Galleri annoncer
Princess 360 FLY. (NY Pris)

Princess 360 FLY. (NY Pris)

795.000 kr.

Princess 360 År 1995 Danmarks nok flotteste og mest velholdte Princess 360. God båd sejler godt og med god plads til hele familien. Teakdæk,Teak i cockpit, på flybrigde og på badeplatform. 2xVolvo Penta KAMD300a med Edc motorstyring. Faste Aksler / Skruer. Brændstof tank 800 Ltr. Motortimer 1352. Bow og agtertruster med fjernbetjening. El ankerspil. Garmin GPS map 5008Touch skærm og på flybridge Garmin GPS map4008. Garmin Rader. Autohelm Log,Lod og autopilot i salong og på Flybridge. VHF-radio med DSC. Webasto 5500 varme. Stor varmvandsbeholder med termostat. Køleskab M lille fryser. El toilet og bruser. Holdingtank. Bruser på agterdæk med varmt/koldt vand. Zodiac redningsflåde,6 Pers. 24" Tv M Dvd. Fender samt div.ting. Lige sø sat klar til ny sæson.

Strandby·i dag·

Arimar Top-Line 320

Arimar Top-Line 320

32.500 kr.

Fint lille sæt. Båden er i god stand fra 2010. Sejler rigtig godt og planer hurtigt. Sædet ved styrepult kan vendes. Monteret ekstra sæde foran styrepult. Godkendt til 5 pers. Holder tæt Tohatsu 18 4 takt (Mercury) Med elstart og snorstart i god stand. Nyserviceret. Nemt at håndtere. Perfekt som tenderbåd eller vandsjov osv. 500 kg indregistreret Brenderup medfølger med nyt spil. Kan evt. købes uden trailer Byttes gerne med bil eller atv/utv Sælges privat

Hundslund·ons.·Hansen_Marine

Fremhævet
Nordkapp Noblesse 720

Nordkapp Noblesse 720

689.900 kr.

Ny daycruiser fra Nordkapp Boats! Dette er daycruiseren der tager pusten fra dig! Den har lækre moderne linjer og et rigtig sporty udseende. I kabinen er der gjort god plads til 2 sovepladser i fuld længde. En genial løsning hvor ryggen på stævnens solseng også fungere som kabineluge, gør at kabinen kommer til at synes stor. Der er god stuveplads under siddepulten og kabinen har flere smarte opbevaringsrum til telefon, bøger og blade. Vinduerne er udstyret med tilhørende gardiner, som der knappes på når du skal i køjen – der er selvfølgelig også mulighed fra at tilkøbe et elektrisk toilet med holdingtank. I cockpittet finder du et lille pantry med kogeblus, håndvask og ferskvandsametur. Der er selvfølgelig også rigtig gode opbevarings-muligheder i bænken på bagbord, side om side med et skuffekøleskab, der kan holde drikkevarerne kolde. Fra kaptajnstolen er der et fint overblik, hvilket giver fuld kontrol over sejlads, såvel som når der skal ligges til – en lækker, fleksibel og solid kaptajnstol sørger for komforten. Længere bagud finder du en rigtig lækker og rummelig U-salon, der ligger op til en masser af hyggesnakke for hele familien. Nyheden som også kendetegner lillebroren Noblesse 660, er at hele cockpittet er sænket en anelse, hvilket gør at alle i båden sætter godt beskyttet bag den store vindskærm. Dette giver også et højt fribord, hvilket er med til at højne sikkerheden ombord. Hele cockpittet er fylde med smarte og brugervenlige løsning, bl.a. har fendere sin egne plads bag sæderne i saloonen. Agterbænkens midterste pude kan let vippes op, så man ubesværet kan komme på -eller fra borde – samme system findes på båd styr -og bagbordside. Med et enkelt greb kan man let lave salonen om til en solseng, hvor der er plads til flere personer. Helt agter finder du en stor badeplatform, der er udvidet sammenlignet med tidligere modeller – her er der endda fundet plads til to siddepladser og en badestige, der er let tilgængelig også fra vandet. Man kan ikke beskrive af denne båd, uden også at nævne skroget. At Noblesse 720 er sødygtig og komfortabel er jo en selvfølge, for både af denne kaliber, men at dette skrog tager bølgerne på en helt fantastisk måde og er helt stabil i de høje hastigheder ikke at forglemme. Bemærk at båden kan være vist med ekstraudstyr. Med andre ord – dette er båden du aldrig bliver træt af at sejle! Denne Noblesse 720 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Askeladden 14-2210

Askeladden 14-2210

35.000 kr.

Den populære Askeladden 14-2210 er solgt i over 33.000 eksemplarer - det siger næsten alt! Fritidsjollen du kan stole på opfylder de flestes forventninger. God fart med lille motor og særdeles brugsvenlig egenskaber. Kvaliteten står ikke til diskussion - den er bare helt i top. Fx er båden udstyret med faststøbte punkteringsfrie flydeelementer som holder den flydende med motor, passagerer og fuld last - selv om den er fyldt med vand. Med en velkørende Yamaha 4-takts 15hk motor bliver du fornuftigt sejlende for en rimelig investering. Vi yder 12 mdr. reklamationsret på sættet.

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Ryds 19 Camping

Ryds 19 Camping

89.000 kr.

Klassisk Svensk hardtop båd! En båd som kan opfylde de flestes behov for sejlads i de indre Danske farvande, den er let planende, rummelig og stabil, har en smart indretning med mulighed for at anrette køje/solseng agter og der er mulighed for 4 køjepladser. Lille klapbord agter hvor måltiderne kan indtages ved, ja, der er mange anvendelsesmuligheder med denne klassiske båd. Du bliver ekstra godt sejlende med den næsten nye Yamaha 60hk 4-takter med powertrim og elstart, et klik på nøglen og motoren summer. Båden sælges med trailer som skal synes ved ejerskifte.

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser  - 2X300 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser - 2X300 HK Yamaha/Udstyr

1.599.900 kr.

MERRY FISHER 1095 Cruiser 2019 - loaded med udstyr! Spar over 500.000 kr. i forhold til en ny! - Anvisningssalg sælges for kunde - Drømmer du om et liv på havet, fyldt med gode sommer timer og nye bekendtskaber. Ombord på denne flotte og yderst luksuriøse Weekend Cruiser fra Jeanneau, kan du skabe minder for livet. Minder som du kan skabe med din familie, venner og bekendte. MERRY FISHER 1095 er det perfekte valg til dig som ønsker en lille yacht. Fordelt på 11 meter får du hele 3 kahytter, som rummer overnatning til 6 gæster, et badeværelse med toilet og bad som har varmtvandsystem, samt et kæmpe fællesareal i salonen. I salonen er tre af hovedelementerne for weekendturen - Kaptajnstolen, sofagruppen og køkkenet. Lidt for alle, så at sige. Cruiser versionen har en af de mest hyggelige og behagelige saloner at opholde sig i. Lysindfaldet er betagende og vinduespartierne byder på et godt udsyn. Skabt til det afslappende havnemiljø, hvor du formår at være en del af omgivelserne, selv når du er indenfor. Når aftenen nærmer sig og solen så småt går ned, kan du tænde for al ambiente belysningen ombord. Her får du lyst hele salonen, kahytter, badeværelse m.m. op. Gennemført luksus... Sejlads har aldrig før været en så stor fornøjelse - og med så meget luksus ombord! MERRY FISHER 1095 Cruiser har alle kvaliteterne fra søsterbåden MERRY FISHER 1095, bla. interiørvalget, den store lyse kabinefornemmelse, de moderne linjer i cockpittet, de mange indretnings-muligheder og ikke mindst skroget der trods sin størrelse, er lavet til high performance præstationer og manøvrering på vandet, er nogle af fordelene ved komfortniveauet på MERRY FISHER linjen. Udstyrslisten er lang... Der er brugt mange penge og timer på at skabe det perfekte sommerhus på vandet til den kræsne ejer, som elsker kvalitet og anvendelighed. Denne lille yacht er drevet af 2x 300 HK Yamaha maskiner, som i fremadgående sejlads planer nemt, og kan sejle op mod 37 knob! Båden ligger i vandet og kan besigtiges efter aftale med salgspersonalet. Du kan blive den næste ejer af denne flotte Jeanneau Merry Fisher 1095 allerede i dag! Tilkøb af havnestativ til båden kan tilkøbes for 15.000 kr.

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

345.000 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Ekstra ordinær forårskampagne! Bestil nu og få en gratis Garmin 72SV Echomap m/transducer Båden er fabriksny og monteres med en brugt Yamaha F150 DETL. Motoren har sejlet 115 timer. Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye farver Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Bemærk: Arkiv billeder Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Denne båd kan blive din fra 3454,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Daycruiser Bayliner 2355

Daycruiser Bayliner 2355

119.500 kr.

Har sådan en lille jolle som vi gerne vil sælge eller bytte med en anden båd. Evt noget mindre 19-21fod Gerne champion Vores har ikke sejlet fra 2017-2021, der har den stået i lade indtil vi købte den. I den tid er der bygget el-Anker og ankerpladtform og Bowpropel med eget batteri i stævnen. Alt el er blevet set efterset i 2021. Nye batterier medbluetooth overvågning, og 2 nye lader med Bluetooth overvågning Varmluftsfyr på diesel Koldvandstank Forberedt til varmvandstank Nye slanger til tanke Nye manuel pumpe på toilet(fra toilet til tank)og ny elpumpe til toilet(fra tank og ud) Hydraulisk flaps. Undervandslys Badestige Lille køkken med køleskab og oliekomfur. Motor 4,3LX V6 benzin med alpha 2 drev. Der har den fået stort eftersyn på motor med alle væsker og tænding og remme. Gimballleje- bælg- pakninger-machetter osv udskiftet. Alle sink skiftet Der medfølger ferskvandskøling så vi ikke nået inden sæsonen startede. Timetæller står på 471. Ny staferinger på siden. Der er gps-radio med 4 højttalere og Bluetooth. 2 -3 sovepladser i stævn og 2-3 soverlpadser i stikkøje. Den er faktisk rigtig pæn i kahytten-toilet køkken osv. Båden ligger pt i Fredericia klar til sæsonen. Der er booket tid til ny kaleche i maj, men så stiger den også i pris

Fredericia·29. maj.·

Motorbåd Avanti 31

Motorbåd Avanti 31

85.000 kr.

Prisen er nu nedsat til 85.000 kr fra tidligere 110.000 kr! Grunden til dette er at kalechen tog skade i den sidste storm og vi er blevet frarådet at få den repareret, fordi den er blevet for tynd i stoffet, så der skal en ny til! Køber får nu mulighed for at vi giver et stort nedslag i prisen og få fri mulighed til at vælge farve og materiale. Avanti 31 sælges for min far Årgang ukendt Båden blev næsten skilt ad sidste år og alt træ blev slebet ned og givet ny skibslak fra Agger Skibsværft. Der er ekkolod og ældre kortplotter I samme omgang kom der ny elektronik i bowthrusteren, da denne begyndte med en træls periodisk fejl. Følgende blev også lavet * Nye højttalere i kabine og cockpit (spiller virkeligt godt) * Alt det hvide på båden blev malet med Hempel maling * alle lanterner blev lavet, og enkelte udskiftet til nye * Toilet blev udskiftet til nyt for 2 år siden * Kabinelamper blev alle udskiftet * Maskinrum nymalet * Nyt start og forbrugs batteri * Ny automatisk lænsepumpe i maskinrum Ellers virker det hele ombord. Motoren er en V8 Diesel Detroit, timetal er ukendt men motoren kører rigtigt fint og springer lige i gang. Der er lige blevet skiftet olie og oliefilter samt nye brændstof filtre over alt. Kølervæsken er også blevet udskiftet da søvandspumpen fik ny impeller vi udskiftede også kileremmen i samme ombæring. Topfart er cirka 18 knob. Eneste minus er at stopspolen er defekt, så man lige skal løfte en lille plade og stoppe motoren manuelt. Det er selvfølgelig lidt træls men vi har sejlet hele sommeren med det. Meget manøvredygtig da der er jet drev på båden. Denne havde vi adskilt sidste år og renset skruen på den. Der medfølger en bådvogn som er blevet modificeret til at passe til båden. Båden trænger til nye hynder ombord da dem der er der har dårlig pasform og betræk. De er nye fra da min far købte båden, for 3 år siden men de passer ikke så godt da ham der har målt op, ikke har gjort sit arbejde godt nok.

Thisted·1. maj.

Hyggeligt indrettet motorbåd

Hyggeligt indrettet motorbåd

40.000 kr.

velholdt, hyggeligt indrettet motorbåd. God som sommerhytte på vandet og nem at vedligeholde. Motoren er lige blevet repareret, er i god stand og sejler rigtig fint. Båden er af træ belagt med glasfiber og er meget nem og billig at vedligeholde. Soveplads til to, lille køkken og toilet samt "stue". Ude-areal som kan tildækkes med medfølgende kaleche. Taget kan også bruges til at sidde og sole på. Jeg er meget glad for båden og sælges kun fordi jeg ikke længere får den brugt og ikke længere har råd til at have den liggende. Båden ligger i Bådeklubben Sjællandsbroen i Sydhavnen. Bådplads medfølger ikke, men båden kan blive liggende på pladsen indtil d 31/12, så der er tid til at finde en anden bådplads. skriv en besked hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

København NV·25. dec. 2022

Motorbåd

Motorbåd

95.000 kr.

Chris craft comander udbydes til salg Det er med stor sorg at jeg skal af med denne fine båd. Jeg og konen har primært brugt den som sommerhus Indretningen er god så båden ikke virker lille og kompakt. Et dejligt agterdæk så man kan side flere stykker og grille Flybridge kan lukkes af så man kan sidde i fred og ro for regn hvis man skulle sejle i det Indendørs finder man køkken. Toilet/bad. Siddegruppe. Stor dobbeltseng i stævnen. Køleskab. Fryser. 2 klædeskabe mm. Båden kan tilkobles vand så der er ubegrænset vand i hanerne. Samt skyllehaner på dækket Ring/skriv for flere oplysninger Flybridge 2xv8 motor Sælges da vi har købt en gård

Næstved·8. dec. 2022

Bayliner 2855

Bayliner 2855

320.000 kr.

Flot, velholdt og stabil båd som sejler perfekt. Har i år 2022 gennemgået større renovering af motor for 108.000 kr. (kvitteringer haves) Udover dette er motoren plejet og passet, hvilket gør den yderst stabil. Ydermere har hynder fået nyt betræk. Kahytten indeholder et lille køkken med gas/el blus, vask, mikroovn og køleskab. 24 t TV. (Som ikke er sat op) Hyggelig spise plads, og rum med dobbelt madras. Badeværelse med toilet, vask og brus. Med båden følger der nyt ekkolod og landkabel. Det medfølger også en 3 personers gummi/rednings båd. Et pragteksemplar af sin slags som skal ses og prøves.

Mesinge·4. dec. 2022