Galleri annoncer
Lyngholmen - Norsk bygget træskib med mange muligheder - Turbåd, bobåd, forening, vinklub eller noget helt andet?

Lyngholmen - Norsk bygget træskib med mange muligheder - Turbåd, bobåd, forening, vinklub eller noget helt andet?

1.995.000 kr.

Lyngholmen - Norsk Bygget Træskib Vi præsenterer stolt Lyngholmen- et unikt træskib med utallige muligheder. Skibet bruges på nuværende tidspunkt som foreningsskib og til lystsejlads, men dets alsidighed strækker sig langt ud over det. Det kan fungere som en charmerende turbåd eller endda som en komfortabel beboelsesbåd og meget mere. Lyngholmen er blevet kærligt vedligeholdt og opdateret af den nuværende ejer i 2023. En omhyggelig reparation af bådens bund blev udført, og skibet fik et nyt fordæk, agterdæk samt renoveret cockpitrum, køkken og meget mere. Motoren blev repareret, dele af strømsystemet blev udskiftet, og vinduerne blev udskiftet. Indretning - Stort dæk renoveret i 2023. - Rummelig salon med rigelig siddeplads og en bar, der kan rumme 30-35 spisende gæster. - Hyggelig forkahyt med en komfortabel dobbeltseng. - Et nyt og fuldt funktionsdygtigt køkken. - Agterkahyt/salon med en hyggelig siddegruppe og en sovesofa. - Agterkahyt under dæk med to enkeltsenge. - Cockpit/bro med styreplads og nyrenoveret opholdsområde. - Stort agterdæk med komfortable siddegrupper og en markise til skygge. - Rummeligt motorrum samt toiletter- og badefaciliteter. Motoren er en pålidelig Detroit Diesel V12, der er i god stand. Lyngholmen udstråler ægte maritim charme og autenticitet, der er sjældent at finde. Hvis du søger efter noget unikt, er Lyngholmen det perfekte valg. Se også den flotte video af skibet som sælger har fået lavet her: https://youtu.be/8D6KjU68e5E?si=NDHCtQuf9JR5r2Co Skibets beliggenhed er i den grad unik og kan muligvis overtages efter aftale. Det er muligt at bytte med autocamper, båd, hus eller andet. For yderligere information og udstyrsliste, se nedenfor, eller kontakt CP Bådformidling.

Kalvehave·i dag·CP Bådformidling

Glastron GTS 225

Glastron GTS 225

539.900 kr.

GTS 225 er blandt de mest rummelige 22 fods bowridere. Bredden er 254cm og længden inkl. udvidet badeplatform (tilkøb) oppe på er 7,3m. Dermed er der blevet plads til den store U-sofa, som giver mulighed for at hele besætningen kan sidde omkring bordet i cockpittet. Desuden er båden udstyret med luksuriøse og velpolstrede førestole, der naturligvis kan drejes så man også herfra, sidder med om bordet. Forrest findes den rummelige bov, hvor 2 personer nemt kan slænge sig under solen, eller 4 personer kan side og samtale. Udover den enorme rummelighed, byder GTS 225 også på et forfriskende design, der endnu en gang giver konkurrenterne noget at savle over. Særlige detaljer som de retro inspirerede Roadster udtræksknapper eller de elegante og lidt rå instrumenter er værd at lægge mærke til. Standardudstyrs listen er lang, men man har naturligvis rig mulighed for at sætte sit eget tydelige præg, på selv en fabriksny båd i form af eksempelvis interiør farver, skrogfarver, Wakeboard tårn og meget meget mere. Hvis du ikke syntes at 22 fod er nok plads at boltre sig på, så kan du endda tilkøbe en ekstra badeplatform agter, der vil bringe underholdningen op i rystende 24 fod! Under agter solseng finder man en velmotiveret MerCruiser 4,5L med 250 hk, der nemt som ingen ting, får jer og badeudstyr op at plane. Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses tydeligt på skrogets grafik, instrumentpanelets visere og endnu flere dele er i rustfri stål. Glastron er indbegrebet af innovativt design og gode praktiske løsninger. -og sådan har det været siden James Bond sejlede fra skurkene i en Glastron i Live and let die tilbage i 1973.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Glastron GT 245

Glastron GT 245

549.900 kr.

XL Bowrider! Glastron GT 245 er ligesom GT 205 og GT 225 en meget veldesignet sportsbåd, GODKENDT TIL 11 PERSONER. Her er overordentligt god plads overalt på båden, lige fra den store 4 personers bov til det rummelige cockpit med U-sofa og den fleksible solseng / agter lounge. Her er endda et regulært omklædningsrum, hvor man også nemt kan installere et Porta Potti. GT 245 vælges typisk af den pladskrævende familie, der vægter vandsport og højhastigheds cruising højt. Glastrons 2020 line-up har et sporty design, med masser af lækre detaljer, som kun ses i de allermest eksklusive både. Det er tydeligt at se, at en del af inspirationen er hentet i de klassiske amerikanske muscle-cars. Rattet kan tippes og kaptajnstolen føres langt tilbage, for at skabe et mere cruiser lignende setup. Her er desuden tænkt på opbevarings muligheder og løsninger under sæder, lounge og pults. Hele herligheden drives op og plane, af den lækre og kraftfulde MerCruiser 4,5L med imponerende 250 hk. Skal GT 245 tilpasses dine ønsker, er udstyrs-listen lang - alt du skal gøre er blot at bestemme dig... Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere dele i rustfri stål, mm. Glastron er indbegrebet af kvalitet, innovativt design og gode praktiske løsninger. -og sådan har det været siden James Bond sejlede fra skurkene i en Glastron i Live and let die tilbage i 1973.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Galeon 305 HTS

Galeon 305 HTS

1.899.950 kr.

Det sportige ydre på Galeon 305 HTS afslører med det samme at her er en perfekt daycruiser ! Oplev de unikke sejlegenskaber og inviter bare familien med, her er uovertruffet god plads på hele båden. Denne båd når netop at hjemkomme med alt tænkeligt udstyr inden sommerferie - skal det være jeres nye Yacht at holde sommerferien i? 305 HTS har med et dynamisk design sat barren højt, men alle forventninger indfries når man går ombord på denne luksus crusier. Fra den store badeplatform går man ind i den åbne kabine hvor solpladser er rigelige og siddegruppen stor og rummelig. Siddegruppen kan i øvrigt omdannes til en ekstra opredning for 2 personer, således denne båd reelt kan have 6 overnattende gæster på en gang. I den åbne saloon findes også et lille pantry hvor frokosten nemt kan klargøres. Fra kaptajn stolen har man det fulde overblik, og komforten og ikke minds funktionaliteten er enorm. Båden har vinduer næsten overalt, så lysindfaldet giver den rette følelse af at være ude i naturen. Desuden er der det store soltag der giver luft og sol i den forreste del af kabinen. Kahytten er overordentligt velindrettet med 4 regulære sovepladser, et fint te-køkken og et meget stort og komplet badeværelse. Også i kahytten er der mange vinduer og et kæmpestort soltag som giver følelsen af luft og rummelighed. Trænger nogen fra besætningen til sol og lidt frisk luft, kan du fint sende dem ud på solpladsen i fronten af båden. Med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis med solbadning. Denne Galeon er en oplagt Hardtop Daycruiser til vores danske klima og lunefulde somre. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Glastron  GT 185

Glastron GT 185

379.900 kr.

Med Glastron GT185 er du garanteret en god dag på vandet. Det er den perfekte båd til både vandsport og cruising på søen. Grundet mere og mere skrappe krav til forurening, vil de mindste og mellemstore både med indenbordsmotor blive udstyret med den nye 4,5 liters V6 med 200hk istedet for den lille 3,0 liters V4 med kun 135hk Til denne lille GT 185er lyder det måske af meget, med 200hk, men husk på at det er oplagt med en så stor motor, når vandski og wakeboards skal luftes - eller vandes... Båden er godkendt til 7 personer, så der er rig mulighed for hyggestunder med familien eller action-cruising med vennerne. Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses bl.a. på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere dele er i Rustfri stål mm. Glastron er indbegrebet af innovativt design og gode praktiske løsninger. -og sådan har det været siden James Bond sejlede fra skurkene i en Glastron i \\\Live and let die\\\ tilbage i 1973.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Nordkapp Enduro 705

Nordkapp Enduro 705

459.900 kr.

ENDURO 705 Nordkapp bliver ikke fornærmet, hvis nogen skulle komme til at kalde deres nyeste Enduro model for en hybrid. Den dække nemlig over flere behov imellem den typiske vandsportsbåd og storbroderen Enduro 805. Modellen bygger på samme ide som den prisvindende Enduro 605, hvor også sejlegenskaberne er i højsædet. Den seje Enduro 705 er en spændstig vandmaskine, takkevære det 23,5 gr V-formede skrog. Du får en båd med et meget sportslig præg og skroget tager bølgerne på en meget blød og behagelig måde – man får næsten følelsen af at sidde bag rattet i en sports-bil. Gelænderet ret forude er gjort tilstrækkelig bred, for at man let kan komme sikkert til og fra borde, ad trinene man skaber ved at vippe midterste pude op. Man kan selvfølgelig også anvende de små trin, der findes på hver side af agter bænken, hvor puderne også vippes op inden man træder på trinnet – der er i øvrigt også her, man som på Enduro 605 finder det rum, hvor fortøjnings-reb kan ligges. Enduro 705 har en bred styrepult, der beskytter kaptajn og side-passager godt mod vind og vejr. Pulten er placeret således du nemt kan komme forbi på begge sider og inde i konsollen er et lille rum, hvor man udmærket kan montere et lille elektrisk toilet med holdning-tank – dette hjælpe vi naturligvis også gerne med. Foran i pulten er der som på de andre Enduro- modeller, et rum hvor tilkøbte kaleche kan ligge i, når det ikke bruges. Med det smarte kaleche system, tager det ikke mange sekunder at slå kalechen op, hvis vejret ændre sig mens man er ude. Derudover er der i bænken foran styrepulten et stort stuverum, der indeholder delene der gør solsengen, således hele området foran pulten bliver til en stor solseng – genialt! Agter finder man i bænkens ryglæn et regnslag, der nemt rækkes ud, hvilket gør brugen af båden nem og enkelt. Som på alle de andre Nordkapp modeller, er udstyrs-niveauet højt og vi har spækket båden med en hel del af det, fra start af. Alligevel er liste lang – kan bl.a. nævne Garmin plotter, Fusion integreret musik/lydanlæg, gennemført ankerspil, bovpropel og aluminiumsnet som beskytter passagerer på agterbænken imod turbulens, under høj fart. Denne Enduro 705 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 200 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Finnmaster R6

Finnmaster R6

455.000 kr.

Et overflødighedshorn af høj kvalitet og fantastiske sejlegenskaber. Den helt nye Finnmaster R6 er en del af den nye linje. Vi har testet prototypen, og der er tale om en helt ny oplevelse som kaptajn, i en relativt lille båd. Båden gør præcist hvad den bliver bedt om, uanset hvad den bliver udsat for. Båden planer ved 10 knob med 3 mand i - det betyder lavt brændstofforbrug og så godt som lydløs sejlads. Båden har gode adgangsforhold via de lange brede badeplatforme, ind over agterbænkens ryglæn der også fungerer som kalechegarage. Ganske atypisk men, en fantastisk detalje for en bowrider er, at der i R6 komplet camper kaleche. Kalechegaragen er præcis så høj at kalechen ikke bliver våd af det klassiske vakuumsug. I cockpittet er klassens største rundsiddegruppe, der på 4 sekunder kan omdannes til en solseng. I kaptajnstolen føles det som at sidde i en potent racerbil. Man har det fulde overblik i den omfavnende stol, gasarmen placeret på armlænet og så afsted. R6 er som resten af Finnmaster bådene rigtigt godt udstyret som standard båd, men naturligvis kan du opgradere og sammensætte din båd som du ønsker. I boven findes 2 lange bænke og god plads til udstigning eller udspring længst fremme. Boven kan naturligvis, opgraderes med ekstrahynder så man kan lave én stor solseng. Den testede båd havde monteret en Yamaha 200hk og skyder 47knob. Finnmaster er kendt for et afsindigt højt niveau af standardudstyr. Der er ikke mange producenter der har kaleche, Garmin plotter og hydraulisk styring som standard udstyr. Konklusionen for vores testsejlads er at Finnmaster endnu en gang har bygget en luksusbåd med unikke praktiske og funktionelle løsninger og sejlegenskaber vi aldrig før har oplevet. Helt klart 13 på en 10’er skala Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Med Yamaha VMAX SHO VF150XA - 460.000,-

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

377.000 kr.

Her ser du båden der på rekordtid har fået status som en af de mest eftertragtede lystbåde der nemt rummer familiefornøjelser eller fiskeri, eller begge dele samtidig. I Merry Fisher serien er 605 den mindste båd, men dens praktiske finesser og gennemtænkte materialevalg er ikke til at tage fejl af. Du får rigtigt meget båd på 18 fod for pengene, når du vælger en Jeanneau Merry Fisher 605. 605eren er et godt valg hvis du vil sejle på fjorde eller nær kysten, Den stikker kun beskedne 43cm, hvilket betyder at du bekymrings-frit kan gå på endog meget lavt vand. Båden kan leveres med stor solseng til det solelskende folk eller hvad med et komplet trolling-kit til den er ivrige fisker ? Mulighederne er mange. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 605er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Glastron GTS 185

Glastron GTS 185

399.900 kr.

Med Glastron GTS185 er du garanteret en god dag på vandet med masser af potentiel action. Det er den perfekte båd til både vandsport og cruising på søer og på kystnær farvand. Grundet højre og højre krav til forurening, vil de mindste og mellemstore både med indenbordsmotor, være udstyret med den nye 4,5 liters V6 Mercruiser med 200hk, der sikre en optimal brændstoføkonomi, uden at gå på kompromis med kræfterne. Til denne lille GT 185er lyder det måske af meget, med 200hk, men husk på at det er oplagt med en så stor motor, når vandski og wakeboards skal luftes - eller vandes... Båden er godkendt til 7 personer, så der er rig mulighed for hyggestunder med familien eller action-cruising med vennerne. På agterdækkets loungemiljø er der mulighed for at slå rygstykket op, for at lave den perfekte liggekomfort nå der skal slikke sol, eller blot slappes af, imens familien er i vandet - igen en af Glastron bådenes gode løsninger. Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, endnu flere dele er i rustfri stål, mm. Glastron er indbegrebet af innovativt design, høj kvalitet og gode praktiske løsninger. -og sådan har det været siden James Bond sejlede fra skurkene i en Glastron i Live and let die tilbage i 1973.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Glastron GTS 245

Glastron GTS 245

579.900 kr.

Bowrider - EXTRA LARGE ! Glastron GTS 245 er ligesom GTS 205 og GTS 225 en veldesignet sportsbåd, GODKENDT TIL 11 PERSONER. Her er overordentligt god plads overalt på båden, lige fra den store 4 personers bov til det rummelige cockpit med U-sofa og den fleksible solseng / agter lounge. Her er endda et regulært omklædningsrum, hvor man også nemt kan installere et Porta Potti. GTS 245 vælges af typisk af den pladskrævende familie, der vægter vandsport og højhastigheds cruising højt og denne version kommer fra værftet med en MerCruiser 4,5L med 250 hK. Hvis du ikke syntes at 24 fod er nok plads at boltre sig på, så kan du tilkøbe en ekstra badeplatform agter, der vil bringe længden op på massive 26 fod. Glastron kom i 2017 med et nyt line-up, der har et mere sporty design, med masser af lækre detaljer, som normalt kun ses i de allermest eksklusive både. Det er tydeligt at se, at en del af inspirationen er hentet i de klassiske amerikanske muscle-cars. Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses først på skrogets grafik, der er blevet meget mere sporty end GT- serien, instrumentpanelets visere, ved at der er flere dele i rustfri stål , mm. Glastron er indbegrebet af innovativt design og gode praktiske løsninger. -og sådan har det været siden James Bond sejlede fra skurkene i en Glastron i Live and let die tilbage i 1973.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 6.5 CC

Jeanneau Cap Camarat 6.5 CC

413.000 kr.

Jeanneau 6.5 CC Nyeste generation af Cap Camarat-serien er resultatet af Jeanneaus uforlignelige erfaring indenfor Center Console Design. Uden at foretage en dramatisk afvigelse fra den stil af den foregående generation, har den nye Cap Camarat 6.5 CC Serie 2 et helt nyt design og integrerer innovationer, der endnu engang vil placere sig blandt de bedste. Den skulpturelle konsol styrker den overordnede stil, og minder om den fantastiske Cap Camarat 8.5 CC med et mere udtalt og harmonisk skrog-design. Forreste dæk binder agter dæk og førepladserne godt sammen og her er plads til at mødes, hygge og nyde hinanden og vejret. Forreste dæk kan laves om til et stort soldæk hvor der sagtens kan ligge 2 personer og suge solen til sig. I cockpittet kan førestolene nemt vendes og justeres i højden, således man nemt indgår rundt om cockpitbordet, hvor også passagerer på agterbænken deltage. Agterbænken er konstrueret sådan at sidde- delen i styrbordsside kan klappes op eller ned alt efter behov - skal der fiskes fra agterdækket kan det være rart at man kan komme helt ud til fribord! I konsollen er det lavet et stort opmagasinerings-rum, hvor der er god plads til f.eks. hynder, vandsportsudstyr eller skiftetøj. der er desuden gode stuverum under bænkene foran konsollen og forrest i stævnen.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 565 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

189.900 kr.

Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age og i dette sæt med den helt nye Yamaha 25 HK motor med indsprøjtning. Mange kender 475 New Age og 595 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 595eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er proppet med lækket fabriksudstyr; Diamante hynder i Espresso, Styresystem, Sort indfarvet fenderreb, Cockpitbord, Solseng, komplet Cabin/Flat kaleche, Rustfri gasdæmpere, Teaklook på dørken, Quilted hynder (specialdesign), Komplet 12 volt el-installation, Badestige osv. osv. Denne båd kan blive din fra 1809,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk båden på billederne er vist med Sunset hynder, båden er med de nye Espresso hynder. Max HK: 60 HK Max Personer: 6 Merpris m/Yamaha 40 HK - Kr. 16.000,- Obs. der kan være arkiv billeder i blandt.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Glastron GTS 200

Glastron GTS 200

299.900 kr.

GTS200 er en meget rummelig Bowrider der har masser af karisma, attitude og personlighed. Den kan udstyres med helt op til 200 Yamaha HK og med den option, får du hurtigt de knap 1000kg ud af vandet. Det er selvfølgelig individuelt hvor hurtig man ønsker at sejle, men båden her er skabt til at skulle adlyde den mindste bevægelse på rattet, selv når den presses til det yderste. Netop dette er en af årsagerne til at Glastrons 200 serie er blandt de mest anmelderroste bowridere i nyere tid. Det lynhurtige SSV skrog er afsindigt stærk og kan sejle dig og vennerne meget længere, end de fleste har mod til. Båden er godkendt til 7 personer, så der er rig mulighed for hyggestunder med familien eller action-cruising med vennerne - båden er også stor nok til at man kan ligge anker og nyde en medbragt tapas anretning og et koldt glas Rosé, under sommerens sol. Der er desuden tænkt i praktiske baner, da der er meget aflægning -og opbevaringsplads under sæder og build-in i gulvet til fx wakeboards. Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere dele i rustfri stål, mm. Denne GTS 200 kan fx leveres med en Yamaha F150DETX til kun - DKK 429.650,-

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Ny Grandezza 25S Premium Cruiser

Ny Grandezza 25S Premium Cruiser

1.099.000 kr.

VI KAN FREMVISE EN KUNDE BÅD VI HAR I VINTEROPBEVARING - Premium Cruiser fra Finske Grandezza monteret med en potent Mercruiser V8 på 350hk. med Active trim, her er der magt over tingene, ferskvandskølet og katalysator, masser af udstyr, teak på platforme og fordæk, bovpropel, havne kaleche, cabriolet kaleche, vandskyllende toilet, køleskab, trykvand, elektrisk ankerspil, og meget andet, en lækker båd med sublime sejlegenskaber i bedste forarbejdnings kvalitet, ring og hør om leveringsterminer og vær med til at konfigurere din 25S Raymarine Axiom 12 RV ? 12? RealVision 3D multidisplay er ligeledes en del af det omfattende udstyr, billederne kan vise varieret udstyr...

Beder·i går·Baadhuset A/S

Fremhævet
Glastron GT 205

Glastron GT 205

429.900 kr.

Glastron GT205 - En storsællert ! Den helt nye GT205 flytter grænserne for, hvad en sportsbåd skal kunne. Her får man, med den nye smidige 4,5 liters V6 Mercruiser, hele 200HK og en voldsom accelerationsevne. Det giver en lynhurtig sportsbåd, der ud over sine kræfter også har ekstremt gode sejlegenskaber, takket være det SSV designede skrog. Her emmer af lækre detaljer som Bucket seats, Soldæk, Chaiselong og masser af stuverum. Så her er altså tale om en båd der appellerer til den sportige familie, der godt kan lide action og fart. Nå det er sagt indbyder denne båd også til stille sejlads med familie og venner, idet båden er godkendt til at må sejle med hele 7 personer. Båden kommer i tre forskellige farvekombinationer på skroget - sort/hvid, rød/hvid og blå/hvid - og lige så mange options på interiøret - spørg os bare! Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk end GT modellen. Det ses bl.a. på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere dele i rustfri stål, mm.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Galeon 310 HTC

Galeon 310 HTC

1.989.950 kr.

Galeon 310 HTC er designet med en meget lav profil, der giver et flydende og sporty look. 310 HTC er designet på basis af 300 FLY Begge yachter deler et lignende layout, men HTC-modellen har udover den lukkede kabine desuden også et automatisk glastag over den forreste del af kabinen. Denne 31 fods cruiser er designet til at have bedst tænkelige sejl-egenskaber i al slags vejr. Bådens skrog og dæk er fremstillet ved brug af infusions teknologi som giver et ekstremt stærkt skrog med mindst mulig vægt. Det har direkte indflydelse på motorens ydelse der bliver mere kontant og har et relativt lavt brændstofforbrug.Når du borde denne 310 HTC mødes du først af et stort soldæk. Her er der så god plads at du nemt kan håndtere bagage, badedyr eller andet pladskrævende udstyr eller aktiviteter. Fra agterdækket går man gennem en velproportioneret dør. Her findes kabinen hvor der er et dejligt stort pantry, med direkte adgang til den luksuriøse siddegruppe. Fra kaptajnens polstrede stol har man det fulde overblik og det flotte instrument panel giver overblik og tryghed om bådens tilstand . Fra kabinen er der adgang til kahytten, her er rummelighed og ståhøjde - en luksus som ikke mange 31 fods cruisere, byder på. Her findes 2 skønne dobbeltsenge samt et regulært badeværelse. Kender du nogen med trang til sol og frisk luft, kan du sende dem ud på solpladsen i fronten af båden. Med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis med solbadning. Der kan vælges forskellige interiør designs, smukt egetræ eller varm valnød. Båden kan leveres både med twin- eller single motor installation og i diesel- eller benzin udgave efter kundens ønske. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Interboat Intender 700

Interboat Intender 700

424.900 kr.

Når du ved hvordan du gerne vil have tingene og vise venner og familie, at du har god smag og sans for kvalitet. Du træder ombord fra bådens agter platform eller ind over enten styr -eller bagbords fribord ned over trinene. I cockpittet møder du et lækkert, åbent og praktisk layout, hvor alt du skal gøre er, at sætte nøglen i tændingen og dreje nøglen. Uanset om du vælger den mindste dieselmaskine i programmet fra Vetus, på bare 16 hk eller den store 75 hk maskine, så kan du være sikker på en lækker og støjsvag motorgang. Det store rat giver dig en rolig, men præcis styring af roret, der er beskyttet af den massive kølskinne, som samtidig beskytter skruen for påsejlinger. Agter sofaen er god bred og giver fin plads til at 3-4 personer kan slænge sig og nyde turen på vandet - ryglænet på agter sofaen er delelig i tre stykker, som du frit kan flytte på, enten for at skabe plads til solbadning på solmadrassen agter eller måske ligge stykket ned, for at skabe en bolster-seat funktion for kaptajnen. Du kan vælge at konfigurere denne båd med solseng i stævnen eller alternativt et bord på søjle, hvor frokosten kan nydes. Bliver der dårlig vejr, slår du selvfølgelig bare Sprayhooden op og fortsætter den gode stemning herunder. Foran pilotpulten har du motordækslet, som også fungere som en bordplade med tilhørende kopholdere, som du i øvrigt finder mange af ombord på denne lækre Intender 700. Du vælger helt selv, hvordan du ønsker at båden skal konfigureres - du kan vælge alt fra fenderreb med eller uden tyrkisk knude i stævnen, farven på vandspejlet (udv skrog), dørk materiale og farve, til hynder og farver på hynder - kort sagt - denne båd kan laves 100 procent efter dine ønsker og behov! Velkommen ombord på én af verdens lækreste kvalitets tender! Disse både leveres inkl. testsejlads fra værftet, for at sikre at alt er i orden inden den sendes til Danmark - endnu et kvalitetsstempel. Denne Intender 700 er godkendt til 9 personer.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Glastron GTS 180

Glastron GTS 180

249.900 kr.

Med Glastron GTS180 er du garanteret en god og sporty dag på vandet. Det er den perfekte båd til både vandsport og cruising på søen. Det eneste du skal tage stilling til er, hvor stor din Yamaha påhængsmotor skal være. Dit valg bør ligge imellem 90hk og 150hk - vi vil dog foreslå en Yamaha F100FETL, der passer perfekt til bådens størrelse og performance. Båden er godkendt til 7 personer, så der er rig mulighed for hyggestunder med familien eller action-cruising med vennerne. Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk. Det ses på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere dele i rustfri stål, mm. Sammensæt denne lækre GTS180 med en smidig Yamaha F100FETL til kun kr. 340.050,-

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Glastron GTS 205

Glastron GTS 205

449.900 kr.

Glastron GTS205 - En storsællert! Den helt nye GT205 flytter grænserne for, hvad en sportsbåd skal kunne. Her får man, med den nye smidige 4,5 liters V6 Mercruiser, hele 200HK og en voldsom accelerationsevne. Det giver en lynhurtig sportsbåd, der ud over sine kræfter også har ekstremt gode sejlegenskaber, takket være det SSV designede skrog. Her emmer af lækre detaljer som Bucket seats, Soldæk, Chaiselong og masser af stuverum, lækkert ambientebelysning i højtalere og i sidepanelerne - ja generelt et fedt og moderne udtryk. Så her er altså tale om en båd der appellerer til den sportige familie, der godt kan lide action og fart. Nå det er sagt indbyder denne båd også til stille sejlads med familie og venner, idet båden er godkendt til at må sejle med hele 7 personer. En populær option på denne GTS205, er at tilkøbe en ekstra badeplatform agter, der vil bringe arealet op på 22 fod! Båden kommer i tre forskellige farvekombinationer på skroget - sort/hvid, rød/hvid og blå/hvid - og lige så mange options på interiøret - spørg os bare! Forskellen på GT og GTS modellerne er bl.a. at GTS har et mere sporty udtryk end GT modellen. Det ses bl.a. på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere dele i rustfri stål, mm. Glastron er indbegrebet af innovativt design og gode praktiske løsninger. -og sådan har det været siden James Bond sejlede fra skurkene i en Glastron i Live and let die tilbage i 1973.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC - 150 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC - 150 HK Yamaha/Udstyr

279.900 kr.

Skøn båd med masser af muligheder - en rigtig prisbasker Anvisningssag - sælges for kunde. Hvis du skal blive den nye ejer af denne lækre Jeanneau Cap Camarat 6,5 DC, skal du skynde dig lidt. Hvorfor skal du vælge denne Jeanneau Cap Camarat 6.5 DC? Det skal du fordi det er en lækker båd i 20-21 fods klassen, hvor der er lavt vægt på comfort, alsidighed og ikke mindst value for money. Jeanneau kvalitet som du kender den - her er virkelig kræset for detaljen. Der er ægte teak på cockpitbordet og på agter badeplatforme, ferskvands bruser agter, håndvask med vandhane i cockpittet, køleskabsskuffe og en U-sofa der rummer plads nok til hele familien. På bagbord side finder du en solseng, hvor der er mulighed for at flytte ryglænet tilbage, for at sidde med front fremad. Fra kaptajn stolen er der et rigtig fint udsyn og en fantastisk ergonomi i måden at håndtere båden på - der er et rigtig godt vindspejl der sikre, at man til enhver tid sidder i sikkerhed for vind og vejr. I kahytten er der fin plads til at to personer kan overnatte og der er desuden lavet plads til, at det lille porta potti toilet kan benyttes under sejlads (tilkøb). Der er rigeligt af stuveplads fra kahytten og ind under cockpittet og under agterbænken - under agter trinene er der to store rum til fendere og fortøjnings-reb. Der er ligeledes lavet en super løsning under agterbænken, hvor en del af denne er inddraget til kaleche garage, idet båden her også har en fuld lys camperkaleche. Med denne lækre CC 6,5 DC er der lagt op til massere af action, hygge og længere ture til landets småøer - vandet er din legeplads! I dette tilbud får du båden med en Yamaha F150 motor, samt en lang række fabriksmonteret udstyr som; høj kaleche, udvidet badeplatforme (med teak), 30 Liters køleskab, Vandskitårn, Luksus Cockpitbord, Hyndepakke i cockpittet, Ferskvandssystem, 2 låger i dæk og meget meget mere. Skynd dig, det er sjælden vi udbyder sådan en fin båd og det er helt klar til at gå vandet Der er mulighed for at tilkøbe en rigtig fin 2500 kg trailer til kun kr. 15.000,- - sælges ikke separat. Sættet er virkelig flot og velholdt. Obs der er flere arkivbilleder for illustrationens skyld!

Silkeborg·man.·Bluebay Marine A/S

Yamarin 64 DC

Yamarin 64 DC

245.000 kr.

Bedst i test fra 2006 til 2012! En af de mest populære Daycruiser fra Yamarin gennem tiden, den er simpelthen skole eksempel på god indretning. Se blot den komfortable u-siddegruppe i cockpit hvor der kan sættes det store teakbord i midten som hele familien kan sidde omkring og hygge og der kan nemt arrangeres den store solseng lagt op agter. Der er 2 komfort stole forrest som er på drejebaser så de kan vendes om mod cockpitbord agter, og de kan skydes frem og tilbage efter jeres behov. Under dæk er der køjeplads for 2 voksne og 1 barn. Søegenskaberne! Best i test bliver man ikke hvis søegenskaberne ikke er i topklasse, det er de bestemt med Yamarin 64DC, de er simpelthen uovertrufne. Sjælden udbudt båd! Yamarin er en utrolig eftertragtet båd og det er ikke hvert år vi er heldige at få en til salg. Denne båd er en en-ejers båd med Yamaha F150hk  i tip-top klargjort stand behandlet efter forskrifterne, alle service overholdt hos Leif Larsen Marine A/S og vinteropbevaring i hal hver vinter. Motoren er ny-serviceret lige klar til at bringe ny ejer ud på vandet og give dem de skønneste oplevelser man kan ønske sig. NB! En del af fotos er fra arkiv. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=7gdmsA-MDBY

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 80 DC

Yamarin 80 DC

1.098.000 kr.

Omfavn elegancen, nyd komforten- Nyeste skud på Yamarins Daycruiser serie! Yamarin 80 Day Cruiser kombinerer innovativt de bedste funktioner fra en daycruiser og en walkaround båd. Yamarin 80 DC adskiller sig fra typiske nordiske daycruisere og også fra Yamarins øvrige modeller især i designet af sit bov dæk, som giver adgang til båden fra siden. Adgangen fra det beskyttede åbne siddeområde til stævnen er placeret i bagbords side, hvorimod adgangen i de fleste andre cruisere typisk er midt på båden. Bag den åbne forrude og døren til den nye model fører en forsænket og læ passage til stævnen og er beskyttet af et rækværk. I øvrigt er stævndækket helt fladt, så det er nemt at bevæge sig rundt i stævnen, når man lægger til. Det er også et glimrende sted for en solseng. Adgang langs siden til stævnen muliggjorde også en større åbning af kabinedøren sammenlignet med traditionelle løsninger. Dette gør det lettere at bevæge sig mellem stævnkabinen og det åbne rum. Yamarin 80 DC har en rummelig bovkabine til at sove i, som er meget godt oplyst takket være de store skrogvinduer. Der er også en åbningsluge på dækket. På bagbord side, under den forsænkede passage, er der en komfortabel divan med en vidunderlig udsigt ud af det tilstødende skrogvindue. Derudover er der et separat, rummeligt toilet i stævnen. Fra stævnkahytten er der desuden adgang til endnu en rummelig sovekabine placeret under det åbne rum, hvor to voksne kan sove komfortabelt. Bådens egentlige hjerte er imidlertid dens rummelige åbne rum, hvor op til otte personer kan hygge sig i komfort. Spisekammeret på bagbord side er udstyret med komfur, køleskab og vask samt gode opbevaringsmuligheder. Under madlavningen åbner låget på spisekammeret ud i en praktisk bordplade. Størrelsen på samværsområdet i bådens åbne rum øges markant, når ryglænet på skipperens dobbeltbænk vippes fremad. Bagsiden af ​​sofaen i agterstavnen vipper også ned og gør den til en solseng. Yamarin Q smart display er en integreret del af båden, ligesom Yamaha F300 V6 påhængsmotoren. Standardudstyret inkluderer et 16" Q-display med Navionics elektroniske navigationskort, og et dobbelt display er valgfrit. Grundpris med Yamaha F300XCB! Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=FpEGnIMvEOY

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Jeanneau 605 Merry Fisher Cruiser

Jeanneau 605 Merry Fisher Cruiser

425.000 kr.

Merry Fisher 605 Série2 - Åbner nye horisonter! Optimeret plads, smarte layouts og praktisk udstyr gør Merry Fisher 605 Series 2 til den ideelle båd til at opleve dine første udflugter til søs i komfort og med ro i sindet. EN BÅD, DER LEVERER UD OVER MÅL! Det er vanvittigt, alt hvad du kan gøre ombord på en Merry Fisher 605 Series 2! Al den opfindsomhed og savoir-faire fra Jeanneau resulterer i optimeret plads om bord med et smart layout, glidende bænkesæder, et sammenklappeligt sæde og ombyggelige opholdsrum. Udstyret med en vask, et køleskab og en 50-liters vandpumpe, vil det gøre det muligt for tre eller endda fire passagerer at nyde at tilbringe en nat om bord og nyde en dejlig morgenmad på vandet. Den nye Merry Fisher 605 Series 2 - en båd velegnet til trailer - lavet til dig! Du vil sætte pris på dens elegante design og smarte interiørlayout. Nyd at dele øjeblikke med familie og venner i bådens rummelige cockpit og indbydende U-formede cockpit salon, som fås som ekstra udstyr, der let kan forvandles til et soldæk . Agter bænken optimerer plads om bord for maksimal komfort. Den generøse flush agter platform giver nem adgang til havet for en forfriskende svømmetur. KRYDS OVER VANDET MED LETHED! Merry Fisher 605 Series 2 giver nem og komfortabel adgang til dine første eventyr på havet. Sikker og beskyttende, designet på ét niveau, den er godt tilpasset til hele familien, på alle årstider, for at nyde adskillige aktiviteter: fiskeri ved daggry, svømning, snorkling, en eftermiddagsankerplads til drinks i bugterne ... Eller den simple fornøjelse at se på havet, i læ for vinden, gennem store vinduer i styrehuset. Denne båd, der kan trækkes og håndteres, har alle fordele for, at havet bliver en ny legeplads for hele din familie. Du vil føle dig hjemme, med masser af udstyr og soveplads til op til fire personer om bord. Tilbud sejlklar båd med motor og ekstraudstyr! Se video her: https://youtu.be/u7-4Kb_0Q7I

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Finnmaster Husky R6

Finnmaster Husky R6

465.000 kr.

Husky R6 En del af Finnmasters alu serie, der er skiller sig ud ved at være både, der egner sig særdeles godt, som arbejds -eller fiskebåde. Det er til dig der har brug for solide praktiske løsninger, der virker - hele året ! Her er masser af stuveplads, et dejligt højt fribord og et stort og højt vindspejl. Så med en Husky R6 får du en meget søstærk og velsejlende båd, der har mange anvendelsesmuligheder. Kvaliteten er i top hele vejen rundt, lige fra de vand- og smudsafvisende sæder til den vedligeholdelses fri aluminiums dørk. Dette er en båd der appellere til at tage gutterne eller drengene med på tur, enten for at få smilet frem i høj fart, men også en båd der indbyder til, at sejle tæt forbi Møns klint, for at få de flotte kalkformationer taget helt ind. Ydermere er det også en båd, der med sine mange praktiske løsninger, gør det nemt at overbevise fru kommende bådejer, om at dette er båden, alle de nye oplevelser skal opleves fra! Monterer den fx. med en energifyldt Yamaha VMAX SHO VF150XA - 470.000,- Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet.

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Glastron GX190 Sport - 150 HK Yamaha/Udstyr

Glastron GX190 Sport - 150 HK Yamaha/Udstyr

399.900 kr.

Velkommen ombord på denne Glastron GX 190 Sport Specialtilbuddet er parret med en Yamaha F150 DETL, Årgang 2018 med 115 sejltimer. Med Glastron GX190 Sport er du garanteret en god og sporty dag på vandet. Det er den perfekte båd til både vandsport og cruising på søen. Det eneste du skal tage stilling til er, hvor stor din Yamaha påhængsmotor skal være. Dit valg bør ligge imellem 115hk og 200hk - vi vil dog foreslå en Yamaha F150FETL, der passer perfekt til bådens størrelse og performance. Båden er godkendt til 7 personer, så der er rig mulighed for hyggestunder med familien eller action-cruising med vennerne. Forskellen på GX og GT modellerne er bl.a. at GX har et mere sporty udtryk. Det ses på skrogets grafik, instrumentpanelets visere, flere dele i rustfri stål, mm. Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 3.351,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min. Denne båd er velegnet til vores delebådskoncept. Her kan du kort fortalt købe en ejerandel af båden, og gå i forening med andre. Læs mere på www.delebåd.dk OBS på at der er enkelt arkivbilleder og at de kan indeholde ekstraudstyr. Motoren er ikke monteret - så ønsker du en anden konfiguration kan dette også lade sig gøre!

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 565 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

179.900 kr.

Sejl grønt - køb elmotor! Nu er fremtiden klar... er du? Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age og i dette sæt med den helt nye Haibo 2000 watt elmotor. Mange kender 475 New Age og 595 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 595eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er proppet med lækket fabriksudstyr; Diamante hynder i Espresso, Styresystem, Sort indfarvet fenderreb, Cockpitbord, Solseng, komplet Cabin/Flat kaleche, Rustfri gasdæmpere, Teaklook på dørken, Quilted hynder (specialdesign), Komplet 12 volt el-installation, Badestige osv. osv. Denne båd kan blive din fra 1809,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk båden på billederne er vist med Sunset hynder, båden er med de nye Espresso hynder. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 HK Max Personer: 6

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser  - 2X300 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser - 2X300 HK Yamaha/Udstyr

1.599.900 kr.

MERRY FISHER 1095 Cruiser 2019 - loaded med udstyr! Spar over 500.000 kr. i forhold til en ny! - Anvisningssalg sælges for kunde - Drømmer du om et liv på havet, fyldt med gode sommer timer og nye bekendtskaber. Ombord på denne flotte og yderst luksuriøse Weekend Cruiser fra Jeanneau, kan du skabe minder for livet. Minder som du kan skabe med din familie, venner og bekendte. MERRY FISHER 1095 er det perfekte valg til dig som ønsker en lille yacht. Fordelt på 11 meter får du hele 3 kahytter, som rummer overnatning til 6 gæster, et badeværelse med toilet og bad som har varmtvandsystem, samt et kæmpe fællesareal i salonen. I salonen er tre af hovedelementerne for weekendturen - Kaptajnstolen, sofagruppen og køkkenet. Lidt for alle, så at sige. Cruiser versionen har en af de mest hyggelige og behagelige saloner at opholde sig i. Lysindfaldet er betagende og vinduespartierne byder på et godt udsyn. Skabt til det afslappende havnemiljø, hvor du formår at være en del af omgivelserne, selv når du er indenfor. Når aftenen nærmer sig og solen så småt går ned, kan du tænde for al ambiente belysningen ombord. Her får du lyst hele salonen, kahytter, badeværelse m.m. op. Gennemført luksus... Sejlads har aldrig før været en så stor fornøjelse - og med så meget luksus ombord! MERRY FISHER 1095 Cruiser har alle kvaliteterne fra søsterbåden MERRY FISHER 1095, bla. interiørvalget, den store lyse kabinefornemmelse, de moderne linjer i cockpittet, de mange indretnings-muligheder og ikke mindst skroget der trods sin størrelse, er lavet til high performance præstationer og manøvrering på vandet, er nogle af fordelene ved komfortniveauet på MERRY FISHER linjen. Udstyrslisten er lang... Der er brugt mange penge og timer på at skabe det perfekte sommerhus på vandet til den kræsne ejer, som elsker kvalitet og anvendelighed. Denne lille yacht er drevet af 2x 300 HK Yamaha maskiner, som i fremadgående sejlads planer nemt, og kan sejle op mod 37 knob! Båden ligger i vandet og kan besigtiges efter aftale med salgspersonalet. Du kan blive den næste ejer af denne flotte Jeanneau Merry Fisher 1095 allerede i dag! Tilkøb af havnestativ til båden kan tilkøbes for 15.000 kr.

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Bådprojekt 19 fod

Bådprojekt 19 fod

12.500 kr.

Hvem har mod på, at færdiggøre denne dejlige, rummelige og søstærke ældre 19 fods båd. Købte den da det var en dejlig rummelig båd, men måtte desværre stoppe pga. ødelagt skulder. Lidt nye dele skal naturligvis tilkøbes, men ellers er alt tilstede. Kaleschen er ikke ny men eftergået og impregneret. Der medfølger nyt nav, rat og styrkabel. Gl. styrpult med ell. dele medfølger. Båden kan leveres inden for rimelig afstand. Trailer og motor følger ikke med. Kan evt. tilkøbes. Alder er jeg ikke sikker på, mærke er Santa 19 Har du evt. anden mindre billig kabinebåd 14-16 fod du vil bytte med, og penge din vej- så ring ell. skriv.

Kolding·20. maj.·

Trailersæt - Wellcraft/ferskv.kølet

Trailersæt - Wellcraft/ferskv.kølet

Byttes 60.000 kr.

Nedsat. Super fin Wellcraft, som passes og plejes. Den sejler lige som den skal og bliver løbende vedligeholdt, med kun 430 driftstimer på den bundsolide Volvo Penta AQ171C - Ferskvandskølet, det eneste rigtige i forhold til vedligeholdelse. Plads til 6 personer, samt overnatning til 2 i kahytten. Sæder i cockpit kan omdannes til senge. Står indenfor i hal om vinteren. Senest vedligehold på motor ny vandpumpe, nyt batteri, ny termostat, olieskift (inkl. filter) + olieskift på drev, impeller og pakning, tændrør og kabler udskiftet. Bundmalet og drevet malet ligeledes. Stort Garmi navigation med ekkolod. Moter er tilsvarende B251 DOHC - som sidder i en række Volvo bilmodeller 960, m.fl - volume er 2,5l og bundsolid, samt billig i evt. reservedele skulle det blive nødvendig. Dele til bil er billigere end båd :-) Masser af kraft til at trække diverse på krogen, maks fart ca. 42 knob, og god brændstoføkonomi. Den er 2,25 m bred så den er nem i havn og på trailer. Står i hal om vinteren, er kommet i vandet 26 april 2024. Trailer - indregisteret og synet uden bemærkninger, kan medfølge efter aftale. Søger større båd ca. 2.5 m bredde

Dragør·20. maj.·

Bayliner 2859 hardtop. Skal væk nu BYD BYD BYD

Bayliner 2859 hardtop. Skal væk nu BYD BYD BYD

248.000 kr.

MULIGHED FOR AT GØRE EN GOD HANDEL. SKRIV ELLER RING PÅ 93946440 VED INTERESSE Meget fin og velholdt 29 fods hardtop motorbåd årg. 1999, til ferie, fiskeri eller hyggeture. Gerne bytte til flybridgebåd. Båden er indrettet med en sove kabine til 2 personer og soveplads i front til 2 personer. Bord med plads til 4 personer som kan laves om til 2 ekstra sove pladser. Køkken med induktions kogeplade, miniovn, køleskab, vask med kold og varmt vand samt masser af skabsplads. Båden har toilet med elektrisk skyl, samt waste tank og mulighed for brusebad. Af udstyr kan nævnes. Radio med højtaler ind og ude lys, inde og ude 230 volt landstrømsanlæg med ny batteri lader Anker lanterne Navigation lys Horn Garmin 922 xs plus navigation med brændstof flowmeter. Thruster (Bov propel) hydraulisk flaps El anker med fjernbetjening VHS Radio 2 batterier (skiftet i 2020) Vandtank og varmt vandsbeholder Badeplatform med stige I båden ligger en meget velholdt Mercruiser V8 7,4l BB Benzin motor, der kun har kørt 810 timer. Motoren er monteret med ferskvandsøling fra ny, så ingen indre tærringer. Motor er sidst serviceret foråret 2021 med nye manifolder og knæ, tændrør, olie, filtre mm. Af andre nyere dele på motoren kan nævnes. Generator Starter Impeller Tændrør transom leje og bælge koblings kabel Båden er monteret med BRAVO 2 drev, som også er serviceret i foråret 2021. Drevet har ved service været afmontere og kardan er smurt, olie skiftet. Forbrug ved sejlads : 7-9 knob = 1 - 1,5 liter per sømil. March fart 17 knob = 2 - 2,5 liter per sømil. Max fart 30 Knob = 3 - 3,5 liter per sømil.

Augustenborg·17. maj.·

Fremhævet
Motorbåd 26 F m/stativ og 12 hk Yanmar diesel.

Motorbåd 26 F m/stativ og 12 hk Yanmar diesel.

9.000 kr.

Så er motorbåden kommet hjem, den har lige fået en ny startnøgle og den turner rundt når nøglen drejes. Den indbyggede 12 Hk Yanmar diesel motor fungerer, med skruetøjet og turner rundt. Båden har solcelleanlæg som fungerer og lader båden op. Desuden varmeanlæg som ser meget nyt ud i kahytten der har ståhøjde. Indbygget toilet med træk og slip med aflukkelig dør. Motorstyring fra cockspit. om læ har den stor eltavle med utallige knapper til betjening. Der medfølger også ekstra stativ til evt. påhængsmotor samt ikke monteret stævn pul pit. Der medfølger en del rengørings artikler og lidt ekstra udstyr. Båden kan bruges som den er, men vil naturligvis blive meget bedre ved en maling og rengøring inden den bliver lagt i vandet. Der medfølger professionelt stålstativ. Bådstativ sælges ikke alene, kun med båd. Årstal på båd og motor er et skøn. Har du brug for fortøjrring, fendere ankre og rednings veste så finder vi en billig pris på det. Har også en mast der måske kan bruges som støttesejl, som du kan få med i købet. Dette er båden du kan sejle hjem uden problemer. Ønsker du en skipper til at sejle båden hjem i egen havn, eller vil du have den fragtet hjem med en vognmand, så finder vi en god pris på det. Efter et par ugers rengøring og maling har du en god billig båd til dine sejlture har i foråret. Utroligt der er 25 der ser annoncen hver dag og den er ikke solgt endnu. ingen sms

Assens·9. maj.·

30 Fods Motorbåd ny pris

30 Fods Motorbåd ny pris

28.000 kr.

Stor 30 Fods motorbåd som er ok på alt glasfiber arbejde. Bådens indre trænger til maling og noget træ arbejde, som fremgår af vedlagte foto. Ifølge ejeren har den været startet op for nylig. Dette er en meget billig båd for den som er håndværker og ønsker sig en stor og billig båd. Jeg vil tro at en uges arbejde, eller mindre vil kunne gøre båden brugbar. Kan blive en rigtig god ramme om familie sejlads eller som studiebolig, mangler blot en del arbejde. Båden sælges grundet ejerens alder, den er for stor til ham og han ønsker en mindre motorbåd, han bedre kan håndtere, derfor mulighed for evt. bytte. Kom og se den. Ligger nær 5610 Assens Ingen SMS

Assens·27. apr.·

QuickSilver 675 Captura

QuickSilver 675 Captura

499.999 kr.

QuickSilver 675 Captura pilothouse Super fed båd til trolling/havtur til det gulerev. Udstyr: Mercury F200 XL verado ca 300 timer Kabine,cockpit og fiskepakke, el-anker ,søtoilet,diselfyr db batteri,wallas diselfyr, garmin 18 fusion radar,garmin autopilot,garmin vhf 300i+trådløs håndsæt,garmi ais 600,2 stk galaxy 5225,2 stk 7412 xsv,garmin gt51m-tm,ltc radiostation,projektør,vhf højtaler,landstøm m 10m kabel,horn,stik til downrigger,ekstra motorbeslag,db batteri trimfkabs dB styring ,bovpropel med eget batteri skærebræt ,stangholder,hynder,tagluge,el anker,trykvand,kølskab,flip op sæder ,agenbrønd,søvandsspuler,fiskebrønd m pumpe,gardiner. 2500 kg trailer,2stk ganbro,superwinch 5500 med fjernbetjening og ledning,batterikasse til spil,slingerkobling,reservehjul spil,trinbrædt,suringsbeslag,støddæmper Minkota 36v hvor der er 3 ekstra batterier, Har sikkert glemt noget:) Kan til købes: 12 trollingstænger med taske 12 hjul tekota Fisketaske med mange dele Big John maste el kan styre fra båd 2 stk planerboards 2 stk canon downrigger de store 6 sideplaner

Thyholm·13. nov. 2023

Örnvik 645 DC

Örnvik 645 DC

175.000 kr.

Lækker båd der kan bruges til dagsture, ferie, fisketure mm. årg.2002 Motor er en Mercruiser 4,3L mpi 220 hk. ca 340 timer march fart 20kn og top 38kn Sidste service ved 285 Timer i 2021. Bagerste del kan let lynes af hvor man kan montere trolling bar med rensebord med fingreskruer og så det afsted på fisketur. Bænk i agter kan nemt laves til solseng hvis det bare er ud og nyde solen. 2 stk batterier start/forbrug med omskifter. alt lys er led. alt el lavet i 2021. udstyr monteret i 2021: garmin 92sv uhd garmin 115i vhf garmin gt56uhd transduser garmin nema 2000 fusion ms-ra70n 4 stk fusion højtalere landstrøm med hfi c-tek lader 50L køleskab 12V med kompressor 5 kW oliefyr med 15L tank 32L pvc vandtank med trykvandspumpe 4 stk opbevaringsboks med luge ny generator horn vhf antenne Vinter kaleche Der er indkøbt bundmaling samt maling til drev som kan følge med mm. Ekstra som kan tilkøbes: Garmin 1022xsv Garmin gt22 transduser Branderup 2 ton trailer med elspil og gangbro synet 6/2021 Eller hent det hele for 200.000 og kom ud og nyd vandet ;)

Skibby·26. okt. 2023

Shetland 535 suntrip

Shetland 535 suntrip

40.000 kr.

Projekt med mange ny dele. Jeg får ikke tid da jeg har sejlbåd der tager tid der skulle bruges på renovering. Nyere styrestole. Kan blive fin fiskerbåd eller turbåd. Skal have ny presenning. Der skal trækkes ny el der er dog en del ny kabler. Nyt Marvimare hydraulisk styring monteret . Motor Tohatsu MD 50 TLDI fra marts 2008. Stort set ubrugt max 30 timers kørsel. Sejler perfekt og meget økonomisk. Laxå trailer m spil uden nummerplade. Muligvis kan der aftales bådplads i Roskilde. Søren Randeris Tlf. 52 70 70 76 [email protected]

Roskilde·9. nov. 2023·

Ørnvik 510 HT

Ørnvik 510 HT

35.000 kr.

Ørnvik 510 HT, Hardtopbåd, årg. 1984, 17 fod, 2 sovepladser, 40 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2005, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,06, dybde 0,35, Kg 550, hjemhavn: Ballen Sydfyn, Ørnvik 510 Ht sælges. købt brugt i efteråret 2019. vi har efterfølgende fået monteret en motor med flere HK. En super fin båd der er god til mindre ture og sejler rigtig godt. er god som begynder båd, da den ikke er alt for stor, men stadigvæk er sjov at sejle i. Båden har ligget i havn i en å og der er derfor ingen ruer på bunden. eller motoren. Bådplads ved ballen bådelaug er betalt for resten af året og kan benyttes hvis man ønsker, derefter må man selv sørge for at aftale videre med ballen bådelaug, da der kan være andre der står i kø. Der er bopælspligt i Svendborg Kommune. Efter vi har købt båden er der blevet lavet/skiftet følgende: Ny bundmaling og hvid maling på undersiden Forår 2020 skift af motor juni 2021. Mercury F40EFI Fra 2005. 40 HK 4T med direkte indsprøjtning. Service af Motor Forår 2022. nyt oliefilter, gearolie, motorolie, nye tændrør, impeller og zinkanode. Nye dele i båden. Forår 2022. Hydrofoil på motor, Led lys i kabinen, nyt forbrugsbatteri, ankerlanterne, afbryderpanel, skillerelæ, Usb udtag, fendere og styreboks. der er monteret et skillerelæ på batterierne, så startbatteriet bliver ladet op før den lader forbrugsbatteriet. Der følger en bådvogn med, den er ikke godkendt til at køre på vejen, vi har dog gjort det da vi bor lige i nærheden.

Vester Skerninge·13. jun. 2023

Sommer klar komplet nyrenoveret båd

Sommer klar komplet nyrenoveret båd

90.000 kr.

Se her! ? Min far sælger denne super lækre ba?d, den er fuldstændig istandsat, hvilket ogsa? kan ses pa? billeder og video. Nedenfor kan jeg nævne alt om ba?den, sa? se med længere nede hvis den forsat fanger din interesse. Ba?den der er tale om er en 21 fods forving 215 sundowner A?rgang 89?er ( ses ikke ) Der medfølger en brenderup trailer som IKKE er indregistreret. Ba?den er top renoveret ( hovedrenoveret ) Dele der kan næves herunder er: Transum. Drev. Komplet nyrenoveret motor. Alle mekaniske dele er nye. Starter. Generator. Tænding. Ny topstyk. Ny stempel. Ny krumtap. Nye lejer. Nye knæ. Nye manifol. Der er ogsa? kaleche med. Som du kan se og læse, er dette ba?den til dig som ikke ønsker skulle starte med at renovere en ba?d na?r den er købt. Den er lige til at smide i vandet og fa? en fantastisk sommer pa? vandet. Og bemærk du betaler kun for delene ikke for skroget, det er sa? dyrt at fa? fikset alle de ting, denne ba?d har gennemga?et. Ba?den sælges kun til en sølle pris der hedder 90.000kr. sa? sla? til før din nabo gør. Ba?den sta?r i 6100 haderslev. Jeg kan kontaktes pa? 81750853. Venlig hilsen michelle.o

Aabenraa·6. dec. 2022

Dyreborg fisker båd

Dyreborg fisker båd

39.000 kr.

Dyreborg dam fisker båd 22 fod maks brede 275 cm lærk på eg, sø stærk, der medfølger af udstyr radar samt selvhaler lys spot arbejdslys. derudover medfølger en masse redskaber. garn, nye som brugte. ruser sildegarn tovværk ankere bøjer. redningsveste. kompas. maling zink klodser til 10 år. ekstra motor i dele. bla. to topstygger renoveret. skruetøj ekstra generatorere samt startere, kort sagt alt hvad der SKAL BRUGES TIL AT FISKE og OPLARVOGN. Traktor DX 90 2300 timer, med plade. kan følge med så er prisen 75000 kr og meget andet. har ikke tid mere. båden ligger i Fynshav og er klargjort i september 19 med maling mm. ring for info. bud modtages. dog ikke skambud. udstyr og redskaber ligger over 80000 kr. i ny pris. PS: Den er fiskeklar, starter uden forvarmer og æter. motor går fantastisk, billig i diesel, , båden er kun brugt til hobby fiskeri. Ny malet, ny dørk i stævn ny slidkøl og div træ skiftet. Ps udstødnings potte er i rust og syrefast stål. Gods 20 mm. Går ALDRIG til. Derudover mekanisk kobling for hydraulik. Special lavet. Kan ikke købes!!! Udstødning i rustfrit stål.

Augustenborg·26. nov. 2022·