"DAG Miwok" havkajak med ror inklusiv alt tilbehø

"DAG Miwok" havkajak med ror inklusiv alt tilbehø

5.500 kr.

"DAG Miwok" havkajak med ror inklusiv alt tilbehør sælges for 3000kr. 1. Kajak "DAG Miwok: Personer op til 110 kg. Længde 500cm, bredde 60cm, vægt 25kg, lasteevne 180kg, materiale PE/Sandw. 2. PAGAJ: "Aqua-Bound, Sting Ray". 3. VÅDDRAGT: "Koktat Neozip Long John", str XL. 3 mm våddragt. 4. Transportvogn. 5. PAGAJFLYDER. "Kajak Freak Big". Fast solid EVA skumblok, der er beklædt med kraftig nylon. 6.Seals Nylon Cockpit Cover transportovertræk. Sælges for: Kajak og Pagaj sælges samlet for 4.000kr. Våddragt: 600kr for denne. Hvis I køber det hele er den samlede pris 5.500kr. Den eneste årsagen til at prisen er SÅ lav skyldes, at jeg har pådraget mig en fysisk skade der gør, at jeg ikke kan komme på vandet igen. Så hellere sælge udstyret istedet for, at være ærgerlig over situationen hver dag. Kajakken mm. er købt hos en kajak butik. Er købt for et par år siden, men har kun været brugt 5 gange. Fremstår som ny men med nogle brugsspor. Kajakken mm er pt i Blokhus. Send venligst en privat besked til mig

Blokhus·i dag·

Ny
Nelo kapkajak

Nelo kapkajak

2.500 kr.

Nelo kapkajak. 520 cm lang, 51 cm på det bredeste sted bag cockpittet. Vægt 12-13 kg. Den er fra 1998. Meget velholdt og kun få ridser. En blød nedtrykket bule i dækket foran cockpit. På undersiden har den en overfladisk afskalning af topcoat (se foto), men ingen skavanker, der påvirker styrke eller kajakkens glid gennem vandet. Hele skroget fremtræder meget pænt og den kommende ejer kan nemt påklæbe fine stafferinger eller anden udsmykning. Den anslås at matche roer på 70-85 kg. Den har nu ligget på hylde i nogle år uden at være brugt, og jeg har opgivet tanken om at opnå færdigheder til sikker balance i andet end turkajak. Jeg tænker, at det er en oplagt kajak for den meget dygtige begynder, der vil udvikle sig videre i egen kajak. Kajakken er på alle måder lige klar til at tage i brug. Hvis du er seriøst interesseret, modtager jeg gerne et bud.

Jelling·7. apr.·

Fiskekajak med eller uden torqeedo 403 motor

Fiskekajak med eller uden torqeedo 403 motor

9.550 kr.

Kajak Sit-on-top. Samlet sæt indeholdende: Galaxy Wahoo S med pedaler. Torqeedo Ultralet 403 A med 2 batterier, 315 Wh og 915 Wh. C-tug kajakvogn med Sandtracx hjul. Feel free Stand up bar. udstyr til nem last på bil. Fantastisk sæt til såvel sjov på vandet som fiskeri. Ny pris kr. 39.500,- Sælges for kun kr. 15.950,- incl. Torqeedo motor og batterier. Uden Torqeedo motor og batterier, incl. pedaler. kr. 9.550 BUD MODTAGES Sælges grundet sygdom.

Silkeborg·20. feb.·