"DAG Miwok" havkajak med ror inklusiv alt tilbehø

"DAG Miwok" havkajak med ror inklusiv alt tilbehø

5.500 kr.

"DAG Miwok" havkajak med ror inklusiv alt tilbehør sælges for 5.500kr. 1. Kajak "DAG Miwok: Personer op til 110 kg. Længde 500cm, bredde 60cm, vægt 25kg, lasteevne 180kg, materiale PE/Sandw. 2. PAGAJ: "Aqua-Bound, Sting Ray". 3. VÅDDRAGT: "Koktat Neozip Long John", str XL. 3 mm våddragt. 4. Transportvogn. 5. PAGAJFLYDER. "Kajak Freak Big". Fast solid EVA skumblok, der er beklædt med kraftig nylon. 6.Seals Nylon Cockpit Cover transportovertræk. Sælges for: Kajak og Pagaj sælges samlet for 4.000kr. Våddragt: 600kr for denne. Hvis I køber det hele er den samlede pris 5.500kr. Den eneste årsagen til at prisen er SÅ lav skyldes, at jeg har pådraget mig en fysisk skade der gør, at jeg ikke kan komme på vandet igen. Så hellere sælge udstyret istedet for, at være ærgerlig over situationen hver dag. Kajakken mm. er købt hos en kajak butik. Er købt for et par år siden, men har kun været brugt 5 gange. Fremstår som ny men med nogle brugsspor. Kajakken mm er pt i Blokhus. Send venligst en privat besked til mig

Blokhus·i går·

Ny
Struer Pinara kano

Struer Pinara kano

10.000 kr.

Velholdt Struer Pinara kano som er forbløffende let at håndtere i forhold til sin størrelse og er derfor velegnet som familiekano. Da det er den mest rummelig og den kan med størst bager evne på 500 kg. De ligger på mindstepris for ny på 24.000. Da det er af virkelig god kvalitet. Pinara kanoen har en massiv PVC-skureliste på stævne og køl, hvilket beskytter kanoen mod påsejling af sten samt ved søsætning på broer og brinker. Vændtætte skot med opdrift i begge ender. Struer Boats Pinara er godkendt af Statens Skibstilsyn til skolebrug og udlejning. De lave stævne giver ingen problemer i blæst og stabiliteten er upåklagelig, og derfor meget lidt at styre. Der er også lidt blandet udstyr med hvis det skulle have nogen interesse. Har selv bøjler til bilen. Så kan godt hjælpe med transport hvis det skulle være.

Virum·fre.·

Ny
Havkajak NY

Havkajak NY

10.500 kr.

Denne nye Nole kajak sælger jeg fordi jeg har fortrudt jeg har købt den. Jeg har været glad for kajak helt fra barn. Og har lidt for mange både. Alle sammen fra mærket Nelo. Da det er noget af det bedste af det bedste indenfor kajak. Og det er der ikke mange diskussioner om. Det her er en hurtig havkajak hvor det er det ypperste indenfor kvalitet af kajakker. Den har aldrig været i vandet. Og er lige pakket ud af plastikken. Jeg har selv givet 15.800 kr. Jeg har også lidt udstyr til hvis det skulle være. Stabiliteten er 7. Kajaken er udstyret med 2 vandtætte rum, og livliner i fuld længde, slæbetov og håndtag i overensstemmelse med ICF-sikkerhedsreglerne.

Virum·fre.·

Ny
Ny: Splint Kajakvogn i rustfri stål

Ny: Splint Kajakvogn i rustfri stål

799 kr.

Splint trolley Dansk designet kajakvogn i top kvalitet, der bliver produceret i Danmark. Kajakvognen er nem at sætte på kajakken uden spændebånd og klapper ikke sammen under kørsel, og kan sætes langt ind under kajakken, så kajakvognen tager en stor del af vægten på kajakken og den kan bære kajakken med fuld oppakning. Vi anbefaler Splint kajakvogn, hvis du har langt til vandet med kajakken, eller hvor der er ujævnt terræn. Kajak Import Hvidovre og Kolding Se mere på www.kajak-import.dk

København K·ons.·Kajak Import

Fremhævet
Ny: Splint Kajakvogn i rustfri stål

Ny: Splint Kajakvogn i rustfri stål

699 kr.

Splint trolley Dansk designet kajakvogn i top kvalitet, der bliver produceret i Danmark. Kajakvognen er nem at sætte på kajakken uden spændebånd og klapper ikke sammen under kørsel, og kan sætes langt ind under kajakken, så kajakvognen tager en stor del af vægten på kajakken og den kan bære kajakken med fuld oppakning. Vi anbefaler Splint kajakvogn, hvis du har langt til vandet med kajakken, eller hvor der er ujævnt terræn. Kajak Import Hvidovre og Kolding Se mere på www.kajak-import.dk

København K·ons.·Kajak Import

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Kano og kajak

Lup med søgeord i
Oppustelig kajak

Oppustelig kajak

400 kr.

Oppustelig Cove Champion kajak fra Bestway. Kvalitets kajak med plads til 1 person fremstillet i kraftigt og holdbart PVC, der er modstandsdygtigt over for både sol og saltvand. Kajakken har én aftagelige finne som hjælper med retningsstabilitet, stropper til opbevaring foran og bagpå, samt praktiske spænder til åren. Kajakken er udstyret med en fast og stiv oppustet bund. Der er indbygget et komfortabelt cockpit med oppustelige sæder. Desuden er der elastiksnore til opbevaring (for og bag) og der er monteret en gribeline hele vejen rundt for at optimere sikkerheden. Størrelse i oppumpet tilstand: 2,75 m x 81 cm / 9' x 32". Størrelse i luftaftømt tilstand: 2,75 m x 1,02 m/9' x 40". Sættet indeholder:1 kajak, 1 padle, 1 håndpumpe, 1 aftagelig finne, reparationslap. Virker fint, fejler ikke noget. Vores søn har brugt den 2-3 gange, men har mistet interessen.

Silkeborg·28. maj.·

Bog: Havkajak

Bog: Havkajak

60 kr.

Første bog af en meget erfaren dansker om denne populære motionssport. En grundig og meget praktisk instruktion i at sejle kajak. I trin-for-trin fotos vises tydeligt de forskellige roteknikker og redninger. Der er råd om valg af havkajak, pagaj og beklædning. Der beskrives, hvordan man forbereder sig på tur, og hvilke områder, der er bedst egnet i Danmark og Sverige. Skulle det gå galt, er der afsnit om sikkerhed og skader. Indbundet, 82 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay.

Valby·20. apr.·

Fiskekajak med eller uden torqeedo 403 motor

Fiskekajak med eller uden torqeedo 403 motor

9.550 kr.

Kajak Sit-on-top. Samlet sæt indeholdende: Galaxy Wahoo S med pedaler. Torqeedo Ultralet 403 A med 2 batterier, 315 Wh og 915 Wh. C-tug kajakvogn med Sandtracx hjul. Feel free Stand up bar. udstyr til nem last på bil. Fantastisk sæt til såvel sjov på vandet som fiskeri. Ny pris kr. 39.500,- Sælges for kun kr. 15.950,- incl. Torqeedo motor og batterier. Uden Torqeedo motor og batterier, incl. pedaler. kr. 9.550 BUD MODTAGES Sælges grundet sygdom.

Silkeborg·20. feb.·

Sea To Summit Tør Sæk Big River 65L

Sea To Summit Tør Sæk Big River 65L

200 kr.

Big River Dry Bags tilbyder en robust, kraftig og holdbar løsning ved at bruge 420D nylonstof med TPU-laminering. Hvis din passion for udendørsaktiviteter omfatter krævende vandsport som kajaksejlads, kanosejlads, rafting eller motorcykelture, er disse opbevaringstasker ideelle til at holde dit udstyr tørt. Et hvidt indvendigt laminat forbedrer synligheden, og Hypalon-løkker muliggør sikker fastgørelse til vandfartøjer, motorcykler og andet udstyr. Hypalon-rullelukningen forhindrer vand i at trænge ind, og spænderne kan udskiftes på få sekunder med en Philips-skruetrækker. Egenskaber: - TPU-lamineret stof med en hydrostatisk hovedtryk på 10.000 mm - Utroligt stærkt og slidstærkt 420D nylonstof - Vandtætte, dobbeltsyede, forstærkede og tapede sømme - Vandtæt Hypalon Roll-Top lukning, der ikke lader fugt trænge igennem - Oval base, der forhindrer tasken i at rulle væk Specifikationer: - Mål: 15 x 10 x 33 tommer - Vægt: 10,3 ounce (293 g) Teknologi: - 420D vandtæt stof: Dette robuste stof bruges i Big River Dry Bags, Rapid And Flow Drypacks, Sup Deck Bag og andet padletilbehør. Det består af et kraftigt 420D nylonansigt, der er lamineret til en lys hvid TPU-foring, hvilket giver det en hydrostatisk hovedtryk på 10.000 mm samt fremragende slid-, rive- og punkteringsbestandighed. PVC-fri: Dette produkt er fri for polyvinylchlorid (PVC), hvilket gør det mere miljøvenligt i produktionsprocessen og ved bortskaffelse. Moderne polymerer sikrer, at ydeevnen forbliver intakt uden miljømæssige kompromiser.

Hadsund·30. sep. 2023

Kajak

Kajak

250 kr.

Bestway Hydro-Force Cove Champion Oppustelig Cove Champion kajak fra Bestway. Kvalitets kajak med plads til 1 person fremstillet i kraftigt og holdbart PVC, der er modstandsdygtigt over for både sol og saltvand. Kajakken har én aftagelige finne som hjælper med retningsstabilitet, stropper til opbevaring foran og bagpå, samt praktiske spænder til åren. Kajakken er udstyret med en fast og stiv oppustet bund. Der er indbygget et komfortabelt cockpit med oppustelige sæder. Desuden er der elastiksnore til opbevaring (for og bag) og der er monteret en gribeline hele vejen rundt for at optimere sikkerheden. Størrelse i oppumpet tilstand: 2,75 m x 81 cm / 9' x 32". Størrelse i luftaftømt tilstand: 2,75 m x 1,02 m/9' x 40". Sættet indeholder:1 kajak, 1 padle, 1 håndpumpe, 1 aftagelig finne, reparationslap.

Esbjerg V·2. jan. 2023