fiske jolle.20 fod

fiske jolle.20 fod

59.500 kr.

Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 65000kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

Grenaa·12. apr.·

Finnmaster 7050

Finnmaster 7050

299.000 kr.

Finsk kvalitetsbåd med lækker lys og fantastisk veldisponeret indretning. Stor dobbeltkøje foran samt stikkøje midtskibs Glasskydetag. Toilet med ståhøjde, håndvask og sø-toilet med holdingtank. Kaleche fra 2020. Varmtvandsbeholder (220v) Landstrøm. Volvo Penta KAD32 motor (765 timer) Z-drev med DuoProp propel. Elektriske trimflaps. Elektrisk ankerspil. Bovpropel. Køleskab (12v) Wallas kogeplader. Wallas kabinevarmer med blæser. Desuden opvarmning med defrost-blæser fra motoren. VHF-radio. Garmin kortplotter med AIS-modtager. Garmin ekkolod/fishfinder samt originalt ekkolod. TV (12v) Radio med bluetooth og højttalere inde og ude (12v) 220 liter dieseltank. 55 liter ferskvandstank. Teaktræ på badebro samt på agterplatform. Trægulv i kabinen. Teaktræsborde ude og inde. Varmt og koldt vand i køkken samt i bruser agter. Koldt vand i håndvask på toilet. Motoren er med kompressor og turbo. Ny original turbo monteret 2023 af Volvo Penta montør. Alle remme, filtre samt kompressor-olie skiftet 2023. Gearolie samt motorolie og -filter skiftet 2024. Bundmalet og poleret 2024. Båden planer allerede ved 17 knob, hvilket giver meget økonomisk drift ved både lav og mellemhøj hastighed. Båden er meget manøvredygtig i havnen pga duoprop-propellen og bovpropellen. Tillige meget stabil og sødygtig til søs, hvilket gør den til det oplagte valg for både nybegynderen og den erfarne, som ønsker en all-round båd til parret eller den lille familie. Sæsonen er lang med en Finnmaster. Vi har sejlet fra det tidlige forår til midt-november.

Fredericia·11. apr.

Fremhævet
LM 27 motor sejler

LM 27 motor sejler

120.000 kr.

BESKRIVELSE:BESKRIVELSE: Fin båd ,følgende er lavet : 2021 Skrog gennemføringer (Trude Design) Ny Kaleche, Windbreaks, Garmin xs 922 2022 Nye Motor ophæng, Fyr, Nyt betræk hynder Salon, Nye gardiner, udskiftet vinduer i salon og stævn (Røgfarvet) Stævnerørsleje, 2023 Dieseltank rengjort. Der er el toilet om bord, Køleskab, med lille fryser, tv. Simrad TP22 selvstyre. Der medfølger Bådvogn Den sejler godt, vi har dog ikke sejlet med sejl, der er 3 stk med, det ene et genua Vi har bare måtte erkende, at vi ikke får brugt vores Lm 27 nok, det er en super båd at starte med ÅRGANG, BÅD: 1974 MOTOR: BUKH DV 24 Ferskvands kølet EMAIL: Lasse Nygaard ADRESSE: 8550 Ryomgård VIS KORT

Ryomgård·27. mar.

Tresfjord 26 sælges

Tresfjord 26 sælges

50.000 kr.

Tresfjord 26, Motorbåd (bmc 4 cylenderet med 36HK) 4 sovepladser, ferskvandskølet indenbordsmotor, skrog: glasfiber Har ikke været i vandet i 2 år grundet personlige årsager. motor og gearkasse blev serviceret, da den kom op og har siden stået i opvarmet hal. Bunden er ligeledes slebet og malet for 2 år siden Udstyr: Ekkolod Garmin kortplotter Oliefyr Toilet Lille køkken med gaskomfur Alt om bord på båden medfølger, herunder diverse fortøjningsreb, anker, redningsveste mm.

Vinderup·26. mar.·

Skilsø 23 motorbåd

Skilsø 23 motorbåd

46.000 kr.

Skilsø 23, Kabinebåd, årg. 1972, 23 fod, 4 sovepladser, 20 hk , Bukh, diesel, motorårgang: 1972, saltvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,40, dybde 0,85, Kg 1600, hjemhavn: Haverslev Hej. Jeg har denne fine Skilsø jeg gerne vil sælge, da jeg har købt hus og tiden ikke er til at bruge båden. Jeg købte den midt i sæsonen 2022 i Nibe havn. Den har været passet med bundmaling og årligt service. Motoren har fået den store renovering i 2012 med papir derpå. Jeg har fået monteret ny impeller og impeller aksel, samt fået tjekket brændstofpumpe, brændstofrør og dyser. Der er lavet olieservice med marineolie og filter ved sæsonstart 2023. Båden fremstår pænt og kræver ikke noget for at bruge den som den står. Jeg har brugt den i og omkring Haverslev/Løgstør til hyggeture med familien. Der ligger en 20HK Bukh diesel i båden. Det er en yderst pålidelig motor som altid starter. Den bruger ca. 1 liter i timen så den er samtidig meget økonomisk. Der medfølger en bådstativ når båden skal på land over vinteren. Stativet kan skilles ad så det er nemt at transportere. Der er monteres en uoriginal plastik dieseltank i båden. Kalechen er fra 2020, så forholdsvis ny og har ingen skader eller utætheder. Eventuelt bytte med lille skovtraktor kan være interessant Der er helt sikker en masse ting jeg ikke har fået med i salgsopstillingen så man er meget velkommen til at ringe og skrive på 24268802.

Fjerritslev·26. mar.

Fremhævet
14" Båd

14" Båd

12.500 kr.

Lille båd på nysynet trailer, med nye dæk. Trailer kan ikke blive ved med at være nysynet 😉, så noterer lige at den holder syn til 20/4 2024 Det er en Arcoa - fransk båd, som oprindeligt er en sejlbåd med sænkekøl. Diverse beslag er dog afmonteret, men jeg har både mast og sejl samt udenbords ror, hvis man gerne vil føre den tilbage til sejlbåd. 8 hestes Suzuki 2takt med olieblander medfølger. Båden sejler fint med den, og har gode ture på fjorden efter fisk på samvittigheden. Kabine ca 2 meter i længden, og 1,80 i bredden på det bredeste stykke, og 90 cm i højden

Ørsted·23. mar.

Motorbåd 40 fod

Motorbåd 40 fod

350.000 kr.

Dejlig motorbåd der er perfekt som flydende og flytbart sommerhus eller som bobåd der rent faktisk kan flyttes. Pæn og velholdt. God indretning med dejligt styrehus der er ideelt som stue. Foran stuehuset er kabyssen (hvor spisebordet kan sænkes og kan benyttes som soveplads til et par børn) og spisearrangementet og videre frem er forkahytten med to sovepladser (med nye rigtige madrasser) samt god stuveplads. Bag styrehuset/stuen er der en lille gang med mulighed for opbevaring af jakker eller andet tøj på stang i SB side og i BB side er der et pænt badeværelse med toilet og vask tilsluttet septiktanken ca 120 l. Gangen leder til en stor agterkahyt med dobbeltseng til BB (og ligeledes ny rigtig madras). Til SB er der en ekstra soveplads. Båden er fuldt sejlklar. Den var i 2019 på bedding og blive sandblæst og malet op i bunden. 2023 er der lysnet indvendigt samt lavet diverse forbedringer og opgraderinger. Båden kan sejles fra styrehuset samt flybridge. Begge steder er der selvstyrer der er koblet til Furuno navigationen. Brændstoftankene er samlet på 1700 liter og der er en vandtank på ca 150 l. Varmen leveres via motorer, el eller Webasto oliefyret fra 2020 der i 2023 har fået skiftet brænder. Marchfarten er ca 7 knob og max farten er ca 10 knob. Der kan medfølge 4 trins landgangsstige til fastmontering på bro mod lille merpris. Der medfølger diverse løsøre som fx gummibåd med elmotor og batteri, et komplet og nyt anodesæt samt andre relevante småting. Skriv eventuelt for yderligere billedmateriale eller specifikke forespørgsler. Der er størst forhandlingsgrundlag på en handel hvis den indgås inden den 15. april 2024.

Birkerød·13. mar.

Kanalbåd til salg

Kanalbåd til salg

90.000 kr.

Vores dejlige kanal-båd, Compis, søger nye ejere! Grundet sygdom er vi desværre nødt til at skille os af med vores dejlige kanalbåd. Compis er en Caravelle 33, en svenskbygget snekke fra 1984. Den er 10,3 meter lang og 3,10 meter bred. Den indeholder en forkahyt med spidskøje med plads til to, hovedsalon med spisebord og tre sovepladser, samt en agterkahyt med plads til en stor eller to små. Der er et stort cockpit under telt, med kabys og styreplads. Endvidere findes der toilet og garderobe. I cokpittet er der et lille køkken med ovn, blus, og køle-/fryseskab. Her kan teltet endvidere foldes op på begge sider, så man har en dejlig luftig spise- / opholdsplads. Der er dieseloliefyr installeret, så der er varme i sovekamrene og salonen. Derudover er der en vandvarmer på 220V/motorvarme. Motoren er en 6 cylindret Bedford detroit lastbildiesel på 5,4 liter og med 99 hk. Forbruget ligger på ca. 6 liter i timen. Vi har selv haft Compis på kanalture i Tyskland, men hun befinder sig i øjeblikket på Attrup havn, hvor hun er på land for vinteren. Vi købte selv Compis i 2022, hvor de tidligere ejere lavede denne fine video med en gennemgang af båden (se https://www.youtube.com/watch?v=c0PAiXa7Od0). Lidt flere detaljer på hvad Compis indeholder og medfølger i salg: 360 liter dieseltank. 100 liter vandtank. 20 liter vandvarmer. Bruser på badeplatform. 100 W solcelle 5 kW oliefyr Akkumulator 2 x 135 Ah Holdingtank 11 kg gasflaske Vhf-radio Autopilot, ekkolod, selvstyrer, fenderer, fortøjninger m.m.

Brovst·11. mar.

Flipper OC 630 kabinebåd

Flipper OC 630 kabinebåd

269.000 kr.

Lækker Flipper 630 OC rumlig hardtop kabinebåd fra mærket flipper, finsk kvalitet med en meget økonomisk 100hk mercury påhængsmotor. Båden der kan det hele. Overnatning med plads til 4 Pers. Aftagelig kaleche så man sidder under åben himmel i en skøn lounge. Lille køkken med håndvask. Toilet. Garmin navigation, redningsveste. Båden står på en 1800 kg trailer fra 2022. Båden har en totalvægt under 1500 kg. Model 2015 søsat 2016 Sejlet 233 timer Smart kraft instrumentering Trim Taps

Hundslund·9. mar.

Fremhævet
Motorbåd Daycruiser

Motorbåd Daycruiser

190.000 kr.

Super velholdt Chaparral 215 SSI Daycruiser. En fantastisk båd til en god pris. NU PRIS 190.000 kr Incl. 3 år gammel bådtrailer som har stået inde, og er kun brugt 6-8 gange (Nypris for trailer var 35.000 kr) Samlet sejltid til dato- 366 timer. Ved købsaftale, kan bådplads i Gl. Humlebæk havn anvendes til og med 30/9-24. Du kan altså være sejlklar lige om lidt.. Fakta: Stort cockpit med agtersofa og back to back sæde som kan lægges ned kaptajnen har stol på drejefod så man kan indgå som del at sofaarrangementet. Lille wetbar med håndvask og ferskvand. Stor badeplatform med brusemulighed. Nedgang til hyggelig kahyt med siddegruppe som kan omgøres til fin ekstrastor dobbeltkøje. Båden er udstyret med den store Volvo Penta-maskine 5,0L V8 med indsprøjtning som giver et fantastisk træk til vandski og badering samt god økonomi med cruisefart. Båd og trailer står i indendørs opbevaring, Leveres Ny serviceret i marts 2024- motor og drev efterses og serviceres, og båden får frisk polering og bundmaling inden den sættes i vandet. Ved seriøse henvendelser kan fremvisning ske i Humlebæk. P.T står båden inde, og fra april ligger den i Gl. Humlebæk Havn. Tlf: 21441299 Mail: [email protected] Dimensioner • Fod: 21,5 • Længde: 6,71 • Bredde: 2,51 • Dybgang: 0,85 • Deplacement: 1600 • Skrogtype: Glasfiber • Køjepladser: 2+ • Mekanisk • Volvo Penta 5,0L GXi 270 HK • Motortimer kun 366 • Volvo Penta z-drev • Navigation • Kortplotter Garmin • Lod og log • Ekstraudstyr • Kaleche med bøjler • Havnecover (trænger til rep. Eller udskiftning) • Radio med højtalere • Pænt toilet/Transportable • Bord til cockpit • Flagstang og nyt dannebrogsflag

Humlebæk·2. mar.

Sejlbåd / Comfort 30 1977 / 5-6 Pers.

Sejlbåd / Comfort 30 1977 / 5-6 Pers.

55.000 kr.

Vi sælger vores skønne Jinx. Hun er en 30 fods sejlbåd med plads til 5-6 personer. Hun har 2 køjer i stævnen, 1 køje agter og 2 bænke i messen. Der medfølger et bord, der kan sættes op agter. Hun indeholder et lille fint køkken med køleboks og en god mængde opbevaringsplads. Hun er udstyret med toilet og håndvask. Hun har brugt det meste af sin levetid i Sverige, men tidligere ejer sejlede den fra Sverige til Gråsten. Og min kæreste, Martin, fra Gråsten til Skærbæk. Hun står pænt, og er fornyeligt blevet frisket op med en grundig rengøring, rens, slibning og oliering. Godt begyndt, men halvt færdigt. Hun er mere end sejlklar. Vi har sejlet Skærbæk-Middelfart d. 24/6 og hun sejlede som en drøm. Hun er mere end klar til en masse eventyr ude på det store blå hav med nye ejere, der har mere tid til hende end vi har🌞 Navn Jinx Hjemhavn Skærbæk Fiskerihavn Comfort 30 S431 Årgang 1977 Længde 9,14 m / 30 fod Topfart 6 knob Motoroplysninger: Volvo Penta 2002 Årgang 1987 Hestekræfter 18 Brændstof: Diesel Selvom hun er en dejlig sejlbåd, så er hun også af ældre dato, der er derfor løbende foretaget små reparationer forskellige steder, herunder er der skiftet og gjort følgende: - Nyt dieselfyr fra 2023 - Enkelt større skift var riggen (vides ikke hvornår) - Køler på køleboks udskiftet 2020 - Bunden er senest primed i foråret 2023 - Storsejl er ca. fra 2018-2019 - Forsejl har fået spieler tape, da der var gået en syning - Nye hynder i messen sommer 2023 Der medfølger desuden: - Defekt Garmin GPSMAP (ikke kigget på hvad der er galt) - Kraco 7000 VHF

Kolding·3. sep. 2023

Få beskedNår der er nye resultater i Kabinebåde

Lup med søgeord i
LM 22

LM 22

16.000 kr.

jeg sælger min LM 22 grundet jeg ikke rigtig får den brugt. Båden er rigtig fin både indvendigt og udvendigt. Har fornyligt fået lavet nyt el i hele båden. Der medfølger et helt nyt batteri forbrugsbatteri samt nye fortøjninger. Der medfølger en nyserviceret mercury 4 HK påhængsmotor samt 4 redningsveste. Samt 2-3 benzintanken på 10-15 liter og diverse sejl. Alle Hynder er med næsten nyt stof på, der er dog en lille plet eller to, som ikke er forsøgt fjernet Båden står uden mast på, da den skal have et nyt salingshorn. (Er nyt kan købes på nettet for ca 1.400). Der skal også en ny aluprofil på rullefokken, da det er bøjet. Koster ca 1.200kr. Båden har lagt i vandet i 2 år, så der på påtænkes lidt knofedt i bunden. Båden kan ses i Doverodde havn, hvor den kan lægge et år endnu, da pladsleje lige er betalt for 2023 Skriv for flere billeder eller info. Er åben for bud eller afslag i prisen ved hurtig handel

Hurup Thy·10. nov. 2023

Ørnvik 430 kabinebåd

Ørnvik 430 kabinebåd

74.500 kr.

Ørnvik 430 Carbin med Mariner 40 hk 4 takt EFI og indregistreret bådtrailer sælges. Båden har en lille kabine, hvor der med god vilje godt kan sove 2 personer. Der er opbevaring under bænkene. Den har aldrig ligget fast i vandet. Den er altid taget op efter brug, hvilket gør, at den er meget pæn i bunden. Båden starter og sejler perfekt. Der medfølger alt, hvad der skal bruges til sejllads, minus redningsveste. Båden står klar til at blive søsat. GARMIN ECHOMAP UHD 92SV MED GT54-TM TRANSDUCER medfølger (Nypris 10.999,-) 2 delt kaleches medfølger også. Båden kan ses i Odense SV, og ved interesse kan båden søsættes og afprøves. Pris: 74.500.- Sælges nyserviceret ved autoriseret værksted til prisen

Odense SV·8. jan. 2023

Fedt projekt

Fedt projekt

35.000 kr.

Åben for realistiske bud Skibsplast 490 HT (årgange 1982-1990) Det er med blødende hjerte jeg nu udbyder denne skønne lille båd. Den sælges uden motor, men med variant 750 kg trailer (ikke indregistreret), samt helt ny sort kaleche i siddehøjde med bøjler, så man kan sidde inde i tørvejr (lavet på professionelt værksted sidste år - men endnu ikke er monteret - værdi 15.000). Renoveringsprojekt som jeg faktisk havde glædet mig super til både at lave og sejle i efterfølgende.. Må dog erkende at tiden er lidt knap, så nu udbyder jeg denne skønne lille båd. Båden har stået på land i 3-4 år siden hydraulikken på motoren gik og denne blev solgt. Planen var da at købe en helt ny motor og lave en renovering af båden i samme omgang for at bringe den helt op to date. Men jeg må som sagt erkende at jeg ikke har tid/overskud i øjeblikket. Den trænger til en kærlig hånd og en gang maling, men selve skroget er sundt. Båden er godkendt til mellem 40 og 80 HK, alt efter om brandstoføkonomi/indkøb, eller hastighed vægtes. Alle tiders mulighed for at bruge lidt knofedt og købe en brugt eller ny motor og blive rigtig godt sejlende

Dragør·27. dec. 2022

Skibsplast 490 HT

Skibsplast 490 HT

35.000 kr.

Åben for realistiske bud Skibsplast 490 HT (årgange 1982-1990) Det er med blødende hjerte jeg nu udbyder denne skønne lille båd. Den sælges uden motor, men med variant 750 kg trailer (ikke indregistreret), samt helt ny sort kaleche i siddehøjde med bøjler, så man kan sidde inde i tørvejr (lavet på professionelt værksted sidste år - men endnu ikke er monteret - værdi 15.000). Renoveringsprojekt som jeg faktisk havde glædet mig super til både at lave og sejle i efterfølgende.. Må dog erkende at tiden er lidt knap, så nu udbyder jeg denne skønne lille båd. Båden har stået på land i 3-4 år siden hydraulikken på motoren gik og denne blev solgt. Planen var da at købe en helt ny motor og lave en renovering af båden i samme omgang for at bringe den helt op to date. Men jeg må som sagt erkende at jeg ikke har tid/overskud i øjeblikket. Den trænger til en kærlig hånd og en gang maling, men selve skroget er sundt. Båden er godkendt til mellem 40 og 80 HK, alt efter om brandstoføkonomi/indkøb, eller hastighed vægtes. Alle tiders mulighed for at bruge lidt knofedt og købe en brugt eller ny motor og blive rigtig godt sejlende

Dragør·27. dec. 2022