Galleri annoncer
Laksen - Kronhjorte Slips - British Racing Green

Laksen - Kronhjorte Slips - British Racing Green

599,00 kr.

Hunters' PointPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Campion Allante 505 med 150 HK Yamaha Vmax

    Campion Allante 505 med 150 HK Yamaha Vmax

    159.000 kr.

    Beskrivelse Data: Brugt båd årgang 2006 (2005 model) Motor: Yamaha 150HPDI Vmax årgang 2006 HK: 150 Vægt/Længde/Bredde: ca. 582kg/5,05m/2,01m Anslået max speed: 50 knob Trailer: Brenderup 8220 T1300kg m- superruller agter og Warn el-spil med fjernbetjening, batteri + kasse, trailerlås og Tempo 100 klar og gangbro, årgang 2018. Campion 505 CD Allante Sport kr. 165.000 kr. 159.000 Luksus perle i elegant design med stort fartpotentiale! Nem manøvrering på vandet og praktisk trailerbåd. 2 stk. sporty Bucket stole på drejefod, samt behagelig agter sofa hvor du sidder godt beskyttet i det dybe cockpit med læ givende buet vindspejl. Moderne lydsvag Yamaha HPDI 2-takts motor med elektronisk høj indsprøjtnings system (40 Bar), så er du kanon godt sejlende. Båden har kun sejlet 134 timer og er i fremragende god stand. Kom og gør et godt køb, du får virkelig meget for pengene ved køb af denne komplette bådpakke (båd ? motor -trailer og udstyr)! Udstyr: Cabriolet bimini top, havnepresenning, hydraulisk styring, stålpropel, Garmin 42SC GPS+ekkolod+ kort, motorcover, trimtransport beskytter, 2 fender, ankergrej, ildslukker, lyndetektor, kompas, indbygget brændstoftank, 5 stk. små motorinstrumenter + 2 stk. Yamaha Digital multifunktions instrumenter, horn, navigationslys, el-lænse pumpe, badestige, U-bøjler for skitræk.

    Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Yamaha M-32 24V el-motor

    Yamaha M-32 24V el-motor

    6.380 kr.

    Al den kraft du har brug for – uden nogensinde at forstyrre. Yamahas elektriske påhængsmotorer er den mest miljøvenlige måde at drive din lille båd på, når du slapper af ude på vandet. Med disse elegante enheder er kodeordet afslapning. Der er stort set ingen støj og slet ingen udstødnings røg, så du behøver ikke være bange for at blive forstyrret – eller at forstyrre andre for den sags skyld, hvilket er en ekstra bonus for ivrige naturelskere: En elektrisk Yamaha påhængsmotor skræmmer ikke dyrelivet væk. På den måde kan du få det bedste ud af din dag i naturen. Din elektriske Yamaha påhængsmotor drives af kompakte 12 V batterier og er ekstremt nem at transportere rundt.

    Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Yamaha F25GETS/L

    Yamaha F25GETS/L

    45.000 kr.

    Model med powertrim leveres nu også med 15" kort motorben til samme pris! Nyhed! 25hk EFI 4-takter med el-start og powertrim på kun 64kg. En motor som kan monteres på både fra 4.00 m og sejles uden kørekort er derfor meget anvendt til mindre Rib både og styrepultbåde som så kan sejles af fx juniorer under 16 år som ej har mulighed for at få kørekort før det fyldte 16 år. Lav vægt, trolling speed, NMEA2, fuldlakkeret top cowling! Se en video her:

    Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Drago 570 Sorrento

    Drago 570 Sorrento

    169.000 kr.

    Harmonisk og flot kabinebåd! Drago værftet er en veletableret producent, som står bag denne båd, nemlig det Græske værft som snart har produceret ca. 30.000 både. båden egner sig vældig godt som trailerbåd bag en normal familiebil. Den kan anvendes til store oplevelser for en familie på op til 4-5 personer, hygge og badeture, vandsport eller lystfiskeri samt weekend båd med overnatningsmulighed for 2 personer i kahytten. Du får en rigtig pæn og velholdt båd monteret med Maks motor Yamaha F100FETL med power trim, kørt 233 timer, serviceret og i sejlklar stand, leveret på Variant 1500 Ocean trailer som kan bringe båden til hvilken havn du ønsker og lige klar til store oplevelser på vandet.

    Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Brig E340 Eagle- Luksus RIB

    Brig E340 Eagle- Luksus RIB

    112.500 kr.

    Perfekt luksus tender - lillesøsteren i Eagle serien. Smart indretning med lækker styrekonsol, pull out cleats, indbygget tank sæder og hynder. Båden er passet og plejet efter alle kunstens regler, sejler fantastisk med den meget fine Costum Painted Yamaha F30BETL  med powertrim - et super velholdt båd sæt sælges med ny serviceret motor og 12 mdr. reklamationsret og trailer er inkluderet i prisen. Se Video her: https://www.youtube.com/watch?v=2sPX3JQugSo

    Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet

    Få beskedNår der er nye resultater i Både

    Lup med søgeord i
    Yamaha F150LCB

    Yamaha F150LCB

    153.000 kr.

    Et helt nyt niveau inden for jævnt gearskift og ydeevne (moment som 175hk). Den legendariske F150 har stadig det slanke udseende og de fantastiske funktioner, men nu tilbyder den endnu mere jævnt gearskift og mere sofistikeret ydeevne – takket være den nyeste Drive-by-Wire-teknologi fra vores digitale elektroniske gasspjæld og gearskift. Det avancerede DOHC-design (dobbelt overliggende knastaksel) og de særlige indsugnings- og udstødningssystemer optimerer forbrændingsprocessen – og et særligt motorhættedesign opsamler og dræner vandet mere effektivt. Mange andre unikke funktioner, som f.eks. styring af variable trolling-omdrejninger, vores brede Power Trim & Tilt-system samt Yamahas eksterne Y-COP-beskyttelsessystem gør det til en ren fornøjelse at bruge den nyeste udgave af denne fremragende motor. Frit valg 20" eller 25" motorben - til samme pris.

    Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Yamaha F40FETS/L

    Yamaha F40FETS/L

    49.900 kr.

    40hp - Summer af køreglæde! Den lette 40hp har et design, som gør den nem at installere og anvende. Samtidig er den dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. With the 40hp, your peace of mind comes as standard. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) byder på imponerende kraft ved høje hastigheder og god effekt og et godt drejningsmoment på mellemniveauet sammen med fremragende økonomi. PrimeStart™ gør det lige så nemt at starte motoren, som det er at starte bilen – og eftersom det er en Yamaha, betyder det, at motoren starter med det samme hver gang. Herefter har du fuld kontrol over motoren med vores unikke Brede Power Trim & Tilt-system. Endelig giver Y-COP-systemet (Yamahas Customer Outboard Protection) (ekstraudstyr) dig ro i sindet ved at beskytte motoren med en fjernbetjent startspærre ligesom på biler. Vi giver ekstra god pris for din gamle påhængsmotor - kontakt os for et godt byttetilbud og montage og udstyr. Kæmpe motor udstilling hos Danmarks største Yamaha Marine forhandler.

    Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Yamaha M-26

    Yamaha M-26

    5.860 kr.

    Our top-of-the-line M26 - Switch on and take off En Yamaha el-motor er den mest praktiske, miljøvenlige måde at drive en lille båd på. Disse kompakte12 V enheder er ekstremt nemme og stille at bruge med deres justerbare beslag, som gør monteringen hurtig og nem, så du kan hoppe op i båden, sætte nøglen i og have det sjovt. Denne M26 har et komfortabelt håndgreb, der kan dreje, og som har en vippevinkel på op til 45° og kan forlænges med op til 15 cm. Og så er den hårdfør med en permanent magnetmotor, skadesikrede huse og lakering samt et specielt kompositrør, der ikke bøjer, knækker eller korroderer ved almindelig brug. Fremdriften maksimeres af en kraftpropel, der er designet til at modstå søgræs og andre aflejringer under vandet. Yamaha M26 trykker hele 25kg, har 43 amp. effekt og anvender 12V batteri.

    Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Campion 165 CD Cortes

    Campion 165 CD Cortes

    59.000 kr.

    Ideal sportsbåd for økonomisk familie sjov og hygge på vandet! En velbevaret sportsbåd fra det Canadiske Campion værft som har bygget både i meget høj kvalitet, bemærk fx vindspejlsrammen den er som ny. Cockpit er renoveret med teak dørk, stole, soldæk og skabe og skuffer agter formentlig i 2007 hvor der blev lagt ny motor i båden. Du får en praktisk og nem båd at håndtere til en overkommelig pris ved køb af denne båd og så er der oven i købet en fin Brenderup trailer med.

    Svendborg·fre.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    YAM 340 S

    YAM 340 S

    9.900 kr.

    Ægte sports-mindede både! Disse hårdføre, sporty oppustelige både er også smarte og stilfulde, og de er et godt valg som hjælpebåd til en større båd, uanset om det er sejlyacht eller kraft-cruiser. Fra den mindste 275S op til den yderst kompetente 380S, er disse både nemme at håndtere og er designet til at kunne bruges til mere seriøst arbejde. Så hvis du er på udkig efter en båd, der er nem at manøvrere, og som nemt kan klare familiens eventyr – bugsering af tuber og andet vand-legetøj – men være ligeså anvendelig til stabil fiske-, dykker- eller arbejdsbåd, er en YAM Sport skabt til dig. NB! Bemærk detaljen med anbringelse af årerne på indersiden af ponton - ret så smart, det gælder hele YAM  S-serien. God pris!

    Svendborg·tor.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Carver 25 MC

    Carver 25 MC

    110.000 kr.

    Flot familiecruiser med nyere ferskvandskølet motor! Populær Amerikansk koncept med køjeplads fremme i kahyt, toilet rum og stort flot pantry, skab med service og midterkabine  under cockpit gulv. Cockpit med  selvlæns, indrettet med L-siddegruppe agter, dobbeltsæde med ryglæn og bucktet stol, bord og køle/svaleboks for optimal hygge ombord. Båden har ferskvandskølet motor ilagt som ny i 2005 kun kørt 577 timer så der er god grund til at forvente mange timer af den endnu. Du får en flot og moderne båd trods bådens alder.

    Svendborg·tor.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Mørebas 16 DC

    Mørebas 16 DC

    39.998 kr.

    Flot design - meget fremtidssynet linjeføring af denne handy dagtursbåd fra 70/80erne. Båden trænger til en overhaling i cockpit og kabinen, skrog fremtræder meget fint. Motor er en særdeles fin og velholdt Johnson 70TL med automatisk olieblandersystem, el-start og powertrim som virkelig yder noget du kan mærke, den har nemlig stor råstyrke og en særdeles fin motorgang. Cockpit indretning er fleksibel og genial.!

    Svendborg·tor.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    CREMO 550 HT Classic

    CREMO 550 HT Classic

    239.000 kr.

    CREMO 550HT Classic By Crescent - båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Super tilbud med fabriksny Yamaha F60FETL!

    Svendborg·tor.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Monterey 180 FS

    Monterey 180 FS

    155.000 kr.

    Utrolig velholdte sportsbåd kun sejlet 39 timer! God plads ombord i det velindrettede cockpit med : 1 kaptajns stol på drejesokkel i SB side, og i BB side 1 ryg/ryg arrangement med 2 siddeplader som kan laves om til en liggeplads hvor du kan nyde solen – læse en bog eller tag en slapper samt agter 2 siddepladser omkring det polstrede motorrum. Der er også plads til vandski i stuverum under dørken og handskerum fremme i BB side. Fremme i bov er der 2 attraktive siddepladser når vejret er til det. Perfekt båd til vandsport, cruising, badning og dykning. Båden har aldrig ligget i vandet efter endt sejlads, men blevet opbevaret i hal, kaleche har aldrig været i brug og båden fremstår næsten som ny, ingen rurer og alger nogen steder på båd og drev, motor er ny-serviceret og monteret med helt ny manifold og vi yder 12 mdr. reklamationsret på båd og motor. Båden er klar til at hoppe ombord på til herlige oplevelser på vandet.  Meget mere sejlerglæde - fornuftig båd køb - og så er der trailer med i handelen!

    Svendborg·tor.·Leif Larsen Marine A/S

    Fremhævet
    Side:
    af 7