber. Langturssejler / husbåd som trænger til knofedt. Er udstyret til helårsbeboelse og langturssejlads. Fungerer 100% som den er, men trænger til maling og kosmetiske reparationer. 400 liter diesel og vandtank, gasvandvarmer, gaskomfur m ovn, køle/fryseskab, k/v trykvand m kulfilter, almindeligt landstrømssystem samt internt 230v system på 1000w ren sinus så du også har 230v når du er ude. 200amp AMG forbrugsbatteri, 50w vindmølle, 2x70w solceller, 5kw oliefyr, nyt storsejl og mazansejl, fin genua og spiler, selvskødende spil, 20kg Bruceanker m 30m 10mm kæde + 20m ankertov, man. ankerspil. Mastetrin på storen. Nyere hydraulisk dobbelt styresystem, dobbelt motorbetjening og dobbelt ekkolod, for ude/inde sejlads. Motoren (120hk 6cyl. diesel, Ford Mermaid) er ferskvandskølet, gearet er hydraulisk, og det hele kører perfekt. Agterkahyt/hobbyværkstedet er der også ståhøjde. Der følger en masse andet udstyr og nye ting med også- lanterner, rorindikator osv. Ny 240 gummibåd m 2.3hk Honda påhængsmotor følger også med, samt en ekstra genua og et rullestag (som skal afkortes lidt for at passe til skibet).

Kerteminde·man.·

Albin Vega nr. 1685

Albin Vega nr. 1685

27.000 kr.

Albin Vega årg. 1972, 27 fod, bredde 2,46 m, dybgang 1,17 m, vægt 2300 kg, Orig. Volvo Penta MD6A dieselmotor, skrogmateriale glasfiber, 4 sovepladser. Står på land nær Randers. Gennemgribende renovering er godt i gang (den kan sagtens sejles i som den er); bund afrenset, grundet og malet. Fribord slebet og poleret op. Ny skrueaksel af rustfrit stål. Orig. dieseltank i kølsvinet erstattet af ny tank i kistebænk. Motor gennemgået, kølevandssystem renset, termostat skiftet, nye olie- og brændstoffiltre medfølger. Nyt ankerlys, SB, BB og agter lanterner. Nyt elektrisk søtoilet. Alle originale elinstallationer og kabler (bortset fra loftlys) er skiftet, men ikke alt er færdiggjort. Nye dæksventiler agter og over toilet. Næsten alle fald og skøder og flere blokke er nye. Ny manuel lænsepumpe installeret. Flere søventiler skiftet. VHF-antenne flyttet til mastetop osv. osv. Medfølger: - storsejl i god stand (mangler dog en enkelt sejlpind) - genua og stormfok (noget slidte) - elektronik"dimser" til færdiggørelse af elinstallationer - GPS og ekkolod - anker m. kæde -. ny dæksline og 2 x seletøj - 5 nye svømmeveste og 5 nye redningsveste - nyt drivanker - ældre oliefyr (jeg har ikke selv brugt/afprøvet det) - gasblus, service, kopper/krus, gryder og pander - vinterstativ af træ + 4 løse stålbukke - + sikkert en masse andre ting, som jeg ikke lige kan komme i tanker om.

Randers NØ·1. jun.·

Compiss 33 sejlbåd sælges

Compiss 33 sejlbåd sælges

195.000 kr.

Klar til sommerens sejlture. Bundsmurt og sat i vandet Velsejlende svensk sejlbåd sælges. God indretning med et dejligt stort cockpit,hvor der nemt kan sidde 6 og spise ved bordet. Af nye ting kan nævnes: 2022: Simrad VHF med AIS modtager og trådløst håndsæt til cockpit Simrad Kortplotter Go7 med CMAP over hele DK Simrad selvstyrer Alt koblet med NMEA 2000 Nye hynder i salon og de to store stikkøjer 65 liters køleskab Ny sprayhood Ellers velholdt med fjernsyn både i forkahyt og salon. Radio med højtalere i salon og i cockpit Fint storsejl med sejlpinde og stor fin genua,derudover selvslående fok og stormfok. Derudover en næsten ubrugt genakker. Lazypack med Lazyjacks til storsejl Originalt men velfungerende cockpittelt. Motor er serviceret af bådmekaniker. En letsejlet hurtig sejlbåd,der kan sejles alene da alle fald er ført tilbage til cockpit. Billig bådplads i Assens Marina kan medkøbes.

Glamsbjerg·7. maj.·

Fremhævet
Heller 26 projekt med god motor

Heller 26 projekt med god motor

27.000 kr.

Min far har denne Heller 26 fra 1974 med glasfiberskrog og træruf samt komplet sejlgaderobe, han gerne vil sælge. Båden ligger i Vejle. Den sælges som et håndværkertilbud, da den har et par fejl, der skal ordnes. Det positive: - Solé Mini 17 motor fra oktober 2013 der kun har gået 120 timer - Bovpropel - Rullegenua - Nyt kompas - Højere mast monteret og 300kg ekstra ballast i kølen - Nyt tæppe til salon (hvor der i øvrigt er ståhøjde) medfølger - Porta Potti toilet - Metalstillads som kan kan bruges til overdækning med presenning kan medfølge (det skal lige have et par svejsninger) Ting, der skal fikses: - Det regner ind ved ruftaget med begyndende råd i det ene hjørne. Vi kan ikke finde utætheden, så det kræver lidt fejlsøgning 😉 - Kablet fra styreboks til motor har haft et irret stik og er nu samlet med muffer. Det virker glimrende, og motoren springer i gang og kører perfekt, men skal det være helt i orden, skal kablet nok skiftes. - Der er liv i Simrad GPS’en, men den viser ikke position - det er sandsynligvis antenneforbindelsen - Der findes Lazyjack som skal have ny lynlås. - Defekt lukket kaleche medfølger. Skal repareres eller bruges til at tage mål efter. - Herudover er der lidt andre småting. Det er efter vores overbevisning en meget smuk og velsejlende båd, som fortjener en kærlig hånd. Prisidé 27.000,- bud modtages Man er velkommen til at køre forbi vinterpladsen på Vejle Havn og se den, og min far kan naturligvis også fremvise den :)

Vejle·27. jan.·

Møn 830

Møn 830

140.000 kr.

Lækker motorsejler med masser af udstyr, Tystor lader den anden kan jeg ikke huske, med TV antenne, køleskab isotherm 65 l næsten ny, komfur orgio 1500, refleks Olieovn model mw 66. Bovpropel vetus 55 kpf, motoren er en Yanmar 3ym30 441 timer pt så den er næsten ny, alt navi udstyr er Furuno og ikke brugt ret meget radar 1832 ekkolod ls 4100 vhf 2721 elektronisksøkort gp 7000 autopilot navpilot serie 500 navtex nx 300 GPS gp 32. Samt kalechen er i gang med den 3 sommer nu, Philippi strøm og Tankmåler, nye batterier 1 start 2 forbrug, og bemærk kalechetaget er lavet om til fast tag med tagluge. 220 v er lagt ind i båden, så landstrøm og alt 12 v og 220 v køre, masten og bommen haves er bare ikke sat på. Samt en del andre ting følger med båden. Båden ligger i Hadsund lystbådehavn. Evt traktor tages med i en handel.

Bælum·21. jul. 2023·

Granada 24

Granada 24

14.000 kr.

Rummelig og stabil weekendbåd sælges som sommer -klargøringsprojekt. Vi er 3 drenge som har haft 4 gode år med fede oplevelser på DJ shadow - men nu skal hun videre. I den periode, har vi af 2 omgange slebet og malet bunden, lakeret aptering, samt nyt køkkenbord. Der medfølger en gammel sejlgarderobe incl spiler i pæn stand og storsejl i repareret, dårlig stand , En 4-takts yamaha påhængsmotor fra 2012. Kan evt medfølge 100watt solcelle med laderegulator. Ting der bør laves: Grundig rengøring, opgradering af køkkenet, der ikke står så flot, reparation af lazybag, og instrumenter(som vi aldrig har brugt), samt en tur på land for en general overhaling. Båden ligger i Sydhavnen - og kan ses ved aftale. Plads kan desværre ikke medfølge.

København S·8. dec. 2022