Jeanneau 39DS

Jeanneau 39DS

895.000 kr.

Jeanneau DS-serien er en af de bedst sælgende familiesejlbåde på det europæiske marked. Dette eksemplar er velekviperet bl.a. med navigationpakke fra Garmin monteret 2022- oliefyr - elektrisk ankerspil - bovpropel og meget mere. Cockpit med dobbeltratstyring, der giver bedre passage i cockpittet og er samtidig en fryd for rorsmanden, da udsyn forbedres. Båden sejles nemt af en lille besætning, da båden sejlgaderobe er med rullesystem på både forsejl og storsejl. Kahytten er noget ganske særligt ift. mange andre sejlbåde, der oftes kan føles noget mørke. I denne Jeanneau går du ikke i "kælderen", når du går om læ. Den forhøjede overbygning giver plads til store vinduespartier i siden, der giver en fantastisk lysindfald og rumfølelse. I Salonen finder du pantry, navigationsplads og sofagruppe med bord. Forrest stor owners cabin. Stor agterkahyt med dobbeltseng. Stort seperat badeværelse med brus og toilet. Motoren er fra Yanmar og med 3-bladet kiwi propel Er I/du på udkig efter en rummelig familiecruiser, hvor en lys kahyt er i højsædet

Haderslev·i dag·

Ny
hurley 22

hurley 22

4.500 kr.

skøn og sikker lille båd sælges billigt da den trænger til en lettere renovering båden har en idag ikke fungerende indenbors motor der dog efter sigende skulle være til at få gang i hvis man er mekanisk dygtig med båden følger dog også en fuldt funktionel mariner 5,5 hk langbenet påhængsmotor der fint driver båden til båden medfølger selvstyre nogle redningsveste, regnbeslag til dækket, massere af reb og fendere og naturligvis sejl rulleforsejlet skal renoveres da det har været installeret forkert og træværket rundt langs bådens kant skal renoveres

Kerteminde·søn.·

Langturs sejlbåd / husbåd/ bobåd , Phantom 42

Langturs sejlbåd / husbåd/ bobåd , Phantom 42

294.000 kr.

Elvstrøm-Kjærulff DESIGN .Bygge nr 30 Stærkt Dansk bygget og velsejlende båd, bredt anerkendt for stor stabilitet i hårdt vejr og sine rolige bevægelser i høj sø. En meget tryg båd at sejle i under alle forhold. Bygget til jordomsejling med kølstillet Masthead rig med rulleforstag. Egner sig også til både kapsejlads og til at bo på med den rimelige gode kondens forebyggelse og gode varmekilder. Fyldt med tekniske udstyr og sælges sejlklar med alt udført under vandlinien, efter at have været på beding ca 1 juni . 9 gode sejl og masser af tilbehør og reservedele. Kahytten er meget velholdt. Bådens Navn er Marta II , hun er i rimelig god stand, men trænger til "opfriskning" over og under dæk. Serviceret Bukh-motor, Kortplotter B&G V9 Landstrøm med lader biomatic 2 batterier 100 amp Efoy brændselscelle comfort 140i output 12 V dc power 72 W VHF Radio ocean ro 4700 Lille inverter Fjernbetjent ankerspil Lofrans prospect 1000 Let ankergrej Refleksovn Toby ovr Luftbåren dieselvarmer Elektrisk toilet med septiktank TV Slingre Gaskomfur med 3 blus og ovn. Mærke: can Mikrobølgeovn Airfryer Køkeskab Vandtank Dielseltank Gummibåd 4 pers. Hydea påhængsmotor hk 4 takt Redningsflåde 5 pers Badeplatform Stævnplatform med ankerrulle/ankerholder Kickrod 2 spilerstager Mange spil m. selftailer, de fleste af mærket Andersen Div tovværk, værktøj og udstyr Jeg er åben for respektfulde bud . Kan sælges før optagning med afslag på 20.000. Mvh. Dorte telefon nr . 3115 8225 Skriv eller ring evt til Klaus lillelund på 81 44 64 64 for besigtigelse, udstyrsliste eller anden information .

Agersø·20. maj.

Nimbus 26 Krydser

Nimbus 26 Krydser

8.000 kr.

Nimbus 26 fra 1965. Fik den store tur i 2016 med nedslibning, frisk sigmadur og coelan på mast, bom og cockpit krans. Så det er ved at være tid igen. Ellers sund og rask langkølet båd med nemme og sikre seljegenskaber, som med meget lidt klargørring kan sejle sommeren tynd. Eller sejle til australien eller over atlanten. Det er sket før i en nimbus 26. Se evt. disse videoer på youtube af en lille gennemgang og en lille film fra en barsk singlehand fra Bønnerup til Lynetten. gennemgang https://youtu.be/n4RvG5RJPmk sejltur https://youtu.be/2FVkTiJzs1k Kan evt doneres til sejlskole, søspejdere eller sejlklub. IKKE privat personer! 8m lang 2.20m bred stikker 1.40m vejer 2600kg. Ligger PT i Gisseløre, Kalundborg.

Rødovre·15. maj.

LM 22 som fabriksny

LM 22 som fabriksny

149.000 kr.

100 % renoveret LM 22 sælges. Fra 2020 til 2021 er båden sat i stand fra a-z på professionelt værft. Hvis du ønsker en båd som er noget ganske særligt er denne måske noget for dig. Det er en fantastisk båd til den lille familie. Den er utrolig let at sejle (også for en person). Den er stabil og meget sødygtig. Du kan se båden på youtube hvis du søger på lm 22 eller følger dette link: https://youtu.be/Z1EwsyBQwOc?si=26i0mWkbboHkF40J Highlights fra renoveringen: Nye Elvstrøm sejl med sailbag og lazyjacks og rulle genua. Komplet ny el installation. Ny B&G kortplotter. Teak i cockpit. Ny rig og fittings. Andersen spil. Alexseal repaint. Nye hynder og vinduer. Indenbords 8 HK E-Torque el motor med fast skrueaksel og foldepropel. 100 AH Lithium ion batteri. Vægt 1600 kg. Bredde 2,64. Dybgang 1,30 m. Båden vinteropbevares indendørs. Den er renset og bundmalet og dermed klar til søsætning. Stativ til opbevaring på land medfølger.

Fredericia·3. maj.·

Sejlbåd - granada 24

Sejlbåd - granada 24

19.900 kr.

OBS hjemhavn er i Hou lystbådehavn, Hou mole 11, 9370 Efter aftale med havnefoged er der mulighed for at beholde en havneplads. Jeg sælger min dejlige granada 24 da jeg desværre ikke har tid til at sejle i den. Båden er sejlklar og er perfekt til den lille familie eller nybegynderen. Den sejler utrolig godt og med en dybdegang på 1,25m kan den være i næsten alle havne. Fra vandlinje til mastetop skal man regne med 12 meter og i bredden måler båden 2.52 meter. Båden er født med 5 sovepladser, men af praktiske årsager har det kun været muligt at benytte 4 af dem. Jeg har hvert år haft båden på land hvor vi har bundmalet, poleret og skiftet zinkannode. Båden har i 2022 gennemgået en renovering af professionel bådbygger (kviterring haves). Den kommer med indenbordsmotor (yanmar 1gm10, saltvandskølet) som vi årligt har serviceret og i 2022 gennemgik den en større service ved en bådmekaniker( kvitering haves). Jeg ved desværre ikke hvor gammel motoren er. Derudover har den hele 5 sejl, hvoraf 3 er forsejl som sættes på stag, 1 storsejl med tværgående sejlpinde på bom og en spieler. Alle sejl er i god stand selvom de er brugte. Der er desuden indenbordstoliet med manuel pumpe og et gasblus med 2 kogeplader. Udstrysliste: Alt i service Brandtæppe 2 brandslukkere ( 1 til motor og 1 alm) 2 bordplader med tilhørende ben Puder til cockpit 2 redningsveste til voksne Olieradiator til el ( aldrig brugt) Kortplotter + manual og div tilbehør 2 landstrømsstik Diverse reservedele til motor Diverse reservedele til båd og rig Skøder til alle forsejl Bompressening Diverse tov Alt i løbende rig Reservedunk til diesel 2 batterier - forbrugsbatteri er skiftet i 2022 og startbatteri er skiftet i 2023 Gardiner VHF radio ( ej monteret) Skibsur Selvstyrer Solcelle Ekstra lanterner ( rød, hvid og grøn) Dannebro Flagline + flag Paraplyanker + kæde 4 fendere 4 fortøjninger af 6 meter 4 fortøjninger af 10 meter Mand over bord Gulvtæppe ( ej monteret) Vinterstativ + vinterpressening

Aalborg SØ·20. apr.

Fremhævet
Drabant 22

Drabant 22

1 kr.

Klubben betaler køber 1.500 kr for båden. Båden skal enten fjernes eller køber blive medlem af klubben. Drabant 22eren er en lille velsejlende sag. BådNyt har tidligere kaldt Drabant22 for Søens Folkevogn. Sejl nr. 23, opført i 1971. Der medfølger mast og bom. Ældre sejl følger med af ukendt stand. Båden trænger til en kærlig hånd, den er tæt. Båden står i Ramløse Havn hvor der er mulighed for en havneplads samt oplægning om vinteren - forudsat man er medlem af sejlklubben. Man sejler i Arresø.

Helsinge·18. okt. 2023

Sejlklar Drabant 22 sejlbåd

Sejlklar Drabant 22 sejlbåd

15.000 kr.

Sejlklar Drabant 22. En rigtig beynder båd. En autentisk sejlbåd fra 1973, med usædvanlige gode sejlegenskaber, den er nem at sejle og trimme. Der er to storsejl og 3 fokke og spiler/spilerstage. 6 hk Yamaha meter (2018) serviceret hvert år. Har kun kørt ca 600 timer. Det er monteret nyt kompas (2022), der er fender, anker med kæde og benzintank til 22 l.der er fire køjer to stævnkøjer og to stikkøjer. Gode til børn eller små voksne. Den er indrettet med lille pantry (Køkken). Vi har brugt den de sidste 4 år til at lære og sejle. Store og små turer, og sælger den, da vi har købt en større.

Tranekær·25. jun. 2023

Sejlbåd Banner 26

Sejlbåd Banner 26

Sælges

Hej Alle Jeg har denne fine brugte Banner 26 fod tilsalg eller som kan medgå i en bytte handle, fair bud modtages Jeg får den desværre ikke brugt så meget som ønsket, og Jeg vil derfor have skiftet bådtype, tænker her en speedbåd ish Vi taler om en 26 fods dame, med 3 sejl, stor sejl som var til sejlmager sidste år og fik gennemgået syninger og vedligeholdt, samt lille + stor forsejl (muligvis genua) Der sidder en 5 HK påhængs Yamaha motor på som sejlede ind sidste efterår, men har ikke siden været ude og sejle Båden er en fin brugt båd, Jeg har haft hende i ca 4 år nu, og har fungeret godt som begynder båd Der medfølger alt hvad der skal bruges så som anker, fortøjninger og fender Bådplads er ikke tilsalg :)

Charlottenlund·31. dec. 2022