Galleri annoncer
Ørnvik 635 WA Commander

Ørnvik 635 WA Commander

119.001 kr.

Quiksilver 635 Walkaround Commander med 150 hk Mercury Verado (1200 timer) og trailer. Alt er fra 2006. Nyt landstrøm og C-Tek marine lader. 2 batterier. Gas/gear er elektrisk (ingen kabler). Tomgang kan justeres fra smartcraft instrument. Bord kan også sættes op i kahyt. Fenderlisten har en skade (ses på billede 1 og 2 og det sidste). Men herudover er hele sættet i fin stand. Ganske få hakker/slagmærker i gelcote. Er en trailerbåd så ikke bundmalet. Traileren er med elspil og er synet i april 2023, skal ikke synes ved ejerskifte. Traileren har fastmonteret batteri og lader.

Vester Skerninge·i dag·

Luna 19 motorbåd

Luna 19 motorbåd

24.000 kr.

Luna 19, Motorbåd, årg. 1977, hk 18, Volvo Penta motor 2002 serie. Hjemhavn: Haderslev Fjord. Fin Luna 19 med stærk Volvo Penta dieselmotor. Båden er oplagt til hygge samt muligheder for fisketure. God plads rundt i båden, og der er mulighed for overnatning for 2 personer i kabinen. Cockpittet kan dækkes helt af med kaleche, og det giver muligheder for at forlænge sæsonens sejlture. En rigtig hyggelig båd, som er stabil og sikker at komme rundt på. Båden står i en lade om vinteren. Der medfølger GPS, ekkolod og bådvogn med nye dæk.

Haderslev·i dag

Finnmaster S5 m/ Yamaha F100

Finnmaster S5 m/ Yamaha F100

199.900 kr.

Finnmaster S5 - loaded med udstyr Anvisningssag - sælges for kunde. SPAR over kr. 132.000,- ift til en ny Den store styrepult beskytter dine passagerer, når I sejler ud på nye eventyr på havet. Og takket være Smart Design-konceptet er der masser af stuverum og opbevaringsplads. Der er også placeret trapper rundt om i båden for at gøre det nemmere, når hele familien skal træde ombord. Sikkerhed og komfort prioriteres højt i Finnmaster S5 Fælles for modellerne i S-serien, er at de giver dig en fleksibel og alsidig båd, der altid er klar til eventyr på havet. Båden er perfekt til transport men også et fantastisk værktøj til spontane fisketure eller til en dag på vandet med picnickurv og afslapning i fokus. S-modellerne er fyldt med Smarte Design-løsninger, der forenkler livet til søs. Modellerne er eksempelvis udstyret med praktiske stiger, der gør det nemt og sikkert at komme ombord for både børn og ældre. Desuden kan puderne forblive på plads, når du åbner lugerne til stuverummene, hvilket gør det betydeligt nemmere, når du hurtigt skal stuve noget af vejen eller bare ønsker at tage et tæppe, før solen går ned under horisonten. Finnmaster er indbegrebet af sublime sejlegenskaber, hvilket grunder i skrogets opbygning der er meget stift. Komforten ombord er altid høj, for Finnmaster bruger kun de bedste materialer uanset om det drejer sig om rustfri hængsler eller hyndematerialer. Med en Finnmaster kan du trygt tage på vandet - uanset hvad vejrudsigten siger. Båden her fremstår faktisk som ny og er i øvrigt udstyret med en fuld aflukkelig kalecheløsning, der gør sejlads selv i regnvejr, til en leg... Der er desuden en fin 7 tommer Garmin kortplotter og Fusion FM og streaming anlæg med 2 højtalere. Der kan tilkøbes en passende let brugt Brenderup 1300 kg SRX trailer fra 2021 for kun kr. 15000,- denne sælges ikke separat - du skal selv omregistrere denne.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Campion 165 CD Cortes

Campion 165 CD Cortes

59.000 kr.

Ideal sportsbåd for økonomisk familie sjov og hygge på vandet! En velbevaret sportsbåd fra det Canadiske Campion værft som har bygget både i meget høj kvalitet, bemærk fx vindspejlsrammen den er som ny. Cockpit er renoveret med teak dørk, stole, soldæk og skabe og skuffer agter formentlig i 2007 hvor der blev lagt ny motor i båden. Du får en praktisk og nem båd at håndtere til en overkommelig pris ved køb af denne båd og så er der oven i købet en fin Brenderup trailer med.

Svendborg·i dag·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Wellcraft 192 ferskv.køl.

Wellcraft 192 ferskv.køl.

60.000 kr.

Nedsat. Super fin Wellcraft, som passes og plejes. Den sejler lige som den skal og bliver løbende vedligeholdt, med kun 430 driftstimer på den bundsolide Volvo Penta AQ171C - Ferskvandskølet, det eneste rigtige i forhold til vedligeholdelse. Plads til 6 personer, samt overnatning til 2 i kahytten. Sæder i cockpit kan omdannes til senge. Står indenfor i hal om vinteren. Senest vedligehold på motor ny vandpumpe, nyt batteri, ny termostat, olieskift (inkl. filter) + olieskift på drev, impeller og pakning, tændrør og kabler udskiftet. Bundmalet og drevet malet ligeledes. Stort Garmi navigation med ekkolod. Moter er tilsvarende B251 DOHC - som sidder i en række Volvo bilmodeller 960, m.fl - volume er 2,5l og bundsolid, samt billig i evt. reservedele skulle det blive nødvendig. Dele til bil er billigere end båd :-) Masser af kraft til at trække diverse på krogen, maks fart ca. 42 knob, og god brændstoføkonomi. Den er 2,25 m bred så den er nem i havn og på trailer. Står i hal om vinteren, er kommet i vandet 26 april. Trailer - indregisteret og synet uden bemærkninger, kan medfølge for 10.000kr.

Dragør·i går·

Fiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd - 100 HK, Trailer - sensommer PRISFiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd

Fiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd - 100 HK, Trailer - sensommer PRISFiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd

129.000 kr.

Fiske båd, Aktiv båd, Vandski båd, Turbåd – en båd der kan det hele. Udstyret med 100 HK Honda og Landevejstrailer 1500 kg. 19 fods Jofa jolle har lagt skrog til denne Fiske båd som er bygget efter ejers erfaringer og ønske til brug for aktivt fiskeri med Downriggere m.m. Overbygning blev afmonteret for bedre ståplads i front til pirkefiskeri m.m. Nu sælges Fiske båd sættet bestående af 19 fods Jolle med motor og Landevejstrailer. Båden er indrettet med Lukket rum i front, fin trækasse på dørk til udstyr, Styreplads i SB-side og Plads i BB-side. Agter er der aflukkede rum. En båd der har vist at den har gode og sikre sejlegenskaber. Desværre er båden ikke blevet brugt så meget på grund af køb af anden båd – derfor sælges båden. Båden står på trailer i Hal og kan besigtiges efter aftale. Motor: Honda 100 HK – 4 takt – BF100A, årgang 2020, drift timer 34. Instrumenter: Garmin VHF, Fusion Radio, Hydraulisk styring. Udstyr: Anker, Targabøjle med lanterne og stangholdere, 2 stk Downrigger. Trailer: Variant Ocean 1500 / 1100 med EL-spil PS! Garmin GPS 7410 med ekkolod kan medkøbes for DKK 10.000. Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Kalvehave·i går·CP Bådformidling

Campion 542 Explorer

Campion 542 Explorer

129.000 kr.

Trolling og turbår i super stand! Den populære model 542 med stor åbning til kabinen og det velsejlende skrogkonstruktion.  Båden er grundig og professionelt gennemreneveret fra a-z. Kabinen  er ryddet for hynder og ændret til et godt stuverum, der er monteret oliefyr, trim taps, og specialbygget Hart Top med kalece og dropdown presenning som kan danne læ i "Doghouse" og man kan tænde oliefyr og holde varmen hvis der bliver behov for det. Spulepumpe i cockpit, hydraulik styring, kraftig rustfri stål søgelænder, hævet og super forstærket agterspejl, 10 stk. stangholder på hardtop tag, og fornem projektør på taget. Nyere motor 4-takt EFI 115hk Mercury årgang 2017 kun kørt 345 timer i fin stand, alt dette og mere med til prisen. Kanontilbud til trollingfiskeren og hans familie!

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Drago 540 Sunday

Drago 540 Sunday

85.000 kr.

Drago, Kabinebåd, årg. 2005, 18 fod, 2 sovepladser, 90 hk , Tohatsu, benzin, motorårgang: 2006, ferskvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,08, Kg 550, Super fin båd, en lille rengøring og en gang bundmaling så er man godt på vandet. Batterier skal lige lades op. Der medfølger en Garmin GPSmap 520s, 2 stk fiskestang holder, lidt fortøjning samt nogle fendere. Bådtrailer kan medfølge påløbsbremse er dog defekt. 85.000kr eller kom med seriøst bud.

Randers NV·tir.

Nordkapp Coupe 905 - 2 X 200 HK Yamaha/Udstyr

Nordkapp Coupe 905 - 2 X 200 HK Yamaha/Udstyr

1.529.900 kr.

Flagskip fra Nordkapp - Gran Coupe 905 Highline Netop nedsat ifbm. vores kampagne SPAR 40.000,- Hvís du ikke kan nøjes Gran Coupe 905 er den første båd fra Nordkapp med tag på. Konceptet er allerede kendt, men Nordkapp vil være sikre på at der ikke mangler noget af det du drømmer om skulle være i denne type båd. Efter flere års udvikling er resultatet blevet en sporty helårs familie-coupe, der skiller sig ud uanset hvor du kommer frem! Funktionaliteten er i top – I modsætning til basis modellen der har to tagluger, har denne Highline model elektrisk skydetag, som trækker sommeren ind i kabinen. Båden har to skydedøre – ene på Styrbords side ved kaptajnstolen og den anden imod agterdækket. Med agter skydedør stående åben, knyttes kabinens plads sammen med pladsen på agterdækket, hvilket gør det er muligt at socialisere med alle ombord. Har du bestilt båden med kaleche og varmeanlæg, kan du i al slags vejr bruge agterdækket som tillæg til kabinen. De brede gange – Der er på begge sider af kabinen fin passage fra agter og ud på fordækket, hvor du også finder en stor indbygget solseng. Uanset hvor du befinder dig ombord, kan du føle dig fri – og ikke mindst sikker, pga. det høje fribord, solide søgelænder og de mange håndtag ombord. Kabinen - I kabinen finder du en rummelig siddegruppe med bord og plads til seks personer – her kan man desuden omdanne sofaen til en ekstra soveplads. Længere fremme på bagbord side - under passagersædet - finder du pantryet, der består af en stor rund vask, vandhane og et kogeblus, der kan slås op. På modsatte styrbord side – under kaptajnstolen – finder du bådens køleskab, der er på hele 49 liter og med to skuffer. Kaptajnpladsen – er svær at beskrive kun med ord – her er det tydelig at Nordkapp har sat fokus på ergonomien, for at udvikle en plads, hvor kaptajnen har de bedste betingelser for problemfri sejlads. Der er plads i instrumenthuset, til at man kan montere hele to plottere/skærme, for at få tilgang til alle nødvendige informationer om motor og navigation. Går du ned i kahytten finder du på bagbord side, en enkeltkøje efterfulgt af en stor og komfortabel V-køje i stævnen, hvilket sammen med et komplet toilet med holdningtank i styrbords side, er med til at gøre Gran Coupe 905, til den perfekte langturs og overnatnings båd. Denne båd er bygget med fokus på kvalitet og du får hurtig fornemmelsen af, at være ombord på en stor og solid premiumbåd, der i øvrigt også er godt isoleret imod skrog og motorstøj. Denne gran coupe 905, der er godkendt til 8 personer, kan også twin-monteret med 2 stk Yamaha F150XCA med elektronisk gas/gear, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Båden kan også leveres med op til 400hk (2 stk 200 hk) - forhør dig hos en rådgiver! Kontakt os gerne for en attraktiv finansiering.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Yamarin 76 DC

Yamarin 76 DC

399.000 kr.

Med Yamarin sejler du på 1. klasse! En særdeles flot daycruiser - måske den mest eftertragtede Yamarin båd nogensinde. Her er alt hvad du behøver for at få en god oplevelse på vandet med hele familien. Yamarin Day Cruiser både er fritidsbåde af høj kvalitet med stævnkahyt, hvis omhyggelige finish kan ses i både det overordnede look og detaljerne. Yamarin Day Cruiser er et perfekt valg til dagskrydstogter og andre sommerture. Denne båd fremtræder i meget fin stand, har sejlet i ferskvand indtil 2021, motorservice er overholdt og båden har været opbevaret i hal om vinteren. Den har fuld teak aptering både på dæk og i cockpit, flot teakbord hvor sider kan klappes ud, der kan laves solseng/soveplads agter i forbindelse med den store komfortable u-siddegruppe, der er pantry med koge apparat og køleskab, der er dobbelt luksus førersæde med flip op funktion, der er indlagt varme og solcelle element. I kahytten er der overnatningsmulighed for 2 personer og der findes et marine toilet som aldrig har være anvendt. NB! Arkiv billeder anvendt p.t. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=vMTPOkdQKbg

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Sessa 21 Islamorada

Sessa 21 Islamorada

159.800 kr.

Din egen lille Ø som du kan stikke af fra den overfyldte strand med! Moderne design og fine indretningsløsninger kendetegner denne Italienske daycruiser, man bliver helt glad så snart man kommer ombord. Kabine med 2 køjepladser, bord, skab med vask og sø-toilet. Selvlænsende cockpit. 2 elegante drejestole og agter sofa + agter solseng mulig. En flot og velfungerende 115hk 4-takts motor med powertrim klarer let de 35 knob hvis det skulle friste.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 68 DC

Yamarin 68 DC

349.000 kr.

Yamarin 68DC Bringer glæden ved sommeren ind i dit liv! Yamarin 68 Day Cruiser ligger med sine slanke linjer og den velorganiserede, rummelige og selskabelige åbne indretning i toppen af sin klasse. Perfekt til en større familie eller en gruppe venner. Hvad enten det drejer sig om ydelse, håndtering eller selve produktionskvaliteten og specifikationerne er 68 DC uden sidestykke. Hvis du leder efter en båd, der kombinerer fremragende allroundegenskaber med gennemtænkte passagerbekvemmeligheder, så er det værd at se nærmere på netop denne båd. Båden har kun sejlet 352 timer og er i fremragende fin stand. P.T., Arkiv billeder, faktuelle fotos kommer snarest på i stedet for disse. Skarp pris! Se Video her: https://www.youtube.com/watch?v=0uK-6eGpV3Y

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent 535 Classic

Crescent 535 Classic

169.000 kr.

Båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. I stævnen er der ankerbrønd, under hardtop er der hynde som kan ligges i midten for fuld dobbeltkøje, agter i cockpit er der liggeplads til yderligere en person. Denne båd er en en-ejers båd og har været passet efter fore skrifterne, en meget fin båd med fantastisk 4-takts motor lige til at overtage og i sejlklar stand og der indgår en næsten ny Brenderup 181000B trailer årgang 2022 med til prisen. NB! Båden må sejles uden kørekort.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Work 5000 Aluminium boat

Work 5000 Aluminium boat

69.000 kr.

Meget solid og råstærk arbejds- og fritidsbåd. Båden er bygget med ekstra kraftig aluminiumsplader for opnåelse af ekstra stærk konstruktion, og det er også lykkedes særdeles godt, uden den har mistet sine gode søegenskaber. Dørken er selvlænsende, styring er hydraulisk, motor som har kørt forbavsende få timer i betragtning af årgang, trailer med el-spil, ja, du får virkelig meget for pengene, og det er forholdsvis enkelt at få en meget fin båd ud af den, syne trailer og servicere motoren. Båden sælges som den forefindes til særdels attraktiv pris.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion 602b SC Explorer

Campion 602b SC Explorer

375.000 kr.

En hurtig familiebåd i et lækkert design! Strømlignet skrog Explorer 602b SC  har et stærkt og strømlignet skrog. Hele skroget er lavet af 3-dimensionelt vævet glasfiber, der tilmed er kevlarforstærket. Med en 19 graders skrogvinkel, giver det en stærk båd, der sejler rigtigt godt på vandet, når der er bølger. Samtidig er båden stabil under stille sejlads eller når man ligger for anker i vigen. På grund af det skarpe skrog, skærer båden vandet godt. I kraftige sving kan man virkelig mærke G-påvirkningen, og man skal holde godt fast som passager. Styringen er hydraulisk, så det er ingen sag at lave et skarpt drej eller holde kursen skrev bådmagasinet da de testede båden. Båden leveres med ny-serviceret motor som kun har kørt 176 timer i alt. Denne båd er virkelig i meget fin stand, en-ejers båd  alle årlige motor service er overholdt og den har altid stået på trailer efter sejladser. Indretningen er super god, rummelig kahyt med god plads til 2 voksne og et barn, dobbelt skrog med selvlænsende cockpit, familievenlig indretning med mange gode siddepladser, god ringdæksbredde for let adgang til fordæk, moderne look med intregreret dockinglight og ankerbrønd. Perfekt til alsidig anvendelse, sportsfiskeri, cruising, vandsport og hygge ture på vandet, ja, det er bare lykken med sådan en båd. Båden leveres med ny-serviceret motor som KUN har kørt 176 timer i alt!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Nordkapp Coupe 905  - 300 HK Yamaha/Udstyr

Nordkapp Coupe 905 - 300 HK Yamaha/Udstyr

1.449.900 kr.

Flagskip fra Nordkapp - Gran Coupe 905 Highline Netop nedsat ifbm. vores kampagne SPAR 49.900,- Hvís du ikke kan nøjes Gran Coupe 905 er den første båd fra Nordkapp med tag på. Konceptet er allerede kendt, men Nordkapp vil være sikre på at der ikke mangler noget af det du drømmer om skulle være i denne type båd. Efter flere års udvikling er resultatet blevet en sporty helårs familie-coupe, der skiller sig ud uanset hvor du kommer frem! Funktionaliteten er i top – I modsætning til basis modellen der har to tagluger, har denne Highline model elektrisk skydetag, som trækker sommeren ind i kabinen. Båden har to skydedøre – ene på Styrbords side ved kaptajnstolen og den anden imod agterdækket. Med agter skydedør stående åben, knyttes kabinens plads sammen med pladsen på agterdækket, hvilket gør det er muligt at socialisere med alle ombord. Har du bestilt båden med kaleche og varmeanlæg, kan du i al slags vejr bruge agterdækket som tillæg til kabinen. De brede gange – Der er på begge sider af kabinen fin passage fra agter og ud på fordækket, hvor du også finder en stor indbygget solseng. Uanset hvor du befinder dig ombord, kan du føle dig fri – og ikke mindst sikker, pga. det høje fribord, solide søgelænder og de mange håndtag ombord. Kabinen - I kabinen finder du en rummelig siddegruppe med bord og plads til seks personer – her kan man desuden omdanne sofaen til en ekstra soveplads. Længere fremme på bagbord side - under passagersædet - finder du pantryet, der består af en stor rund vask, vandhane og et kogeblus, der kan slås op. På modsatte styrbord side – under kaptajnstolen – finder du bådens køleskab, der er på hele 49 liter og med to skuffer. Kaptajnpladsen – er svær at beskrive kun med ord – her er det tydelig at Nordkapp har sat fokus på ergonomien, for at udvikle en plads, hvor kaptajnen har de bedste betingelser for problemfri sejlads. Der er plads i instrumenthuset, til at man kan montere hele to plottere/skærme, for at få tilgang til alle nødvendige informationer om motor og navigation. Går du ned i kahytten finder du på bagbord side, en enkeltkøje efterfulgt af en stor og komfortabel V-køje i stævnen, hvilket sammen med et komplet toilet med holdning-tank i styrbords side, er med til at gøre Gran Coupe 905, til den perfekte langturs og overnatnings båd. Denne båd er bygget med fokus på kvalitet og du får hurtig fornemmelsen af, at være ombord på en stor og solid premium båd, der i øvrigt også er godt isoleret imod skrog og motorstøj. Denne gran coupe 905 model, der er godkendt til 8 personer, kan også fås twin-monteret med fx. 2 stk Yamaha F150XCA med elektronisk gas/gear, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Båden kan også leveres med op til 400hk (2 stk 200 hk) - forhør dig hos en rådgiver! Kontakt os gerne for en attraktiv finansiering.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Parti Kraft 220 SRE

Parti Kraft 220 SRE

129.000 kr.

Sjov og friske oplevelser på vandet! En rigtig Amerikaner, aluminiums ponton båd til fest og farver. En lækker båd at være ombord på med plads til hele familien + venner placeret på de komfortable siddepladser all over. Sejl en tur op langs kysten og nyd en herlig sommerdag på vandet, tag en badetur fra båden, nyd sol og sommer, træk vandsport, eller tag på fisketur, for slet ikke at tale om picnic tur, det er jo helt oplagt. Båden er i fin stand og den har en nyere 4-takts motor, Yamaha FT50JETL årgang 2017 som kun har kørt ca. 140 timer, den er der absolut meget meget mere i, vi yder gerne 2  års garanti på den. Om vinteren kan båden opbevares på medfølgende specialbygget trailer og du kan lægge den heldækkende presenning over hele fartøjet for vinteren, så den er frisk til brug for næste sommer.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion 682 i SC Explorer

Campion 682 i SC Explorer

265.000 kr.

Den ultimative båd til de helt store udfordringer! En særdeles fin og velholdt daycruiser som også er ideal til lystfiskeri med fiskekasser integreret i den selvlænsende dørk og stort funktionelt cockpit med kaptajns stol og ryg/ryg sæde og siddepladser agter. Sikker og stabil båd selv på det åbne hav. Apex bund for performance. Med Mercuryiser 350 MAG MPI (300hk) Bravo One drev for komfortabel gearskifte og til stor ydelse. Båden planer allerede efter 4 sekunder, laveste fart ved planing er 16 mph, cruisingspeed ved 3500 omdrejninger i minuttet er 32 mph. og maks. fart er ca 47 mph. i følge fabrikkens oplysninger. Båden har kun sejlet 302 timer i alt, der er nye manifoils skiftet på motoren i 2022 og 2 stk. nye Garmin Gps også i 2022, så alt i alt, du får virkelig skiv for alle pengene.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Carisma 715 Tender

Carisma 715 Tender

375.000 kr.

Fantastisk flot og elegant hyggebåd med luksus indretning! En båd for den kræsne sejler som kan befinde sig rigtig godt  tilpas i denne herlige veldisponerede rummelige båd. Den har ekstra højt fribord, luksus hynde arrangement og udstråler virkelig høj kvalitet. Båden hvor der er plads til familie og venner for hygge og sjov. Båden er nem at komme ombord på uanset om du kommer fra land eller efter en badetur. Kom og se de mange detaljer og den fine kvalitet - båden står klar i vores udstillingshal. Du sparer 60.000Kr. ved køb af dette båd sæt!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Nordkapp Coupe 905  - 375 HK Yamaha XTO/Udstyr

Nordkapp Coupe 905 - 375 HK Yamaha XTO/Udstyr

1.599.900 kr.

Flagskip fra Nordkapp - Gran Coupe 905 Highline Hvís du ikke kan nøjes Gran Coupe 905 er den første båd fra Nordkapp med tag på. Konceptet er allerede kendt, men Nordkapp vil være sikre på at der ikke mangler noget af det du drømmer om skulle være i denne type båd. Efter flere års udvikling er resultatet blevet en sporty helårs familie-coupe, der skiller sig ud uanset hvor du kommer frem! Funktionaliteten er i top – I modsætning til basis modellen der har to tagluger, har denne Highline model elektrisk skydetag, som trækker sommeren ind i kabinen. Båden har to skydedøre – ene på Styrbords side ved kaptajnstolen og den anden imod agterdækket. Med agter skydedør stående åben, knyttes kabinens plads sammen med pladsen på agterdækket, hvilket gør det er muligt at socialisere med alle ombord. Har du bestilt båden med kaleche og varmeanlæg, kan du i al slags vejr bruge agterdækket som tillæg til kabinen. De brede gange – Der er på begge sider af kabinen fin passage fra agter og ud på fordækket, hvor du også finder en stor indbygget solseng. Uanset hvor du befinder dig ombord, kan du føle dig fri – og ikke mindst sikker, pga. det høje fribord, solide søgelænder og de mange håndtag ombord. Kabinen - I kabinen finder du en rummelig siddegruppe med bord og plads til seks personer – her kan man desuden omdanne sofaen til en ekstra soveplads. Længere fremme på bagbord side - under passagersædet - finder du pantryet, der består af en stor rund vask, vandhane og et kogeblus, der kan slås op. På modsatte styrbord side – under kaptajnstolen – finder du bådens køleskab, der er på hele 49 liter og med to skuffer. Kaptajnpladsen – er svær at beskrive kun med ord – her er det tydelig at Nordkapp har sat fokus på ergonomien, for at udvikle en plads, hvor kaptajnen har de bedste betingelser for problemfri sejlads. Der er plads i instrumenthuset, til at man kan montere hele to plottere/skærme, for at få tilgang til alle nødvendige informationer om motor og navigation. Går du ned i kahytten finder du på bagbord side, en enkeltkøje efterfulgt af en stor og komfortabel V-køje i stævnen, hvilket sammen med et komplet toilet med holdningtank i styrbords side, er med til at gøre Gran Coupe 905, til den perfekte langturs og overnatnings båd. Denne båd er bygget med fokus på kvalitet og du får hurtig fornemmelsen af, at være ombord på en stor og solid premiumbåd, der i øvrigt også er godt isoleret imod skrog og motorstøj. Denne gran coupe 905 model, der er godkendt til 8 personer, kan også fås twin-monteret med 2 stk Yamaha F150DETX med elektronisk gas/gear, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Båden kan også leveres med op til 400hk (2 stk 200 hk) - forhør dig hos en rådgiver! Kontakt os gerne for en attraktiv finansiering.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Bayliner 185 BR Capri

Bayliner 185 BR Capri

109.500 kr.

Fun In The Sun! Velskabt bådkoncept fra det store bådværft i USA. 185 BR Capri har den komfortable indretning med ryg/ryg sæde arrangement i både styrbord og bagbords side som let kan laves om til 2  solpladser samt 2 siddepladser agter ved motorkassen og ikke at forglemme siddeplads i bov. Der er special lavet ny camping kaleche i 2021, ny Garmin 7" GPS fingertouch skærm, søkort og ekkolodstransduser også fra 2021, så du går ikke ned på komforten. Båden fremtræder i rigtig fin stand klar til endnu en sejlersæson. Vi yder 12 mdr. reklamationsret på båden. Nu nedsat 20.000Kr. et rigtigt Super sommertilbud!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion 595iSC Allante

Campion 595iSC Allante

239.000 kr.

Allante 595iSC er en alsidig runabout designet med komfort i tankerne. Båden har en sportskabine med dobbeltdør, opbevaring og belysning, som er perfekt til afslapning eller omklædning. En svømmeplatform i fuld bredde på agter siden med nedsænkede trin og et tilgængelig skitræk i rustfrit stål til vandsport som gør dig klar til en hel dag med sjov i solen. Båden har yderligere en extended badeplatform som er perfekt hvis der skal bades eller dyrkes vandsport. Gennemgang i midten fra agter og oplukkelig vindspejl foran så man kan komme i land fra begge ender. Båden er i meget fin stand den har kun sejlet 265 timer i alt, motor er klargjort så båden er lige klar til at sejle med. Kontakt os for fremvisning, båden henstår i ekstern lagerhal. NB! Flere af billederne er fra arkiv og fra Campion Marines galleri. Se Campion video her: https://www.youtube.com/watch?v=bo8GmVbjg5w

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Clear Paddleboard inkl. LED lys og taske

Clear Paddleboard inkl. LED lys og taske

13.990 kr.

Paddleboardet er lavet af højkvalitets polycarbonat jomfrumateriale fra Makrolon og Lexan. Det tilbyder et fuldt gennemsigtigt vindue, der hjælper dig med at opdage en helt ny verden under dine fødder. Det klare SUP-bræt giver dig en unik og spændende padleoplevelse, af at gå på vandet, mens du padler. Gummimåtten og fodsnoren holder dig i en sikker og skridsikker tilstand. Et længere bræt med aftagelig finne giver større stabilitet ved skiftende tidevand under udflugter og safari. Boardet er 100 % gennemsigtigt og giver dig mulighed for at opdage en helt ny verden under dine fødder, mens du padler. Dimension: 3,20 m (L) x 0,92 m (B) x 0,14 m (D). Vægt: 26 kg/stk. Vægtkapacitet: 150 kg. Padlefarve: Sort. Antislip måttefarve: Sort. Kantbeskytter: Sort. Aktivitet på vandet, til hele familien.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Nordkapp Coupe 905

Nordkapp Coupe 905

1.129.900 kr.

Flagskip fra Nordkapp Gran Coupe 905 er den første båd fra Nordkapp med tag på. Konceptet er allerede kendt, men Nordkapp vil være sikre på at der ikke mangler noget af det du drømmer om skulle være i denne type båd. Efter flere års udvikling er resultatet blevet en sporty helårs familie-coupe, der skiller sig ud uanset hvor du kommer frem! Funktionaliteten er i top – Basis modellen har to tagluger, men du har også mulighed for at tilkøbe et elektriskskydetag, som trækker sommeren ind i kabinen. Båden har to skydedøre – ene på Styrbords side ved kaptajnstolen og den anden imod agterdækket. Med agter skydedør stående åben, knyttes kabinens plads sammen med pladsen på agterdækket, hvilket gør det er muligt at socialisere med alle ombord. Har du bestilt båden med kaleche og varmeanlæg, kan du i al slags vejr bruge agterdækket som tillæg til kabinen. De brede gange – Der er på begge sider af kabinen fin passage fra agter og ud på fordækket, hvor du også finder en stor indbygget solseng. Uanset hvor du befinder dig ombord, kan du føle dig fri – og ikke mindst sikker, pga. det høje fribord, solide søgelænder og de mange håndtag ombord. Kabinen - I kabinen finder du en rummelig siddegruppe med bord og plads til seks personer – her kan man desuden omdanne sofaen til en ekstra soveplads. Længere fremme på bagbord side - under passagersædet - finder du pantryet, der består af en stor rund vask, vandhane og et kogeblus, der kan slås op. På modsatte styrbord side – under kaptajnstolen – finder du bådens køleskab, der er på hele 49 liter og med to skuffer. Kaptajnpladsen – er svær at beskrive kun med ord – her er det tydelig at Nordkapp har sat fokus på ergonomien, for at udvikle en plads, hvor kaptajnen har de bedste betingelser for problemfri sejlads. Der er plads i instrumenthuset, til at man kan montere hele to plottere/skærme, for at få tilgang til alle nødvendige informationer om motor og navigation. Går du ned i kahytten finder du på bagbord side, en enkeltkøje efterfulgt af en stor og komfortabel V-køje i stævnen, hvilket sammen med et komplet toilet med holdningtank i styrbords side, er med til at gøre Gran Coupe 905, til den perfekte langturs og overnatnings båd. Denne båd er bygget med fokus på kvalitet og du får hurtig fornemmelsen af, at være ombord på en stor og solid premiumbåd, der i øvrigt også er godt isoleret imod skrog og motorstøj. Denne gran coupe 905 model, der er godkendt til 8 personer, kan også fås twin-monteret med 2 stk Yamaha F150DETX med elektronisk gas/gear, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Båden kan også leveres med op til 400hk (2 stk 200 hk) - forhør dig hos en rådgiver! Kontakt os gerne for en attraktiv finansiering.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

MAWELO 570 COMBINATION

MAWELO 570 COMBINATION

92.000 kr.

Mawelo 570 combination, Motorbåd, årg. 2003, 19 fod, 100 hk Yamaha 4 takt. Hvis du er på udkig efter en båd til familien til hyggelige dagsture eller overnatning for 2-3 personer, så er Mawelo combination et godt bud. Den er produceret i Danmark – i Lunderskov – og der er kun produceret ganske få både i dette mærke, og hver enkelt båd er bygget med kærlighed til livet på vandet. Der er kræset for detaljerne, hvilket ses i den smukke teaktræs abtering, den lækre lædersofa og de individuelle sæder til skipper. Der er fine detaljer, et smukt egetræs-bord til at nyde frokosten og meget mere. Der er ingen tvivl om, at denne båd tilbyder lidt mere luksus end mange andre i samme kategori. Nyd solen fra sofaen mens børnene sidder i læ og nyder sejlturen. Eller afmontér hardtoppen inden sejlads, så båden laves om til en bowrider på varme sommerdage. Båden er velegnet til at trække vandski, tube eller andet. Den planer hurtigt pga. skrogets udformning. Alt i alt, giver denne båd mange muligheder for sjov, hyggelig familietid og spændende oplevelser på vandet. Specifikationer; Årgang 2003 19 fod 100 hk 4T Yamaha påhængsmotor Variant bådtrailer årgang 2016. – må trække 1500 kg. Kræver speedbådsbevis Camping kaleche fra 2019 Havne kaleche fra 2020 Garmin GPSmap 421S Vil du vide mere om Mawelo 570, så læs denne artikel fra bådmagasinet; https://www.baadmagasinet.dk/nyheder/produktnyt/motor/2593-mawelo-570-3502

Haderslev·man.

Ny
Båd

Båd

12.000 kr.

Båden sælges da tiden til renovering ikke rigtig er der, jeg har fået at vide det er en coronet. Der ligger 2 stk volvo penta md21a i den, de har været startet op af tidligere ejer, gear og drev ser ok ud... Men det trænger til en kærlig hånd, selve båden ser ok sund ud... Igen den trænger også til en kærlig hånd. Der er en ekstra motor med, den ser ret fin ud +lidt andre reserdele. Lav båden som Du vil.... Hug den op og brug de 3 motoren til andet. Bytter måske til noget andet af værdi eller byd.

Ribe·man.

Ny
Ryds 535 FC

Ryds 535 FC

78.900 kr.

RYDS 535 FC sælges årg. 2000 motor 70 HK Suzuki med power trim 2003 er i meget fin stand motor har lige fået den store service med tandrem se faktura på billede ir-klodser impalaer filter olie alt hvad der hører til hos AUT Suzuki værksted står på en Brenderup trailer som skal om registreres ved handel der er el-spil på trailer kaleche fejler ikke noget og er i pæn stand er lige blevet imprægneret den er selvlænsende der er 25L tank +20Lekstra den er rigtig søstærk en fin at fiske fra evt. på havet står inde når vi ikke bruger den den ligger godt efter bilen man mærker ikke den er med meget stabil der medfølger GARMIN 72 med kort til hele Danmark og Nordeuropa og der er monteret transducer + fender anker fortøjningsreb evt. bytte med motorbåd på 20--27 fod

Tarm·man.·

Jupiter 33

Jupiter 33

325.000 kr.

Jupiter 33 Her får du en klassisk og velsejlende båd med nyere økonomisk Yanmar-motorinstallation (2012). En båd i fin stand, trods dens alder. En båd som byder på ekstremt meget plads med sine store kahytter og cockpit. Se flere billeder og specifikationer på vores hjemmeside. Ved spørgsmål eller ønske om fremvisning kontakt Jesper på tlf. 20772911. Båden sælges som anvisningssalg. Søgeord: Jupiter 33, Jupiter, motorbåd, Protek Marineservice ApS, båd til salg, Yanmar,

Nyborg·man.·ProtekMarineservice

Fremhævet
BAVARIA 32 SPORT

BAVARIA 32 SPORT

745.000 kr.

Bavaria 32 sport 2007 2 X Volvo Penta d3 diesel Sælges Rigtig fin båd med to gode økonomiske motor 2 X d3 190 ny serviceret med Der er lavet nyt nappa i hele cockpit i år samt sol madres ude foran Ny olie Alle filter er skifter Ny impeller 2 ny batterier Komplet tandremskit Dreve er også serviceret og efter set Motoren har sejlet hver 750 timer og sejler 100 procent som de skal Max fart er 32 knob I båden er der Oliefyr Raymarine kort plotter/navigation 2X køleskabe El komfur Elvandvarmer Radio 2X VHF radio Elektronisk toilet 4 faste sovepladser der kan laves 2 ekstra oppe i cockpit Fjernsyn Og meget mere båden kan ses og prøves hvis der er nogen seriøse henvendelser Kan kontaktes i privat besked eller på telefon 26257048

Fredericia·man.·JP trading

Fremhævet
Chris Craft 20 Holiday

Chris Craft 20 Holiday

369.900 kr.

Ægte Liebhaveri - Chris Craft 20 Holiday. ANVISNINGSSALG - SÆLGES FOR KUNDE Hvis du går med en indre drøm om at investere i en ægte unik klassiker, så har du chancen nu. Som noget helt ekstraordinært og enestående har vi takket ja tak, til at sælge denne herlige klassiker for en af vores kunder. Modelåret er 1961 - søsat i 1962/1963 - importeret til Danmark i 2000, hvor den gennemgik en nænsom renovering fra enden til anden - Alt er gennemgået! Der er stakkevis af dokumentation på båden og den er i 2017 blevet vurderet af bådvurdering.dk til kr. 500.000,-. Cockpittet er lækkert og klassisk og har afsæt fra Cadillac, hvilket er tydeligt at se, når du tager plads bag rettet i dette unika. Du er slet ikke i tvivl, for du sidder henslængt, som var den en ægte Cadillac muskelbil. sæderne er lavet i lækkert black alligator materiale samt slangeskind og instrumenterne henleder dig med det samme tilbage i amerikanercruiseren. Gashåndtaget er som alt andet på denne båd elegant designet og ratstammen lang og klassisk. Du sidder sikkert for vinden, bag det oprejste vindspejl der har et fint panoramaspejl placeret i midten. Bag ryglænet har du bådens hjerte - en velkørende muskelmaskine af en MEL 431H V8, der er produceret i samarbejde med Mercury, Edsel og Lincoln med bulderende 275 hk, der sender den velkendte V8 lyd ud igennem bagenden, via udstødningsrørende der ligger over vandlinjen. Maskinen er kæntret en anelse bagud, således der er en lige linje fra maskine og ud til propellen - så undgår man unødige krafttab på drivlinjen. Agter finder du agterbænken, hvor der er plads til 3-4 personer der kan sidde godt. Under forreste og bagerste bænk er der aflægningsplads og i bagbordside har bådshagen sin egen plads - denne er selvfølgelig fremstillet i samme lækre mahogni som resten af båden - der i øvrigt er dobbeltskroget - er fremstillet af. Så hvis du er i markedet efter et UNIKUM, er denne Chris Craft 20 Holiday oplagt som investering og har status som ægte liebhaveri, der egne sig perfekt til tursejlads på søer, i kaneler og kystnært sejlads - eller bare til at have stående fordi den er smuk. Skal denne klassiker med på tur til Gardersøen, har du også mulighed for at tilkøbe en fin indregistreret 3000 kg US trailer, der er tilpasset båden - denne koster kr. 15.000,- - sælges ikke separat. Dette samlerobjekt skal bare opleves i udstillingen

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

345.000 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Ekstra ordinær forårskampagne! Bestil nu og få en gratis Garmin 72SV Echomap m/transducer Båden er fabriksny og monteres med en brugt Yamaha F150 DETL. Motoren har sejlet 115 timer. Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye farver Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Bemærk: Arkiv billeder Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Denne båd kan blive din fra 3454,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Ryds 620 DC - 115 HK Suzuki/Udstyr

Ryds 620 DC - 115 HK Suzuki/Udstyr

134.900 kr.

Ryds 620 DC - kvalitetsbåd i 20 fods størrelsen til fantasi pris. Anvisningssag - sælges for kunde. Superfin Ryds 620 DC fra 2006 sælges her til en superpris. Båden fremstår i ekstremt fin stand ude som inde! Dette er en båd der er meget i stil med Askeladden 605 Explorer og Coaster 600 DC. Båden er udstyret med en smidig Suzuki 115 HK med powertrim og alt kan næsten alt hvad hjertet begærer. Motoren har sejlet omkring 400 timer. Stort rummelig cockpit med cockpit bord, der kan klappes ind til halv størrelse og ikke mindst det nødvendige navigationsudstyr (kortplotter med transducer). I front har man kahytten med plads til 2-3 sovende personer. Stolene kan vendes imod agter sofaen, der ligesom stolene er betrukket i et tidsløst mørkt materiale, der er vand og smudsafvisende. I fribord er der aflægningsplads og under agtersofaen plads til at ligge lidt forskellige, som reb, fendere osv. Perfekt båd til familien der ikke blot ønsker en super familiebåd, men også den optimale båd til vandsport. Den fine 115 HK motor sørger ligeså for at det er muligt at have en superhastighed og samtidig et lavt støjtal. Mulighed for tilkøb af trailer - spørg salgspersonalet. Og kære nye ejer - lad nu være med at vente for længe - En Ryds båd aldrig at lave mærker i fliserne. OBS. Arkivbilleder, aktuelle båd er med en Suzuki motor - nye vil blive snarest. Båden kan besigtiges i Egå efter aftale med salgspersonalet.

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

539.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Kampagne - KUN 1 tilbage til 2024 sæsonen! Som noget helt unikt, har Bluebay konfigureret denne båd med en lang række af de fedeste og mest populære udstyrsoptioner og givet den tilnavnet Bluebay Edition. alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, og dobbelt seng i kahytten. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på inspektionstur til en vindmøllepark. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis noget skal trækkes ombord eller hvis der skal arbejdes med montage arbejde vedsiden af et objekt. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruisefarten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer, så den billigt kan medbringes til forskellige opgaver på tværs af landet. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud til opgaverne. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister der er monteret over alt på denne multianvendelige arbejdshest. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjer eller ligge til et større skib, platform eller offshore vindmølle. Båden kan blive din til overtagelse - så du er sejlklar til 2023 sæson. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug.

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Sting 535 PRO

Sting 535 PRO

89.900 kr.

Den ideelle fiskerbåd til helårs fiskeri! Velkommen ombord på denne solide STING 535 PRO, der er skabt til hardcore fiskeri. Pladsen i cockpittet er fænomenal - her er klassens bedste indretning, med mulighed for at tilkøbe opbevaringskasser, der kan tages i og af, skridsikkert dørk, der er nemt at rengøre og en spul-slange med pistol, der pumper sø- eller hav vand op, så du kan skylle dækket (der er selvlinsende), når du er færdig med at rense fisk - fortæl os hvordan du ønsker båden sammensat! Her er mulighed for at være komme afsted, med op til 8 personer og en masse fiskegrej eller dykkerudstyr ombord. Fra pilotpladsen er der godt udsyn over alle ender af båden og vindskærmen yder fin beskyttelse, imod vind og vejr. Pris inkl en motiveret Yamaha F50FETL kr. 159.900,- En stærk båd skal selvfølgelig transporteres, på en stærk Brenderup 1000 kg trailer til kun kr. 19.245,- inkl. nummerplade og indstilling af trailer. Billederne kan være vist med ekstraudstyr.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 9.0 CC

Jeanneau Cap Camarat 9.0 CC

1.113.000 kr.

DEN NYE CAP CAMARAT 9.0 CC CAP CAMARAT 9.0 CENTER CONSOLE - det nye flagskib i Cap Camarat serien, med plads til 11 personer ombord! CC 9.0 Center Console sammensmelter de bedste egenskaber i en fiskerbåd (med det special-designede skrog fra Michael Peters og muligheden fra at gå fra en motor og op i twin løsning på op til 250 hk pr. stk.). Med komforten man møder i en rigtig familie-cruiser, med et flot high-end design! Med overraskende god og ikke mindst innovativ indretning ombord på denne outbord model, sikre man sig en komfortabel tur med fin mulighed for at tage en enkelt eller to overnatninger ombord. Bemærk båden kan være vist med ekstraudstyr.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 650 Tender

Corsiva 650 Tender

189.900 kr.

Corsiva 650 Tender Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Båd vil man virkelig gerne ses i! Denne båd er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program fra 6 HK og helt op til 60 HK. Båden er karakteristisk ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - se i linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. --Bemærk i øvrigt bådens store integrerede badeplatform agter! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. Rigtig fin solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Max Personer: 6 Kan monteres med alt fra en smidig Yamaha 25 hk og op til 60 hk. Obs. arkiv billeder. Bestil NU og få købsbevis på 8000,- til køb af udstyr eller bundmaling - ombyttes ikke til kontanter!

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

NY SAVER 690 CABIN SPORT 200HK

NY SAVER 690 CABIN SPORT 200HK

639.800 kr.

Skøn italiener fra Saver værftet, 4 sovepladser i 2 kahytter, stort toilet rum med vandskyllende toilet ført til septiktank, håndvask, køkken med vask og køleskab, rigtig fin kahyt, dejligt cockpit med mulighed for at lave stor solseng, gennemgang til cockpit i styrbords side i bag, solhynde på fordækket, fuld laleche, den perfekte ferie båd fra det italienske værft, ring for en uforbindende Saver snak, vi har været Dansk importør i nu 23 år, bestil nu til levering i 2023, enkelte ledige bygge slots tilbage.

Beder·lør.·Baadhuset A/S

Fremhævet
NY FS YACHT 180BR 100HK TOP UDSTYRET

NY FS YACHT 180BR 100HK TOP UDSTYRET

259.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. DESIGNER BOWRIDER - Værs´go DK?s bedst prissatte bowrider på 18 fod, dybt skrog med masser af plads, automatisk lænsepumpe, fuldt hyndesæt, washdown system,batteri omskifter, navigationslys, 12V udtag, batteri, horn, badestige, hæk bruser, ski mast, bimini top, kaleche, bow cover, Blue Tooth stereo, samt mange fine detaljer, den perfekte trailerbåd p.g.a lav vægt, her får du bare rigtig meget båd for pengene i et fejende flot design og flot byggekvalitet, der er nu lande 2 stk. i forskellige farver - ring for en snak om yderligere detaljer, introduktions prisen gælder kun de 2 både vi har på lager lige nu, kig ind til os for at se nærmere på disse dejlige og anderledes designede bowriders, se også den særdeles spændende storesøster 205BR...

Beder·lør.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

377.000 kr.

Her ser du båden der på rekordtid har fået status som en af de mest eftertragtede lystbåde der nemt rummer familiefornøjelser eller fiskeri, eller begge dele samtidig. I Merry Fisher serien er 605 den mindste båd, men dens praktiske finesser og gennemtænkte materialevalg er ikke til at tage fejl af. Du får rigtigt meget båd på 18 fod for pengene, når du vælger en Jeanneau Merry Fisher 605. 605eren er et godt valg hvis du vil sejle på fjorde eller nær kysten, Den stikker kun beskedne 43cm, hvilket betyder at du bekymrings-frit kan gå på endog meget lavt vand. Båden kan leveres med stor solseng til det solelskende folk eller hvad med et komplet trolling-kit til den er ivrige fisker ? Mulighederne er mange. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 605er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA

Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA

423.000 kr.

I udgangspunktet en Walkaround, men alligevel også lidt daycruiser! Ja, denne 6.5 WA kan lidt af det hele, for her er der nemlig tænkt stort, for at få mest muligt ud af pladsen! Cockpittet tilbyder en centerkonsol, med plads til to personer bag vindspejlet og et rigtig fint udsyn for kaptajnen. Herfra er der adgang til en fin lille kahyt, der byder på lille åbent toilet og plads til to personer i sengen. Agter finder du en fin stor sofabænk, med mulighed for at tilstøde et par ekstra pladser, vha flip-up sæderne i begge sider. Dette er med til at sætte et punktum for anvendelighed, da disse flip-up sæder gør at der er masser af plads på dækket, nå ikke sæderne bruges. Ret for finder du i stævnen en solseng, hvor livet og solen kan nydes, med et lille glas et-eller-andet i hånden. Velkommen ombord på denne multianvendelige walkaround fra Jeanneau, der direkte er inspireret af storbroderen CapCamarat WA 7.5 modellen

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Sting 535 PRO - 50 HK Yamaha

Sting 535 PRO - 50 HK Yamaha

159.900 kr.

Den ideelle fiskerbåd til helårs fiskeri! Velkommen ombord på denne solide STING 535 PRO, der er skabt til hardcore fiskeri. Pladsen i cockpittet er fænomenal - her er klassens bedste indretning, med mulighed for opbevaringskasser der kan tages i og af, skridsikkert dørk, der er nemt at rengøre og en spul-slange med pistol, der pumper sø- eller hav vand op, så du kan skylle dækket (der er selvlinsende), når du er færdig med at rense fisk. Her er mulighed for at være komme afsted, med op til 8 personer og en masse fiskegrej eller dykkerudstyr ombord. Fra pilotpladsen er der godt udsyn over alle ender af båden og vindskærmen yder fin beskyttelse, imod vind og vejr. Denne model er leveres bundmalet, med en badestige agter, toplanterne, havnecover til styrpulten og i udgangspunktet en topmotiveret Yamaha F50HETL med Powertrim. Merpris for Yamaha F60FETL er kr. 11.500,- En stærk båd skal selvfølgelig transporteres, på en stærk Brenderup 1000 kg trailer! Obs. prisen er vejlende. Der henvises til vores prisliste.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

NY SILVERYACHT 525 20HK FULDT UDSTYRET

NY SILVERYACHT 525 20HK FULDT UDSTYRET

149.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. Vi får mange både ind i disse dage, senest i går SilverYacht Tender både i markedets flotteste forarbejdnings kvalitet som kun kan vurderes ved selvsyn, vi vover det ene øje på forhånd, kom bl.a. og se model 525 som vi har i flere spændende farvekombinationer og ellers meget flot udstyret, fuld kvalitets kaleche, Bimini Top ligeledes med rustfri stænger, styring, HPL Teakpakke, kraftig badestige, lænsepumpe, luxus diamant quiltede hynder med solsengs modul, el panel, Sisal reb fender, toilet, eneste ekstra mulighed er 25L køleskab hvor alle installationer er forberedt, til en tillægspris på kr. 5.000,- Komplet ready to go med 20hk Suzuki eller Mercury med trim og elstart til kr. 149.800,- Mandag lander der et læs Gentleman?s Launch med bestselleren 600XL, der ud over har vi et pænt udvalg i andre Tenderbåde, fra bl.a Hollandske LifeStyle, billeder i dette opslag er alle af SilverYacht 525, kig ind til os Søndag 10-13 for at se disse fine Tender både..

Beder·lør.·Baadhuset A/S

Fremhævet
NY GRANDEZZA 34OC PREMIUM YACHT

NY GRANDEZZA 34OC PREMIUM YACHT

2.967.000 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. SE DEN NU I VORES UDSTILLING - Denne exclusive Finske Grandezza 34OC kan fremvises i vandet, en yacht der bare skal ses, føles og mærkes, her er der dømt detaljer og bådebygger arbejde i den absolutte topklasse, er du til en ægte kvalitets motor båd har du nu mulighed for at se den hos os for første gang, standardudstyrslisten er laaaang, der er tænkt på alt, bl.a. kan nævnes: Oliefyr, bovpropel, 16" Garmin navigation, reverse camera, autopilot, Wallas oliebrænderkomfur, kaleche agter, v/k vand, køleskab, brus, solpaneler, teak på platform etc. etc. den har en særdeles fin agterkahyt med masser af plads, kig ind til os for at beskue herlighederne, selvfølgelig uden forbindende, vær medbestemmende om du kunne ønske at bestille en 34OC Båden tilbydes med enkelt eller dobbelt motor installation...

Beder·lør.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Ny Saver 750 Cabin 250HK V8 top udstyr

Ny Saver 750 Cabin 250HK V8 top udstyr

779.800 kr.

SØNDAGS ÅBENT 10-13. BEMÆRK 250HK MERCURY V8 - Virkelig skøn og lækker Italiensk cruiser fra Saver, båden er meget populær, her får du ståhøjde nede, 4 køjer i 2 kahytter, lækkert toiletrum med elektrisk toilet ført til septiktank, håndvask, brus, hækbruser, køleskab, solhynde på fordækket, elektrisk ankerspil, solextention i cockpitet, ekstra platforme teak belagte bag på gangbro rundt om motor ligeledes teak belagt, overskabe rundt i kahytten, LED spots, bovpropel, en virkelig komfortabel cruiser for hele familien til de længere ferie ture, en båd der skal ses og opleves, kig ind til os for at se den sammen med mange andre fine både, bla.lillesøster 650 Cabin Sport, naturligvis altid uden forbindende. I skrivende stund har vi 4 i ordre hvor der kun er en tilbage, så det er tid nu...

Beder·lør.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Campion Victoria 245 motorbåd

Campion Victoria 245 motorbåd

129.900 kr.

Campion Victoria 245 25 fod Vægt 2.200kg Længde 7.97 Bredde 2.59 Dybdegang 0.7 Topfart ca 30 kn March fart ca 15-20 kn Forbrug ved 8-10 kn ca 8-10l/t Årg 1996 Brænsdstoftank 220l Ferskvandstank 80l Motor: Mercruiser 5.0 V8 Motoren er udskiftet vinteren 23/24 og der er en total nyrenoveret motor i den nu. Denne motor har endnu aldrig rørt saltvand og er helt klargjort til søsætning i år. Drev : Mercruiser Alpha one. rustfristål propel. Drev er nyserviceret med impeller trykprøvning og ny olie nye anoder monteret i 2024 Båden har 4 sovepladser i den hyggelige og rumlige kahyt under dæk. Fin opbevaringsplads, køleskab, toilet, radio med betjening både inde samt fra førerpladsen. Der er 2 borde der kan opstilles både i kahyt og på dækket. Badeplatform med brus og badestige Der er fin kaleche på båden der er gået efter i syninger i 2024 og klar til sæsonstart Der er vhf radio, samt garmin kortplotter Landstrøm med stik flere steder i kahyt og på dæk Led lamper på dæk Bennet automatiske trimflaps Fjernbetjent søgelampe Nyt styrekabel Ny automatisk lensepumpe Ny bundmalet Alt er nyserviceret og lavet helt klar til seasonen 24 Står på trailer der kan medkøbes for 10.000kr

Skals·fre.

Interboat Intender 700

Interboat Intender 700

424.900 kr.

Når du ved hvordan du gerne vil have tingene og vise venner og familie, at du har god smag og sans for kvalitet. Du træder ombord fra bådens agter platform eller ind over enten styr -eller bagbords fribord ned over trinene. I cockpittet møder du et lækkert, åbent og praktisk layout, hvor alt du skal gøre er, at sætte nøglen i tændingen og dreje nøglen. Uanset om du vælger den mindste dieselmaskine i programmet fra Vetus, på bare 16 hk eller den store 75 hk maskine, så kan du være sikker på en lækker og støjsvag motorgang. Det store rat giver dig en rolig, men præcis styring af roret, der er beskyttet af den massive kølskinne, som samtidig beskytter skruen for påsejlinger. Agter sofaen er god bred og giver fin plads til at 3-4 personer kan slænge sig og nyde turen på vandet - ryglænet på agter sofaen er delelig i tre stykker, som du frit kan flytte på, enten for at skabe plads til solbadning på solmadrassen agter eller måske ligge stykket ned, for at skabe en "bolster-seat" funktion for kaptajnen. Du kan vælge at konfigurere denne båd med solseng i stævnen eller alternativt et bord på søjle, hvor frokosten kan nydes. Bliver der dårlig vejr, slår du selvfølgelig bare Sprayhooden op og fortsætter den gode stemning herunder. Foran pilotpulten har du motordækslet, som også fungere som en bordplade med tilhørende kopholdere, som du i øvrigt finder mange af ombord på denne lækre Intender 700. Du vælger helt selv, hvordan du ønsker at båden skal konfigureres - du kan vælge alt fra fenderreb med eller uden tyrkisk knude i stævnen, farven på vandspejlet (udv skrog), dørk materiale og farve, til hynder og farver på hynder - kort sagt - denne båd kan laves 100 procent efter dine ønsker og behov! Velkommen ombord på én af verdens lækreste kvalitets tender! Disse både leveres inkl. testsejlads fra værftet, for at sikre at alt er i orden inden den sendes til Danmark - endnu et kvalitetsstempel. Denne Intender 700 er godkendt til 9 personer.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Interboat Intender 650

Interboat Intender 650

399.900 kr.

Når du ved hvordan du gerne vil have tingene og vise venner og familie, at du har god smag og sans for kvalitet. Du træder ombord fra bådens agter platform eller ind over enten styr -eller bagbords fribord ned over trinene. I cockpittet møder du et lækkert, åbent og praktisk layout, hvor alt du skal gøre er, at sætte nøglen i tændingen og dreje nøglen. Uanset om du vælger den mindste dieselmaskine i programmet fra Vetus, på bare 16 hk eller den store 75 hk maskine, så kan du være sikker på en lækker og støjsvag motorgang. Det store rat giver dig en rolig, men præcis styring af roret, der er beskyttet af den massive kølskinne, som samtidig beskytter skruen for påsejlinger. Agter sofaen er god bred og giver fin plads til at 3-4 personer kan slænge sig og nyde turen på vandet. Du kan vælge at konfigurere denne båd med solseng i stævnen eller alternativt et bord på søjle, hvor frokosten kan nydes. Bliver der dårlig vejr, slår du selvfølgelig bare Sprayhooden op og fortsætter den gode stemning herunder. Foran pilotpulten har du motordækslet, som også fungere som en bordplade med tilhørende kopholdere, som du i øvrigt finder mange af ombord på denne lækre Intender 650. Du vælger helt selv, hvordan du ønsker at båden skal konfigureres - du kan vælge alt fra fenderreb med eller uden tyrkisk knude i stævnen, farven på vandspejlet (udv skrog), dørk materiale og farve, til hynder og farver på hynder - kort sagt - denne båd kan laves 100 procent efter dine ønsker og behov! Velkommen ombord på én af verdens lækreste kvalitets tender! Disse både leveres inkl. testsejlads fra værftet, for at sikre at alt er i orden inden den sendes til Danmark - endnu et kvalitetsstempel.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Scand Baltic 29 Targa

Scand Baltic 29 Targa

825.000 kr.

Motorbåd Scand Baltic 29 ( 32 fod) Norsk kvalitetsbåd. Sidste model som er lavet med targa bøjle og gråt antrasit indtræk i cockpit. Beklædt med træ overalt indvendigt.Indrettet med seperat kabine i for. Køkken med siddepladser i midten af båden. Akterkahyt med dobbelt seng og toilet. Bedste indretning af alle både i sin størrelse. Bov og akterpropel. Alt i udstyr. Oliefyr, stereoanlæg mm. Virkelig i fin stand. Gerne bytte med mindre båd.

Aarup·25. apr.

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha og Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha og Udstyr

477.000 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på inspektionstur til en vindmøllepark. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis noget skal trækkes ombord eller hvis der skal arbejdes med montage arbejde vedsiden af et objekt. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruisefarten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer, så den billigt kan medbringes til forskellige opgaver på tværs af landet. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud til opgaverne. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister der er monteret over alt på denne multianvendelige arbejdshest. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjer eller ligge til et større skib, platform eller offshore vindmølle. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. BEMÆRK AT PRISEN ER OPLYST EX MOMS TIL ERHVERV.

Silkeborg·25. apr.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

629.900 kr.

Jeanneau Merry Fisher 795 s2 - Langturs cruiser, med anvendelighed som ingen andre ! Attraktiv finansiering - se herunder! I den meget rummelige 795er er der masser af designmæssige perler. Tag eksempelvis det vendbare ryglæn der giver ekstra spise-plads til 2 velvoksne, eller muligheden for en fantastisk stor solseng på agterdækket. Hele båden er spækket med lækre løsninger der både øger komforten ombord men naturligvis også din og din families sikkerhed på vandet. Det store lyse styrehus yder læ for vind og vejr, så du altid er sikker på at kunne byde venner og familie på en sejlads uden at der behøves regntøj og halstørklæde. Her findes den store køje-afdeling, regulært toilet og masser af stuveplads. Udvendigt er der også god plads, uanset om man er til kiks og hvidvin, eller til stangfiskeri. Merry Fisher 795 er godkendt til 200hk. Det giver en topfart på 34-35 knob og en behagelig og økonomisk marchfart på 15-17 knob. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser af luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset, til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se de flotte både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. 10 unikke punkter for den nye model Mere rummeligt forskibBruser I toiletLuftdyser til front rudeSove plads / opbevaringsplads I salon bb.Nyt skrog – mere plads, dybere V-skrog, kommer nemmere i planBig size badeplatforme er nu støbt ind i skrog, ligner en integreret delDør i fribordMere opbevaringsplads i cockpitMere powerAgter sofa, nu i fuld længde Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·25. apr.·Bluebay Marine A/S

Master 740

Master 740

159.900 kr.

Sælges velholdt Master 740. Motor, Ferskvandskølet Yanmar 4JH-TE, timetal ukendt da den Ikke er født med timetæller. Udstyr bla bade platform agter. Oliefyr mrk wallas som lige har fået lavet service. koldt og varmt vand. Landstrøm. Garmin kortplotter.Radio. Vhf. Nyt køleskab, El toilet med septitank som både kan tømmes manuelt eller suges. Fin kaleche som lige er gået i gennem her i vinter, hvor den bla har fået alle ruder skiftet. Nyere hynder agter, de er originale i forkahyt, men pæne. Der kan også redes op agter så der kan sove 2 personer. Der er kostet ca 20,000 på Motor service, ny 4 bladet skrue plus Aksel 11 mdr 2021. Topfart ca 10 knob. March 7 knob. Båden har sejlet på Silkeborgsøerne ind til for få år siden. Båden er lige kommet ud af hal. Der kan gives afslag i prisen, hvis man forårs klargøre den selv. Ellers er prisen fast. Båden sælges udelukkende pga anden interesse. Den står pt på bådvogn og den medfølger ikke.

Brenderup Fyn·24. apr.·

Side:
af 2