Galleri annoncer
Coaster 515 BR - 60 HK Yamaha/Udstyr

Coaster 515 BR - 60 HK Yamaha/Udstyr

199.900 kr.

Den nyeste 5 meters bowrider på markedet! Velkommen til Coaster 515! Den perfekte og mest indbydende nybegynder båd på markedet i Europa lige nu. En særledes velsejlende sammensat bowrider, parret med intet mindre en Yamaha kvalitetsstempel. Få båden med motorkraft helt op til 80 HK. Båden her er storebroren til den anerkendte Nordhval 5 BR lavet i aluminium - nu i glasfiber!! Udstyr helt ned til sokkeholderne! I agter er båden bygget op med ekstra badeplatforme og badestige. Så sæt kryds til vandsjov og badning. Indover agterbænken finder man cockpittet. Her har du en agterbank, to pilotsæder og et stort vindspejl. Der er mulighed for bordopsætning, kopholdere, Garmin navigation og meget andet. Der kan selvfølgelig også slåes en høj kaleche op, således at man sidder trygt og bekvemt i al slags vejr. En bowrider er naturligvis mest kendt for dens bov, hvor der i denne model er massere af plads. Slå jer løs med hygge, solbadning og en sejltur med vind i håret. Der er godt med stuverum fordelt på båden, bl.a. i agterbænken og bovens bænke. Båden kan trailes - det er let og elegant!

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Global Sabre 14 fods 80 hk Inkl Trailer

Global Sabre 14 fods 80 hk Inkl Trailer

22.995 kr.

Her får du et godt startsæt til en god sommer! Kosmetisk er båden ikke pæn, men mekanisk meget fin. Trækker nemt vandski, tubes mm. I foråret 2022 er der kommet nye impeller, tændrør og komplet nyt styresystem fra rat og om til motoren. Med i købet får du en rigtig fin indregistreret trailer. Der skal ofres et sæt nye hjullejer, og så er den igennem syn. Wakeboard, tube, våddragter og redningsveste kan medfølge Kontakt 60 18 90 59

Holstebro·i går

Corsiva 650 Tender

Corsiva 650 Tender

189.900 kr.

Corsiva 650 Tender Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Båd vil man virkelig gerne ses i! Denne båd er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i motorrummet som fremdrift og kan leveres med et motor-program fra 6 HK og helt op til 60 HK. Båden er karakteristisk ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - se i linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. --Bemærk i øvrigt bådens store integrerede badeplatform agter! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. Rigtig fin solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Max Personer: 6 Kan monteres med alt fra en smidig Yamaha 25 hk og op til 60 hk. Obs. arkiv billeder. Bestil NU og få købsbevis på 8000,- til køb af udstyr eller bundmaling - ombyttes ikke til kontanter!

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Sting 485 S

Sting 485 S

123.000 kr.

Denne båd byder velkommen til en masse glæde på vandet! Med en STING 485S får du en højkvalitets konsol båd der byder på gode sejlegenskaber og et særdeles pænt udseende. Båden er godkendt med op til 5 mennesker. Pladsen i cockpittet er god, og med vipbar ryglæns funktion i styresædet giver det gode muligheder i henhold til at skabe både førersæde, men samtidig solplads! Ude i boven er der stort friområde, og her har man givet mulighed for badning fra fronten. Med de store pæne metallic rails på siderne har man god sans for tryghed når man bevæger sig rundt på båden. Langs siderne er der en gummi liste. I agter findes der badeplatforme, samt badestige. Disse er med som standardudstyr til båden. Den perfekte starter båd til jer som gerne vil lære at sejle! Især grundet bådens størrelse, blandet med de muligheder den byder på! Kan fås med 40-60 hk motor FACTS - STING 485 SStandard Equipment:swimming ladder, swimming platform, storage, fixed fuel tank , fire extinghuisher, card table, navigation lights. Optional Equipment:Fusion radio, Garmin chartplotter, teak laminate.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 565 New Age - 25 HK Yamaha/Udstyr

189.900 kr.

Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age og i dette sæt med den helt nye Yamaha 25 HK motor med indsprøjtning. Mange kender 475 New Age og 595 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 595eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er proppet med lækket fabriksudstyr; Diamante hynder i Espresso, Styresystem, Sort indfarvet fenderreb, Cockpitbord, Solseng, komplet Cabin/Flat kaleche, Rustfri gasdæmpere, Teaklook på dørken, Quilted hynder (specialdesign), Komplet 12 volt el-installation, Badestige osv. osv. Denne båd kan blive din fra 1809,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk båden på billederne er vist med Sunset hynder, båden er med de nye Espresso hynder. Max HK: 60 HK Max Personer: 6 Merpris m/Yamaha 40 HK - Kr. 16.000,- Obs. der kan være arkiv billeder i blandt.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Waterland AK 26, Motorbåd sælges

Waterland AK 26, Motorbåd sælges

89.000 kr.

Vi har valgt at sætte vores dejlige båd til salg grundet svigtende helbred og for lidt brug. Bådens data : 26 fod glasfiber med fast tag over siddegruppe, med store vinduer i kalechestof og ruder med lynlås der kan lynes ned, så huset er åbent. Badebro med badestige, toilet, nedgang i front gennem luge, 4 + 2 sovepladser, kahyt med køkken, køle- skab og luge i loft , stor siddegruppe agter, med stor aftagelig luge i loft, elektrisk justerbar sædde ved styrepult, der er ekkolod, GPS/kortplotter og selvstyrer, samt 100 l. vandtank og 100 l. dieseltank. Motor data : Fabrikslavet VW Marine motor fra 1996, 60 HK diesel, topfart 7-10 knob, ved ca. 2200 omdrejninger, brændstorforbrug 2-3 l. i timen. Båden kan beses i Kragenæs Havn på Lolland, står i øjeblikket på land, søsættes ca. midt april, flere billeder kan sendes over mail, kun seriøse spørgsmål besvares, skambud besvares ikke. Henvendelse tlf. 50996635, eller 50540787. Seriøse bud modtages, skambud har ingen interesse.

Torrig L·ons.·

Pioner 16 Explorer SE "Single"

Pioner 16 Explorer SE "Single"

110.000 kr.

DEN NYE MULTI-BRUGS-BÅD GIVER MANGE FORDELE! Pioner 16 Explorer er baseret på 60 års erfaring med fremstilling af både i polyætylen. Moderne design er blevet kombineret med smarte løsninger. Du kan vælge mellem forskellige udstyrsmuligheder, såsom den brede konsol, en eller to smalle konsoller med hydraulisk styring, forskellige siddeløsninger og mange praktiske tilbehør. Båden er let planende, har god sødygtighed og er selvdrænende. Den er godkendt til motorer på maks. 60 hk og har et højt hastighedspotentiale. Dette er den optimale norskproducerede sommerhus, familie, hverdag og arbejdsbåd. Farver: Tilbud for Special Edition version med 1 stk. Smal konsol med hydrauliks styring, vindskærm, vindskærmsbøjle, badestige, ryglæn med puderulle, rælings sæt front, 1 stk. ekstra siddeboks m. stuverum! NB! Pris for grundbåd i Special Edition version med 1 smal konsol og uden motor!

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner 16 Explorer Ad. Ed. "Double"

Pioner 16 Explorer Ad. Ed. "Double"

189.000 kr.

DEN NYE MULTI-BRUGS-BÅD GIVER MANGE FORDELE! Pioner 16 Explorer er baseret på 60 års erfaring med fremstilling af både i polyætylen. Moderne design er blevet kombineret med smarte løsninger. Du kan vælge mellem forskellige udstyrsmuligheder, såsom den brede konsol, en eller to smalle konsoller med hydraulisk styring, forskellige siddeløsninger og mange praktiske tilbehør. Båden er let planende, har god sødygtighed og er selvdrænende. Den er godkendt til motorer på maks. 60 hk og har et højt hastighedspotentiale. Dette er den optimale norskproducerede sommerhus, familie, hverdag og arbejdsbåd. Farver: Tilbud for Advanced Edition version med 1 stk. Smal konsol med hydrauliks styring, 1 stk. konsol bagbord, 2 vindskærme, 2 vindskærmsbøjler, badestige, Targabøjle komplet, ryglæn med puderulle, rælings sæt front, 2 stk. ekstra siddeboks m. stuverum og hynder, komplet hyndesæt ! NB! Pris for grundbåd i Advanced Edition version med 2 stk. smal konsol, meget udstyr eksklusive motor!

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner 16 Explorer Open

Pioner 16 Explorer Open

75.200 kr.

DEN NYE MULTI-BRUGS-BÅD GIVER MANGE FORDELE! Pioner 16 Explorer er baseret på 60 års erfaring med fremstilling af både i polyætylen. Moderne design er blevet kombineret med smarte løsninger. Du kan vælge mellem forskellige udstyrsmuligheder, såsom den brede konsol, en eller to smalle konsoller med hydraulisk styring, forskellige siddeløsninger og mange praktiske tilbehør. Båden er let planende, har god sødygtighed og er selvdrænende. Den er godkendt til motorer på maks. 60 hk og har et højt hastighedspotentiale. Dette er den optimale norskproducerede sommerhus, familie, hverdag og arbejdsbåd. Til åben jolle model anbefaler vi Yamaha F25GMHL/GWHL eller F30BEHDL/F40FEHDL som gode valg, vi giver gerne et godt tilbud med motor. Farver: NB! Pris for åben jolle (grundbåd) uden pult og udstyr.

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner 16 Explorer SE "Wide"

Pioner 16 Explorer SE "Wide"

165.500 kr.

DEN NYE MULTI-BRUGS-BÅD GIVER MANGE FORDELE! Pioner 16 Explorer er baseret på 60 års erfaring med fremstilling af både i polyætylen. Moderne design er blevet kombineret med smarte løsninger. Du kan vælge mellem forskellige udstyrsmuligheder, såsom den brede konsol, en eller to smalle konsoller med hydraulisk styring, forskellige siddeløsninger og mange praktiske tilbehør. Båden er let planende, har god sødygtighed og er selvdrænende. Den er godkendt til motorer på maks. 60 hk og har et højt hastighedspotentiale. Dette er den optimale norskproducerede sommerhus, familie, hverdag og arbejdsbåd. Farver: Tilbud for Special Edition version med 1 stk. bred konsol med hydrauliks styring, vindskærm, vindskærmsbøjle, badestige, ryglæn med puderulle, rælings sæt front, 1 stk. ekstra siddeboks m. stuverum! NB! Pris for grundbåd i Special Edition med bred konsol og uden motor!

Svendborg·lør.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

269.900 kr.

Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! Corsiva 650 Tender er blandt kanalsejlernes favoritter. Inkl i dette tilbud er en 2000 watt el-motor inkl. batteripakke. Nu har du muligheden for at sejle grønt. Den perfekte sammensætning for dig som ønsker, blive elektrisk sejlende - og er begrænset af sø/kanal område hvor dette er krav. Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens fx. Flakfortet ud for Refshaleøen og Prøvestenen nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Tenderbåd vil man virkelig gerne ses i! Båden er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i motorrummet som fremdrift og kan leveres med et motor-program strækkende sig fra 6 HK og helt op til 60 HK og endda EL, hvis du er med på den grønne bølge. Båden er udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Sunset Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Teleflex-styring, Solhynde på agterdæk, teaklook på dørk, teaklook på badeplatform, fenderreb og meget meget mere. Båden er karakteseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 Max Personer: 8

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 565 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

179.900 kr.

Sejl grønt - køb elmotor! Nu er fremtiden klar... er du? Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age og i dette sæt med den helt nye Haibo 2000 watt elmotor. Mange kender 475 New Age og 595 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 595eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er proppet med lækket fabriksudstyr; Diamante hynder i Espresso, Styresystem, Sort indfarvet fenderreb, Cockpitbord, Solseng, komplet Cabin/Flat kaleche, Rustfri gasdæmpere, Teaklook på dørken, Quilted hynder (specialdesign), Komplet 12 volt el-installation, Badestige osv. osv. Denne båd kan blive din fra 1809,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk båden på billederne er vist med Sunset hynder, båden er med de nye Espresso hynder. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 HK Max Personer: 6

Silkeborg·31. maj.·Bluebay Marine A/S

Monterey 250 dr

Monterey 250 dr

239.000 kr.

Meget velholdt Monterey 250 dr fra 05. der står skarp i forhold til alderen. Motoren er en Volvo Penta 5,7 med 280 hk (ferskvandskølet), som starter hvergang og går fantastisk. Båden er uden ce mærke. Der medfølger en 3.500 kg Brenderup bådtrailer (OX7152). En båd der virkelig er et besøg værd. Data: - længde: 27 fod - bredde: 2,60 m - dybdegang: 0,90 m - vægt: 2.700 kg - motortimer: ca. 500 Udstyr: - garmin 720 gps/ekkolod med touch - autopilot - flowmåler - servo - radio/ cd - koldt/ varmt vand - vandtank 60 l - brændstoftank 290 l - havnekaleche - camperkaleche - biminitop - 4 sovepladser - 10-12 siddepladser Båden fik service i efteråret og har stort set ikke sejlet siden. Blev bundmalet først i maj. Pris inkl. trailer kr. 239.000,- Kontakt: Morten Nielsen 61652519

Dronninglund·27. maj.·

Master 680

Master 680

52.500 kr.

Master 680 Årg: 1977 Længde: 6,80 meter Bredde: 2,35 meter Vægt: 1400 kg Fast skrueaksel Motor Yanmar 3qm30 diesel 33 hk Antallet af timer er ukendt, da der ikke er installeret en timetæller. Importeret fra Norge Båden er generelt i god stand. Motoren har netop fået lavet et stort service. Impeller, olie, oliefilter, luftfilter, dieselfilter, remme, zinkanoder blev udskiftet. Udstødningsmanifolden er netop blevet renoveret. Søvandsfilter, udvendig belysning, radio og horn blev udskiftet med nyt. Al elektronik er tjekket og virker. Ekkolod og kortplotter (uden søkort). Wallas dieselvarmer følger med, men er ikke monteret. 60 liters dieseltank i rustfrit stål og 60 liters ferskvandstank i rustfrit stål. Det midterste vindue kan åbnes for at gøre det nemmere at komme om bord. Lille Toiletrum. Ryglænene kan foldes op for at danne køjer til små børn. Ny Kaleche og hynder udenfor 2021

Nordborg·21. maj.·

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Flipper HT 515

Flipper HT 515

115.000 kr.

Flipper 515 HT, Motorbåd, årg. 2007, 17 fod til 4-5 personer med 2 sovepladser, 60 hk , Mercury benzin, motorårgang: 2010, skrog: glasfiber, bredde 2,05m, længde: 5,15m, dybde 0,45m. Helt ny 80 AH marine batteri. Der følger med: 4 fender, 2 automatisk oppustelige redningsvester, karabinhage, liner i forskellige længder, anker, fiskestangholder og en spændestrop (alt ny). Båden er udstyret med 2 Lenko elektrisk trim plan 9", det giver bedre kontrol, mindre brændstofforbrug og større sejlglæde. Helt ny spil med textilbånd , 2 hastigheder og bremse. Denne Flipper 515 HT (hardtop-båd) er i rigtig fin stand (næsten som ny) og med Mercury 4-stroke 60 HK fra 2010 med rustfrit skrue, bruger kun 3-4 liter benzin ved planing. Motor fik service/vinterkoservering i November 21. Trailer med håndspil og gangbro, 25 og 10 liters benzindunke, Lowrence fishfinder/GPS , med søkort over DK, rustfri stål badestige, Flipper original puder, kaleche (alle sider kan fjernes (med lynlås). Vedligeholdt (alt som ny) klar til at lægge i vandet. Motor har kun kørt 130 driftstimer i alt. Båden blev opbevaret i en hal i vintermånederne. Flipper både er produceret i Finland og det ses tydeligt at kvaliteten er i top. Fin båd til at fiske fra eller sejle rundt i havnen med god plads til fire til fem personer. Båden var kun 4x i vandet i 2022 (ca 20 timer). Kun seriøse bud.

Odense M·30. dec. 2022