Galleri annoncer
Flipper 740

Flipper 740

120.000 kr.

"Sidste prisnedsættelse inden sæsonen" Flipper 740, i velholdt stand, løbende vedligeholdt, længde 7,40m bredde 2,75m, vægt 2100kg, med driftssikker Volvo Penta AQAD30A, og Volvo Penta 280DP drev. 200l dieseltank (næsten fuld tank) Renoveret varmeveksler, til kabinevarme/defroster (kølevand fra motor) i 2022 Eberspacher oliefyr Renoveret indsprøjtningspumpe, og dyser, i 2015 Nyt rustfri KONA drev, 2019 Akselbælgsæt & Udstødningsbælgsæt, nye zink anoder, monteret vinteren 2022/2023 Nye propeller 2022 (De gamle medfølger) Nye Gel batterier 2021 Landstrømcentral, med landstrømskabel 2 stk CETEK ladere Siddegruppe, som kan omdannes til ekstra sovepladser Badebro Trim tabs Nyt Solpanel, (2023) med lader, der fuldt ud, klarer opladning af batterierne, så landstrøm ikke er nødvendigt, for altid at sikre opladede batterier. Ny kaleche, og ombetrukne tagluger, 2022 Toilet med spildevandstank Garmin 720 Kortplotter, med ekkolod Garmin kort - nyere, veu 474s G3 Vision - ældre, der trænger til opdatering Garmin veu 459s Gaskomfur, med 2 gasblus, og med ovn/ 2 gasflasker Ny indbygget mikroovn 2023 Ny Triax UFO antenne, samt ny FM antenne 2023 Samsung fladskærms Tv Bluetooth stereoanlæg/m FM og USB tilslutning Ny kortlampe 2023 Komplet nyt indtræk 2023 2 stk nye LED fjernprojektører på topmast 2023 Press & Son vinteropbevaringsbukke, (aluminium/stål, (værdi 5500kr) samt transportbukke til brug ved flytning på lastbil Tallerkner desserttallerkner, kopper, drikkeglas, (kvalitetsplast fra Biltema) knive, gafler, teske, til 6 personer, gryder pander, Ny Melita kaffemaskine, brødrister, medfølger, samt lille støvsuger, der nemt kan gemmes væk God familiebåd, klar til ferieturen. "Er lige blevet bundmalet, så klar til søsætning"

Frederikshavn·i går·

Campion Allante 505 med 150 HK Yamaha Vmax

Campion Allante 505 med 150 HK Yamaha Vmax

159.000 kr.

Beskrivelse Data: Brugt båd årgang 2006 (2005 model) Motor: Yamaha 150HPDI Vmax årgang 2006 HK: 150 Vægt/Længde/Bredde: ca. 582kg/5,05m/2,01m Anslået max speed: 50 knob Trailer: Brenderup 8220 T1300kg m- superruller agter og Warn el-spil med fjernbetjening, batteri + kasse, trailerlås og Tempo 100 klar og gangbro, årgang 2018. Campion 505 CD Allante Sport kr. 165.000 kr. 159.000 Luksus perle i elegant design med stort fartpotentiale! Nem manøvrering på vandet og praktisk trailerbåd. 2 stk. sporty Bucket stole på drejefod, samt behagelig agter sofa hvor du sidder godt beskyttet i det dybe cockpit med læ givende buet vindspejl. Moderne lydsvag Yamaha HPDI 2-takts motor med elektronisk høj indsprøjtnings system (40 Bar), så er du kanon godt sejlende. Båden har kun sejlet 134 timer og er i fremragende god stand. Kom og gør et godt køb, du får virkelig meget for pengene ved køb af denne komplette bådpakke (båd ? motor -trailer og udstyr)! Udstyr: Cabriolet bimini top, havnepresenning, hydraulisk styring, stålpropel, Garmin 42SC GPS+ekkolod+ kort, motorcover, trimtransport beskytter, 2 fender, ankergrej, ildslukker, lyndetektor, kompas, indbygget brændstoftank, 5 stk. små motorinstrumenter + 2 stk. Yamaha Digital multifunktions instrumenter, horn, navigationslys, el-lænse pumpe, badestige, U-bøjler for skitræk.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Drago 570 Sorrento

Drago 570 Sorrento

169.000 kr.

Harmonisk og flot kabinebåd! Drago værftet er en veletableret producent, som står bag denne båd, nemlig det Græske værft som snart har produceret ca. 30.000 både. båden egner sig vældig godt som trailerbåd bag en normal familiebil. Den kan anvendes til store oplevelser for en familie på op til 4-5 personer, hygge og badeture, vandsport eller lystfiskeri samt weekend båd med overnatningsmulighed for 2 personer i kahytten. Du får en rigtig pæn og velholdt båd monteret med Maks motor Yamaha F100FETL med power trim, kørt 233 timer, serviceret og i sejlklar stand, leveret på Variant 1500 Ocean trailer som kan bringe båden til hvilken havn du ønsker og lige klar til store oplevelser på vandet.

Svendborg·fre.·Leif Larsen Marine A/S

Ny
Master 740

Master 740

159.900 kr.

Sælges velholdt Master 740. Motor, Ferskvandskølet Yanmar 4JH-TE, timetal ukendt da den Ikke er født med timetæller. Udstyr bla bade platform agter. Oliefyr mrk wallas som lige har fået lavet service. koldt og varmt vand. Landstrøm. Garmin kortplotter.Radio. Vhf. Nyt køleskab, El toilet med septitank som både kan tømmes manuelt eller suges. Fin kaleche som lige er gået i gennem her i vinter, hvor den bla har fået alle ruder skiftet. Nyere hynder agter, de er originale i forkahyt, men pæne. Der kan også redes op agter så der kan sove 2 personer. Der er kostet ca 20,000 på Motor service, ny 4 bladet skrue plus Aksel 11 mdr 2021. Topfart ca 10 knob. March 7 knob. Båden har sejlet på Silkeborgsøerne ind til for få år siden. Båden er lige kommet ud af hal. Der kan gives afslag i prisen, hvis man forårs klargøre den selv. Ellers er prisen fast. Båden sælges udelukkende pga anden interesse. Den står pt på bådvogn og den medfølger ikke.

Brenderup Fyn·tor.·

Askeladden 605 Explorer - 115 HK Mercury/Udstyr

Askeladden 605 Explorer - 115 HK Mercury/Udstyr

139.900 kr.

Kongerigets nok mest velholdte Askeladden 605 Explorer, monteret med en velkørende Mercury 115 hk 4-Takt motor, sælges nu for kunde i anvisning. Dejlig båd med masser af plads og mange praktiske detaljer og løsninger. Dette eksemplar står yderst velholdt og er med den flotte dyb-blå farve og norske byggekvalitet, en båd man kan have glæde af i mange år fremover. Den er opbygget med høj kaleche og en god og anvendelig kahyt med plads til 2-3 sovende personer. I cockpittet finder du en stor bænk agter og to sæder i front. Denne Askeladden har i stævnen søgelænder som er åbent i front så det er let at komme til og fra borde. Ydermere har den indfarvet skrog, lækre gulvtæpper, kortplotter og transducer, håndvask, vinduesvisker, lanterner samt stor dæksluge. Kahytten der kan laves om til en seng, så det er muligt at bruge båden som daycruiser, er lettilgængelig fra cockpittet igennem den store og åbne skydedør. Her er altså alletiders mulighed, for at få mange gode timer på vandet med familie og venner, hvor der er plads nok til at kunne nyde en medbragt middag eller bade direkte fra bådens agter-platforme. Dette er en rigtig flot båd til små penge. - Båden sælges i anvisningssalg for kunde - Obs. billederne er arkiv. Nye vil blive snarest. Det er muligt at tilkøbe tilhørende 2.000 kg. trailer for kun 20.000 kr.

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Ny
Ebbtide 202 Cuddy

Ebbtide 202 Cuddy

169.900 kr.

EBBTIDE 202 Cuddy - så er du klar til at sejle om 10 minutter! Velkommen ombord på denne perle, der netop er landet på Kejlstrupvej 241. Super flot og vedligeholdt båd, der er helt klar til at komme på nye eventyrer - den kan leveres straks!!! Til båden medfølger fin havnekaleche til transport eller når havnen, når båden ikke er i brug og så medfølger der komplet høj kaleche med biminifunktion. Denne er så høj at en person på 190 nemt kan stå oprejst under og er i øvrigt som ny - virkelig et kæmpe aktiv for denne båd. Fra den udvidede bade platform skal du ind over solpladsen for at komme ind i cockpittet, der fremstår som nyt - her kan begge for-stole drejes rundimod agterbænken, hvor et cockpit bord danner rammerne for hygge, kortspil, eller en let tapas - eller bare en ISKOLD øl! Båden har komplet ny foam dørk på cockpit -og agter platformene, der giver båden et aldersløft, der tilføre fornemmelsen af ny båd. Uanset hvor man kigger - under bænke, låger, i motorrummet, så kan du alle steder se at denne båd er et sjældent godt plejet eksempel - tjek lige billederne af motorrummet - den er bare HELT VILD FLOT OG SKAL OPLEVES INDEN DET ER FOR SENT!!! Ebbetide modellerne har meget unikke skrog, og bl.a. denne model er sprøjtet indvendigt med støjdæmpende materiale. Netop dette gør, at du har så stille og behagelig sejlads som muligt. Båden her er en velindrettet Cuddy med plads til 2-3 sovende i kahytten og kan således bruges til alt fra vandsport til hyggelige familie-weekendture - hvor der er skruet helt op for hyggen! En båd der skal ses og opleves. Der er mulighed for at medhandle en rigtig fin 1800 kg Brenderup trailer fra 2021 til kun kr. 22.500,- Denne sælges ikke alene.

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Ny
Beneteau 550 Flyer - 80 HK Honda/Udstyr

Beneteau 550 Flyer - 80 HK Honda/Udstyr

129.900 kr.

Daycruiser i 18 fods klassen fra Frankrig! Velkommen ombord på denne fine Beneteau 550 Flyer. En båd sammensat til det kystnære sejlads og perfekt i alle fjorde/søer omkring i det danske land. Båden indbyder til samvær og mange forskellige sejlerbehov. Parret med hele 80 HK fra Honda fra 2018, som kune har sejlet 67 timer! går denne båd +30 knob. Cockpittets opbygning er indbydende med L-sofa gruppe og cockpitbord i midten. Her kan du sammen med dine gæster nyde kolde drikkevarer og en let frokost på vandet. Der er en høj sprayhood som dækker cockpittet, med sideruder som skaber godt udsyn. Det skaber muligheden for at sidde i læ, og lidt anonymt i havnemiljøet. Forrest i båden finder du kahytten med overnatningsmuligheder for 2 voksne. Der er aflukningsmuligheder herind til. Perfekt begynderbåd til dig som ønsker en lidt mindre daycruiser med alle de gode funktioner det medbringer. Det er muligt at tilkøbe tilhørende trailer for kun 10.000 kr. (sælges ikke separat). Kom og se båden i vores flotte udstilling!

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Ny
Motorbåd MIKI 530X

Motorbåd MIKI 530X

159.995 kr.

MIKI 530X er en god allround-båd, som har lav planingstærskel og god marchfart grundet bunden. Den har en god lasteevne og en centerpult, der gør den sjov at sejle og giver god oversigt. Prisen er for båden som standard med indenbords tank m. måler (80 L), hydraulisk styretøj, monteret med kaleche, rustfri søgelænder, teak bord, seng, badestige med teak, ankerrulle med brønd, vindspejl og rat, lanterner, hovedafbryder, hynder og masser af aflæggerum. Båden kan monteres med en ny Honda 100 hk. motor for 80.000 kr. ekstra.(inkl. montering). Materiale: Glasfiberarmeret polyester Skrog: Dobbelt Bund: V-bund Synkefri: Ja Dimensioner: L x B x H: 5,30 m x 2,30 m x 1,85 m Længde i fod: 18" Vægt: Ca. 425 kg. Dybdegang u. last: 0,45 m Motortype: Outboard/langt ben Anbefalet hk: 50 - 100 hk Max. personer: 7 personer Farver: Hvid / blå

Haderslev·tor.·MB Boats

Fremhævet
Crescent 610 HT m. Yamaha 60HK 4takt indsprøjtning

Crescent 610 HT m. Yamaha 60HK 4takt indsprøjtning

147.000 kr.

Crescent 610 Hardtop m. 60hk Yamaha 4-takt/indsprøjtning - velsejlende og pålidelig familiebåd. Sættet er søsat 2008. Længde er 6.16 og bredde er 2.35. Sejlet 298 timer. Vi er 2. ejer siden 2020 og har sejlet ca. 50 timer. Båden er velholdt og sejler fantastisk. Brændstofforbrug er ca. 16ltr/time ved marchfart på 25knob. Der er opredning i stevn til 1 voksen og 2 børn og opredning bagerst til 1 voksen. Båden er altid vasket og skyllet igennem - efter sejlturen. Filtre, olie og anoder er skiftet hvert år. Motor har fået ny tandrem i 2022/ved 265 timer. Vi har fået installeret Raymarine Axiom 9RV navigation, og RealVision hæktransducer med NMEA2000 - så motordata kan aflæses på kortplotter. Vægt er 750kg. Intern brændstoftank på 125ltr. 2 batterier (start+forbrug). Godkendt til 6 pers. Redningsveste, campingblus, gryder, fortøjninger osv. medfølger. 1300kg Brenderup Bådtrailer medfølger, som er synet juni 2020. Vi har fået smag for sejlads - og har derfor købt noget større - og skal derfor af med hende her. Båden befinder sig ved Bogense, Nordfyn. Har du spørgsmål - så bare skyd løs.

Bogense·ons.·

Monterey 180 FS

Monterey 180 FS

155.000 kr.

Utrolig velholdte sportsbåd kun sejlet 39 timer! God plads ombord i det velindrettede cockpit med : 1 kaptajns stol på drejesokkel i SB side, og i BB side 1 ryg/ryg arrangement med 2 siddeplader som kan laves om til en liggeplads hvor du kan nyde solen – læse en bog eller tag en slapper samt agter 2 siddepladser omkring det polstrede motorrum. Der er også plads til vandski i stuverum under dørken og handskerum fremme i BB side. Fremme i bov er der 2 attraktive siddepladser når vejret er til det. Perfekt båd til vandsport, cruising, badning og dykning. Båden har aldrig ligget i vandet efter endt sejlads, men blevet opbevaret i hal, kaleche har aldrig været i brug og båden fremstår næsten som ny, ingen rurer og alger nogen steder på båd og drev, motor er ny-serviceret og monteret med helt ny manifold og vi yder 12 mdr. reklamationsret på båd og motor. Båden er klar til at hoppe ombord på til herlige oplevelser på vandet.  Meget mere sejlerglæde - fornuftig båd køb - og så er der trailer med i handelen!

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Fiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd - 100 HK, Trailer - sensommer PRISFiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd

Fiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd - 100 HK, Trailer - sensommer PRISFiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd

129.000 kr.

Fiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd – en båd der kan det hele. Udstyret med 100 HK Honda og Landevejstrailer 1500 kg. 19 fods Jofa jolle har lagt skrog til denne Fiske båd som er bygget efter ejers erfaringer og ønske til brug for aktivt fiskeri med Downriggere m.m. Overbygning blev afmonteret for bedre ståplads i front til pirkefiskeri m.m. Nu sælges Fiske båd sættet bestående af 19 fods Jolle med motor og Landevejstrailer. Båden er indrettet med Lukket rum i front, fin trækasse på dørk til udstyr, Styreplads i SB-side og Plads i BB-side. Agter er der aflukkede rum. En båd der har vist at den har gode og sikre sejlegenskaber. Desværre er båden ikke blevet brugt så meget på grund af køb af anden båd – derfor sælges båden. Båden står på trailer i Hal og kan besigtiges efter aftale. Motor: Honda 100 HK – 4 takt – BF100A, årgang 2020, drift timer 34. Instrumenter: Garmin VHF, Fusion Radio, Hydraulisk styring. Udstyr: Anker, Targabøjle med lanterne og stangholdere, 2 stk Downrigger. Trailer: Variant Ocean 1500 / 1100 med EL-spil PS! Garmin GPS 7410 med ekkolod kan medkøbes for DKK 10.000. Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Kalvehave·ons.·CP Bådformidling

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Campion 542 Explorer

Campion 542 Explorer

129.000 kr.

Trolling og turbår i super stand! Den populære model 542 med stor åbning til kabinen og det velsejlende skrogkonstruktion.  Båden er grundig og professionelt gennemreneveret fra a-z. Kabinen  er ryddet for hynder og ændret til et godt stuverum, der er monteret oliefyr, trim taps, og specialbygget Hart Top med kalece og dropdown presenning som kan danne læ i "Doghouse" og man kan tænde oliefyr og holde varmen hvis der bliver behov for det. Spulepumpe i cockpit, hydraulik styring, kraftig rustfri stål søgelænder, hævet og super forstærket agterspejl, 10 stk. stangholder på hardtop tag, og fornem projektør på taget. Nyere motor 4-takt EFI 115hk Mercury årgang 2017 kun kørt 345 timer i fin stand, alt dette og mere med til prisen. Kanontilbud til trollingfiskeren og hans familie!

Svendborg·ons.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Monterey 180 FS

Monterey 180 FS

168.000 kr.

Nyd den frihed du fortjener ved at eje denne moderne og ekstrem velholdte sportsbåd! God plads ombord i det velindrettede cockpit med sportsindretningen: 2 bucket stole, agter sofa og soldæk over motor som liggeplads hvor du kan nyde solen – læse en bog eller tag en slapper. Der er også plads til vandski i stuverum under dørken, og siddepladser i front samt 2 gode pladser agter. Perfekt båd til vandsport, cruising, badning og dykning. Båden er rigtig økonomisk og sejle i med den næsten nye Mercruiser 3.0TKS 135hk motor og drev årgang 2021 (nypris ca. 150.000Kr.). Konklusionen er brugt velholdt båd med næsten ny motor - en særdeles god cocktail. Der er monteret benzin/vand udskiller, stål propel. Båden er ny poleret og ny bundmalet, motor og drev  bliver ny serviceret inden levering, klar til at hoppe ombord på og opleve søens glæder.  Meget mere sejlerglæde - fornuftig båd køb!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 490 SC

CREMO 490 SC

166.000 kr.

En gennemtænkt og rummelig styrekonsolbåd, der er godkendt til 6 personer. Båden er designet af Pelle Petterson selv, der med sine roste bænke og inkluderede hynde pakker sørger for, at alle i båden får reel støtte, når det går hurtigt til søs. Denne veludviklede perle som tager dig med familie og venner på navigerede eventyr sammen. Uanset om målet er håbefuldt fiskeri, vild vandsport eller en afslappende dagstur, er Cremo 490 SC den perfekte båd til at skabe minder. En praktisk detalje er også den brede stævn, der gør det lettere at komme ombord med bagage, kæledyr, børn osv. Cremo 490 SC har et rigtig stort interiørvolumen sammenlignet med andre både på markedet! Tilbud med komplet hyndesæt, pult presenning, Marine Floor belægning , Garmin GPS 7 ″ + søkort og Yamaha F40FETL med Powertrim, D-omdrejningstæller med trollingspeed, fjernbetjening m. kabler, motorås, strartspærresystem er inkluderet i Prisen. Opgradering til Yamaha F50HETL, tillæg kr. 10.500,-/Yamaha F60FETL tillæg kr. 20.300,-. og Trailer fra kr. 9.990,-.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 46 SC

Yamarin 46 SC

166.200 kr.

Yamarin 46 SC er en funktionel båd med fremragende håndtering, der garanterer jævn kørsel – uanset vejret. Med veldesignede pladsløsninger og rigeligt opbevaringsrum skaber den rummelige åbne stævn på 46 SC en ideel ledsager til hurtige sommerture ud på vandet. Helt ny udgave af Yamarin 46 SC. Der en funktionel båd med enestående sø-egenskaber, der garanterer en god oplevelse på vandet. Velindrettet cockpit med nye gode indretningsløsninger og rigelig med stuverum til udstyret. Super moderne integreret ekstra bred læ givende styrepult med vindskærm og rustfri stål bøjle. Båden er selvlænsende og har en regulær dørk og integrerede siddepladser til 5 personer ombord. Bemærk lige prisen - den er uden konkurrence bedste køb i sin klasse. Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Se video her: https://youtu.be/GbhsDArfNQ4

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Sessa 21 Islamorada

Sessa 21 Islamorada

159.800 kr.

Din egen lille Ø som du kan stikke af fra den overfyldte strand med! Moderne design og fine indretningsløsninger kendetegner denne Italienske daycruiser, man bliver helt glad så snart man kommer ombord. Kabine med 2 køjepladser, bord, skab med vask og sø-toilet. Selvlænsende cockpit. 2 elegante drejestole og agter sofa + agter solseng mulig. En flot og velfungerende 115hk 4-takts motor med powertrim klarer let de 35 knob hvis det skulle friste.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent 535 Classic

Crescent 535 Classic

169.000 kr.

Båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. I stævnen er der ankerbrønd, under hardtop er der hynde som kan ligges i midten for fuld dobbeltkøje, agter i cockpit er der liggeplads til yderligere en person. Denne båd er en en-ejers båd og har været passet efter fore skrifterne, en meget fin båd med fantastisk 4-takts motor lige til at overtage og i sejlklar stand og der indgår en næsten ny Brenderup 181000B trailer årgang 2022 med til prisen. NB! Båden må sejles uden kørekort.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Parti Kraft 220 SRE

Parti Kraft 220 SRE

129.000 kr.

Sjov og friske oplevelser på vandet! En rigtig Amerikaner, aluminiums ponton båd til fest og farver. En lækker båd at være ombord på med plads til hele familien + venner placeret på de komfortable siddepladser all over. Sejl en tur op langs kysten og nyd en herlig sommerdag på vandet, tag en badetur fra båden, nyd sol og sommer, træk vandsport, eller tag på fisketur, for slet ikke at tale om picnic tur, det er jo helt oplagt. Båden er i fin stand og den har en nyere 4-takts motor, Yamaha FT50JETL årgang 2017 som kun har kørt ca. 140 timer, den er der absolut meget meget mere i, vi yder gerne 2  års garanti på den. Om vinteren kan båden opbevares på medfølgende specialbygget trailer og du kan lægge den heldækkende presenning over hele fartøjet for vinteren, så den er frisk til brug for næste sommer.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Ryds 488 Sport

Ryds 488 Sport

138.000 kr.

Sportsbåd med dyb cockpit og selvlænsende dobbeltskrog i fineste stand! Perfekt sæt til vandsport og hygge på vandet, båden er udstyret med max motor 60hk så du får masser af muskler og lege med når der skal trækkes vandski selv med flere personer ombord. Båden har ekstra højt fribord hvilket giver god støtte hvis man bruger båden til fiskeri og ekstra tryghed med børn ombord. En båd som let at håndtere og komme omkring med både til lands og naturligvis til vands. Båden er meget flot og velholdt, virkelig en dejlig styrepultbåd til alsidig anvendelse. Vi yder 12 mdr. reklamationsret på hele sættet og sælger den med ny serviceret motor.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion 542 SC Explorer

Campion 542 SC Explorer

129.000 kr.

Den populære model 542 med stor åbning til kabinen og den velsejlende skrogkonstruktion. Cockpittet er komfortabelt indrettet med 1 stk. kaptajns stol på drejebase i SB side og ryg/ryg arrangement i BB side. Denne båd opfylder de flestes behov for lystfiskeri/vandsport/fart/ og rigtig god familiebåd til dagture. Meget stabil med bredt ringdæk og beskyttende stort søgelænder, derfor kalder vi den for multifunktionsbåd. En god kombination med en kraftfuld Optimax 150hk 2-takts motor på en båd af højeste kvalitet med fantastisk gode søegenskaber. Pris inklusive trailer.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner 16 Explorer SE "Wide"

Pioner 16 Explorer SE "Wide"

165.500 kr.

DEN NYE MULTI-BRUGS-BÅD GIVER MANGE FORDELE! Pioner 16 Explorer er baseret på 60 års erfaring med fremstilling af både i polyætylen. Moderne design er blevet kombineret med smarte løsninger. Du kan vælge mellem forskellige udstyrsmuligheder, såsom den brede konsol, en eller to smalle konsoller med hydraulisk styring, forskellige siddeløsninger og mange praktiske tilbehør. Båden er let planende, har god sødygtighed og er selvdrænende. Den er godkendt til motorer på maks. 60 hk og har et højt hastighedspotentiale. Dette er den optimale norskproducerede sommerhus, familie, hverdag og arbejdsbåd. Farver: Tilbud for Special Edition version med 1 stk. bred konsol med hydrauliks styring, vindskærm, vindskærmsbøjle, badestige, ryglæn med puderulle, rælings sæt front, 1 stk. ekstra siddeboks m. stuverum! NB! Pris for grundbåd i Special Edition med bred konsol og uden motor!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Corsiva 505 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 505 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

174.900 kr.

Corsiva 505 er Nyheden for 2023 - Nu kan den fås med elmotor! Flot og romantisk båd med alt tænkeligt udstyr og ikke mindst en sprit ny Haibo 2000 Watt elmotor Kan finansieres fra kun 1.500,- pr. md. - træk selv i beregneren her under og tilpas finansieringen efter dine ønsker! En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er som nævnt udstyret med en ny Haibo R300S, 2000 Watt elmotor, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag. Båden er proppet med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, Yamaha kontrolgreb, Styresystem, Exclusive rat, 12 volt LED installation, Batteri, Cockpitbord, Teaklook på dørken, Badestige, Carbon folie på begge skrogsider får den til at matche 200% med Carbon hynderne i cockpittet - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr.

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Ryds 620 DC - 115 HK Suzuki/Udstyr

Ryds 620 DC - 115 HK Suzuki/Udstyr

134.900 kr.

Ryds 620 DC - kvalitetsbåd i 20 fods størrelsen til fantasi pris. Anvisningssag - sælges for kunde. Superfin Ryds 620 DC fra 2006 sælges her til en superpris. Båden fremstår i ekstremt fin stand ude som inde! Dette er en båd der er meget i stil med Askeladden 605 Explorer og Coaster 600 DC. Båden er udstyret med en smidig Suzuki 115 HK med powertrim og alt kan næsten alt hvad hjertet begærer. Motoren har sejlet omkring 400 timer. Stort rummelig cockpit med cockpit bord, der kan klappes ind til halv størrelse og ikke mindst det nødvendige navigationsudstyr (kortplotter med transducer). I front har man kahytten med plads til 2-3 sovende personer. Stolene kan vendes imod agter sofaen, der ligesom stolene er betrukket i et tidsløst mørkt materiale, der er vand og smudsafvisende. I fribord er der aflægningsplads og under agtersofaen plads til at ligge lidt forskellige, som reb, fendere osv. Perfekt båd til familien der ikke blot ønsker en super familiebåd, men også den optimale båd til vandsport. Den fine 115 HK motor sørger ligeså for at det er muligt at have en superhastighed og samtidig et lavt støjtal. Mulighed for tilkøb af trailer - spørg salgspersonalet. Og kære nye ejer - lad nu være med at vente for længe - En Ryds båd aldrig at lave mærker i fliserne. OBS. Arkivbilleder, aktuelle båd er med en Suzuki motor - nye vil blive snarest. Båden kan besigtiges i Egå efter aftale med salgspersonalet.

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Ryds 23 wa

Ryds 23 wa

135.999 kr.

DAYCRUISER.. ... Ryds 23 wa årg 2003 Motor: Mercruiser 4,3 benzin Tanken blev i går 16.02.24 fyldt Hk. 190 Topfart knob 30 Z drev Tank 150 l Vægt 1890 kg. Startspærre Godkendt til 5 per. 2 sovepladser Velsejlende båd Har overvintret indendørs og servicet hvert år inden sæsonstart hos godkendt mercruiser værksted.... Ligger pt i vandet da vi havde en ide om at skulle fiske i vinter. båden er pæn og vedligeholdt trænger dog til en gang højtryks rensning af bund. medfølger: Garmin Navigation og Garmin radio. Bord og 2 stole SERIØSE bud modtages TAGER INGENTING I BYTTE DER MEDFØLGER INGEN TRAILER TIL BÅDEN

Børkop·28. apr.

Fremhævet
Sessa Oyster 20 - Sessa Oyster 20 med 115 HK Suzuki, Variant trailer

Sessa Oyster 20 - Sessa Oyster 20 med 115 HK Suzuki, Variant trailer

144.000 kr.

Sessa Oyster 20, med 115 HK Suzuki 4-takt, samt Variant trailer sælges. Båden er indrettet med Alt tænkeligt udstyr til stangfiskeri – 2 stk. Garmin 4010 GPS, søkort og ekkolod. Autopilot og ikke mindst Oliefyr på 4 KW. Nyt El i 2019, Toilet m.m. Indrettet med stort cockpit, 2 styrestole og mulighed for sæde agter som kan tages af ved fiskeri. Her placeres den specialbyggede holder til Køl, fiskebord og stangholdere. KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for taste fejl. Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, for yderligere oplysninger og for aftale om fremvisning.

Kalvehave·28. apr.·CP Bådformidling

Quicksilver 455 Cabin

Quicksilver 455 Cabin

124.500 kr.

Virkelig flot og velholdt Quicksilver 455 Cabin med 60 Mercury samt Brenderup 1000kg. trailer. Hele sættet er fra 2017 og har sejlet 102 timer. Uden tvivl en af de flotteste, hvis den flotteste og bedst udstyret 455 Cabin der er til salg. Har altid været trailerbåd og derfor aldrig bundmalet, samt opbevaret indendørs om vinteren. Båd og motor er altid vasket og skyllet efter hver sejltur. Båden er fra ny udstyret med ekstra passagersæde, bord, bagsæde i midten, soveindsats, havnekaleche samt høj kaleche/ biminitop med sider, som er meget sparsomt brugt. Er løbene opgraderet med bla. Nyt Ultraflex styretøj med returbremsen "non feedback" som sikrer, at båden holder kursen, hvis du slipper rattet, Nauticus smart tabs, som gør at den planer væsentligt hurtigere og ligger meget mere stabilt i vandet. I 2023 blev der ligeledes monteret en helt ny 7" Garmin echomap uhd 72cv kortplotter med ekkolod, samt Mercury vesselview m. Bluetooth så man kan se alle dataene på motoren bla. service historik, timer på motoren, fart, omdrejninger, temperatur plus meget mere. Motoren har fået lavet stort service i april 2024 med bla. olie/filter, gearolie, impeller, benzinfiltre, termostat, tændrør og tandrem. Alle originale papir og faktura medfølger. Et rigtigt flot sæt med et minimum af brugsspor. Skambud og fantasipriser frabedes!!

Dalmose·27. apr.

Sting 485 S

Sting 485 S

149.900 kr.

Denne båd byder velkommen til en masse glæde på vandet! Med en STING 485S får du en højkvalitets konsol båd der byder på gode sejlegenskaber og et særdeles pænt udseende. Båden er godkendt med op til 5 mennesker. Pladsen i cockpittet er god, og med vipbar ryglæns funktion i styresædet giver det gode muligheder i henhold til at skabe både førersæde, men samtidig solplads! Ude i boven er der stort friområde, og her har man givet mulighed for badning fra fronten. Med de store pæne metallic rails på siderne har man god sans for tryghed når man bevæger sig rundt på båden. Langs siderne er der en gummi liste. I agter findes der badeplatforme, samt badestige. Disse er med som standardudstyr til båden. Den perfekte starter båd til jer som gerne vil lære at sejle! Især grundet bådens størrelse, blandet med de muligheder den byder på! Max personer: 5 Max motor: 60HK Yamaha F50HETL til kr. 158.400,- Yamaha F60FETL til kr. 168.800,-

Silkeborg·27. apr.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 505 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 505 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

164.900 kr.

Corsiva 505 - den perfekte solbåd til kanalen og søen Flot og romantisk båd med alt tænkeligt udstyr og ikke mindst en sprit ny 25 HK Yamaha motor. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er som nævnt udstyret med en ny 25 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag. Båden er proppet med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, Yamaha kontrolgreb, Styresystem, Exclusive rat, 12 volt LED installation, Batteri, Cockpitbord, Teaklook på dørken, Badestige, Espresso hynder i cockpittet. Båden er årgang 2022 men endnu ikke søsat - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Obs. Arkivbilleder af hvid model Bemærk kampagnen er kun gældende til vores åbent hus arrangement den 4. og 5. maj 2024.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Sting 530 S

Sting 530 S

149.900 kr.

En moderne sports konsolbåd, som indeholder interessante sejlegenskaber i størrelsesklassen. Til dig som sætter pris på god nordisk kvalitet, med gennemført design. Båden rummer over en god størrelse i agter med bænk og styresæde. Badeplatforme og badestige! den optimale båd til hygge på vandet med familie og venner. Lad os ikke glemme mulighederne for vandsport! Om du er til vandski, baderinge eller lignende kunne dette være det helt nye kapitel for dig og dine bekendte! Båden kommer med store pæne railings i metallic, og giver muligheden for at bade fra boven ligeledes. Ekstravagant fender opbevaring foran styrepult, samt god plads i bov til fællesskab. Kan tilkøbes en masse ekstra udstyr til denne båd! Max personer: 6 Max motor: 100 HK

Silkeborg·27. apr.·Bluebay Marine A/S

Sting 535 PRO - 50 HK Yamaha

Sting 535 PRO - 50 HK Yamaha

159.900 kr.

Den ideelle fiskerbåd til helårs fiskeri! Velkommen ombord på denne solide STING 535 PRO, der er skabt til hardcore fiskeri. Pladsen i cockpittet er fænomenal - her er klassens bedste indretning, med mulighed for opbevaringskasser der kan tages i og af, skridsikkert dørk, der er nemt at rengøre og en spul-slange med pistol, der pumper sø- eller hav vand op, så du kan skylle dækket (der er selvlinsende), når du er færdig med at rense fisk. Her er mulighed for at være komme afsted, med op til 8 personer og en masse fiskegrej eller dykkerudstyr ombord. Fra pilotpladsen er der godt udsyn over alle ender af båden og vindskærmen yder fin beskyttelse, imod vind og vejr. Denne model er leveres bundmalet, med en badestige agter, toplanterne, havnecover til styrpulten og i udgangspunktet en topmotiveret Yamaha F50HETL med Powertrim. Merpris for Yamaha F60FETL er kr. 11.500,- En stærk båd skal selvfølgelig transporteres, på en stærk Brenderup 1000 kg trailer! Obs. prisen er vejlende. Der henvises til vores prisliste.

Silkeborg·27. apr.·Bluebay Marine A/S

Sting 485 S

Sting 485 S

123.000 kr.

Denne båd byder velkommen til en masse glæde på vandet! Med en STING 485S får du en højkvalitets konsol båd der byder på gode sejlegenskaber og et særdeles pænt udseende. Båden er godkendt med op til 5 mennesker. Pladsen i cockpittet er god, og med vipbar ryglæns funktion i styresædet giver det gode muligheder i henhold til at skabe både førersæde, men samtidig solplads! Ude i boven er der stort friområde, og her har man givet mulighed for badning fra fronten. Med de store pæne metallic rails på siderne har man god sans for tryghed når man bevæger sig rundt på båden. Langs siderne er der en gummi liste. I agter findes der badeplatforme, samt badestige. Disse er med som standardudstyr til båden. Den perfekte starter båd til jer som gerne vil lære at sejle! Især grundet bådens størrelse, blandet med de muligheder den byder på! Kan fås med 40-60 hk motor FACTS - STING 485 SStandard Equipment:swimming ladder, swimming platform, storage, fixed fuel tank , fire extinghuisher, card table, navigation lights. Optional Equipment:Fusion radio, Garmin chartplotter, teak laminate.

Silkeborg·27. apr.·Bluebay Marine A/S

NY SILVERYACHT 525 20HK FULDT UDSTYRET

NY SILVERYACHT 525 20HK FULDT UDSTYRET

149.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. Vi får mange både ind i disse dage, senest i går SilverYacht Tender både i markedets flotteste forarbejdnings kvalitet som kun kan vurderes ved selvsyn, vi vover det ene øje på forhånd, kom bl.a. og se model 525 som vi har i flere spændende farvekombinationer og ellers meget flot udstyret, fuld kvalitets kaleche, Bimini Top ligeledes med rustfri stænger, styring, HPL Teakpakke, kraftig badestige, lænsepumpe, luxus diamant quiltede hynder med solsengs modul, el panel, Sisal reb fender, toilet, eneste ekstra mulighed er 25L køleskab hvor alle installationer er forberedt, til en tillægspris på kr. 5.000,- Komplet ready to go med 20hk Suzuki eller Mercury med trim og elstart til kr. 149.800,- Mandag lander der et læs Gentleman?s Launch med bestselleren 600XL, der ud over har vi et pænt udvalg i andre Tenderbåde, fra bl.a Hollandske LifeStyle, billeder i dette opslag er alle af SilverYacht 525, kig ind til os Søndag 10-13 for at se disse fine Tender både..

Beder·27. apr.·Baadhuset A/S

Fremhævet
NY ELEKTRISK SILVERYACHT 495

NY ELEKTRISK SILVERYACHT 495

169.800 kr.

ELEKTRISK KVALITETS TENDER MASSER AF UDSTYR: 10hk Torqeedo med 7KW dansk produceret lithium batteri, topfart ca. 7-8 knob rækkevidde ved 3 knob ca. 10 timer dette er et virkelig godt tilbud, båden hjemkommer i Marts måned i forskellige farvekombinationer, ring allerede nu for reservation, den er meget komplet, fuld kaleche, bimini top, HPL teakpakke, badestige, lanterner, lænsepumpe, de luxe diamante hynder incl. solsengs modul i forskibe, en lille lækker Tender i meget høj forarbejdnings kvalitet som kun SilverYacht kan præstere, vi har også storesøster 525 på lager som også kan tilbydes i elektrisk version, ring eller kig ud til os, præstationer er vejledende og er afhængige af vind, strøm, vægt, temperatur...

Beder·27. apr.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Campion Victoria 245 motorbåd

Campion Victoria 245 motorbåd

129.900 kr.

Campion Victoria 245 25 fod Vægt 2.200kg Længde 7.97 Bredde 2.59 Dybdegang 0.7 Topfart ca 30 kn March fart ca 15-20 kn Forbrug ved 8-10 kn ca 8-10l/t Årg 1996 Brænsdstoftank 220l Ferskvandstank 80l Motor: Mercruiser 5.0 V8 Motoren er udskiftet vinteren 23/24 og der er en total nyrenoveret motor i den nu. Denne motor har endnu aldrig rørt saltvand og er helt klargjort til søsætning i år. Drev : Mercruiser Alpha one. rustfristål propel. Drev er nyserviceret med impeller trykprøvning og ny olie nye anoder monteret i 2024 Båden har 4 sovepladser i den hyggelige og rumlige kahyt under dæk. Fin opbevaringsplads, køleskab, toilet, radio med betjening både inde samt fra førerpladsen. Der er 2 borde der kan opstilles både i kahyt og på dækket. Badeplatform med brus og badestige Der er fin kaleche på båden der er gået efter i syninger i 2024 og klar til sæsonstart Der er vhf radio, samt garmin kortplotter Landstrøm med stik flere steder i kahyt og på dæk Led lamper på dæk Bennet automatiske trimflaps Fjernbetjent søgelampe Nyt styrekabel Ny automatisk lensepumpe Ny bundmalet Alt er nyserviceret og lavet helt klar til seasonen 24 Står på trailer der kan medkøbes for 10.000kr

Skals·26. apr.

Scand 25 classic

Scand 25 classic

139.900 kr.

Velholdt familiebåd klar til søsætning, er bundmalet og fuldt poleret. Båden indeholder en kahyt, som kan omdannes til 2-3 sovepladser. Midtskibs bb side er der toilet med vask, og sb side har en stikkøje. Pantry med sprit komfur med to kogeplader og køleskab med lille fryseboks. På agterdækket er en rundsiddegruppe med aftageligt bord, som kan omdannes til to sovepladser til børn eller teenagers. En driftssikker og økonomisk 44 HK Yanmar motor med fast skrueaksel. Fuld service på motor med olie, alle filter, impeller og bagplade. Desuden et helt nyt 230 v el anlæg. Alt 12 v er gennemgået, samt nye kabelsamlinger, sikringer og to ladere. Nyt brandstofsystem, slanger, haner, filter, niveau føler og ure. Brandstoftanke er renset. Ny blackjack og aksel kontrolleret. Derudover er køleskab efterset, nyt termostat og blæser. Der medfølger Wallas 1300 oliefyr med brandstoftank, som er nyserviceret. Der medfølger : Kortplotter med ekkolod, Lowrance elite 5. Lenovo M7 tab med krak's søkort. Raytheon kompasstyrer. 4 redningsveste, fender og fenderholder samt fortøjninger. Service til seks personer. Båden søsættes d. 26 april, så kom forbi og se den på land.

Odense S·20. apr.

Fremhævet
Grandezza 28

Grandezza 28

168.000 kr.

Velholdt motorbåd 28 fod, med 4 sovepladser og elektrisk toilet. Motor fra 2013 hyundai seasall 250 hk(kun 605 timer), 2 x 200 liter diesel tanke, 100 liter ferskvands tank og alle tanke er rustfristål. Nyere kaleche fra 2014 (nye vinduer sidste år), wabasto olie fyr med fjernkontrol T3(over telefonen) fra 2016. Simrad nse12 kortplotter med autopilot og side scan sonar. Nye bennett trimflaps motor fra sidste år. Og meget mere. Ring gerne for mere info: Martin 22636080

Aalborg·19. apr.

Fremhævet
Campion Daycruiser, V6-220 hk, ny serviceret.

Campion Daycruiser, V6-220 hk, ny serviceret.

150.000 kr.

Kvalitets båd med gode sejleregenskaber, nedsat pris, sælges pga. for lidt brug. Kun sejlet 370 timer og motoren er ny-serviceret i 2023, motorudskrivning foreligger. Er du frisk på selv at gøre båden forårs/sæson-klar, så finder vi en god rabat. Båden står stadig under presenning på Kerteminde Marina. Masser af ekstraudstyr, f.eks. Mariner påhængsmotor til dørgefiskeri, kaleche med nyere vinduer for/bag, Lowrance gps, tovværk, fendere, tæppe, topmadras, porta-potti toilet, bord til kahyt, 5 kg anker med kæde/bly-tov, og meget mere. Kun seriøse henvendelser, tak - kom og gør en god handel - og mange dejlige oplevelser på vandet.

Kerteminde·8. apr.

Fremhævet
Rana Plast 630 Sjark

Rana Plast 630 Sjark

135.000 kr.

Rigtigt god båd til hyggelige dags- og fisketure Båden er halvplanende, byggede af glasfiber i 1987 i Norge. Der ligger en Indenbords 3 cylindret Yanmar diesel motor (3HM35F) der løbende er serviceret og køre fint. bl.a. olie og filter skift hver sæson Ved marchfart 6 knob bruger den ca. 1,5 liter i timen (max fart 10,5knob). Båden har Stilbar skrue med gearkasse, gør at den kan sejles rigtig langsom f.eks. i forbindelse med garn fiskeri. hydraulisk styring inde og ude. Sidepower bowtruster med fjernbetjening (2015). GPS/Fishfinder Raymarine Dragonfly 7" Pro med CPT-S Chirp transducer (2016). Seaflo Automastisk Elektrisk lænsepumpe (2022) Søventil skiftet (2022) Nye Motordæmpere/føder (2023) Alt El-virker (Lanterner, indvendig belysning, 12v stik etc.) Nem båd at sejle som enkel person. Bygget til erhverv, så en rigtig stabil og sikker båd, med et stort selvlænsende agterdæk Nyt stævnrørsleje forår 2023 Bliver Bundmalet, poleret, og får nyt zink inde den kommer i Redningsveste og fender, samt mesan mast og sejl + div. tovværk og ankre Følger med. Evt. hydraulisk garnhaler (Hydema KB 02 ER) kan følge med. Båden bliver søsat d. 14/04-2024 . længde 6,36 meter. ca. 21fod, bredde 2,42m, dybgang: 0,8m, 117 liters diesel tank, vægt: ca. 1200 kg

Odense C·7. apr.·

Lække Motorbåd Stingray  CS 240

Lække Motorbåd Stingray CS 240

145.000 kr.

Lækker motorbåd til 8 personer motor 260 hk mercruiser bruger ikke olie. Drev Alpha one gen 2 Med stålskrue. I rigtig god stand nymalet sort drev maling Kaleche gennemgået i alle syninger og lynlås af professionel. Alt på båden er de sidste par år blevet set efter og ved fejl af mindst art renoveret. Der er lavet batteri skiller og 220v kontakter org. 110v Voltmeter med usb lader ved instrumenter. Nye batterikabler og meget meget mere alt virker motorrum renoveret. Nyt Gear og gas kontrolboks (gas/gearhåndtag) Quiksilver Lænseoumoe bedste på market Trimsensor sæt org. Batteriskiller Vandpumpe. Motor. Tændspole Nyt excit batteri ER 115 06-2066 Motorolie samt oliefilter + Brændstoffilter Vandfilter. Der er skiftet olie drev hvert år. Alle manchetter på drev Gearkabel til drev Impellerpumpe med alle pakninger samt pakdåser Transumleje er skiftet båden er bundmalet nyt zink kit Klar til 2024

Vester Skerninge·3. apr.

Fremhævet
Starcraft 2513 Daycruiser

Starcraft 2513 Daycruiser

139.000 kr.

Nedsat da jeg synes det vil være synd den ikke kommer ud at sprede glæde hos nogen der har tid til den. Spar penge på at forårsklargøre selv. Seriøse bud modtages. Båd fra 1996 men velholdt og opgraderet meget. Motor og drev fra 2010 Mercruiser 5.0 MPI ferskvandskølet, samt Alpha One gen. 2 drev. High Five rustfri stålpropel. Motor og drev har kun gået ca. 395 timer. Sidste år fik båden nye sæder i cockpit, nye tæpper i kahytten, ny rustfri ståltank. Jeg har haft båden i 5 år og løbende vedligeholdt/opgraderet den. Med bl. a LED lys overalt. Af udstyr kan nævnes : El toilet, trykvandssystem med varmt og koldt vand, bruser på badeplatformen, så man kan skylle saltvandet af efter en dukkert oliefyr, kortplotter. Automatisk brandslukningsanlæg i motorrum. Badestige. Køleskab samt køkkenvask i kahytten. Perfekt til en familie på 4 til ture på vandet, samt overnatning. Alt udstyr medfølger - Bådshage, fortøjninger, kasteline, nødblus mv. . Båden står på land og kan beses

Langå·2. apr.·

Mopa expedition

Mopa expedition

145.000 kr.

Jeg må desværre erkende at tiden til mopa ikke er der. Jeg købte båden i 2019 og har ikke været på mange ture i den Jeg har i 2020 monteret følgende Wallas 2000t Auto pilot raymarine Styrepult. Trollingbar Forbugsbatteri m skillerelæ Lader - landstrøm Trollingkontrol udstyr ud over overstående. Alt i kalecher Svøb Mopa rat Mopa stole 2 stk. 2 benzin tanke 25 liter. Targabøjle Mopa wings Radio 2021 blevet der købt ny 1000 kg variant trailer og den har været i vandet 2 gange efter det. Der blev også ændret i kalechen så den kan laves om til sprayhood Der er brugt mange timer og penge på denne båd, men tiden er tilst den skal videre så en ny kan få Glæde af den. Tilkøb Garmin plotter plus transducer. 2 x Canon downrigger inkl drejebaser. Igloo køleboks ( passer perfekt i agter )

Stubbekøbing·29. feb.·

Moterbåd Storebro Solø 25

Moterbåd Storebro Solø 25

132.000 kr.

En rigtig dejlig motorbåd til: Ferie, badetur, fisketur, grill-hygge eller blot sommerhus i havnen. Det er en klassisk halvplanende Storebro Solø 25, bredde 2,5meter, cruise hastighed 8 - 10 knob, max hastighed 15 knob. Skrog af glasfiber, overbygning og dæk af træ belagt med glasfiber. Volvo Penta TAMD 30A. 300L dieseltank, 100L vandtank, 20L varmvandstank (220Volt). Der er 12Volt til 220Volt konverter. Loftbeklædning og special syede koldskums hynder er fra 2022. Følgende er i 2023 foretaget på professionelt bådværksted (Kvittering forefindes): Komplet udstødningssystem udskiftet. Stævnrørstætning opgraderet til Blackboks (ingen stævnrørsfedt). Motorrum støjisoleret. Service på motor, gear og kølevandspumpe. Utæthed ved rorakslen repareret, specialmøtrik hjemtaget fra Sorebro, Sverige. 12 volts lader og nyt startbatteri. Ny kortplotter med indvendig transducer (Garmin Echomap 72). Forbehold: Omdrejningstæller er ude af funktion. LILLE sejlbåd/jolle (på trailer) kan evt. tages i bytte.

Middelfart·13. feb.·

Örnvik 645 DC

Örnvik 645 DC

175.000 kr.

Lækker båd der kan bruges til dagsture, ferie, fisketure mm. årg.2002 Motor er en Mercruiser 4,3L mpi 220 hk. ca 340 timer march fart 20kn og top 38kn Sidste service ved 285 Timer i 2021. Bagerste del kan let lynes af hvor man kan montere trolling bar med rensebord med fingreskruer og så det afsted på fisketur. Bænk i agter kan nemt laves til solseng hvis det bare er ud og nyde solen. 2 stk batterier start/forbrug med omskifter. alt lys er led. alt el lavet i 2021. udstyr monteret i 2021: garmin 92sv uhd garmin 115i vhf garmin gt56uhd transduser garmin nema 2000 fusion ms-ra70n 4 stk fusion højtalere landstrøm med hfi c-tek lader 50L køleskab 12V med kompressor 5 kW oliefyr med 15L tank 32L pvc vandtank med trykvandspumpe 4 stk opbevaringsboks med luge ny generator horn vhf antenne Vinter kaleche Der er indkøbt bundmaling samt maling til drev som kan følge med mm. Ekstra som kan tilkøbes: Garmin 1022xsv Garmin gt22 transduser Branderup 2 ton trailer med elspil og gangbro synet 6/2021 Eller hent det hele for 200.000 og kom ud og nyd vandet ;)

Skibby·26. okt. 2023

Fram 690 med bovpropel

Fram 690 med bovpropel

120.000 kr.

Flot Fram 690 motorbåd fra 1989 Måske danmarks eneste med BOVPROPEL Med økonomisk 70HP Yanmar turbo disel også fra 1989. Turbo er skiftet 2022. Fast skrueaksel. 2x2 kogeplader en på sprit og en på EL. EL køleskab, toilet med holdningstank. 4 sovepladser. Pæn kaleche+ NY vinter kaleche. Diverse plottere og vhf. Olie , oliefiltre, impell er skiftet 2022. Sejlet max 10 timer siden olieskift. Zink og bundmaling 2023. Ligger klar i vandet. Kan bruges som trailer båd. Vogn kan tilkøbes. Tlf. 51174009

Thyholm·10. nov. 2023

AWI 23, AWI23

AWI 23, AWI23

160.000 kr.

Glasfiberskrog, bredde 2,45 m, Særdeles velholdt danskbygget Awi 23. Velegnet til hyggeture, fiskeri og jagt, kun tre ejere. Samme gode skrog som en Langø 23. Glimrende sejlegenskaber, også i høj sø. Stort agterdæk med skridsikkert underlag, 2-3 siddepladser og 220v-stik til landstrøm, luger til motor og dam samt sekundært ror og fartregulering. Cockpit med dør: Plads til én siddende person i BB-side, som med et snuptag kan omdannes til et lille bord med gasprimus - ekstra sæde til montering i SB-side medfølger. I SB-side styrepult med elektronisk kommunikations- og navigationsudstyr. Fremme i båden kahyt med vinduer og ovenluge, soveplads til 2-3 personer, regulerbart bord og overskabe samt stuvningsplads under sæderne, udgangsstik til opladning af medfølgende håndstøvsuger, mobil og lign. Rummet ventileres af solcelledrevet ventilator. Seneste vedligeholdelse: Udskiftning af samtlige el-ledninger og søbatterier, og motor serviceret for 1 måned siden af aut. bådinstallatør. Alt træværk er malet, olje- el. lakbehandlet samt bundmalet forår 2023. • Batterier, to stk. • Intelligent batterilader • Hovedafbryder til batteri • Udstyr • Gulvtæppe i cockpit • Fendere • Anker • Gaskomfur i styrehus med gasflasken under sædet ude agter • VHF radio • Plotter • Radar • Søgeprojektør • Skibslys • Højttalere • Vinduesvisker • Inde og ude - ratstyring af kurs samt fartregulator Båden ligger i vandet og kan beses efter aftale - ring til 28375172 for at aftale nærmere. familiebåd, fiskebåd, fiskebåde, fiskeskib, fiskeskibe, fisketur, fisketure, fiskesejlads, fiskesejladser, hyggetur, hyggeture, hyggesejlads, hyggesejladser, jagttur, jagtture, jagtsejlads, jagtsejladser, lystjagt, lystjagter, lystyacht, lystyachter, lysttur, lystture, lystsejlads, lystsejlads

Vordingborg·9. nov. 2023

Side:
af 2